Cum să câștigi bani de pe un site web

Fie’este un mic aspect secundar sau întregul venit lunar, site-urile de monetizare nu au fost niciodată mai populare – sau mai profitabile.


“Dar nu sunt’site-urile de comerț electronic sunt singurele care generează profit?”, auzim că te întrebi. Ei bine, nu – de fapt, departe de asta!

Există mai multe modalități prin care puteți câștiga bani printr-un site web. Sigur, magazinele online joacă rolul lor, dar în aceste zile, oricine poate apuca o felie de plăcintă cu profit dulce… și vă putem arăta cum.

Modalități de a câștiga bani din site-uri web

Unele metode de monetizare sunt simple, altele puțin mai complexe, dar toate pot face minuni – dacă sunt făcute corect. Mai jos, noi’vă voi conduce prin cele opt căi mai obișnuite de a genera bani cu un site web, precum și pentru a oferi o evaluare pentru cât de ușor este să configurați fiecare.

1

Vânzare produse

Ușor de instalat: 3/5

Vânzare produse. Aceasta’Probabil este primul lucru care mi-a venit în minte, corect?

Astăzi, există peste 650.000 de site-uri de comerț electronic care generează 1.000 de dolari + profit anual – un număr care crește doar de la an la an. Iar partea cea mai bună este că oricine poate configura unul!

Cum să-ți creezi propriul site de comerț electronic

Constructorii de site-uri de comerț electronic DIY, cum ar fi Shopify și BigCommerce, au făcut mai ușor ca oricând oamenii non-techie să își creeze propriul magazin online.

Sunt instrumente online care vin cu șabloane pre-proiectate. Tot ce trebuie să faceți este să alegeți un șablon, să adăugați propriul conținut și produse și să încorporați orice caracteristică de care aveți nevoie.

Caracteristicile sunt lucruri precum formularele de abonament sau analiza site-urilor web. Cele mai multe funcții de bază pot fi găsite deja încorporate în Shopify și BigCommerce, dar ambele oferă magazine de aplicații unde puteți instala orice accesorii necesare.

Review Shopify – Descoperiți cum v-ar putea spori Shopify vânzările de comerț electronic

BigCommerce Review – Explorați vânzarea online cu BigCommerce

Pentru cei mai tehnici dintre voi, WordPress.org este traseul pe care îl întreprind majoritatea antreprenorilor în devenire. WordPress este un sistem de administrare a conținutului (CMS) care este găzduit de sine stătător și vă permite să construiți site-ul dvs. de la început.

Există șabloane pre-proiectate pe care le puteți utiliza, însă WordPress este mult mai fluid, oferind personalizare nelimitată. Din păcate, tu’Va trebui să aveți cunoștințe solide despre cod – sau un buget destul de puternic pentru a angaja un dezvoltator web – pentru a-l utiliza eficient.

WordPress.com vs WordPress.org – Ce’este diferența?

Povestea de succes: Harry’s Rasoare

dezgoli’s Razors s-a născut dintr-un concept simplu – echipamentul de bărbierit nu ar trebui’nu va fi asta scump! Fondată de doi tipi normali – niciunul dintre ei nu se numește Harry – compania și-a înființat propriul site de comerț electronic cu Shopify.

Mulțumesc platformei’instrumente încorporate și interfață ușor de utilizat, fondatorii au ajuns rapid să se confrunte cu ea și au început să-și construiască soluția de bărbierit.

bărbieritul lui Harrydezgoli’s Razors a folosit Shopify pentru a revoluționa modul de bărbierit.

10 luni mai târziu, Harry’s Razors au cumpărat o fabrică de producție în Germania, au comercializat către 100.000 de abonați de e-mail și au strâns peste 122,5 milioane USD. Nu prea ponosit. La începutul acestui an, perechea a vândut afacerea lui Wilkinson Sword pentru aproximativ 1,4 miliarde de dolari.

Acesta este doar un exemplu, dar arată că orice idee, oricât de simplă sau mică, poate fi transformată într-un imperiu de comerț electronic.

Diagrama de comparare a producătorilor de magazine online de comerț electronic – Vedeți cum se compară Shopify și BigCommerce

14 Tipuri de afaceri de comerț electronic – Care ar trebui să încerci?

2

Vânzarea unui serviciu

Ușor de instalat: 4/5

Un alt mod obișnuit de a face bani online prin vânzarea serviciilor lor. Ar putea fi orice – de la crearea unor planuri de dietă adaptate, la o afacere de curățare a ferestrelor.

