Costul pentru crearea unui site web 2020 | Probe și experiențe noastre

cost pentru construirea unui site web “real” costul construirii unui site web a fost un mister complet pentru noi la început. Ar fi 500 $? $ De 1.000 de? $ 5.000 de? Sau ceruri interzise, ​​mai mult??

Când am decis să creăm site-uri web care să experimenteze generarea de venituri pe partea din 2010, nu am reușit’Nici măcar nu știu care este primul pas pentru a construi un site web, nu te deranjează nici costul construirii unuia.


Nu am făcut-o’Nu știu cum să codez, astfel încât construirea unui site web personalizat nu a fost complet pusă la îndoială.

Ne-am uitat pe web și au fost câteva articole de discuții despre costul construirii unui site web. În timp ce acestea ne-au oferit câteva puncte de referință, acestea s-au concentrat pe costurile de construire a site-urilor web personalizate.

În acel moment, un site web personalizat ar putea fi în viitorul nostru, dar încă nu eram pregătiți pentru acest tip de angajamente financiare, mentale și de timp..

După călătoria noastră lungă și aglomerată de a ne descoperi lucrurile (adică, de a ne smulge majoritatea părului și de a ne simți ca noi’devii din când în când oameni cu adevărat supărați), avem câteva puncte de evidență pentru a evidenția, idei și auto-reflecții pe care să le împărtășim cu tine.

Contur

Faceți clic pe următoarele link-uri pentru a citi secțiunile specifice:

1. Încercarea noastră inutilă de a ghici costul construirii unui site web

2. Începeți să gestionați costurile și să vă limitați potențialele pierderi

3. 4 Întrebări – Aflați ce aveți nevoie de fapt ÎNAINTE de a începe

4. Știți ce tip de site web trebuie să construiți – vă afectează costurile

5. Elementele de bază pentru evitarea unui dezastru financiar

6. Trage & renunță la constructorii de site-uri web & cât costă

7. Costuri pentru crearea unui site web (construitori de drag and drop, WordPress sau Custom)

8. Timpul dvs. este, de asemenea, un cost pentru construirea site-ului dvs. web

9. Concluzie

Alege un constructor de site-uri și câștigă bani online azi

Ce tip de site vrei să construiești?

construiți un site web construiți un magazin online WEBSITE ONLINE MAGAZIN

VIZITAREA COSTULUI DE CONSTRUCTIE A UNUI SITE WEB – ATENȚIUL NOSTRU FUTIL

confuz-despre-cost-de-building-un-site-minAm încercat să ne dăm seama de costul final al construirii site-ului nostru web când am început pentru prima dată și a devenit doar un punct de focalizare atât de greu pentru noi încât ne-a paralizat de la a face primul pas către crearea unui site web.

Am fost atât de concentrați pe bani și buget, încât ne-a orbit într-adevăr în ceea ce privește atenția asupra imaginii mai mari. Pentru noi, a fost să începem să construim site-uri web pentru a vinde produsele online.

Eram complet obsedați de întrebări precum:

 • Am într-adevăr nevoie de un designer de site-uri web?
 • Cum ar trebui să angajez un designer sau un dezvoltator & cât costă în țările în curs de dezvoltare (cum ar fi India) sau în țările dezvoltate?
 • Am nevoie atât de designer, cât și de dezvoltator? Unul este să facă site-ul să arate bine, iar celălalt este un tehnician de cod care construiește motorul site-ului.
 • Unde găsesc designeri și dezvoltatori buni?
 • De câte ore vor avea nevoie cu adevărat? Au spus că le va dura 1.000 de ore. Într-adevăr?
 • Voi obține cu adevărat ceea ce vreau după ce am plătit?
 • Ar vrea? “într-adevăr” înțelegeți-mi viziunea?
 • De unde știu că au câștigat’mă dezlega? Eu don’nici nu le cunosc!
 • Dacă mă smulg, ce pot face? Voi primi vreodată banii înapoi???
 • Eu don’nu am un buget mare, deci dacă mă elimină, eu’Sunt într-adevăr înșurubat!!!!
 • Blah bla bla (alte întrebări aleatorii, frenetice)…

Dacă vă gândiți la aceleași lucruri – STOP!

