De bedste skabeloner til fotografering

“At vælge den rigtige skabelon til fotograferingswebsider er en hurtig og nem genvej til at skille sig ud fra mængden. De’er også designet til at inkludere de funktioner, du har brug for, så du vandt’Jeg skal heller ikke bruge timer i editoren!”


Men at finde den rigtige skabelon handler om mere end bare at vælge det bedste design (selvom det stadig er vigtigt!).

Du skal stille dig selv spørgsmål som:

 • Vil besøgende finde det nemt at gennemse de fotos, du har’igen deling?
 • Hvor let vil potentielle kunder finde det at kontakte dig?
 • Har det praktiske funktioner som en blog eller butik, der er klar til at gå? Eller vil du bruge timer på at tilføje dem for hånd?

Du’Vi har et pokker af meget at huske på!

Spil

Med så mange ting at overveje og så mange skabeloner at vælge imellem (se bare ovenfor!), Har du måske svært ved at vide, hvor du skal starte!

Heldigvis, vi’er her for at hjælpe dig med at spare dig meget tid og kræfter ved at:

 1. Kører gennem de vigtigste ting, som de bedste fotograferingsskabeloner har (så du ved, hvad du skal kigge efter)
 2. Viser + vurderer et udvalg af de bedste fotograferingsskabeloner rundt (som håndplukket af WBE-teamet)

Hvis du har haven’t endnu ikke fundet bedste webstedsbygger for dig kan du tjekke vores foretrukne fotograferingswebbygere i nedenstående tabel:

Ved udgangen af ​​denne guide, dig’Jeg ved hvad jeg skal kigge efter i en fotograferingsskabelon. Vi’Jeg har også vist dig nogle af de bedste designs omkring – hjælper dig med at bestemme den slags skabelon, du ønsker.

OVERSIGT OVERSIGT

Klik på følgende links for at læse de specifikke sektioner:

 1. De vigtigste ting, de bedste fotograferingsskabeloner har
 2. De bedste skabeloner til fotografering
  • Wix
  • Squarespace
  • Weebly
  • SmugMug
 3. Konklusion: Den bedste skabelon til websted for fotografering til dig

Nøgleader De bedste fotos til hjemmeside har

“Ved hjælp af en skabelon, der er udstyret med de funktioner og funktioner, du har brug for, kan du spare tid og besvær i fremtiden.”

Brug af en skabelon er den hurtigste måde at få dit websted online så hurtigt som muligt.

Der er ikke kun masser af attraktive design tilgængelige, men de bedste har alle slags indbyggede funktioner klar til øjeblikkelig brug. Dette sparer dig for besværet med at bruge tid i redaktøren og tilføje funktioner en-for-en!

Efter min oplevelse’er ikke så sjovt at bruge timer på at besætte over enhver lille detalje på dit websted. Det’er meget bedre at ramme jorden med en skabelon designet med dine behov i tankerne.

De bedste fotograferingsskabeloner sparer dig tid og kræfter, fordi de leveres med:

 1. Et iøjnefaldende design
 2. En blog (eller plads til at tilføje en!)
 3. Nem galleri-navigation
 4. Kontaktformularer (for fans + provision)
 5. Kapacitet til at sælge

1. Et iøjnefaldende design

“Dit websted er en afspejling af dig og dit arbejde, så vælg en skabelon, der fanger øjet. Dette reducerer behovet for redigering og sparer tid.”

Online dømmer alle en bog efter omslaget. Faktisk fandt Adobe (superfirmaet PDF-folk + teknologi!), At 38% af brugerne vandt’t engager dig endda med dit websted, hvis designet er uattraktivt!

At’er en høj pris at betale for noget du kan løse temmelig let, ikke sandt?

At vælge en attraktiv skabelon til dit fotograferingswebsted er den nemmeste måde at få fat i de besøgende (og vi)’Jeg viser dig nogle af disse inden for kort tid!).

Plus, hvis designet allerede ser godt ud, er der’er ikke noget reelt behov for at tilpasse det. Dette frigør dig til at bruge mere tid på at redigere skud eller planlægge din næste shoot!

Skønhed er i betragtningens øje, så vælg en iøjnefaldende fotograferingsskabelon for at holde dine besøgende engagerede. Attraktive skabeloner minimerer også mængden af ​​redigering, du har brug for – hvilket frigør dig vigtigere sager.

2. En blog (eller plads til at tilføje en!)

“Hvis du vælger en fotograferingsskabelon med en indbygget blog, sparer du besværet med at opsætte en.”

