Bedste skabeloner til webstedsbygger til hvert websted

bedste webstedsbygger skabeloner


Vi’Vi har samlet en liste over de mest fantastiske gratis skabeloner derude, så du kan vælge mellem det bedste af det bedste!

At forsøge at vælge en webstedsbyggerskabelon blandt de tusinder af tilgængelige muligheder er som at blive taget med til en buffet, så at få at vide, at du kun kan vælge et objekt at spise. Undtagen nogen buffet kunne prale af det store antal muligheder, som de fleste webstedsbyggerne gør – Wix alene tilbyder over 500.

Det’det er svært at finde ud af, hvilken skabelon der er bedst til dine specifikke mål. hvis du’er du kreativ, du’Jeg vil have en skabelon, der smukt fremhæver det visuelle arbejde. hvis du’du ønsker at sælge online, dig’Jeg vil have et layout med en let at navigere digital butik. hvis du’re en lokal virksomhed, dig’Jeg vil gerne skabe en brugeroplevelse, der tilskynder potentielle kunder til at besøge personligt… listen fortsætter. Og du gør det ikke’t ønsker at vælge let, da næsten 40% af brugerne vil stoppe med at engagere sig, hvis de tror, ​​at et websted er’s layout er lurvet.

Vores team hos Website Builder Expert har testet og undersøgt de bedste skabeloner til webstedsbygger omfattende og skabt websteder, der imødekommer alle vores forskellige interesser. Så nu, gør du ikke’t er nødt til at svede den hårde del – vi’Vi har udarbejdet en ultimativ placering af de bedste gratis skabeloner til webstedsbygger, arrangeret af industrien.

Bedst til: Billedkunstnere

1. Utica af Squarespace

bedste skabeloner til webstedsbygger 1

Utica-temaet fra Squarespace er perfekt til kreative, der ønsker at vise fotografering, kunst og lignende. Dens enkle sort-hvide rammer og rene skrifttyper gør det muligt for dit arbejde at komme i centrum, og du kan vælge entallbilleder, der skal bruges som links til resten af ​​et projekt. Det betyder point for organisation og stil!

Utica’s rene layout egner sig også til en stor “Vores hold” side, hvilket er uvurderligt – 52% af besøgende sagde den første ting, de vil se på et firma’s hjemmeside er deres “Om os” side. Temaet understreger store hovedskud med personlige bios under, så hvert teammedlem kan tilføje et personligt præg.

2. Christian Adams af Site123

bedste skabeloner til webstedsbygger 2

Site123’s Christian Adams-skabelon inspirerer enhver annonce. Det giver dig mulighed for at tilpasse et baggrundsbillede til din destinationsside, hvilket betyder, at du kan imponere besøgende med dit arbejde lige fra start. Så når de uundgåeligt fortsætter med at rulle, gør de det’Jeg finder et eksempel på din portefølje organiseret som miniaturebilleder, der forstørres med et enkelt klik. Alt dette engagement kan ske uden at navigere væk fra destinationssiden, så dit arbejde er mere sandsynligt at blive set af så mange besøgende som muligt.

3. Kevin Matsuya af Squarespace

bedste webstedsbygger skabeloner 3

Kevin Matsuya-skabelonen fra Squarespace er unik i sin dristige præsentation af billeder. Landingssiden har et slående arrangement af fotografier i forskellige størrelser – en visuel forstyrrelse, der gør det samlede arrangement mere spændende at se på. Da indlæg med billeder producerer 650% højere engagement end alle tekstindlæg, dette er den perfekte skabelon til at henlede opmærksomheden på det arbejde, du har’er mest stolt af.

Bedst til: Lokale virksomheder og almennyttige organisationer

4. Erhverv – Slick af Weebly

bedste webstedsbygger skabeloner 4

Når du’går efter et websted med en professionel stemning, det’er stadig vigtigt at engagere folk med billeder. Acquire – Slick-skabelonen fra Weebly giver dig masser af kontrol over antallet og placeringen af ​​disse billeder på dit websted. Det’er fantastisk til at lokke folk til at komme forbi personligt, uanset om du’igen viser lækre menupunkter eller actionfyldte fundraising-aktiviteter.

