Cum se scrie o pagină despre noi: 9 Dos și Don & rsquo; ts

daca tu’am fost subliniat despre cum să scrii “Despre noi” pagina pentru site-ul dvs. web, probabil înseamnă că știți importanța de a avea unul bun. Un “Despre noi” secțiunea este o oportunitate de a vă prezenta pe propriii termeni. Aceasta’este, de asemenea, un vizitator’este prima întâlnire cu oamenii și povestea din spatele site-ului dvs., iar o pagină puternică vă va transfera pasiunea către cititorii voștri.


Un bun “Despre noi” pagina începe cu elementele de bază, dar se deplasează rapid dincolo de ele. Da, utilizatorii trebuie să știe cine sunteți și ce servicii furnizați. Însă pagina dvs. ar trebui să recunoască și lucrurile mai moi de care oamenii sunt curioși.

Gândiți-vă la asta ca la întâlnirea cu cineva pentru prima dată – ei’Vreau să știu de ce faci ceea ce faci și cum ai început în domeniul tău. Dacă ați întâlnit pe cineva la o petrecere care a continuat să droneze despre chestii din industria de nișă, voi’Probabil că începe să planifici o ieșire de urgență către direcția d’oeuvres.

Știind ce să includeți face mai ușor să creați un an “Despre” pagina care atinge echilibrul dintre practic și inspirator – iar veștile bune sunt că acolo’nu este o persoană mai bună pentru slujbă decât tine. Citiți mai departe pentru doza esențială și don’ts, și pentru a vedea exemple de pagini care au reușit.

Ce să includeți în pagina Despre noi

1. Tonul potrivit

Tonul este un element care ar trebui să fie consecvent pe tot parcursul dvs. “Despre” pagină. Dar don’nu vă faceți griji – ați câștigat’nu este nevoie să eliminați manualele de engleză din liceu pentru a obține acest lucru! Pentru un site web profesionist, scrierea trebuie doar să găsească un mijloc intermediar informat și abordabil.

Sa nu uiti asta “profesionist” doesn’nu trebuie să însemne “plictisitor” – aceasta’e bine ca scrisul tău să arate o emoție! Și don’nici nu-l răsturnați. Știi deja ce’vorbești despre, așa că lăsați informația să curgă ca și cum ar vorbi cu un prieten și cu tine’Probabil că voi atinge tonul ideal.

Citirea cu voce tare a noii copii este o modalitate excelentă de a testa tonul. Auzind modul în care propozițiile se reunesc vă va avertiza asupra oricărei structuri nenaturale sau alegeri de cuvinte pe care le-ați dori’nu se folosește de fapt în conversația zilnică.

2. Valorile companiei dvs.

După ce ați rezolvat un ton general, întăriți-l prezentându-vă compania’valorile s. daca tu’redactând o pagină pentru o organizație mai mare, s-ar putea să aveți anumite valori prestabilite sau ghiduri de marcă din care să trageți. Dar don’nu vă faceți griji dacă asta’nu este cazul – tot ce trebuie să faceți este să puneți în mișcare câteva cuvinte cheie care să reprezinte cel mai bine ceea ce înseamnă afacerea dvs..

Sublinierea câtorva valori bune este o modalitate excelentă de a organiza ceea ce tu’Aș vrea să spun despre dumneavoastră “Despre” pagina și poate face ca sarcina de a-ți explica afacerea să pară mai puțin descurajantă. Cu toate acestea’este important să nu selectați cuvintele cheie doar pentru că sună grozav, ceea ce este o capcană ușoară pentru a intra în: 55% din lista companiilor Fortune 100 “integritate” ca valoare de bază, în timp ce 40% cită “lucru in echipa.” Atributele demne de sigur, dar încep să-și piardă sensul atunci când toată lumea’îi arunc.

În loc să mergi generic, acordă-ți ceva timp să te gândești la ceea ce tu’ești cel mai mândru de ceea ce te separă de concurenții tăi. Ești serios în legătură cu produsul calitate? Te străduiești durabilitate în procesul de fabricație? Acesta este momentul să o sărbătorim!

3. Vizuale, vizualuri, vizuale

Textul îndrăzneț și titlurile plasate strategic sunt un început bun atunci când vine vorba de organizarea paginii dvs., dar cel mai bun mod de a prinde un cititor’ochiul este prin niște elemente grafice sau tabele bine plasate. Studiile au arătat chiar că oamenii își pot aminti 65% din informațiile prezentate vizual la trei zile după ce au văzut-o.

Don’nu transpirați dacă nu’nu te gândești la tine ca la un design deosebit de priceput. Acolo’există o mulțime de programe de web design care au fost create pentru a face această sarcină cât mai ușoară posibil. Când vine vorba de a sublinia elementele vizuale, Squarespace este deosebit de util – așa că dacă ai multă muncă creativă de arătat,’este o alegere minunată.

