De bedste skabeloner til bryllupswebsteder | Find dit perfekte design i dag!

“Det’er vigtigt, at skabelonen til dit bryllupswebsted afspejler den specielle dag, du har noget imod.”


Men med så mange bryllupswebsite skabeloner at vælge imellem kan det være svært at vide, hvor man skal starte.

Don’t tro mig? Her’er et par for at komme i gang…

Spil

Nu kan vi vise dig et væld af design til design af bryllupswebsteder og lade dig komme videre med det.

Men det’er det ikke, hvordan vi gør tingene her hos Website Builder Expert!

I stedet vil denne guide:

 1. Vis dig et udvalg af de bedste skabeloner til bryllupswebsteder omkring.
 2. Forklar de væsentlige ting, du har brug for på en bryllupsskabelon for at spare tid, penge + kræfter.

Ved udgangen af ​​denne guide får du en klarere idé om den bedste skabelon til websted til bryllup til din specielle dag.

Hvis du har haven’t endnu valgt din webstedsbygger, sammenlign vores bedste webstedsbyggere i nedenstående tabel for at hjælpe dig med at tage din beslutning:

OVERSIGT OVERSIGT

Klik på følgende links for at læse de specifikke sektioner:

 1. De vigtigste ting, de bedste bryllupsskabeloner har
 2. De bedste skabeloner til bryllupswebsteder
  • Wix
  • Squarespace
  • Weebly
  • Knuden
  • Appy par
 3. Konklusion: Den bedste webstedskabelon til bryllup til dig

Nøgl ting den
BEDSTE WEBSTEDSEMPLATER FOR BRUG HAVE

“Du har sandsynligvis en klar idé om, hvordan du vil have, at dit bryllupswebsted skal se ud, hvilket er godt – men ser ud’t alt!”

Ja, designet til dit skabelon til bryllupswebsteder er vigtigt. Men så forbliver budgettet og udnytter din tid bedst muligt.

Brug af en bryllupswebsite skabelon er den smarteste måde at spare dig selv på tid og penge.

De har alle de funktioner, du har brug for, og du kan bruge dem lige ud af kassen – hvilket sparer dig meget besvær ned ad linjen.

Men det gør det ikke’t mener du kan’t sæt din egen spin på ting!

Du kan redigere hver skabelon, vi anbefaler, for bedre at afspejle den bryllupsdag, du har i tankerne.

De bedste skabeloner til bryllupswebsteder inkluderer:

 1. En måde for gæster at RSVP
 2. På dagen logistik og detaljer
 3. Et kort for kørselsvejledning
 4. Et indbygget register
 5. Et galleri til fotografier
 6. En måde at fortælle din historie

Spil

1. En måde for gæster at RSVP

“Mens det’Det er rart at sende og modtage papirinvitationer, det kan være svært at spore og administrere gæsters RSVP’er. De bedste skabeloner til bryllupswebsteder holder tingene enkle ved at lade dine gæster svare øjeblikkeligt via dit bryllupswebsted”

En af de største bekymringer, når du planlægger dit bryllup, vil være budgettet – Gæstetal har knock-on-effekter på mad, siddepladser, reception, og ethvert antal andre faktorer – så du don’Jeg vil gerne vente på, at RSVP’er falder ind.

Brug af en bryllupsskabelon med out-the-box RSVP-funktionalitet er afgjort den smarteste måde at holde dit budget og gæster tilrettelagt.

Bare tænk på hvor meget tid, penge og stress, du kan spare ved at forpligte dig til lokaler og cateringfirmaer snarere end senere!

Sikrer der’s en RSVP-formular på dit skabelon til bryllupswebsider gør det nemt for gæsterne at bekræfte, om de kommer. At kunne bekræfte numre kan spare dig tid + penge som dig’Jeg kan booke spillesteder og cateringfirmaer tidligere.

2. På dagen logistik og bryllupsdetaljer

“Bryllupsskabeloner i denne guide gør det nemt at kommunikere logistik som spillesteder, starttider, indkvartering detaljer osv. Direkte til gæster.”

