Costuri de întreținere a site-ului web

Tot ce trebuie să știți despre costul menținerii unui site web

Oricât de mult ar costa întreținerea unui site web, cu siguranță costul nefăcurării acestuia va fi cu siguranță mai mare. Imagineaza-ti’Am construit o casă nouă frumoasă și apoi am lăsat-o neatinsă timp de un an. Ar fi tot felul de probleme, de la securitate slabă, până la probleme de încălzire și instalații sanitare, până la iarbă exagerată din curte… pe scurt, vizitatorii ar arunca o privire asupra locului și s-ar întoarce!


Acea’e exact ceea ce nu faci’Nu vreau ca oamenii să facă acest lucru atunci când fac clic pe site-ul dvs. web’s pagina de destinație. Un site web poate deveni învechit și nesigur chiar mai repede decât o casă, așa că’e important să rămâi la curent. Vestea bună este că prețurile de întreținere a site-ului web pot fi de fapt foarte accesibile. Acestea sunt elementele esențiale ale întreținerii site-ului și prețurile acestora:

Defalcare: costul menținerii unui site web

 1. Nume de domeniu – 10-20 USD / an.
 2. Certificate SSL – 24-199 USD + / an.
 3. Furnizori de găzduire web – 2,75-15,00 USD / lună.
 4. Gazduire prin e-mail – 1-5 USD / lună.
 5. Suport tehnic – 0-1.000 USD / lună.

În plus față de aceste necesități, există câteva lucruri pe care le poți face singur sau să externalizezi unui terț pentru un cost suplimentar:

 1. Optimizare motor de căutare – bricolaj gratuit / externat pentru 200-800 USD / lună.
 2. Viteza de încărcare – bricolaj gratuit / externalizați în valoare totală de 50-3.000 USD.
 3. Actualizări de conținut – bricolaj gratuit / externalizați în valoare totală de 500-3,000 USD.

Noi’Vom discuta mai jos toate aceste elemente în profunzime. Dar mai întâi, noi’o să vorbesc despre constructor de site-uri web – ei’ești primul instrument din arsenalul tău digital, iar multe dintre costurile de întreținere a site-ului web menționate anterior vin în realitate inclus în prețul unui constructor de site-uri web.

Constructori de site-uri web

Cost mediu: 10-30 $ / lună

pagina de casă a constructorului de site-uri squarespace

Producătorul site-ului dvs. web este pâinea și untul site-ului dvs. web (în cazul în care nu ați făcut-o’nu obțin asta de la nume). Frumusețea majorității constructorilor de site-uri este că ei’Voi avea grijă de componentele tehnice ale întreținerii web pentru dvs., cum ar fi actualizarea cadrelor software. Constructorii de site-uri drag-and-drop sunt cel mai ușor, cel mai rapid și cel mai accesibil mod de a crea un site frumos.

Cel mai bun lucru despre constructorii de site-uri web este că costul lor lunar include deja o mulțime de elemente de întreținere pe care le oferiți’altfel ar trebui să mă gândesc singură. Când plătiți 10-30 USD / lună pentru un constructor de site-uri, dumneavoastră’Obține de obicei un nume de domeniu, securitate SSL de bază și suport tehnic inclus. În unele cazuri, voi’Va trebui să plătesc pentru a reînnoi numele de domeniu după primul an.

Costul lunar al unui constructor de site-uri web variază în funcție de constructorul ales pentru dvs. și de cantitatea de funcții pentru care optați. Majoritatea planurilor de bază oferă cantități limitate de stocare, în timp ce planurile mai avansate oferă adesea capacități de analiză și lățime de bandă nelimitată. Vezi mai jos prețurile lunare ale planurilor de bază de pe platformele de top precum Wix, Squarespace și Weebly:

ConstructorPreț (facturat anual)
WixPlan combo – 13 dolari / lună
SquarespacePlan personal – 12 USD / lună
WeeblyPlan Pro – 12 dolari / lună

Noi’am clasat în top 10 cei mai buni producători de site-uri web bazat pe cercetări ample, astfel încât să puteți lua o decizie în cunoștință de cauză.

Alertă spoiler: Wix ocupă numărul unu – și ne puteți citi în profunzime Wix Review pentru a afla de ce.

Acum lasa’descompun separat fiecare cost de întreținere a site-ului web.