Du vil bruge mere tid på at skrive din blog, end du opretter den. Så det giver mening at vælge en fotograferingsskabelon udstyret med blog.

Blogs giver dig mulighed for at dele din ekspertise, som kan hjælpe med at udvide din webstedstrafik. For eksempel, hvis du konsekvent skriver om fotografering af kæledyr, du’Det er sandsynligt, at det vises i relaterede Google-søgeresultater.

Dette er en fantastisk måde at få dit websted bemærket, få flere besøgende og opbygge dit brand.

Gør livet let for dig selv og vælg en fotograferingsskabelon med en indbygget blog. Når alt kommer til alt er isn’t din tid bedre brugt bag en linse end foran en computer?

At have en blog er vigtigt, hvis du vil vokse dit brand og øge dit websted’s trafik. Det kan være fiddly at tilføje, så spar dig besværet og vælg en skabelon med en indbygget .

3. Nem galleri-navigation

“Det’er let at få fat i nogen’opmærksomhed, men svært at holde fast ved det. Vælg en skabelon, der ikke kun fremhæver dine fotos, men gør dem nemme at gennemse også.”

Dine fotografier er måske nogle af de mest slående billeder, der nogensinde er taget. Men hvis det’er svært at gennemse fra den ene til den næste – derefter hvem’s vil tage sig tid til at pleje?

Det giver mening at vælge en fotograferingsskabelon med en indbygget galleri eller porteføljeside, som du hurtigt kan udfylde med billeder. Dette er ikke’t bare tidsbesparende, det’er også virkelig praktisk!

Det er vigtigt at vælge en webstedsskabelon, der sætter dine fotos foran og centrum. Det’er den mest bekvemme måde at sikre, at dine fotos er nemme at søge efter klienter og fans.

4. Kontaktformularer (for fans + provision)

“Hvis du vælger en webstedsskabelon med en kontaktformular klar til at gå, vil det være let for potentielle kunder at komme i kontakt med dig med det samme”

At være let at kontakte er nøglen, hvis du vil vokse din hobby til en virksomhed.

En undersøgelse foretaget af Ko Marketing fandt, at 51% af mennesker tror på det ‘grundig kontaktinformation’ er den vigtigste ting, der mangler fra mange websteder. Don’lad det ikke mangle fra din!

Hold tingene enkle for dig selv ved at vælge en skabelon til fotograferingswebsteder med en indbygget kontaktformular.

Dette sparer dig for besværet med at tilføje et til dit websted fra bunden. Det’er også et praktisk springhurtigt punkt, hvis du vil tilføje ekstra felter, f.eks ‘emnelinje’.

At vælge en fotograferingsskabelon med en indbygget kontaktformular er den nemmeste måde at lade folk komme i kontakt med dig på. Det sparer dig også tid i redaktøren.

5. Salgskapacitet

“At vælge en skabelon til fotograferingswebsteder, der kan hjælpe dig med at tjene nogle ekstra penge, er en no-brainer?”

Ikke enhver fotograf ønsker at omdanne sin hobby til et job.

Men der’s ingen grund til, at du kan’t tjene et par ekstra penge ved at vælge en skabelon, der kan tjene penge på din fotografering.

Du kan sælge tryk, bøger eller endda tøj – det’er op til dig! Det vigtigste er at skulle vælge muligheden for at sælge.

Valg af en fotograferingsskabelon med en ‘butik’ side er den mest bekvemme måde at begynde at sælge.

Salgsskabeloner leveres med demoprodukter, der er lagt ud på siden + en indkøbsvogn installeret. Dette afskærer en masse designarbejde fra din side og er en real time sparer.

Bemærk: Husk at sælge varer via dit websted, du’Jeg bliver nødt til at tilmelde dig en e-handelsplan på din valgte webstedsbygger.

Hold tingene praktisk, og vælg en skabelon, der giver dig muligheden for at sælge. Det er vigtigt at have denne mulighed, fordi du, når dit fotografi sprænger op’Jeg er klar til at sælge med det samme!

DE BEDSTE FOTOGRAFI WEBSITE-Templater

“Det’er vigtigt at vælge en fotograferingsskabelon, der hjælper dig med at skille sig ud fra mængden. Det’er ikke en let beslutning om at ændre senere, så tag din tid. Vi’Vi har valgt skabelonerne nedenfor, fordi de gør dit liv enklere.”

Det’er en vanskelig beslutning om at vælge den rigtige skabelon til dit fotograferingswebsted. Men du ved allerede det – ellers ville du ikke’t være her, ret!

