Codare pentru începători – Cel mai bun mod de a învăța coduri HTML și CSS pentru construirea unui site web

confuzie-despre-coduri-minÎn 2010, când am construit primul nostru site web, aveam un buget de 200 USD.


Pentru că nu am făcut-o’Nu aveți bani pentru a angaja un designer de site-uri web, am decis să folosim un drag & renunță la creatorul de site-uri și începe să învețe codurile HTML și CSS de bază.

Ne desfășurăm propriile cercetări pentru a decide ce constructor de site-uri este cel mai bun în scopuri diferite. Ia testul nostru pentru a primi o recomandare care’s personalizate la nevoile tale.

Codificarea pentru începători poate fi descurajantă, dar noi nu’nu regret faptul că am petrecut (sau am investit) timpul pentru învățarea codului de bază, deoarece am reușit să facem modificări foarte mici la designul site-ului nostru rapid și instantaneu, că altfel ar fi trebuit să plătim unui designer câteva sute de dolari pentru a face acest lucru..

Ca să nu mai vorbim de noi’ar trebui să aștept să fie finalizată lucrarea, iar timpul de transformare ar putea fi de două zile în medie.

La vremea respectivă nu eram maeștri codificatori prin nicio măsură. Chiar dacă eram doar codificatori începători, această abilitate ne-a oferit o anumită libertate și control asupra designului site-ului nostru.

A fost foarte abilitant și eliberator să știm că nu suntem supuși milosteniei unui designer sau a unui codificator de site-uri.

Acum, nu spun că trebuie să devii un test de codificare.

Lăsa’fi sincer, s-ar putea să ai deja un loc de muncă cu normă întreagă, iar site-ul tău ar putea fi doar un hobby lateral sau un site de afaceri care să ajute la dezvoltarea companiei’prezența online.

Trebuie doar să știți suficient pentru a adăuga o casetă de text cu o culoare personalizată de fundal și stil de font. S-ar putea să doriți să faceți câteva modificări de bază care au câștigat’nu vă luați prea mult timp, dar totuși suficient pentru a vă permite să aveți o anumită flexibilitate în proiectare.

Întrucât o mulțime de oameni ne-au întrebat unde să găsim resurse bune și fiabile pentru a învăța elementele de bază ale codificării, am decis să punem la dispoziție acest ghid de codificare pentru începători, care este o colecție a tuturor resurselor de codificare pe care’am folosit în trecut care ne-au ajutat când am început prima dată.

Dacă doriți să aflați unele codări de bază pentru a vă oferi mai mult control asupra site-ului dvs. web chiar și atunci când utilizați un drag & renunță la constructorul de site-uri web, aceste resurse pentru începători HTML / CSS vă pot ajuta cu siguranță.

Ce limbă de codare aveți nevoie pentru a construi un site web?

Blocurile de bază ale unui site web sunt codurile HTML și CSS.

Limbile de codificare mai avansate utilizate pe site-urile web sunt jQuery, JavaScript și PHP.

Sincer, dacă utilizați un drag & renunță la constructorul de site-uri web, ai nevoie doar de HTML și CSS pentru a începe.

Pentru utilizatorii WordPress, poate doriți să adăugați PHP pe lista dvs., deoarece WordPress este un constructor de site-uri mult mai complex decât orice drag & renunță la constructorii de site-uri web. Este nevoie de mai multe coduri pentru a efectua modificări ale site-urilor WordPress.

În opinia noastră, codurile HTML și CSS sunt cele care ar trebui să înceapă orice începător.

Dacă se întâmplă să vă dezvoltați un interes pentru codificarea site-ului web, puteți învăța întotdeauna limbaje avansate de codare mai târziu.

Ce tip de resurse sunt disponibile?

Există două tipuri de resurse pe care le puteți utiliza: gratuit sau plătit.

Există avantaje și contra pentru ambele și vă recomandăm să încercați atât resurse gratuite, cât și plătite pentru a găsi ce funcționează pentru dvs..

Desigur, începe mai întâi cu cele gratuite, întrucât doar le-ai putea găsi suficiente pentru nevoile tale.

De ce să folosești resurse gratuite?

