Skräddarsy varumärkesgranskning: Är det den bästa logogeneratorn för dig?


Tailor Brands Review

Skräddarsydda märken


Betyg

5 av 5 stjärnor

Se skräddarsydda märken

 • Enkel att använda varumärkesplattform som låter dig designa en logotyp på bara några minuter
 • En av de billigaste logogegeneratorerna på marknaden
 • Fullt sortiment av avancerade märkesverktyg tillgängliga på premiumplan

Recension av Fred Isaac

Senast uppdaterad 10 juni 2019

Tailor Brands är i uppdrag att hjälpa vanliga folk att bygga extraordinära märken online.

Ju bättre du kan få ditt varumärke att se ut, desto bättre blir det’kommer att utföra.

Folk är mer benägna att använda dina tjänster, köpa dina produkter eller bara besöka din webbplats om du har ett professionellt varumärke. Du gör inte’Det måste vara en multinationell jätten som McDonald’s eller Nike för att ha en fantastisk logotyp.

Så hur skapar du en stilfull logotyp för din webbplats utan att investera mycket tid och pengar?

Steg fram Tailor Brands.

Tailor Brands är ett maskininlärningsverktyg som hjälper entreprenörer och webbplatsägare att utforma kraftfullt varumärke. Du gör inte’Jag behöver inte en enorm designbudget och du behöver inte’Jag behöver ingen teknisk skicklighet för att få en logotyp med Tailor Brands.

den’är en av de bästa logotyptillverkarna online och har hjälpt över tre miljoner kunder.

Enligt företaget designas en ny logotyp varje sekund. Så det måste göra något rätt!

I denna Tailor Brands-granskning vi’Jag ska titta på:

 • Prissättning
 • Kundsupport
 • Designkvalitet
 • Ytterligare Tailor Brands produkter…
 • Och mycket mer!

Du kan bestämma om Tailor Brands är rätt verktyg för att skapa din logotyp. Det bästa är att designa en logotyp på Tailor Brands är gratis. Du kan se hur det ser ut först innan du bestämmer dig för att köpa det.

1

Tailor Brands Review: Pros & Nackdelar

Fördelar nackdelar

Topp tre skräddarsydda varumärken# 1

# 2

# 3

Enkel användning
Detta är det första som ska lyfta fram i en Tailor Brands-översyn. Plattformen är mycket enkel och att få en logotypdesign är imponerande smärtfri. Presentationen av din färdiga produkt är också av högsta kvalitet.
Tilläggsprodukter
Från Tailor Brands-visitkort till e-signaturer och sociala mediehjälp går hela produktsortimentet utöver logotyper. Tailor Brands vill vara mycket mer än din logotillverkare; det vill vara en komplett lösning på dina varumärkesbehov.
Bra valuta för pengarna
Ett brett utbud av kompletterande produkter och tjänster innebär att skräddarsydda varumärken är bra för pengarna. Prissättning (mer om detta senare) anges tydligt på webbplatsen och varje plan har solida funktioner som standard. Vad’Du kan också få en rad logotyper designade gratis – vad’s bättre valuta för pengarna än så?
Topp två skräddarsydda märken Cons# 1

# 2

Inget telefonsupport
Som någon av er som har skapat en webbplats vet, kan det vara en stor hjälp att kunna prata med någon i telefon. Så det’är lite av den nackdelen som Tailor Brands inte gör’t erbjuder telefonstöd. Som sagt, e-poststöd är snabbt och användbart, och webbplatsen är full av fördjupade guider.
Begränsad anpassning
Tailor Brands tillhandahåller inte en-till-en-konsultation med en designer för att leverera en unikt personlig logotyp. Men det’Det är viktigt att komma ihåg Tailor Brands-logotyperna är inte förberedda och du kan skapa tweaks, till exempel typsnitt och färgscheman. Logotyper skapas på plats, baserat på den information du har gett till företaget.

2

Hur du använder skräddarsydda märken & Vad du får

“Det tog mindre än 10 minuter för Tailor Brands att ge mig en fullständig företagsidentitet.”

För vår granskning av Tailor Brands beslutade vi att lägga offerten på företaget’s hemsida till testet.

För att få en logotyp på Tailor Brands måste du svara på en kort frågeformulär om ditt företag och varumärkesinställningar. Detta inkluderar typen av typsnitt du gillar och vilket företag du har’namnet är.

