Sådan opretter du et logo: Fire bedste logooptagere online

bedste logo maker online - hvordan man opretter et logoFra Nike’s ikoniske kryds på Twitter’s chirpy blue bird, verdensomspændende mærker kommer med verdensklasse logoer.


Men hvis du driver en lille virksomhed eller brand online, hvordan får du også et fantastisk logo?

Du har muligvis ikke ekspertisen. Eller fritiden til at finde en god designer eller lære dig selv. Og vi’gæt dig, du ikke’t har lommer så dybe som Nike.

Her’det er den gode nyhed: logoproducenter er værktøjer, der giver dig mulighed for at lave et professionelt logo i løbet af få minutter – selvom du ikke’t har nogen grafisk designfærdigheder. De bedste online logoproducenter betyder, at du kan få et stilfuldt logo uden at bryde banken. Hvis du vil vide, hvordan man opretter et logo, du’igen på det rigtige sted.

Efterhånden som flere og flere mennesker bygger mærker online, top hjemmeside bygherrer og e-handelsplatforme har lanceret logofremstillingsprodukter for at hjælpe sælgere med at vokse.

Her’er et øjebliksbillede af, hvordan de bedste logo-producenter online rangerer:

Hvad vi gør bedst her på Website Builder Expert er at finde smarte hacks til at hjælpe uerfarne teknikere med at skabe fantastiske websteder – alt sammen uden at du behøver at ansætte en designer eller udvikler!

Hvorfor? Fordi vi engang var i dine sko og kæmpede for at komme i gang. Så vi tænkte – “um…der skal være en hurtigere, billigere og lettere måde at fremstille et fantastisk logo på uden at ansætte en grafisk designer!”

At’s hvorfor i denne vejledning vi’Jeg viser dig de fire bedste logo-generatorer. Vi’Vi har brugt dem selv. Disse design tog under fem minutter at oprette:

bedste eksempler på logo maker - hvordan man opretter et logo

Forresten, de to logoer, vi nævnte i starten? De koster henholdsvis Nike og Twitter $ 15 og $ 35 hver. Bevis du ikke’Jeg skal bruge store penge for at få et ikonisk logo.

Sådan opretter du et logo: Tip & Bedste praksis

Før vi først dykker hovedet i, hvordan man opretter et logo, lad’s få nogle grundlæggende forfra. Et logo er som din brandambassadør – det repræsenterer og fanger hvad din virksomhed handler om med et simpelt iøjnefaldende billede.

Vi’Jeg siger det igen: du gør det ikke’t behøver at være en branding hot shot for at få et fantastisk logo. Men det er nyttigt at tænke over dit design først, inden du begynder at bruge de bedste logo-producenter.

Vi bad vores professionelle designteam om nogle tommelfingerregler, vi skal huske på, når vi lærer at lave et logo. Her’det de fortalte os:

 • Enkelhed kan være meget effektiv – fra McDonalds gyldne buer til Apple’s… æble, at holde et logo enkelt kan være meget kraftfuldt. Logoer kan kun være tekst eller billede eller en kombination af begge dele. Hvis du vælger et symbol, skal du sørge for, at det afspejler dit brand’s værdier. Begrænsede farveskemaer gør det lettere at udvikle en farvesignatur.
 • Brug enkel grafik, der er let at genkende – don’t bruge et overdrevent detaljeret logo design. Hvis en 8-årig kan tegne dit logo, er det lykkedes dig.
 • Sørg for, at dit logo er alsidigt – hvis du driver en lille virksomhed eller brand online, du’Jeg skal bruge dit logo på forskellige måder. For eksempel på sociale medier. En af de store ting ved de bedste logo-producenter online er, at de viser dig, hvordan dit design vises på ting som produkter og visitkort. Så still dig selv disse spørgsmål, når du laver dit logo-design:
  • Vil logoet fungere i vandrette og lodrette formater?
  • Ser det godt ud, hvis det kun er i en farve? Eller i sort / hvid?
  • Vil det stadig kunne genkendes, hvis det’s nedskaleret som på et visitkort?
 • Vælg et passende ikon – dette lyder super åbenlyst, men vælg et billede, der reflekterer dit brand. Hvis du driver en isforretning, don’t pluk en pizzaskive. Mindre åbenlyst, don’t vælg et billede med en abstrakt eller kompliceret forbindelse til dit brand.

Design, der har for mange farver eller forældede ikoner, der ikke gør’t arbejde på tværs af forskellige formater arenaer’t effektiv.