Nume de domeniu

Cost mediu: 10-20 USD / an

Cel mai proeminent site web recurent te-a costat’Vă întâlnim este costul numelui dvs. de domeniu. Numele dvs. de domeniu este site-ul dvs. web’s “abordare” pe internet și’nu este de fapt o achiziție unică. Majoritatea înregistrătorilor de nume de domeniu factură anual, iar dumneavoastră’Vreau să rămâneți la nivelul costului anual, astfel încât să puteți păstra proprietatea numelui dvs. de domeniu.

Costul numelui dvs. de domeniu va varia în funcție de extensie (de exemplu .com, .net) și grefier tu alegi. Mai jos, noi’am rezumat costurile unor extensii populare și modul în care acestea variază atunci când sunt achiziționate prin intermediul diferiților registratori NameCheap, GoDaddy și HostGator:

Grefier.com.org.ne.pe mineNameCheapHai tăticuHostGator
$ 8,88 / an$ 11.98 / an$ 3.88 / an$ 3.88 / an
99¢/an$ 10.17 / an$ 7,99 / an$ 3.49 / an
$ 12.95 / an$ 12.95 / an$ 5,95 / an$ Ora 15.00 / an

Înregistrătorii de nume de domeniu percep și mai mult după primul an – cu alte cuvinte prețul de reînnoire din numele dvs. de domeniu va fi de obicei mai mare decât pret introductiv din prima ta cumpărare. În general, costurile introductive de nume de domeniu pentru extensii populare precum .com și .org costă 3-12 USD / an, în timp ce reînnoirea unui nume de domeniu costă 10-20 USD / an.

Ai mai multe întrebări? Noi’am scris un ghid aprofundat pentru cât costă un nume de domeniu.

Certificate SSL

Cost mediu: 24-199 USD + an

Certificatele SSL criptează informațiile care trec prin site-ul dvs. web și menține vizitatorii’ informații în siguranță. Indiferent de tipul de site web’reînnoiești, securitatea este una dintre cele mai valoroase cheltuieli pe care le ai’voi suporta Dacă vizitatorii nu’Nu vedeți site-ul dvs. ca fiind de încredere, va avea un impact asupra angajamentului. De fapt, 75% dintre respondenți într-un sondaj au declarat că vor renunța la o tranzacție online dacă au considerat că site-ul nu este sigur. Chiar daca tu’nu rulează un site de comerț electronic, Google favorizează site-urile cu SSL, astfel încât adăugarea acestui strat suplimentar de securitate este încă un cost important de întreținere a site-ului web..

Deci, ce caută oamenii pentru a vedea dacă site-ul dvs. este securizat? Pictograma lacătului și “https: //” în bara de adrese sunt ambele indicații ale unui certificat SSL (secur sockets layer). Verificați cum apar mai jos:

Lacat SSL

Majoritatea furnizorilor de găzduire web oferă gratuit o versiune de bază a protecției SSL prin intermediul organizației non-profit’s criptați. Cu toate acestea, dacă doriți să treceți la un nivel mai puternic de protecție SSL (noi’Aș recomanda acest lucru pentru site-urile de comerț electronic, din moment ce vizitatorii își vor împărtăși informațiile de plată), următorul pas ar fi să cumpere securitate SiteLock, pe care o puteți achiziționa prin intermediul furnizorului dvs. de găzduire pentru aproximativ 2 USD / lună – nu prea scump, având în vedere că’Așteptăm să cheltuim aproximativ 6 trilioane de dolari la nivel mondial pentru securitate cibernetică până în 2021! SiteLock’Printre funcțiile suplimentare se numără scanări malware zilnice, eliminarea automată a programelor malware și monitorizarea listei negre Google.

Don’Nu vreți să plătiți mai mult decât trebuie? Consultați 10 cei mai buni furnizori SSL de găzduire gratuită.

Furnizori de găzduire web

Cost mediu: 2,75-15,00 USD / lună

furnizor de găzduire bluehost

daca tu’utilizați un constructor de site-uri web, apoi găzduirea web este o altă cheltuială care va fi sortată pentru dvs. Cu toate acestea, dacă tu’reutilizați un sistem de gestionare a conținutului (CMS) precum WordPress, atunci tu’Va trebui să găsesc un furnizor de găzduire web. Furnizorii de găzduire web alimentează site-ul dvs. și decid totul, de la cât de rapid se încarcă paginile dvs. până la câte fișiere puteți stoca. Practic, găzduirea este o parte esențială a costurilor de întreținere a unui site web.

Gazduirea web este, de asemenea, o plată recurentă pe care o faceți’Pentru a menține site-ul dvs. funcțional – literal, trebuie să faceți un buget pentru. Acest lucru se datorează faptului că factori precum funcționarea site-ului web depind, de asemenea, de furnizorul dvs. de găzduire.