Dacă nu’nu am multă muncă creativă de arătat, apoi o fotografie frumoasă a spațiului de birou sau un grafic mișto al anului trecut’vânzările în creștere sunt mai mult decât suficiente. Adăugarea unui vizual sau două este doar o modalitate excelentă de a despărți textul pe pagina dvs. și de a face conținutul dvs. mai distractiv de citit.

Există o mulțime de instrumente digitale ușor de utilizat, care vă pot ajuta să creați vizual. Canva, de exemplu, este un instrument de design grafic potrivit pentru toate (sau nu) niveluri de abilitate, unde puteți crea infografii și logo-uri originale.

Lista: cele mai bune 9 producători de site-uri pentru artiști

Instrumente ideale pentru reclamele care doresc să afișeze opere de artă online

daca tu’sunt blocat pentru idei, acolo este o fotografie care poate crea sau rupe pagina cu adevărat. Ceea ce ne aduce la…

4. Echipa ta

Un “Despre noi” pagina ar trebui să personalizeze afacerea dvs., astfel încât potențialii clienți să nu dea’nu te privesc ca un vrăjitor de tip Oz ‘om în spatele cortinei.’ Adăugarea unei fotografii și a unor fundaluri umanizante despre tine și echipa ta oferă o oportunitate excelentă de a te conecta cu publicul tău și de a deveni creativ.

Cea mai bună parte a oricărei povești sunt oamenii, iar potențialii clienți vor fi curioși de ceea ce te conduce ca persoane din industria ta. Așa cum am spus înainte, nimeni nu știe această poveste mai bine decât tine, așa că don’nu-mi este teamă să-i spun!

5. Un motiv de încredere în tine

Oamenii care vin pe site-ul dvs. pentru prima dată sunt interesați în primul rând de ceea ce aveți de spus – motiv pentru care noi’Am pus atât de mult accent pe cum să ne spunem. Dar, atunci când un nou vizitator își formează opinia despre afacerea dvs., vă ajută să oferiți mărturii externe pentru validare.

Dacă te-ai întreba dacă un anumit restaurant este ceva bun, probabil că nu ai vrea’Nu-i sună pentru a afla. În schimb, este posibil să apelați la recenziile TripAdvisor sau Yelp. Același principiu funcționează aici. Ta “Despre” pagina este locul perfect pentru a include orice ofertă pozitivă pentru clienți, astfel încât oamenii să știe că’obțin o imagine de ansamblu sinceră. Într-o epocă în care 91% dintre consumatori au încredere în recenziile online la fel de mult ca în recomandările personale, un pic de dovezi sociale merge mult.

6. Un mod de a vă contacta

Până când vizitatorii termină citirea prin mintea ta “Despre noi” pagina, ei’Voi face curse pentru a intra în contact. Majoritatea constructorilor de site-uri vă vor permite cu ușurință să lipiți un “a lua legatura” formați oriunde pe pagină sau puteți configura o pagină dedicată separată și link-ul către aceasta.

Există, de asemenea, o mulțime de construitori de site-uri concepute special pentru întreprinderile mici, care pot fi cu adevărat utile în realizarea fiecărei pagini de pe site-ul dvs. – de la “Despre noi” la “Contactează-ne” – simțiți-vă șlefuit și profesionist.

Lista: cei mai buni furnizori de servicii de comerț electronic

Platforme ideale pentru întreprinderile care doresc să vândă online

Ce trebuie de evitat în pagina Despre noi

Acum că știi ce intră într-un lucru minunat “Despre noi” pagina, ea’este timpul să vorbim despre lucrurile care sunt cel mai bine lăsate în afara. Citiți mai departe pentru don’ts:

1. Don’nu mă gândesc

Caracteristicile de dispunere și design sunt menite să completeze conținutul și să faciliteze citirea. Proiectarea proastă face contrariul – distrage cititorii de cuvintele din pagină. Majoritatea constructorilor de site-uri web vor avea șabloane de la care puteți lucra pentru a evita această situație. Totuși, asigurați-vă că revizuiți în mod constant pagina cu ochi proaspete, pentru a vedea dacă există imagini sau efecte speciale care îndepărtează atenția din conținutul dvs..

2. Don’nu uita să le spui oamenilor ce faci.

Acolo’nu este nimic mai frustrant decât să fii atras de un bine scris “Despre” pagina, numai pentru a ajunge la final și să vă dați seama că nu aveți idee despre ce face sau vinde compania.

De cele mai multe ori, oamenii au câștigat’Nu vreau să depui eforturi suplimentare pentru a-ți da seama ce faci (sau de ce au nevoie de serviciul tău). Aceasta’Merită plasat câteva propoziții extra-clare în partea de sus a dvs. “Despre” pagina pentru a evita alienarea cititorilor confuzi.

