De bästa bröllopswebbplatsmallarna | Hitta din perfekta design idag!

“den’Det är viktigt att din bröllopswebbsmall återspeglar den speciella dag du har tanke på.”


Men med så många bröllopswebbplatsmallar att välja mellan kan det vara svårt att veta var man ska börja.

Don’tror du inte på mig? Här’några för att komma igång…

Spela

Nu kan vi visa dig en massa design för bröllopswebbmallar och låta dig gå vidare med det.

Men det’s inte hur vi gör saker här på webbplatsen byggare expert!

Istället kommer den här guiden att:

 1. Visa dig ett urval av de bästa bröllopswebbplatsmallarna runt.
 2. Förklara de väsentliga saker du behöver på en bröllopsmall för att spara tid, pengar + ansträngning.

I slutet av den här guiden får du en tydligare idé om den bästa bröllopswebbplatsmallen för din speciella dag.

Om du inte har det’har ännu inte valt din webbplatsbyggare, jämför vår bästa webbplatsbyggare i tabellen nedan för att hjälpa dig fatta ditt beslut:

ÖVERSIKT ÖVERSIKT

Klicka på följande länkar för att läsa de specifika avsnitten:

 1. De viktigaste sakerna som de bästa bröllopsmallarna har
 2. De bästa bröllopswebbplatsmallarna
  • Wix
  • Squarespace
  • Weebly
  • Knuten
  • Appy par
 3. Slutsats: Den bästa bröllopswebbplatsmallen för dig

NYCKELTINGAR
BÄSTA VILLKOR WEBBPLATSPLATSER HAR

“Du har förmodligen en klar uppfattning om hur du vill att din bröllopswebbplats ska se ut, vilket är bra – men ser ut arenor’t allt!”

Ja, utformningen av din bröllopswebbplatsmall är viktig. Men så håller du dig på budgeten och utnyttjar din tid på bästa sätt.

Att använda en bröllopswebbplatsmall är det smartaste sättet att spara dig både tid och pengar.

De har alla funktioner du behöver och du kan använda dem rakt ut ur lådan – vilket sparar dig mycket krångel längs linjen.

Men detta gör det inte’Det betyder att du kan’t sätta din egen snurr på saker!

Du kan redigera varje mall vi rekommenderar för att bättre återspegla den bröllopsdag du har i åtanke.

De bästa bröllopswebbplatsmallarna kommer att innehålla:

 1. Ett sätt för gäster att RSVP
 2. På dagen logistik och detaljer
 3. En karta för vägbeskrivning
 4. Ett inbyggt register
 5. Ett galleri för fotografier
 6. Ett sätt att berätta din historia

Spela

1. Ett sätt för gäster att RSVP

“Medan det’Det är trevligt att skicka och ta emot papperinbjudningar, det kan vara svårt att spåra och hantera gästerna RSVP. De bästa bröllopswebbplatsmallarna håller sakerna enkla genom att låta dina gäster reagera omedelbart via din bröllopswebbplats”

En av de viktigaste problemen när du planerar ditt bröllop kommer att vara budgeten – Gästnummer har knock-on-effekter för mat, sittplatser, mottagningsplats och valfritt antal andra faktorer – så du don’Jag vill inte vänta på att RSVP: er trasslar in.

Att använda en bröllopsmall med RSVP-funktionalitet är helt klart det smartaste sättet att hålla din budget och gästerna organiserade.

Tänk bara på hur mycket tid, pengar och stress du kan spara genom att gå till platser och restaurang förr snarare än senare!

Se till där’s ett RSVP-formulär på din bröllopswebbplatsmall gör det enkelt för gästerna att bekräfta om de kommer. Att kunna bekräfta nummer kan spara tid + pengar som du’Jag kan boka platser och catering tidigare.

2. På dagen logistik och bröllopdetaljer

“Bröllopsmallarna i den här guiden gör det enkelt att kommunicera logistik som arenor, starttider, logiinformation etc. direkt till gästerna.”