Costurile de găzduire variază în funcție de furnizor de hosting și tip de gazduire. Cele mai frecvente tipuri de găzduire sunt distribuite, VPS, cloud și hosting dedicat. Gazduirea comună este cel mai ieftin tip și poate încă să răspundă nevoilor celor mai multe site-uri web mici și mijlocii. Mai jos, noi’am prezentat costurile achiziționării unui plan partajat de nivel intermediar de la trei dintre cei mai importanți furnizori de găzduire partajată:

Furnizor de gazduirePreț (facturat anual)
In miscarePlan de alimentare – 8,49 USD / lună
HostGatorPlanul pentru copii – 3,95 USD / lună
A2 GazduirePlan rapid – 4,90 USD / lună

Vrei mai multe opțiuni? Aruncați o privire la clasamentul nostru complet al 8 cei mai buni furnizori de gazduire partajată

Obțineți mai multe informații despre prețuri odată cu defalcarea noastră de Cât de mult ar costa gazduirea site-ului web

Gazduirea în comun va face truc pentru majoritatea site-urilor web, dar dacă tu’reîncarci un blog mare sau un magazin de comerț electronic de dimensiuni medii spre mari, tu’Vreau să ia în considerare gazduirea VPS în schimb. În timp ce găzduirea partajată înseamnă partajarea unui server’resurse cu alte site-uri web, gazduirea VPS înseamnă a avea mai multe resurse server alocate site-ului dvs. Planurile VPS sunt mai puternice și, prin urmare, mai scumpe, după cum puteți vedea mai jos:

Furnizor dePreț (facturat anual)
In miscarePlan VPS-1000 – 22,99 USD / lună
HostGatorPlan Snappy 2000 – 19,95 USD / lună
A2 GazduirePutere + plan – 25,00 USD / lună

Site-urile foarte mari de comerț electronic ar trebui în cele din urmă să ia în considerare actualizarea la un plan dedicat de găzduire, care costă între 80-300 USD / lună. Cu acest tip de găzduire, un server și toate resursele sale sunt dedicate în întregime la site-ul dvs. web, astfel afacerea dvs. a câștigat’nu va fi afectat de fluctuațiile cuiva’s trafic sau fișiere.

Heads Up – Gazduire web și prețuri introductive

Indiferent de ce plan și furnizor pe care îl termini să alegi, costul găzduirii tale web va crește vizibil după primul an. Aceasta este o cheltuială destul de inevitabilă și despre care merită știut. De exemplu, planul VPS InMotion de 22,99 USD / lună menționat mai sus se reînnoiește la 64,99 USD / lună după primul an.

daca tu’nu sunteți sigur de ce tip de găzduire va avea nevoie site-ul dvs., puteți lua nostru test de găzduire web pentru a obține o sugestie adaptată! daca tu’sunteți blocat între câteva opțiuni diferite, consultați-ne grafic de comparare de găzduire web să ia o decizie în cunoștință de cauză.

Gazduire prin e-mail

Cost mediu: 1-5 USD / lună

“Gazduire prin e-mail” înseamnă că ai un server de e-mail personalizat pentru site-ul tău, care poate găzdui adrese de e-mail @ yourdomain.com și poate oferi mai multă legitimitate site-ului tău. Ca și securitatea SSL, găzduirea de e-mail de bază este disponibilă gratuit de la mulți furnizori de hosting, dar mulți proprietari de site-uri aleg să plătească mai mulți bani pentru mai multe funcții și capabilități..

pagina de pornire a e-mailului bluehost

De exemplu, Bluehost’găzduirea prin e-mail, pe care o puteți cumpăra ca supliment la un plan regulat de găzduire, costă 2,99 USD / lună pentru primul an (se reînnoiește la 4,99 USD / lună) și include:

 • E-mailuri și calendare
 • Acces web la Outlook
 • 15 GB stocare e-mail

Găzduirea prin e-mail este o cheltuială necesară pentru un site web de afaceri, deoarece având adresele de e-mail găzduite @ domeniul dvs. îmbunătățește site-ul dvs.’profesionalism. Pe de altă parte, dacă tu’reîncercați un site personal, găzduirea prin e-mail este un plus minunat dacă aveți un buget suplimentar de cheltuit – dar, dacă nu, don’nu-l transpir!

