Cum să începeți un blog în 2020

Cum să începeți un blog: Ghidul complet pentru începători


Aceasta’e un an nou, iar tu’încă mai am aceleași idei grozave. Acum’este timpul să le împărtășești și să transformi acea zi de zi – “Ce-ar fi dacă aș începe un blog?” – într-o realitate.

Indiferent dacă doriți să începeți blogul dvs. ca hobby sau dumneavoastră’mi-ar plăcea să o crești în ceva mai mare, poți începe imediat. Și nu știi niciodată – ceea ce începe ca un hobby ar putea crește într-o platformă cu trafic mare.

Până la urmă, asta’s ce s-a întâmplat cu noi – Expert Builder de site-uri a început ca un blog hobby pentru revizuirea constructorilor de site-uri în 2010 și a devenit ca un nebun de atunci. Am primit peste 4,5 milioane de vizitatori anul trecut!

V-ați întrebat cum să configurați un blog? Nu vă mai întrebați – ghidul nostru vă va parcurge cele mai importante opt pași:

Cum se construiește un blog

 1. Alegeți platforma de blogging
 2. Obțineți un nume de domeniu
 3. Alegeți un șablon de blog
 4. Adăugați pagini cheie
 5. Planificați și scrieți-vă postările
 6. Promovează-ți blogul
 7. Optimizați pentru motoarele de căutare
 8. Monetizează-ți blogul

Noi’Voi explica fiecare dintre aceste etape în profunzime mai jos. Deci, stabilește-te și pregătește-te să pornești în sfârșit acel blog!

1

Alegeți platforma de blogging

WordPress

În primul rând, trebuie să alegeți o platformă cu care să vă creați blogul. Acolo’Nu există lipsuri de opțiuni, cu WordPress, Weebly și Squarespace doar câteva exemple. Vă recomandăm WordPress – it’este ceea ce folosim pentru a alimenta Expert Builder Website și noi’nu sunt singurii care aprobă. Într-adevăr, 34% din întregul internet este alimentat și de WordPress.

WordPress este excelent pentru blogging pentru că’s un sistem de gestionare a conținutului (CMS), ceea ce înseamnă că accentul său principal este, bine, gestionarea conținutului. Cu o platformă de genul acesta, un blog activ va putea genera o tonă de conținut. Alte platforme de blogging, cum ar fi Wix și Squarespace, sunt construitori de site-uri web, ceea ce înseamnă că accentul lor principal este construirea componentelor vizuale ale site-ului dvs., mai degrabă decât gestionarea conținutului acestuia.

WordPress face solicită mai multe cunoștințe tehnice decât alte platforme populare de blogging. Dacă utilizați WordPress, voi’Va trebui să codez cel puțin un pic. Dar don’te panica – din moment ce se pare că toată lumea folosește WordPress, probabil că problemele în care te confrunți vor fi fost rezolvate de mai multe ori pe Q&Un forum ca Quora până acum.

web hosting

WordPress este o platformă de blog care se găzduiește de la sine’Va trebui să alegi un furnizor de găzduire web care să îți alimenteze blogul WordPress. Acest pas în plus merită efortul – un furnizor de găzduire web va oferi tuturor fișierelor care alcătuiesc blogul dvs. propria lor casă pe internet. Fiecare site web de pe internet trebuie să fie găzduit, iar utilizarea unui furnizor de găzduire vă asigură că site-ul dvs. web va putea crește menținând o viteză bună.

Viteza site-ului este importantă, având în vedere că chiar și a o secundă întârzierea scade satisfacția clienților cu 16%. Un furnizor de găzduire dedică mai mult spațiu pe internet special pentru stocare ta site-ul și poate găzdui mai multe fișiere și mai mult conținut.

Cele mai bune furnizori de găzduire partajată

Cât costă gazda unui site web?