Având avantajul de a face tot felul de greșeli în ultimii ani, una dintre cele mai mari greșeli pe care le-am făcut a fost aceea că nu am făcut-o’nu-ți pune întrebări corecte.

Privind în urmă, mințile noastre s-au comportat ca o maimuță supra-hiper prinsă într-o cușcă mică, doar zvârlind-o pentru a încerca să nu ne simțim blocați. Neștiind costul mediu pentru construirea unui site web ne-a împiedicat să mergem mai departe.

De-a lungul anilor, noi și prietenii noștri de la Expert Market am selectat manual unii parteneri de calitate, care pot construi rapid site-uri uimitoare. daca tu’te străduiești să-ți construiești unul singur, sau pur și simplu don’Nu aveți timp, angajarea unui profesionist merită luată în considerare. Aruncați o privire mai jos!

ÎNCEPEȚI MAI MULȚI CU PAȘI PĂRBAȚI – LIMITĂ-ȚI pierderile potențiale

După ce am ajuns la un blocaj, luptându-mă să ne dăm seama de următorii pași, mi-am amintit ce a spus profesorul meu de la magazinul de mecanică din liceu:

“Pentru a afla cum să construiți un motor pentru o mașină, permiteți’Încep cu construirea acestui motor minuscul pentru o mașină de tuns iarba.”

Ideea simplă este să începem de mici, să ne udăm picioarele, înainte de a trece la lucruri mai mari. În acest fel, daunele (dacă există) pot fi limitate.

Greșeala mentală pe care am avut-o a fost aceea că am avut în vedere un site web complex, măreț. Dacă un vizitator a făcut acest lucru, site-ul nostru va face acest lucru. Dacă a făcut asta, atunci acest alt lucru va face în mod magic acest lucru.

Nu am făcut-o’Nici măcar nu am învățat elementele de bază și ne-am gândit cum să construim site-uri web care funcționau ca Amazon, sau Facebook sau Groupon.

Acea’le place să construim un Ferrari când nu am făcut-o’Nu știu pentru ce este un motor sau cum să introduci gaz în rezervorul de gaz.

Nebun? Da.

Aceasta’este același lucru cu site-urile de construcție. Don’Nu vă faceți atât de împiedicat să construiți site-ul perfect.

Cel mai important este să începeți, să construiți un anumit impuls și să vă limitați angajamentul financiar dacă lucrurile nu sunt valabile’nu te rezolve (la fel ca toate investițiile).

Da, costul construirii unui site web este un motiv de îngrijorare, dar există modalități de a face acest lucru “administra” asta – pe care noi’Voi trece mai jos.

Respirați adânc și lăsați-vă’înaintează…

4 ÎNTREBĂRI – GĂSTIȚI CE ESTE ACEASTA NEVOIE Înainte de a începe

La începutul călătoriei noastre, am pus toate întrebările greșite și asta ne-a determinat să aruncăm totul pe perete, rugându-ne ca ceva să se lipească de fapt.

Acesta este un caz clasic “Eu don’nu am un indiciu darnic ce vreau eu cu adevărat…”

daca tu’mă simt așa, asta’este perfect normal. Nimeni nu se așteaptă să știi la ce să ai grijă și asta’de ce tu’citiți acest articol, corect?

Am experimentat cu drag & renunță la creatorii de site-uri web, WordPress, șabloane gratuite, șabloane plătite. Am extras chiar și câteva mii de dolari pentru a avea un site personalizat WordPress construit.

Deci’e corect să spunem noi’ve “a fost în preajma blocului” de câteva ori și ne-a luat partea corectă de umflături și vânătăi.

În retrospectivă, alergam în cercuri pentru că am pus toate întrebările greșite.

Așa că ne-am luat timp liber, ne-am regrupat și ne-am ajustat abordarea pentru planificarea site-ului nostru web.

