Hvorfor du IKKE bør ansætte en webstedsdesigner

Hvorfor ikke ansætte webstedsdesignerHvad jeg’m ved at sige kommer til at irritere nogle mennesker – men jeg føler stærkt, at det skal siges som jeg’Vi har begået denne dyre fejltagelse før.


Du don’Jeg er nødt til at ansætte en webstedsdesigner – overhovedet.

“Hvordan tør du sige, at webstedsdesignere er meningsløse… hvor vover du!!”

Tag et nummer sir (eller ma’am) – min kone er en webside-designer, så hun får de første skiver til at slå mig over hovedet med sin Chanel-taske (en rusten skruetrækker er ikke’t hendes stil… hun’er trods alt en designer.)

Jeg gør virkelig ikke’t har et dødsønske – så bare hør mig ud.

Jeg vil fortælle dig en hurtig (og tragisk) historie om Steve:

Steve hader sit 9 til 5 job.

“Livet SKAL være bedre end DETTE.” Han fortæller sig selv.

På en gennemsnitlig dag har han brug for en IV til konstant at dryppe koffein i sine årer, bare så han kan klare det gennem dagen.

Han læste om, hvordan mange mennesker kom ud af rotteracet ved at starte en online-forretning. Ud af ren desperation besluttede han at give dette websted en ting.

Den første ting Steve går ud for at gøre er at ansætte en webdesigner til at bygge det mest fantastiske websted, han havde råd til, hvilket var $ 3.000.

Efter halvanden måned med back-and-forths med sin designer afslører han endelig sit nye nye, specialdesignede websted. Han har INGEN tvivl om, at hans one-of-a-kind websted får den trafik og det salg han betalte for!

Måneder tidligere, ingen salg – Folk kunne næppe finde hans websted på Google!

Steve er så forvirret – “Mit webstedsdesign er dyrere og flotere end nogen af ​​mine konkurrenter! Deres websteder ligner noget fra 90’s og don’t har nogen af ​​de seje funktioner, min hjemmeside har! Hvorfor får jeg ikke salg eller trafik?”

Dette er en meget almindelig historie, som mange mislykkede online-iværksættere deler.

Det triste er nu, det var os!

Det var os tilbage i 2010, da vi mislykkedes på vores allerførste online forretningsforetagende.

Her’det er den kolde sandhed – det var ikke vores webdesign’s skyld. Det’s var vores skyld. Det gør mig stadig ondt at fortælle dig vores historie…

Så hvorfor mislykkedes vi?

Der er så meget at opbygge en vellykket online forretning. Ting som at forstå, hvad potentielle kunder virkelig ønsker, indholdsmarkedsføring, betalte reklamer, salgstragte, konverteringsoptimering, søgemaskineoptimering og så meget mere.

Alle disse tager tid og dedikation til at lære og eksperimentere med.

Ud af al forvirring syntes webdesign at være den ene ting, vi kan kontrollere og udføre nu. Vi kan smide penge på en webside-designer og få det gjort med minimalt arbejde på vores ende.

Så som bange små børn, gemte vi os bag vores specialdesignede websted og bad til internetgudene om, at vores websted magisk vil starte med at få trafik og generere en million dollars – Kæmpe fejl.

Gå videre og grine af os… vi fortjener det bestemt!

Dette er grunden til, at jeg ikke gør det’Jeg vil gerne have, at De begår de samme fejl, som vi gjorde.

Vi opdagede hjemmeside bygherrer da det var for sent, men vi’er her for at hjælpe dig med ikke at begå de samme fejl. Se vores favoritter i nedenstående tabel, de kan alle hjælpe dig med at oprette et stilfuldt websted i løbet af timer uden prismærket fra en professionel designer!

Vi udfører vores egen undersøgelse for at beslutte, hvilken webstedsbygger der er bedst til forskellige formål. Tag vores quiz for at få en anbefaling om det’s tilpasses dine behov.

jeg’Jeg siger ikke, at webstedsdesignere ikke har nogen plads i en verden af ​​webstedsopbygning – det gør de bestemt, og de kan spille en stor rolle.

jeg’Jeg siger, at der er en RETT TID til at ansætte webstedsdesignere – og det’er det ikke, når du lige er startet med din virksomhed.

