De bedste portfolio-webstedskabeloner

“Brug af en skabelon til din personlige porteføljeside er den smarteste måde at komme hurtigt online. De ser flot ud og kommer med alle de funktioner, du har brug for, hvilket sparer dig et job! Dette frigør dig til at fokusere på det, der betyder noget – dit kreative arbejde.”


Hvad hvis jeg sagde, at du kunne opbygge et fantastisk porteføljewebsted og offentliggøre det online på mindre end 14 minutter. Lyder for godt til at være sandt, nej?

Nå, du kan gøre dit liv så let ved at vælge den rigtige porteføljens webstedsskabelon.

Men hvad er den rigtige skabelon? Det er jo det’er ikke som dig’har kort på muligheder at vælge imellem…

Spil

Med så meget valg kan det være svært at vide, hvor man skal starte (stole på os, vi’Jeg har været der!).

Vi’Vi har skrevet denne guide for at spare dig for tid og kræfter ved at:

 1. Forklaring af de væsentlige ting, din personlige porteføljeskabelon skal have (så du ved hvad du skal holde øje med)
 2. Udstillingsvindue + vurdering af et antal af de bedste porteføljeskabeloner rundt (valgt af vores team for at vise dig hvad’er tilgængelig)

Hvis du har haven’t fandt din perfekte webstedsbygger endnu, kig nedenfor på vores liste over bedste webstedsbyggere der hjælper dig med at vise din portefølje smukt:

På cirka 11 minutters tid, du’Jeg har en fuldstændig forståelse af, hvad jeg skal kigge efter i en porteføljens webstedsskabelon for at spare tid + penge. Vi’vil også inspirere dig med nogle af de bedste designs omkring – så du kan beslutte, hvilken slags skabelon du ønsker.

OVERSIGT OVERSIGT

Klik på følgende links for at læse de specifikke sektioner:

 1. De vigtigste ting, som de bedste porteføljeskabeloner har
 2. De bedste portfolio-webstedskabeloner
  • Wix
  • Squarespace
  • Weebly
  • Format
  • SmugMug
  • Fabrik
  • Kom så far
  • IM Creator
  • Jimdo
 3. Konklusion: Den bedste portefølje-webstedskabelon til dig

Vælg en webstedsbygger og tjen penge online i dag

Hvilken type websted vil du bygge?

opbyg et websted opbyg en online butik WEBSITE ONLINE BUTIK

Nøgleaktioner De bedste portefølje-webstedstemplater har

“Tænk på din porteføljeskabelon som en genvej til et websted, der ser godt ud og har alle de funktioner, du har brug for. Men bare fordi alt er gjort for dig, gør det ikke’t mener dig’er ikke fri til at redigere det så meget, som du vil! ”

Der findes skabeloner, der gør dit liv let. Det er virkelig så simpelt som det.

Nu kan du investere timer med tid og kræfter på at oprette din egen porteføljeside fra bunden.

Men ville ikke’t Du hellere bruger en professionelt designet skabelon og har en fantastisk portefølje klar til at gå på kun 13 minutter?

Tænk på, hvad du kunne gøre med al den ekstra tid!

Et par ekstra timer betyder, at du kunne begynde at arbejde på et nyt maleri. Det betyder, at du kan svare på alle dine e-mail-forespørgsler. Og hvis du’hvis du føler dig ekstra produktiv, kan du endda komme oven på dine freelancer-skatter!

Efter vores mening er brug af en skabelon den smarteste måde at komme hurtigt online med en portefølje, som du kan være stolt af.

Vi anbefaler at du bruger en skabelon, hvis du tror, ​​at din personlige porteføljeside har brug for:

 1. Et fantastisk webstedsdesign
 2. Et mobilvenligt og lydhør design
 3. Et nemt at gennemse galleri med dit arbejde
 4. En kontaktformular
 5. En blog
 6. en ‘Om mig’

1. Et fantastisk design

“Portfolio-webstedskabeloner ser godt ud, fordi de’er designet af fagfolk. Dette sparer dig et job og giver dig mulighed for at fokusere din energi på at skabe.”
Det er svært at oprette et websted med et iøjnefaldende design. Det’er endnu sværere, når dit fantastiske design også skal være funktionelt og let at bruge.