3. Don’nu te înghesui prea mult pe o singură pagină

Ta “Despre noi” pagina va fi una, dacă nu cea mai importantă pagină de pe site-ul dvs., dar asta nu’Nu înseamnă că ar trebui să arate ca singura pagină de pe site-ul dvs. Asigurați-vă că evidențiați doar cele mai esențiale aspecte ale afacerii dvs., pentru a evita suprasolicitarea de noi vizitatori cu informații. Informațiile periferice pot locui în altă parte pe site-ul dvs. și puteți chiar oferi link-uri către acesta.

Pagini noastre favorite despre noi

Acum că știi de făcut’s și don’ts, uită-te la aceste exemple de câștig “Despre noi” pagini din toate tipurile de industrii. Noi’le-am organizat pe baza punctelor forte specifice, astfel încât să puteți obține inspirație pentru fiecare aspect al paginii perfecte.

Cel mai potrivit pentru: povestire și creativitate

1.1 Burton Snowboards

exemplu despre noi pagina

Burton’s “Despre noi” pagina face o treabă incredibilă de umanizare a unei companii mari – de fapt, pagina este intitulată “Cine suntem noi.” Până când tu’am citit despre Burton’s umile începuturi în Vermont și în echipă’dedicarea snowboardingului, tu’Vreau să te urci singur pe pârtii.

1.2 Capse

al doilea exemplu despre noi pagina

Noi’Recunosc că snowboard-urile sunt destul de ușor de distrat. Acea’De ce Staples primește puncte în plus pentru a reuși să inspire în timp ce vinde… papetărie. Observați cum compania structurează informațiile pe pagina sa pentru a menține vizitatorii angajați. Incepand cu “Povestea noastră” este o modalitate excelentă de a împărtăși inspirația și de a o urma “Ce facem” adaugă amestecul perfect de practic.

Cel mai bun pentru: fapte și încredere

2. HSBC

al treilea exemplu despre pagina noastră

HSBC’s “Despre” pagina subliniază numerele pentru a inspira încredere. Puteți face același lucru prin listarea oricăror statistici care demonstrează popularitatea și fiabilitatea afacerii dvs. Numărul de clienți pe care îi aveți sau anii pe care îi aveți’am fost în preajmă, sunt locuri minunate pentru a începe.

Dacă vă gândiți’le-am acoperit pe cele evidente, nu ezitați să vă specificați. Câte produse de patiserie proaspătă se coace zilnic? Câte pulovere tricotate manual vinde magazinul tău chic într-o săptămână? Aceasta’e minunat să-i determini pe oameni să se gândească la toată munca grea care se întâmplă offline.

Cel mai bun pentru: design

3. Jacob Tyler

al patrulea exemplu despre noi pagina

Poate părea evident că o agenție de creație ar lua tortul pentru cel mai bun design, dar cu toții putem lua câțiva indicatori din senzatia agenției Jacob Tyler’s “Ce facem” pagină. Simpla schemă de culori roșu, alb și negru face ușor să decidem ce iese în evidență.

Având legături cu titluri de genul “Comunicații” și “Experiența utilizatorului” permiteți, de asemenea, paginii să arate îngrijit, fără a sacrifica informații suplimentare. Acest design este o dovadă că ușor de citit + plăcut de privit este o combinație câștigătoare.

Cel mai bun în general: Moburst

al cincilea exemplu despre noi pagina

Moburst’s “Despre” pagina este dovada că creativitatea și statisticile tari pot fi de fapt prieteni. Această companie de marketing prezintă câteva figuri impresionante, alături de fotografii de echipă distractive și bios-ul fondatorului bazat pe personalitate. Rezultatul final este o pagină elegantă, interactivă care’e interesant să parcurgi – dar cel mai bine, scrisul orientat în detaliu ar fi o plăcere de a citi cu sau fără un design deosebit.

Cum se scrie o pagină Despre noi: recapitulare

Cu aceste exemple pentru referință, dumneavoastră’sunt bine echipat pentru crearea idealului “Despre noi” pagina pentru afacerea ta. Pe măsură ce personalizați pagina, consultați cele șase elemente esențiale pentru a include:

  1. Tonul potrivit
  2. Compania dvs. valorizează
  3. visuals
  4. Un pic despre echipa ta
  5. Un motiv de încredere în tine
  6. O modalitate de a vă contacta

Și asigurați-vă că nu’T

  1. Du-te design-nebun
  2. Uită să spui oamenilor ce faci de fapt
  3. Cram prea mult pe o singură pagină

Cu aceste dos și don’ts în minte, noi’Vă voi trece microfonul acum. Deci, mergi mai departe… Spune-ne despre tine!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me