Dit bryllupswebsted er den ideelle måde at få venner og familie begejstret til din specielle dag. Men medmindre dine gæster ved, hvor de skal hen, hvad tid de har brug for at ankomme og om de har brug for at sortere indkvartering eller ej – kan du ende med at fejre selv!

At holde dine øjne skrællet efter skabeloner til bryllup, der effektivt kommunikerer vigtige oplysninger er et must – hvad enten det er’s et flersidet design eller et linses design med lang side. Vi’Jeg skal se på forskellige typer bryllupswebstedskabelondesign nedenfor.

Det’er det også værd at tænke over, om du har brug for (eller vil) kommunikere alt det ovenstående. For eksempel hvis du’når du har et mindre, mere personlig bryllup med kun en håndfuld gæster, behøver du muligvis ikke at bekymre dig om ‘ting at gøre’ eller ‘indkvartering’ Information.

At vælge en bryllupsskabelon, der kommunikerer information tydeligt, kan være en virkelig livredder, når den store dag nærmer sig. Se efter design, der har en side afsat til vigtig info, eller der er nok plads til, at du kan tilføje den i.

3. Vejledninger til spillestederne (ideelt med kort!)

“Hvis folk kan’t finde dit bryllupssted, så vil både du og dine gæster ende skuffet. Det er vigtigt at vælge en skabelon til bryllupswebsteder, der tydeligt stave ud, hvor mødestedet er (og ideelt viser dig, hvor på et kort!).”

For at dele din specielle dag med venner + familie, det’Det er virkelig vigtigt, at dit bryllupswebsted klart kommunikerer placeringen af ​​dit mødested og modtagelse til gæsterne.

De bedste skabeloner til bryllupswebsider har plads, der er afsat specifikt til at dele vigtige rejseoplysninger og inkluderer ofte et kort for at sikre, at ingen går tabt.

Forestil dig, hvor praktisk det ville være for gæster at have et kort et par klik væk på deres smartphone. Det ville gøre det lettere at arrangere rejseplaner og forhåbentlig også minimere sene ankomster.

Hvis du leverer kørselsvejledning til dit sted, kan gæsterne gøre deres egen vej til dit bryllup. Det betyder også, at du vandt’t få masser af telefonopkald, tekster og whatsapp om dagen, hvor du spørger, hvordan du kommer dertil.

Vores anbefalede skabeloner til bryllupswebsteder (nedenfor) inkluderer alle dedikerede rejsesider. De fleste inkluderer også et kort for ekstra klarhed (eller giver mulighed for at tilføje et, hvis nødvendigt).

4.Et indbygget register

“At have et integreret registreringsdatabase på dit bryllupswebstedskabelon gør gavekøb superenkelt for dine gæster. Det sikrer også, at de ikke gør det’t købe noget, du ikke gør’t kan lide eller har brug for!”

Ved at vælge en bryllupswebsite skabelon med et integreret registreringsdatabase, du’Jeg vil være i stand til at forenkle livet for alle involverede.

Du kan hurtigt registrere de butikker, du har’har valgt (f.eks. seng, bad & Fremover, Amazon osv.), Fremhæv de gaver, du kan lide mest, hvilket gør det nemt at købe den rigtige – hvilket sparer gæster tid og kræfter, samtidig med at du forhindrer forvirring.

At sikre, at dit bryllupswebstedskabelon kan integrere dine valg af registreringsdatabase, gør livet enklere for alle. Det giver dig mulighed for at markere de produkter og oplevelser, du værdsætter mest, hvilket gør gavekøb så let som muligt for dine gæster.

5. Et galleri til fotografier (eller muligheden for at tilføje et galleri!)

“At tilføje et galleri til dit bryllupswebstedskabelon vil gøre det nemt at dele glade minder fra dit forlovelse helt igennem til dine uklare smil fra dine gæster i slutningen af ​​receptionen.”

Alle elsker et fotografi, hvad enten det er’er et #nofilter Instagram-snap, eller et nyt fototag på Facebook – vi elsker alle at gemme glade minder til at reflektere over.

De bedste skabeloner til bryllupswebsteder har en dedikeret plads til dig at gemme og sende dine fotografier til – eller i det mindste de’Jeg gør det let at tilføje et til dit websted.