Pro-uri

 • Avantajul evident este că este liber.
 • Tone de selecție și informații despre diferite soluții. Dacă aveți o întrebare sau o problemă foarte specifice, resursele gratuite sunt minunate. Acest lucru se datorează faptului că există o mulțime de oameni care scriu despre probleme foarte specifice, care sunt prea specifice pentru a acoperi un curs plătit. Deci, atunci când avem o problemă unică pe care un ghid tipic o poate avea’Pentru a răspunde, de obicei căutăm sfaturi și răspunsuri pe forumuri și resurse gratuite.

Contra

 • Există prea multe informații disponibile online, poate deveni confuz și nu vei ști de unde să începi.
 • Fișele de conținut și discuții în forumuri nu sunt organizate într-un mod ușor de digerat ca în cursurile plătite. Dacă sunteți priceput să combinați informații împrăștiate, aceasta nu poate fi o problemă pentru dvs. Dar pentru marea majoritate a oamenilor, acest lucru poate încetini procesul de învățare de la tine’Va trebui să săpați un munte de informații pentru a-l găsi pe cel care vă este util.
 • Oricine poate posta tutoriale online și este posibil ca persoana să nu fie credibilă. Un începător care este prea încrezător ar putea decide să posteze un tutorial care ar putea fi inexact. Există o sută de moduri de a tăia o plăcintă, dar care este calea corectă? Ca începător, nu veți avea cum să știți dacă informațiile pe care le citiți sunt într-adevăr o bună practică.

De ce să folosiți resursele plătite?

Pro-uri

 • Cursurile plătite sunt în general bine organizate și separate în cursuri ușor digerabile, care sunt special concepute pentru începători. Nu este nevoie să săpați prin mii de postări diferite “experți” sau vă dați seama de unde să începeți. Trebuie doar să urmați programa și sunteți pe drum.
 • Veți învăța cele mai bune practici de codare de la profesioniști acreditați. Obiceiurile proaste sunt greu de schimbat. Când înveți o nouă abilitate, aceasta’este întotdeauna o idee bună pentru a evita standardele de codare proaste de la persoane care nu pot fi calificate pentru a preda codul în primul rând.

Contra

 • Cursurile tipice parcurg toate aspectele legate de codificarea site-ului web. De exemplu, dacă doriți doar să găsiți o soluție rapidă despre cum să adăugați o casetă text cu un fundal personalizat, este posibil să nu aveți noroc. Este posibil să fie nevoie să parcurgi o bucată bună a cursului înainte de a putea afla ceea ce ai nevoie.

Atât resursele gratuite, cât și cele plătite vă pot ajuta în moduri diferite, așa este’este bine să ai acces la ambele tipuri de tutoriale de codare.

Acum lasa’parcurgeți lista recomandată de tutoriale de codare online pe care le considerăm foarte utile.

Cea mai bună modalitate de a învăța la codificare pentru începători

# 1 Lynda

COST: Trial gratuit / 19,99 USD – 29,99 USD pe lună

cele mai bune resurse de codare pentru Lynda pentru începători

Lynda își livrează lecțiile în formate video, astfel încât acestea sunt foarte ușor de urmărit.

Ne place foarte mult tutorialele lor video, deoarece fac mai ușor codul de învățare.

Cursurile sunt cuprinzătoare care nu acoperă doar elementele de bază. Deci, pe măsură ce te îmbunătăți la codare, vei avea acces la tutoriale mai avansate. Deci, tutorialele lor pot “crește cu tine” pe măsură ce devii mai bun la codare.

Lynda are mai mult decât HTML & Cursuri CSS. Aceștia acoperă aproape totul, de la programare la design grafic și aveți acces la toate cursurile lor sub un singur membru pe care îl puteți anula oricând.

Experiențele mele cu Lynda:

eu’Am folosit Lynda pentru a învăța HTML, CSS și PHP. În general, a făcut o treabă bună în a ne învăța elementele de bază.

Îmi place modul în care cursurile sunt structurate într-un mod care mi-a oferit viziuni complete asupra etapelor pe care trebuie să le fac pentru a învăța aceste noi limbi de codare.

Învățarea modului de codare este foarte vizuală. Videoclipurile ajută într-adevăr să facă mai ușor de înțeles ideile complexe. V-aș recomanda să întrerupeți videoclipurile din când în când pentru a putea încerca codurile pentru dvs..

Un lucru nu l-am făcut’despre Lynda este că nu există un editor de cod încorporat. Asta însemna că trebuia să descarc un editor de coduri pe laptopul meu înainte să pot scrie coduri.

