Var man kan hitta bra frilansande webbdesigners, grafiska formgivare eller utvecklare

var man hittar frilansande webbdesigners och utvecklareI livet finns det oftast hårdare eller lättare sätt att göra saker. Att hitta rätt frilansande webbdesigners eller utvecklare är inget undantag.


Att hitta och anställa någon som hjälper dig att bygga din webbplats kan suga – särskilt om det här är första gången du bygger en webbplats.

 • Det är tidskrävande.
 • Frilansaren du anställer kanske inte uppfyller dina förväntningar även om du investerar tid och pengar i projekten.

Ärligt talat, ibland känner jag den tid det tar mig att beskriva projektet, lägga ut jobbet, intervjua de sökande och anställa frilansaren, jag skulle redan ha slutfört projektet själv!

Så mycket som jag fruktar att leta efter frilansande webbdesigners eller utvecklare, jag vet hur mycket värde de kan ge till våra webbplatser.

Jag kan ladda ner mitt designstormarbete till dem, så jag kan ägna mer av min egen tid åt att fokusera på högt uppskattade uppgifter som marknadsföring eller produktskapande som verkligen kan växa vår verksamhet.

När vi lär oss att bli kunniga entreprenörer, bitar vi bullet och duvans ansikte först för att räkna ut ett sätt att anställa frilansande webbdesigners och utvecklare, samtidigt som vi minimerar huvudvärk och frustrationer under hela processen.

Efter att ha anställt, skjutit och arbetat med ett antal frilansare under åren, räknade vi ut en formel eller ett system som sparat oss tid och huvudvärk, genom:

 1. Försiktigt förbereda och beskriva projektet; och
 2. Använda pålitliga jobbportaler som underlättar att hitta, hantera och betala våra frilansare (mer information nedan).

Vi kommer in i den snåla skitna nedan. Eller skona själv besväret, kontakta en av de professionella som handplockas av våra vänner på Expert Market.

Contents

Utmaningar med att anställa, hantera och betala frilansare

En av de mest uppenbara utmaningarna vi var tvungna att ta itu med var att ta reda på hur vi skulle anställa, hantera och betala våra frilansare.

Du kan hitta alla typer av skickliga designers och utvecklare över hela världen, från utvecklade länder som USA, Storbritannien, Australien, etc., ända till utvecklingsländer som Filippinerna, Indien, Rumänien, etc..

Det som verkligen hjälper är att hitta en jobbportal som ger dig:

 1. Ett bra urval av kvalificerade frilansare runt om i världen.
 2. Pålitligt betygssystem så att du snabbt kan eliminera dem med dåliga betyg.
 3. Verktygstestverktyg så att du kan få en bra känsla för om en frilansare är kvalificerad.
 4. Betalningshanteringsverktyg så att du kan skydda dig själv med säkrade betalningar och bara släppa betalningar när du’är nöjd med det avslutade arbetet.
 5. Kundtjänstrepresentanter som du kan vända dig till om du har några tvister med din frilansare.
 6. Inbyggt personalhanteringsverktyg som låter dig spåra de timmar din freelancer faktiskt har använt på ditt projekt och också skapa milstolpar för större projekt (inte alla jobbportaler har den här funktionen).

När du använder en jobbportal som faktiskt minskar frustrationerna med att hantera en frilansare, gör det verkligen processen mycket mindre smärtsam och kan spara mycket tid – så att du kan göra andra saker som betyder mer för dig.

Alternativt, om du inte gör det’t vill gå längs vägen för att anställa frilans, kan du använda företag som erbjuder en fullservice för att bygga och designa webbplatser som Exai.com.

Fördelar och nackdelar med gratis vs betalda jobbportaler

Som nämnts ovan finns det gratis eller betalda jobbsökningsportaler.

Jag gör inte’Jag vet om dig, men vi älskar att använda gratisverktyg (om de fungerar bra). Varför betala när du kan använda något lika bra – gratis?

