De bedste webstedsskabeloner til fast ejendom | Find det rigtige design til dit agentur

“Brug af en skabelon til fast ejendom er en fantastisk måde at spare dig selv tid og penge på. Tænk på det som en genvej til et websted, der hjælper dig med at gøre et stærkt førsteindtryk, bygger dit brand og vinder over potentielle nye kunder.”


Men at vælge den rigtige skabelon til fast ejendom websted kan være lidt vanskeligere end du tror.

Du’Vi har så mange valg at vælge fra, det kan være lidt overvældende at vide, hvor man skal begynde…

Spil

Se? Og det’er kun en forsmag!

Nu kunne vi dumpe masser af skabelonskærmbilleder nedenfor, men hvad bruges det, medmindre du har en idé om, hvad du vil? I stedet ønsker vi at styrke Dig til at tage den bedst mulige beslutning for din ejendomssektor.

At’hvorfor vi’Vi har lavet denne guide!

Nedenfor, vi’Jeg viser dig de bedste webstedskabeloner til fast ejendom på markedet. Vi’Jeg kører også gennem de vigtigste funktioner, som din skabelon har brug for, for at hjælpe din virksomhed med at vokse, mens du sparer tid, kræfter og penge.

Baseret på vores forskning, dig’Jeg finder de bedste webstedsskabeloner til fast ejendom fra:

 • Squarespace
 • Wix
 • Weebly
 • Placester

Før vi kommer i gang, skal du kigge på vores hurtige oversigt over de bedste webstedsbyggere:

Ved udgangen af ​​denne guide, dig’Jeg kender de vigtigste ting at se efter i en ejendomsskabelon. Du’Jeg har også set nogle af de mest inspirerende ejendomsskabeloner rundt. Dette hjælper dig med at tage en bedre beslutning for din virksomhed.

OVERSIGT OVERSIGT

Klik på følgende links for at læse de specifikke sektioner:

 1. De vigtigste ting, som de bedste ejendomsskabeloner har
 2. De bedste webstedsskabeloner til fast ejendom
  • Squarespace
  • Wix
  • Weebly
  • Placester
 3. Konklusion: Den bedste ejendoms-webstedskabelon til dig

Nøgleaktioner De bedste ejendoms-webstedstempler har

“Du ved muligvis allerede, hvordan du vil have, at din ejendomswebsted skal se ud – men dit websted er mere end en brochure! Det’er et værktøj til at vokse din virksomhed. Dette gør det vigtigt, at din ejendomsskabelon indeholder visse nøglefunktioner.”

I stedet for at bruge tusinder af dollars på at ansætte en webudvikler, hvorfor ikke drage fordel af out-the-box-funktionaliteten, der tilbydes af en fast ejendomskabelonskabelon?

Vores anbefalede skabeloner nedenfor er iøjnefaldende og professionelt designet. De er også udstyret med alle de klokker og fløjter, du har brug for, for at sparke din virksomhed op til det næste niveau!

De bedste webstedsskabeloner til fast ejendom vil:

 1. Vær mobilvenlig
 2. Show-off dine fortegnelser (tidligere + nuværende)
 3. Skab dit brand + klienttillid
 4. Hjælp dig med at generere nye kundeemner
 5. Hjælp dig med at forklare køb + salgsprocessen

1. Vær mobilvenlig

“Det’Det er vigtigt, at din fast ejendomwebsite skabelon er mobil lydhør eller i det mindste mobilvenlig. Hvis dit ejendomswebsted ser godt ud på enhver enhed, så er du det’er mindre tilbøjelige til at gå glip af salget.”

Over 70% af amerikanerne foretrækker nu at surfe på internettet på deres smartphone eller tablet, så det’Det har aldrig været mere vigtigt for dit ejendomswebsted at se godt ud på forskellige enheder.

Ideelt set dig’Jeg vælger en skabelon til fast ejendom, der er responsiv på mobilenheder, så din hjemmeside kan ændre størrelse og optimere sig selv til skærmen’er set på.

Hvis din skabelon ikke er’t lydhør, så skal det i det mindste være mobilvenligt. Dette giver dig mulighed for at justere dit websted til mindre skærme i din builder’s redaktør.

At sikre, at din ejendomssideeskabelon ser godt ud på enhver enhed, gør det nemt at gennemse når som helst og hvor som helst. Dette kan hjælpe med at vinde potentielle nye kundeemner og føre til flere forespørgsler.