Acest lucru funcționează la fel ca magazinele online. Marea diferență este că, don’nu aveți nevoie de un constructor de site-uri specifice comerțului electronic.

Cum să-ți vinzi serviciul online

Constructorii de site-uri precum Wix și Squarespace sunt chiar mai ușor de utilizat decât platformele de comerț electronic. Wix, în special, este, probabil, cel mai simplu mod de a-ți crea propriul site web.

La fel ca platformele de comerț electronic, vă permite să alegeți dintre peste 500 de șabloane Wix pre-proiectate. Ceea ce face Wix mai ușor este editorul său drag-and-drop, unde puteți muta literalmente orice lucru pe site-ul dvs. web oriunde pe pagină.!

Wix Review – Aruncați o privire de ansamblu asupra a ceea ce vă poate oferi Wix

Wix Template Review – O analiză aprofundată a Wix’schițe

Trucul pentru a vinde un serviciu este găsirea USP-ului dvs. (punct de vânzare unic). Ce vă diferențiază serviciul de ceilalți? Și de ce ar trebui ca oamenii să cumpere ceea ce tu’furnizez?

Povestea de succes: Isis King

Isis King a fost primul model transgender care a apărut în America’s Modelul următor de sus. Pe măsură ce cariera sa a trecut de la forță la forță, și-a construit propriul site web folosind Wix, care a prezentat un portofoliu al lucrărilor sale.

isis regeIsis King a creat un site de portofoliu pe Wix pentru a face publicitate serviciilor sale de modelare.

De asemenea, a permis agențiilor și brandurilor să intre în contact cu ea pentru colaborări potențiale. De atunci, aceasta a continuat să formeze baza carierei sale de model, deoarece ea continuă să redefinească ce înseamnă moda în zilele noastre moderne.

Graficul de comparare a constructorilor de site-uri web – Comparați cele mai bune platforme cot la cot 3

Vânzare spațiu publicitar

Ușor de instalat: 4/5

Este posibil să le găsiți inutile sau enervante, dar adevărul este că afișarea reclamelor pe site-uri web este una dintre cele mai simple metode de a câștiga bani.

Cel mai obișnuit mod de a vinde spațiu publicitar este folosind un model de plată pe clic. Acesta este locul în care primiți comisioane de la agenții de publicitate de fiecare dată când cineva face clic pe anunțul său de pe pagina dvs. web.

CPC mediu (cost pe clic) pentru site-urile care vând spațiu publicitar este de 0,25 USD. Pentru a pune asta într-un anumit context, tu’Va trebui să genereze aproximativ o mie de clicuri pe zi pentru a câștiga 100.000 USD pe profit.

Există două modalități prin care poți sări pe bordul bandei de anunțuri. Primul (și cel mai popular) este de folosind Google Adsense. Aceasta implică Google încorporarea codului pe site-ul dvs. web pentru a face publicitate și pentru a citi despre pagina dvs. pentru a vă asigura că toate anunțurile sunt relevante pentru conținutul dvs..

Al doilea este să vândă spațiu publicitar direct companiilor. Desigur, acest lucru necesită ceva mai multă legătură din partea dvs., dar vă pune într-o poziție mai puternică atunci când selectați tipul de anunțuri afișate pe site-ul dvs. și când negociați o plată mai mare pe clic..

Anunțurile site-urilor web sunt simple de configurat, dar nu sunt un mare spinner de bani – cu excepția cazului în care site-ul dvs. web primește mult trafic lunar.

4

Marketing afiliat

Ușor de instalat: 3/5

Mulțumesc creșterii bloggerilor și ‘influențatori’, marketingul afiliat este mai popular ca niciodată. Poate că ați folosit un link de afiliere fără să vă dați seama chiar. Dar ce înseamnă de fapt și cum vă poate face bani?

Marketingul afiliat este un aranjament între site-ul dvs. web și o companie prin care direcționați potențialii clienți către site-ul lor.

Cum funcționează marketingul afiliat?

Există două moduri diferite de a genera profit din marketingul afiliat: CPC (cost pe clic) sau CPA (cost pe achiziție).

Similar cu reclamele, CPC este locul în care primiți bani de fiecare dată când cineva face clic pe un link pe site-ul dvs. care îi trimite către afiliat (compania parteneră).