Men när det gäller jobbportaler och projektledning i allmänhet finns det ett bra fall för att använda betalda jobbportaler.

Låta’s gå över för- och nackdelarna med gratis och betalda jobbportaler…

GRATIS JOBBPORTALER

Craigslist är den mest uppenbara platsen att hitta personer som vill anställas. Om ditt land inte gör det’t har Craigslist, det kommer förmodligen att ha ett liknande online klassificerat forum där människor kan erbjuda lokala tjänster, sälja begagnade varor osv..

Dessa gratis klassificerade forum låter dig hitta människor i ditt lokala område om du inte gör det’t känner mig bekväm med att anställa någon från en annan stad eller land.

Det finns några nackdelar när du använder gratis klassificerade forum för att hitta frilansare:

 • den’är svårt att bedöma kandidater eftersom det inte finns tidigare kundbetyg eller recensioner du kan hänvisa till.
 • Vem som helst kan ansöka och du har ingen aning om personen till och med är kvalificerad. Vad om du’letar du bara efter erfarna webbdesigners? Du’Jag kommer i slutändan att spendera mycket tid på screening för okvalificerade sökande.
 • Det finns inga inbyggda verktyg för projekthantering för att hjälpa dig organisera och underhålla bergen av e-postmeddelanden, dokument och bilder du skickar fram och tillbaka med din frilansare. Kom ihåg att hitta den perfekta personen som hjälper dig med ditt projekt är bara början. När ditt projekt börjar behöver du ett bra projekthanteringsverktyg som hjälper dig att organisera alla diskussioner och filöverföringar.
 • Det finns ingen säker betalningsplattform som låter dig hålla pengarna i spärren och bara släppa dem när projektet eller den specifika milstolpen är klar.

Att hantera ett projekt från början till slut är inte som att köpa en påse potatis från mataffären. När du gräver i de vackra snygga detaljerna, finns det många saker att tänka på, särskilt om du inte gör det’t har en etablerad tidigare arbetsrelation med frilansaren (som också kan bo i en annan stad eller land).

Om du har omfattande erfarenheter av projektledning eller arbetar med människor online som inte är belägna nära dig kanske du inte behöver dessa extra verktyg för att göra ditt liv enklare.

Men för de flesta människor som aldrig anlitat någon online tidigare kan dessa verktyg vara en livräddare.

Det är anledningen till att vi värdesätter jobbportaler som erbjuder dig inte bara tillgång till kvalificerade kandidater, utan också överlägsna filtreringssystem, projekthanteringssystem och betalningsverktyg som kan bidra till att minska osäkerheten och begränsa missförstånd / missförstånd.

BETALA JOBBPORTER

Med betalda jobbportaler är det gratis för dig att söka eller skicka jobb till jobbtavlan.

Jobbportalen tar emellertid en provisionskostnad när du anställer en frilansare.

Denna provision sträcker sig från 5% – 15% av den totala projektkostnaden och den kan betalas antingen av arbetsgivaren (du) eller frilansaren. Om det är frilansaren som betalar avgifterna, fakturerar han / hon det vanligtvis i deras tim- eller fastprisavgift (vilket innebär att det är du som kommer att betala för det).

Även om detta verkligen är en extra kostnad, ger det dig tillgång till system och verktyg som du vann’hitta i gratis jobbportaler (som diskuterats ovan).

Dessa system och verktyg inkluderar:

 • Tillgång till en global pool av frilansare (inte begränsat till ditt lokala område);
 • Förhandsgranskade kandidater (och till och med testa dem för att verifiera sina färdigheter);
 • Tillåter dig att granska varje kandidat’historiska betyg från sina tidigare arbetsgivare;
 • Kommunikations- och fillagringssystem så att du inte gör det’t måste söka igenom hundratals e-postmeddelanden;
 • Betalningshantering (inklusive att hålla pengarna i escrow och inte släppa dem förrän du är nöjd med resultatet av projektet); och
 • Tvisthantering.