Før vi introducerer dig til de bedste logo-generatorer, skal du tage et skridt tilbage og spørge: Hvem er dine kunder? Hvilket slags brand ønsker du at kommunikere? Skriv adjektiver, der beskriver dit brand. Prøv at tegne den slags logo, du ønsker, på papir.

Til sidst skal du foretage nogle konkurrentundersøgelser. Se på hvilke mærker du beundrer har gjort med deres logoer.

Alt dette vil hjælpe dig med at tage en beslutning, når du har flere logo-design at vælge imellem. At vælge et logo uden at gøre det ville være som at prøve at male et portræt uden først at se på emnet.

De fire bedste logoproducenter online

Nu er det’det er tid til at introducere dig til de fire bedste online logo producenter:

 1. Wix Logo Maker
 2. Skræddermærker
 3. Squarespace
 4. Shopify Hatchful

Men først, hvordan fungerer online-logoproducenter faktisk?

Tænk på online logo-generatorer som en robot personlig designassistent. Du vælger stilarter, ikoner og farver, som du kan lide. Desuden indtaster du dit brand’navn og dit slogan. Et automatiseret værktøj producerer derefter en række logoindstillinger baseret på dine valg og svar. Du vælger en, du kan lide, og derefter tilpasse den. Alt til en fast pris.

Det’det er så enkelt!

Selvfølgelig’er ikke det samme niveau af kreativitet som en rigtig designer. Men logoproducenter er en perfekt løsning, hvis du har brug for et professionelt logo, men:

 • Don’t har penge til at ansætte en erfaren designer (vi ved, at budgetter kan være stramme, hvis du’driver en lille virksomhed)
 • Kan’t design logoet selv (du don’t har de tekniske færdigheder til at lære et værktøj som Adobe)
 • Don’t har tid til at ansætte en designer og styre processen

De fleste logo-producenter er gratis. De lader dig designe et logo og downloade en lavopløsningsversion uden at betale. Hvis du imidlertid ønsker en højopløsningsversion og kommercielle rettigheder, skal du betale. Typisk er omkostningerne dog så lidt som $ 10.

Vi’Vi har selv prøvet og testet disse logoproducenter. Billederne inkluderet i hvert afsnit er eksempler på logoer vi’er oprettet ved hjælp af hvert værktøj.

Wix Logo Maker

Drag-and-drop-supremo Wix har anvendt de samme brugervenlighedsprincipper på sin logo-maker.

Værktøjet er meget ligetil at bruge og kan hjælpe tekniske begyndere med at få et professionelt logo. Enkelhed er det, der gør Wix’s værktøj de bedste logo beslutningstagere på markedet.

En forskel mellem Wix og Shopify og Squarespace er, at Wix kræver, at du har en konto for at bruge sin logo-maker. Ligesom Squarespace inkluderer Wix et spørgsmål til et spørgsmålstegn til dets Hjælp inden for logooprettelsesprocessen. Den tilgængelige support er meget omfattende.

Processen fungerer på samme måde som de andre bedste logo-producenter. Med Wix kan du ændre dit navn og tagline i logo-valgfasen (kun tilgængelig i tilpasningsfasen med Shopify). Og der’store muligheder for tilpasning, herunder: brevafstand; justering; skriftstørrelse; rotation; kurve; form og ikon stil.

Når først du’har designet dit Wix-logo, kan du downloade en gratis prøve eller vælge mellem tre betalte muligheder:

 • Professionelt logo & Websted – $ 11 / måned, $ 16 / måned eller $ 24 / måned (alt betalt årligt)
 • Professionelt logo – $ 50 engangsbetaling
 • Grundlæggende logo – $ 20 engangsbetaling

hvis du’Når du er en enkeltperson eller en lille virksomhed, der vokser dit brand, vil basisplanen være god. Alle planer har fulde kommercielle brugsrettigheder og en højopløsnings-download af logoet.

Opgradering til en dyrere plan låser op Vector-filer (billeder i høj kvalitet på gennemsigtig baggrund, god, hvis du har brug for at udskrive dit logo), support på sociale medier og en brand guide. Den øverste plan giver dig også et gratis domæne og et branded website. Hvis du har haven’t har oprettet et websted endnu, denne plan er værd at overveje.

Spil

Skræddermærker

Tailor Brands er en af ​​de bedste logoegeneratorer, fordi de faktisk designer logoet til dig.

Så i stedet for at du ruller gennem hundreder af ikoner for at finde en, du kan lide, Skrædder Brands’ algoritme genererer indstillinger baseret på, hvordan du besvarer spørgsmålene.