Og hvis du’er du ikke tilfreds med standardgalleriet på din skabelon det’det er virkelig let at finpudse hvordan det ser ud. Bare dobbeltklik på og juster indstillingerne, eller træk i en anden indstilling for galleri / visning fra værktøjslinjen i din editor!

Det kan endda være værd at overveje at betale for en præmieplan. Dette er en fantastisk måde at øge din opbevaring på, så du kan uploade endnu flere fotografier eller endda inkludere snaps fra gæster.

Fotografier er en fantastisk måde at fange og dele minder fra dit bryllup. De bedste bryllupsskabeloner inkluderer gallerier, lysbilledshows, rammer, mosaikker og mere til dine snaps. hvis du’når du er travlt, kan du bare bruge standardrammerne på skabelonen – enkel og effektiv.

6. En måde at fortælle din historie

“De bedste skabeloner til bryllupswebsteder don’t kun kommunikere dagens logistik, de viser også din kærlighed til verden”

Skabeloner til bryllupswebsteder kan bringe din romantiske historie til live gennem fotografier, ved at afsløre information ved hjælp af rulning på siden eller endda med enkle, diskret tekstblokke.

Du kan holde dig til standardskabelondesignet eller lege med det og fortælle din historie på en virkelig unik måde.

De bedste skabeloner til bryllupswebsteder vil næsten altid have plads til dig og din partner til at fortælle din historie – og hvorfor skulle det ikke’t det ?! Dette er din mulighed for at gøre Romeo + Juliet til skamme og vise din kærlighed til verden. Se efter interessante måder at dele din glæde gennem fotografier, tekst eller en kombination på de to!

DE BEDSTE BRUGNING WEBSITE-Templater

“Dit skabelon til bryllupswebsted skal afspejle den dag, du har i tankerne, og omfatte alle de vigtige oplysninger for at holde dit liv så stressfrit som muligt.”

Men med så mange skabeloner at vælge imellem, hvor på Jorden begynder du?!

For at gøre livet lettere for dig, under dig’Vi finder vores oversigt over de bedste skabeloner til bryllupswebsider fra vores anbefalede bygherrer til bryllupswebsteder.

Vores håndplukkede skabeloner nedenfor tager højde for de seks væsentlige ting, du nu kender dit behov for bryllup. De indeholder nøglefunktionerne, er lette at redigere og ser helt smukke ud.

1) Wix bryllupsskabeloner (110+ millioner websteder)

“Wix er vores nummer et byggeri til bryllup, fordi det gør det nemt at oprette et bryllupswebsted.”

Wix har over 500 professionelt designede skabeloner at vælge imellem, hvoraf 23 er specielt designet til bryllupper.

Wix’s designs er sjove og iøjnefaldende, med fed, farverig design sidder sammen med mere klassiske, rene + hvide skabeloner. Uanset tema og stil i dit bryllup, vil du helt sikkert finde noget der’s efter din smag med Wix.

Og hvis du ikke gør det’t?

Nå, heldigvis Wix’s editor er superenkelt at bruge, så du kan tilpasse enhver skabelon så meget, som du vil for at gøre den til din.

“Romantisk bryllupsinvitation” Skabelon

Spil

Den romantiske bryllupsinvitationsskabelon er et dejligt design på én side, hvilket betyder, at gæsterne ikke har det’t er nødt til at klikke rundt for at finde information, de bare ruller ned – holder tingene pænt og praktisk.

Har denne skabelon fået….Flere sider, eller er det en-sides-rulle?

En måde at fortælle din historie?

En måde for gæster med det samme at RSVP?

Plads til dagen logistik og detaljer?

Plads til lokalitetsoplysninger + retninger?

Et valgfrit kort til kørselsvejledning?

Et integreret register?

Et galleri til fotografier?

Frihed til at tilpasse denne skabelon? 9/10
Single-side-scroll
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;
&# 10008;
(let at tilføje)

“Funky Engagement” Skabelon

Spil

Jeg elsker virkelig den finurlige og sjove stil, som ‘Funky Engagement’ skabelon tilbud. Det’er meget effektiv til at formidle al den væsentlige information på hjemmesiden ved hjælp af sej grafik og stiplede linjer til at guide gæster gennem hvert trin i den store dag (samtidig med at de mindsker dem subtilt om de ting, de har brug for at organisere!)