Med tanke på att du har tillgång till dessa projekthanteringsverktyg börjar avgifterna som du betalar jobbportalerna vara vettigt.

Kom ihåg att om du inte gör det’t faktiskt slutar att anställa en frilansare för ditt projekt, du är inte skyldig att betala någonting alls.

Här är en av de största orsakerna till att vi föredrar betalade jobbportaler:

Bästa platserna att hitta frilansdesigners & utvecklare

# 1 UpWork (tidigare Elance och oDesk)

Bästa övergripande jobbportal för alla typer av projekt
KOSTNAD: Gratis att publicera | Bra för projektbaserade eller timbaserade projekt

var man hittar frilansdesigners UpWork Elance

Odesk är en massiv online-jobbportal för alla typer av frilansare, från designers till arkitekter till personliga assistenter.

Med UpWork, du’Jag har en god chans att hitta hjälp för alla jobb som kan levereras online.

Sammantaget är deras system ganska lätt att använda. Det tar bara några minuter att vandra runt i deras användarportal för att hitta olika funktioner, till exempel var du hittar dina aktiva projekt, var du kan finansiera ditt konto eller var du kan frigöra betalningar.

Sedan vi först började använda UpWork, de’vi har gjort många stegvisa förbättringar av sina projekthanteringsverktyg som är mycket praktiska för större projekt med en längre tidslinje.

Alla våra diskussionshistorier med våra frilansare och alla dokument och bilder som vi delade finns på en central plats. Så det gjorde vi inte’Jag måste gå igenom hundratals e-postmeddelanden för att söka efter en specifik diskussion som ägde rum tidigare.

Ett annat utmärkt projekthanteringsverktyg som UpWork erbjuder är tidsspårningsverktyget. Vi har ett antal frilansare som arbetar i timme med mindre projekt. Dessa frilansare kan logga in på sina UpWork-konton och aktivera tidspåraren, så systemet kan övervaka och spåra hur lång tid de arbetar med våra projekt.

Systemet tar automatiskt periodiska skärmdumpar av sina datorskärmar, så vi kan få visuella bekräftelser på att frilansarna faktiskt arbetade på våra projekt. Detta håller dem ansvariga och ger oss en lugn i sinnet att frilansarna var’t fakturerar oss för oberoende arbete. Ett mycket snyggt verktyg!

Vi använder bara tidsspårningsverktyget för nya frilansare. En gång vi’Vi har arbetat med dem ett antal gånger, och om deras kvalitet på arbetet är bra, litar vi dem tillräckligt för att ta ord om hur lång tid varje projekt tog att slutföra.

Det finns några frilansare som insisterar på att använda tidsspårningsverktyget. Detta beror på att det tar bort eventuella tvister om den faktiska tiden de loggade in för sina projekt. Detta verktyg skyddar alla parter i projektet.

Vi älskar UpWork’s betalningsverktyg också. Du kan skapa flera milstolpar för ett större projekt, och konfigurera systemet för att automatiskt släppa betalningar när varje milstolpe uppfylls – du måste naturligtvis godkänna varje milstolpe.

Du kan förfinansiera ditt konto så att din frilansare får en lugn i sinnet att de kommer att få betalt när jobbet är klart.

En annan cool funktion som UpWork erbjuder att de flesta betalda jobbportaler inte’t, är verktyg för testning av färdigheter.

Frilansare kan ta ett standardiserat test på alla tekniska färdigheter som grammatik, kodningsrelaterade färdigheter som HTML, CSS, JavaScript och mer. Betygen från dessa test gör att du enkelt kan jämföra varje kandidat’s färdigheter – särskilt om du inte gör det’t har den speciella färdigheten.

Om du till exempel behöver HTML- eller CSS-kodning kan du söka efter frilansare som fick över 90% på dessa färdigheter. Detta hjälper dig att anställa bra, kvalificerade arbetare.

Sammantaget gillar vi UpWork. Vi’Vi har använt det för både korta och längre projekt. I vissa fall använder vi det som vår primära projekthanteringsprogramvara för långsiktiga frilansare.