Vælg en webstedsbygger og tjen penge online i dag

Hvilken type websted vil du bygge?

opbyg et websted opbyg en online butik WEBSITE ONLINE BUTIK

Hvad’s Pointen med godt design, hvis din forretningsidé sutter?

Et godt udseende websted kan hjælpe dig med at markedsføre dit brand og øge tilliden hos dine besøgende på din virksomhed.

For ikke at nævne et godt designet layout kan forbedre dine besøgende’ erfaring.

Et smukt websted får din virksomhed til at se mere legitim ud.

Hvis du besøgte en butik i indkøbscenteret, der så rodet og smertefuldt ud for øjet, er dit første (og varige) indtryk, at butikken sandsynligvis ikke er godt.

Hurtig til at dømme? At’er bare menneskelig natur og jeg’m bare være ærlig over det (og det skal du også!)

Så godt design fungerer… men KUN hvis din BUSINESS fungerer.

Halen slynger hunden

Har du hørt om disse sætninger?

“Halen wagging hunden.”

Eller

“Sætter vognen foran hesten.”

De lyder lidt komisk og vil nogensinde lave de værste film.

Men der er forfriskende sandheder i disse sjove klingende ordsprog.

De betyder dybest set at placere vigtige ting i den forkerte rækkefølge.

website Design software - indkøbsvogn hest

Hunden skal satse på halen, og hesten skal være foran vognen.

Hvorfor i all verden ville du overveje at bruge hundreder eller endda tusinder af dollars på et brugerdefineret websteddesign, FØR du med sikkerhed ved, at din virksomhed kan tjene penge?

gør ikke’t, der lyder lige så fjollet som halen, der vagter med hunden?

Hør, der er et rigtigt tidspunkt til at sprænge penge og energi til design. Men det må være, EFTER du ved, at folk betaler dig for dine produkter eller tjenester – uanset om dit websted ser ud bare okay, eller hvis det’s prisvindende.

Du kan’t opbygge en langsigtet, levedygtig forretning, der kun er afhængig af sexitet på dit websted.

Hvis det’er din eneste konkurrencefordel, vil en anden kaste endnu flere penge på deres hjemmeside og “ud-sexet” dit (frygteligt valg af ord, jeg ved).

Hvis det’er din strategi, jeg’Jeg er ked af at sige, at din virksomhed vil lide en meget tragisk død.

Dette er en så vigtig besked, vi’Vi har lidt gennem os selv, så jeg’m vil sige det igen….

Dit forretningsgrundlag er ikke bygget på sit webstedsdesign. Så don’t anvender dine besparelser på noget, der ikke er “kritisk mission”.

Dit webstedsdesign skal kun være godt nok – indtil videre. jeg’Jeg vil udvide dette nedenfor.

Fokuser i stedet på din tid, energi og penge på missionskritiske opgaver, såsom:

 • At tale med dine potentielle kunder for at forstå, hvilke problemer de virkelig har brug for at løse – ikke hvad DU mener, at de har brug for at løse. Lyt virkelig til hvad de har at sige, og prøv ikke at være partisk over for dine egne synspunkter.
 • Udvikling af dine produkter / tjenester for at løse deres problemer.
 • Markedsføring af dine produkter / tjenester.
 • Lær hvordan du kommunikerer bedre for at resonere med dine målkunder (hvis du kan’t overbevise dem om, at du kan løse deres problemer, dig’Jeg har svært ved at få succes).

Disse opgaver er efter min mening WAY vigtigere end hvordan dit websted ser ud.

Hør – jeg’m giver ikke dig tilladelse til at have et ondt udseende websted. At’det er ikke min pointe.

Hvad jeg’Jeg siger, at dit websted bare skal se godt ud, så du kan afsætte flere ressourcer til at opbygge din virksomhed (i stedet for dit websted).

Der er faktisk måder at have et godt (men ikke det bedst) udseende websted, der fungerer – Uden at bruge mere end $ 30 – $ 50….