Så hvorfor ikke lade fagfolk tage sig af denne vanskelige opgave for dig?

Den porteføljeskabelon, du vælger, er blevet designet og testet af fagfolk. Dette betyder, at det ikke kun vil få dine besøgende opmærksomhed, men de’Jeg finder det også let at bruge.

Dette er en enorm vægt fra dine skuldre. Det frigør også tid, som du’d har ellers brugt at designe, finpusse og teste dit websted.

Portfolio-skabeloner giver dig et websted, der ser fantastisk ud fra første dag. Dette betyder, at du kan bruge meget mindre tid på at tilpasse og stadig have et webstedsdesign, der engagerer dine besøgende.

2. Et lydhørt design

“Du don’ved ikke, hvor dine online besøgende kommer fra. En lydhæmmende skabelon sikrer, at din porteføljeside ser godt ud når som helst, hvor som helst og på enhver enhed.”

Mere end 33% af al internettrafik kommer fra smartphones.

I denne dag og alder, dig’d skal være temmelig skør (eller temmelig modig!) for ikke at bruge en mobil responsiv porteføljeskabelon.

Responsive og mobilvenlige skabeloner optimerer automatisk din portefølje til forskellige skærmstørrelser. Dette sikrer, at det ser fantastisk ud, om besøgende gennemser på desktop, smartphone eller tablet.

Dette er vigtigt, hvis du’håber på at vinde ny forretning fra din portefølje. Undersøgelser viser, at 61% af mennesker vandt’t gider at vende tilbage til dit websted, hvis det ikke er’t optimeret til mobil.

Så hvis du tænker over det, uden en responsiv skabelon, du’glip sandsynligvis af nye forretningsmuligheder.

Det er vigtigt at have et mobilt responsivt websted. Uden en, vil din portefølje føles gammel og forældet, hvilket reflekterer dårligt på dig. Brug af en lydhør skabelon er en hurtig og nem måde at give brugerne den browseroplevelse, de ønsker.

3. Let at gennemse gallerier til dit arbejde

“Vælg en porteføljeskabelon, der gør det nemt at gennemse dine billeder. Hvis folk finder det vanskeligt at se dine billeder igennem, gør de det’Jeg forsvinder – koster trafik og muligheder…”

Lade’s face it – din porteføljeside findes kun af en grund: at vise dit arbejde for verden.

Du kan gøre livet let for dig selv ved at vælge en porteføljeskabelon, der har et galleri, der kan vises dit arbejde i.

Dette frigør dig til at fokusere på vigtigere spørgsmål, som at google placeringen i næste uge’s skyde.

Prøv forskellige skabelondesign for at se, hvilke gallerier der fungerer bedst for din portefølje – du vandt’t beklager det.

Vælg en porteføljeskabelon, der gør det nemt for fans og potentielle kunder at gennemse dit arbejde. Dette kan frigøre tid for dig’d ellers bruger du på at redigere dit websted, så hvorfor ikke bruge det til at arbejde på dine provisioner i stedet!

4. En kontaktformular

“Hvis du gør det let for folk at kontakte dig, dig’Jeg vinder mere forretning. Så for at vinde mere forretning, skal du vælge en porteføljeskabelon, der giver brugerne mulighed for at kontakte dig med det samme.”

Uden en indbygget kontaktformular du’Vi har to muligheder:

 • Giv dine kontaktoplysninger til internettet som helhed og håber, at de gør det’re taget af klienter ikke svindlere.
 • Brug tid på at redigere dit websted, finjustere udseendet + fornemmelsen af ​​forskellige kontaktformularer, indtil du finder et, der ser lige ud. Så opdager du, at de’er ikke knyttet til din e-mail-konto og bruger mere tid på at læse a ‘hvordan’ guide, så du kan modtage de meddelelser, folk sender til dig. Når den er løst, opdager du, at disse meddelelser alle sendes til din ‘spam’ mappe som standard, så du er nødt til at finde ud af, hvordan du også løser det….

