Cum să construiți cu ușurință un site web de hotel cu mic dejun cu WixHotels

Cum se construiește un site web de hotel cu mic dejun


daca tu’operez un hotel, pat & casă de închiriere pentru micul dejun sau de vacanță, atunci înțelegeți cât de important este să aveți un site web nu numai pentru a vă arăta proprietățile către potențialii chiriași, ci și pentru a le oferi un mod ușor de a rezerva / rezerva o unitate și o modalitate ușoară pentru a colecta plățile.

Există o serie de opțiuni pentru dvs., dacă doriți să creați un site web de hotel cu mic dejun și majoritatea sunt destul de scumpe.

Puteți angaja un designer și un codificator pentru a crea un site personalizat pentru dvs., dar asta vă va trece în mii de dolari foarte ușor (și rapid). Și dacă doriți să faceți modificări, vă va costa mai mulți bani.

Există servicii de acolo care vă oferă o taxă de configurare, de la sute de dolari la câteva mii de dolari, apoi o taxă lunară recurentă pentru a menține site-ul web.

Aproape că simți că trebuie să plătești un braț și un picior și / sau să fii ostatic la dezvoltatorii sau programele scumpe doar să ai un B&Site-ul B / hotel pentru a vă putea dezvolta afacerea.

Dar, cu ajutorul constructor de site-uri web, de exemplu, Wix, puteți să vă construiți site-ul hotelului ieftin și rapid, glisând și aruncând text, imagini, prezentări de diapozitive, formulare de contact, hărți și multe altele pe site-ul dvs. Continuați să citiți pentru a afla cum!

1

Cum să-ți creezi propriul site de hotel ieftin și ușor

Răspunsul este folosirea unui constructor de site-uri! Acestea sunt instrumente ușor de utilizat, care vă permit să creați un site web fără a fi nevoie să cunoașteți nici măcar o singură linie de cod.

Ei găzduiesc site-ul dvs. pentru dvs., și nu’nu trebuie să vă faceți griji pentru orice altceva decât să vă conduceți afacerea. Lăsa’spun doar ei’sunt oameni non-tech prietenoși!

Vezi acest tabel al preferatelor noastre:

Acești constructori de site-uri don’nu costă mii de dolari pentru a stabili – planurile lor lunare încep de obicei de la aproximativ 5 dolari și ajung până la aproximativ 25 de dolari. De ce? Ei bine’pentru că tu’Voi fi construiți-o singură (aceasta’este destul de ușor, relativ rapid și distractiv și).

Dar aveți nevoie de mai mult decât doar capacitatea de a construi singur un site web fără coduri. Aveți nevoie de instrumente legate de ospitalitate pentru a vă dezvolta afacerea.

Ce zici de sistemele de rezervare a camerei & Instrumente de plată care să mă ajute să administrez?

Da, acestea trag & constructorii de site-uri web vă permit să vă creați cu ușurință propriul site fără a angaja dezvoltatori costisitori.

Dar ce’lipsește?

Provocarea este că nu toți constructorii de site-uri vă oferă un mod automat, elegant și funcțional de a vă oferi hotelul / patul & unități de mic dejun pentru potențialii dvs. clienți!

Sigur că puteți trage într-o imagine a camerei dvs., apoi introduceți o “adaugă în coș” butonul comerțului electronic. Dar despre sistemele de rezervări pentru a gestiona rezervările și inventarul camerei?

Cum rămâne să iei rezervări 24/7 în numele tău? Cum rămâne cu un aspect atractiv al proprietății / descrierea camerei, astfel încât site-ul dvs. web să semene cu adevărat cu un site de hotel construit profesional? Ce se întâmplă cu e-mailurile automate pentru a anunța clienții cu privire la rezervările lor?

Aveți nevoie de un constructor de site-uri ușor de utilizat care include pat & instrumente legate de hotel pentru micul dejun, iar aici vine Wix.

2

Construiește și gestionează-ți site-ul hotelului cu hoteluri Wix

Wix vă oferă un mod foarte economic și ușor de a construi un site web pentru a vă prezenta hotelul și camerele către potențialii clienți. Acesta este sub forma unei aplicații pe care o adăugați pe site-ul dvs. web și este numit ‘Hoteluri Wix.’

cum să construiți un site web cu pensiuni și hoteluri cu wixEste nevoie de un clic pentru a instala Wix Hotels pe site-ul dvs., astfel încât să puteți fi în funcțiune în cel mai scurt timp!

Wix este excelent, deoarece vă oferă un sistem intern de rezervare care vă va ajuta să vă gestionați rezervările și să colectați plățile, alimentând în același timp site-ul dvs..