2. Show-off dine ejendomme (fortid + nutid)

“Det er vigtigt at vælge en skabelon til fast ejendom, der viser dine fortegnelser, hvis du ønsker at få øje med købere. Visning af fortidslister viser også, at du kan lukke ejendomme og skabe tillid.”

Det’er vigtigt, at din ejendomsskabelon viser dine fortegnelser og fanger øjet. Dette gør det virkelig let for folk at hurtigt finde den ejendom, de ønsker.

Du’Jeg vil også vise dine tidligere lister. Hvis du ikke gør det’t, hvordan vil potentielle kunder vide, at du’har lukket alle tilbud eller den type ejendomme, du kan lukke?

Vores anbefalede skabeloner nedenfor sætter dine fortegnelser foran og center og skaber tillid, så købere ikke gør det’t se andre steder.

Vælg en ejendomsskabelonskabelon, der viser dine nuværende + tidligere fortegnelser på den bedst mulige måde. Dette fanger øje med potentielle købere og kan hjælpe med at opbygge tillid.

3. Opbyg dit brand + klienttillid

“Dit ejendomsmærke handler mere end at sælge ejendomme. Det’s påvirket af det første indtryk, du gør, den viden, du viser, og om potentielle kunder køber ind i dit tilbud. Valg af den rigtige ejendomsskabelon kan være en reel tidsbesparende ved at hjælpe dig med at vokse dit brand.”

På det mest basale skal din ejendomssideeskabelon være i stand til at vise dit brandlogo, dine brandfarver og have plads til masser af smukke ejendomsbilleder. Dette fastlægger straks, hvem du er til potentielle kundeemner – købere + sælgere.

Du’Jeg vil også have en skabelon, der giver dig mulighed for at introducere dig selv for verden. At have en ‘Om os’ side på din skabelon sparer tid på at tilføje en og kan virkelig hjælpe med at skabe tillid hurtigt.

Hold dine øjne åbne for skabeloner med en blog også. Du don’t vil bruge tid på at konfigurere + opsætte en blog, hvis du blot kan vælge en skabelon, der allerede indeholder en!

At skrive en blog er en fremragende måde at dele din ekspertise på og forbedre dit websted’s SEO. Hvis du blogger regelmæssigt om et emne, kan det faktisk hjælpe med at øge din Google-placering og sætte din virksomhed foran flere mennesker.

Nedenstående ejendomsskabeloner kan alle hjælpe med at skabe dit brand og skabe kundetillid. De er udstyret med blogs og andre indholdsrige sider, hvilket sparer dig tid + kræfter på at skulle tilføje dem i dig selv.

4. Hjælp dig med at generere nye kundeemner

“I vores digitale verden, hvis købere og sælgere kan’t kontakter dig via dit websted, de’Jeg går et andet sted. Vælg en ejendomsskabelon med en kontaktformular, så kundeemner kan kontakte dig med lethed.”

Du’Vi har fået dusinvis af konkurrenter, der prøver at fange den samme markedsandel, så du er nødt til at gøre tingene så enkle som muligt. Ellers ser udsigterne andre steder.

Dette betyder, at din ejendomsskabelon skal give folk mulighed for at kontakte dig via dit websted.

Dette forenkler ikke kun undersøgelsesprocessen, men giver dig mulighed for at generere hjemmevurderinger fra første dag.

At vælge en skabelon med en kontaktformular, der allerede findes på, er en god måde at spare tid, som du kan bruge på vigtigere ting – som at lukke tilbud!

Vores anbefalede ejendomsskabeloner har alle en kontaktside eller formular, hvilket gør det nemt for begge købere + sælgere at komme i kontakt. En ekstra bonus er, at det’Jeg frigør den værdifulde tid, du har’d ellers bruge på at tilføje en til dit websted.

5. Hjælp dig med at forklare køb + salgsprocessen

“Hvis du forklarer, hvordan tingene fungerer, vil dine klienter købe ind i dig. Prøv at vælge en ejendomsskabelon, der har plads til dette vigtige indhold.”

Som med ethvert salgsbaseret job er det vigtigt at vinde kundetillid, hvis du vil være en succes (hvilket jeg antager, at du gør, hvis du gør det’læser denne vejledning igen!).