Ingen lyder som en særlig god mulighed gør det?

Gør livet let for dig selv og vælg en skabelon udstyret med en kontaktformular.

Det sparer dig tid på et let job og gør det også nemt for klienter at straks nå ud til dig, når du har gennemsøgt dit arbejde.

Det er en no-brainer at vælge en porteføljens webstedsskabelon med en indbygget kontaktformular. Uden en vandt du’t modtager så mange forretningsforespørgsler – koster dig penge. Det’er også en anden måde at spare tid + kræfter på, du kan investere i mere kreative opgaver.

5. En blog

“At ikke være teknisk erfaren er ingen undskyldning for ikke at have en blog på dit porteføljewebsted. Gå efter en skabelon med en indbygget, fordi en blog er et værdifuldt værktøj til at styrke din SEO.”

Blogging er et vigtigt redskab til at styrke din søgemaskineoptimering (SEO) i din portefølje. Det er vigtigt at forbedre din SEO, hvis du vil se højere i Googles søgeresultater og tiltrække mere trafik til dit websted.

Du tror måske ikke, at du har tid til at skrive en blog, hvad så ikke bliver det til – så hvorfor ikke holde tingene enkle?

Når du’køb dig efter den rigtige skabelon for webstedswebsteder, vælg en, der har en blog indbygget.

Det’er en nem måde at have en blog på og markedsføre dig selv uden kodnings- eller teknologiske færdigheder.

Du ønsker at rangere højt i Googles søgeresultater. Google elsker frisk, regelmæssigt indhold. Du kan gøre Google og din porteføljeplacering glad ved at skrive en blog. Vælg en skabelon med en indbygget og du’Jeg skal være på hurtige spor til position nr. 1!

6. An ‘Om mig’

“Det’er vigtigt, at din portefølje klart fortæller verden, hvad du gør. Du kan gøre det endnu lettere at kommunikere denne info ved at vælge en skabelon, der har en ‘Om mig’ indbygget i designet.”

Du har måske ikke engang har indset, at det at have en ‘Om mig’ sektionen er så vigtig. Jeg ved, at jeg ikke gjorde det’t!

Men min husmand, der har en portefølje til sine korte film, ja, han lod mig ind på en lille hemmelighed…

Dine ‘Om mig’ er en god mulighed for at fortælle verden, hvem du er, hvad du gør, og hvor dine evner ligger. At være klar over dine evner er endnu vigtigere, hvis du’håber på at vinde nye kunder!

Valg af en portfolio-skabelon med en ‘Om mig’ side betyder, at du kan markere endnu en bekymring fra din liste. Alt hvad du skal gøre er at opdatere teksten og dig’er god til at gå.

Uden plads til en ‘Om mig’ du’Jeg bliver nødt til at tilføje en side, derefter en titelboks, formatere den, tilføje en tekstboks, formatere og ændre størrelsen på den, forhåndsvise, flytte den lidt til venstre osv..

I al ærlighed, dig’Vi har bedre måder at bruge din tid på.

Valg af en portfolio-skabelon med en ‘Om mig’ side sparer dig tid og kræfter for at tilføje en. At have en ‘Om mig’ er en fantastisk måde at kommunikere dine evner til potentielle kunder. Det’er også en dejlig måde at tilføje noget personlighed til dit websted!

DE BEDSTE PORTFOLIO WEBSITE-Templater

“hvis du’Vi har haft problemer med at finde den rigtige skabelon til webstedets portefølje, så du’vi er kommet til det rigtige sted.”

Vi ønsker at gøre dit liv så let som muligt. For at gøre dette har vores team udvalgt nogle af de bedste portefølje-webstedskabeloner til dig.

Du’Jeg finder, at skabelonerne er perfekt udstyret til at give dig et fantastisk porteføljewebsted. De har udseendet, funktionerne og den brugervenlighed, du har brug for. De er også nemme at redigere, hvis du vil tilpasse, hvordan dit websted ser ud.

Vores håndplukkede porteføljeskabeloner har alle de funktioner, du har brug for for at tiltrække flere besøgende og vinde ny forretning. De’Så skære den mængde tid, du har brug for, til at redigere dit websted.