Din bröllopswebbplats är det perfekta sättet att få vänner och familj upphetsad över din speciella dag. Men om inte dina gäster vet vart de ska gå, vilken tid de behöver anlända och om de behöver sortera boende eller inte – kanske du hamnar själv!

Att hålla ögonen skalade för bröllopswebbplatsmallar som effektivt kommunicerar viktig information är ett måste – oavsett om det är’s en flersidig design eller en sida, lång rullningsdesign. Vi’Jag tittar på olika typer av bröllopswebbplatsmalldesign nedan.

den’Det är också värt att tänka på om du behöver (eller vill) kommunicera alla ovanstående. Till exempel om du’om du har ett mindre, mer personligt bröllop med bara en handfull gäster, kanske du inte behöver oroa dig för ‘saker att göra’ eller ‘boende’ information.

Att välja en bröllopsmall som kommunicerar information tydligt kan vara en verklig livräddare när den stora dagen närmar sig. Se upp för mönster som har en sida avsedd för viktig information, eller tillräckligt med utrymme för dig att lägga till den i.

3. Riktningar till arenorna (helst med kartor!)

“Om människor kan’t hitta ditt bröllopslokal, då kommer både du och dina gäster att bli besvikna. Att välja en bröllopswebbplatsmall som tydligt stämmer var platsen är (och idealiskt visar dig var på en karta!) Är nyckeln.”

För att dela din speciella dag med vänner + familj, det’Det är verkligen viktigt att din bröllopswebbplats tydligt kommunicerar platsen för din plats och mottagning till gästerna.

De bästa bröllopswebbplatsmallarna har utrymme avsatt specifikt för dig att dela väsentlig reseinformation och innehåller ofta en karta för att säkerställa att ingen går vilse.

Föreställ dig hur bekvämt det skulle vara för gästerna att ha en karta några klick bort på sin smartphone. Det skulle göra det enklare att ordna resplaner och förhoppningsvis också minimera sena ankomster.

Genom att ange vägbeskrivning till din plats kan gästerna göra sitt eget sätt till ditt bröllop. Det betyder också att du vann’t få massor av telefonsamtal, texter och whatsapps på dagen och fråga hur man kommer dit.

Våra rekommenderade bröllopswebbplatsmallar (nedan) inkluderar alla dedikerade resesidor. De flesta inkluderar också en karta för ökad tydlighet (eller ge möjlighet att lägga till en vid behov).

4.Et inbyggt register

“Att ha ett integrerat register på din bröllopswebbmall gör presentköp superenkelt för dina gäster. Det säkerställer också att de inte gör det’köp något du inte gör’t gillar eller behöver!”

Genom att välja en bröllopswebbplatsmall med ett integrerat register, du’Jag kan förenkla livet för alla inblandade.

Du kan snabbt registrera butikerna du’har valt (t.ex. säng, bad & Utöver Amazon, etc), markera de gåvor du gillar mest, vilket gör det enkelt att köpa den rätta – spara gäster tid och ansträngning, samtidigt som du förhindrar förvirring.

Att se till att din bröllopswebbplatsmall kan integrera dina registerval gör livet enklare för alla. Det låter dig flagga upp de produkter och upplevelser du värdesätter mest, vilket gör presentköp så enkelt som möjligt för dina gäster.

5. Ett galleri för fotografier (eller alternativet att lägga till ett galleri!)

“Att lägga till ett galleri till din bröllopswebbplatsmall gör det enkelt att dela glada minnen från ditt engagemang fram till de gumma ögonen från dina gäster i slutet av mottagningen.”

Alla älskar ett fotografi, vare sig det är’är en #nofilter Instagram-snap, eller en ny fototagg på Facebook – vi älskar alla att spara glada minnen att reflektera över.

De bästa bröllopswebbplatsmallarna har ett dedikerat utrymme för dig att lagra och posta dina fotografier till – eller åtminstone de’Jag gör det enkelt att lägga till en till din webbplats.