For hvad det’Det er værd, jeg synes virkelig, at denne skabelon er en fantastisk mulighed for alle par, der leder efter et iøjnefaldende bryllupswebsted, der også gør livet utroligt nemt for dine gæster.

Har denne skabelon fået….Flere sider, eller er det en-sides-rulle?

En måde at fortælle din historie?

En måde for gæster med det samme at RSVP?

Plads til dagen logistik og detaljer?

Plads til lokalitetsoplysninger + retninger?

Et valgfrit kort til kørselsvejledning?

Et integreret register?

Et galleri til fotografier?

Frihed til at tilpasse denne skabelon? 9/10
Flere sider
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;

“Bryllupssted” Skabelon

Spil

Hvad med dette for en sej og farverig skabelon til websted for bryllup !? Du’Jeg vil elske de dristige farvevalg, rulle sidelæns, når du navigerer mellem siden og det meget stiliserede billede.

I modsætning til det tidligere design holder denne Wix-bryllupswebsite skabelon ting begrænset til det væsentlige. Dette giver dig mulighed for at oprette et virkelig iøjnefaldende bryllupswebsted, der afspejler din specielle dag.

Har denne skabelon fået….Flere sider, eller er det en-sides-rulle?

En måde at fortælle din historie?

En måde for gæster med det samme at RSVP?

Plads til dagen logistik og detaljer?

Plads til lokalitetsoplysninger + retninger?

Et valgfrit kort til kørselsvejledning?

Et integreret register?

Et galleri til fotografier?

Frihed til at tilpasse denne skabelon? 9/10
Flere sider
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;
(men begrænset)
&# 10004;
(men begrænset)
&# 10004;
&# 10004;
&# 10008;
(let at tilføje)

Lav dit Wix-bryllupswebsted nu

2) Squarespace-bryllupsskabeloner (1+ million websteder)

“Squarespace er en af ​​vores yndlingsbuildere til bryllupswebsteder, fordi det hjælper dig med at oprette et iøjnefaldende bryllupswebsted, der er billedfokuseret og opmærksomme.!”

Squarespace tilbyder mere end 80 skabelondesign, med 6 specielt designet til bryllupper.

Vi elsker Squarespace’s bryllupsskabeloner, fordi de er nogle af de allerbedste tilgængelige på internettet!

Squarespace bryllupsskabeloner er rene og har en avanceret, poleret fornemmelse for dem. De opfordrer dig til at bruge en masse billeder, så det’er det værd at sikre, at du har nok kvalitetsskud, før du springer ind.

Squarespace har også en af ​​de bedste registreringsdatabaseintegrationer omkring! Det’er superenkelt at konfigurere, og du kan endda medtage billeder af de gaver, du har’d kan godt lide mest for ekstra bekvemmelighed!

“Sonny” Skabelon

Spil

Du’Jeg finder ud af, at Sonny er en fantastisk skabelon, der viser masser af fotografering i høj kvalitet, der fanger dine gæsters opmærksomhed.

Har denne skabelon fået….Flere sider, eller er det en-sides-rulle?

En måde at fortælle din historie?

En måde for gæster med det samme at RSVP?

Plads til dagen logistik og detaljer?

Plads til lokalitetsoplysninger + retninger?

Et valgfrit kort til kørselsvejledning?

Et integreret register?

Et galleri til fotografier?

Frihed til at tilpasse denne skabelon? 7/10
Flere sider
(men hver side er en lang rulle)
&# 10004;
(hovedsageligt med fotos)
&# 10004;
&# 10004;
(Begrænset)
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;

“Aubrey” Skabelon

Spil

Squarespace’s Aubrey skabelon er muligvis en af ​​de enkleste bryllupsskabeloner i vores rundown, men det’er også en af ​​de smukkeste.