Deci, așteptați-vă ceva timp la configurare la început. Odată ce programele sunt instalate, nu mai există întreținere sau configurare.

Cine ar trebui să folosească Lynda?

 • Dacă nu’Nu știu cum și unde să începi să înveți coduri HTML și CSS.
 • Dacă preferi să înveți cu videoclipuri decât să citești text.
 • Dacă preferi să înveți într-un mediu structurat, similar cu un curriculum tradițional, cum ar fi cele predate în școală.

Codecademy # 2

COST: Cursuri de bază gratuite / 19,99 USD lunar pentru cursuri premium

cele mai bune resurse de codare pentru codecademy pentru începători

Codecademy adoptă o abordare interactivă a predării codului pentru începători – ceea ce face ca învățarea să fie mult mai distractivă.

Pur și simplu urmați instrucțiunile dintr-un editor interactiv de coduri. Editorul vă va traduce automat codurile într-un afișaj vizual.

În acest fel, puteți vedea cum arată codurile pe care le-ați scris într-un browser web – foarte fain!!

Acest feedback instantaneu vă permite să vă vedeți progresia imediat. Acest lucru ajută la crearea unui mediu de învățare distractiv și face ideea de a învăța cum să codați mai atractiv.

Puteți lua toate cursurile de codare pentru începători gratuit. Dacă doriți să progresați la cursuri mai avansate, vă puteți înscrie la cursurile lor premium.

Experiențele mele cu Codecademy:

eu’Am folosit Codecademy pentru a învăța un limbaj de codificare mai avansat precum JavaScript. A fost distractiv și instrucțiunile au fost ușor de urmat.

Mi-a făcut o treabă bună la învățarea elementelor de bază și am reușit să scriu JavaScript foarte simplu după câteva ore.

Mi-a plăcut editorul de coduri încorporat, ceea ce însemna că nu’nu trebuie să descărcați niciun program pentru a începe.

Instrucțiunile au fost, de asemenea, foarte impresionante. Am simțit că am un ghid care îmi arată ce fac la fiecare pas al drumului.

Un lucru mi-aș dori este o versiune text a cursului. Există multe de reținut atunci când înveți cum să faci cod. Trebuie să păstrez un bloc de notițe pe partea laterală pentru a scrie toate codurile I’am învățat și la ce ar trebui să fie folosiți. Ar fi frumos să avem un index de cod descărcabil, așa că nu’nu trebuie să-mi creez propria mea.

Cine ar trebui să utilizeze Codecademy?

 • Dacă înveți mai bine prin încercare și eroare și urmărind exemple live.
 • Dacă aveți nevoie de feedback instantaneu dacă scrieți corect codurile.

# 3 TutsPlus

COST: Cursuri de bază gratuite / 15 USD pe lună pentru cursuri premium

cele mai bune resurse de codare pentru tutsplus pentru începători

Ceea ce face ca TutsPlus să iasă în evidență de la Lynda și Codecademy este că vă oferă diferite modalități de a învăța cum să codați.

TutsPlus nu face’nu vă oferă doar codarea ghidurilor pentru începători pentru a vă începe pe calea cea bună, are și o bibliotecă completă de tutoriale scurte și simple, atunci când aveți nevoie de remedieri rapide pentru probleme unice atunci când vine vorba de proiectarea site-ului web.

TutsPlus’ biblioteca masivă de scurte tutoriale vă oferă mai mult control asupra a ceea ce doriți să învățați. Acest lucru funcționează mai ales dacă știți deja ce moduri încercați să realizați. Puteți ocoli cu ușurință toate informațiile suplimentare și puteți merge direct la soluții.

Experiența mea cu TutsPlus:

Le-am folosit începătorul’ghidul s pentru jQuery, CSS3 și HTML5. La vremea respectivă am deja cunoștințe de codificare, astfel încât începătorul’ghidul meu a fost un curs bun de reîmprospătare pentru mine. A fost ușor de urmărit și bine scris.

Unii începători’Ghidurile sunt de asemenea livrate cu videoclipuri, care au fost de ajutor.

Dacă vă alăturați planului lor de membru premium, puteți descărca toate fișierele și imaginile pe care le utilizează în ghidurile și tutorialele lor. Acest lucru a fost grozav pentru că m-a economisit mult timp de la a trebui să-mi scriu propriile note și indexul de cod.