Och om du’är inte nöjd med standardgalleriet på din mall den’det är verkligen lätt att justera hur det ser ut. Dubbelklicka och justera inställningarna, eller dra i ett annat galleri / visningsalternativ från verktygsfältet i din redigerare!

Det kan till och med vara värt att överväga att betala för en premiumplan. Detta är ett utmärkt sätt att öka din lagring så att du kan ladda upp ännu fler foton, eller till och med inkludera snaps från gäster.

Fotografier är ett fantastiskt sätt att fånga och dela minnen från ditt bröllop. De bästa bröllopsmallarna inkluderar gallerier, bildspel, ramar, mosaiker och mer för dina snaps. Om du’I en hast kan du bara använda standardramarna i mallen – enkel och effektiv.

6. Ett sätt att berätta din historia

“De bästa bröllopswebbplatsmallarna inte’t bara kommunicera dagens logistik, de visar också din kärlek till världen”

Bröllop webbplats mallar kan leva din romantiska berättelse genom fotografier, genom att avslöja information med hjälp av rullning på sidan, eller till och med med enkla, diskreta textblock.

Du kan hålla dig till standardmalldesignen eller leka med den och berätta din historia på ett riktigt unikt sätt.

De bästa bröllopswebbplatsmallarna har nästan alltid utrymme avsatt för dig och din partner för att berätta din historia – och varför borde det inte’t det ?! Detta är din möjlighet att skämma Romeo + Juliet och visa upp din kärlek till världen. Se upp för intressanta sätt att dela din glädje genom fotografier, text eller en kombination av de två!

DE BÄSTA WEBBPLATSENS TEMPLATER

“Din bröllopswebbplats bör spegla den dag du tänker på och inkludera all viktig information för att hålla ditt liv så stressfritt som möjligt.”

Men med så många mallar att välja mellan, var på jorden börjar du?!

För att göra livet lättare för dig, under dig’Vi hittar våra sammanfattningar av de bästa bröllopswebbplatsmallarna från våra rekommenderade bröllopswebbplatsbyggare.

Våra handplockade mallar nedan tar hänsyn till de sex väsentliga saker du nu vet att ditt bröllopsmall behöver. De innehåller nyckelfunktionerna, är lätta att redigera och ser helt vackra ut.

1) Wix bröllopsmallar (110+ miljoner webbplatser)

“Wix är vår största bröllopswebbplatsbyggare eftersom det gör det enkelt att bygga en bröllopswebbplats.”

Wix har över 500 professionellt utformade mallar att välja mellan, varav 23 är specifikt designade för bröllop.

Wix’s design är roliga och iögonfallande, med djärva, färgglada mönster som sitter tillsammans med mer klassiska, rena + vita mallar. Oavsett tema och stil i ditt bröllop, kommer du definitivt hitta något som’för din smak med Wix.

Och om du inte gör det’t?

Tja, tack och lov Wix’s redaktör är superenkelt att använda så att du kan anpassa vilken mall du vill så att den blir din.

“Romantiskt bröllopinbjudan” Mall

Spela

Den romantiska bröllopsinbjudningsmallen är en härlig design på en sida, vilket betyder att gästerna inte ska göra det’t måste klicka runt för att hitta information, de bläddrar helt enkelt ner – håller saker trevliga och praktiska.

Har den här mallen fått….Flera sidor eller är det en-sid-bläddra?Ett sätt att berätta din historia?Ett sätt för gäster att omedelbart RSVP?Utrymme för dagens logistik och detaljer?Utrymme för platsinformation + vägbeskrivning?En valfri karta för vägbeskrivning?Ett integrerat register?Ett galleri för fotografier?Frihet att anpassa den här mallen? 9/10
Single-page-scroll
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;
&# 10008;
(lätt att lägga till)

“Funky Engagement” Mall

Spela

Jag älskar verkligen den udda och roliga stil som ‘Funky Engagement’ mall erbjuder. den’är mycket effektiv när det gäller att förmedla all väsentlig information på hemsidan genom att använda cool grafik och prickade linjer för att leda gästerna genom varje steg på den stora dagen (samtidigt som de på ett subtilt sätt påminner dem om de saker de behöver organisera!)