Suport tehnic

Cost mediu: 0-1.000 USD + lună

Atât constructorii de site-uri, cât și furnizorii de găzduire web dispun de echipe de asistență pentru clienți pentru a vă ajuta să rezolvați dificultăți tehnice, gratuit. Cu toate acestea, dacă doriți mai mult sprijin personalizat, puteți opta pentru externalizarea și plata pentru un serviciu de întreținere a site-ului web. Serviciile de întreținere a site-urilor web sunt sub formă de pachete cu niveluri, astfel încât să puteți alege un plan (și, mai important, un preț) bazat pe site-ul dvs.’nevoile s.

De exemplu, un plan de întreținere web externalizat pentru un blog personal va costa aproximativ 50 USD / lună și va include actualizări periodice ale site-ului dvs.’tema și plugin-urile. Pentru mai multe site-uri comerciale, puteți plăti în jur de 100 USD / lună și puteți primi suport SEO dedicat, pe lângă actualizări periodice. Site-uri mai mari de comerț electronic pot plăti 500-1.000 USD / lună pentru a adăuga suport pentru dezvoltare, cum ar fi crearea de noi șabloane și funcționalități pentru site-ul dvs..

Asistența tehnică nu te poate costa nimic sau ar putea fi cel mai scump cost de întreținere a site-urilor din lista ta. Totul depinde de ceea ce tu’caut sa ies din aceste servicii. Vă recomandăm să începeți cu asistența internă inclusă în prețul constructorilor de site-uri și a furnizorilor de găzduire și să decideți ce asistență suplimentară (dacă există)’Am nevoie de acolo.

Vrei să-ți iei banii’merită din partea suportului tehnic intern?

Bluehost este furnizorul nostru de găzduire numărul unu pentru asistență pentru clienți. Citiți-ne Bluehost Review pentru a afla mai multe.

Costul menținerii diferitelor tipuri de site-uri

Suma bugetului dumneavoastră’Va trebui să rezervați pentru fiecare componentă a întreținerii site-ului web, diferă în funcție de tipul de site’alerg Noi’am enumerat mai jos un ghid general privind prețurile de întreținere a site-urilor web:

 • Mic blog sau portofoliu personal: $ 5-30 / luna
 • Blog mare: $ 50-100 / luna
 • Site-ul de afaceri local: $ 3-60 / luna
 • Site de afaceri mari: $ 60-300 / luna
 • Mic magazin de comerț electronic: $ 100-1,500 / luna
 • Magazin mare de comerț electronic: $ 300-1,500 + / luna

Diferite site-uri web trebuie să se concentreze pe diferite domenii pentru a oferi o experiență excelentă utilizatorului. De exemplu, un site de afaceri mici ar putea fi în special preocupat de găzduirea prin e-mail, deoarece acesta’este o mică cheltuială care adaugă multă legitimitate. Între timp, un magazin mare de comerț electronic va fi cel mai preocupat să găsească o poartă de plată puternică, care n-ar’nici măcar nu va fi o cheltuială pentru un site de afaceri mici.

Întreținerea regulată a site-ului care nu funcționează’Nu trebuie să coste nimic

Pe lângă prioritățile de întreținere plătite, noi’Ați discutat deja, există unele sarcini manuale pe care le puteți face pentru ca site-ul dvs. Web să funcționeze fără costuri suplimentare. Tu nu’nu trebuie să faceți singuri aceste sarcini – puteți angaja o agenție care să le ocupe – dar dacă aveți senzația de a vă ocupa de mână și de a economisi un buget, noi’am prezentat cum este mai jos.

Optimizarea motoarelor de căutare (SEO)

SEO acoperă toate micile lucruri pe care le puteți face pentru a vă impulsiona site-ul’s-a clasat în rezultatele căutării Google. Orice lucru care face ca site-ul dvs. să fie mai ușor de găsit pe crawler-urile pentru motoarele de căutare va contribui la un bun SEO. Iată câteva etape de bază pe care le puteți face:

 • Scrieți titluri și descrieri ale paginii snappy: titlul și descrierea sunt cele care alcătuiesc previzualizarea paginii pe Google. Titluri și descrieri scurte, informative, vor încuraja oamenii să facă clic pe site-ul dvs..
 • Încorporați cuvinte cheie relevante: cuvintele cheie sunt termenii de căutare la care doriți să fie clasată pagina dvs. De exemplu, dacă tu’vindeți bijuterii de casă, este posibil să doriți ca pagina dvs. de produs să apară în urma căutării oamenilor “brățări artizanale.” Prin urmare, tu’Vreau să includ termenul “brățări artizanale” pe pagina dvs., dacă este cazul.
 • Imagini de etichetă: când încărcați o imagine pe site-ul dvs. web, puteți furniza “alt text” care va apărea în locul imaginii în cazul problemelor de încărcare. Acest text este, de asemenea, un indiciu pentru crawler-urile pentru motoarele de căutare care încearcă să descopere despre ce este vorba.

daca tu’revin traseul de bricolaj pentru SEO, acesta’este important de menționat că unele platforme au capacități mai bune decât altele. Puteți consulta ghidurile noastre către cei mai buni furnizori de găzduire pentru SEO și cei mai buni producători de site-uri pentru SEO pentru a vedea care platforme au cele mai puternice caracteristici SEO.