Dog det’det er værd at huske på, at Squarespace også har en let at bruge til redaktør, så det skulle ikke være nogen problemer at tilføje en side, der er dedikeret til fotogallerier, eller endda at vise din historie og dele nogle mere personlige oplysninger.

der’er ikke noget kort, der hjælper med placeringer, men Squarespace’s ‘Kortblokering’ kan bruges til hurtigt at tilføje en, hvis du tror det’Jeg hjælper gæsterne. Squarespace-websteder består af masser af forskellige blokke, som at bygge noget med Lego.

Har denne skabelon fået….Flere sider, eller er det en-sides-rulle?

En måde at fortælle din historie?

En måde for gæster med det samme at RSVP?

Plads til dagen logistik og detaljer?

Plads til lokalitetsoplysninger + retninger?

Et valgfrit kort til kørselsvejledning?

Et integreret register?

Et galleri til fotografier?

Frihed til at tilpasse denne skabelon? 7/10
Flere sider
&# 10008;
&# 10004;
&# 10004;
(Begrænset)
&# 10004;
(Begrænset)
&# 10008;
&# 10004;
&# 10008;

“Charlotte” Skabelon

Spil

Charlotte-bryllupsskabelonen fra Squarespace er en dejlig blanding af de to foregående design, der sidder et sted mellem det rene og informationsfokuserede ‘Aubrey’ og det billedtunge ‘Sonny’.

Jeg kan virkelig godt lide, hvordan Charlotte holder tingene enkle, men engagerende. Dine vigtigste detaljer præsenteres klart og effektivt med letlæselige skrifttyper, der er parret sammen med attraktive billeder. Charlotte er et godt valg af skabelon til websted for bryllup, hvis du vil holde tingene enkle, men alligevel smukke.

Har denne skabelon fået….Flere sider, eller er det en-sides-rulle?

En måde at fortælle din historie?

En måde for gæster med det samme at RSVP?

Plads til dagen logistik og detaljer?

Plads til lokalitetsoplysninger + retninger?

Et valgfrit kort til kørselsvejledning?

Et integreret register?

Et galleri til fotografier?

Frihed til at tilpasse denne skabelon? 7/10
Flere sider
(med lange ruller inkluderet)
&# 10008;
(kun fotos som standard)
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;
&# 10008;
&# 10004;
&# 10008;

Opret dit Squarespace-bryllupswebsted nu

3) Weebly bryllupswebsteder (40+ millioner websteder)

“Weebly er et fremragende valg til dit bryllupswebsted, fordi det gør det hurtigt og nemt at opbygge en fantastisk webside. Når alt kommer til alt, dig’Vi har vigtigere ting at gøre med din tid end at oprette et websted – som at planlægge et bryllup!”

Weebly tilbyder mere end 50 mobil-responsive temaer (Weebly-speak for skabeloner), men kun en håndfuld bryllupsspecifikke temaer.

Så ja, mens du ikke gør det’t får lige så meget skabelonvalg (undskyld, tema!) som du gør med Wix eller Squarespace, det’er ikke nødvendigvis en dårlig ting. Faktisk er en af ​​mine foretrukne ting ved Weebly, at det ikke gør det’lam dig med valget.

Det’er også utroligt brugervenligt, hvilket gør det nemt at redigere dit bryllupswebstedskabelon og gøre det så unikt som din bryllupsdag!

“Cento” Tema

Spil

Jeg tror, ​​at Weebly’s ‘Cento’ bryllupstema er muligvis et af mine yndlingsdesign på denne liste indtil videre! Ikke kun er ekstremt ren med en masse hvid plads, men der’s masser af plads til iøjnefaldende billeder og vigtig information også.

jeg’Jeg er en stor fan af denne skabelon’opmærksomhed på vigtigheden af ​​billedmateriale. At være i stand til at vise billeder af dit spillested er en god måde at skabe en brummer og få folk til at begejstre. Hvis gæsterne kan se, hvor smukt spillestedet er, før de kommer til dit bryllup, så forestil dig, hvor blæst de bliver, når de ankommer!

Har denne skabelon fået….Flere sider, eller er det en-sides-rulle?

En måde at fortælle din historie?

En måde for gæster med det samme at RSVP?

