Un mod ușor pentru întreprinderile mici de a câștiga mai mulți bani

Mod simplu pentru întreprinderile mici de a câștiga mai mulți baniPe baza unor cercetări extinse realizate de Weebly, cred că o modalitate mai ușor de trecut cu vederea, pentru întreprinderile mici de a câștiga mai mulți bani și de a-și dezvolta afacerile este de a crea pur și simplu un site web.


Afterall, care nu face’nu aveți un site în zilele noastre? Don’toate întreprinderile au site-uri web?

De fapt… șocant – Nu.

Îmi amintesc când eram încă la liceu la mijlocul anilor 90’s, nimeni nu avea emailuri, telefoane mobile și conceptul de a găsi informații pe internet era încă destul de străin. Am avut biblioteci (vă amintiți, cărți fizice reale?) Și au fost primele și multe ori, singura modalitate de a face o cercetare corectă.

Avansați rapid între 15 și 20 de ani, totul este online, iar o carte fizică este aproape un lucru din trecut. Google a ajuns să domine internetul în mai puțin de 20 de ani (a fost creat în 1996) și acum totul este online.

Acea’e ceea ce credeam. Dar este?

Mulți oameni încă Don’nu au site-uri web

Weebly a produs recent o infografică despre prezența site-urilor web în Statele Unite din 2013. Infografia (a se vedea mai jos) evidențiază practic câți oameni (în principal organizații mici, cum ar fi întreprinderile și non-profiturile) încă’nu aveți site-uri web și potențialul de creștere al constructorilor de site-uri web.

Am găsit statisticile foarte interesante și am fost un pic șocat în același timp. Iată doar câteva aspecte importante:

 • 58% întreprinderilor nu au un site web
 • 56% dintre consumatori nu au încredere într-o afacere care nu are un site web
 • 40% ale organizatiilor non-profit nu au un site web
 • 75% a consumatorilor don’nu începeți site-urile web din cauza lipsei de încredere că pot crea un site web de înaltă calitate
 • 50% care încep, se luptă să termine după cum dau’nu aveți un plan / foaie de parcurs adecvat
 • 67% persoanele care folosesc Weebly pentru a construi site-uri web doresc fie să facă afaceri online, fie să își dezvolte afacerile existente pentru a obține mai mulți clienți

Oamenii pot avea încredere în afacerea dvs.?

Bazat pe Weebly’s infografice și de cercetare, aceasta’este greu de crezut că majoritatea întreprinderilor mici nu au încă prezență pe site, mai ales atunci când constructorii de site-uri precum Weebly facilitează crearea unui site (consultați recenzia noastră completă despre Weebly și cât de ușor de utilizat este aici).

Acesta este un punct deosebit de important atunci când cercetările sugerează acest lucru 56% dintre consumatori nu au încredere într-o afacere care nu are un site web.

Deci, dacă sunteți un proprietar de întreprinderi mici care încă nu mai dați’nu am un site web, aceasta este o oportunitate masivă pentru tine de a-ți dezvolta rapid afacerea. Acest lucru l-aș considera ca fiind “fructe mici agățate” unde aveți oportunitatea de a vă dezvolta rapid afacerea fără a face eforturi și investiții uriașe, prin construirea unui site web simplu, dar profesional, care să ofere afacerii dvs. o prezență online și o credibilitate foarte necesară.

Constructorii de site-uri vă pot ajuta

Ideea de a construi un site web pentru afacerea dvs. poate fi descurajantă. La fel ca mine, încercând să asamblez de la zero un motor auto (credeți-mă când o spun’va fi un dezastru!). Aceasta’este străin, ea’este înfricoșător și pare imposibil fără a angaja un furnizor de servicii care ar putea percepe mii de dolari pentru a construi și întreține un site web simplu.

Din fericire, există o serie de construitori de site-uri cu adevărat bun, solid și simplu de utilizat, care vă pot ajuta rapid și ușor (da’e adevărat!) bici un site web propriu (mai jos).

Chiar nu este’Nu este prea dificil să inserați text, imagini cu produsele sau serviciile dvs., câteva videoclipuri promoționale (dacă aveți), un formular de contact, astfel încât oamenii să vă poată trimite e-mail, adresa și harta. Puteți face toate acestea în câteva ore dacă îl păstrați simplu.

Don’nu încerc să construiești lumea’cel mai frumos și complex site web. Tu nu’nu am nevoie de asta. daca tu’ești o cafenea, ai nevoie doar de adresa ta, numărul de contact, câteva imagini frumoase și profesionale ale magazinului tău, cafea, clienții zâmbitori care au parte de timp bun și o hartă pentru ca oamenii să te poată găsi. Aceasta’e chiar atât de simplu. Orice altceva decât asta îți va da dureri de cap și te va descuraja să termini site-ul.

Ce constructor de site-uri poate ajuta?

În mâinile mele despre experiențe, eu’Recomand să verificați următorii constructori de site-uri și cred cu adevărat că puteți crea un site web cu oricare dintre ele într-o perioadă scurtă de timp, deoarece sunt concepute pentru a ajuta oamenii care nu sunt tehnici să creeze site-uri web.

De asemenea, au câștigat’îți încarcă mii de dolari, așa cum sunt ei’ești foarte accesibil mai ales pentru o întreprindere mică (de la gratuit la mai puțin de 25 USD pe lună).

 • Weebly
 • Wix
 • Squarespace
 • Jimdo
 • Țesăturile

Lucrul cheie este să începeți. Fii creativ dacă nu faci cu adevărat’nu am timp pentru a construi un site simplu. Constructorii de site-uri pe care le-am enumerat mai sus vă oferă deja instrumentele de bază pentru construirea unui site web. Încercați să angajați un elev de liceu pe Craigslist pentru a vă ajuta. Copiii sunt în ziua de azi whizzes la acest fel de lucruri, iar cei mai mulți dintre ei nu’nu cer mulți bani. Fii creativ în pârghie “mai ieftin” resurse.

Toți constructorii de site-uri pe care i-am enumerat mai sus sunt construitori de drag and drop – ceea ce înseamnă că trageți și aruncați în mod literal imagini, text, prezentări de diapozitive, hărți etc.. Nu este necesar să cunoașteți coduri pentru a completa site-ul dvs. – acesta este motivul pentru care este atât de accesibil să construiți un site web pentru afacerea dvs..

Aceasta este una dintre cele mai ușoare metode pentru a-ți dezvolta afacerea, extinde online și a ajunge la noi audiențe, și poate câștiga mai mulți bani. Nu mai vorbim, conform cercetărilor realizate de Weebly, cei mai mulți consumatori nu dau’nu aveți încredere în firmele care nu au un site web.

Aceasta’este adevărat, pentru că găsesc o afacere mai puțin demnă de încredere sau “umbrit” dacă nu donează’nu am un site web. Indiferent dacă este corect sau nu, nu’nu contează cu adevărat. În această zi și vârstă, un site web creează credibilitate, iar această tendință va crește doar în anii următori.

Aici’s Weebly’s Infografic:

creați un site web gratuit

Această recenzie a fost utilă?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me