5. Barbosa af Squarespace

bedste skabeloner til webstedsbygger 5

Squarespace’s Barbosa-skabelon giver opmærksomhed med enkel stil – ideel til mindre lokale organisationer. Når brugerne ruller gennem destinationssiden, kan du bruge “Lær mere” knapper for at linke til andre dele af dit websted – i det væsentlige at give folk en forhåndsvisning af resten af ​​dit indhold.

Du kan også linke til sociale mediesider på webstedet’s navigationsmenu, hvilket betyder, at du tjekker din virksomhed’s Instagram-konto er lige så let som at besøge en intern side.

6. Rengør linjer af Weebly

bedste skabeloner til webstedsbygger 6

Clean Lines-skabelonen fra Weebly tilfører dit websted en ideel mængde personlighed uden at blive overvældende. Denne balance giver din organisation mulighed for at komme på tværs af som unik og professionel – et vindende combo for sikker. Den standardcentrerede navigationslinje direkte under webstedsoverskriften racks også punkter for pænhed og brugervenlighed.

Det “Nyheder” afsnit af denne skabelon, der dybest set fungerer som en blog, har en indbygget sidebjælke med en “Forfatterprofil” og “Arkiv” afsnit. Nysgjerrige læsere har alle de oplysninger, de har brug for for at lære mere om dig!

Bedst til: Musikere

7. Kitui af Squarespace

bedste skabeloner til webstedsbygger 7

Den vigtigste del af ethvert kunstnerisk websted er kunsten selv. Squarespace’s Kitui-skabelon er perfekt til at hæve sig over støjen og tale om musikken. Du kan vælge at vise dit nyeste projekt stolt på destinationssiden, så det’det er den første, besøgende ser.

Squarespace’Signaturens visuelle vægt er også i fuld gang med Kitui. Den minimale tekst på denne skabelon lader dit arbejde tale for sig selv.

8. Tryk på Kit af Wix

bedste webstedsbygger skabelon 8

Wix’s Press Kit-skabelon tilbyder næsten hver funktion, du kunne ønske dig på et salgsfremmende websted. Det organiserede layout viser din diskografi, bio, turnédatoer og performancevideoer med stil.

Pressemateriale’s chic vægt på visuals er ideel til musikere især, fordi dit album kunst virkelig kan skinne her, hvis du vil have det. der’er også en mulighed for at skrive en kort, poleret udseende bio med en knap, der linker til dit længere, udflettet CV – så dine mest hengivne fans kan holde trit!

9. DJ Beat af Site123

bedste skabeloner til webstedsbygger 9

DJ Beat er Site123’s sejeste musikskabelon. Dens friske skrifttypeindstillinger og enkle billedplaceringer samles for at skabe en enkel og attraktiv brugeroplevelse.

Det “Næste Gig” siden er unik, fordi den fremhæver hver enkelt begivenhed, snarere end en ujævn liste over alle dine kommende shows. Besøgende vil sætte pris på muligheden for at læse skræddersyede beskrivelser for hver forestilling, og dig’Jeg kan sætte fokus på dit næste udseende.

Bedst til: Wordsmiths

10. Bedford by Squarespace

bedste skabeloner til webstedsbygger 10

Vi’Vi har allerede dækket den ubestridelige forbindelse mellem billeder og engagement. Hvis ord er dit valg af medium, tror du måske, at dette efterlader dig et hårdt sted – men der er masser af skabeloner, der dygtigt bruger billeder til fremhæve Deres skrivning, snarere end at overmandere det. Bedford-skabelonen fra Squarespace er en af ​​dem.

Bedford har et valgfrit bannerområde øverst på hver side, hvor du kan uploade et billede efter eget valg for at gøre opmærksom på, hvad indhold der vil være under det. Du kan tilpasse dette bannerområde til at tjene forskellige formål – for eksempel et bannerområde øverst på “Blog” siden kunne indeholde et slideshow med fremhævede blogindlæg.