1) Wix-porteføljeskabeloner (110+ millioner websteder)

“Wix er den mest alsidige webstedsbygger omkring. Det giver dig en skør mængde designindstillinger, mens du holder tingene brugervenlige.”

Wix tilbyder hundreder af skabeloner, som du kan vælge imellem. Af disse er omkring 17 specielt designet til forskellige typer porteføljer

Du’Jeg finder Wix’s skabeloner er sjove, quirky og fed. De er en fantastisk måde at spare dig tid og kræfter på, hvis du har det’er interesseret i en unik portefølje, der hurtigt kan lanceres online.

Wix-skabeloner er mobilvenlige, så du kan være sikker på, at dine illustrationer og fotografier ser godt ud på enhver enhed.

Du får absolut kreativ frihed med Wix, hvilket er en enorm fordel! Wix-editoren er virkelig brugervenlig og gør det let at tilpasse din porteføljeskabelon, som du finder det passende.

Illustrator Portfolio Template

jeg’Jeg er en stor fan af Wix’s ‘Illustrator-portefølje’ skabelon. Det’er ren, enkel og meget let på øjnene.

Dit kreative arbejde er placeret foran og i midten med et let at rulle galleri på hjemmesiden. Du har også sider til en kontaktformular og en kort ‘Om mig’.

Dette kan se ud som en simpel skabelon – og don’t misforstå mig, det er det – men det indeholder også alt hvad du har brug for for at offentliggøre din porteføljewebside online før snarere end senere.

Den eneste ting du’mangler igen på denne skabelon er en blog. Heldigvis gør Wix det relativt enkelt at tilføje en, hvis du vil.

Uden for kassen har denne skabelon…Et fantastisk webstedsdesign?Et mobilvenligt websted?Et nemt at gennemse galleri til dit arbejde?En kontaktformular?En blog?en ‘Om mig’?Frihed til at tilpasse denne skabelon? 9/10
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;
&# 10008;
(skal tilføjes)
&# 10004;

Kreativ porteføljeskabelon

Spil

Det her ‘Kreativ portefølje’ skabelon er et rigtig sjovt design. Det’s en grundlæggende en-sides skabelon, der indeholder alle de vigtigste ting, du har’er sandsynligvis brug for.

Gallerier med dit arbejde vises tydeligt til nem gennemsyn, mens lysbakker med sort baggrund virkelig hjælper med at fremhæve dit arbejde.

en ‘Om mig’ rulles ind i kontaktformularen nederst på siden, hvilket gør det let for potentielle kunder at komme i kontakt med dig.

Jeg kan virkelig godt lide, hvordan en-sides design af denne skabelon gør det virkelig let at udfylde med dit eget indhold. Du don’t har brug for at pille med masser af forskellige sider, så du’Jeg vil være online, inden du ved det!

Uden for kassen har denne skabelon…Et fantastisk webstedsdesign?Et mobilvenligt websted?Et nemt at gennemse galleri til dit arbejde?En kontaktformular?En blog?en ‘Om mig’?Frihed til at tilpasse denne skabelon? 9/10
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;
&# 10008;
(skal tilføjes)
&# 10004;

Opret dit Wix-porteføljewebsted nu

2) Squarespace-porteføljeskabeloner (1+ million websteder)

“Squarespace er hjemstedet for avancerede Portfolio-skabeloner, der sætter dine fotos foran og i midten.”

Med mere end 80 skabeloner at vælge imellem er Squarespace et godt valg til din portfolio-webside, da knap en fjerdedel af disse er specifikt designet til porteføljer.

Squarespace-porteføljeskabeloner er klar til at få dit arbejde til at se utroligt lige ud af kassen.

Designerne er meget avancerede og professionelle. On-site navigation er slank og let. De funktioner og funktionalitet, du har brug for, er alle til stede og korrekte.

At have disse ting indbygget i en skabelon er en realtidsbesparende og frigør dig fra at skulle bekymre dig om at tilføje dem senere.

