Bästa mallar för webbplatsbyggare för varje webbplats

bästa webbplatsbyggmallsmallar


Vi’Vi har sammanställt en lista över de mest fantastiska gratismallarna där ute, så att du kan välja mellan det bästa av det bästa!

Att försöka välja en webbsajtmall från de tusentals tillgängliga alternativen är som att tas till en buffé, och sedan få höra att du bara kan välja en artikel att äta. Förutom att ingen buffé skulle kunna skryta med den stora mängden alternativ som de flesta webbplatsbyggare gör – Wix ensam erbjuder över 500.

den’det är svårt att räkna ut vilken mall som är bäst för dina specifika mål. Om du’är en kreativ, du’Jag vill ha en mall som vackert betonar visuellt arbete. Om du’vill du sälja online, du’Jag vill ha en layout med en lätt att navigera digital butik. Om du’är ett lokalt företag, du’Jag vill skapa en användarupplevelse som uppmuntrar potentiella kunder att besöka personligen… listan fortsätter. Och du inte’t vill välja lätt, eftersom nästan 40% av användarna kommer att sluta engagera sig om de tror att en webbplats’s layout är illa.

Vårt team på Website Builder Expert har testat och undersökt de bästa webbplatsbyggmallsmallarna i stor utsträckning och skapat webbplatser som tillgodoser alla våra olika intressen. Så nu, du inte’t måste svettas den hårda delen – vi’Vi har sammanställt en ultimat rankning av de bästa gratis webbplatsbyggmallarna, organiserade av branschen.

Bäst för: Bildkonstnärer

1. Utica av Squarespace

bästa webbplatsbyggmall 1

Utica-temat från Squarespace är perfekt för kreativa som vill visa upp fotografering, konstverk och liknande. Dess enkla svartvita ramverk och rena teckensnitt gör att ditt arbete kan ta centrum och du kan välja singelbilder som ska fungera som länkar till resten av projektet. Det betyder poäng för organisationen och stil!

Utica’s rena layout lämpar sig också för en fantastisk “Vårt lag” sida, vilket är ovärderligt – 52% av besökarna sa att det första de vill se på ett företag’s webbplats är deras “Om oss” sida. Temat betonar stora huvudbilder med personliga bios under, så varje teammedlem kan lägga till en personlig touch.

2. Christian Adams av Site123

bästa webbplatsbyggmallsmallar 2

Site123’s Christian Adams-mall inspirerar alla reklam. Det låter dig anpassa en bakgrundsbild för din målsida, vilket innebär att du kan imponera besökare med ditt arbete direkt från start. Sedan, när de oundvikligen fortsätter att rulla, de’Jag hittar en förhandsvisning av din portfölj organiserad som miniatyrbilder som förstoras med ett klick. Allt detta engagemang kan hända utan att navigera bort från målsidan, så ditt arbete är mer troligt att ses av så många besökare som möjligt.

3. Kevin Matsuya av Squarespace

bästa webbplatsbyggmallsmallar 3

Kevin Matsuya-mallen från Squarespace är unik i sin djärva presentation av bilder. Landningssidan har ett slående arrangemang av fotografier i olika storlekar – en visuell störning som gör det övergripande arrangemanget mer spännande att titta på. Eftersom inlägg med bilder producerar 650% högre engagemang än alla text-inlägg, detta är den perfekta mallen för att uppmärksamma det arbete som du’är mest stolt över.

Bäst för: Lokala företag och ideella företag

4. Förvärva – Slick av Weebly

bästa webbplatsbyggmallsmallar 4

När du’går för en webbplats med en professionell atmosfär, det’Det är fortfarande viktigt att engagera människor med bilder. Mallen Förvärva – Slick från Weebly ger dig massor av kontroll över antalet och placeringen av dessa bilder på din webbplats. den’är bra för att locka människor att komma förbi personligen, oavsett om du’åter visar läckra menyalternativ eller actionfyllda insamlingsaktiviteter.