Her’sådan fungerer det:

 • Du indtaster et logo-navn – normalt navnet på dit brand – plus en tagline (valgfrit).
 • Tilføj din branche – for eksempel mode – og beskriv, hvad du gør i en sætning.
 • Vælg en logotype – vælg fra ikon (abstrakt, hvilket betyder, at skræddersyede mærker opretter en form til dig, eller du kan selv søge efter et ikon), navn eller initialbaseret design.
 • Vælg hvilke skrifttyper du kan lide.
 • Skræddersyede mærker designer dit logo.
 • Tilpas dit logo i Tailor Brands-editoren.

Du kan gå frem og tilbage og ændre aspekter af dit design, mens du går (dette sparer meget tid ved at undgå at skulle genstarte formen). Processen er virkelig underholdende og tager mindre end fem minutter.

Når først du’har valgt dit logo-design, kan du hugge og ændre stil, skrifttype og tekst. For at lave permanente finjusteringer skal du tilmelde dig en Tailor Brands-plan.

Så hvor meget skræddersy Brands’ planer koster?

Tailor Brands fakturerer dig $ 2,99 om måneden, hvis du årligt betaler for den grundlæggende Dynamic Logo-plan. Dette giver dig en high-definition version af dit logo med kommerciel brug. Men du kan betale for en måned’s abonnement til $ 9,99, download dit logo og annullér derefter. Der er ingen gratis mulighed med Tailor Brands.

Den mere avancerede Premium-plan koster $ 10,99 om måneden, når den faktureres årligt. Det låser op funktioner som billedværktøjer på sociale medier og en branded præsentation. Premium-planen er et mere omfattende tilbud. Hvis du bare vil have et logo, skal du starte med den dynamiske plan og opgradere, hvis du mener, at de ekstra produkter ville være gavnlige.

Det’er et godt værktøj, hvis du ikke gør det’Jeg ved, hvor jeg skal starte, og vil have en hurtig og nem måde at få ideer på. Det sparer dig også tid med at trawle billedbiblioteker for at finde et ikon, du kan lide. På den anden side, hvis du har et specifikt logo-design i tankerne, er Tailor Brands muligvis ikke nok.

bedste logoproducenter online - skræddersy mærker eksempel logoTailor Brands giver dig mulighed for at oprette et stilfuldt logo på under fem minutter!

Squarespace

Den stilfulde webstedsbygger Squarespace har forgrenet sig til logofremstilling, og resultatet er overraskende slående.

Logoet design er meget ren og poleret. Her’Sådan får du en af ​​dine egne:

 • Indtast dit firmanavn
 • Tilpas logoet i Squarespace’s redaktør
 • Download enten en gratis eller betalt version

Oprettelsesprocessen er mere kompleks end Tailor Brands eller Shopify. Når du har indtastet dit brand name, startes du direkte i editoren. Meget ligesom Squarespace’s webstedsbygger, det’er ikke det mest intuitive af værktøjer. For at få vist redigeringsmuligheder skal du f.eks. Klikke på det emne, du vil tilpasse. Dette er let at gå glip af, især hvis du’er ikke bekendt med Squarespace.

Når du først har fået hovedet omkring redaktøren, er mulighederne for personalisering imidlertid fremragende. De skrifttyper, du kan vælge fra, er virkelig unikke og iøjnefaldende. Du kan flytte og ændre størrelsen på mærkenavnet og ikonet ved at klikke og trække.

hvis du’når du sidder fast, kan du holde musen hen over spørgsmålstegnet for at få en Squarespace-guide. Mens enhver support er velkommen, kunne Squarespace gøre mere for at hjælpe brugerne med at navigere i redigeringsprogrammet.

OK, hvor meget koster Squarespace’s logo maker omkostninger?

hvis du’Vi har allerede fået et Squarespace-websted, du kan downloade en højopløsningsversion gratis. Ellers koster logoer $ 10. Du kan downloade en gratis version med lav opløsning, men den kommer med et vandmærke og er kun til ikke-kommerciel brug. Dette er ikke en god mulighed, hvis du’prøver igen at opbygge et troværdigt brand.

Mens Squarespace’s logo maker er en solid mulighed, det’er ikke på niveau med Wix for niveau af grafisk valg og tilpasning. Som vores andre automatiserede logoproducenter, Squarespace’s værktøj isn’t en erstatning for talentfulde designere. Men det’er en fantastisk mulighed for virksomheder og enkeltpersoner, der arbejder for et stramt budget.

bedste logo maker - eksempel på firkant af logo makerDu kan bruge Squarespace til at oprette et stilfuldt logo til dit brand

Shopify Hatchful

Top online-butik-bygherre Shopify har lanceret en logo-maker kaldet Hatchful…og det’er temmelig darn god!