Hvis du ønsker en ændring, giver Squarespace-redaktøren dig en masse frihed til at tilpasse dit skabelondesign, hvis du vil. Vær opmærksom på, at det’er dog ikke så fleksible som Wix-editoren.

Lange skabelon

Spil

Squarespace’s ‘Lange’ skabelon oser af klasse og er en fantastisk måde at vise dit kreative arbejde på.

Dette design kombinerer billeder på fuld side med små indrammede billeder, hvilket gør dit arbejde øjeblikkeligt imponerende, men også let at gennemse.

‘Lange’ gør det nemt at komme online. Du vandt’Det er ikke nødvendigt at udføre meget redigering, fordi den har en indbygget blog, en kontaktside (du skal dog tilføje en formular til øjeblikkelig kontakt) og en ‘Om’ afsnit.

Dette er en mobil responsiv porteføljeskabelon, der får dit arbejde til at se utroligt ud.

Uden for kassen har denne skabelon…Et fantastisk webstedsdesign?Et mobilvenligt websted?Et nemt at gennemse galleri til dit arbejde?En kontaktformular?En blog?en ‘Om mig’?Frihed til at tilpasse denne skabelon? 7/10
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;
&# 10008;
(har kontaktsiden
nødt til at tilføje formular)
&# 10004;
&# 10004;
(a.k.a. ‘Studio Info’)

Ishimoto skabelon

Spil

Hvor cool er dette ‘Ishimoto’ skabelon fra Squarespace?

Det ser ikke kun utroligt ud, men giver dig en virkelig unik sidespil til at vise dit arbejde i. Det’er en rigtig pæn måde at fremvise dig selv på, som klæber ind i mennesker’s minder.

På trods af dets rene design (masser af hvid plads – hooray!), ‘Ishimoto’ er designet til at gøre dit livs liv let.

Du’Vi har en indbygget blog og ‘Om mig’ side, hvilket er virkelig praktisk. Skabelonen er også responsiv på mobilenheder, så alle designtilpasninger, du laver, vil se fantastiske ud på enhver enhed.

Der mangler ganske vist en kontaktformular. Imidlertid sidder dine kontaktoplysninger nederst på hver side som et klikbare link. Ikke så praktisk som en faktisk form, men bedre end intet.

Uden for kassen har denne skabelon…Et fantastisk webstedsdesign?Et mobilvenligt websted?Et nemt at gennemse galleri til dit arbejde?En kontaktformular?En blog?en ‘Om mig’?Frihed til at tilpasse denne skabelon? 7/10
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;
&# 10008;
(skal tilføjes)
&# 10004;
&# 10004;

Opret dit Squarespace-porteføljewebsted nu

3) Weebly-porteføljeskabeloner (40+ millioner websteder)

“Weebly er en virkelig nem at bruge webstedsbygger. Det giver skabeloner, der er attraktive, men basale.”

Weebly har omkring 50 temaer (alias skabeloner til dig + mig), hvoraf syv er markeret som designet til porteføljer. At’s ikke at sige, at du kan’t vælg et af de tilgængelige temaer, hvis de synes om det!

Weebly’s porteføljeskabeloner (soz, temaer) er virkelig attraktive og lægger en stor vægt på at vise dit arbejde. Du får en masse gallerivalg, så du’re bundet til at finde et design, der tager din fantasi.

For enkle design får du en masse forudfyldte funktioner, der er hurtige og lette at finpusse. Faktisk er Weebly-redaktøren en massiv tidsbesparende! Det’er super nem at bruge og gør redigering af et cinch.

spring & Afgrænsningsskabelon

Spil

Det ‘spring & Bounds’ skabelon er en virkelig dejlig en-sides porteføljens webstedsskabelon.

At have alt, hvad du har brug for på den samme side, gør at få dit websted live til en ret smertefri proces.

der’er ikke nødvendigt at rodet med at tilføje sider og funktioner. Blot hurtigt finjustere dem, der allerede er på skabelonen. Det kunne ikke’t være lettere.

Dette sparer dig for en masse tid, der bedre kan bruges til at finpusse pixel på en grafik eller tilføje et par børstestræk til dit seneste portræt.