Cele mai bune furnizori de gazduire pe blog

Don’nu-ți face griji, tot nu ești’nu trebuie să fiți un guru tehnologic pentru a găsi o gazdă web! Bloggerul Katie Taylor, de femei’site-ul de sănătate și bunăstare Latte Lounge, ne-a explicat de ce a ales Bluehost ca furnizor:

“Aceasta’este un proces destul de simplu. Ca o nouă pornire și un novice total, nu am făcut-o’nu știu cu adevărat ce făceam. Am simțit că este mai bine ca altcineva să găzduiască site-ul pentru mine care făcut știu ce făceau, cum ar fi o copie de rezervă etc..”

exemplu blog de stil de viațăLatte Lounge este o platformă pentru femeile de peste 40 de ani pentru a împărtăși informații, susținere și semnalizare în toate domeniile vieții medii.

Majoritatea furnizorilor de găzduire oferă găzduire partajată, care este cel mai ieftin și mai simplu mod de a vă găzdui. Vă recomandăm să începeți aventura dvs. de blog pe un plan de găzduire partajat, majoritatea oferind o lățime de bandă neschimbată. Unele oferă, de asemenea, instalări WordPress cu un singur clic sau automat.

Puteți găsi revizuirea noastră Bluehost aici pentru a vedea dacă ar putea fi o potrivire bună pentru blogul dvs. sau consultați clasamentul nostru din Top 11 furnizori de găzduire web pentru alte opțiuni. Sfat: Majoritatea furnizorilor de găzduire web oferă prețuri promoționale înșelătoare pentru primul an, așa că aveți grijă pentru cei în timp ce alegeți furnizorul. De obicei, costurile de găzduire partajate din primul an vor fi cuprinse între 2 și 5 $ / lună. Prețurile de reînnoire după aceea vor sari la aproximativ 5-15 dolari / lună.

Constructori de site-uri web

Alte platforme populare de blogging – cum ar fi Wix, Squarespace și Weebly – se încadrează în categoria constructorilor de site-uri web (spre deosebire de CMS). Ei nu’nu oferă aceeași scalabilitate ca WordPress, dar ei’sunt mai ușor de utilizat și vor crea în continuare bloguri complet funcționale.

Diferiți constructori de site-uri au puncte forte, deci alegerea dvs. va depinde de prioritățile dvs. Dacă vrei un blog care’Squarespace are șabloane cu cel mai bun aspect – primește 5/5 în cercetările noastre testate de utilizator pentru design. Weebly este cel mai bun pentru a construi rapid un blog și are o mulțime de caracteristici specifice blogging-ului pentru a facilita instalarea. Între timp, Wix este cel mai bun pentru integrarea blogului dvs. cu un site web puternic, cu totul, de la galerii de imagini până la videoclipuri YouTube încorporate care vă vor completa blogul.

Constructorii de site-uri web costă în general între 5-15 $ / lună pentru planurile de bază până la cele intermediare, care ar acoperi de obicei cerințele unui nou blog. Acest preț este inclus – acoperă atât constructorul site-ului și găzduirea Majoritatea constructorilor de site-uri web oferă, de asemenea, planuri gratuite, care sunt excelente pentru a încerca o nouă platformă și pentru a vă îmbogăți cu interfața. Cu toate acestea, dacă doriți să vă extindeți blogul sau să ajungeți la o audiență, dvs.’În cele din urmă, va trebui să actualizați la unul dintre planurile plătite pentru a obține funcționalitate completă.

 • Activitatea noastră pentru cele mai bune 10 platforme de blogging
 • Revizuirea spațiului
 • Weebly Review
 • Wix Review

2

Obțineți un nume de domeniu

Următorul lucru de luat în considerare este blogul tău’numele de domeniu. Numele dvs. de domeniu va fi ca blogul dvs.’s-a adresat pe internet-land și ar trebui să spună cititorilor la ce să se aștepte de la conținutul dvs..