För vad det är’Det är värt, jag tycker verkligen att den här mallen är ett bra alternativ för alla par som letar efter en iögonfallande bröllopswebbplats som också gör livet oerhört enkelt för dina gäster.

Har den här mallen fått….Flera sidor eller är det en-sid-bläddra?Ett sätt att berätta din historia?Ett sätt för gäster att omedelbart RSVP?Utrymme för dagens logistik och detaljer?Utrymme för platsinformation + vägbeskrivning?En valfri karta för vägbeskrivning?Ett integrerat register?Ett galleri för fotografier?Frihet att anpassa den här mallen? 9/10
Flera sidor
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;

“Bröllopsplats” Mall

Spela

Vad sägs om detta för en cool och färgglad bröllopswebbplatsmall !? Du’Jag älskar de djärva färgvalen, i sidled bläddrar du när du navigerar mellan sidan och de mycket stiliserade bilderna.

Till skillnad från den tidigare designen, håller denna Wix-bröllopswebbmall bara saker som är begränsade. Detta låter dig skapa en verkligt iögonfallande bröllopswebbplats som återspeglar din speciella dag.

Har den här mallen fått….Flera sidor eller är det en-sid-bläddra?Ett sätt att berätta din historia?Ett sätt för gäster att omedelbart RSVP?Utrymme för dagens logistik och detaljer?Utrymme för platsinformation + vägbeskrivning?En valfri karta för vägbeskrivning?Ett integrerat register?Ett galleri för fotografier?Frihet att anpassa den här mallen? 9/10
Flera sidor
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;
(men begränsad)
&# 10004;
(men begränsad)
&# 10004;
&# 10004;
&# 10008;
(lätt att lägga till)

Gör din Wix-bröllopswebbplats nu

2) Squarespace bröllopsmallar (1+ miljoner webbplatser)

“Squarespace är en av våra favoritbyggare för bröllopswebbplatser eftersom det hjälper dig att skapa en iögonfallande bröllopswebbplats som är bildfokuserad och uppmärksam!”

Squarespace erbjuder mer än 80 malldesign, med 6 specifikt utformade för bröllop.

Vi älskar Squarespace’s bröllopsmallar eftersom de är några av de allra bästa tillgängliga på internet!

Squarespace bröllopsmallar är rena och har en avancerad, polerad känsla för dem. De uppmuntrar dig att använda en hel del bilder, så det’är värt att se till att du har tillräckligt med kvalitetsbilder innan du hoppar in.

Squarespace har också en av de bästa registerintegrationerna runt! den’är superenkelt att installera och du kan till och med inkludera bilder på de gåvor du har’d gillar mest för extra bekvämlighet!

“Sonny” Mall

Spela

Du’Jag kommer att upptäcka att Sonny är en fantastisk mall för att visa upp många stora fotografier av hög kvalitet som fångar dina gästers uppmärksamhet.

Har den här mallen fått….Flera sidor eller är det en-sid-bläddra?Ett sätt att berätta din historia?Ett sätt för gäster att omedelbart RSVP?Utrymme för dagens logistik och detaljer?Utrymme för platsinformation + vägbeskrivning?En valfri karta för vägbeskrivning?Ett integrerat register?Ett galleri för fotografier?Frihet att anpassa den här mallen? 7/10
Flera sidor
(men varje sida är en lång rullning)
&# 10004;
(främst med foton)
&# 10004;
&# 10004;
(begränsad)
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;

“Aubrey” Mall

Spela

Squarespace’s Aubrey-mall kan vara en av de enklaste bröllopsmallarna i vår rundown, men det’är också en av de vackraste.