Costul de externalizare: 200-800 USD / lună. daca tu’Aș prefera să ai un expert care se ocupă de site-ul tău’s SEO, puteți consulta o agenție SEO pentru a analiza site-ul dvs. și a crea o strategie personalizată.

Viteza de încărcare

Menținerea vitezei de încărcare a paginii cât mai rapidă este bună atât pentru SEO, cât și pentru experiența utilizatorului. Cât de rapidă încărcarea site-ului dvs. depinde de o mulțime de factori, inclusiv dimensiunea fișierului și compresia imaginii, ambii pe care îi puteți controla. De fapt, puteți redimensiona și comprima imaginile într-o singură clipă cu instrumente online gratuite precum ImageResizer.com – acesta’este ceea ce folosim pentru a încărca fotografii la Website Builder Expert!

Costul de externalizare: 50-3.000 USD. Puteți angaja un specialist tehnic SEO sau să lucrați cu o agenție digitală pentru a optimiza viteza de încărcare a site-ului dvs., dincolo de redimensionarea și compresia imaginii. Noi’d recomandă externalizarea pentru viteza de încărcare numai dacă’executați un blog mare, un site de afaceri sau un magazin online. Când vine vorba de site-uri mici și pagini personale, modificarea manuală a imaginilor va face bine.

Actualizări de conținut

Aspectul site-ului dvs. web este un lucru. Conținutul real pe care îl afișează site-ul dvs. web este altul. Conținut excelent – postări pe blog, “Despre noi” piese, bios și, practic, orice oameni pot citi, viziona sau vizualiza pe site-ul dvs. – va face sau va rupe implicarea publicului.

Dacă vă bucurați de aspectele creative ale rulării unui site web, atunci vă puteți distra cu planificarea și crearea conținutului. Redactarea conținutului în sine va constitui cea mai mare parte a lucrărilor, dar aceasta’De asemenea, este vital să te respecți cu un program bun atunci când tu’re post de fapt conținutul. Nimic’e mai rău decât să dai clic pe o pagină de blog care are refugiu’nu a fost actualizat din 2011!

Costul de externalizare: 500-3.000 USD. daca tu’Mai degrabă mergeți la redactorul independent sau ruta agenției de creație pentru copia dvs. web, prețurile vor varia dramatic în funcție de sarcinile pe care le aveți de făcut. Dacă doriți postări noi pe blog scrise de mai multe ori pe săptămână, voi’voi plăti între 10¢ și 1 dolar pe cuvânt. Dacă aveți nevoie de o pagină de destinație scrisă o singură dată, aceasta’Voi costa aproximativ 500-1.000 USD pentru pagina completă.

Cost de întreținere a site-ului web: Recapitulare

După ce cunoașteți costurile esențiale și neesențiale ale menținerii unui site web, puteți planifica un buget eficient. Nu uitați că cheltuielile dvs. vor varia în funcție de tipul de site pe care îl utilizați’reluați: de exemplu, un magazin de comerț electronic care efectuează plăți la fața locului va trebui să cheltuiască mai mult pentru securitatea SSL decât un blog personal. Și dacă decideți să utilizați un constructor de site-uri, multe costuri de bază vor fi incluse în planul dvs..

Pentru a recapătă, acestea sunt costurile esențiale de întreținere a site-ului web:

 1. Nume de domeniu – 10-20 USD / an.
 2. Certificate SSL – 24-199 USD / an.
 3. Furnizori de găzduire web – 2,75-15,00 USD / lună.
 4. Gazduire prin e-mail – 1-5,00 USD / lună.
 5. Suport tehnic – 0-1.000 USD / lună.

Și puteți DIY sau externaliza aceste elemente de întreținere secundară:

 1. SEO – bricolaj gratuit / externat pentru 200-800 USD / lună.
 2. Viteza de încărcare – bricolaj gratuit / externalizați în valoare totală de 50-3.000 USD.
 3. Actualizări de conținut – bricolaj gratuit / externalizați în valoare totală de 500-3,000 USD.

Cu aceste mișcări în minte, voi’sunt toate setate să mențină treaba bună!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map