En ting at bemærke er dog, at du’Jeg skal tilføje en kontaktformular, hvis du vil have en.

Uden for kassen har denne skabelon…Et fantastisk webstedsdesign?Et mobilvenligt websted?Et nemt at gennemse galleri til dit arbejde?En kontaktformular?En blog?en ‘Om mig’?Frihed til at tilpasse denne skabelon? 8/10
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;
&# 10008;
(skal tilføjes)
&# 10004;
&# 10004;

Opret dit websted med Weebly-portefølje nu

4) Fabrik-porteføljeskabeloner

“Fabrik er en kreativ portefølje-webstedsbygger. Det’s skabelon er attraktive og professionelle.”

Farbik tilbyder otte (kun 8!) Skabelondesign, men kompenserer for dette ved at lade dig til enhver tid skifte skabeloner.

For at være retfærdige er skabelonerne meget attraktive og meget professionelle. De minder mig lidt om Squarespace, selvom du får et bredere valg med Squarespace.

Hver skabelon er lydhør (hvilket vi vil se!) Og er udstyret med næsten alle de nøglefunktioner, du har brug for.

Dette gør det virkelig nemt at få din porteføljewebside op og køre hurtigt med Fabrik.

Coburg-skabelon

Spil

Fabrik’s ‘Coburg’ skabelon har et virkelig attraktivt magasin-design. De forskellige størrelsesrammer giver dig mulighed for at lægge vægt på specifikke projekter, mens de brede grænser holder billederne adskilte og let at gennemse.

Du’Vi har fået alle de vigtigste ting rullet ind i en skabelon her, så det sparer dig et job med tilføjelse af ekstra sider og funktioner.

Skrifttyperne er smukke, og alt ser virkelig professionelt ud, så du’Jeg vil bestemt gøre et godt førsteindtryk.

Uden for kassen har denne skabelon…Et fantastisk webstedsdesign?Et mobilvenligt websted?Et nemt at gennemse galleri til dit arbejde?En kontaktformular?En blog?En blog?Frihed til at tilpasse denne skabelon? 6/10
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;
&# 10008;
(kontaktlink i overskrift)
&# 10004;
&# 10004;

5) SmugMug-porteføljeskabeloner

“SmugMug er en webstedsbygger af specialiseret fotograferingsportefølje. Det har funktionelle skabeloner, der gør det nemt at sælge udskrifter af dit arbejde.”

SmugMug giver dig et anstændigt valg af portfolio-skabeloner med 30 at vælge imellem.

Du’Jeg finder SmugMug-skabeloner let på øjet, men det kan være vanskeligt at tilføje alle de funktioner, du har brug for.

Dette skyldes, at SmugMug-skabeloneksempler viser dig a ‘bedst sagscenarie’ demo, men kun give dig et skeletdesign at arbejde ud fra.

Du bliver nødt til at tilføje nogle få af de funktioner, vi har’har vist dig selv ovenfor. Dette er en smerte som dig’Vi har sandsynligvis fået bedre måder at bruge din tid på.

Vi synes stadig, at SmugMug fortjener sin plads her, fordi det er en af ​​de få platforme, der giver dig muligheden for at begynde at sælge. Læs vores SmugMug-anmeldelse for at finde ud af mere.

Osiris-skabelon

Spil

SmugMug’s ‘Osiris’ skabelon er et virkelig attraktivt mosaikdesign.

‘Osiris’ sørger for, at dit kreative arbejde får den rigtige slags indvirkning ved at dække hele websiden på det!

Som nævnt ovenfor overlader SmugMug det meste af arbejdet op til dig – så det er ikke den mest brugervenlige skabelon i verden – men det ser helt sikkert godt ud!

Dette er også et lydhørt design.

Uden for kassen har denne skabelon…Et fantastisk webstedsdesign?Et mobilvenligt websted?Et nemt at gennemse galleri til dit arbejde?En kontaktformular?En blog?en ‘Om mig’?Frihed til at tilpasse denne skabelon? 4/10
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;
&# 10008;
(skal tilføjes)
&# 10008;
(skal tilføjes)
&# 10008;
(skal tilføjes)

6) Formater porteføljeskabeloner

“Format er specialiseret i porteføljewebsteder. Det kan hjælpe dig med at oprette en attraktiv, professionel portefølje.”