Som vi’har blivit bättre i våra egna kodnings- och designfärdigheter, vi’har blivit mindre beroende av UpWork. Men när vi behöver anställa för något annat är UpWork alltid det första vi besöker.

Vad erbjuder UpWork?

Lägg upp jobb och vänta tills kandidaterna ska ansökaJa
Sökmotor för dig att hitta frilansare med mycket specifika färdigheterJa
Få åtkomst till frilansare över hela världenJa
Tidigare kundrecensioner & betygJa
Standardiserade tester för frilansare för att bekräfta sina tekniska färdigheterJa
Projekthanteringsverktyg (uppsatta milstolpar, kommunikation, tidsspårning, visuella bekräftelser)Ja
Säker betalningsplattformJa

Vem ska använda UpWork?

 • Om du är ny med att anställa och hantera frilansare online.
 • Om du har större projekt med en längre tidsram som verkligen kan använda UpWork’s verktyg för projektledning och milstolpsbetalning.
 • Om du vill ha mer säkerhet och ansvarsskyldighet när du arbetar med designers eller utvecklare.
 • Om du vill bygga ett team av frilansare och hantera alla alla på ett ställe.

# 2 Fiverr

Bästa jobbportal för mindre projekt eller projekt med begränsad budget
KOSTNAD: Ställ in priset för projektet (de flesta jobb är $ 5)

var man hittar freelance designers fiverr

Fiverr är ett helt annat sätt att anställa en frilansare.

Traditionellt publicerar du ett jobb och väntar på att sökande ska ansöka. Du går igenom deras portföljer och erfarenheter för att hitta rätt person.

Fiverr vred den här metoden upp och ner!

Formgivare eller utvecklare kommer att publicera den typ av jobb de vill ta på sig, till exempel att skapa vintage-logoer, animerade 2-minutersreklam, bokomslag skapande, etc. Du kan söka genom frilansare som är specialiserade på den typ av jobb du vill hyra för.

Detta gör anställningen för mindre projekt mycket effektivare än det traditionella sättet att söka efter kandidater. Du ser allt på förhand så det finns inga gissningar.

Hoppade helt enkelt till vilken typ av jobb du vill hyra (dvs. skapa en tecknad figur) och bläddra igenom alla designers att hyra. Du kan se varje frilansare’s kundbetyg, deras bakgrund, varför typ av projekt du kan beställa från dem och hur lång tid det kommer att ta att slutföra projektet.

Du kan välja från en förinställd meny med jobb som erbjuds av frilansaren och beställa det online som – precis som att köpa något från Amazon.

Fiverr är snabb, pålitlig och prisvärd!

Vad erbjuder Fiverr?

Lägg upp jobb och vänta på att kandidaterna ska ansökaNej. Du hittar en frilansare, beställer ett jobb och meddelar detaljerna om jobbet till frilansaren. Den där’s det!
Sökmotor för dig att hitta frilansare med mycket specifika färdigheterJa
Få åtkomst till frilansare över hela världenJa
Tidigare kundrecensioner & betygJa
Standardiserade tester för frilansare för att bekräfta sina tekniska färdigheterNej
Projekthanteringsverktyg (uppsatta milstolpar, kommunikation, tidsspårning, visuella bekräftelser)Nej. Det här är mikrojobb som bara tar ett par timmar till mindre än en dag att slutföra.
Säker betalningsplattformJa

Vem ska använda Fiverr?

 • Om du har små eller enstaka jobb att slutföra.
 • Om du har en begränsad budget.
 • Om du behöver jobbet att slutföra mycket snabbt och du inte’t har dagar att vänta på sökande.
 • Alla som vill ha mer säkerhet och ansvarsskyldighet när man arbetar med en designer eller utvecklare.