För vår dummy körde vi ett veteranbilsföretag…

Skräddarsy märken Logotypskapning Steg 1Ge Tailor Brands information om ditt varumärke och det kommer att utforma dig en stilfull logotyp.

En stapel visar hur mycket av processen du har kvar att slutföra.

Skräddarsy märken Logo Creation Steg 4Tailor Brands baserar din logotyp på vilken styling du berättar för den du föredrar.

Du kan välja om du vill ha en logotyp baserad på en ikon, ett namn eller en initial och kan experimentera med olika typsnitt.

Topptips: För att få ut mesta möjliga av Tailor Brands, tänk på ditt företag innan du börjar. Är det formellt eller roligt? En produkt eller en tjänst? Lokala eller nationella? Arbeta ditt företag’Identitet först hjälper Tailor Brands att skapa rätt logotyp för dig.

När du’har slutfört, skräddarsydda märken’ algoritmen kommer att generera ett antal logotypalternativ baserade på dina svar. Du kan se hur var och en skulle se ut på saker som visitkort, väskor och T-shirts.

Här’s vår valda logotyp på en webbplats hemsida, till exempel:

Skräddarsydda märken färdig logotypMed Tailor Brands kan du se dina varumärkesdrömmar bli verklighet framför dina ögon.

Sammantaget hittade vi Tailor Brands’ system smidigt, dynamiskt och till och med kul! Vi gillade det faktum att du kan gå tillbaka till en tidigare sida om du’Vi har gjort ett misstag utan att börja igen.

Orolig för att Tailor Brands låter för robot?

Don’t vara. Visst är Tailor Brands automatiserade men det gör det inte’t bara släcka ut logotyper slumpmässigt. Resultaten är mycket personifierade eftersom de’baseras på den information du tillhandahåller. den’Det är ganska sällsynt att se denna nivå av individualitet i en prisvärt logogegenerator.

den’det är som att arbeta med en designer, utan att den faktiskt framkallande räkningen i slutet! Naturligtvis vann du’t får exakt samma kreativitet som att arbeta med en heltidsdesigner. Men om du’arbetar för en budget, don’t vet var jag ska börja, eller inte’Tailor Brands är ett utmärkt alternativ om jag vill skanna igenom tusentals grafik.

3

Är Tailor Brands lätt att använda?

Enkelhet är skräddarsydda varumärken’ unik försäljningsplats. den’är den typ av verktyg vi älskar eftersom det demokratiserar webbdesign – plötsligt kan vem som helst få en bra logotyp för sitt varumärke!

Låta’s gräva lite djupare.

Traditionellt sett får du en stilfull logotyp’d måste arbeta med en professionell designer. Detta innebär kostnadsfördelar och massor av fram och tillbaka diskussioner. I slutet av uppdraget kanske du inte ens hamnar med en logotyp du gillar!

Men för att skapa en bra logotyp på Tailor Brands, behöver du bara göra:

 • Punkt
 • Klick
 • Typ

den’s verkligen så enkelt.

Här’är ett exempel från Tailor Brands-processen:

Skräddarsy varumärken Logo Creation Steg 2Tailor Brands använder information som du berättar om din verksamhet för att skapa din logotyp

Eftersom verktyget är så enkelt att ta itu med det’det är möjligt att prova det flera gånger tills du hittar den bästa logotypen för dig.

När du’Vi har hittat din design, att anpassa den med nya teckensnitt eller färger är mycket intuitiv. Den här anpassningen kanske känner sig lite begränsad om du har en mycket tydlig idé om din logotyp du vill ha. Men för de flesta kommer designen att vara mer än tillräckligt. där’Det är inte heller något som hindrar dig i att ta din logotyp och använda ett verktyg som Adobe för att jazz upp den ytterligare.

Tailor Brands gör det också mycket enkelt att förhandsgranska hur din logotyp kommer att se ut innan du bestämmer dig för att köpa den.

Du kan ladda ner din logotyp som en högupplöst PNG eller JPEG för online-användning, eller som en utskrivbar vektor EPS-fil (endast på premiumplanen – mer om planer senare).

För att ta reda på hur lätt Tailor Brands är att använda, ge det ett tag på knappen nedan…

4

Design: Hur bra är skräddarsy märkeslogotyper?