Det’s bruges allerede af 140.000 forretningsejere – ikke en dårlig anbefaling!

Processen ligner Tailor Brands. Du:

 • Vælg din branche
 • Vælg din visuelle stil fra Shopify’s rækkevidde – ‘berolige’, eller ‘klassisk’, for eksempel
 • Indtast dit virksomheds navn og slogan
 • Vælg hvor dit logo skal bruges – fysiske butikker, kun online osv
 • Vælg en gratis eller betalt logo skabelon fra Shopify’s resultater
 • Tilpas dit valgte logo i Shopify-editoren

I modsætning til skræddersyede mærker, gør du ikke’t behøver at være et betalt medlem for at redigere dit logo. Alle Shopify-logo-pakker inkluderer et billede i høj opløsning og versioner til sociale mediekonti.

Logo skabeloner er designet specielt til Shopify. Dette er et unikt niveau, der ikke garanteres på andre platforme. For eksempel leverer et firma kaldet The Noun Project flere logoproducenter med ikoner. Shopify’s bredde’s farvepaletter, ikoner, skrifttyper og skabeloner er imponerende.

Shopify har gratis versioner, men de har ikke det’t ser så godt ud som de betalte designs, der koster $ 9,99. Husk, at nogle skabeloner ikke gør det’t støtte slogans. Hvis dit brand har en tagline, kan dette være frustrerende. Du skal gå ind i et logo’s editor og derefter tilbage ud igen for at finde ud af, om det understøtter taglines.

Én ulempe med Shopify er, at du kan’t se dit design i forskellige formater. Du kan’t se hvordan dit logo ser ud på f.eks. visitkort.

Medtagelsen af ​​et favicon i enhver logo-pakke er et pænt touch. Favikoner er små billeder, der repræsenterer dit websted i URL-linjen. hvis du’når det gælder en online-forretning, hvis du har en tilpasset favorit, kan du skille dig ud fra mængden.

Shopify’s Hatchful værktøj er også en god mulighed, hvis dit brand bruger sociale medier. Hver pakke inkluderer skræddersyet logo-design til alle de store sociale medieplatforme. Disse platforme har alle forskellige billedspecifikationer, så at have et skræddersyet billede til hver enkelt får dit brand til at se meget professionel ud.

bedste logo-producenter - shop gratis og betalte eksemplerShopify’s Hatchful er en af ​​de bedste tilgængelige logoproducenter

Sådan opretter du et logo: Konklusion

At have et logo er en integreret del af at udvikle et vellykket brand – både offline og online.

Takket være en ny række smarte værktøjer gør design af et fantastisk logo ikke’t tage masser af tid eller poser med penge.

Bare for at sammenfatte, er de bedste logo-producenter på markedet:

 1. Wix Logo Maker
 2. Skræddermærker
 3. Squarespace
 4. Shopify Hatchful

Når du starter et nyt websted eller en virksomhed, har du muligvis ikke budgettet til at ansætte en professionel designer. I det mindste ikke, før du beviser, at dit websted kan generere trafik og pengestrøm.

Med en logo-generator kan du ramme jorden løbende med det samme uden pres for at bruge en hel masse (eller noget som helst).

Alle vores bedste logo-producenter er gratis at prøve, og nogle betales. Leg med dem og se, hvilke logo-design du ender med at skabe og elske!

Wix er et fantastisk værktøj, fordi det’er så enkel og nem at bruge og giver dig et rigtig godt niveau af logo-personalisering. Hvis du mangler lidt kreativ stil, er Tailor Brands en fantastisk mulighed, da det faktisk designer dit logo til dig.

Hvis du finder automatiske logo-skabere for begrænset, kan du søge efter freelance-designere på værktøjer som UpWork eller 99Designs. For mere teknisk dygtige brugere kan værktøjer som Adobe Illustrator hjælpe dig med at oprette et rigtig unikt logo til din virksomhed.

Når du har dit logo, skal du lave dit hjemmearbejde om patenter og varemærke. De bedste logoproducenter online vil ikke være i stand til at udstede copyright-beskyttelse. hvis du’er en amerikansk-baseret virksomhed, gå gennem det amerikanske patent- og varemærkekontor. Du kan derefter udfylde de rigtige formularer og ansøge om beskyttelse til dit design.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me