11. Personlig blog af Wix

bedste skabeloner til webstedsbygger 11

Don’t lad navnet “Personlig blog” narre dig – denne skabelon fra Wix er ret speciel. Vores favoritdel er muligheden for at oprette et feed af blogindlæg, der støder op til dit “Om mig” sektion, så brugerne straks kan sætte et ansigt på alt det store indhold, de har’ser igen. Derudover kan du vise et fremhævet indlæg øverst på siden for at tegne læsere’ opmærksom på dit seneste mesterværk.

12. The Traveller fra Site123

bedste skabeloner til webstedsbygger 12

Enhver forfatter ved, hvor svært det er at organisere forskellige historier på et pænt udseende sted. Site123’s Traveller-skabelonen løser dette problem smukt. Bokse, der er nemme at læse – hver med et fremhævet billede – viser titlen, resuméet og postdatoen for hver blogindgang. Nederst i hver boks er et “Læs mere” link til den fulde post.

Når først du’har blændet læserne med dine overvejelser, det’Det er rart at vide, at The Traveller også har en virkelig slank “Tilmeld” , hvor brugere kan indtaste deres e-mail og modtage opdateringer fra dig ved at klikke på en knap.

Bedst til: Begivenheder

13. Karmine fra Squarespace

bedste skabeloner til webstedsbygger 13

Squarespace’s Carmine-skabelon skaber en solid baggrundsfarve med stor tekst, hvilket gør den ideel til reklame for en kommende begivenhed. Vigtig information som datoer og placering er vundet’t gå tabt på nogen, og billeder, der vises, mens du ruller, holder layoutet i at blive kedeligt.

Lige links og navigation betyder, at folk let kan tilmelde dig din begivenhed, og minimalismen i dette tema føles kunstnerisk og frisk – perfekt til en kreativ udstilling eller intellektuel udstilling.

14. Tech Meetup af Site123

bedste skabeloner til webstedsbygger 14

Site123’s Tech Meetup-skabelon er fantastisk til at kommunikere al den information, som potentielle deltagere har brug for at vide om din begivenhed. Under den store sidehoved er plads til at inkludere dato, klokkeslæt og sted for begivenheden, så besøgende kender det væsentlige umiddelbart efter at have fundet din destinationsside.

Med Tech Meetup kan du også inkludere en side kaldet “Hvornår & Hvor?” med et kort til din begivenhed’s placering. Du kan endda tilføje en ligetil “bestilling” for brugere at købe billetter igennem.

15. Forretningskonference af Wix

bedste skabeloner til webstedsbygger 15

Business Conference-skabelonen fra Wix er fantastisk til at arrangere en professionel begivenhed. Ved at holde din destinationsside enkel kan du fremhæve en vigtig handling øverst på siden – dette er den funktion, som “KØB BILLETTER” knappen fungerer i demoen.

Vores yndlingsfunktion ved Business Conference er muligheden for at inkludere et galleri med højttalerskærmbilleder, som hver afslører en bio, når du holder musen hen. Interaktive berøringer som dette gør det sjovt at søge mere information!

Bedste skabeloner til webstedsbygger: resume

Et sted blandt de tusinder af webstedsbygger-skabeloner, der hænger rundt på internettet, er det perfekte layout til dit websted. Vi’har gennemgået så mange skabeloner som muligt for at oprette denne liste over vores femten favoritter, så du har et mere selektivt sted at begynde at søge. For at sammenfatte er dette vores foretrukne skabelon til webstedsbygger til:

  1. Billedkunstnere: Utica, Christian Adams, Kevin Matsuya
  2. Lokale virksomheder og almennyttige organisationer: Erhverv – Slick, Barbosa, rene linjer
  3. Musikere: Kitui, Press Kit, DJ Beat
  4. Wordsmiths: Bedford, Personal Blog, The Traveller
  5. Begivenheder: Carmine, Tech Meetup, Business Conference

Først og fremmest fremhæver de bedste skabeloner til webstedsbygger det indhold, du bringer til dit websted – fordi det er dine site! Et hurtigt tip: Squarespace kom på toppen i vores forskning for bedste design, så hvis du stadig har haven’t fandt din perfekte match, det’er et godt sted at starte!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me