Am simplificat procesul cu acestea patru întrebări pe care ar trebui să le pui:

# 1. Ce’este bugetul realist pentru site-ul dvs. web?

Costul construirii unui site web depășește proiectarea și configurarea inițială.

Există o mulțime de costuri de întreținere în curs de desfășurare, cum ar fi găzduirea, depanarea / depanarea, adăugarea de noi funcții / instrumente, etc.

Deci, aveți într-adevăr două niveluri de costuri pentru a bugeta pentru (1) configurarea inițială și proiectarea și (2) costurile lunare sau anuale de întreținere.

Dacă aveți resurse financiare care pot merge până la sute de dolari pe lună pentru a investi în site-ul dvs. web, atunci ceva de genul WordPress ar putea funcționa bine pentru dvs..

daca tu’nu sunteți gata să cheltuiți mai mult de 100 USD pe lună, deoarece afacerea dvs. nu se află încă în acea etapă, apoi o soluție găzduită (cum ar fi un drag & renunță la constructorul de site-uri web) ar putea fi o abordare mai bună.

Deci, gândiți-vă la cât de mult sunteți pregătit să investiți în mod continuu. Este peste 100 USD pe lună? Sau mai puțin de 100 USD pe lună?

Noi’Voi intra în câteva numere mai jos.

Dacă credeți că un constructor de site-uri web ar putea fi cea mai bună opțiune pentru dvs., comparați rapid cu preferatele noastre din tabelul de mai jos:

# 2. Cum doriți să vă gestionați site-ul?

Vrei să ai control complet asupra site-ului tău și să faci lucrurile singur? Sau doriți să înmânați toate lucrările unui designer / dezvoltator?

Aceasta a fost o considerație foarte importantă pe care am ratat-o.

Rețineți că, dacă nu’nu te gândești să predai munca, tu’În general, va trebui să aștepți ca lucrarea să fie făcută, cu excepția cazului în care v-ați angajat propriul proiectant / dezvoltator cu normă întreagă. Timpul de așteptare poate varia, în funcție de volumul de muncă și de reacția generală a contractantului.

Pe atunci, avem deja un site web conceput personalizat pe WordPress. În timp ce un design personalizat sună sexy, am avut câteva probleme’nu ma astept.

După operarea site-ului WordPress personalizat timp de câteva luni la acel moment, am descoperit că nu’îmi place atât de mult datorită:

 • Unele plugin-uri WordPress intră în conflict cu designul nostru. Când am instalat unele instrumente / plugin-uri, acestea au spart unele dintre caracteristicile personalizate pe care le-a construit dezvoltatorul nostru. Așa că a trebuit să plătim dezvoltatorului pentru a reconfigura site-ul nostru pentru a face lucrurile să funcționeze. Cand tu’reîncărcați instrumente create de diferiți dezvoltatori, acesta’nu este de mirare că unii dintre ei au câștigat’nu lucrăm bine împreună. Aceasta’este doar o parte a procesului și a fost frustrant pentru noi, deoarece asta a adăugat sarcinii noastre mentale.
 • WordPress nu face’nu am cel mai ușor de utilizat design. De exemplu, dacă doriți să adăugați o prezentare mare de diapozitive în partea de sus a paginii, poate fi necesar să adăugați un plugin sau un fragment de cod personalizat (dacă șablonul nu face’nu am un instrument de prezentare pre-încorporat în layout). Dacă doriți să mutați niște conținut în jurul paginii, trebuie să editați coduri. Se simțea de fiecare dată când am dorit să facem modificări pentru proiectare, a trebuit să plătim dezvoltatorului pentru a ne ajuta, deoarece nu am făcut’Nu știu cum să codez atunci.

Așadar, întrebați-vă – doriți un control complet asupra aspectelor de editare a site-ului dvs. web, fără să știți cum să codați? Sau sunteți în regulă cu predarea tuturor modificărilor (mari și mici) contractorilor angajați?

Dacă nu’Nu vreau să plătesc și să aștepți ca cineva să facă toate modificările pentru site-ul dvs. web, astfel încât să puteți păstra un anumit nivel de control, apoi un drag & producătorul de site-uri va fi mai potrivit.