Sådan starter du med et godt udseende websted
Uden at dyppe ned i dine pensionskasser

Jeg vil have dig til at forstå, at et websted kun er et værktøj. At’det er det.

Dit websted er IKKE din virksomhed. Din virksomhed er, hvad du kan tilbyde dine målkunder for rent faktisk at løse deres problemer.

Din hjemmeside er kun et kommunikationsværktøj – periode.

Hvis du kan’t tilbyder et godt produkt / service, der faktisk kan løse problemer, gør det ikke’uanset hvordan dit websted ser ud i slutningen af ​​dagen.

Nu hvor jeg’Vi har slået denne hest til en elendig død’s tale om, hvordan man går videre.

Så hvordan bygger du et websted hurtigt, nemt og billigt og har et design der’er god nok til at få jobbet gjort?

For ikke længe siden, dig’d er nødt til at ansætte en designer eller en koder for at hjælpe dig med at opbygge et websted (medmindre du ikke gør det’husk at bruge tid på at lære at kode og alle de tekniske ting, der følger med webstedsopbygning).

I dag donerer du faktisk ikke’Jeg er nødt til at vide, hvordan man koder, og heller ikke bekymre sig om alle de tekniske baghovedpine for at have et godt udseende og funktionelt websted.

(Resultater taget fra respondenterne i 1881)

Der er webstedsbyggere derude, der giver dig mulighed for “Træk og slip” din vej til dit første websted, og giver dig en bred vifte af gratis designskabeloner for at hjælpe dit websted med at se præsentabelt, eller “godt nok”.

Hvorfor ikke ansætte webstedsdesigner - træk og slip

Disse webstedsbyggere er meget overkommelige, og de fleste af dem er endda gratis for dig at bruge (med muligheder for at opgradere for at få adgang til flere funktioner).

For deres betalte planer varierer de omtrent fra $ 5 pr. Måned til $ 20 per måned (for ikke-e-handelsplaner) og fra $ 25 op til $ 299 for e-handelsfokuserede planer (skønt du skulle starte med $ 25 pr. Måned-planen og kun migrere hvis du får en masse salg).

De giver dig 24 timers dedikeret support, og de gør det’er ganske let at bruge, kan du endda offentliggøre den første version af dit websted på mindre end en dag.

gør ikke’t dette lyder meget mere velsmagende end at ansætte en designer for hundreder eller tusinder af dollars, og vent mindst en måned, før du har offentliggjort noget?

For ikke at nævne den stressende ansættelsesproces og spekulerer på, om du gør det’vi har taget det rigtige valg.

Hvorfor ikke leje webstedsdesigner - skabelonerWebstedsbyggere tilbyder dig gratis, professionelt udseende designskabeloner. Klik for at se disse fra Wix

Okay, jeg ved det’m laver disse træk & drop website builders lyder som om de har haloer på toppen af ​​hovedet, og de kan ikke gøre noget galt.

For at være retfærdig, har de begrænsninger, og de kan’t gør alt.

Pointen her er, mens der er en chance for, at du til sidst vil vokse ud af dette træk & drop website builders, de er gode nok til at bygge mest, hvis ikke alle opstartwebsteder.

Nogle træk & dropbuildere har endda mulighed for at håndtere voksende websteder, og det er absolut muligt at drive en succesrig og moden forretning med dem.

Med disse træk & drop website builders, hvis du skifter mening, kan du nemt “skære ned på dine tab” så at sige, være “ud” måske $ 50 (og lidt af din tid selvfølgelig).

Det’handler om risikostyring – især når du først starter med et begrænset budget.

Træk & Drop Website Builders – Hjælper dig med at opbygge et websted uden at bryde banken

Lade’s opsummer hurtigt, hvorfor du bruger a drag & drop website builder< giver mening for dig, hvis du er i begyndelsesfasen af ​​din virksomhed.