Plads til dagen logistik og detaljer?

Plads til lokalitetsoplysninger + retninger?

Et valgfrit kort til kørselsvejledning?

Et integreret register?

Et galleri til fotografier?

Frihed til at tilpasse denne skabelon? 8/10
Single-side-scroll
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;
&# 10008;
(ikke som standard, men kan tilføjes)
&# 10008;
&# 10008;

“Rene linjer” Tema

Spil

Weebly’s ‘Rene linjer‘ tema minder mig virkelig om Squarespace’s ‘Charlotte’ skabelon ovenfor. Dette skyldes, at både udtrykker indhold tydeligt og på en letlæselig måde, mens du stadig finder plads til at inkludere masser af iøjnefaldende billeder, såsom fotos i fuld bredde eller gallerier.

Har denne skabelon fået….Flere sider, eller er det en-sides-rulle?

En måde at fortælle din historie?

En måde for gæster med det samme at RSVP?

Plads til dagen logistik og detaljer?

Plads til lokalitetsoplysninger + retninger?

Et valgfrit kort til kørselsvejledning?

Et integreret register?

Et galleri til fotografier?

Frihed til at tilpasse denne skabelon? 8/10
Single-side-scroll
(kan tilføje flere sider om nødvendigt)
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;
&# 10008;
(Kan tilføjes)
&# 10008;
&# 10008;

Opret din Weebly bryllupswebsted nu

4) Knuden

“Knuten er en specialiseret bryllupswebbygger, der kun skaber websteder til…du gættede det…bryllupper! Deres skabelondesign er alle ens med hensyn til indhold – men varierer massivt i udseende og design.”

Knuten leverer omkring 150 tema design, hvoraf alle er designet til bryllupswebsteder – hvilket ikke er’t for overraskende!

I modsætning til Wix og Squarespace, gør knuden ikke’t giver massivt forskellige bryllupsskabelondesign. I stedet bruger det det samme strukturelle skelet og strækker derefter et nyt design over det i stedet.

Testning af forskellige skabeloner med The Knot er som at prøvekøre den samme bil, men i forskellige farver, igen og igen. Mens Wix er det at prøve hver skabelon som at prøvekøre en anden bil hver gang.

Dette er ikke’t nødvendigvis en dårlig ting som The Knot’s skabeloner indeholder alt det nødvendige du har brug for, men hvis du har det’igen efter noget lidt mere iøjnefaldende eller unikt, kan det være værd at overveje nogle af skabelonerne ovenfor.

“Efterår” Tema

Spil

jeg’m en sucker for Fall’s dejlige blomster i akvarelstil, der indrammer sidedesignene, som hjælper med at skubbe læseren’opmærksomhed på det vigtige indhold midt på hver side, så gæsterne sikrer sig ikke’t savner noget.

Dette er et meget ligetil temaet design og inkluderer alt det væsentlige i din øverste navigationsbjælke, der holder tingene organiserede og lette for gæster, der leder efter information.

Har denne skabelon fået….Flere sider, eller er det en-sides-rulle?

En måde at fortælle din historie?

En måde for gæster med det samme at RSVP?

Plads til dagen logistik og detaljer?

Plads til lokalitetsoplysninger + retninger?

Et valgfrit kort til kørselsvejledning?

Et integreret register?

Et galleri til fotografier?

Frihed til at tilpasse denne skabelon? 3/10
Single-side-scroll
&# 10004;
(Begrænset)
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;
&# 10008;
&# 10004;
&# 10004;

Knuden’s Blomsterskabelon er meget attraktiv og let på øjnene, men mangler lige så meget tilpasning eller personlighed af andre skabeloner, som vi’Vi har set på i denne diskussion. Det ville være et godt valg for par, der ønsker et bryllupswebsted, men ikke’t vil bruge for meget tid på at bygge.

“Farvet kridt-sort” Tema

Spil

‘Farvet kridt’ er et meget mere moderne tema end ‘Efterår’ (over). Farverne er fedt men alligevel undervurderet, idet den sorte baggrund lægger større vægt på de oplysninger, du beslutter at tilføje.

