Tailor Brands Review: Er det den bedste logoegenerator for dig?


Tailor Brands Review

Tailor Brands anmeldelse


Bedømmelse

5 ud af 5 stjerner

Se Skræddermærker

 • Brugervenlig brandingsplatform, der er nem at bruge, så du kan designe et logo på få minutter
 • En af de billigste logo-generatorer på markedet
 • Komplet sortiment af avancerede branding-værktøjer til rådighed på premium plan

Anmeldelse af Fred Isaac

Sidst opdateret 10. juni 2019

Tailor Brands er på en mission for at hjælpe almindelige folk med at opbygge ekstraordinære mærker online.

Jo bedre du kan få dit brand til at se ud, jo bedre er det’kommer til at udføre.

Folk er mere tilbøjelige til at bruge dine tjenester, købe dine produkter eller bare besøge din hjemmeside, hvis du har professionelt udseende branding. Du don’Det skal være en multinational gigant som McDonald’s eller Nike for at have et fantastisk logo.

Så hvordan skaber du et stilfuldt logo til dit websted uden at investere en masse tid og penge?

Gå frem Tailor Brands.

Tailor Brands er et maskinlæringsværktøj, der hjælper iværksættere og ejere af websteder med at designe kraftfuld branding. Du don’t har brug for et enormt designbudget, og du don’Jeg har brug for teknisk evne for at få et logo med Skræddermærker.

Det’er en af ​​de bedste logoproducenter online og har hjulpet over tre millioner kunder.

Ifølge virksomheden bliver et nyt logo designet hvert sekund. Så det må være at gøre noget rigtigt!

I denne Tailor Brands anmeldelse gennemgår vi’ll se på:

 • Prisfastsættelse
 • Kunde support
 • Designkvalitet
 • Yderligere Tailor Brands-produkter…
 • Og meget mere!

Du kan beslutte, om Tailor Brands er det rigtige værktøj til at oprette dit logo. Det bedste er: at designe et logo på Tailor Brands er gratis. Du kan se, hvordan det ser ud først, før du beslutter at købe det.

1

Tailor Brands Review: Pros & Ulemper

For og imod

Top tre skræddermærker fordele# 1

# 2

# 3

Brugervenlighed
Dette er den første ting, der skal fremhæves i en Tailor Brands-gennemgang. Platformen er meget ligetil, og at få et logo-design er imponerende smertefri. Præsentationen af ​​dit færdige produkt er også af højeste kvalitet.
Tillægsprodukter
Fra Tailor Brands-visitkort til e-mail-underskrifter og hjælp til sociale medier, går hele produktsortimentet ud over logoer. Tailor Brands ønsker at være langt mere end din logo maker. det ønsker at være en komplet løsning på dine branding-behov.
God værdi for pengene
Et bredt udvalg af supplerende produkter og tjenester betyder, at Tailor Brands er god værdi for pengene. Prisfastsættelse (mere om dette senere) er tydeligt lagt ud på hjemmesiden, og hver plan leverer solide funktioner som standard. Hvad’desuden kan du få en række logoer designet gratis – hvad’s bedre værdi for pengene end det?
Top To skræddermærker Cons# 1

# 2

Ingen telefonsupport
Som enhver af jer, der har oprettet et websted, ved, at det at være i stand til at tale med nogen på telefonen kan være en stor hjælp. Så det’er lidt af den ulempe, som Tailor Brands ikke gør’t tilbyder telefonstøtte. Når det er sagt, er e-mail-support hurtig og hjælpsom, og webstedet er fuld af dybdegående guider.
Begrænset tilpasning
Tailor Brands tilbyder ikke en-til-en-konsultation med en designer for at levere et unikt personaliseret logo. Men det’Det er vigtigt at huske Tailor Brands-logoer er ikke foruddannede, og du kan oprette justeringer, f.eks. til skrifttype og farveskemaer. Logoer oprettes på stedet, baseret på de oplysninger, du har givet virksomheden.

2

Sådan bruger du skræddermærker & Hvad du får

“Det tog mindre end 10 minutter for Tailor Brands at give mig en fuldstændig virksomhedsidentitet.”

Til vores Tailor Brands-gennemgang besluttede vi at lægge dette tilbud på virksomheden’s hjemmeside til testen.

For at få et logo på Tailor Brands skal du svare på et kort spørgeskema om din virksomheds og brandpræferencer. Dette inkluderer den type skrifttyper, du kan lide, og hvad din virksomhed’navnet er.