Så skräddarsy märken’ logoer är enkla att göra, men är de bra?

En viktig sak att säga är att Tailor Brands är mycket transparent. Oavsett om du tycker att logotypen är bra, dålig eller ful, där’inga dolda överraskningar. Det du ser på skärmen är hur din logotyp kommer att se ut.

Kvaliteten på Tailor Brands-logoer är hög eftersom de logotyper och teckensnitt den använder är mycket polerade.

Tailor Brands skapar de mest unika mönster jämfört med konkurrenterna. Det får sina bilder från en tredjepartsleverantör som heter Noun Project, som tar hand om alla licenser från bilden’s skapare.

Noun Project’s bibliotek med ikoner är stort och specifikationen är mycket hög. Det är därför Tailor Brands utmärker sig bland de låga ansträngningarna och billiga logogegeneratorerna på marknaden.

Strängt taget där’ingen garanti för att din design kommer att vara unik för dig. Den där’Det är också sant att arbeta med någon formgivare eller byrå, naturligtvis! Men Tailor Brands skapar över en miljon olika logotypalternativ för varje beställning, så det’Det är mycket osannolikt att din logotyp vann’t vara personlig för dig.

Tailor Brands sliter gränsen mellan enkelhet och prisvärdhet och kvalitet på design. den’varför det’är ett mycket bra alternativ om du’är frilansare, ägare eller entreprenör för små företag, någon som vill skapa ett varumärke online för första gången, eller bara om du’arbetar för en budget men don’t vill kompromissa helt med kvaliteten.

Bara för att du inte gör det’Jag har fickor lika djupa som McDonald’s gör inte’t menar att du ska nöja dig med en smal logotypdesign, eller hur?

Kan jag varumärke min Tailor Brands-logotyp?

Detta är en vanlig fråga från kunder, så vi lägger den till Tailor Brands.

Företaget berättade för oss att medan du är fri att använda din logotyp för icke-kommersiella eller kommersiella medel, om du vill varumärke den’Jag måste prata med en advokat.

Detta beror på att varumärkeslagar varierar från plats till plats. Skräddarsydda varumärken är “inte kan ge juridisk rådgivning” (och vi är inte heller).

5

Tailor Brands kundtjänst

Även med de enklaste verktygen i världen, det’s uppmuntrande att få hjälp finns tillgängligt om du fastnar. Så nu’det är dags i vår Tailor Brands-granskning för att prata om kundsupport.

Om det’s en nackdel till Tailor Brands den’s att det inte gör det’t erbjuder telefonstöd.

Vi vet från att bygga webbplatser att det är en ovärderlig resurs att ha telefonsupport på kranen. där’det är inget som att förklara din fråga till en människa.

Med det sagt, skräddarsydda märken’ webbplatsen har en gedigen FAQ-sektion full av fördjupade guider för att svara på dina mest pressande frågor.

Kundtjänst är tillgängligt via ett onlineformulär eller via e-post. Vår första erfarenhetsupplevelse är svar snabba, omtänksamma och hjälpsamma. Tailor Brands säger att det syftar till att svara inom 24-48 timmar. Vi fick ett svar på vår fråga bekvämt inom detta fönster.

En del av det erbjudna stödet är naturligtvis hur lätt Tailor Brands är att använda. Mycket hårt arbete har gjorts för att göra logotypgenereringsprocessen så enkel att använda som möjligt.

Vi’Vi har designat massor av testlogotyper med Tailor Brands och har aldrig behövt hjälp.

6

Skräddarsydda märken Prissättning: Hur mycket kostar skräddarsydda varumärken?

Så hur mycket kostar allt detta? Ingen utvärdering av Tailor Brands skulle vara fullständig utan en titt på prissättningen.

Det finns två Tailor Brands prenumerationsplaner:

 • Dynamisk logotyp – $ 9,99 / månad eller $ 2,99 / månad om du betalar för ett helt år
 • Premie – 49.99 $ / månad eller $ 10.99 / månad om du betalar för året

där’s också en extra rabatt om du stumpar upp för ett tvåårsabonnemang.

Och kom ihåg, det’s GRATIS att leka med verktyget och skapa en logotyp.