I stedet for at tilbyde dig en bred vifte af skabeloner, giver Format dig mulighed for at vælge et af fem temaer. Disse temaer er opdelt efter, hvordan du vil vise dit arbejde.

Dette kan se ud som om det begrænser dine valg, men faktisk det’er en virkelig befriende måde at arbejde på. Du’fokuserer altid på slutproduktet i stedet for at sidde fast ved at finpusse hver eneste detalje, hvilket gør Fabrik’s arbejdsgang meget effektiv.

Du’er fri til at redigere skabeloner i Fabrik’s ‘drag & dråbe’ redaktør, men du’Jeg finder det’er et mere begrænset værktøj end Wix og Squarespace tilbyder.

Sierra skabelon

Spil

‘Sierra’ er en dejlig skabelon. Det’s dristige, attraktive og på en eller anden måde balancerer det at være meget hvidt med det at være meget farverigt!

Gallerierne i denne skabelon giver dig forskellige størrelsesrammer til dine illustrationer, så du kan lægge vægt på det, hvor du finder det passende. De mange forskellige stilarter, der allerede er indbygget, sparer dig også med at tumme opgaven gennem de tilgængelige stilarter senere.

De øverste navigationsbjælker holder tingene enkle for dine besøgende, mens en indbygget blog, ‘Om mig’ og ‘Kontakt’ side gør det nemt at have denne porteføljeskabelon op og køre overhovedet ikke.

Du får endda en klar til brug ‘butik’ – du kan’t siger det om for mange skabeloner!

Uden for kassen har denne skabelon…Et fantastisk webstedsdesign?Et mobilvenligt websted?Et nemt at gennemse galleri til dit arbejde?En kontaktformular?En blog?en ‘Om mig’?Frihed til at tilpasse denne skabelon? 6/10
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;

7) GoDaddy-porteføljeskabeloner

“Du kender måske GoDaddy bedre som stedet at få dig et personligt domæne, men det har også en anstændig webstedsbygger!”

Kom så far’s 300+ webstedsskabeloner er ganske basale, men dette gør kun dit job lettere.

Hvis du vil have et porteføljewebsted uden alle klokker og fløjter – noget enkelt + effektivt – så er GoDaddy bygherren for dig.

Editoren er brugervenlig, så du’Jeg henter det hurtigt. Dette giver dig mulighed for at oprette så mange (eller så få) justeringer til dit websted, som du finder passende.

Skabeloner er mobile lydhør, så du kan være sikker på, at din portefølje ser godt ud når som helst og hvor som helst.

Klarhedsskabelon

Spil

Se hvad jeg mener om enkle og funktionelle porteføljeskabeloner?

Det ‘Klarhed’ design er ren og fri for rod. Det’er en en-sides skabelon, der gør det nemt for folk at gennemse dit arbejde og komme i kontakt.

Du’Vi har næsten alt, hvad du har brug for, rullet ind på en enkelt, brugervenlig side. Dette er ideelt for ikke-tekniske brugere som dig og mig, da det gør det nemt at få et websted online.

Du’Vi har fået et vandret stripgalleri, en ‘Om mig’, en kontaktformular og integration af sociale medier.

En nøglefunktion der’mangler er en blog. Du kan’tilføj endda en! Du skal linke til en ekstern blog, som ikke er’t virkelig ideelt overhovedet.

Stadig, hvis du’igen efter et grundlæggende porteføljewebsted, der viser dit arbejde, derefter GoDaddy’s ‘Klarhed’ skabelonen er værd at kigge på.

Uden for kassen har denne skabelon…Et fantastisk webstedsdesign?Et mobilvenligt websted?Et nemt at gennemse galleri til dit arbejde?En kontaktformular?En blog?en ‘Om mig’?Frihed til at tilpasse denne skabelon? 4/10
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;
&# 10008;
(kontaktknap)
&# 10008;
(skal tilføjes)
&# 10004;

8) IM Creator-porteføljeskabeloner

“IM Creator er en simpel webstedsbygger, der giver dig mulighed for at oprette attraktive porteføljer uden at vide, hvordan du koder.”