For at gøre tingene lettere, vi’Vi har valgt nogle af de bedste fotograferingsskabeloner der findes for dig:

Disse skabeloner får dig hurtigt online og fanger øje, mens du sparer tid, penge og kræfter. Bedst af alt, de’er nemt at redigere, hvis du har brug for det!

Vores håndplukkede fotograferingsskabeloner nedenfor ser ikke kun godt ud, men har også de nøglefunktioner, du har brug for. Dette er skabeloner, der får dig og dine fotografier til at skille sig ud!

1) Wix fotograferingsskabeloner (110+ millioner websteder)

“Wix er den mest alsidige webstedsbygger omkring. Det’er let at bruge og tilbyder en vanvittig mængde skabelonvalg.”

Wix har imponerende 500+ skabeloner, som du kan vælge imellem og næsten 40 dedikeret til fotografering!

At’s en hel masse valg….

Wix’s skabeloner er fed og innovative. De griber opmærksomheden med finurlige gallerier og interessante måder at vise dine fotos på.

De er overraskende funktionsrige. Dette kan spare dig for meget tid og kræfter, da alt hvad du har brug for allerede skal være på skabelonen.

Og hvis det’er det ikke? Nå, Wix-editoren er meget nem at bruge, så du’Jeg har ingen problemer med at personalisere dit websted eller tilføje ekstra indhold.

Photojournalist-skabelonen

Spil

jeg’m en stor fan af Wix’s ‘fotojournalist’ skabelon. Det’er dristig, opmærksomme og super nem at navigere.

Du’Vi har meget plads til at vise dine fotografier, og det hvide rum hjælper virkelig med at understrege dit arbejde. Stærke, tykke skrifttyper opfordrer dig til at holde teksten til et minimum og sætter fokus på dine billeder.

Denne skabelon er udstyret til at sælge og leveres med en demobutik, som er en meget praktisk tidsbesparende. Du’Jeg er dog nødt til at tilføje en blog – eller du kan bare justere den igen ‘Bio’ side.

Du’Jeg har et fotograferingswebsted på kort tid, hvis du vælger dette funktionsrige design.

Uden for kassen har denne skabelon…Et iøjnefaldende design?

En blog (eller plads til at tilføje en!)?

Nem galleri-navigation?

Kontaktformularer (for fans + provision)?

Kapacitet til at sælge?

Frihed til at tilpasse denne skabelon? 9/10
&# 10004;
&# 10008;
(plads til at tilføje en)
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;

Urban fotografering websted skabelon

Spil

Det ‘Byfotografering’ skabelon er meget mere billedtung end skabelonen ovenfor – så du’Jeg skal være forsigtig, når du uploader fotos. At have for mange store billedfiler på en webside kan bremse belastningshastigheden, hvilket efterlader dine besøgende at vente. Ikke godt.

jeg’m en fan af helhedsskud på hel side, der sidder under gennemsigtige tekstbokse. Det’er en fantastisk måde at dele både information og dit arbejde på samme tid.

Du’Jeg vil elske den indbyggede kontaktformular, der har den på dedikeret side. Det’er virkelig praktisk at have denne form for funktion til stede fra off, da det kan være fiddly at tilføje det senere.

Du’vi har også fået en ‘tjenester’ side, hvor du kan markedsføre dine evner til potentielle kunder. Selv hvis du ikke var det’t tænker på det først, dette er en meget praktisk måde at tjene penge på din hobby.

Uden for kassen har denne skabelon…Et iøjnefaldende design?

En blog (eller plads til at tilføje en!)?

Nem galleri-navigation?

Kontaktformularer (for fans + provision)?

Kapacitet til at sælge?

Frihed til at tilpasse denne skabelon? 9/10
&# 10004;
&# 10008;
(plads til at tilføje en)
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;

Luftfotografering Webstedsskabelon

Spil

Dette er en virkelig funktionel og attraktiv skabelon, der er ideel til mere forretningsindstillede fotografer.

Det’s et flersidet design, der også bruger langrulle til at dele information og fotos. Det’er en meget bekvem måde at afsløre information om dig selv eller din virksomhed trin for trin.

Du’er klar til at sælge out-the-box med en ‘tjenester’ side, mens mosaikgalleriet fra væg til væg er ekstremt iøjnefaldende. Det kan også understøtte videoer såvel som fotos, så du hurtigt kan få dit websted til at skille sig ud.

Uden for kassen har denne skabelon…Et iøjnefaldende design?

En blog (eller plads til at tilføje en!)?

Nem galleri-navigation?

Kontaktformularer (for fans + provision)?

Kapacitet til at sælge?

