Hvor finder man gode freelance-webstedsdesignere, grafiske designere eller udviklere

hvor man kan finde freelance webdesignere og -udviklereI livet er der normalt en hårdere måder eller lettere måder at få tingene til. At finde de rigtige freelance webstedsdesignere eller -udviklere er ingen undtagelse.


At finde og ansætte nogen til at hjælpe dig med at opbygge din hjemmeside kan sutte – især hvis dette er din første gang, du bygger et websted.

 • Det er tidskrævende;
 • Den freelancer, du ansætter, opfylder muligvis ikke dine forventninger, selvom du investerer tid og penge i projekterne.

Ærligt talt, undertiden føler jeg den tid det tager mig at skitsere projektet, sende jobbet, interviewe ansøgere og ansætte freelancer, ville jeg allerede have afsluttet projektet selv!

Så meget som jeg gruer mig til at søge efter freelance webstedsdesignere eller -udviklere, ved jeg, hvor meget værdi de kan give til vores websteder.

Jeg kan overføre mit design-grynt arbejde til dem, så jeg kan bruge mere af min egen tid til at fokusere på højt værdsatte opgaver som marketing eller produktoprettelse, der virkelig kan udvide vores forretning.

Når vi lærer at blive dygtige iværksættere, bider vi først kugle- og dueudtrykket til at finde ud af en måde at ansætte freelance-webside-designere og -udviklere, mens vi minimerer hovedpine og frustrationer gennem hele processen.

Efter at have ansat, fyret og arbejdet med et antal freelancere gennem årene, regnede vi ud en formel eller et system, der sparte os tid og hovedpine ved at:

 1. Omhyggeligt forberede og skitsere projektet; og
 2. Brug af betroede jobportaler, der gør det lettere at finde, styre og betale vores freelancere (flere detaljer nedenfor).

Vi kommer ind i den nitty gritty nedenfor. Eller for at skåne dig besværet, kom i kontakt med en af ​​de professionelle, der er udvalgt af vores venner på Expert Market.

Contents

Udfordringer med at ansætte, styre og betale freelancere

En af de mest åbenlyse udfordringer, vi måtte tackle, var at finde ud af, hvordan vi skulle ansætte, styre og betale vores freelancere.

Du kan finde alle mulige dygtige designere og udviklere over hele verden, fra udviklede lande som USA, Storbritannien, Australien osv., Helt til udviklingslande som Filippinerne, Indien, Rumænien osv..

Hvad der virkelig hjælper er at finde en jobportal, der giver dig:

 1. Et godt udvalg af kvalificerede freelancere over hele verden.
 2. Pålideligt ratingsystem, så du hurtigt kan eliminere dem med dårlig rating.
 3. Værktøjstestværktøjer, så du kan få en god fornemmelse af, om en freelancer er kvalificeret.
 4. Betalingsstyringsværktøjer, så du kan beskytte dig selv med sikrede betalinger og kun frigive betalinger, når du’er tilfreds med det afsluttede arbejde.
 5. Kundeservice reps, som du kan henvende dig til, hvis du har nogen tvister med din freelancer.
 6. Indbygget personalestyringsværktøj, der giver dig mulighed for at spore de timer, som din freelancer faktisk har brugt på at arbejde på dit projekt og også oprette milepæle til større projekter (ikke alle jobportaler har denne funktion).

Når du bruger en jobportal, der faktisk reducerer frustrationerne ved at styre en freelancer, gør det virkelig processen meget mindre smertefuld og kan spare dig for meget tid – så du kan gøre andre ting, der betyder mere for dig.

Alternativt, hvis du ikke gør det’t ønsker at gå ned ad ruten for at ansætte en freelance, du kan bruge virksomheder, der tilbyder en komplet service til opbygning og design af websteder som Exai.com.

Fordele og ulemper ved gratis kontra betalte jobportaler

Som nævnt ovenfor er der gratis eller betalte jobsøgningportaler.

Jeg don’Jeg ved ikke om dig, men vi elsker at bruge gratis værktøjer (hvis de fungerer godt). Hvorfor betale, når du kan bruge noget lige så godt – gratis?