5. Barbosa av Squarespace

bästa webbplatsbyggmallsmallar 5

Squarespace’s Barbosa-mall ger uppmärksamhet med enkel stil – perfekt för mindre, lokala organisationer. När användare bläddrar igenom målsidan kan du använda “Läs mer” knappar för att länka till andra delar av din webbplats – i huvudsak att ge människor en förhandsgranskning av resten av ditt innehåll.

Du kan också länka till sidor på sociala medier på webbplatsen’s navigationsmeny, vilket innebär att kolla in ditt företag’s Instagram-konto är lika enkelt som att besöka en intern sida.

6. Clean Lines by Weebly

bästa webbplatsbyggmallsmallar 6

Clean Lines-mallen från Weebly ger din webbplats en idealisk mängd personlighet utan att bli överväldigande. Denna balans gör att din organisation kan komma överens som båda unika och professionell – en vinnande kombinationsbok för säker. Det standardcentrerade navigeringsfältet direkt under sidhuvudet räcker också upp punkter för snygghet och enkel användning.

De “Nyheter” avsnittet i den här mallen, som i princip fungerar som en blogg, har en inbyggd sidofält med en “Författarprofil” och “arkiv” sektion. Nyfiken läsare kommer att ha all den information de behöver för att lära sig mer om dig!

Bäst för: musiker

7. Kitui av Squarespace

bästa webbplatsbyggmallsmallar 7

Den viktigaste delen av en konstnärlig webbplats är själva konsten. Squarespace’s Kitui-mall är perfekt för att stiga över ljudet och prata om musiken. Du kan välja att visa upp ditt senaste projekt stolt på målsidan, så det’det är det första besökarna ser.

Squarespace’Den visuella betoningens signatur är också i full gång med Kitui. Den minimala texten på den här mallen låter ditt arbete tala för sig själv.

8. Tryck på Kit av Wix

bästa webbplatsbyggnadsmall 8

Wix’s Press Kit-mallen erbjuder nästan alla funktioner du vill ha på en kampanjwebbplats. Den organiserade layouten visar din diskografi, bio, turnédatum och performancevideor i stil.

Tryck på Kit’s chic betoning på visuals är idealisk för musiker i synnerhet, eftersom dina albumkonstverk verkligen kan lysa här om du vill. där’är också ett alternativ att skriva en kort, polerad utseende bio med en knapp som länkar till ditt längre, utflätade CV – så dina mest hängivna fans kan hålla jämna steg med!

9. DJ Beat av Site123

bästa webbplatsbyggmallsmallar 9

DJ Beat är Site123’s coolaste musikmall. Dess färska typsnittalternativ och enkla bildplaceringar samlas för att skapa en enkel och attraktiv användarupplevelse.

De “Nästa Gig” sidan är unik eftersom den accentuerar varje enskilt evenemang, snarare än att intetsägande lista alla dina kommande shower. Besökare kommer att uppskatta chansen att läsa skräddarsydda beskrivningar för varje föreställning, och du’Jag kommer att kunna lyfta fram ditt nästa utseende.

Bäst för: Wordsmiths

10. Bedford by Squarespace

bästa webbplatsbyggmallsmallar 10

Vi’Vi har redan täckt den obestridliga kopplingen mellan bilder och engagemang. Om ord är ditt val av medium, kanske du tror att detta lämnar dig på en tuff plats – men det finns gott om mallar som skickligt använder bilder för att accentuera ditt skrivande, snarare än att övermannas det. Bedford-mallen från Squarespace är en av dem.

Bedford har ett valfritt bannerområde högst upp på varje sida, där du kan ladda upp en bild du väljer för att uppmärksamma allt innehåll som kommer att ligga under det. Du kan anpassa detta bannerområde för att tjäna olika syften – till exempel ett bannerområde längst upp på “blogg” sidan kan innehålla ett bildspel med presenterade blogginlägg.