IM Creator giver dig et imponerende stort udvalg af skabeloner. jeg’d placer det kun som andet for Wix med hensyn til det rene valg!

Faktisk har IM Creator mere end 50 skabeloner dedikeret til at fremvise kunst + designarbejde.

Det’er en meget nem platform at bruge, når du bygger dit websted ved hjælp af indholdsblokke (tænk digital LEGO). Dette betyder, at IM Creator-skabeloner gør det nemt at komme hurtigt online.

De er muligvis ikke de mest funktionelle af sider, men hvis du vil have en portefølje, der ser professionel ud med minimal redigering fra din side, så er det’er værd at overveje IM Creator.

Arkitektskabelonen

Spil

Jeg finder IM Creator’s ‘Arkitekt’ skabelon til at være et rigtig interessant og unikt design. Jeg har tilflugtssted’jeg har set mange skabeloner der ligner denne – så det’er en nem måde at skille sig ud på!

Dette er en meget grundlæggende skabelon, der er en krydsning mellem et galleri og en blog.

Du’Jeg finder det let at vise projekter og skabe sammenhæng sammen med dem. Dette kan være praktisk ved at vinde potentielle kunder.

Pop-up gallerier hjælper med at vise dit arbejde, mens en kontaktknap gør det lettere at kontakte dig end at have en e-mail-adresse på siden.

Det’s er bestemt ikke det mest funktionsrige design på vores liste, men designet er en fremtrædende plads for mig.

Uden for kassen har denne skabelon…Et fantastisk webstedsdesign?Et mobilvenligt websted?Et nemt at gennemse galleri til dit arbejde?En kontaktformular?En blog?en ‘Om mig’?Frihed til at tilpasse denne skabelon? 6/10
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;
(overlapper bloggen)
&# 10008;
(fik en knap
nødt til at tilføje formular)
&# 10004;
(overlapper galleriet)
&# 10008;
(skal tilføjes)

9) Jimdo-porteføljeskabeloner

“Jimdo er en praktisk webstedsbygger, der gør det lettere end de fleste at tjene penge på siden. Det er meget mindre alsidigt end Wix og Squarespace.”

Jimdo indeholder 15 webstedsskabeloner at vælge imellem samt et tomt lærred. Ved filtrering klassificeres alle 15 designs som ‘portefølje’ designs…men du får det samme resultat, hvis du filtrerer efter en e-handelsbutik eller et modesite. Så tag den med en knivspids salt.

Skabelondesignene er attraktive og ryddelige, skønt de ikke er så nært iøjnefaldende som Wix- eller Fabrik-skabeloner.

Alle skabeloner er mobile-responsive og tilbyder et valg af måder at vise dit kreative arbejde bedst på.

Jimdo er en brugervenlig platform, der kan spare dig for meget tid, når du bygger din portfolio-webside.

‘Shanghai grafik’ Skabelon

Spil

Det ‘Shanghai grafik’ skabelon er en pæn lille en-sides skabelon.

Det sætter dit arbejde foran og centrum, så du øjeblikkeligt griber opmærksomheden fra enhver besøgende.

Pop out gallerier er nyttige til visning af billeder i høj kvalitet, mens du holder tingene ryddige på siden.

Du’vi har også fået en ‘Om mig’ og a ‘Kontakt’ side, så denne skabelon markerer de fleste af dine bokse.

Du’Jeg er dog nødt til at tilføje en blog, da denne porteføljeskabelon holder tingene enkle som standard.

Uden for kassen har denne skabelon…Et fantastisk webstedsdesign?Et mobilvenligt websted?Et nemt at gennemse galleri til dit arbejde?En kontaktformular?En blog?en ‘Om mig’?Frihed til at tilpasse denne skabelon? 6/10
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;
&# 10008;
(plads til at tilføje en)
&# 10004;

DEN BEDSTE PORTFOLIO WEBSITE-TEMPLAT FOR DIG

Fundet denne artikel nyttig?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map