Men når det kommer til jobportaler og projektstyring generelt, er der en solid sag til brug af betalte jobportaler.

Lade’s gå over fordele og ulemper ved gratis og betalte jobportaler…

GRATIS JOBPORTALER

Craigslist er det mest indlysende sted at finde mennesker, der ønsker at blive ansat. Hvis dit land ikke gør det’t har Craigslist, vil det sandsynligvis have et lignende online klassificeret forum, hvor folk kan tilbyde lokale tjenester, sælge brugte varer osv..

Disse gratis klassificerede fora giver dig mulighed for at finde mennesker i dit lokale område, hvis du ikke gør det’t føler mig godt tilpas med at ansætte nogen fra en anden by eller land.

Der er et par ulemper ved brug af gratis klassificerede fora til at finde freelancere:

 • Det’er svært at vurdere kandidater da der ikke er tidligere kundevurderinger eller anmeldelser, som du kan henvise til.
 • Enhver kunne ansøge, og du har ingen idé om, om personen endda er kvalificeret. Hvad hvis du’er du kun på udkig efter erfarne webdesignere? Du’Jeg vil ende med at bruge en masse tid på screening for ukvalificerede ansøgere.
 • Der er ingen indbyggede projektstyringsværktøjer for at hjælpe dig med at organisere og vedligeholde bjergene med e-mails, dokumenter og billeder, du sender frem og tilbage med din freelancer. Husk, at finde den perfekte person til at hjælpe dig med dit projekt er kun begyndelsen. Når dit projekt starter, har du brug for et godt projektstyringsværktøj til at hjælpe dig med at organisere alle diskussioner og filoverførsler.
 • Der er ingen sikker betalingsplatform der giver dig mulighed for at holde midlerne i escrow og kun frigive dem, når projektet eller den specifikke milepæl er afsluttet.

At styre et projekt fra begyndelse til slutning er ikke som at købe en pose kartofler fra købmanden. Når du graver ned i de hverdagslige, gnave detaljer, er der mange ting, du skal overveje, især hvis du ikke gør det’t har et etableret, tidligere samarbejde med freelancer (som også kunne bo i en anden by eller land).

Hvis du har omfattende erfaringer med projektstyring eller arbejde med mennesker online, der ikke er placeret tæt på dig, er du muligvis ikke brug for disse ekstra værktøjer for at gøre dit liv lettere.

Men for de fleste mennesker, der aldrig har ansat nogen online før, kan disse værktøjer være en livredder.

Dette er grunden til, at vi værdsætter jobportaler, der tilbyder dig ikke kun adgang til kvalificerede kandidater, men også overlegne filtreringssystemer, projektstyringssystemer og betalingsværktøjer, der kan hjælpe med at reducere usikkerheder og begrænse miscommunications / misforståelser.

BETALTE JOBBPORTER

Med betalte jobportaler er det gratis for dig at søge eller sende job til jobbræderne.

Jobportalen tager dog et provision, når du ansætter en freelancer.

Denne provision varierer fra 5% – 15% af de samlede projektomkostninger, og den kan betales enten af ​​arbejdsgiveren (dig) eller freelancer. Hvis det er freelancer, der betaler gebyrerne, vil han / hun normalt indregne det i deres timebaserede eller faste prisgebyr (hvilket betyder, at det er dig, der ender med at betale for det).

Selvom dette virkelig er en ekstra omkostning, giver det dig adgang til systemer og værktøjer, som du vandt’t finde i gratis jobportaler (som diskuteret ovenfor).

Disse systemer og værktøjer inkluderer:

 • Adgang til en global pool af freelancere (ikke begrænset til dit lokale område);
 • Forudscreenede kandidater (og endda afprøve dem for at verificere deres evner);
 • Tillader dig at gennemgå hver kandidat’s historiske vurderinger fra deres tidligere arbejdsgivere;
 • Kommunikations- og fillagringssystemer, så du ikke gør det’t er nødt til at sile gennem hundreder af e-mails;
 • Betalingsstyring (herunder at holde midlerne i escrow og ikke frigive dem, før du er tilfreds med resultatet af projektet); og
 • Tvistestyring.