Cu CPA, nu’nu primesc bani decât dacă utilizatorul respectiv ‘convertiți’ – adică cumpără un produs sau se înscrie la un serviciu de la afiliat. Ca tine’Așteptați-vă, taxele CPA sunt mult mai mari decât CPC, ca și dvs.’câștigați literalmente banii afiliați – spre deosebire de CPC, unde pot naviga doar.

Mai degrabă decât să furnizezi reclame utilizatorilor sub forma unei versiuni laterale, marketingul afiliat poate face legătura perfectă cu conținutul tău. Astăzi’Utilizatorii s sunt mult mai toleranți la acest tip de marketing, iar dumneavoastră’În general, voi găsi o opțiune mult mai profitabilă.

De exemplu, ai putea avea o relație de afiliere cu Harry’s Rasoare. Dacă acesta ar fi fost cazul, aceasta’e posibil ca tu’Voi produce conținut despre produsele sale de bărbierit, care conțin legături unice către Harry’s Site-ul raselor.

Aceste legături unice sunt importante. Aceasta’modul în care afiliatul dvs. poate urmări că o achiziție de clienți a venit inițial de pe site-ul dvs. web. Acestea sunt cunoscute sub numele de link-uri de afiliere și ele’sunt de fapt destul de ușor de creat.

daca tu’o să faceți o legătură multă la o platformă (de ex. Amazon), puteți configura un cont și crea linkuri de afiliere direct cu acestea. În caz contrar, puteți configura un cont cu un site precum Skimlinks, care generează un link de afiliere pentru orice adresă URL introdusă – deși va lua o comisie mică.

Desigur, cu cât traficul dvs. este mai mare, cu atât mai mult trafic puteți redirecționa către un afiliat. În acest sens, ea’seamănă foarte mult cu vânzarea spațiului publicitar – trebuie să obțineți mulți vizitatori ai site-ului pentru a putea fi un flux de venituri demn.

5

Acceptarea donațiilor

Ușor de instalat: 4/5

În timp ce vindeți spațiu publicitar și marketing afiliat se bazează pe site-ul dvs. web obținând mult trafic, donațiile pot fi un mod mai eficient de a câștiga bani dacă construiți o comunitate cu adevărat implicată.

Dacă vizitatorii dvs. (literalmente) cumpără în conținutul dvs., este logic că unii vor fi dispuși să își arate aprecierea pentru munca dvs. printr-o donație.

Dincolo de organizațiile caritabile, donațiile sunt standard printre site-urile web ale podcast-urilor, mulți dintre ei mizând pe finanțarea generoasă din partea ascultătorilor pentru a-și menține spectacolul..

Wikipedia este poate cel mai mare exemplu de site nonprofit care acceptă donații. Aceasta’este un grup de informații open-source care’este liber să le folosească, iar fondatorii vor să o mențină așa. Cu toate acestea, pentru a arăta apreciere pentru resursă, puteți acum să lăsați o donație.

Cum să setați donații pe site-ul dvs. web

Majoritatea gateway-urilor majore de plată vă vor permite să încorporați butoanele de donație pe site-ul dvs. De obicei, oamenii optează pentru PayPal datorită popularității sale universale și cât de ușor de utilizat.

După configurarea contului dvs. PayPal, puteți crea și personaliza propriul buton de donație.

donații paypalPayPal simplifică crearea și personalizarea propriului buton de donație.

Puteți modifica textul butonului, adăuga sume de donație setate sau permiteți vizitatorilor dvs. să aleagă cât vor să plătească. Tu’Vă vom furniza apoi codul HTML necesar pentru a încorpora butonul pe site-ul dvs. web.

După ce oamenii fac clic pe buton, ei’Voi fi trimis la PayPal’site-ul web, unde pot completa detaliile și completa donația. Ușor de configurat, dar după cum am menționat, va trebui să aveți o urmări loiale și să produceți conținut excelent pentru ca acesta să merite.

6

Postări sponsorizate

Ușor de instalat: 4/5

‘Postări sponsorizate’ este o frază care face bandă despre multe pe Instagram. Aceasta’s sinonim cu Influencers, care folosesc baza lor masivă de adept pentru a promova produsele în schimbul numerarului. Aceasta’Nu sunt doar Instagrammers care pot participa la acțiune.

Pe măsură ce site-ul dvs. web crește în popularitate, este posibil să găsiți companiile care vă vor atrage în speranța dvs.’Voi promova brandul lor.

