Hvor finder du professionelle billeder til dit websted uden at betale professionelle priser

Hvor-til-Find-Professional-images-til-din-hjemmeside-Uden-indbetaling Professional-PriserHvis der er én ting, du kan ændre på dit websted, der øjeblikkeligt får dit websted til at se mere troværdigt og professionelt ud – og kræver ingen tekniske færdigheder, ingen designfærdigheder og ingen eller minimale omkostninger, ville du gøre det?


Mit svar vil altid være – Heck Yeah!

Hvis du har læst vores Tool Tips Series og vores Web Design Guides for begyndere, vil du vide, at vi er store troende på at indsætte minimal indsats for at få maksimal effekt.

Denne artikel er et andet designhack, der hurtigt kan & opgrader nemt, hvordan dit websted ser ud!

Hvorfor er billeder i høj kvalitet så vigtige for dit websted?

Hvis du spurgte mig, hvordan du får dit websted til at se mere professionelt ud, er det # 1, jeg altid vil anbefale, at brug bedre billeder på dit websted.

Hvorfor? – Fordi det er den hurtigste måde at opgradere udseendet og følelsen af ​​dit websted med mindst mulig arbejde!

Bare ved at bytte de rigtige billeder (som jeg’Jeg viser dig, hvordan du vælger, og hvor du finder dem), kan du med det samme

 1. Gør dine produkter mere tiltalende og ønskelige;
 2. Få dig til at se mere professionel og mere sammensat ud, så dit websted fremstår mere troværdigt og pålideligt; og
 3. Det vigtigste er, at det får dit websted til at se dyrere ud! Dette er en vigtig forbedring, da de fleste mennesker forbinder noget af bedre kvalitet, når det ser ud til at være dyrere.

Her er nogle sjove fakta om, hvordan kvalitet og relevante billeder kan forbedre dit publikum’s oplevelser på din hjemmeside:

hvorfor-din-hjemmeside-need-gode-billederKilde: https://www.joomlashine.com/

Dette er grunden til, at visning af høj kvalitet og relevante billeder på dit websted ikke kun får dit websted til at virke mere professionelt, det vil også øge dine besøgende’ engagement – så det’s win-win for alle!

Hvorfor bruger du grimme billeder på dit websted?

Du undrer dig måske:

“Hvis det’er virkelig så nemt og lige frem – bare ved at bruge de rigtige billeder, hvorfor er det så?’t flere mennesker, der gør det?”

De mest almindelige årsager (og klager), jeg får, er:

 1. Jeg don’Jeg ved, hvordan man vælger tiltalende billeder til min hjemmeside.
 2. Jeg don’t ved, hvor man kan finde pæne billeder.
 3. Jeg don’t vil betale en masse penge for at købe professionelle billeder.

Høres dette ud som dig?

Hvis det sker, skal du fortsætte med at læse.

Jeg vil vise dig hvordan og hvor at finde de rigtige, iøjnefaldende billeder til dit websted.

Billedteori 101 – Sådan vælger du de rigtige billeder til dit websted?

Det kan være meget sjovt at vælge de rigtige billeder til dit websted, når du ved hvad du skal kigge efter.

Der er 4 kriterier, du kan bruge, når du vælger dine billeder.

# 1 Brug billeder i høj kvalitet

Don’t brug fuzzy eller pixelated billeder!

Mange gange ser jeg folk bruge billeder, der er alt for små. Så når de udvider billedet, så de passer til rummet, strækkes billedet, og det ender med at forvrænge billedet og får det til at virke meget uklar.

billede kvalitet-forhold

Så sørg for, at du ikke gør det’t uploade et lille billede, stræk det derefter, så det passer til det plads, der er dedikeret til billedet!

# 2 Brug unikke billeder

Stock fotos er en stor ressource, hvis du bruger dem korrekt.

Imidlertid er de værste billeder, du kan bruge på dit websted, det samme osteagtige foto af et blondt hår, blåøjet model med en telefon, som næsten alle andre forretningswebsteder ser ud til at bruge.

Du don’t vil have et andet cookie cutter website, så stop med at vælge cookie cutter billeder til dit websted:

Lagerbilleder, der ikke ser ægte eller ægte udDisse lagerbilleder er så falske – de don’t ser overhovedet ægte ud!

Brug billeder, der ser mere ægte og ærlige ud – de forbinder så meget bedre med dine besøgende på webstedet:

Offentlige og unikke fotos af personale, der ser mere virkelige udDisse billeder er mere ærlige og virkelige. De forbinder meget bedre med mennesker.

Hvis du har svært ved at finde unikke billeder, hvorfor ikke bare tage nogle selv?

Bare pisk din iPhone ud og begynde at slå billeder. Der er masser af gratis fotoredigeringsapps, som du kan bruge til at berøre dine billeder.

Af den måde, vi’Jeg deler med dig nogle af de bedste steder at finde unikke billeder nedenfor.

# 3 Brug billeder, der har betydning

Don’t vælg bare et vilkårligt billede, fordi det ser pænt ud.