Til vores dummy-løb lancerede vi et veteranbilselskab…

Skræddersyede mærker Logo Oprettelse Trin 1Giv Tailor Brands information om dit brand, og det vil designe dig et stilfuldt logo.

En bjælke fortæller dig, hvor meget af processen du har tilbage til at gennemføre.

Skræddersyede mærker Logo Oprettelse Trin 4Skræddermærker baserer dit logo på, hvilken styling du fortæller det, du foretrækker.

Du kan vælge, om du vil have et logo baseret på et ikon, et navn eller en initial, og kan eksperimentere med forskellige skrifttyper.

Top tip: For at få mest muligt ud af skræddersyede mærker, skal du tænke på din virksomhed, inden du starter. Er det formelt eller sjovt? Et produkt eller en tjeneste? Lokale eller nationale? Arbejde med din virksomhed’s identitet først vil hjælpe Tailor Brands med at generere det rigtige logo til dig.

Når først du’er færdig, skræddersyede mærker’ algoritme genererer et antal logoindstillinger baseret på dine svar. Du kan se, hvordan hver enkelt ville se ud på ting som visitkort, tasker og T-shirts.

Her’er vores valgte logo på en webside hjemmeside, for eksempel:

Skræddermærker færdig logoMed Tailor Brands kan du se, at dine branding-drømme bliver en realitet foran dine øjne.

Samlet set fandt vi Tailor Brands’ system glat, dynamisk og endda sjovt! Vi kunne godt lide det faktum, at du kan gå tilbage til en forrige side, hvis du’Vi har begået en fejl uden at starte igen.

Bekymret for, at Tailor Brands lyder for robotisk?

Don’t være. Sikker på, Tailor Brands er automatiseret, men det gør det ikke’t tøm bare logoer tilfældigt ud. Resultaterne er meget personaliserede, fordi de’er baseret på de oplysninger, du giver. Det’det er temmelig sjældent at se dette niveau af individualitet i en overkommelig logo generator.

Det’Det er som at arbejde med en designer uden den wince-inducerende regning i slutningen! Naturligvis vandt du’t får nøjagtig den samme kreativitet som at arbejde med en heltids designer. Men hvis du’arbejder igen med et budget, don’t ved, hvor jeg skal starte, eller don’Tailor Brands er en fantastisk mulighed for ikke at scanne gennem tusinder af grafik.

3

Er skræddersyede mærker nem at bruge?

Enkelhed er skræddersyede mærker’ Unikt salgsargument. Det’er den slags værktøj, vi elsker, fordi det demokratiserer webdesign – pludselig kan enhver få et fantastisk logo til deres brand!

Lade’s grave lidt dybere.

Traditionelt for at få et stilfuldt logo dig’d er nødt til at arbejde sammen med en professionel designer. Dette indebærer up-front omkostninger og masser af frem og tilbage diskussioner. I slutningen af ​​provisionen ender du muligvis ikke engang med et logo, du kan lide!

Men for at generere et fantastisk logo på Tailor Brands, er alt hvad du behøver for at være at gøre:

 • Punkt
 • Klik
 • Type

Det’er virkelig så ligetil.

Her’er et eksempel fra Tailor Brands-processen:

Skræddersyede mærker Logo Oprettelse Trin 2Tailor Brands bruger oplysninger, du fortæller det om din virksomhed til at oprette dit logo

Fordi værktøjet er så enkelt at få fat i, er det’det er muligt at prøve det flere gange, indtil du finder det bedste logo til dig.

Når først du’Vi har fundet dit design, det er meget intuitivt at tilpasse det med nye skrifttyper eller farver. Denne tilpasning føles måske lidt begrænset, hvis du har en meget klar idé i tankerne om det logo, du ønsker. Men for de fleste mennesker vil designerne være mere end nok. der’s er heller ikke noget, der forhindrer dig i at tage dit logo og bruge et værktøj som Adobe til at jazzere det endnu længere.

Tailor Brands gør det også meget let at få vist et eksempel på, hvordan dit logo ser ud, før du beslutter at købe det.

Du kan downloade dit logo som en højopløsnings-PNG eller JPEG til online brug eller som en printbar Vector EPS-fil (kun på præmieplanen – mere om planer senere).

For at finde ud af, hvor let Tailor Brands er at bruge, giv det en knap på knappen nedenfor…

4

Design: Hvor gode er skræddermærker-logoer?