Aveți grijă, totuși, pentru a vă menține reputația intactă, voi’Vreau doar postări relevante sponsorizate care să corespundă vizitatorilor tăi’ interese.

Acolo’este, de asemenea, recomandări foarte stricte care precizează că trebuie să declarați vizitatorilor dvs. că conținutul dvs.’producerea este sponsorizată. Daca’e ceva tu’reținem, gândirea la recomandările FTC este un loc bun pentru a începe.

De exemplu, dacă rulați un site care examinează și compară ceasurile, nu ar fi’nu are sens să găzduiești conținut de la o companie care vinde mobilă. Ceea ce ați putea arăta este un brand de reparații de ceasuri sau, eventual, bijuterii care completează ceasurile pe care le revizuiți.

În felul acesta, tu’nu numai că oferiți vizitatorilor dvs. conținut relevant și interesant, ci și dumneavoastră’de asemenea, câștigi bani prin simpla prezentare a unui alt brand. Vorbește despre câștig-câștig!

Un alt mod de monetizare a postărilor sponsorizate este să treceți la cap acest proces. daca tu’Am fost văzut ca un expert în domeniul dvs., alte site-uri pot dori să creați conținut pentru a lor, pe baza bogăției dvs. de cunoștințe.

Aceasta’nu sunt legate în mod direct de site-ul dvs., dar puteți să-i atribuiți banii’reveniți la conținutul dvs.’re punea.

9 cele mai bune platforme de blogging – Explorați diferitele moduri în care vă puteți porni propriul blog 7

Generarea oportunităților

Ușor de instalat: 2/5

Generarea de plumb este procesul de punere în contact a potențialilor clienți cu companii care le pot fi de folos. Aceasta’este un pic complicat, deci să ajut, aici’este un exemplu:

Dacă rulați un site web care’orientat în jurul atletismului, ai putea lucra cu branduri sportive pentru a le pune în legătură cu sportivii care doresc să le îmbunătățească performanța.

Aceasta’e diferit de marketingul afiliat, prin faptul că tu’nu încerc să-i determin pe oameni să cumpere un anumit produs – acesta’mai multe despre a le arăta un serviciu de care ar putea fi interesați.

Ați putea face echipă cu nutriționiști, antrenori personali sau oameni de știință sportivi și puteți ajuta oamenii direcționați – sau ‘Oportunitati’ – spre serviciul lor de afaceri.

Cum să începeți să generați oportunități

Generația de plumb este puțin mai complicată decât celelalte metode din această listă. Nu numai că trebuie să găsiți companii care sunt interesate să aibă o relație comercială cu dvs., dar va trebui, de asemenea ‘Optimizați’ site-ul dvs. pentru a avea succes.

Prin aceasta, ne referim tu’Am nevoie de un site web curat, ușor de navigat cu CTA-uri clare (apeluri la acțiune). Un CTA este un buton care atrage oamenii să facă clic pe el.

Pentru ca CTA-urile să aibă succes, trebuie să fie evident pentru vizitatorii dvs. ce se întâmplă atunci când fac clic pe acesta. În cele mai multe cazuri, acest lucru îi va vedea redirecționat către un formular care le va cere să completeze informațiile personale și datele de contact.

După ce au completat acest lucru, ei’Voi fi contactat – sau ‘calificat’ – de către companie pentru a vedea cât de interesați sunt în serviciul lor.

Veți fi, de asemenea, examinat cu privire la calitate de produse pe care le produceți – la urma urmei, direcționați mult trafic către companii, în cele din urmă, nu face asta’nu contează dacă nimeni’e pregătit să mă înscriu.

8

Abonamente

Ușor de instalat: 3/5

Aceasta’nu doar reviste tipărite și ziare pe care oamenii le plătesc abonamente pentru aceste zile! Orice lucru de la tutorat online, accesare software, până la conținut digital premium poate fi monetizat printr-un model de abonament.

Singura piață a comerțului electronic de abonamente are crescut peste 100% în ultimii cinci ani. Aceasta’este un mod minunat de a garanta venituri recurente.

Abonamentele funcționează cel mai bine atunci când aveți un produs sau serviciu pe care oamenii îl pot’nu cumpărați fizic, dar trebuie să accesați în mod regulat. Un constructor de site-uri web este un exemplu perfect, în care plătiți o taxă lunară pentru a crea mai întâi, apoi găzduiți-vă site-ul online.