Men det’Det är värt att tänka på att Squarespace också har en lättanvänd redigerare, så det borde inte vara några problem att lägga till en sida avsedd för fotogallerier, eller till och med för att visa upp din berättelse och dela mer personlig information.

där’s ingen karta för att hjälpa till med platser, men Squarespace’s ‘Kartblock’ kan användas för att snabbt lägga till en om du tror det’Jag hjälper gästerna. Squarespace-webbplatser består av många olika block, som att bygga något med Lego.

Har den här mallen fått….Flera sidor eller är det en-sid-bläddra?Ett sätt att berätta din historia?Ett sätt för gäster att omedelbart RSVP?Utrymme för dagens logistik och detaljer?Utrymme för platsinformation + vägbeskrivning?En valfri karta för vägbeskrivning?Ett integrerat register?Ett galleri för fotografier?Frihet att anpassa den här mallen? 7/10
Flera sidor
&# 10008;
&# 10004;
&# 10004;
(begränsad)
&# 10004;
(begränsad)
&# 10008;
&# 10004;
&# 10008;

“Charlotte” Mall

Spela

Charlotte bröllopsmallen från Squarespace är en fin sammansmältning av de två tidigare designen, som sitter någonstans mellan det rena och informationsfokuserade ‘Aubrey’ och den bildtunga ‘Sonny’.

Jag gillar verkligen hur Charlotte håller saker enkla men engagerande. Dina viktigaste detaljer presenteras tydligt och effektivt med lättlästa typsnitt ihopkopplade tillsammans med attraktiva bilder. Charlotte är ett bra val av bröllopswebbplatsmall om du vill hålla saker enkla men vackra.

Har den här mallen fått….Flera sidor eller är det en-sid-bläddra?Ett sätt att berätta din historia?Ett sätt för gäster att omedelbart RSVP?Utrymme för dagens logistik och detaljer?Utrymme för platsinformation + vägbeskrivning?En valfri karta för vägbeskrivning?Ett integrerat register?Ett galleri för fotografier?Frihet att anpassa den här mallen? 7/10
Flera sidor
(med långa rullningar ingår)
&# 10008;
(foton bara som standard)
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;
&# 10008;
&# 10004;
&# 10008;

Skapa din Squarespace bröllopswebbplats nu

3) Webbplatser med weebly bröllop (40+ miljoner webbplatser)

“Weebly är ett utmärkt val för din bröllopswebbplats eftersom det gör det snabbt och enkelt att bygga en fantastisk webbplats. När allt kommer omkring dig’Vi har viktigare saker att göra med din tid än att skapa en webbplats – som att planera ett bröllop!”

Weebly erbjuder mer än 50 mobilsvariga teman (Weebly-speak för mallar), men bara en handfull bröllopsspecifika teman.

Så ja, medan du inte gör det’t får lika mycket mall (förlåt, tema!) som du gör med Wix eller Squarespace, det’är inte nödvändigtvis en dålig sak. En av mina favorit saker om Weebly är faktiskt att det inte gör det’förlamar dig med valet.

den’är också otroligt användarvänlig, vilket gör det enkelt att redigera din bröllopswebbplatsmall och göra den så unik som din bröllopsdag kommer att bli!

“Cento” Tema

Spela

Jag tror att Weebly’s ‘Cento’ bröllopsteman kan vara en av mina favoritdesign i denna lista hittills! Inte bara är extremt rent med mycket vitt utrymme, utan det’s mycket utrymme för iögonfallande bilder och viktig information också.

jag’m ett stort fan av den här mallen’uppmärksamhet på vikten av bilder. Att kunna visa upp foton av din plats är ett bra sätt att skapa ett liv och få folk att bli glada. Om gästerna kan se hur vacker arenan är innan de kommer till ditt bröllop, föreställ dig hur de blåsas bort när de kommer!