Deci, cum alegeți un nume de domeniu? Gândiți-vă la orice cuvinte sau expresii de actualitate care ar putea avea legătură cu blogul dvs. De exemplu, dacă tu’reîncepeți un blog de gătit, apoi tastyrecipes.com sau healthymeals.net ar funcționa bine. Chestia este că multe dintre cele mai simple domenii sunt deja luate – deci ce atunci?

Orice registrator de domenii, cum ar fi Domain.com sau GoDaddy, va avea o funcție de bare de căutare, astfel încât să puteți afla dacă numele pe care îl doriți este disponibil. Dacă prima ta alegere nu este’nu este disponibil, luați-o ca o oportunitate de a deveni creativ. Cu cât numele dvs. de domeniu este mai neobișnuit (dar totuși relevant), cu atât va fi mai memorabil pentru cititori.

De asemenea, aveți opțiunea de a folosi numele dvs. real, sau o anumită variație a acestuia, ca nume de domeniu. Aceasta este o idee bună dacă doriți să faceți un blog despre un subiect puțin mai larg, cum ar fi stilul de viață sau călătoriile.

Dacă decideți să faceți blog cu un constructor de site-uri, atunci voi’De obicei, voi primi un nume de domeniu personalizat ca parte a oricărui plan plătit. Aceasta’e ușor de căutat și de selectat un nume de domeniu prin intermediul constructorului de site-uri web, astfel încât ai câștigat’nu trebuie să părăsiți platforma pentru a-l asigura. Dacă aveți deja un domeniu personalizat, acesta’De asemenea, este ușor să conectați acest lucru la creatorul de site-uri web.

Sfat: Dacă numele de domeniu dorit este luat, încercați o extensie de domeniu diferită. De exemplu, dacă este luată healthyfood.com, este posibil să fie încă disponibilă healthyfood.net!

După ce ai ales un nume de domeniu, tu’va trebui să vă achiziționați domeniul printr-un registrator. Înregistrarea numelor de domeniu costă de obicei între 10 și 15 USD / an pentru domenii de nivel superior (TLD), cum ar fi .com, .net și .org. Pentru a afla mai multe despre alegerea și achiziționarea unui nume de domeniu, puteți citi defalcarea noastră completă a costurilor de înregistrare a domeniului.

3

Alegeți un șablon de blog

Următorul pas în a afla cum să porniți un blog este să alegeți un șablon. Acest lucru va acționa ca un tramp de proiectare pentru blogul tău. Indiferent dacă decideți să faceți blog cu WordPress sau un constructor de site-uri, dumneavoastră’Voi putea alege dintr-o serie de șabloane.

Multe dintre WordPress’ șabloane gratuite (sau “tematică”) veniți preinstalat cu contul dvs. pentru comoditate.

pagina cu tema blogului wordpressWordPress oferă o galerie extinsă de teme gratuite.

Vă recomandăm să utilizați o temă gratuită atunci când începeți blogul dvs., deoarece dvs.’O să mă bucur de toate aceleași caracteristici. Pe măsură ce te-ai simți mai confortabil în blogosferă, tu’În cele din urmă, vă voi dezvolta blogul’stilul unic – și acesta va fi cel mai bun moment pentru a investi într-o temă plătită.

Există tone de site-uri dedicate vânzării de teme plătite, iar câteva minute de căutare pe Google vă vor ajuta să găsiți o selecție care vă place. Credem că ThemeForest și MOJO Marketplace sunt locuri bune pentru început. O temă plătită va costa de obicei între 20 și 60 de dolari și va reprezenta o investiție unică.

daca tu’reveniți la teme gratuite de constructor de site-uri, voi’Voi putea vizualiza șabloane special create pentru blogging, ca în Squarespace’pagina de sablon:

șabloane de blog pentru spațiul pătratSquarespace oferă cele mai bine proiectate șabloane de pe piață.