Dacă aveți bugetul și doriți să descărcați cele mai multe lucruri unei persoane angajate, atunci ceva mai avansat, cum ar fi WordPress, poate funcționa bine.

# 3. Ce caracteristici aveți nevoie ACUM, ce caracteristici aveți nevoie de LATER și ce caracteristici sunt simple “este bine sa ai”?

Când am început prima dată, am vrut totul. Ne-am dorit toate clopotele și fluierele pe care le vedem pe alte site-uri interesante. Ne-am dorit ceea ce credeam că va fi configurarea perfectă.

După ce am lovit de câteva ori peretele, ne-am dat seama că viața noastră este mult mai plăcută fără durerile de cap pe care le aduce complexitatea.

Nu am făcut-o’nu am nevoie de toate clopotele și fluierele pentru ca activitatea noastră să funcționeze. Dacă modelul nostru de afaceri a fost defect, toate complexitățile de design câștigă’nu fac diferența semnificativă.

Așa că am decis că este cel mai bine să păstrăm lucrurile simple și fără caracteristici tăiate nemilos’nu aveți absolut nevoie, să construiți un site web funcțional slab, suficient de bun pentru a duce la bun sfârșit munca. Știam că, odată ce câștigăm bani de pe site-ul web, putem face mereu upgrade mai târziu.

Întreabă-te – ai nevoie de totul acum? Afacerile dvs. nu vor reuși dacă nu ați făcut-o’nu am site-ul perfect?

Întreprinderile don’Nu reușesc, deoarece site-urile lor web nu au clopote și fluiere. Dacă puteți descoperi o problemă care are nevoie de rezolvare, vă promitem că nu’nu aveți nevoie de cel mai avansat site web pentru a vă construi o afacere.

Don’nu uitați – vă garantăm că va trebui să reproiectați site-ul dvs. web la un moment dat. Poate fi o reînnoire mare sau doar o reproiectare a porțiunii site-ului. Veți face o mulțime de modificări în aspectul și conținutul pe măsură ce înțelegeți mai bine ce caută vizitatorii site-ului dvs. web și ce anume’lucrez pe site-ul dvs. web și ce nu este’T. Rețineți acest lucru și planificați în consecință. Am dorit ca cineva să ne spună despre asta în acel moment.

Construiți o versiune de bază funcțională a site-ului dvs. web și faceți upgrade mai târziu atunci când trebuie. Cel mai rău lucru pe care îl puteți face este să petreceți luni și să angajați o mulțime de bani construind un site web, apoi să aflați că afacerea dvs. nu face asta’sunt destul de muncitoare.

# 4. Doriți să vă ocupați singur de aspectele de gazduire, securitate și tehnică?

Operarea unui site web poate fi foarte administrativă. Lucruri precum configurarea serviciilor dvs. de găzduire, monitorizarea acesteia, actualizarea platformei dvs. (cum ar fi actualizările WordPress care sunt emise din când în când), asigurând actualizările câștigate’nu intră în conflict cu șablonul și plugin-urile etc..

Acestea ar putea să nu fie o mare afacere pentru veteranii experimentați sau pentru persoanele care donează’Nu te gândești să-și înfășoare mânecile pentru a face o muncă tehnică. Dar tu ești acea persoană?

Am refuzat’Nu am avut suficient timp să ne gândim la această întrebare înainte de a configura site-ul nostru WordPress și am încheiat cu mult mai multă lucrare tehnică de gestionat decât am negociat.

Gestionarea aspectelor tehnice ale site-ului dvs. web este o preferință personală. Tu nu’nu trebuie dacă nu’nu vreau (cu ajutorul drag-ului & renunță la constructorii de site-uri web – mai multe mai jos).

Unii oameni nu’nu te deranjează și ai timp și resurse pentru a face față. Unii au câștigat’nu aveți timp, resurse financiare și mentale. Tu?

Știți ce tip de site web trebuie să construiți – aceasta afectează costurile voastre!

Cum ai răspuns la cele 4 întrebări de mai sus?