I betragtning af at du har adgang til disse projektstyringsværktøjer, begynder de gebyrer, du betaler jobportalerne, at være fornuftige.

Husk, hvis du ikke gør det’t faktisk ender med at ansætte en freelancer til dit projekt, er du ikke forpligtet til at betale noget som helst.

Her er en af ​​de største grunde til, at vi foretrækker betalte jobportaler:

De bedste steder at finde freelance-designere & Udviklere

# 1 UpWork (tidligere Elance og oDesk)

Bedste samlede jobportal til alle typer projekter
KOSTNADER: Gratis at sende | God til projektbaserede eller timebaserede projekter

hvor man finder freelance-designere UpWork Elance

oDesk er en massiv online jobportal for alle typer freelancere, fra designere til arkitekter til personlige assistenter.

Med UpWork, du’Jeg har en god chance for at finde hjælp til ethvert job, der kan leveres online.

Samlet set er deres system temmelig let at bruge. Det tager kun få minutter at strejfe rundt i deres brugerportal for at finde forskellige funktioner, f.eks. Hvor du kan finde dine aktive projekter, hvor du kan finansiere din konto eller hvor du kan frigive betalinger.

Siden vi først begyndte at bruge UpWork, de’vi har foretaget en masse trinvise forbedringer af deres projektstyringsværktøjer, der er meget nyttige til større projekter med en længere tidslinje.

Alle vores diskussionshistorier med vores freelancere og alle de dokumenter og billeder, som vi delte, er placeret på et centralt sted. Så det gjorde vi ikke’Jeg skal gennem hundreder af e-mails for at søge efter en specifik diskussion, der fandt sted i fortiden.

Et andet fremragende projektstyringsværktøj, som UpWork tilbyder, er tidssporingsværktøjet. Vi har et antal freelancere, der arbejder i timen på mindre projekter. Disse freelancere kan logge på deres UpWork-konti og aktivere time tracker, så systemet kan overvåge og spore den tid, de arbejder på vores projekter.

Systemet tager automatisk periodiske skærmbilleder af deres computerskærme, så vi kan få visuelle bekræftelser på, at freelancerne faktisk arbejdede med vores projekter. Dette holder dem ansvarlige og giver os en ro i sindet, at freelancerne var’t fakturerer os for ikke-relateret arbejde. Et meget pænt værktøj!

Vi bruger kun tidssporingsværktøjet til nye freelancere. En gang vi’Vi har arbejdet med dem flere gange, og hvis deres kvalitet er god, stoler vi generelt på dem nok til at tage deres ord om, hvor lang tid hvert projekt tog at gennemføre.

Der er nogle freelancere, der insisterer på at bruge tidssporingsværktøjet. Dette skyldes, at det fjerner eventuelle tvister om den faktiske tid, de loggede til deres projekter. Dette værktøj beskytter alle parter i projektet.

Vi elsker UpWork’s betalingsværktøj så godt. Du kan oprette flere milepæle til et større projekt, og konfigurere systemet til automatisk at frigive betalinger, når hver milepæl er opfyldt – du kommer selvfølgelig til at godkende hver milepæl.

Du kan forfinansiere din konto, så det giver din freelancer en ro i sindet, at de får betalt, når jobbet er afsluttet korrekt.

En anden sej funktion, som UpWork tilbyder, at de fleste betalte jobportaler ikke’t, er værktøjstestværktøjer.

Freelancere kan tage en standardiseret test på alle tekniske færdigheder som grammatik, kodningsrelaterede færdigheder som HTML, CSS, JavaScript og mere. Resultaterne fra disse test giver dig mulighed for let at benchmark hver kandidat’s færdigheder – især hvis du ikke gør det’t har den særlige færdighed.

Hvis du f.eks. Har brug for noget HTML- eller CSS-kodning udført, kan du screene for freelancere, der scorede over 90% på disse færdigheder. Dette hjælper med at sikre, at du ansætter gode, kvalificerede medarbejdere.