Du ønsker, at billedet skal fungere til din fordel.

Overvej at bruge billeder, der viser mennesker, der gør noget, eller interagerer med hinanden.

Disse typer billeder giver dig en anden måde at forklare, hvad dit websted handler om, og med den ekstra fordel at fange mere opmærksomhed.

I stedet for bare at vise et billede af dit produkt, kan du for eksempel have et billede af en person, der bruger eller interagerer med produktet.

billede-med-en-formål

F.eks. Viser et barn, der bruger et produkt, en meddelelse om “det er så let at bruge, selv et barn kan bruge det.”

Hvis du er en tjenesteudbyder, kan du dele billeder af dig (eller et af dine teammedlemmer), der leverer tjenesten, eller være vært for et møde i det virkelige liv.

Billeder, der viser interaktioner, giver dit visuelle indhold meget mere dybde og kan forbinde meget godt med dit publikum.

# 4 Brug billeder med ansigter

Har du nogensinde bemærket, at marketingfolk elsker at bruge mennesker i deres annoncer?

effektiv brug af billeder i annoncer i loreal

Folk drages naturligt til ansigter, og marketingfolk ved det.

Når vi ser en annonce med en model, der ser lige på dig, vil vi naturligvis være ekstra opmærksomme på den.

Du kan bruge den samme teknik på dit websted, hvis du har nogle vigtige oplysninger, du vil have, at dit publikum skal være ekstra opmærksom på.

At vælge de rigtige billeder til dit websted er ikke raketvidenskab. Du skal bare huske dit publikum er bare normale mennesker som dig. Det, der appellerer til dig mest sandsynligt, appellerer også til dem.

Bare hold de 4 kriterier ovenfor i tankerne, når du vælger dine billeder, så alt fungerer fint.

Valg af billeder er en lærd færdighed. Du’Jeg bliver kun bedre til det med mere praksis!

Hvor du kan finde professionelle billeder

Der er masser af gode ressourcer, hvor du kan finde fantastiske billeder til dit websted, så jeg’Jeg vil gerne dele nogle af mine yndlings, som jeg’har brugt.

Husk, at nogle af disse kilder er gratis, og andre er betalte.

Betalt vs gratis billeder

Mens den naturlige tendens kun er at kigge efter gratis billeder, bruger jeg både gratis og betalt, da de begge tjener forskellige formål.

De gratis billeder kaldes “kreative fællesheder”. De’er gratis for dig at downloade og bruge på dine websteder, så længe du giver korrekt kredit til ejeren af ​​billedet (f.eks. med angivelse af kilden eller navnet på den person, der tog billedet).

 • Gratis billeder er normalt mindre fokuserede og er mere kreative. Du kan finde mere inspirerende og kunstneriske billeder i gratis ressourcer snarere end betalt. De er dejlige at bruge som baggrunde, overskriftsbilleder og stemningsbilleder til at hjælpe med at indstille tonen på dit websted.
 • Betalte billeder har normalt flere kommercielle applikationer, der bruges i annoncer og på forretningswebsteder. Selvom de ikke er så interessante eller inspirerende at se på, har de en tendens til at tjene / tilfredsstille specifikke formål. Du vil generelt finde flere muligheder for forretningsapplikationer. For eksempel, hvis du leder efter et generisk billede af folk, der handler, vil betalte billeder give dig flere valgmuligheder end gratis kilder.

# 1 – Unsplash.com

Gratis med kreative generelle – Bedste gratis billedressource til inspirerende, ambient image header og baggrundsbilleder.

unsplash-image-ressource

Unsplash tilbyder dig virkelig billeder i høj kvalitet, der er taget af virkelig talentfulde fotografer. Dette er langt min favorit gratis billedressource.

jeg’m er konstant forbløffet og glædeligt imponeret over kvaliteten af ​​gratis billeder, som Unsplash.com tilbyder.

Jeg personligt føler, at nogle af de gratis billeder her er på niveau med betalte billeder.

Næsten alle billeder på Unsplash.com er virkelig på trend. Du kan være sikker på at finde et rigtig smukt billede, selv med lukkede øjne – det’det er svært at gå galt.

Som de fleste gratis billedressourcer, er fotografierne ikke oprettet til kommerciel brug. Så du vil finde en masse landskaber, genstandsbilleder og af temmelig tilfældige ting. Disse er fremragende til sidebaggrunde, headerbilleder og på alle websider, der ikke gør’t har specifikke kommercielle applikationer.

Én ting, jeg gerne vil have, at unsplash.com skal forbedre, er billedsorteringsværktøjet. De har et stort udvalg af fantastiske fotos. Så vær parat til at rulle gennem masser af billeder for at finde det, du har brug for.

Helt ærligt, jeg’m en forfærdelig fotograf. Jeg ved, at jeg aldrig vil være i stand til at tage de samme fotos i høj kvalitet, som Unsplash.com tilbyder.

Så for mig gør jeg det ikke’t husk at rulle gennem snesevis hvis ikke hundreder af fotos – jeg’Jeg er bare taknemmelig for at have denne ressource lige ved hånden, tak, unsplash.com!