En af de bedste måder at få udsigter til at købe ind i dig er at afklare processen de har’re ved at gå igennem.

Dit ejendomswebsted skal fungere som en digital version af de præsentationer, du giver til husejere og husejere på dit kontor i den virkelige verden. Tænk på det som en online tillidsfaktor.

der’s ingen grund til, at dette heller ikke skal være tekst. Måske ville det blive bedre kommunikeret ved hjælp af video eller en række billeder? Uanset hvad du beslutter dig, skal du sørge for at kommunikere dette nøgleindhold på den ejendomsskabelon, du vælger.

Brug dit websted til at lade kundeemner vide, hvordan du arbejder. Dette er fantastisk til gennemsigtighed og hjælper også med at styre forventningerne. Nedenstående ejendomsskabeloner kan hjælpe dig med at opbygge tillid ved at forklare dine processer til kundeemner.

DE BEDSTE EJENDOMS-WEBSITE-Templater

“De fleste kundeemner finder dit ejendomsselskab online – de vandt’t gå gennem døren. Du har brug for en fast ejendomsskabelon, der gør et stærkt førsteindtryk og etablerer dig som mærke kunder’ kan stole på.”

Den ejendomsskabelon, du vælger, vil have en enorm indflydelse på din digitale succes – så det at vælge en er ikke’t en beslutning, som du skal tage let.

At gøre livet så let som muligt for dig under dig’Vi finder vores udvalg af de bedste skabeloner til ejendomswebsteder omkring.

Hver skabelon nedenfor er fra en af ​​vores anbefalede bygherrer til fast ejendom. De har de væsentligste funktioner, der er anført ovenfor og er nemme at redigere. De’er den bedste måde at få et iøjnefaldende førsteindtryk på.

1) Squarespace (1+ millioner websteder)

“Squarespace er et godt valg af webstedsbygger til din ejendomswebsted, hvis du er interesseret i et avanceret, professionelt præg.”

Squarespace indeholder over 80 skabeloner, som du kan vælge imellem, men kun et par dedikerede ejendomsskabeloner.

Don’Lad det dog afskrække dig, da du kan tilpasse hele Squarespace’s skabeloner i dets brugervenlige editor. Dette gør det nemt at tilføje dit eget branding og få dit websted til at skille sig ud.

Squarespace’s skabeloner er rene, stilfulde og absolut skrig professionalisme. De er et godt valg for mæglere, der ønsker at gøre et indflydelsesrig førsteindtryk og vinde kundetillid.

Fem skabeloner

Spil

Fem ejendomsskabeloner er meget attraktive og har en virkelig avanceret fornemmelse af den. Det kombinerer store, iøjnefaldende billeder med delikate skrifttyper og masser af hvid plads, hvilket skaber en stilfuld stemning, som kundeemner virkelig kan købe ind i.

On-site navigation er tydeligt skiltet, hvilket holder tingene enkle for enhver, der gennemsøger. Kontaktformularen er ideel til smertefri blygenerering på stedet og kan let finjusteres for at passe til den måde, din mægler fungerer.

Jeg elsker også det faktum, at du får en blog lige ude af boksen som den’er en fantastisk måde at begynde at opbygge dit brand, få kontakt med klienter og forklare mere om køb & salgsproces.

Kan denne skabelon ud af kassen…Vær optimeret til forskellige skærme?Show-off dine fortegnelser (tidligere + nuværende)?Skab dit brand + klienttillid?Hjælp dig med at generere nye kundeemner?Hjælp dig med at forklare køb + salgsprocessen?Frihed til at tilpasse denne skabelon? 7/10
Ja det’s mobile lydhør
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;
(kontaktformular + attester)
&# 10008;
(let at tilføje)

Bryant Hill skabelon

Spil

Jeg bedømmer Squarespace’s Bryant Hill ejendomsskabelon som en af ​​de mest moderne design i denne guide. Det oser af klasse, og dine fortegnelser er garanteret at få øje på potentielle kundeemner takket være de smarte skrifttyper, dristige billeder og hvid baggrunde.

Bryant Hill er en meget simpel ejendomsskabelon, der er standard mod lejemarkedet, men det’er nemt at tilføje ekstra indhold eller yderligere sider, hvis du har brug for det.