Dacă site-ul dvs. web este suficient de popular, puteți, de asemenea, să plasați conținut premium în spatele unui panou de plată pe care vizitatorii dvs. îl plătesc pentru a avea acces. Aceasta poate fi o strategie riscantă, mai ales dacă tot conținutul dvs. a fost inițial gratuit.

Cu toate acestea, dacă este comercializat corect, acesta poate fi un câștigător de bani puțin îngrijit și face pe vizitatorii tăi să se simtă că fac parte dintr-o comunitate exclusivă.

Cum să configurați un model de abonament

Majoritatea platformelor vă permit să creați un ‘doar pentru membri’ zona de pe site-ul dvs. web. Acest lucru poate fi protejat de un nume de utilizator și o parolă pe care oamenii trebuie să o introducă, pe care ei trebuie să o introducă’Voi primi când se abonează.

În această zonă, puteți stoca tot conținutul premium. Toate articolele, cercetarea, videoclipurile, podcast-urile și multe altele pot fi accesate. Puteți chiar da bunuri gratuite pentru abonați, pentru a vă îmbunătăți marca’apel.

Gânduri finale

În anii trecuți, oamenii au crezut că site-urile de comerț electronic sunt singura modalitate de a face bani online. Dar în aceste zile, pe măsură ce internetul continuă să crească, la fel și fondul de bani din spatele acestuia.

Acum există cu mult mai multe modalități de a vă scufunda și de a vă încasa partea de bani – și asta’nici măcar nu sunt limitate la site-urile mari (deși asta ajută, evident).

De recapitulat, aici’este o privire de ansamblu rapidă asupra metodelor eights noi’am discutat.

8 Moduri de Monetizare a unui Site Web

Metoda de a face bani Ușor de descriere configurare Vânzare produse Vânzarea unui serviciu Vânzare spațiu publicitar Marketing afiliat Acceptarea donațiilor Postări sponsorizate Generarea oportunităților Abonamente
3 Crearea unui magazin online și promovarea fie a produselor proprii, fie a unei terțe părți’s.
4 Vânzarea unei abilități sau comerțul și publicitatea ei online, de ex. curățarea geamurilor, antrenament personal sau mersul câinilor.
4 Permiteți altor companii să facă publicitate pe site-ul dvs. web. Puteți utiliza Google Adsense pentru a împiedica să vă adresați companiilor.
3 Preluarea de comisioane de la întreprinderi fie prin referirea clienților potențiali, fie prin asigurarea efectivă a vânzărilor pentru aceștia.
4 Permiteți vizitatorilor dvs. să sprijine ceea ce faceți și să-și arate aprecierea prin a ajuta la finanțarea site-ului dvs. web.
4 Fie găzduirea altor oameni’conținut pe site-ul dvs. în schimbul banilor sau pe site-uri pe site-uri.
2 Obțineți site-ul’vizitatorii s-ar putea înscrie la un alt brand, prezentându-le ce oferă brandul și recomandându-i serviciile.
3 Permitând accesul vizitatorilor la instrumente online, software, servicii premium sau conținut din spatele unui plan de plată pentru o taxă lunară sau anuală.

Ce metodă ar trebui să folosești?

Toate aceste metode au un istoric dovedit la propriu. Care dintre ele ar trebui să folosești depinde de câteva lucruri:

 • Scopul site-ului dvs. web
 • Modul în care doriți să afișați conținutul
 • Cât de mult trafic lunar primește site-ul dvs.
 • Numărul de vizitatori care se întorc

Pentru site-urile care au un număr mare de vizitatori care se întorc, lucruri precum postările sponsorizate, acceptarea donațiilor și abonamentele sunt toate căile logice de explorat.

Site-urile care obțin o mulțime de vizitatori noi, totuși, vor dori să se uite la vânzarea de spații publicitare, marketing afiliat sau generarea de oportunități.

Dacă dețineți un site nou, actualizat, promovarea propriilor produse și servicii tinde să fie calea de urmat. Puteți ajunge chiar și la site-uri mai consacrate, făcând posturi sponsorizate pentru acestea, ceea ce la rândul său vă ajută să vă creați următoarele.

Desigur, toate aceste opțiuni sunt disponibile oricui. Dar dacă vrei să faci cei mari, tu’va trebui să vă creșteți site-ul’popularitatea mai întâi.

Cel mai mult noroc și bani fericiți!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map