11. Personlig blogg av Wix

bästa webbplatsbyggmallsmallar 11

Don’låt inte namnet “Personlig blogg” lura dig – den här mallen från Wix är ganska speciell. Vår favoritdel är alternativet att skapa ett flöde av blogginlägg intill din “Om mig” avsnitt, så att användare omedelbart kan sätta in ett ansikte mot allt det fantastiska innehållet de har’åter ser. Ovanför kan du visa ett presenterat inlägg högst upp på sidan för att rita läsare’ uppmärksamhet på ditt senaste mästerverk.

12. Resenären av webbplats123

bästa webbplatsbyggmallsmallar 12

Varje författare vet hur svårt det är att organisera olika berättelser på en snygg plats. Site123’s Travellersmallen löser detta problem vackert. Lättlästa rutor – alla med en presenterad bild – visar titel, sammanfattning och postdatum för varje blogginlägg. Längst ner i varje ruta finns en “Läs mer” länk till hela posten.

När du’har bländat läsarna med dina kontemplationer, det’Det är trevligt att veta att The Traveller också har en riktigt elegant “Prenumerera” där användarna kan ange sin e-post och ta emot uppdateringar från dig genom att klicka på en knapp.

Bäst för: Händelser

13. Carmine by Squarespace

bästa webbplatsbyggmallsmallar 13

Squarespace’s Carmine mall ger en solid bakgrundsfärg med stor text, vilket gör den idealisk för reklam för ett kommande evenemang. Viktig information som datum och plats vann’Det går förlorat på någon, och bilder som visas medan du bläddrar förhindrar att layouten blir tråkig.

Enkla länkar och navigering gör att människor kan anmäla sig till ditt evenemang med lätthet, och minimalismen i detta tema känns konstig och fräsch – perfekt för en kreativ utställning eller intellektuell visning.

14. Tech Meetup av Site123

bästa webbplatsbyggmallsmallar 14

Site123’s Tech Meetup-mall är utmärkt för att kommunicera all information som potentiella deltagare kommer att behöva veta om ditt evenemang. Under den stora sidhuvudet finns utrymme för att inkludera datum, tid och plats för evenemanget, så att besökare kommer att känna till det väsentliga omedelbart när de hittar din målsida.

Med Tech Meetup kan du också inkludera en sida som heter “När & Var?” med en karta till ditt evenemang’s läge. Du kan till och med lägga till en enkel sak “Kolla upp” för användare att köpa biljetter igenom.

15. Affärskonferens av Wix

bästa webbplatsbyggmallar 15

Affärskonferensmallen från Wix är bra för att organisera ett professionellt evenemang. Genom att hålla din målsida enkel kan du markera en viktig åtgärd högst upp på sidan – detta är funktionen som “KÖPA BILJETTER” -knappen fungerar i demo.

Vår favoritfunktion i Business Conference är alternativet att inkludera ett galleri med högtalarhuvudskärmar, som var och en avslöjar en bio när du håller musen. Interaktiva detaljer som detta gör det roligt att söka mer information!

Bästa mallar för webbplatsbyggare: Sammanfattning

Någonstans bland de tusentals webbplatsbyggmallar som hänger runt på internet är den perfekta layouten för din webbplats. Vi’Vi har siktat igenom så många mallar som möjligt för att skapa denna lista över våra femton favoriter, så att du har en mer selektiv plats att börja söka. För att sammanfatta är detta våra favoritmallar för webbplatsbyggare för:

  1. Bildkonstnärer: Utica, Christian Adams, Kevin Matsuya
  2. Lokala företag och icke-vinstdrivande företag: Förvärva – Slick, Barbosa, Clean Lines
  3. Musiker: Kitui, Press Kit, DJ Beat
  4. Wordsmiths: Bedford, Personal Blog, The Traveller
  5. Händelser: Carmine, Tech Meetup, Business Conference

Först och främst kommer de bästa mallarna för webbplatsbyggare att accentuera innehållet som du tar med till din webbplats – eftersom det är din webbplats! Ett snabbt tips: Squarespace kom ut på topp i vår forskning för bästa design, så om du fortfarande tillflyktsort’Jag hittade din perfekta match, det’är ett bra ställe att börja!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me