Så skræddersyede mærker’ logoer er lette at fremstille, men er de gode?

En vigtig ting at sige er, at Tailor Brands er meget gennemsigtig. Uanset om du synes logoet er godt, dårligt eller grimt der’ingen skjulte overraskelser. Det, du ser på skærmen, er, hvordan dit logo ser ud.

Kvaliteten af ​​Tailor Brands-logoer er høj, fordi logoerne og skrifttyperne, de bruger, er meget polerede.

Tailor Brands skaber de mest unikke designs sammenlignet med sine konkurrenter. Det får sine billeder fra en tredjepartsleverandør kaldet Noun Project, der tager sig af alle licenser fra billedet’skaberen.

Noun Project’s bibliotek med ikoner er stort, og specien er meget høj. Dette er grunden til, at Tailor Brands fremtræder blandt de lave anstrengelser og lave omkostnings logo-generatorer på markedet.

Strengt taget der’Det er ingen garanti for, at dit design vil være unikt for dig. At’er også sandt at arbejde med enhver designer eller agentur, selvfølgelig! Men Tailor Brands skaber over en million forskellige logoindstillinger for enhver ordre, så det’Det er meget usandsynligt, at dit logo vandt’t være personlig for dig.

Skræddermærker trækker grænsen mellem enkelhed og overkommelig pris og kvalitet af design. Det’hvorfor det’s en meget god mulighed, hvis du’er freelancer, ejer af en lille virksomhed eller iværksætter, nogen der ønsker at oprette et brand online for første gang, eller bare hvis du’arbejder igen med et budget, men don’t ønsker at gå på kompromis med kvaliteten.

Bare fordi du ikke gør det’t har lommer så dybe som McDonald’s gør ikke’Det betyder, at du skal nøjes med et beskidt logo-design, ikke?

Dette er et almindeligt spørgsmål fra kunder, så vi lægger det til Tailor Brands.

Virksomheden fortalte os, at selvom du frit kan bruge dit logo til ikke-kommercielle eller kommercielle midler, hvis du vil varemærke det,’Jeg bliver nødt til at tale med en advokat.

Dette skyldes, at varemærkelovene varierer fra sted til sted. Skræddermærker er “ikke i stand til at give juridisk rådgivning” (og det er vi heller ikke).

5

Skræddersyet mærker kundesupport

Selv med de nemmeste værktøjer i verden, det’s opmuntrende til at kende hjælp er tilgængelig, hvis du sidder fast. Så nu’det er tid i vores Tailor Brands-gennemgang for at tale om kundesupport.

Hvis der’s en ulempe med at skræddersy det’det gør det ikke’t tilbyder telefonstøtte.

Vi ved fra bygning af websteder, at det at have telefonstøtte på hanen er en uvurderlig ressource. der’er ikke noget som at forklare dit problem for et menneske.

Når det er sagt, Skrædder Brands’ webstedet har et solidt FAQ-afsnit fuld af dybdegående guider til at besvare dine mest presserende spørgsmål.

Kundesupport er tilgængelig via en online formular eller via e-mail. I vores førstehåndserfaring er svarene hurtige, hensynsfulde og hjælpsomme. Tailor Brands siger, at det sigter mod at svare inden for 24-48 timer. Vi fik et svar på vores forespørgsel komfortabelt inden for dette vindue.

En del af den tilbudte support er naturligvis, hvor let Tailor Brands er at bruge. Der er brugt meget hårdt arbejde på at gøre logo-genereringsprocessen så let at bruge som muligt.

Vi’Vi har designet tonsvis af testlogoer ved hjælp af skræddersyede mærker og har aldrig brug for hjælp.

6

Skræddersyemærker Pris: Hvor meget koster skræddermærker?

Så hvor meget koster det hele? Ingen anmeldelse af Tailor Brands ville være komplet uden at se på priser.

Der er to Tailor Brands-abonnementsplaner:

 • Dynamisk logo – $ 9,99 / måned eller $ 2,99 / måned, hvis du betaler for et helt år
 • Præmie – $ 49.99 / måned eller $ 10.99 / måned, hvis du betaler for året

der’s også en ekstra rabat, hvis du stubber op til et to-årigt abonnement.

Og husk, det’s GRATIS at lege med værktøjet og oprette et logo.