Kan denne skabelon ud af kassen…Vær optimeret til forskellige skærme?Show-off dine fortegnelser (tidligere + nuværende)?Skab dit brand + klienttillid?Hjælp dig med at generere nye kundeemner?Hjælp dig med at forklare køb + salgsprocessen?Frihed til at tilpasse denne skabelon? 7/10
Ja det’s mobile lydhør
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;
(kontaktside)
&# 10008;
(let at tilføje)

Opret din Squarespace ejendomswebsted nu

2) Wix (110+ millioner websteder)

“Wix er en brugervenlig webstedsbygger, der tilbyder en bred vifte af attraktive skabeloner, der let kan tilpasses.”

Wix tilbyder mere end 500 skabeloner, der dækker alle mulige websteder. Det har 12 dedikerede ejendomsskabeloner, så du får et anstændigt valg af design til at begynde med.

Det’det er værd at bemærke, at Wix’s skabeloner er mobilvenlige snarere end mobile responsive, så du er nødt til at optimere udseendet og følelsen i editoren for at sikre, at dit websted ser så godt ud som muligt på andre enheder.

Wix’det store salgsargument er dens alsidighed. Editoren er nem at bruge, og du kan ændre og tilpasse din ejendomsskabelon så meget eller så lidt som du vil – det er virkelig op til dig!

Ejendomsselskabsskabelon

Spil

Attraktiv, funktionel og meget professionel udseende, Wix’s ‘Ejendomsselskab’ skabelonen kan have en generisk titel, men dette design er langt fra almindeligt.

Hvis du leder efter en ejendomsskabelon, der kan bruges lige ud af kassen med minimal redigering, er dette et fremragende valg.

Fortegnelser er fremtrædende, dig’Vi har en kontaktformular på hjemmesiden og masser af plads til at tilføje ekstra indhold til at forklare dine processer eller introducere din mægler til kundeemner.

Kan denne skabelon ud af kassen…Vær optimeret til forskellige skærme?Show-off dine fortegnelser (tidligere + nuværende)?Skab dit brand + klienttillid?Hjælp dig med at generere nye kundeemner?Hjælp dig med at forklare køb + salgsprocessen?Frihed til at tilpasse denne skabelon? 9/10
Ja det’s mobilvenlig
(kan justeres i editoren)
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;
&# 10008;
(let at tilføje)

Ejendomsgruppeskabelon

Spil

Hvis du er på udkig efter en enkel, men funktionel, fast ejendom-webstedskabelon ‘Ejendomsgruppe’ kunne være en at undersøge.

Jeg kan virkelig godt lide enkelheden i denne skabelon, hvilket gør den til et godt valg for mindre og mere uafhængige mæglere. Det’Det er ingen problemer med at tilføje dit branding eller ekstra sider heller, takket være den brugervenlige Wix-editor.

Det ‘Ejendomsgruppe’ skabelonen kunne bruges lige ud af kassen, hvilket sparer dig meget tid. Men med lidt kærlighed og omsorg kan du virkelig gøre denne ejendomsskabelon til din egen.

Kan denne skabelon ud af kassen…Vær optimeret til forskellige skærme?Show-off dine fortegnelser (tidligere + nuværende)?Skab dit brand + klienttillid?Hjælp dig med at generere nye kundeemner?Hjælp dig med at forklare køb + salgsprocessen?Frihed til at tilpasse denne skabelon? 9/10
Ja det’s mobilvenlig
(kan justeres i editoren)
&# 10004;
&# 10004;
(du skal tilføje en blog)
&# 10004;
(Kontaktformular)
&# 10008;
(let at tilføje)

Lav din Wix ejendomswebsted nu

3) Weebly (40+ millioner websteder)

“Weebly er en meget brugervenlig webstedsbygger, der fokuserer på at være så brugervenlig som muligt.”

Du’Jeg finder ud af, at Weebly leverer over 50 temaer (Weebly-speak for template), som alle er mobile responsive. Weebly har kun et tema rettet mod ejendomswebsteder.

Dette lyder muligvis begrænset, men så længe du kender den slags indhold, du vil have på dit ejendomswebsted, der’s intet der forhindrer dig i at redigere et af de tilgængelige temaer.

Weebly’s editor er meget intuitiv at bruge, hvilket fjerner enhver læringskurve. Du’Jeg henter det hurtigt og er på din vej til at oprette en fantastisk ejendomswebsted på kort tid!