O platformă mai flexibilă și mai intensă, precum WordPress, va funcționa bine pentru dvs., dacă:

 1. Aveți un buget mai mare și flexibil (pentru ambele etape de configurare și etapa de întreținere continuă).
 2. Preferi să nu fii prea activ cu construirea și editarea site-ului. Aveți resurse financiare pentru a externaliza lucrul către proiectanți / dezvoltatori, chiar și atunci când vine vorba de realizarea unor mici modificări de proiectare. De asemenea, don’nu te gândește să aștepte schimbările.
 3. Aveți nevoie într-adevăr de funcții avansate și de mai multe clopote și fluiere, care pot fi codificate personalizat în site-ul dvs. și în dvs.’sunt bine să plătești pe cineva să le rezolve dacă se rup.
 4. Tu nu’Nu vă gândiți să gestionați singuri găzduirea, să efectuați actualizări la WordPress și să monitorizați performanța site-ului dvs. – practic jucând rolul de IT Manager pentru site-ul dvs. web.

Dacă aveți îngrijorări cu privire la oricare dintre întrebările de mai sus, este posibil să doriți să luați în considerare utilizarea unei tracțiuni & renunță la creatorul de site-uri pentru a începe.

Puteți face mereu upgrade la construitori de site-uri web mai avansate (cum ar fi WordPress) dacă afacerea dvs. ajunge la un punct în care o astfel de investiție este justificată.

Sări în folosirea a ceva ca WordPress necesită o investiție substanțială a timpului dvs. (care poate fi limitat, deoarece probabil aveți alte lucruri de făcut). De asemenea, este o investiție financiară mare.

Deci daca tu’nu sunteți sigur 100% că aveți nevoie de ceva la fel de avansat ca WordPress, cum vă gestionați / reduceți riscurile?

Învățați elementele de bază ale construcției site-ului web pentru a limita un dezastru financiar

-Capitolul 2 --- ușor de utilizat-site-builder-minCeea ce am decis în sfârșit să facem a fost să începem cu adevărat de mici. Un mic pas la rând, ca să zic așa.

Am fost destul de bătuți de alungarea tuturor celor mai recente caracteristici și sincer nu am reușit’nu am timp să mă ocup de toate lucrările tehnice care au venit cu producători web mai avansați.

Tot ce am dorit (și nevoie) a fost un site web funcțional care a funcționat și nu’nu aveți nevoie de mult timp, bani și angajamente de întreținere continuă.

Încercam să construim o afacere, astfel că am angajat mult timp și bani pentru un site web wasn’o prioritate sau a “trebuie sa”.

Constructorii de site-uri drag and drop sunt software online care ne-a permis să creăm site-uri web fără să știm cum să scriem o linie de cod. Deci, asta a fost perfect pentru noi.

De asemenea, au echipe de asistență pentru a răspunde la orice întrebare și echipe tehnice pentru a gestiona toate aspectele tehnice ale construirii site-urilor web, așa că nu’nu trebuie.

Dacă conceptul nostru de afaceri a funcționat sau a obținut tracțiune, putem investi întotdeauna mai mulți bani și timp în construirea unui site web mai avansat sau chiar în angajarea unui dezvoltator care să ne ajute.

ghid secțiune-thumbnail1-minDar înainte de a ajunge la acel punct, am vrut să ne protejăm de o perspectivă de angajament financiar și “dovedi” ideea de afaceri mai întâi cu un drag & renunță la constructorul de site-uri web.

Folosind câțiva constructori de site-uri, am devenit mai familiarizați cu ce nume de domenii sunt, cum să le conectăm la site-uri web, cum să configurați e-mailuri, cum să utilizați editori de imagine simpli pentru a crea grafică, cum să efectuați SEO de bază (optimizarea motorului de căutare) , cum se creează postări pe blog, cum se generează conținut etc..

Acestea sunt toate elementele de bază ale construirii unui site web funcțional. Folosind aceste sisteme de construire de site-uri simple, fără coduri, ne-a permis să ne eliberăm mult din timpul nostru, astfel încât să putem “practică” alte aspecte ale construirii unui site web.