Har den här mallen fått….Flera sidor eller är det en-sid-bläddra?Ett sätt att berätta din historia?Ett sätt för gäster att omedelbart RSVP?Utrymme för dagens logistik och detaljer?Utrymme för platsinformation + vägbeskrivning?En valfri karta för vägbeskrivning?Ett integrerat register?Ett galleri för fotografier?Frihet att anpassa den här mallen? 8/10
Single-page-scroll
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;
&# 10008;
(inte som standard, men kan läggas till)
&# 10008;
&# 10008;

“Rena linjer” Tema

Spela

Weebly’s ‘Rena linjer‘ tema påminner mig verkligen om Squarespace’s ‘Charlotte’ mall ovan. Detta beror på att både uttrycker innehåll tydligt och på ett lättläst sätt, samtidigt som de hittar utrymme för att inkludera massor av iögonfallande bilder som bilder i hela bredden eller gallerier.

Har den här mallen fått….Flera sidor eller är det en-sid-bläddra?Ett sätt att berätta din historia?Ett sätt för gäster att omedelbart RSVP?Utrymme för dagens logistik och detaljer?Utrymme för platsinformation + vägbeskrivning?En valfri karta för vägbeskrivning?Ett integrerat register?Ett galleri för fotografier?Frihet att anpassa den här mallen? 8/10
Single-page-scroll
(kan lägga till fler sidor om det behövs)
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;
&# 10008;
(Kan läggas till)
&# 10008;
&# 10008;

Skapa din Weebly bröllopswebbplats nu

4) Knuten

“Knuten är en specialiserad bröllopswebbplatsbyggare som bara skapar webbplatser för…du gissade det…bröllop! Deras malldesign är alla lika med avseende på innehåll – men varierar massivt i utseende och design.”

Knuten har cirka 150 temateckningar, varav alla är designade för bröllopswebbplatser – vilket inte är’t för överraskande!

Till skillnad från Wix och Squarespace, gör det inte’t ger massivt olika bröllopsmalldesign. Istället använder det samma strukturella skelett och sträcker sedan en ny design över det istället.

Testa olika mallar med The Knot är som att testa samma bil men i olika färger, om och om igen. Med Wix är det att testa varje mall som att testa en annan bil varje gång.

Det här är inte’t nödvändigtvis en dålig sak som The Knot’s mallar innehåller allt det nödvändiga du behöver, men om du’efter något mer iögonfallande eller unikt kan det vara värt att överväga några av mallen ovan.

“Falla” Tema

Spela

jag’m en sucker för Fall’s förtjusande blommor i akvarellstil som bildar in sidens design, vilket hjälper till att driva läsaren’uppmärksamhet på det viktiga innehållet mitt på varje sida, så att gästerna inte kan göra det’Jag saknar någonting.

Detta är en mycket enkel temadesign och inkluderar allt det väsentliga i din toppnavigeringsfält, som håller saker ordnade och enkla för gäster som letar efter information.

Har den här mallen fått….Flera sidor eller är det en-sid-bläddra?Ett sätt att berätta din historia?Ett sätt för gäster att omedelbart RSVP?Utrymme för dagens logistik och detaljer?Utrymme för platsinformation + vägbeskrivning?En valfri karta för vägbeskrivning?Ett integrerat register?Ett galleri för fotografier?Frihet att anpassa den här mallen? 3/10
Single-page-scroll
&# 10004;
(begränsad)
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;
&# 10008;
&# 10004;
&# 10004;

Knuten’s Blommig mall är mycket attraktiv och lätt på ögonen, men saknar lika mycket anpassning eller personlighet för andra mallar som vi’har tittat på i denna diskussion. Det skulle vara ett bra val för par som vill ha en bröllopswebbplats men inte’t vill spendera för mycket tid på att bygga.

“Färgad krit-svart” Tema

Spela

‘Färgad krita’ är ett mycket modernare tema än ‘Falla’ (ovan). Färgerna är djärva men underskattade, med den svarta bakgrunden lägger mer tonvikt på den information du väljer att lägga till.

Den enkelsidiga rullningen håller navigering enkel och enkel. Detta minimerar potentiell förvirring från gästerna och kommunicerar väsentlig logistik tydligt i lättlästa teckensnitt.