Șablonul dvs. de blog ar trebui să pună accentul pe conținutul dvs., dar ar trebui să reflecte și stilul personal. Poti ‘Demo’ mai multe șabloane pentru a găsi cel care vi se potrivește cel mai bine, și dvs.’Voi putea apoi să personalizați schema de culori, fonturi și fundal (dacă doriți).

Bine de stiut: Cu un constructor de site-uri web, personalizarea șablonului dvs. este de obicei la fel de ușoară precum glisarea și plasarea conținutului în jurul paginii – cu alte cuvinte, nu este mai greu decât asamblarea unei prezentări PowerPoint. Cu WordPress, personalizarea nu este’nu sunt la fel de simple – tu’Voi găsi că aveți nevoie de cel puțin cunoștințe HTML de bază pentru a face o mulțime de schimbări simple.

Dacă codarea isn’t forte, vă recomandăm să găsiți o temă pe care o iubești cu adevărat și don’Nu vreau să mă schimb prea mult. O mulțime de site-uri WordPress sunt construite folosind temele gratuite, motiv pentru care oamenii ajung adesea să apară pentru o temă premium de pe un site terț – în acest fel, acolo’are mai multe șanse de a termina cu ceva care arată unic.

Nu este design-experimentat? Noi’ai scris un ghid pentru alegerea unei scheme de culori a site-ului web care vă va ajuta pe calea către succesul brandului. Puteți consulta, de asemenea, compilarea noastră cu cele mai bune 15 șabloane de constructor de site-uri pentru inspirație. 4

Adăugați pagini cheie

După ce ați configurat un șablon, există două pagini pe care trebuie să le creați pentru a personaliza în continuare blogul dvs.: o pagină Despre și o pagină de contact..

Despre pagina

O pagină Despre este crucială, deoarece permite cititorilor să știe cine sunteți și care este misiunea dvs. O pagină cu succes Despre vor spune cititorilor De ce te interesează subiectul ales. Când vine vorba de The Latte Lounge’s Despre pagina, Katie spune:

“Tocmai am scris din inimă. Am scris despre ce am început-o și de ce eram atât de pasionată de sprijinul femeilor în acest fel, pentru a le oferi soluții și puncte de discuție.”

Simțiți că profesorul tocmai v-a rugat să împărtășiți un fapt distractiv cu clasa? Don’t stres – noi’Am scris un ghid pentru scrierea paginii perfecte despre site-ul dvs..

Pagina de contact

Acum, că cititorii sunt încântați de personalitatea ta amețitoare, ei’fără îndoială, vreau să iau legătura. Tu’Am nevoie de o pagină de contact pentru a face această angajare cât mai ușoară posibil. Tu nu’nu trebuie să vă faceți griji pentru a pune mult conținut aici – de fapt, cu cât este mai puțin conținut, cu atât mai bine. Atâta timp cât cititorii vă pot vedea clar numele, adresa de e-mail și linkurile către profilurile de social media, dumneavoastră’O să fiu bine să plec. Și asigurați-vă că includeți o casetă de trimitere, astfel încât cititorii să vă poată trimite prin email în mod convenabil, fără a părăsi pagina.

pagina de contact popular blogAceastă pagină de contact de la Shot From The Street este ideală – simplă, curată și ușor de utilizat! 5

Planificați și scrieți-vă postările

Deci despre ce ar trebui să fac blog?

Probabil aveți deja o idee despre ce’Aș dori să fac blog despre, fie că este un hobby sau un subiect profesionist. Don’nu vă faceți griji pentru că subiectul dvs. este prea de nișă – asta’s. a larg web, și acolo’este o audiență pentru tot. Trucul este lipit de doar câteva subiecte pentru blogul dvs. – altfel, asta’Voi fi înfundat și dezorganizat, iar cititorii care caută pe internet au câștigat’nu am o idee clară la ce să vă așteptați de la pagina dvs. Darren Hockley de pe blogul DeltaNet International explică:

“La fel de frumos ar fi să scriem pur și simplu despre orice izvoare de gândit pe blogul nostru’Niciodată nu va avea sensul bun al afacerii să nu se abată prea mult din subiect. De exemplu, creăm eLearning de conformitate și sănătate și securitate pentru companii, astfel încât – pentru a demonstra leadershipul și autoritatea gândirii în industrie – este logic să explorăm aceste subiecte în propriul blog, pe care îl actualizăm săptămânal. Cred că captura este de a face acest lucru într-un mod care vă arată personalitatea și valorile dvs. ca marcă (chiar dacă noi’vorbim despre un brand personal, mai degrabă decât despre un brand corporativ).”

exemplu de blog corporativDeltaNet International oferă o gamă largă de cursuri de pregătire pentru sănătate și siguranță și conformare pentru întreprinderi. Compania’s conținutul blogului variază de la sănătatea mintală la securitatea cibernetică și protecția datelor.

Deci tu’am ideea ta strălucitoare și tu’sunt pasionat de asta. Următorul pas este acela de a face asta cu ceva valoare unică despre care poți vorbi pentru a perioadă lungă de timp.

Adăugarea unei valori unice înseamnă să contribuiți la subiectul ales la care nu mai contribuie nimeni pe internet. Pare un obiectiv ridicat, dar tu’v-ați ales deja un subiect’sunt pasionat – acum’este doar o chestiune de a vorbi din inimă. Aveți sfaturi care ar putea veni doar din experiența personală? Ce zici de o anecdotă amuzantă pe care numai tu ai putea să o spui? Acum’este timpul pentru a adăuga o anumită culoare!

Al nostru 19 sfaturi de top despre scriere pentru web

Asigurarea blogului tău’longevitatea începe în etapa de planificare. Asigurați-vă că nu’nu aleg un subiect care’este prea sensibil la timp, astfel încât postările dvs. să rămână relevante. De asemenea, evitați să vă specificați prea mult cu blogul dvs.’subiect sau temă – ideal, tu’Voi planifica conținut pentru anii următori, și tu nu’Nu vreau să vă limitați alegând un subiect cu un singur unghi de abordare. Acum, s-ar putea să vă întrebați…

Cum îmi păstrez conținutul proaspăt?

Primul lucru de reținut este că dacă aveți o pasiune pentru subiectul dvs., acesta va apărea în conținutul dvs. – deci don’stres! N-ai vrea’Nu te întrebi cum să începi un blog dacă nu ai făcut-o’nu ai interes să scriu despre asta, nu??

Următor → lucru de reținut este că conținutul dvs. ar trebui să răspundă la o cerere preexistentă. Cu alte cuvinte, răspunzi la o întrebare pe care oamenii o pun deja? Adăugați la o conversație pe care oamenii o au deja? Răspunsul ar trebui să fie da – și există instrumente care să vă ajute să vă dați seama.

Cercetare cu cuvinte cheie este cel mai bun mod de a descoperi ce gândește publicul tău.

Cercetarea cu cuvinte cheie este procesul de identificare a termenilor populari pe care oamenii îi introduc în motoarele de căutare. Această cunoaștere vă oferă o idee mai bună despre ce conținut caută oamenii și ce vă întreabă’Vreau să vă răspundă blogul.

Am intervievat executivul SEO (Search Engine Optimization), Lorenzo Corazzin, care a explicat:

“Cercetarea cu cuvinte cheie este importantă, nu numai pentru conducerea traficului, ci pentru că vă permite să conectați o postare pe blog la o anumită categorie de pe site-ul dvs. Puteți extinde acest lucru folosind cuvinte cheie aferente găsite în timpul cercetării.”