Frihed til at tilpasse denne skabelon? 9/10
&# 10004;
&# 10008;
(plads til at tilføje en)
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;

Lav dit websted for Wix Photography nu

2) Squarespace Photography Template (1+ million websites)

“Squarespace er hjemstedet for avancerede fotograferingsskabeloner, der sætter dine fotos foran og i midten.”

Squarespace har mere end 80 skabeloner, du kan vælge imellem med ca. 11 af disse designet specielt til fotografer.

Squarespace’s designs er mere subtile end Wix’s, der tilbyder masser af helsidesbilleder og hvid plads. De har en virkelig professionel fornemmelse for dem, så hvis dit websted vil være klientvendt, kan Squarespace gøre livet meget let for dig.

Squarespace-editoren er ret nem at bruge, hvilket kan gå en måde at forenkle ting på, hvis du vil tilføje flere sider eller tilføje en butik til din skabelon.

Wells skabelon

Spil

Jeg elsker absolut det klassiske look på Squarespace’s ‘Wells’ skabelon. Det er rent, sparsomt og lægger alle vægt på dine fotografier. Det’er en skabelon designet til et formål – for at fremme dit arbejde.

Den indbyggede blog er meget praktisk og sparer dig for at tilføje en til (som vi)’set med andre skabeloner). Det ‘Læs mig’ kan let redigeres til en anden indholdsrig side, hvis du føler, at du har brug for det – måske en hurtig løsning til at tilføje en ‘om mig’ side?

Wells sætter dine fotografier foran og center, så de får øje på fans og klienter. Designets dristige enkelhed gør det meget let at redigere og udfylde dine egne billeder.

Uden for kassen har denne skabelon…Et iøjnefaldende design?

En blog (eller plads til at tilføje en!)?

Nem galleri-navigation?

Kontaktformularer (for fans + provision)?

Kapacitet til at sælge?

Frihed til at tilpasse denne skabelon? 7/10
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;
&# 10008;
(skal tilføjes)

Forte skabelon

Spil

‘Forte’ er en lysere, mere kraftfuld skabelon end den mere diskret ‘Wells’ over. Dine besøgende bliver mødt af fotos på fuld skærm, der straks griber deres opmærksomhed og holder dem.

der’er en blog integreret i designet og en ‘læs mig’ side, der let kan finjusteres til en ‘om’ side eller et andet galleri.

Billednavigation er en glæde med en dejlig sidelæns rulle, der virkelig skiller sig ud fra de sædvanlige nedadrullende gallerier.

Dette er en skabelon, der giver langvarig indflydelse på alle, der besøger dit fotograferingswebsted.

Uden for kassen har denne skabelon…Et iøjnefaldende design?

En blog (eller plads til at tilføje en!)?

Nem galleri-navigation?

Kontaktformularer (for fans + provision)?

Kapacitet til at sælge?

Frihed til at tilpasse denne skabelon? 7/10
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;
&# 10008;
(skal tilføjes)

Opret dit websted for Squarespace-fotografering nu

3) Weebly-fotograferingsskabeloner (40+ millioner websteder)

“Weebly er en brugervenlig webstedsbygger, der er rigtig nem at bruge.”

Weebly tilbyder mere end 50 skabeloner (eller temaer i Weebly-ese). Af disse design er ca. 6-7 specifikt rettet mod fotografer som dig.

De tilgængelige skabelondesign er virkelig attraktive, men også ganske basale. De er’t så innovativt som Wix’s, heller ikke så avanceret som Squarespace.

Hvis du ønsker en enkel skabelon til fotograferingswebsteder, der er let at tilpasse, er Weebly platformen for dig.

Cento-skabelon

Spil

Weebly’s ‘Cento’ skabelon er det mest funktionelle design i vores oversigt. Det er en simpel fotograferingsskabelon, der er designet til at hjælpe dig med at fremvise dine fotografier og ikke meget andet.

Du’der mangler både en blog og en butik – men hvis du’er ikke interesseret i disse ting og vil bare have en portefølje af billeder ‘Cento’ er ideel til det!

Dette er en skabelon, der næsten sætter ovenstående design, så hvis du vil have et grundlæggende websteddesign og en skabelon, kan du nemt redigere det ‘Cento’ er værd at kigge på.

Uden for kassen har denne skabelon…Et iøjnefaldende design?

En blog (eller plads til at tilføje en!)?

Nem galleri-navigation?

Kontaktformularer (for fans + provision)?

Kapacitet til at sælge?