Har den här mallen fått….Flera sidor eller är det en-sid-bläddra?Ett sätt att berätta din historia?Ett sätt för gäster att omedelbart RSVP?Utrymme för dagens logistik och detaljer?Utrymme för platsinformation + vägbeskrivning?En valfri karta för vägbeskrivning?Ett integrerat register?Ett galleri för fotografier?Frihet att anpassa den här mallen? 3/10
Single-page-scroll
&# 10004;
(begränsad)
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;
&# 10008;
&# 10004;
&# 10004;

Återigen, det’det är värt att betona att The Knot är mycket mer begränsad än de tidigare mallarna vi’Vi har tittat på, men dess teman inkluderar alla viktiga saker du’Jag behöver på en bröllopswebbplats. Om du’jag är verkligen bråttom då’är värt att titta på, men om du kan spendera till och med en timme eller två till, så är det’är värt att titta på Wix eller Squarespace för mer inspirerande bröllopsmalldesign.

5) Appy Couple

“Appy Couple är en specialiserad bröllopswebbplatsbyggare som erbjuder ett stort urval av vackra mönster för dig att prova. Medan det’är inte lika mångsidig som Wix eller så snygg som Squarespace, det kan ta lite av stressen från att skapa en bröllopswebbplats.”

Appy Couple erbjuder flera hundra bröllopswebbplatstema för dig att prova, vilket verkligen låter som mycket så om du blir förlamad av val, se upp!

Men ungefär som The Knot är det här mer temaförändringar än faktiska mallmalldesigner. Den enda verkliga förändringen du kan göra är om du vill ha en webbplats med en sida eller en flersidig webbplats.

Detta kan begränsa mängden anpassning du kanske vill göra för att göra din webbplats mer unik.

“Eukalyptus” Tema

Spela

De ‘Eukalyptus’ temat är vackert, smart och väldigt professionellt. Det påminner mig om en lite mer exklusiv version av The Knot’s ‘Falla’ tema (ovan).

Jag tror att min favorit med den här bröllopsmallen – bortsett från den vackra designen – är att den gör allt super bekvämt för gäster, vilket verkligen är viktigt i min bok.

Har den här mallen fått….Flera sidor eller är det en-sid-bläddra?Ett sätt att berätta din historia?Ett sätt för gäster att omedelbart RSVP?Utrymme för dagens logistik och detaljer?Utrymme för platsinformation + vägbeskrivning?En valfri karta för vägbeskrivning?Ett integrerat register?Ett galleri för fotografier?Frihet att anpassa den här mallen? 2/10
Flera sidor
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;
&# 10008;
(måste lägga till från redaktör)
&# 10004;
&# 10004;

“Midnatt på Manhattan” Tema

Spela

De ‘Midnatt på Manhattan’ tema är en mycket avancerad design som fångar ögat och skriker ‘detta kommer att vara ett heck of a evert!’

Trots att det är en blädesdesign på en sida, där’s massor av utrymme för dig att dela fotografier.

Webbsidor med en sida är notoriskt svåra att balansera mellan skriftligt innehåll och bilder. Detta tema gör ett bra jobb med att hjälpa dig att kommunicera viktig information och samtidigt dela glädjen över dagen själv.

Har den här mallen fått….Flera sidor eller är det en-sid-bläddra?Ett sätt att berätta din historia?Ett sätt för gäster att omedelbart RSVP?Utrymme för dagens logistik och detaljer?Utrymme för platsinformation + vägbeskrivning?En valfri karta för vägbeskrivning?Ett integrerat register?Ett galleri för fotografier?Frihet att anpassa den här mallen? 2/10
Single-page-scroll
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;
&# 10008;
(måste lägga till från redaktör)
&# 10004;
&# 10004;

SLUTSATS:
DEN BÄSTA WEBBPLATSENS TEMPLAT FÖR DIG

Hittade den här artikeln användbar?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map