 • Du kan starte en “godt nok” websted på mindre end en dag – så du vandt’t blive forkælet af teknologi og vent uger i måneder til at have noget i gang.
 • Du kan tildele mere af dit budget, tid og energi til andre mere “kritisk mission” opgaver såsom produktudvikling, undersøgelse af dit målmarked, markedsføring af dine produkter / tjenester osv.
 • Du kan foretage ændringer på dit websted på farten i stedet for at vente på eller stole på en anden til at foretage disse ændringer.
 • Du kan styre dine økonomiske risici, da disse webstedsbyggere overhovedet ikke er dyre.
 • De’er også utroligt nem at bruge

Min egen almindelige tommelfingerregel er, at hvis du endnu ikke genererer positive NET-pengestrømme på omkring $ 1.000 og højere pr. måned, falder du inden for denne begyndelsesfase.

Hvis du laver et niveau af kontantstrøm under $ 1.000 pr. Måned, er min egen opfattelse, at du skal geninvestere kontanterne i din virksomhed, som’s IKKE designrelateret.

Overvej for eksempel at ansætte en deltidshjælper til at tage nogle verdslige, ikke-produktive opgaver væk fra dine hænder.

Selv noget så enkelt som en hjælper til at rense dit hus kan spare dig timer om ugen. Det’det er ikke bare tid, du sparer, det’s mental og fysisk energi, som du kan kanalisere mod din virksomhed igen.

At’er bare et tilfældigt eksempel, og jeg’Jeg er sikker på, at du kan tænke på mange andre mindre produktive opgaver, du’d foretrækker at outsource.

Tilbage til webstedsbyggerne.

Uden videre, her er bedste webstedsbyggere på markedet i dag.

1. Shopify: Bedste eCommerce Website Builder

2. Wix: Bedste generelle fleksible webstedsbygger

3. Squarespace: Bedste designorienterede webstedsbygger

4. Weebly: Nemt at bruge Webstedsbygger

# 1 Shopify – Bedste eCommerce Website Builder

Shopify gør indstilling af en online butik superenkelt.

Normalt skal de fleste e-handelswebsteder være hostede selv, hvilket betyder, at du bliver nødt til at styre alle de tekniske opgaver med at opbygge en butiksfacade. Du’d er nødt til at vide, hvordan du koder og spiller din egen rolle “IT-chef” bare for at dele forskellige salgsfunktioner sammen.

Ikke med Shopify – de’Vi har forenklet hele processen for dig.

Hvorfor ikke ansætte webstedsdesigner - ShopifyKlik for at se Shopify

Her’hvad jeg kan lide ved Shopify:

 • De er en “vært løsning” – alt hvad du skal gøre er at logge ind med din e-mail-adresse, og de tager sig af resten for dig (såsom at holde dit websted sikkert, konfigurere og optimere dine servere, integrere alle de sælgende værktøjer og indkøbskurv til dig, så du ikke’t er nødt til at dele dem sammen).
 • De tilbyder dig attraktive design på forretningssiden – så du gør det ikke’t har brug for at ansætte nogen for at tilpasse noget for dig.
 • 24/7 telefon, e-mail og live chat support! At’er som at have et teknisk team på heltid, der arbejder for dig!

Det’det er ikke overraskende, at Shopify er den bedste e-handelsbygger på markedet i dag.

Mere end 500.000 købmænd betaler Shopify for at drive deres forretninger (her er nogle eksempler), og Shopify har hjulpet med at behandle salg på over 40 milliarder dollars -’$ 80.000 pr. købmand.

Jeg kan virkelig godt lide Shopify, da du kan starte en grundlæggende version af din butik på mindre end en dag.

Nu vandt det’t være den bedste version af din butik, men det vil være funktionelt.

Du kan fortsætte med at forbedre det – men det centrale punkt er, at du ikke gør det’t bliver nødt til at vente uger eller måneder og betale hundreder eller tusinder af dollars for nogen at sammensætte det for dig!

Du har kontrol og Shopify’s supportteam er der for at sikkerhedskopiere dig.

Da det er en dedikeret, ren e-handelsbygger, begynder de månedlige omkostninger for at opbygge en online butik på $ 29 pr. Måned. Når din virksomhed bliver større (genererer flere kontanter), kan du opgradere til højere planer.