Privind în urmă, dacă am fi prea prinși în a învăța cum să codăm sau a învăța cum să gestionăm un dezvoltator fără să avem beneficiul de a construi câteva site-uri web mai simple, încă cred că putem ajunge până unde suntem astăzi, dar acel drum ar au fost mult mai rockeri (psihic și financiar).

Construirea de site-uri web și a face ca afacerea dvs. să prospere cu site-ul web, nu este o singură parte în mișcare în izolare. Este un întreg sistem care implică o mulțime de piese mobile diferite (marketing, creare de produse etc.)

Utilizând ajutorul unei tracțiuni & renunță la constructor de site-uri, ceva care’Este destul de simplu de utilizat, ne-a permis să ne eliberăm cât mai mult din timpul nostru și din energia mentală pentru a ne concentra asupra altor lucruri.

Atribuim cu adevărat faptul că am fost capabili să ne descărcăm de anxietățile mentale de a construi un site web complex, să ne re-canalizăm energia în alte părți mai importante ale afacerii noastre, spre ceea ce’sunt capabil de a realiza astăzi.

CE SUNT CÂTEVA DRAG & CONSTRUCTORI WEB DROP & CAT COSTA?

Dacă considerați că utilizarea unui constructor de site-uri drag and drop ar putea fi o opțiune potențială pentru dvs. (unde se află)’e destul de ușor pentru a-ți gestiona întregul site web și fără ca tu să fii nevoit să știi să codifici), atunci’este timpul să testați câteva dintre ele pentru a vedea ce constructor de site-uri ar putea funcționa cel mai bine pentru dvs..

De cand noi’Am folosit multe dintre ele în trecut, am pus la punct o comparație pentru a evidenția avantajele și contra contra unora dintre constructorii de site-uri web. Depinde într-adevăr de ce aveți nevoie și de modul în care v-a plăcut să folosiți interfața lor de utilizator.

Utilizarea unui constructor de site-uri costă oriunde între 4 și 25 dolari pe lună, în funcție de ce constructor de site-uri utilizați și la ce plan vă înscrieți.

Cele mai multe dintre aceste site-uri web au un plan gratuit, astfel încât să le puteți testa gratuit înainte de a comite. Nu există limite de timp pentru planurile lor gratuite, așa că puteți continua să utilizați planul gratuit atât timp cât doriți. Dacă nu donează’nu vor avea un plan gratuit, vor avea cel puțin o perioadă de încercare gratuită de cel puțin 2 săptămâni.

În timp ce planurile plătite sunt taxe lunare, recurente, rețineți că ideea de aici este să vă limitați riscurile financiare.

Procesul nostru de gândire a fost – putem să stomacăm 25 de dolari pe lună (și asta’s la planurile lunare superioare), în loc să plătească un “nedovedit” dezvoltator de la sute la mii de dolari.

Mai mult, la 25 USD cam pe lună, primim sprijin din partea echipelor lor de îngrijire a clienților, iar echipa lor tehnică lucrează în fundal pentru a ne asigura că toate aspectele tehnice ale site-ului nostru web sunt gestionate pe deplin.

Ce’e cel mai rău care se poate întâmpla? Putem oricând să anulăm planul nostru cu constructorul de site-uri și să ne deplasăm.

Don’Nu uitați, vă puteți bucura complet de constructor, deoarece puteți utiliza planul lor gratuit sau perioada de încercare gratuită. De fapt, puteți construi aproape un site web complet, cu un plan gratuit, fără să plătiți niciun ban.

Constructorii de site-uri vă vor oferi cele mai multe instrumente de care aveți nevoie pentru a construi un site web funcțional, inclusiv servicii de găzduire (astfel încât site-ul dvs. să poată fi publicat online), instrumente de creare de conținut (posibilitatea de a insera titluri, text, grafică, prezentări de diapozitive, etc.) și șabloane de proiectare.

Obțineți toate acestea gratuit și pentru a debloca mai multe instrumente aveți opțiunea de a face upgrade.

Acea’este modul în care îți poți gestiona eficient riscurile financiare și la fel de important să oprești obsedarea mentală asupra costului mediu pentru construirea unui site web.