# 3 99 design

Bästa jobbportalen för att hitta grafiska formgivare
KOSTNAD: Köp ett paket och låt flera designers skicka in sina mönster. Välj din favorit.

var man hittar frilansdesigners 99 design

99designs är en marknadsplats full av designers som bjuder på ditt grafiska projekt.

Du har professionella designers som specialiserar sig på logotyper, appar, kläder & merchandises, konst & illustration, bok & tidskrifter, reklambanners osv. I grund och botten har allt med grafik att göra, design har designare för det.

Den bästa delen av den här tjänsten är att när du har publicerat ditt projekt kommer du att ha flera designer design för dig och du måste bara välja en vinnare.

Du betalar bara efter att du hittat en grafisk design som du vill använda! Så om du inte är nöjd med någon av mönstren, gör du inte det’t måste betala en krona – ta bort alla ekonomiska risker från dig.

Så på ett sätt har du nu en “mini” armé av designers som arbetar för dig och du betalar bara för den design du vill ha!

Om du behöver designtjänster regelbundet, erbjuder 99design också Pro Service. Föreställ dig att få en intern anställningschef som också hjälper dig att hantera varje designprojekt. Detta frigör mycket av din tid att ta hand om andra aspekter av ditt företag.

Letar du efter designråd?

99 design ger dig också tillgång till designproffs som kan ge dig råd om hur du bäst planerar för de designjobb du har. Tänk på det som en designervän du kan vända dig för att be om tips om specifika projekt.

Vad erbjuder 99designs??

Lägg upp jobb och vänta på att kandidaterna ska ansökaJa
Sökmotor för dig att hitta frilansare med mycket specifika färdigheterJa
Få åtkomst till frilansare över hela världenJa
Tidigare kundrecensioner & betygJa
Standardiserade tester för frilansare för att bekräfta sina tekniska färdigheterNej
Projekthanteringsverktyg (uppsatta milstolpar, kommunikation, tidsspårning, visuella bekräftelser)Nej
Säker betalningsplattformJa

Vem ska använda 99 design?

 • Om du vill ha mer transparens när du anställer en designer. Du får välja bland många mönster och du betalar bara när du väljer den du älskar.
 • Om du har både små och stora designprojekt.
 • Om du behöver hjälp när du anställer en designer genom att använda 99designs’ designrådgivningstjänst.
 • Om du har regelbundna designbehov och vill bygga ett team på lång sikt genom att använda 99 design’ Pro-tjänst.

Hederligt omnämnande – Toptal

Anställ de 3% av frilansstalenten

var man hittar freelance designers toptal

Toptal är ett intressant sätt att hitta exceptionella frilanstalanger som tidigare bara var tillgängliga för stora företag.

Fullständig avslöjande – vi har aldrig använt Toptal förut.

Det här forumet för utstationering av jobb rekommenderas från företagare som vi beundrar. Efter att ha läst mer om Toptal och vad de gör, tyckte vi att det var en mycket intressant resurs att vi vill dela den med dig.

Om du någonsin anlitade personal tidigare vet du att att hitta bra talanger är som att vinna lotteriet – det’är inte lätt!

Även när du är villig att spendera topp dollar för att anställa den bästa personen för jobbet, gör det fortfarande inte’garanterar att du lyckas.

Det är här Toptal kommer in i bilden.

De flesta jobbportaler tillåter alla frilansare av alla kompetensuppsättningar eller erfarenheter att skapa en profil och börja ta emot jobberbjudanden. Hur Toptal sticker ut från mängden är att de har en rigorös screeningprocess för att bara låta de bästa frilansarna (topp 3%) gå med i dem.

Föreställ dig Toptal som ett rekryteringsföretag som skärmar och genomför bakgrundskontroller av kandidater innan du skickar en kortlista. De sätter i arbetet så att du kan vara säker på kvaliteten på de människor du kommer att anställa.

Toptal’webbplatsen ser bra ut och många stora företag använder dem. Från att läsa om vad de gör och hur de är annorlunda, vi’har varit intresserade av att prova sin tjänst inom en snar framtid.