Cu alte cuvinte, puteți dezvolta o secțiune de teme întregi pe blogul dvs. pe baza cuvintelor cheie pe care oamenii le caută în jurul acelui subiect. Dacă vezi asta “rețete sănătoase” primește aproximativ 90 de căutări pe lună și asta “retete usoare sanatoase” primește ~ 18k, atunci puteți utiliza aceste informații pentru a crea diferite secțiuni din blogul dvs. sănătos de viață. În cadrul subiectului larg al rețetelor sănătoase, există’este multă cerere pentru rețete sănătoase ușor de făcut – și această subcategorie ar putea fi specialitatea ta.

Acum, s-ar putea să vă întrebați de unde primim aceste numere și cum le puteți găsi singur. Cifrele de mai sus se referă volumul de căutare, sau numărul de căutări ale unui cuvânt cheie într-un anumit interval de timp (de obicei pe lună). Cuvintele cheie cu un volum mare de căutare indică conținutul pe care oamenii îl caută. De asemenea, acestea indică concurență – tone de site-uri web relevante vor concura pentru primele locuri din SERP (paginile cu rezultate ale motorului de căutare) pentru cuvinte cheie cu volum mare.

Deci, cum vă dați seama ce cuvinte cheie au volume de căutare mari? Instrumente de cercetare a cuvintelor cheie, precum SEMrush și BuzzSumo, vă vor oferi aceste cifre apăsând un buton. Tu’Va trebui să plătesc versiunile complete, cele mai utile ale acestor instrumente – SEMrush, de exemplu, întrerupe banca pentru un buget de blog emergent la 99,95-399,95 USD – dar BuzzSumo oferă o versiune gratuită, precum și încercări gratuite ale acestuia versiuni.

Noi’Voi vorbi mai multe despre cum puteți configura site-ul dvs. pentru succesul SEO puțin mai târziu.

Planificarea și programarea postărilor

Acum că tu’sunteți înarmați cu privire la ceea ce publicul dvs. vrea să citească, s-ar putea să pară acolo’este o sumă copleșitoare despre care să scrii. Acea’e bine – înseamnă că pentru tine’am ales un subiect stratificat. Înseamnă, de asemenea, că ai nevoie de calendarul conținutului.

Un calendar de conținut vă permite să vă organizați și să planificați gândurile postate pe blog. Aceasta’nu este suficient doar pentru a posta constant – trebuie, de asemenea, să postați cu relevanță. Cercetarea dvs. de cuvinte cheie ar trebui să vă informeze calendarul de conținut, astfel încât rezultatul final să fie un program de postări de actualitate, la timp.

Sigur ca poti’nu trebuie să prevăd ce noutăți sau tendințe vor fi luni populare sau chiar săptămâni de acum înainte. Acea’de ce calendarul dvs. de conținut va fi un ghid care vă va ajuta să vă structurați blogul, mai degrabă decât o listă rigidă de făcut.

Puteți face un calendar de conținut gratuit în foi de calcul Google sau în orice altă platformă de acest fel. Iată câteva coloane potențiale care să includă:

 • Titlul articolului
 • Descriere scurta
 • Cuvinte cheie SEO relevante
 • Proiectul scadenței
 • Postează data publicării

Vizualizarea informațiilor simple ca aceasta vă va permite să vedeți ce postări ar fi relevante la ora respectivă și ce subiecte ar trebui publicate înainte / după alte subiecte.

6

Promovează-ți blogul

Deci, aveți postările, și acum’este timpul să le promovăm. Ideile tale geniale merită să ajungi la o audiență!

De cand noi’suntem în era de mulțumire instantanee, noi’Voi începe cu cel mai rapid mod de a obține mai mulți spectatori pentru blogul tău. Social media este un instrument puternic, mai ales dacă aveți deja un mic aspect. Dacă nu’t, puteți începe să postați conținut cu hashtag-uri relevante și să începeți să urmați conturi cu conținut similar blogului dvs. Tu’Voi fi integrat în comunitate în cel mai scurt timp! Apoi, puteți partaja postările de pe blogul dvs. pe social media și puteți urmări creșterea implicării.