En-sides rulle holder navigationen enkel og ligetil. Dette minimerer potentiel forvirring fra gæster og kommunikerer vigtig logistik tydeligt i letlæselige skrifttyper.

Har denne skabelon fået….Flere sider, eller er det en-sides-rulle?

En måde at fortælle din historie?

En måde for gæster med det samme at RSVP?

Plads til dagen logistik og detaljer?

Plads til lokalitetsoplysninger + retninger?

Et valgfrit kort til kørselsvejledning?

Et integreret register?

Et galleri til fotografier?

Frihed til at tilpasse denne skabelon? 3/10
Single-side-scroll
&# 10004;
(Begrænset)
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;
&# 10008;
&# 10004;
&# 10004;

Igen, det’det er værd at understrege, at The Knot er meget mere begrænset end de forrige skabeloner, vi’Vi har set på, men dens temaer inkluderer alle de vigtige ting, du har’d behov på et bryllupswebsted. hvis du’re virkelig i en hast derefter det’Det er værd at se på, men hvis du kan bruge endnu en time eller to mere, så er det’er værd at se på Wix eller Squarespace for mere inspirerende bryllupskabelondesign.

5) Appy-par

“Appy Couple er en specialiseret bryllupswebbygger, der tilbyder et stort udvalg af smukke designs, som du kan prøve. Mens det’er ikke så alsidig som Wix eller så smuk som Squarespace, det kan tage noget af stresset ud af at oprette et bryllupswebsted.”

Appy Couple leverer flere hundrede bryllupswebtemaer, som du kan prøve, hvilket virkelig lyder som meget, så hvis du bliver lammet af valg, skal du passe på!

Ligesom The Knot er det imidlertid mere temaændringer end faktiske skabelondesign på hele websitet. Den eneste virkelige ændring, du kan foretage, er, om du vil have et enkelt-side rullewebsted eller et flersides-et.

Dette kan begrænse mængden af ​​tilpasning, du muligvis vil gøre for at gøre dit websted mere unikt.

“Eucalyptus” Tema

Spil

Det ‘Eucalyptus’ temaet er smukt, smart og meget professionelt. Det minder mig om en lidt mere fornem version af The Knot’s ‘Efterår’ tema (ovenfor).

Jeg tror, ​​min favorit ved denne bryllupsskabelon – bortset fra dens smukke design – er, at det gør alt super praktisk for gæster, hvilket virkelig er vigtigt i min bog.

Har denne skabelon fået….Flere sider, eller er det en-sides-rulle?

En måde at fortælle din historie?

En måde for gæster med det samme at RSVP?

Plads til dagen logistik og detaljer?

Plads til lokalitetsoplysninger + retninger?

Et valgfrit kort til kørselsvejledning?

Et integreret register?

Et galleri til fotografier?

Frihed til at tilpasse denne skabelon? 2/10
Flere sider
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;
&# 10008;
(skal tilføje fra editor)
&# 10004;
&# 10004;

“Midnat i Manhattan” Tema

Spil

Det ‘Midnat i Manhattan’ tema er et meget avanceret design, der fanger øjet og skrig ‘dette kommer til at være et ærbug for en svig!’

På trods af at det er et rulledesign på én side, der’s masser af plads til dig at dele fotos.

Websider på en side er notorisk svære at balancere mellem skriftligt indhold og billeder. Dette tema gør et godt stykke arbejde med at hjælpe dig med at kommunikere vigtige oplysninger og samtidig dele gleden ved selve dagen.

Har denne skabelon fået….Flere sider, eller er det en-sides-rulle?

En måde at fortælle din historie?

En måde for gæster med det samme at RSVP?

Plads til dagen logistik og detaljer?

Plads til lokalitetsoplysninger + retninger?

Et valgfrit kort til kørselsvejledning?

Et integreret register?

Et galleri til fotografier?

Frihed til at tilpasse denne skabelon? 2/10
Single-side-scroll
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;
&# 10008;
(skal tilføje fra editor)
&# 10004;
&# 10004;

KONKLUSION:
DEN BEDSTE BRUGS-WEBSITE-TEMPLAT FOR DIG

Fundet denne artikel nyttig?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me