Unii dintre constructorii de site-uri vă vor oferi un nume de domeniu personalizat gratuit pentru primul an dacă vă înscrieți la planurile lor anuale. După primul an gratuit, costurile sunt în mod obișnuit să reînnoiască în fiecare an în jur de 20 de dolari. Dacă preferați să cumpărați propriul dvs. nume de domeniu personalizat în altă parte, deoarece este de obicei mai ieftin, puteți achiziționa numele dvs. de domeniu este prin GoDaddy și vă va costa aproximativ 12 – 15 USD pe an. Dintr-o perspectivă de imagine mai mare, aceasta’nu este o diferență semnificativă.

COST PENTRU A CONSTRUI UN SITE WEB folosind un DRAG & CONSTRUITI CONSTRUCTORUL, CUVÂNTUL SAU CREAȚI UN SITE WEB PERSONALIZAT

Te cunoaștem’sunt foarte dornic să te scufunde în câteva numere grosolane. Deci, lasa’plec.

Dacă doriți niște teste de timp mari, aici sunt pe an:

 • Trage & Drop Builder – de la 100 la 400 USD
 • WordPress – de la 140 la 500 $ **
 • Personalizat – 2.000 USD – 10.000 USD+

Noi’Am luat în considerare în mod scăzut costul unui nume de domeniu, găzduire mai ieftină și șablon premium pentru WordPress și câteva date din experiențele noastre în crearea unui site personalizat.

Iată câteva articole de discuție pe care le avem, care vă oferă o idee mai aprofundată a gândurilor noastre cu privire la compararea folosind un drag & renunță la constructorul de site-uri web împotriva utilizării WordPress.

Teme elegante (unul dintre cei mai buni dezvoltatori de teme WordPress astăzi), a estimat că poate dura în jur de 200 $ – 1.000 $ + doar pentru a începe cu WordPress (iar acest lucru nu are în vedere angajarea cuiva care să vă ajute).

cost pentru construirea unui site web - teme eleganteSursa: Elegante Teme (notă: presupune că nu faci’angaja pe cineva care să te ajute)

De asemenea, au estimat că o temă WordPress personalizată va costa în jur de 3.000 – 6.000 USD (pentru proiectare și dezvoltare), iar un site web personalizat WordPress este în jur de 6.000 – 15.000 USD (pentru design și dezvoltare, cu pluginuri personalizate). Puteți vedea estimările lor aici.

Aceasta’e important să realizăm că’este într-adevăr o provocare pentru a identifica chiar și un cost de bilet. daca tu’Am vorbit vreodată cu unii oameni care au încercat să-și construiască propriile case, atunci o poveste destul de consistentă este depășirea bugetului din cauza circumstanțelor neprevăzute. Același concept se aplică în același mod în construirea unui site personalizat.

Costul pentru construirea unui site web este o țintă în continuă mișcare, mai ales când vine vorba de WordPress sau de site-uri personalizate.

Acesta este motivul pentru care utilizarea unui constructor de site-uri drag and drop este o modalitate bună de a începe să învățați elementele de bază ale construirii de site-uri web, de a experimenta ideile dvs. și de a vă limita riscurile financiare (deoarece taxa fixă ​​lunară este fixată și vă puteți construi propriul site ca fără coduri – nu ești’nu trebuie să fie deloc tehnic).

TIMPUL vostru este, de asemenea, un cost pentru a construi site-ul dvs. web

Lăsa’s-o înfrunt, timpul este bani.

Dacă doriți să construiți un site web, fiți pregătiți să angajați multă energie mentală și fizică în proiectul dvs. (chiar dacă externalizați construcția site-ului dvs. web).

Cum îți determini acest cost în crearea site-ului tău? Ei bine, tu’Va trebui să mă gândesc la cât valorează o oră din timpul tău.