# 2 – 500px.com

Gratis & Betalt – Bedste gratis billedressource til variation & bedst betalte ressource til naturlige professionelle billeder.

500px-image-ressource

Dette er mit yndlingssted for at finde betalte billeder, som jeg kan’findes ikke i andre betalte stock-ressourcer.

500px.com har et større udvalg af billeder end Unsplash.com, og kvaliteten er lige så god.

Der er et stort udvalg af gratis billeder, og du får meget flere valg, hvis du tjekker det betalte afsnit.

Jeg finder ud af, at de tilgængelige billeder er mere kunstneriske, og nogle af “I virkeligheden” optagelser er meget mere realistiske sammenlignet med de dåse billeder fra andre kilder.

Hermetiske billeder ser så unaturlige og falske ud – så hold dig bestemt væk fra dem!

# 3 – GettyImages.com

Betalt – Bedst betalte billedressourcer til kommercielle applikationer i annoncer, forretningswebsteder, brochurer osv.

gettyimage-image-ressource

Getty Images er min go-to ressource for betalte kommercielle billeder.

Kommercielle billeder betyder, at de fungerer godt til alle slags forretninger.

For eksempel, hvis du har et websted til førskolen, og du har brug for et foto, der viser et barn, der har det sjovt med at lære, vil Getty Images være stedet at finde dette.

Blandt alle de betalte billederudbyder kan vi godt lide Getty mest. De har et af de bedste udvalg af fotos og grafik, der ikke er lager, som.

Nogle af deres billeder er eksklusive til Getty Images, så du kan’t finde dem, der findes i andre lagerbilleder.

De har også et godt søgeværktøj, der giver dig mulighed for hurtigt at finde de billeder, du har brug for.

Nogle af deres billeder er eksklusive til Getty Images, så du kan’t finde dem, der er i andre lagerbilledsressourcer.

# 4 – Shutterstock.com & Bigstock.com

Betalt – Mere overkommelige betalte billedressourcer til kommercielle applikationer i annoncer, forretningswebsteder, brochurer osv

Shutterstock og Bigstock er to separate virksomheder. Grunden til, at vi’Vi har grupperet dem sammen, fordi de stort set gør det samme job.

Begge har meget bred vifte af fotos og grafik at vælge imellem, og ingen af ​​dem er for dyre.

Hvis du kører en blog og har brug for billeder regelmæssigt, har Bigstock en overkommelig månedlig plan, der giver dig mulighed for at tilpasse antallet af billeder, du kan downloade hver måned.

bigstock-image-ressource

Hvis du lejlighedsvis har brug for billeder et par gange om året, gør Shutterstock det ikke’t kræver, at du tilmelder dig en månedlig plan. Du kan blot købe kreditter og bruge dem mod de billeder, du vil have.

shutterstock-image-ressource-lager-foto

# 5 – Rawpixel

Gratis (men har brug for e-mail for at tilmelde dig) – Bedste gratis billedressourcer til kommercielle applikationer i annoncer, forretningswebsteder, brochurer osv

Rawpixel er et fremragende sted at finde smukke og gratis billeder, der er meget anvendelige til alle forretningswebsteder.

Når du bygger et forretningswebsted, ønsker du at bruge billeder med sammenhæng. Et billede med kontekst er et billede, der fortæller en historie, der skaber en meget stærkere forbindelse med dine besøgende og også kommunikerer subtilt, hvad din virksomhed handler om.

For eksempel, hvis du har et websted, der sælger høreapparater til seniorer, vil dette være et godt billede at bruge:

Gratis billedressource rawpixel

De glade seniorer, der kausalt og ubesværet er i at snakke med hinanden, er et godt billede af hjemmesiden til salg af høreapparater. Det er enkelt, smukt og formidler en meget kraftig besked om, hvad høreapparatproduktet kan gøre – hjælpe folk med at nyde livet lidt mere!

Denne type kontekstuelle billeder er ikke let at finde i de fleste gratis billedressourcer, fordi frie billedressourcer hovedsageligt fokuserer på inspirerende billeder. Du har svært ved at finde et passende billede af hjemmesiden til et aldershjem, rejsebureau eller en masse andre virksomheder.

Dette er grunden til, at Rawpixel fremtræder for mig som en fremragende kilde til kommercielle billeder, der har meget praktisk anvendelse på forskellige typer forretningswebsteder.

Rawpixel er stadig ret nyt på det tidspunkt jeg’m skriver denne vejledning, så udvalget kan være begrænset, da det ramper dens samling op. Du skal abonnere, før du kan downloade billeder. Du skal bare indsætte din e-mail-adresse og konfigurere en adgangskode, som er meget hurtig og nem.

Helt ærligt, jeg er lige begyndt at bruge Rawpixel, men jeg kan allerede se, hvor nyttigt det vil være for enhver webstedsdesigner eller DIYer, der bygger sit forretningssted.

Konklusion – Injiceret ‘liv’ ind på din hjemmeside!

Fundet denne vejledning hjælpsom?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map