Båda planerna ger dig:

 • Högupplösta logotyp
 • Transparent PNG-fil
 • Licens för kommersiell användning
 • Förmåner inklusive varumärkesanalys och speciella säsongslogotyper (under hela din plan).

den’Det är viktigt att notera att du kan avbryta när som helst och du’Jag får fortfarande din logotyp och kommersiella rättigheter. Du’Jag tappar bara de pågående förmånerna av att vara kund på Tailor Brands.

Så om du bara vill få din logotyp och don’t vill ha en löpande kostnad, rekommenderar vi att du betalar för en månad på Dynamic Logo-planen. Men om du’efter en mer långsiktig investering i ditt varumärke och har utarbetat en rimlig budget, då är en årlig Premium-plan värd att titta på.

Det beror på att den stora skillnaden mellan de två planerna är att Premium-alternativet är en fullständig varumärkeslösning. Tailor Brands är ganska prissatta på grund av de extra funktioner som ingår i Premium-planen.

Kostnaden är ungefär i nivå med marknadsrival.

Tailor Brands är på god väg att bli mycket mer än en loggenerator. den’är en one-stop-shop för många av dina varumärkesbehov. För att göra ändringar i din logotyp, du’Jag måste ha en Premium-plan.

Som leder oss vidare till…

7

Skräddarsydda varumärken: Ytterligare tjänster & Produkter

Registrera dig för en Premium-plan med Tailor Brands och dig’Jag får tillgång till en imponerande mängd produkter och tjänster.

Detta inkluderar:

 • Logotypens storlek
 • Rådgivning om varumärkesstrategi
 • Visitkort designverktyg
 • Support för sociala medier (inklusive Facebook-inlägg och annonser och verktyg för design av sociala omslag)
 • Riktlinjer för varumärke online
 • Branded presentationer
 • Branded affärsdäck
 • Märkesverktyg för vattenstämpel (perfekt om du’är en konstnär som säljer bilder online)

Vi vann’Jag går inte igenom alla här (det här är en Tailor Brands-granskning, inte en försäljningsgrad), men vi’Jag ger en smältbar analys. Besök Tailor Brands för en fullständig lista.

Skräddarsy märken’ ytterligare tjänster är särskilt bra om sociala medier är en stor del av ditt varumärke’s närvaro online. Det hjälper dig att skapa inlägg för Twitter, Facebook och Instagram och skapa logotyper och bilder i perfekt storlek för var och en av dessa plattformar.

Du kan också få stöd för att lägga till din logotyp i en e-postsignatur. Det här är den typ av fiddly uppgifter som kan äta upp din tid, särskilt om du’har inte erfarenhet av design. Men det finns också uppgifter som om du inte gör det’Om du gör det ordentligt kan ditt varumärke se amatöriskt ut.

där’det är utan tvekan att de extra verktygen hjälper dig att bygga ett kraftfullt märke online. Ett väl utvecklat varumärke kommer att översätta till mer intäkter, så din månatliga kostnad kommer att lönas i det långa loppet.

Men om du’Om du vill hålla sakerna enkla kan de bara vara en onödig komplikation (för att inte tala om kostnader!)

Exempel på skräddarsydda märkenMed Tailor Brands kan du se din logotyp i verkliga situationer, som visitkort! 8

Tailor Brands Review: Slutsats

Tailor Brands är ett bra alternativ om du’letar efter ett snabbt och kostnadseffektivt sätt att skapa en logotyp.

Om du inte gör det’t har tid eller pengar att investera i en professionellt designad logotyp, eller du’du är orolig för dina tekniska färdigheter’T up to scratch kan Tailor Brands bara vara svaret.

Det ger småföretagare och enmansband onlinehandlare chansen att slå över sin vikt i varumärkesarenan och tävla med de stora pojkarna.

Några av er kanske bara börjar på din varumärkesresa. Du kanske är osäker på vad du vill eller vad’s tillgängliga. Tailor Brands är ett bra första stopp för att upptäcka logotypdesign som kan hjälpa till att bygga ditt varumärke’s bild.

Mer erfarna användare kan hitta anpassningsalternativen lite begränsade eller släppas av de förkonstruerade ikonerna.

Men tack vare de funktioner som finns tillgängliga i sin Premium-plan kan Tailor Brands också erbjuda en mer långsiktig service. Det kan vara ditt automatiska varumärkeskonsult.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me