De asemenea, puteți scrie postări de oaspeți pentru a obține expunere în comunitatea blogging. Afișarea oaspeților înseamnă a juca și a scrie un articol pentru altcineva’site-ul sau blogul (de obicei unul cu accent și conținut similar cu propriul blog). În acest fel, nu numai că veți câștiga o audiență mai largă de cititori interesați, voi’voi câștiga și un legătura înapoi la blogul dvs., care vă va crește site-ul’s trafic și autoritate în Google’ochii s.

exemplu de postare invitatSuntem mari fani ai postărilor de oaspeți aici la Website Builder Expert. Iată bio-autorul dintr-un articol de web design la care Lucy a contribuit recent la blogul Shopify.

Puteți găsi oportunități pentru a posta postarea de oaspeți căutând pe Google bloguri care sunt similare cu ale dvs. Reduceți acest lucru până la blogurile care acceptă momentan postările invitați, căutând un cuvânt cheie aferent + “postări de oaspeți,” ca “postări invitate pentru gătit sănătos.” Tu’Va trebui să trimit o mulțime de locuri pentru a obține cele mai bune șanse de succes, dar persistența ta va plăti!

Will Hatton, fondatorul popularului blog de călătorii The Broke Backpacker, ne-a povestit cum a aflat importanța postărilor și link-urilor invitați de prima manieră:

“În special, partea de link-uri a SEO a ajutat cu adevărat. Prin predarea către alte bloguri de călătorie și prin fixarea unei părți din traficul lor, apărând ca un hyperlink, am câștigat o mulțime de cititori relevanți. În plus, acest lucru m-a ajutat să clasez cuvintele relevante pe care oamenii le-au căutat despre călătorii.”

exemplu de blog de călătoriiBroke Backpacker este un blog de călătorii care’s-au prezentat în Forbes, Business Insider și BuzzFeed. Fondatorul Will Hatton scrie despre experiențele sale care călătoresc pe lume ieftin. 7

Optimizați pentru motoarele de căutare

Voi’experiența cu legături și cuvinte cheie ne aduce la al șaptelea pas: optimizarea motorului de căutare. SEO este modul în care faceți ca paginile dvs. de blog să se plaseze mai bine în SERP-uri – așa că atunci când oamenii caută acele cuvinte cheie despre care am vorbit mai devreme, site-ul dvs. are o șansă mai bună să apară primul. SEO acoperă totul, de la etichetele pe care le alegeți pentru articolul dvs., până la meta descrierea cu care o rezumați.

exemplu de serp etichetat

Titlul postului, adresa URL și fragmentul sunt elemente de SEO care ar trebui să fie scurte și clare. Un fragment este uneori preluat din meta descrierea pe care o scrieți înainte de a publica o postare, în timp ce alte ori este preluat din conținutul postării. Pentru a vă asigura relevanța, doriți să acordați atenție modului în care vă structurați conținutul.

“Titlurile și H1-urile [rubrici primare] sunt foarte importante,” spune Lorenzo, “pentru că indică motoarelor de căutare despre ce este conținutul.”

Odata ce tu’Aveți titluri, titluri și subpoziții puternice în loc, puteți optimiza conținutul în sine. Darren trage din experiența sa cu DeltaNet International:

“Blogurile de calitate sunt esențiale pentru un SEO puternic, așa cum sunt ele’sunt, în general, bogat în conținut și plin de informații de calitate de genul cărora le plac motoarele de căutare. Aceasta înseamnă că ei’este excelent pentru optimizarea cuvintelor cheie care este naturală – adică nu este forțată – și chiar mai bine pentru mărcile care doresc să vizeze cuvinte cheie cu coadă lungă.

Cuvintele cheie cu coada lungă sunt, în general, mult mai specifice pentru ceea ce faceți sau vindeți (gândiți-vă ‘cum să setați o parolă sigură’ mai degrabă decât doar ‘parola’) și, astfel, ajutați să conduceți oamenii către blogul dvs. care doresc de fapt să-l citească – toată lumea’sunt fericit!”