Frihed til at tilpasse denne skabelon? 8/10
&# 10004;
&# 10008;
(skal tilføjes)
&# 10004;
&# 10004;
&# 10008;
(skal tilføjes)

Rejseskabelon

Spil

jeg’er en rigtig stor fan af ‘Rejse’ skabelon fra Weebly. Det kombinerer en masse gode funktioner vi’set ovenfor og pakker dem i en vidunderlig attraktiv skabelon.

der’s flere måder at vise dine snaps på, herunder billeder på fuld skærm, miniaturegallerier og langrullegallerier. Denne sort er nyttig at have, da det sparer dig for at grave unikke galleristiler – du kan bare bruge det indbyggede valg!

Du’vi har også fået en ‘om mig’ og en blog integreret på startsiden med lang rulle. Dette kan vise sig at være tidsbesparende, da det betyder, at du kun behøver at redigere en (ganske vist lang) side, når du personaliserer designet.

Uden for kassen har denne skabelon…Et iøjnefaldende design?

En blog (eller plads til at tilføje en!)?

Nem galleri-navigation?

Kontaktformularer (for fans + provision)?

Kapacitet til at sælge?

Frihed til at tilpasse denne skabelon? 8/10
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;
&# 10008;
(skal tilføjes)

Opret dit websted for Weebly Photography nu

4) SmugMug fotograferingsskabeloner

“SmugMug er en specialiseret fotograf på websiden, der kan hjælpe dig med at tjene penge på dit arbejde gennem partnerskaber med trykkerier.”

SmugMug indeholder omkring 30 fotograferingsskabeloner, som du kan vælge imellem.

Deres design er meget attraktive, men kan ikke mangle funktionalitet, når du begynder at redigere dem. Det kan være lidt frustrerende at tilføje ekstra sider, der var til stede i demoerne, for ikke at nævne, at du kunne bruge din tid mere klogt.

SmugMug’Det vigtigste salgsargument er integrationen med professionelle trykkerier, så du kan begynde at sælge godt, så snart du offentliggør dit fotograferingswebsted – dette er virkelig praktisk!

Sierra skabelon

Spil

SmugMug’s ‘Sierra’ skabelon er en enkel og funktionel skabelon. Det svinger mellem billeder på fuld side og mindre miniaturebilleder, så der’er en lang række måder at vise dine fotos på.

Navigation er superenkelt, fordi der’er kun tre sider! Det’er en virkelig tidsbesparende skabelon, simpelthen fordi den er så grundlæggende.

‘Sierra’ svarer til Weebly-skabelonerne ovenfor med hensyn til praktisk, men mangler lidt med hensyn til det overordnede design.

Hvis du vil have en ligetil fotograferingsskabelon, kan du gøre det’t gå galt med ‘Sierra’.

SmugMug gør det også superenkelt at tilføje en online butik (det’Det er deres vigtigste salgsargument!), så hvis du også vil tjene lidt kontant, så er dette platformen for dig.

Uden for kassen har denne skabelon…Et iøjnefaldende design?

En blog (eller plads til at tilføje en!)?

Nem galleri-navigation?

Kontaktformularer (for fans + provision)?

Kapacitet til at sælge?

Frihed til at tilpasse denne skabelon? 9/10
&# 10004;
(mere af et praktisk design)
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;
&# 10008;
(skal tilføjes)

Octavia skabelon

Spil

SmugMug’s ‘Octavia’ skabelon er en strippet tilbage version af Squarespace’s ‘Wells’ skabelon. Det har det samme smukke hvide design med masser af plads til at indramme dine fotografier.

Dette er en fantastisk skabelon til at placere dine billeder foran + center. Det’er også super nem at navigere som det’er et meget simpelt design – dette sparer dig tid, når du foretager de redigeringer, du føler er nødvendige.

Som ovenfor gør SmugMug det nemt at tilføje en butik og begynde at sælge tryk, så don’t være bekymret for, at butikken ikke er’t præsenteret som standard (du bogstaveligt tænder den i din editor!).

Uden for kassen har denne skabelon…Et iøjnefaldende design?

En blog (eller plads til at tilføje en!)?

Nem galleri-navigation?

Kontaktformularer (for fans + provision)?

Kapacitet til at sælge?

Frihed til at tilpasse denne skabelon? 9/10
&# 10004;
&# 10008;
(skal tilføjes)
&# 10004;
&# 10004;
&# 10008;
(skal tilføjes)

Opret dit websted for SmugMug Photography nu

DET BEDSTE FOTOGRAFIS WEBSITE-TEMPLAT FOR DIG

Fundet denne artikel nyttig?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me