Generelt kan vi lide UpWork. Vi’Vi har brugt det til både korte og længere projekter. I nogle tilfælde bruger vi det som vores primære projektstyringssoftware til langvarige freelancere.

Som vi’vi er blevet bedre i vores egne kodnings- og designfærdigheder, vi’vi er mindre afhængige af UpWork. Men når vi skal ansætte til noget andet, er UpWork altid det første sted, vi besøger.

Hvad tilbyder UpWork?

Udskriv job, og vent på, at kandidaterne skal ansøgeJa
Søgemaskine til dig for at finde freelancere med meget specifikke færdighederJa
Få adgang til freelancere over hele verdenJa
Tidligere kundeanmeldelser & ratingsJa
Standardiserede tests for freelancere for at bekræfte deres tekniske færdighederJa
Projektstyringsværktøjer (sæt milepæle, kommunikation, tidssporing, visuel bekræftelse)Ja
Sikker betalingsplatformJa

Hvem skal bruge UpWork?

 • Hvis du er ny til at ansætte og administrere freelancere online.
 • Hvis du har større projekter med en længere tidsramme, der virkelig kan gøre brug af UpWork’s projektstyring og milepæl-betalingsværktøjer.
 • Hvis du vil have mere sikkerhed og ansvarlighed, når du arbejder med designere eller udviklere.
 • Hvis du vil opbygge et team af freelancere og styre alle alle på ét sted.

# 2 Fiverr

Bedste jobportal til mindre projekter eller projekter med et begrænset budget
KOSTNAD: Angiv pris efter projektet (de fleste job er $ 5)

hvor man finder freelance designere fiverr

Fiverr er en helt anden måde at ansætte en freelancer på.

Traditionelt placerer du et job, og du venter på, at ansøgere skal ansøge. Du går gennem deres porteføljer og oplevelser for at finde den rigtige person.

Fiverr vendte denne tilgang på hovedet!

Designere eller udviklere vil lægge den type job, de ønsker at påtage sig, såsom at oprette vintage logoer, animerede 2-minutters reklamer, oprettelse af bogomslag osv. Du kan søge gennem freelancere, der er specialiserede i den type job, du leder efter at ansætte til.

Dette gør ansættelsen til mindre projekter meget mere effektiv end den traditionelle måde at søge kandidater på. Du ser alt på forhånd, så der er ikke noget gæt.

Du skal blot komme til den type job, du leder efter at ansætte (dvs. oprette en tegneseriefigur), og gennemse alle de designere, der kan lejes. Du kan se hver freelancer’s kundevurderinger, deres baggrund, hvorfor projekttyper, du kan bestille hos dem, og hvor lang tid det vil tage at færdiggøre projektet.

Du kan vælge fra en forudindstillet menu med freelancer-tilbud og bestille det online som – ligesom at købe noget fra Amazon.

Fiverr er hurtig, pålidelig og overkommelig!

Hvad tilbyder Fiverr?

Udskriv job, og vent på, at kandidaterne skal ansøgeIngen. Du finder en freelancer, bestiller et job og beskeder detaljerne om jobbet til freelancer. At’det er det!
Søgemaskine til dig for at finde freelancere med meget specifikke færdighederJa
Få adgang til freelancere over hele verdenJa
Tidligere kundeanmeldelser & ratingsJa
Standardiserede tests for freelancere for at bekræfte deres tekniske færdighederIngen
Projektstyringsværktøjer (sæt milepæle, kommunikation, tidssporing, visuel bekræftelse)Nej. Dette er mikrojob, der kun tager et par timer til mindre end en dag at gennemføre.
Sikker betalingsplatformJa

Hvem skal bruge Fiverr?

 • Hvis du har små eller engangsopgaver at udføre.
 • Hvis du har et begrænset budget.
 • Hvis du har brug for opgaven til at udføre meget hurtigt, og du don’t har dage til at vente på ansøgere.
 • Alle, der ønsker mere sikkerhed og ansvarlighed, når de arbejder med en designer eller udvikler.