Hvis din virksomhed ikke gør det’t træner, eller hvis du ombestemmer dig af en eller anden grund, kan du altid stoppe med at bruge Shopify. Det’er meget billigere end at ansætte en webdesigner lige uden for flagermus.

Don’t tror du, at dette er en meget mere sikker måde at opbygge din virksomhed på?

Prøv Shopify gratis i 14 dage

# 2 Wix – Bedste samlede webstedsbygger

Efter min mening, Wix er det bedste samlede træk & drop website builder, der giver dig mulighed for at opbygge et fuldt funktionelt websted uden at du behøver at skrive en kodelinje. Bare se denne video for at se selv, hvor let det er at opbygge et websted ved hjælp af Wix:

Mere end 109 millioner websteder er hidtil blevet bygget med Wix, og de har indtil videre over 2,87 millioner betalte brugere.

At have en masse betalende kunder er det ultimative vidnesbyrd om, hvor godt et produkt er – og Wix er bestemt branchens førende her.

Hvorfor ikke ansætte Website Designer - WixKlik for at se Wix

Wix tilbyder dig mere end 500 smukt designede skabeloner, der imødekommer en lang række brancher såsom forretning, e-handel, fotografering, musik, design, gæstfrihed, restauranter osv. Så de har design til næsten alle.

Her er nogle eksempler på websteder bygget med Wix.

Her’hvad vi kan lide ved dem:

 • Langt den mest innovative webstedsbygger blandt sine konkurrenter – tilføj altid nye værktøjer og funktioner (klik her for at se deres seneste tilføjelser).
 • Deres design er også meget opdateret med de nyeste designtrends – du kan opbygge 1-personsøger-parallax-design, indsætte baggrundsvideoer, oprette forskellige baggrundsafsnit, alt uden at vide, hvordan man koder. Klik her for at se dem i aktion.
 • Wix’s proaktivitet til innovation er et stort plus hvis du vil have en webstedsbygger, der har en dokumenteret historie med at investere i løbende forbedringer.

Du kan bruge Wix gratis i en ubegrænset tid. For at låse op for flere funktioner og værktøjer starter deres priser fra $ 5,00 pr. Måned op til $ 25,00 per måned.

De finansielle investeringer er meget håndterbare og rimelige.

Prøv Wix gratis

# 3 Firkant – Bedste design

Squarespace er en meget designorienteret webstedsbygger og kan få dit websted til at se ud som om du har brugt tusinder af dollars på at tilpasse det (men koster kun en brøkdel af det).

Hvis din virksomhed har brug for et websted, der er mere billedorienteret, og du vil have noget minimalistisk, rent og elegant, skal du bestemt overveje Squarespace.

Hvorfor ikke leje Webstedsdesigner - SquarespaceKlik for at se Squarespace

De fungerer især godt til brancher som design / portefølje, fotografering, butiksvirksomheder, restauranter og bryllupper / lejligheder.

Her er nogle eksempler på websteder bygget med Squarespace.

Her’hvad jeg kan lide ved Squarespace:

 • Meget designorienteret – deres designskabeloner giver folk indtryk af, at du ansat en professionel webstedsdesigner, men du faktisk ikke gjorde det’jeg skal!
 • Giver dig en aktiv rolle i udformningen af ​​udseendet & fornemmelse af dit websted – Squarespace giver dig mulighed for at foretage en masse designændringer uden at berøre koder.

Selvom du kan’t bruger Squarespace på ubestemt tid (som Wix ovenfor), du får en 14-dages gratis prøveperiode, inden du skal tage en beslutning om at abonnere på deres tjenester.

Generelt har du kun brug for et par timer for at få en god fornemmelse af, om du kan lide dem eller ej. Resten af ​​tiden er for dig at udforske deres værktøjer i detaljer.

Så hvis du ikke gør det’Hvis du får en god stemning fra dem lige fra flagermus, kan du nemt gå videre til at prøve en anden webstedsbygger uden at indgå yderligere forpligtelser.