Ceea ce îmi place la TutsPlus este biblioteca lor uriașă de scurte tutoriale de codare și design.

Ce coduri aveți nevoie pentru a crea un site web este în mare măsură determinat de designul site-ului pe care încercați să îl realizați. Deoarece există aproape un număr nelimitat de posibilități de proiectare, în teorie, puteți avea o mare varietate de probleme de proiectare de rezolvat.

Acesta este motivul pentru care TutsPlus’ începător’Ghidul s poate acoperi doar elementele de bază și vă bazați cu adevărat pe tutorialele scurte pentru a suplimenta soluții de design mai specifice.

Deoarece TutsPlus vă oferă o bibliotecă de tutoriale masive, aveți o șansă mai bună de a găsi o soluție la problema dvs. specifică decât orice alte resurse pe care noi’am acoperit până acum.

Cine ar trebui să folosească asta?

 • Dacă răspundeți mai bine la învățarea autodirectă unde înveți elementele de bază folosind începătorul’Ghidul s, apoi alege și alege ce sfaturi și trucuri avansate vrei să înveți folosind biblioteca lor de scurte tutoriale.

# 4 Școli W3

COST: Ghid de referință gratuit

cele mai bune resurse de codare pentru școlii începători

Acesta este ghidul de referință final pentru codificarea HTML și CSS.

Tot ceea ce trebuie să știți despre codificarea site-ului poate fi găsit la W3Schools.com.

Un lucru de reținut este că W3Schools nu este la fel de eficient ca o resursă de tutorial în comparație cu Lynda, Codecademy sau TutsPlus.

În timp ce acoperirea lor de cunoștințe de codare este foarte cuprinzătoare, simt că explicațiile lor de codare sunt foarte limitate și nu’nu fac o treabă foarte bună în fapt, să vă învăț cum să codați.

În schimb, gândiți-vă la W3Schools ca un dicționar pentru HTML & Coduri CSS.

Experiența mea cu W3Schools:

W3Schools a fost prima resursă la care am apelat când am început să învăț coduri HTML și CSS. Am descoperit rapid că sunt mai mult un ghid de referință decât un site web tutorial.

Deși este posibil să nu fie un loc bun pentru a învăța să codăm, ei sunt cel mai bun ghid de referință online.

Ori de câte ori nu sunt sigur cu privire la un cod sau ce coduri alternative pot folosi, voi folosi W3Schools pentru a găsi răspunsul.

Acest lucru este util mai ales pentru codurile pe care le oferiți’nu folosiți regulat și sunt uitați cu ușurință.

Cine ar trebui să folosească asta?

 • Dacă aveți deja cunoștințe de bază despre codificare, acestea sunt o resursă bună de referință pentru dvs..
 • Folosiți-l ca un dicționar sau o Enciclopedie pentru codare HTML / CSS unde vă puteți referi dacă uitați coduri specifice.

# 5 CSS-Trucuri

COST: Tutoriale gratuite

cele mai bune resurse de codare pentru trucuri CSS pentru începători

Codurile CSS controlează un site web’s design, cum ar fi culoarea textului sau plasarea imaginii de fundal. Așadar, într-un fel, există un număr nelimitat de moduri de a vă codifica designul, deoarece există posibilități de proiectare aproape nelimitate.

Acest lucru este atunci când o resursă gratuită, cum ar fi CSS-Tricks, este foarte util.

CSS-Tricks are sute de scurte tutoriale CSS, astfel încât să puteți căuta pentru a găsi cele mai bune soluții pentru problemele dvs..

Experiența mea cu CSS-Tricks:

CSS-Tricks este unul dintre site-urile web pe care le vizitez zilnic când proiectez un site web. Este foarte ușor să găsesc ceea ce am nevoie și există o bibliotecă uriașă de soluții scurte.

CSS-Tricks au, de asemenea, o comunitate activă, deci dacă o soluție nu face acest lucru’nu funcționează pentru tine, cel mai probabil poți găsi o altă soluție în comentarii.

Cine ar trebui să folosească asta?

 • Dacă aveți o înțelegere de bază a codurilor CSS și aveți nevoie de soluții rapide pentru probleme foarte specifice de codare CSS.

Concluzie – Ghid de codificare pentru începători

Acest Ghid a fost util?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me