Kolla in deras webbplats och se om deras tjänst passar dig. Om du bestämmer dig för att prova Toptal, se till att du kommer tillbaka och delar dina erfarenheter genom att lämna en kommentar nedan! Vi’d älskar att höra din feedback.

Bästa stället att hitta specifika webbplatsbyggarexperter

Shopify (e-handel) | BigCommerce (E-handel)
Squarespace (Icke-e-handel)

# 4 Shopify-experter (för e-handelswebbplatser)

KOSTNAD: Projektbaserade priser fastställda av Shopify godkända experter (designers, marknadsförare, utvecklare och fotografer)

var man hittar frilansdesigners butiker experter

Shopify, enligt vår uppfattning är en av de bästa värd-e-handel byggare på marknaden idag.

De förenklar processen att skapa en onlinebutik så att du inte gör det’t behöver vara en hardcore teknisk guru för att bygga din egen e-handelswebbplats.

Här’s vår detaljerade granskning av Shopify, om du vill bygga din egen e-handel.

En av de bästa aspekterna av Shopify är att de har ett stort ekosystem av experter. Även om de flesta människor realistiskt kan bygga en bra onlinebutik med Shopify utan extra hjälp, kan du behöva lite extra hjälp när ditt företag blir tillräckligt stort (som att optimera din butik ytterligare eller integrera ännu kraftfullare verktyg i din onlinebutik) ).

När du når den punkten erbjuder Shopify dig en samling av förhandsgranskade experter som du kan anställa.

En av de största huvudvärkena när du anställer en designer eller utvecklare är du inte’t vet om de är bra på sina jobb eller inte.

Shopify löser detta problem genom att vederlägga varje enskild designer eller utvecklare som är listade på Shopify Experts marknadsplats. Detta säkerställer att dessa frilansare är verkliga experter på Shopify-plattformen och att de uppfyller de högsta standarderna för Shopify’s kvalitetskontroll.

Vad kan Shopify-experter göra för dig?

 1. Ställ in din Shopify-onlinebutik.
 2. Designa din Shopify onlinebutik.
 3. Bygg nya funktioner eller integrera e-handelsprogramvara från tredje part i din Shopify-butik.
 4. Marknadsföra dina produkter eller tjänster genom sociala mediekampanjer och SEO. De hjälper dig att skapa varumärkesmedvetenhet.
 5. Skapa bilder och anpassade foton för din e-handelswebbplats.

Vad erbjuder Shopify-experter?

Lägg upp jobb och vänta tills kandidaterna ska ansökaJa
Sökmotor för dig att hitta frilansare med mycket specifika färdigheterJa
Få åtkomst till frilansare över hela världenJa
Tidigare kundrecensioner & betygJa
Standardiserade tester för frilansare för att bekräfta sina tekniska färdigheterNej
Projekthanteringsverktyg (uppsatta milstolpar, kommunikation, tidsspårning, visuella bekräftelser)Nej
Säker betalningsplattformNej

# 5 BigCommerce-experter (för e-handelswebbplatser)

KOSTNAD: Projektbaserade priser fastställda av BigCommerce godkända experter

var man hittar frilansdesigners bigcommerce-experter

BigCommerce är också en solid e-handel byggare. Om du vill bygga en onlinebutik bör du definitivt se vår recension av deras plattform här.

På samma sätt som Shopify kan du bygga en professionell e-butik med BigCommerce’s verktyg. De är utformade på ett sätt så att du inte gör det’Jag måste anställa hardcore-utvecklare för att hjälpa dig att skapa din butik.

Men det kan komma till en punkt när du’har vuxit butiken till en punkt som du kanske vill överväga att anställa några experter för att hjälpa dig att integrera specifika verktyg eller bara för att optimera din butik lite mer.

Precis som Shopify erbjuder BigCommerce dig också en expertpanel för att anställa.

Vad kan BigCommerce’s experter gör för dig?