# 3 99 design

Bedste jobportal til at finde grafiske designere
KOSTNADER: Køb en pakke, og lad flere designere indsende deres design. Vælg din favorit.

hvor man finder freelance designere 99 design

99designs er en markedsplads fuld af designere, der byder på dit grafiske projekt.

Du har professionelle designere, der specialiserer design til logoer, apps, tøj & merchandises, art & illustration, bog & magasiner, reklamebannere osv. Grundlæggende har noget at gøre med grafik, 99 design designere til det.

Den bedste del af denne service er, at når du først sender dit projekt, vil du have flere designere til dig foran dig, og du skal bare vælge en vinder.

Du betaler kun, når du har fundet et grafisk design, du vil bruge! Så hvis du ikke er tilfreds med nogen af ​​designene, gør du ikke det’t er nødt til at betale en krone – fjerne alle de økonomiske risici fra dig.

Så på en måde har du nu en “mini” hær af designere, der arbejder for dig, og du betaler kun for det design, du ønsker!

Hvis du har brug for designtjenester regelmæssigt, tilbyder 99design også Pro Service. Forestil dig at få en intern ansættelsesleder, som også hjælper dig med at styre hvert designprojekt. Dette frigør meget af din tid til at tage sig af andre aspekter af din virksomhed.

På udkig efter design rådgivning?

99design giver dig også adgang til designfagfolk, der kan rådgive dig, hvordan du bedst planlægger de designjob, du har. Tænk på det som en designer-ven, du kan henvende dig til at bede om tip til specifikke projekter.

Hvad tilbyder 99designs??

Udskriv job, og vent på, at kandidaterne skal ansøgeJa
Søgemaskine til dig for at finde freelancere med meget specifikke færdighederJa
Få adgang til freelancere over hele verdenJa
Tidligere kundeanmeldelser & ratingsJa
Standardiserede tests for freelancere for at bekræfte deres tekniske færdighederIngen
Projektstyringsværktøjer (sæt milepæle, kommunikation, tidssporing, visuel bekræftelse)Ingen
Sikker betalingsplatformJa

Hvem skal bruge 99 design?

 • Hvis du ønsker mere gennemsigtighed, når du ansætter en designer. Du kan vælge blandt mange designs, og du betaler kun, når du har valgt det, du elsker.
 • Hvis du har både små og store designprojekter.
 • Hvis du har brug for hjælp, når du ansætter en designer ved hjælp af 99 design’ rådgivning om design.
 • Hvis du har regelmæssige designbehov og ønsker at opbygge et team på lang sigt ved hjælp af 99 design’ Pro service.

Ærlig omtale – Toptal

Ansæt de 3% af freelance talent

hvor man finder freelance designere toptal

Toptal er en interessant måde at finde usædvanligt freelance talent, der tidligere kun var tilgængeligt for store virksomheder.

Fuld offentliggørelse – vi har aldrig brugt Toptal før.

Dette stillingsforum anbefales fra iværksættere, som vi beundrer. Efter at have læst mere om Toptal og hvad de gør, fandt vi, at det var en meget interessant ressource, at vi vil dele den med dig.

Hvis du nogensinde har ansat stabe før, ved du, at at finde et godt talent er som at vinde lotteriet – det’er ikke let!

Selv når du er villig til at bruge top dollars for at ansætte den bedste person til jobbet, gør det stadig ikke’t garantere, at du får succes.

Det er her Toptal kommer ind i billedet.

De fleste jobportaler tillader enhver freelancere af evt. Sæt eller oplevelser at oprette en profil og begynde at modtage jobtilbud. Hvordan Toptal skiller sig ud fra mængden er, at de har en streng screeningsproces for kun at give de bedste freelancere (top 3%) mulighed for at slutte sig til dem.

Forestil dig Toptal som et rekrutteringsfirma, der screener og udfører baggrundskontrol af kandidaterne, inden du sender dig en shortlist. De sætter arbejdet ind, så du kan være sikker på kvaliteten af ​​de mennesker, du ansætter.

Toptal’s websted ser godt ud, og mange store virksomheder bruger dem. Fra at læse om, hvad de gør, og hvordan de er forskellige, vi’er interesseret i at prøve deres service i den nærmeste fremtid.