Bayside Inn-skabelon

Spil

‘Bayside Inn’ er Weebly’er det tætteste ved en specialiseret webstedskabelon til fast ejendom. Som standard er det’s skræddersyet til leje + udlejning, men designskelettet kan let tilpasses dine behov.

jeg’m en stor fan af de vandrette billedblokke, der bryder siden op og holder indholdet adskilt – hvilket gør tingene lettere at læse for udsigterne. Du’Vi har også masser af plads til billeder, så du kan vise dine fortegnelser virkelig for at tromme interesser og opbygge tillid.

Kan denne skabelon ud af kassen…Vær optimeret til forskellige skærme?Show-off dine fortegnelser (tidligere + nuværende)?Skab dit brand + klienttillid?Hjælp dig med at generere nye kundeemner?Hjælp dig med at forklare køb + salgsprocessen?Frihed til at tilpasse denne skabelon? 8/10
Ja det’s mobile lydhør
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;
(har brug for at tilføje flere felter til den eksisterende kontaktform)
&# 10004;
(kunne eventuelt tilføje flere sider til ekstra indhold)

Opret din Weebly ejendomswebsted nu

4) Placester

“Placester er en specialiseret ejendomsplatform, som du kan administrere hele din forretning fra. Det er dog mindre alsidigt end mere afrundede bygherrer som Wix og Squarespace – så specialisering kommer som et lille kompromis til kreativ frihed.”

Placester tilbyder adskillige webstedsskabeloner, men giver dig intetsteds nær så meget kreativ frihed som Wix, Squarespace og Weebly gør.

Du’Jeg kæmper for at finde en skabelon, der er en smuk som enhver, der tilbydes af Squarespace, og du vandt’t være i stand til at lave noget så iøjnefaldende, som du kunne med Wix.

Så jeg’d anbefaler Placester’s ejendomsskabeloner til de mæglere, der har brug for et funktionelt websted, der ser professionelt ud.

Phoenix Real Estate

Spil

Det ‘Phoenix Real Estate’ skabelonen er ikke i nærheden så smuk og attraktiv som Wix’s ‘Ejendomsselskab’ skabelon, men det kommer med et pokker med meget mere out-the-box funktionalitet.

Du kan med det samme fortælle, at Placester kender ejendomsspil, fordi deres skabeloner har alle de klokker og fløjter, du muligvis har brug for. Til tider kan det endda føles lidt overdreven som der’er lige så meget på hver skabelon.

Du får en blog til brand building + content marketing, kontaktformularer er prikket på tværs af designet på de fleste sider, og der er meget plads til dig til at dele oplysninger om dit bureau – hvilket går langt i at opbygge kundernes tillid.

Kan denne skabelon ud af kassen…Vær optimeret til forskellige skærme?Show-off dine fortegnelser (tidligere + nuværende)?Skab dit brand + klienttillid?Hjælp dig med at generere nye kundeemner?Hjælp dig med at forklare køb + salgsprocessen?Frihed til at tilpasse denne skabelon? 4/10
Ja det’s mobile lydhør
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;
(kontaktformularer på de fleste sider)
&# 10004;

Fremont Real Estate

Spil

Jeg tror, ​​jeg foretrækker dette ‘Fremont’ skabelon til ‘Phoenix’ design ovenfor.

Farvepaletterne er blødere – selvom dette er let at redigere til dine egne mærkefarver – og sidelayouterne virker bare lidt pænere og mere rummelige. Det’er mindre trange, det’s med sikkerhed.

Den ekstra plads hjælper indholdet med at virke mindre i dit ansigt, hvilket er vigtigt, fordi du ikke gør det’t vil have, at udsigter og onlinebesøgere skal føle, at du presser dem.

Dette er en god skabelon til opbygning af kundetillid, samtidig med at den er ekstremt praktisk til dine forretningsbehov.

Kan denne skabelon ud af kassen…Vær optimeret til forskellige skærme?Show-off dine fortegnelser (tidligere + nuværende)?Skab dit brand + klienttillid?Hjælp dig med at generere nye kundeemner?Hjælp dig med at forklare køb + salgsprocessen?Frihed til at tilpasse denne skabelon? 4/10
Ja det’s mobile lydhør
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;
(kontaktformularer på de fleste sider)
&# 10004;

DEN BEDSTE EJENDOMS-WEBSTEDSEMPLAT FOR DIG

Fundet denne artikel nyttig?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map