Cum vă ajută Crazy Heatmap-urile să construiți site-uri web mai bune

Hărți de căldură cu ouă nebuneUna dintre cele mai mari provocări ale “cu adevărat” înțelegerea site-ului dvs. web, este modul în care vizitatorii dvs. experimentează și interacționează cu acesta.


Scopul construirii unui site web, indiferent dacă este pentru afaceri, comerț electronic, designeri / fotografi sau chiar doar ca hobby, este să împărtășești ceea ce ai de spus cu vizitatorii tăi.

Dar de unde știți ce vizitatori vă par de fapt interesanți pe site-ul dvs.? De unde știți unde fac clic pe ei? Sau cât de departe defilează paginile în jos?

Aceasta’nu vă place să stați acolo și să observați ce fac vizitatorii dvs. de fapt pe site-ul dvs. web.

Fără aceste idei, aceasta’este destul de plin de provocare pentru a ajusta site-ul dvs. pentru a-l face mai util vizitatorilor dvs..

CE DESPRE ANALITICA GOOGLE?

Google Analytics este nemaipomenit. Îl folosim tot timpul pentru a vedea unde merg vizitatorii noștri pe site-ul nostru, cât timp stau pe fiecare pagină, dacă sunt vizitatori repetiți, etc..

Tot felul de date pot fi accesibile la vârful degetelor, deși Google Analytics.

Dar ceea ce Google Analytics nu face’Nu vă arăt cu exactitate, este locul în care vizitatorii dvs. fac clic pe paginile dvs. Sau cât de departe derulează paginile în jos.

Toate acestea sunt foarte revelatoare despre cum “angajat” vizitatorii dvs. sunt atunci când vă vizitează site-ul.

La sfârșitul zilei, dacă nimeni nu face clic pe linkurile pe care le-ați plasat pe site-ul dvs. web sau dacă nu le face’nu derulați în partea de sus a paginii dvs., apoi treceți-o’îți spun că, probabil, vizitatorii tăi nu sunt prea interesați de ceea ce ai de spus.

Adevărul poate răni – dar el’este o oportunitate pentru dvs. de a vă îmbunătăți paginile web.

CRAZY EGG HEATMAPS Vă poate ajuta să vă îmbunătățiți vizitatorii’ EXPERIENTE

Dacă ai refugiu’Nu am auzit de hârtii de căldură’este destul de minunat în a vă arăta cum se comportă vizitatorii dvs. pe paginile dvs. web.

Acestea evidențiază locul în care oamenii fac clic cel mai mult, ceea ce vă va spune ce le interesează de fapt. La fel de important, foile de căldură vă pot spune ceea ce vizitatorii dvs. nu sunt interesați, arătându-le ce nu fac clic pe.

Pentru magazinele care vând produse, oamenii votează cu portofelele. Pentru paginile web, oamenii votează cu clicuri și cât de departe defilează pentru a consuma informațiile din pagină.

Oul nebun (în afară de a avea un nume interesant) este un instrument cu adevărat bun pe care îl folosim tot timpul pentru a ne arăta cât de interesați sunt persoanele pe paginile noastre web și ce sunt acestea’sunt interesat.

Crazy Egg heatmap creează site-uri web - Squarespace Heatmap

În această foaie de căldură de pe una din paginile noastre, ne arată unde fac clic pe vizitatorii noștri, indicând un nivel mai mare de interes.

Pe flipside, ne arată ceea ce vizitatorii noștri nu sunt interesați (fără clicuri).

Cum acest lucru vă devine cu adevărat de ajutor, este dacă credeți că un vizitator “ar trebui să” fiți interesat de anumite părți ale site-ului web, iar tu nu’nu văd niciun clic (sau “căldură”) acolo, atunci asta sugerează că vizitatorii dvs. s-ar putea să nu fie cu adevărat interesați de asta. Sau, poate, plasarea acelui conținut specific nu este optimă și ar trebui să-l mutați în altă parte.

Puteți muta conținutul mai sus pe pagină, sau schimba imaginea sau modificând stilul fonturilor pentru a atrage atenția asupra conținutului. Apoi executați o altă foaie de căldură și comparați modul în care oamenii reacționează cu harta de căldură anterioară.

Acest lucru vă va arăta modul în care oamenii răspund efectiv la schimbările dvs. Am găsit aceste tipuri “experimente” de ajutor în îmbunătățirea vizitatorilor noștri’ experiențe.

Pe lângă faptul că vă arată hărți de căldură, Crazy Egg vă arată și a “confeti” hartă, care vă va arăta exact unde are loc fiecare clic.

Foaie de hârtie Crazy Egg creează site-uri web - Squarespace Confetti

Aceasta’este doar un alt mod de a arăta date similare ca o foaie de căldură, dar la un nivel mult mai detaliat, de interes.

Cu harta Confetti, puteți segmenta clicurile în funcție de vizitatori noi sau care se întorc, vizitatori din diferite motoare de căutare, țări, în funcție de browserele site-ului, ora din zi etc..

Harta de căldură Crazy Egg creează site-uri web - Segretul Confetti

Acest lucru poate fi evidențiat dacă vizitatorii care utilizează browserul diferit de site-uri, din diferite țări, etc., sunt interesați de diferite părți ale paginilor dvs. Acest lucru vă poate oferi câteva informații cu adevărat profunde despre vizitatorii dvs.’ comportament.

CUM OGĂ CRAZY’S SCROLLMAP Vă ajută să vă asigurați vizitatorii’ NIVEL DE INTERES

Înțelegerea cât de departe vizitatorii dvs. derulează în jos pe paginile dvs. web vă va oferi o idee despre locul în care încep să găsească conținutul dvs. care nu este foarte interesant (sau mai răspândit, plictisitor).

Dacă vizitatorii dvs. sunt foarte interesați de ceea ce ei’citesc, ei’cel mai probabil va derula în jos majoritatea paginii dvs. Dacă nu donează’nu găsesc materialul de ajutor, ei’voi pleca.

Deci’este destul de important pentru dvs. să înțelegeți unde încep vizitatorii “adormiți” pe paginile tale.

Crazy Egg hotmap build website-uri - Squarespace Scrollmap

Deci, ce puteți face când vedeți foaia de defilare? Câteva lucruri pe care le puteți lua în considerare:

  • Îmbunătățiți-vă conținutul pentru a vă menține vizitatorii implicați
  • Mutați conținutul mai valoros mai sus pe pagina dvs. dacă nu dați’Nu văd oamenii defilând destul de jos
  • Eliminați orice distracții în care oamenii au făcut clic pe care i-au îndepărtat de pe pagină (acest lucru trebuie analizat împreună cu datele pe care le vedeți din harta de căldură și harta confetti)

CONCLUZIE – CUM OGEA CRAZY POATE AJUTA SA TE CONSTRUIEI MAI BUNURI SITE-URI

Această recenzie a fost utilă?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me