 1. Ställ in din BigCommerce onlinebutik.
 2. Designa en skräddarsydd butik.
 3. Hjälper dig att integrera programvara eller appar från tredje part.
 4. Annonsspecialister som hjälper dig att planera och genomföra betalda reklamkampanjer.
 5. Marknadsföra dina produkter eller tjänster genom sociala mediekampanjer och SEO. De hjälper dig att skapa varumärkesmedvetenhet.
 6. e-handelskonsulter för att ge råd om hur man skapar en bättre e-handelsaffär.

Vad erbjuder BigCommerce-experter?

Lägg upp jobb och vänta på att kandidaterna ska ansökaNej
Sökmotor för dig att hitta frilansare med mycket specifika färdigheterJa
Få åtkomst till frilansare över hela världenJa
Tidigare kundrecensioner & betygJa
Standardiserade tester för frilansare för att bekräfta sina tekniska färdigheterNej
Projekthanteringsverktyg (uppsatta milstolpar, kommunikation, tidsspårning, visuella bekräftelser)Nej
Säker betalningsplattformNej

# 6 Squarespace Specialists (för både e-handelswebbplatser och icke-e-handelswebbplatser)

KOSTNAD: Projektbaserade eller timbaserade priser fastställda av Squarespace-godkända designers och utvecklare

var man hittar frilansdesigners fyrkantiga experter

Squarespace är en av de bästa dra & släpp webbplatsbyggare på marknaden idag.

De är väldigt designorienterade, så många människor älskar hur deras webbplatser ser ut eftersom designmallarna de erbjuder dig är underbara. Bäst av allt, du inte’t behöver veta hur man kodar alls.

Du kan se vår recension om Squarespace här.

Eftersom de är ett drag & släpp webbplatsbyggare (ingen kod krävs), de flesta användare inte’Jag inser att deras Squarespace-webbplatser kan anpassas. Som sådan talas inte deras expertpanel (Squarespace Specialists) för ofta.

Vad kan Squarespace Specialists göra för dig?

 1. Ställ in din Squarespace-webbplats.
 2. Designa en anpassad Squarespace-webbplats eller bara anpassa din design.
 3. Lägg till funktionalitet, koppla upp med tredjepartsprogramvara eller integrera appar.
 4. Få professionella bilder på ditt företag, personal eller produkter tagna av begåvade fotografer.
 5. Fullständiga webbplatsbyggnadstjänster som hjälper dig att designa, märka och bygga en anpassad Squarespace-webbplats.

Vad erbjuder Squarespace Specialists?

Lägg upp jobb och vänta på att kandidaterna ska ansökaNej
Sökmotor för dig att hitta frilansare med mycket specifika färdigheterJa
Få åtkomst till frilansare över hela världenJa
Tidigare kundrecensioner & betygNej
Standardiserade tester för frilansare för att bekräfta sina tekniska färdigheterNej
Projekthanteringsverktyg (uppsatta milstolpar, kommunikation, tidsspårning, visuella bekräftelser)Nej
Säker betalningsplattformNej

Slutsats: Att hitta en bra frilansare är inte så svårt om du vet var du ska titta

Inte alla har en talang för design, och det’okej.

Medan de flesta kan berätta hur en anständig design ser ut när de ser en, har de flesta svårt att komma med en bra design på egen hand eller vet hur man förvandlar en designvision till en funktionell webbplatsdesign.

Tack vare fantastiska jobbportaler som UpWork, Fiverr, 99 design och mer är det lättare än någonsin att få åtkomst till frilansdesigners eller utvecklare runt om i världen.

När din webbplats når den punkten då det är vettigt att anställa en professionell för att ladda ner din design och webbplatsbyggnadsarbete, kan du frigöra mycket av din egen värdefulla tid för att växa ditt företag, eller bara ta hand om andra saker som är mer viktigt för dig.

Besök del 1 av den här guiden för att se vad som är det bästa sättet att anställa och hantera frilansare.

← Sida 1Sida 2

Hittade den här guiden användbar?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map