Squarespace’s månedlige planer spænder fra $ 5 til $ 18. Hvis du vil have e-handelsværktøjer, varierer deres planer fra $ 26 til $ 40 pr. Måned.

Så igen, de’beder dig ikke om et massivt økonomisk tilsagn overhovedet.

Dette giver dig mere budget (og tid og energi) til at arbejde på andre dele af din virksomhed.

Prøv Squarespace Free i 14 dage

# 4 Weebly – Nemt at bruge

Weebly er det mest brugervenlige træk & slip webstedsbygger på markedet i dag.

De’igen hvad jeg ville kalde “dumme enkle at bruge.” Brugergrænsefladen så intuitiv, at du bogstaveligt talt kan lære næsten alt om, hvordan du bruger Weebly på mindre end en time.

Dette betyder dog også, at de ikke gør det’t har så mange avancerede funktioner og værktøjer (som Wix ovenfor).

For nogle mennesker (især dem, der er dødbringende bange for teknologi), er det’er en værdig afvejning.

Hvorfor ikke ansætte webstedsdesigner - WeeblyKlik for at se Weebly

Weebly tilbyder dig også nogle ordentlige udseende skabeloner for at komme i gang. De don’t ser så godt ud som dem fra Wix og Squarespace, de’Vi er nået langt med hensyn til forbedring, og vi forventer, at de bliver endnu bedre i den nærmeste fremtid.

Husk, at du altid kan forbedre dit webdesign senere – efter dig’Vi har konstateret, at folk mere end glade for at betale for dine produkter eller tjenester.

Her er et par ting, vi kan lide ved Weebly:

 • Drop dead let at bruge – Jeg’Vi har set ældre mennesker opbygge anstændige websteder med Weebly. Det’s næsten som at lære at bruge iPhones – det føles næsten naturligt og ubesværet.
 • Adgang til designkoder – Hvis du kender lidt kode, kan du faktisk få adgang til dit design for at foretage tilpasninger. Naturligvis er dette ikke nødvendigt, men det’er en ekstra fleksibilitet nede ad vejen, når du vil tage dit design til det næste niveau.

Ligesom Wix kan du bruge Weebly gratis uden nogen tidsbegrænsninger. Hvis du vil have adgang til flere værktøjer, kan du opgradere til en af ​​deres premium-planer.

Deres månedlige planer starter ved $ 8 og går op til $ 49 pr. Måned (for mere e-handel & markedsføringsfokuserede værktøjer).

Igen er Weebly meget overkommelig sammenlignet med at forpligte sig til hundreder eller tusinder af dollars for at ansætte en webstedsdesigner.

I lighed med Wix eller Squarespace giver Weebly dig mulighed for hurtigt og nemt at opbygge et godt udseende website alene. Der er virkelig ikke’t enhver ulempe ved at give disse træk og slip webstedsbyggerne en chance.

Prøv Weebly gratis

Hvornår er det rigtige tidspunkt at ansætte en webstedsdesigner eller -udvikler?

Som jeg nævnte ovenfor’m ikke imod at ansætte en professionel designer eller udvikler til at hjælpe dig med at opbygge et fantastisk websted.

Slet ikke.

Den vigtigste meddelelse, jeg håber, du forstår, er, at der er et rigtigt tidspunkt for dette og et forkert tidspunkt for dette.

Hvad’s det forkerte tidspunkt?

 • At’s, når du stadig prøver at få virksomheden fra jorden. Når du stadig prøver at validere / bevise for dig selv, at mange mennesker er glade for at betale dig for dine produkter / tjenester.
 • Hvis du kan’t selv fastlægge, at der er et sundt marked for dit produkt eller dine tjenester, så gør du ikke’t har en virksomhed endnu.

Lyder fornuftigt og enkelt, rigtigt?

Du har ingen idé om, hvor mange mennesker der får det hele bagud og sætter “vogn foran hesten.”

Jeg don’Jeg beskylder dem dog en smule som vi’Jeg har begået den samme fejl før, så jeg gør det ikke’Jeg vil gerne være en hykler her.