Există, de asemenea, modalități de a optimiza imaginile din postările de pe blogul dvs., astfel încât acestea să vă ajute site-ul să se ridice mai sus în SERP-uri.

Poti comprima imaginile dvs. pentru a vă asigura că nu’nu încetini site-ul’s viteza de încărcare (compresia reduce dimensiunea fișierului fără a reduce calitatea). Există nenumărate instrumente gratuite care vă vor permite să comprimați cu ușurință imaginile cu un singur buton – folosim ImageResizer.com pentru comprimarea noastră!

Ar trebui să adăugați, de asemenea alt tag-uri la imagini, care este textul descriptiv care se afișează în locul imaginii dacă poate’nu va fi afișat. Acest lucru s-ar putea întâmpla dacă, de exemplu, unul dintre cititorii dvs. a oprit imaginile în browserul lor web. Atunci când includeți etichete relevante de imagine relevante (cu un cuvânt cheie inclus în pagină), motoarele de căutare recunosc asta ca informații utile și, în cele din urmă, ajută la rangul paginii mai mare.

Sfaturile noastre SEO pentru WordPress

Cele cinci cele mai bune furnizori de găzduire pentru SEO

8

Monetizează-ți blogul

Acest ultim pas este opțional și a câștigat’nu se întâmplă peste noapte. Dar dacă începeți blogul dvs. ca un proiect de pasiune, după ceva timp, s-ar putea să vedeți oportunitatea de a câștiga bani din el. Puteți face acest lucru prin anunțuri și parteneriate de afiliere, pe care marketerii vor plăti pentru a le plasa pe blogurile cu trafic ridicat. Marketing afiliat înseamnă să câștigi un comision prin promovarea unei companii’s produs pe blogul tău. Puteți face acest lucru scriind o postare despre un anumit produs și conectându-vă la cel mai bun loc pentru a-l achiziționa.

Will explică de ce a decis să monetizeze The Broke Backpacker:

“Am vrut să mă pot mișca constant, mai degrabă decât să trebuiască să lucrez într-un loc static. Cunosc o mulțime de oameni care au ajuns să se stabilească timp de un an sau ceva în călătoriile lor. Pentru mine, acest lucru elimină elementul de explorare și emoție care m-a determinat să călătoresc în primul rând. A putea câștiga bani din blogul meu de călătorie înseamnă că pot călători fără să mă stabilesc pentru a găsi de lucru în orice loc.”

Aceasta’este adevărat că unii bloggeri sunt capabili să-și înlocuiască întregul venit cu profituri din blogul lor. Acea’este un obiectiv bun de setat, dar procesul este treptat – s-ar putea să începeți câștigând câțiva dolari în plus pe lună. Dacă asta e ceva tu’Vă gândim, consultați ghidul nostru de a câștiga bani de pe un site web pentru o defalcare completă a procesului cu sfaturi și strategii.

Cum să începi un blog: gânduri finale

Felicitări – tu’sunt gata să începeți un blog!

Odată ce ați obținut configurația inițială, voi’Voi putea să petrec mult mai mult timp pe partea distractivă – cu alte cuvinte, împărtășind gândurile și ideile tale cu lumea. Pentru recapitulare, aceștia sunt cei opt pași pe care i-ai făcut’Voi lua pentru a ajunge acolo:

 1. Alegeți platforma de blogging
 2. Obțineți un nume de domeniu
 3. Alegeți un șablon de blog
 4. Adăugați pagini cheie
 5. Planificați și scrieți-vă postările
 6. Promovează-ți blogul
 7. Optimizați pentru motoarele de căutare
 8. Monetizează-ți blogul

Începe acum și tu’Voi fi bine în drumul către faima digitală și avere (sau distracție, cel puțin!) Lasă-ne să vă cunoaștem ideile voastre de blog în comentarii – putem’nu așteptați să vă citiți lucrurile.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map