Înainte să aprofundăm caracteristicile care vă pot ajuta viața mult mai ușor în operarea patului & mic dejun / afaceri hoteliere, aici’este un scurt videoclip care vă va arăta ce poate face Wix pentru dvs.:

Ceea ce stă cu adevărat este faptul că Wix are peste 500 de șabloane premium pentru care puteți alege, iar printre acestea, acestea au o mulțime de hoteluri / paturi & șabloane concentrate pentru micul dejun.

Unul dintre primii pași pe tine’Va trebui să iau la crearea patului & site-ul de mic dejun alege un șablon. Atunci tu’Va trebui să-l personalizați prin glisarea și fixarea elementelor și popularea acestuia cu propriul conținut. După aceea, tu’sunt aproape acolo!

Aici’este un exemplu de site-ul unui hotel care a fost construit folosind Wix’constructor:

Exemplu de site-ul hotelului creat de WixCreați site-uri web elegante și profesionale, doar prin glisare și picătură – nu este nevoie de codificare!

eu’Voi intra în detalii despre cât de simplu este de utilizat într-un minut.

Întrebarea arzătoare din mintea ta este – cât de mult? Dreapta? Costul este un factor important de luat în considerare în afaceri, așa că permiteți-vă’Am dreptate în asta.

3

Cât costă construirea unui site web al hotelului cu Wix?

Wix este absolut gratuit pentru a încerca (pentru a testa unitatea pentru a vedea dacă vă place interfața lor de utilizator).

Acest lucru este destul de important (doar pentru a te simți confortabil cu ceea ce ești’reintră în). Aceasta’De asemenea, e bine să știi că nu le face’nu impune nicio limită de timp procesului dvs., astfel încât să puteți crea gratuit un site web pe deplin funcțional, fără a fi nevoie să vă grăbiți.

Pentru a accesa mai multe instrumente de construcție web și pentru a putea folosi propriul nume de domeniu, puteți face upgrade la planurile lor premium.

Aruncați o privire la avantajele actualizării la un plan mai cuprinzător:

Constructorul dvs. are un plan plătit gratuit logo-Wix-100x100 Alegeți Planul dvs. Citiți recenzia prețurilor Fără publicitate Domeniul personal Lățime de bandă nelimitată Alegeți Planul dvs. Citiți recenzia prețurilor

Există câteva planuri, de la 5 dolari pe lună la 25 dolari pe lună, în funcție de ceea ce aveți nevoie.

Rețineți că puteți face mereu upgrade dacă aveți nevoie de mai multe, downgrade dacă aveți nevoie de mai puțin sau chiar anulați. Deci tu’nu sunt legat în niciun fel de contract pe termen lung.

Consultați o versiune mai detaliată a ceea ce primiți cu fiecare plan:

planuri de prețuri la hoteluri wixPuteți construi un pat & hotel de mic dejun cu Wix pentru prețul a două căni de cafea pe lună!

Puteți adăuga aplicația Wix Hotels pe site-ul dvs. gratuit. Dacă doriți să faceți upgrade la o versiune premium a aplicației și să accesați funcții mai avansate pentru a vă îmbunătăți hotelul’site-ul web, prețul este de 9,99 USD pe lună.

Aceasta’este important să adăugați aplicația pe site-ul dvs. web pentru a o transforma dintr-un site web normal într-unul care vă permite să vă alimentați hotelul / patul & afaceri pentru micul dejun.

Chiar dacă adăugați taxa lunară de utilizare a Wix (de la 5 la 25 USD pe lună), aceasta’nu este un instrument foarte scump pentru a vă alimenta sistemul de rezervare online.

Acum că știm că Wix este o alternativă mult mai ieftină față de alte soluții, cum ar fi angajarea unui designer’intrați în ceea ce obțineți cu Wix Hotels (pentru a vedea dacă de fapt poate funcționa pentru dvs.).

4

3 pași pentru crearea site-ului dvs. de hotel cu hoteluri Wix

Noi’Am văzut într-o imagine mai sus cum poate arăta site-ul dvs. web, dar cum vă descurcați în realitate?

Un lucru de știut este faptul că Wix este foarte flexibil atunci când vine vorba de glisarea și plasarea conținutului în jurul site-ului dvs. web. Așadar, puteți cu siguranță să stilizați / să vă proiectați site-ul web așa cum doriți, schimbând culorile, stilurile de fonturi, imaginile, pentru a reflecta marca dvs. – totul prin câteva clicuri de mouse, fără a atinge vreodată codurile.