Tjek deres websted og se, om deres service er det rigtige for dig. Hvis du beslutter at prøve Toptal, skal du sørge for at vende tilbage og dele dine oplevelser ved at give en kommentar nedenfor! Vi’d elsker at høre din feedback.

Det bedste sted at finde specifikke webstedsbyggereksperter

Shopify (e-handel) | BigCommerce (E-handel)
Squarespace (Ikke-eCommerce)

# 4 Shopify-eksperter (til e-handelswebsteder)

KOSTNAD: Projektbaserede priser fastsat af Shopify-godkendte eksperter (designere, marketingfolk, udviklere og fotografer)

hvor man kan finde freelance designere shopify eksperter

Shopify, efter vores mening er det en af ​​de bedste host-e-handel bygherrer på markedet i dag.

De forenkler processen med at oprette en online butik, så du ikke gør det’t behøver at være en hardcore teknisk guru for at opbygge din egen e-handelswebsted.

Her’s vores detaljerede gennemgang af Shopify, hvis du ønsker at opbygge din egen e-handelsvirksomhed.

En af de bedste aspekter ved Shopify er, at de har et stort økosystem af eksperter. Selvom de fleste mennesker realistisk kan opbygge en god online butik med Shopify uden yderligere hjælp, har du muligvis brug for ekstra hjælp, når din virksomhed bliver stor nok (f.eks. For at optimere din butik yderligere eller til at integrere endnu mere kraftfulde værktøjer i din online butik ).

Når du når dette punkt, tilbyder Shopify dig en samling af forhåndsskærmede eksperter, du kan ansætte.

En af de største hovedpine, når du ansætter en designer eller udvikler, er du ikke’Jeg ved ikke, om de er gode til deres job eller ej.

Shopify løser dette problem ved at se hver eneste designer eller udvikler, der er angivet på Shopify Eksperter markedsplads. Dette sikrer, at disse freelancere er ægte eksperter på Shopify-platformen, og at de opfylder de højeste standarder for Shopify’s kvalitetskontrol.

Hvad kan Shopify-eksperter gøre for dig?

 1. Opret din Shopify-online butik.
 2. Design din Shopify online butik.
 3. Byg nye funktioner, eller integrer tredjeparts e-handelssoftware i din Shopify-butik.
 4. Markedsfør dine produkter eller tjenester gennem sociale mediekampagner og SEO. De hjælper dig med at skabe brand awareness.
 5. Opret billeder og brugerdefinerede fotos til dit eCommerce-websted.

Hvad tilbyder Shopify-eksperter?

Udsæt job, og vent på, at kandidaterne skal ansøgeJa
Søgemaskine til dig for at finde freelancere med meget specifikke færdighederJa
Få adgang til freelancere over hele verdenJa
Tidligere kundeanmeldelser & ratingsJa
Standardiserede tests for freelancere for at bekræfte deres tekniske færdighederIngen
Projektstyringsværktøjer (sæt milepæle, kommunikation, tidssporing, visuel bekræftelse)Ingen
Sikker betalingsplatformIngen

# 5 BigCommerce-eksperter (til e-handelswebsteder)

KOSTNAD: Projektbaserede priser fastlagt af BigCommerce-godkendte eksperter

hvor man kan finde freelance designere bigcommerce eksperter

BigCommerce er også en solid e-handelsbuilder. Hvis du ønsker at bygge en online butik, skal du bestemt se vores gennemgang af deres platform her.

Ligesom Shopify kan du oprette en professionel e-handelsbutik med BigCommerce’s værktøjer. De er designet på en måde, så du ikke gør’t er nødt til at ansætte hardcore-udviklere for at hjælpe dig med at få din butik opsat.

Men det kan komme til et punkt, når du’har vokset butikken til et punkt, som du måske vil overveje at ansætte nogle eksperter til at hjælpe dig med at integrere specifikke værktøjer eller bare for at optimere din butik lidt mere.

Ligesom Shopify tilbyder BigCommerce dig også et panel af eksperter til ansættelse.

Hvad kan BigCommerce’s eksperter gør for dig?