Begge planer giver dig:

 • Højopløsnings logo
 • Gennemsigtig PNG-fil
 • Licens til kommerciel brug
 • Frynsegoder inklusive brandanalyse og specielle sæsonbetonede logoer (i hele planens varighed).

Det’Det er vigtigt at bemærke, at du til enhver tid kan annullere og du’Jeg får stadig dit logo og dine kommercielle rettigheder. Du’Jeg mister bare de igangværende fordele ved at være Tailor Brands-kunde.

Så hvis du bare vil hente dit logo og don’Hvis du ønsker løbende omkostninger, anbefaler vi, at du betaler for en måned på Dynamic Logo-planen. Men hvis du’igen efter en mere langsigtet investering i dit brand og har udarbejdet et rimeligt budget, så er en årlig Premium-plan værd at se på.

Dette skyldes, at den store forskel mellem de to planer er, at Premium-optionen er en fuldt udbygget branding-løsning. Tailor Brands er rimelig pris på grund af de ekstra funktioner, der er inkluderet i Premium-planen.

Omkostningerne er omtrent på niveau med markedets rivaler.

Tailor Brands er godt på vej til at blive langt mere end en logo-generator. Det’er en one-stop-shop for masser af dine brandbehov. For at foretage ændringer i dit logo, du’Jeg skal have en Premium-plan.

Hvilket fører os videre til…

7

Skræddermærker: Yderligere tjenester & Produkter

Tilmeld dig en Premium-plan med Tailor Brands og dig’Jeg får adgang til et imponerende udvalg af produkter og tjenester.

Dette inkluderer:

 • Logo størrelse størrelse
 • Rådgivning om brandstrategi
 • Visitkort design værktøj
 • Support til sociale medier (inklusive Facebook-indlæg og annoncer og designværktøjer til social dækning)
 • Retningslinjer for online brand
 • Branded præsentationer
 • Branded forretningsdæk
 • Branded vandmærke værktøj (perfekt hvis du’er en kunstner, der sælger billeder online)

Vi vandt’t løber igennem dem alle her (dette er en Tailor Brands-gennemgang, ikke en salgsgrad), men vi’Jeg giver en fordøjelig analyse. Besøg Tailor Brands for en komplet liste.

Skræddermærker’ ekstra tjenester er især gode, hvis sociale medier er en stor del af dit brand’s tilstedeværelse online. Det hjælper dig med at lave indlæg til Twitter, Facebook og Instagram og skabe logoer og billeder i perfekt størrelse til hver af disse platforme.

Du kan også få support ved at føje dit logo til en e-mail-signatur. Dette er den slags uklare opgaver, der kan spise din tid, især hvis du’har ikke erfaring med design. Men der er også opgaver, hvis du ikke gør det’Hvis du gør ordentligt, kan du få dit brand til at se amatørmæssigt ud.

der’uden tvivl vil de ekstra værktøjer hjælpe dig med at opbygge et stærkt online brand. Et veludviklet brand kan omsættes til mere indtægter, så din månedlige udgift lønner sig i det lange løb.

Men hvis du’hvis du ønsker at holde tingene enkle, kan de bare være en unødvendig komplikation (for ikke at nævne omkostninger!)

Eksempel på skræddersyemærkerMed Tailor Brands kan du se dit logo i virkelige situationer, som visitkort! 8

Tailor Brands Review: Konklusion

Skræddermærker er en fantastisk mulighed, hvis du’leder efter en hurtig og omkostningseffektiv måde at oprette et logo på.

Hvis du ikke gør det’t har tid eller penge til at investere i et professionelt designet logo eller dig’er bekymret for dine teknologiske færdigheder’t op til bunden, skræddersyede mærker måske bare være svaret.

Det giver ejere af små virksomheder og en-mand-band online-handlende mulighed for at slå over deres vægt i branding-arenaen og konkurrere med de store drenge.

Nogle af jer er måske lige begyndt på din branding-rejse. Du kan være usikker på, hvad du vil have eller hvad’er tilgængelig. Tailor Brands er et godt første stop for at finde logo-design, der kan hjælpe med at opbygge dit brand’s billede.

Mere erfarne brugere kan finde tilpasningsmulighederne lidt begrænset eller blive afskrækket af de foruddesignede ikoner.

Men takket være de funktioner, der er tilgængelige på sin Premium-plan, kan Tailor Brands også tilbyde en mere langvarig service. Det kan være din automatiske branding-rådgivning.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me