Crearea site-ului dvs. de cazare cu mic dejun / hotel cu Wix este relativ simplă – există 3 etape principale:

site-ul hotelului cu pensiuni cu 3 pașiEste atât de ușor încât poți avea site-ul tău de hotel configurat în cel mai scurt timp!

Pasul 1: Adăugarea camerelor

Când adăugați camere pe site-ul dvs. din Wix, puteți numi camerele dvs. (de exemplu Deluxe, Twin), adăugați numărul de oaspeți, dimensiunea camerei, numărul de paturi și descrierea camerei.

Puteți descrie, de asemenea, ce fel de facilități vin cu fiecare cameră. După cum știți, acest lucru este foarte important atunci când vine vorba de selectarea hotelurilor – cel puțin asta’este unul dintre primele lucruri pe care le caut atunci când rezerv camere!

În continuare, ea’este timpul pentru a încărca fotografii ale camerelor dvs., puteți încărca până la 10 pentru fiecare. Asigurați-vă că încărcați imagini de înaltă calitate!

creează-ți camerele de pe site-ul hotelului cu wixFaceți ca camerele dvs. de hotel să pară cu adevărat atractive pentru clienții dvs., utilizând funcțiile Wix.

În sfârșit, puteți introduce prețurile camerei. Hotelurile Wix vă permit să setați diferite tarife pentru rafturi în zilele de săptămână și în weekend. Puteți configura, de asemenea, tarife săptămânale și lunare pentru camere dacă aveți mai mulți oaspeți pe termen lung.

cum se creează un site web al hotelului - prețurile camerelorWix vă oferă o mulțime de opțiuni de preț diferite pentru a vă oferi flexibilitate maximă atunci când vă plătiți oaspeții.

Ai chiar și capacitatea de a controla prețurile sezoniere!

cum să creezi site-uri web cu prețuri de sezonȘi mai multă flexibilitate!

Pasul 2: Editarea setărilor

Trebuie să vă asigurați că oaspeții dvs. vă pot găsi, așa că în acest pas trebuie să adăugați adresa proprietății dvs. și datele de contact.

Informațiile de contact introduse vor apărea automat la oaspeții dumneavoastră’ e-mailuri de confirmare a rezervării – o caracteristică foarte utilă de la Wix aici.

creați setări de modificare a site-ului web de hotelAsigurați-vă că actualizați setările proprietății, astfel încât oaspeții să își poată face ușor drumul către hotel.

Pasul 3: Configurarea plăților

Wix vă oferă 4 moduri de a fi plătit:

 1. PayPal
 2. Dunga
 3. Mercado Pago
 4. Plăți offline

Când un oaspete face o rezervare online cu site-ul dvs. web, puteți alege să încasați plata în avans folosind PayPal, Stripe (de asemenea, un procesator de plăți foarte popular) sau Mercado Pago (pentru a accepta plăți din mai multe țări din America Latină).

Acestea sunt strâns integrate cu hotelurile Wix, astfel încât să nu faci asta’nu trebuie să vă faceți griji pentru partea tehnică a lucrurilor.

Există, de asemenea, o opțiune pentru a primi plăți offline. În felul acesta, oaspeții tăi nu au’nu decontați factura până când ajung. Aceasta’îți place foarte mult ce opțiune îți place să ai.

Puteți adăuga și taxe și la rezervările dvs..

construirea unui site web al hotelului - opțiuni de platăWix vă permite să acceptați plăți din întreaga lume, online sau personal. 5

Ce caracteristici ai cu hotelurile Wix?

Calendarul rezervărilor

Iată cum va arăta rezervarea dvs. de backend. Sistemul de rezervare este actualizat automat atunci când cineva face o rezervare sau puteți introduce manual rezervări.

creați site-ul hotelului cu hoteluri wixHotelurile Wix facilitează gestionarea rezervărilor, deoarece acestea sunt păstrate într-un singur loc.

Bar de căutare cameră

Un instrument important și util pe care Wix vă oferă este o bară de căutare care’este dedicat potențialilor dvs. oaspeți să găsească rapid camere disponibile pentru datele călătoriei.

Aceasta oferă două avantaje principale – oferă experiențe excelente pentru utilizatori, în cazul în care oaspeții dvs. pot găsi rapid camere disponibile, și nu’nu trebuie să răspund la e-mailuri sau apeluri telefonice de la oameni care vă întreabă dacă există ceva disponibil!

Toate datele sunt actualizate automat, ceea ce vă poate elibera o mare parte din timp și vă oferă automat vizitatorilor informații exacte.

cum să construiți un bar de căutare a site-ului hotelului cu mic dejunWix vă oferă acces la funcționalitatea barelor de căutare fără a fi nevoie să atingeți o linie de cod.