I eftertid, da vi først startede, var vi så usikre på, om vores forretning vil lykkes eller ej, at vi aktivt kiggede efter ting, der kan give os en lettere sejr – noget, som vi fuldt ud kan kontrollere.

At opbygge det, vi troede var det bedst mulige websted, var en meget lettere sejr og noget, der fuldt ud var inden for vores kontrol, end at bede folk om at betale os for vores produkter.

Vi havde egoer, og det gjorde vi ikke’t vil have folk til at sige “ingen” til os og føler os afvist.

Afvisning er en skræmmende ting at møde. wouldn’t er du enig?

Jeg plejede at hader at lave squats i gymnastiksalen. Jeg ved, at jeg skulle gøre det, men jeg fandt, at jeg loede rundt i gymnastiksalen og arbejdede med øvelser, som jeg kender jeg’m allerede god til.

Hvorfor?

Det’er en måde at overbevise mig selv om, at jeg’har gjort noget, så jeg føler mig marginalt godt ved det.

Samme ting med at designe et websted. Sandsynligheden for at føle sig afvist er ikke’t der.

Du føler dig også fuldt ud i kontrol, som du’betaler en designer for at skabe ting til dig.

Hvis du havde et flot websteddesign, vandt folk’t kritiserer dig for det.

Men hvis du havde et dårligt produktudbud, vandt folk’t betaler for det, og det føles som en større afvisning.

Så jeg forstår, hvorfor folk er mere entusiastiske over at opbygge et dejligt websted, FØR de fokuserer på at opbygge en rigtig forretning.

Det rigtige tidspunkt at fokusere på dit webstedsdesign er, når du har opnået en netto positiv pengestrøm ud over $ 1.000 pr. måned. Selvfølgelig kan du sætte dit mål lidt højere til $ 2.000 eller mere, men jeg’m bare foreslår $ 1.000 som udgangspunkt.

Ved at ramme $ 1.000 netto positiv pengestrøm pr. Måned-mærke, vil det give dig mere tillid (og momentum) til, at du har en reel forretning ved hånden.

At tjene $ 1.000 (efter at have betalt for udgifter) er ingen let opgave. Det kræver, at du er laserfokuseret på at forstå, hvad dine målkunder ønsker, og levere et solidt produkt / service for at imødekomme deres behov.

At komme til det niveau er det, du skal være fokuseret på – ikke hvordan dit websted ser ud.

Når du er blevet positiv til pengestrømmen, åbner dette flere muligheder og fleksibilitet for dig og din virksomhed. Du kan derefter overveje, hvad der kan vokse din virksomhed endnu mere.

Leje hjælp? Bruger du mere på markedsføring? Invester i kurser / viden? Forbedre dit websteddesign?

Med positive pengestrømme – har du muligheder.

Hvis du sprænger alle dine besparelser på et webstedsdesign uden at gøre en krone til gengæld, du’Jeg har ingen muligheder.

Når først du’er kontantstrøm positiv, og du beslutter at ansætte en professionel designer eller udvikler til at forbedre dit websted, her er vores omfattende guide til, hvordan man ansætter en designer eller udvikler – på den rigtige måde.

Nyttige ressourcer / guider, så du kan lave noget design arbejde selv

Jeg ved. Efter al denne diskussion, undertiden det’Det er stadig meget svært at modstå at ansætte designere, da der er meget mere at konstruere et websted end at bruge webstedsbyggere.

Hvad med ting som at designe logoer, redigere billeder, finde de rigtige billeder, hvordan man vælger skrifter osv?

Frygt ikke, vi’Vi har sammensat nogle guider om, hvordan du kan gøre alt dette – selvom du ikke gør det’Jeg har et hoved til design.

Disse guider opdeler tingene i handlinger (med anbefalede, brugervenlige værktøjer), så enhver kan få anstændige resultater:

Opbygning af et godt udseende websted gør ikke’Jeg skal være så skræmmende. Du har nu de fleste af værktøjerne / vejledningerne til at opbygge noget forbløffende selv!

Konklusion & Tag væk

Fundet denne vejledning hjælpsom?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map