Valoară o oră din timpul dvs. 20 de dolari? $ 50 de ani? $ 100? Dacă cineva s-a apropiat de tine și te-a întrebat cât va fi nevoie “cumpărare” o oră din timpul tău pentru a-i ajuta să facă ceva, ce’e un preț corect pentru tine? Suma pe care angajatorul dvs. o plătește chiar acum poate fi, de asemenea, un ecart grosier.

Ia acest număr, înmulțește-l cu câte ore plănuiești / bugetează să-ți construiești site-ul și vei ghici cu ușurință cât costurile suplimentare vor fi necesare pentru a-ți construi site-ul (în funcție de angajamentul tău de timp).

Deci, veți petrece timp pentru a afla toate lucrurile tehnice, cum ar fi găzduire, securitate, codare? Asta se adaugă foarte repede pe baza experiențelor noastre proprii.

Nu numai că aspectele tehnice sunt cele mai importante timp, ci tind să-ți distrugă starea de spirit, să privești viața și te fac să fii o persoană destul de neplăcută care să fie în preajmă (asta’ce s-a întâmplat cu noi!)

Deci costul se extinde dincolo de timp și vă poate afecta fericirea personală!

Folosind un drag & drop builder elimină acest punct de durere într-o măsură destul de mare. Acestea se ocupă de toate durerile de cap tehnice, astfel încât să vă puteți concentra asupra altor lucruri mai importante și, în general, să vă păstrați într-o dispoziție mult mai bună!

CONCLUZIE – COSTUL DE A CONSTRUI UN SITE WEB

Știm cât de frustrant este să vă construiți propriul site, mai ales atunci când este prima oară. Există un milion de lucruri și preocupări care vă curg prin minte, iar noi’am trecut prin asta noi înșine.

Ca în orice eforturi majore sau proiecte pe care doriți să le explorați, începeți cu pași mici și mici, pentru a vă ajuta să vă reduceți riscurile.

Așadar, în loc să ieși cu toate armele în flăcări, angajând mii de dolari unui dezvoltator neprobat să-ți creeze site-ul pentru tine, de ce să nu încerci să faci singur cu un angajament lunar mai mic de 4 – 25 USD folosind un constructor de site-uri?

Dacă vă răzgândiți după câteva luni, pierderile dvs. financiare sunt limitate la aproximativ 100 USD – asta’este destul de decent în ceea ce privește gestionarea riscurilor.

Utilizarea unui constructor de site-uri elimină o mulțime de dureri de cap tehnice’d întâlniți și vă limitează riscurile financiare.

Acest lucru vă ajută, de asemenea, să vă eliberați de anxietatea mentală de a vă îngrijora în mod constant pentru cât de mult vă va costa crearea unui site web. Puteți opri întotdeauna planurile dvs. lunare de plată.

Dacă site-ul web pe care îl creați arată potențial și face ca afacerea / proiectul dvs. să se deplaseze în direcția corectă, puteți avea întotdeauna în vedere să investiți mai mulți bani în construirea unui site web mai personalizat ulterior. Până atunci, tu’voi avea un sens general asupra modului de funcționare a construcției site-urilor web.

Aceasta este una dintre cele mai bune abordări pentru a vă limita riscurile financiare atunci când vine vorba de construirea primului dvs. site web.

Constructorii de site-uri web vă permit să începeți rapid, să primiți impuls, astfel încât să puteți vedea rezultate concrete. Versus parcurgând o serie de gimnastică mentală, încercând să rezolve toate tehnicile “chestie” de creare de site-uri web și de îngrijorare pentru câte mii de dolari poate dezvolta un dezvoltator rău de la tine.

Nu spun că acest lucru se întâmplă foarte mult, dar este’este “factor de frică” asta te paralizează de la a lua măsuri și de a merge mai departe. Acea’s-a întâmplat cu noi atunci și nu a fost’este deosebit de distractiv.

Așadar, pentru a vă economisi timp, dureri de cap și pentru a vă reduce la minimum riscurile financiare, vă recomandăm să luați în considerare testarea ideilor dvs. cu construitori de site-uri fără cod..

Află mai multe:

Cei mai buni producători de site-uri drag-and-drop

Cei mai buni producători de site-uri de comerț electronic

Acest Ghid a fost util?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map