Există, de asemenea, mai multe opțiuni de design pentru a alege, astfel încât să puteți personaliza site-ul hotelului dvs. pentru a arăta exact cum doriți.

De exemplu, puteți muta bara de căutare de la orizontală la lateral și o puteți așeza în ambele părți ale paginii.

cum să construiți un bar de căutare a unui site web pentru hoteluri cu mic dejun 2Flexibilitatea este unul dintre cele mai mari avantaje ale Wix – puteți face aproape orice doriți pentru designul site-ului dvs. web.

De asemenea, Wix vă oferă posibilitatea de a modela formatul barei de căutare (formatul datei, culoarea fontului, stilul fontului, dimensiunea fontului, fundal etc.).

Buletin informativ

Unul dintre Wix’instrumentele de ajutor, Wix ShoutOut, vă permite să trimiteți actualizările newsletter-ului dvs. pentru oaspeți.

Odată ce oaspeții îți rezervă camerele, tu’Voi avea adresa de e-mail în sistemul dvs. Wix. Aici, puteți utiliza Wix ShoutOut (Wix’Serviciul de newsletter pe care îl puteți utiliza gratuit) pentru a le trimite prin e-mail despre orice noutăți noi despre hotel / pat & mic dejun, promoții speciale sau pur și simplu pentru a păstra legătura.

Știm cu toții că cea mai ușoară modalitate de a-ți dezvolta afacerea este de a obține clienți repetiți!

Mai mult, destinatarii newsletter-ului dvs. pot transmite și newsletter-ul prietenilor și familiei! Acea’este un mod absolut gratuit de a obține un marketing de încredere fără să vă coste un bănuț destul de bun.

Wix ShoutOut vă permite să stilați buletinul dvs. de e-mail, astfel încât să vă puteți menține identitatea de brand în buletinele de informare.

Mobil prietenos

Wix și instrumentele sale Wix Hotels sunt mobile. Ce înseamnă asta este că vizitatorii dvs. pot rezerva camere cu orice dispozitiv care’e conectat la internet.

Își pot folosi desktopul computerului, tabletele sau telefoanele mobile.

site-ul web pentru hoteluri și pensiuni mobileClienții dvs. pot face rezervări din mers, oricând și oriunde.

De asemenea, pot face rezervări 24 de ore pe zi. Acestea pot verifica disponibilitatea, revizuiți detaliile camerei și pot rezerva și plăti camerele – chiar și atunci când sunteți’nu funcționezi (sau când ești’dormi!)

Platforma pune la dispoziție totul pe internet pentru tine.

Integrare cu TripAdvisor

Wix Hotels permite TripAdvisor’s vizitatori pentru a rezerva camere la hotel, direct pe TripAdvisor’site-ul web. Acest lucru vă permite să vă dezvoltați afacerea achiziționând mai multe rezervări direct din lume’cel mai mare site de turism.

Cu Wix Hotels, puteți accesa și TripAdvisor’rezultatele căutării prețurilor, pentru a vă ajuta în continuare să vă promovați afacerea. Această caracteristică este disponibilă cu Wix Hotels fără a vă încurca cu proceduri de configurare complicate. Wix a depus cea mai mare parte din munca grea pentru tine!

construirea unei integrări a consilierului de călătorii pe site-ul hoteluluiIntegrarea cu TripAdvisor este o modalitate excelentă de a-ți dezvolta afacerea, iar Wix te va ajuta să o realizezi! 6

Cum se construiește un site de hotel cu mic dejun: concluzie

Utilizarea Wix și a suplimentului său Wix Hotels vă oferă cel mai mult control asupra site-ului dvs. de afaceri (fără a fi nevoie să aveți abilități tehnice) și este cel mai economic pe termen lung pentru afacerea dvs..

Tu nu’nu trebuie să angajezi pe nimeni pentru a crea site-ul pentru tine’nu trebuie să le plătiți pentru a face mici modificări pe care le puteți face rapid singur. Realizarea lucrurilor este cu atât mai rapidă în acest fel.

Wix vă permite să construiți un site web complet despre afacerea dvs., iar instrumentul său Wix Hotels vă permite să luați rezervări online și să colectați plăți în mod automat 24/7. Oaspeții dvs. pot căuta camerele disponibile până la dată, iar inventarul dvs. este mereu actualizat.

Am terminat zilele în care trebuie să te bazezi pe furnizorii de servicii scumpe, care răspund foarte lent când trebuie să actualizezi detalii despre camerele sau afacerile tale..

Cu Wix, vă puteți autentifica doar pe site-ul dvs. web și puteți efectua aceste modificări cu ușurință de unul singur.

Acest Ghid a fost util?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map