 1. Opret din BigCommerce-online butik.
 2. Design en tilpasset butik.
 3. Hjælp dig med at integrere tredjepartssoftware eller -apps.
 4. Annoncering specialister til at hjælpe dig med at planlægge og udføre betalte reklamekampagner.
 5. Markedsfør dine produkter eller tjenester gennem sociale mediekampagner og SEO. De hjælper dig med at skabe brand awareness.
 6. e-handel konsulenter til at rådgive om, hvordan man opretter en bedre e-handel butik.

Hvad tilbyder BigCommerce-eksperter?

Udsæt job, og vent på, at kandidaterne skal ansøgeIngen
Søgemaskine til dig for at finde freelancere med meget specifikke færdighederJa
Få adgang til freelancere over hele verdenJa
Tidligere kundeanmeldelser & ratingsJa
Standardiserede tests for freelancere for at bekræfte deres tekniske færdighederIngen
Projektstyringsværktøjer (sæt milepæle, kommunikation, tidssporing, visuel bekræftelse)Ingen
Sikker betalingsplatformIngen

# 6 Squarespace Specialists (til både e-handels- og ikke-e-handelswebsteder)

KOSTNAD: Projektbaserede eller timepriser fastsat af Squarespace-godkendte designere og udviklere

hvor man kan finde freelance designere firkantede eksperter

Squarespace er et af de bedste træk & drop website builders på markedet i dag.

De er meget designorienterede, så mange mennesker elsker, hvordan deres websteder ser ud, da de designskabeloner, de tilbyder dig, er smukke. Bedst af alt, du don’t har brug for at vide, hvordan man overhovedet skal kode.

Du kan se vores anmeldelse om Squarespace her.

Da de er et træk & drop website builder (ingen kode kræves), de fleste brugere don’Jeg er klar over, at deres Squarespace-websteder kunne tilpasses. Som sådan tales deres ekspertpanel (Squarespace Specialists) ikke for ofte.

Hvad kan Squarespace Specialists gøre for dig?

 1. Opret dit Squarespace-websted.
 2. Design et brugerdefineret Squarespace-websted, eller lav bare tilpasninger til dit design.
 3. Tilføj funktionalitet, link sammen med tredjepartssoftware eller integrer apps.
 4. Få professionelle fotos af din virksomhed, personale eller produkter taget af talentfulde fotografer.
 5. Komplette webstedsbygningstjenester, der hjælper dig med at designe, brand og opbygge et tilpasset Squarespace-websted.

Hvad tilbyder Squarespace Specialists?

Udsæt job, og vent på, at kandidaterne skal ansøgeIngen
Søgemaskine til dig for at finde freelancere med meget specifikke færdighederJa
Få adgang til freelancere over hele verdenJa
Tidligere kundeanmeldelser & ratingsIngen
Standardiserede tests for freelancere for at bekræfte deres tekniske færdighederIngen
Projektstyringsværktøjer (sæt milepæle, kommunikation, tidssporing, visuel bekræftelse)Ingen
Sikker betalingsplatformIngen

Konklusion: At finde en god freelancer er ikke så svært, hvis du ved, hvor du skal se

Ikke alle har et talent for design, og det’det er okay.

Mens de fleste mennesker kan fortælle, hvordan et anstændigt design ser ud, når de ser et, har de fleste svært ved at komme med et godt design på egen hånd eller vide, hvordan man omdanner en designvision til et funktionelt websteddesign.

Takket være fantastiske jobportaler som UpWork, Fiverr, 99 design og mere, er det lettere end nogensinde at få adgang til freelance designere eller udviklere overalt i verden.

Når dit websted når det punkt, hvor det er fornuftigt at ansætte en professionel til at downloade dit design og websitebygningsarbejde, kan du frigøre en masse af din egen værdifulde tid til at vokse din forretning, eller bare for at tage sig af andre ting, der er mere vigtig for dig.

Besøg del 1 af denne vejledning for at se, hvad der er den bedste måde at ansætte og administrere freelancere.

← Side 1Side 2

Fundet denne vejledning hjælpsom?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map