3 Webdesignprogramvare som enkelt kan hjelpe deg med å bygge et fantastisk nettsted – uten tekniske ferdigheter

Hvis du’søker etter en god programvare for webdesign – deg’jeg føler deg sannsynligvis litt tapt (og kanskje litt redd) for hvordan du bygger et nettsted som folk vant’t le av…


Noen spørsmål du har kan omfatte:

 • “Jeg føler DUMB fordi jeg ikke gjør det’Jeg vet til og med hvor jeg skal komme i gang.”
 • “Folk forteller meg at jeg må lære meg kode, men jeg har virkelig ikke det’t vil.”
 • “Jeg er født uten INGEN design talent overhode! Jeg vet det når jeg ser noe fint, men jeg har problemer med å designe NOE fra bunnen av.”
 • “Jeg’m VEI for opptatt med andre ting i livet. Jeg vil ha en webdesignprogramvare som’er enkel å bruke, og kan få nettstedet mitt til å se bra ut.”

NettdesignprogramvareHer’er den motintuitive tingen. Å bygge din første webside gjør det ikke’Jeg må være så skummel.

Den’er faktisk enklere enn du ble ført til å tro.

Denne uttalelsen ville vært helt falsk for noen år siden – men med moderne webdesignprogramvare det’Hvis du er veldig tilgjengelig for deg i dag, kan du faktisk bygge et ganske anstendig nettsted uten å måtte bruke mye tid, eller til og med gå på en kodeskole.

Don’t tro meg?

Tenk på hvor langt teknologien har forbedret det siste tiåret for å gjøre livet ditt enklere enn noen gang. Smarttelefoner, online shopping, streaming av videoer osv.

Med Uber trenger du ikke lenger forlenge armen og vinke som en gal person bare for å flagge ned en drosje. Driveren kommer til deg når du bare har klikket på en knapp.

Med Airbnb kan du faktisk bo i noen andre’er hjemme halvveis rundt i verden, alt med bare noen få klikk på nettet. Du har nå muligheten til å ikke bo på dyre hotell når du’re reiser.

De har til og med selvkjørende biler for godhets skyld!!

Så er det virkelig så opprørende å tro at det kan være enkelt å bygge nettsteder med moderne teknologi?

Med riktig webdesignprogramvare kan du nå benytte deg av teknologi (det’er enkel å bruke) for å hjelpe deg med å lage et godt nettsted.

Den’er mulig, og det’er enklere enn du tror!

Her er et sammendrag av sniktoppen av den moderne webdesignprogramvaren på markedet, og hvordan de kan hjelpe deg med å bygge ditt nettsted:

Den beste programvaren for design av nettsteder

 • Wix – Enkel å bruke redaktør med god støtte, vakre maler og innovative funksjoner og apper, gratis planer tilgjengelig eller fra $ 4,50 / mo
 • Square – en designorientert nettstedbygger, med maler som ser bra ut på alle enheter, fra $ 12 / mo
 • Weebly – Weebly – veldig brukervennlig redaktør med forhåndsdesignede sideoppsett for å hjelpe deg i gang, gratis tilgjengelige planer eller fra $ 8 / mo

Velg en nettstedbygger og tjen penger online i dag

Hvilken type nettsted vil du bygge?

bygge et nettsted bygge en nettbutikk NETTSTED ONLINE BUTIKK 1

Fordelene med moderne webdesignprogramvare

 1. Enkel å bruke – bare dra & slipp, ingen koding kreves.
 2. Profesjonelt utformede maler som du kan bruke.
 3. Alt teknisk vedlikeholdsarbeid blir ivaretatt for deg.
 4. Døgnåpne dedikerte supportteam.
 5. Rimelig prising.

Bare for å vise deg hvor enkelt det er å lage et profesjonelt nettsted som vi ser, skapte vi en utfordring for å se om en nybegynner uten opplevelse av nettstedsbygging kunne bygge et nettsted på under en time ved hjelp av webdesignprogramvare:

Nå som du har en følelse av webdesignprogramvare og hva de’er i stand til, la’s grave i hvordan disse programvarene for webdesign er annerledes (og bedre) enn den gamle skolen måten å bygge nettsteder på.

2

Den gamle og den nye måten å bygge nettsteder på

“Du kan bygge hele nettstedet ditt online i dag. Der’trenger ikke å installere noe lenger. Bare logg inn på webdesignprogramvaren (som Gmail) og deg’er klar til å starte. Hvem som helst kan gjøre dette – selv om du’er ikke datamaskinkyndig.”

I den gode ol’ dager (faktisk, det’Det var ikke så lenge siden), hvis du ville skaffe deg taxi’d må ringe dem.

Du finner nummeret på telefonen, ringer, forteller dem hvor og når du skal møte deg, venter, hopper i drosjen og betaler på slutten av turen mens du famler rundt med et knippe forandringer.

Det er veldig mye arbeid… sammenlignet med å åpne Uber-appen, klikke på en knapp, komme deg inn i bilen, gå ut av bilen, og det’s det.

Du forstår, Uber er en tjeneste – De er der for å gjøre livet enklere for deg.

Det samme er tilfelle for programvare for webdesign i dag. De’re tjenester, og ikke bare et produkt som i gamle dager.

Disse programvaretjenestene er her for å gjøre det enkelt å bygge nettsteder for deg, slik at du kan gå videre til andre viktige ting i livet ditt

Tilbake i dagene, du’d må gå inn i en butikk og kjøpe et programvare for design av nettsteder som kommer i en boks.

I boksen er det CDer du kan installere på datamaskinen.

programvare for webdesign - gammel måteÅ GAWD…. er dette HURTING øynene dine også ?? Hvordan har mennesker NOENSINNE jobbet med dette??

Etter at du har brukt to timer på å prøve å installere programmet (og utallige Windows dukker opp som sier at du må oppdatere dette eller installere den driveren),’Jeg må dra øynene gjennom en tykk teknisk manual for hvordan du faktisk bruker den.

Ja, det’er sååå primitiv! Husker du de dagene? Hvis du’er yngre, så spør foreldrene dine. De’Jeg skal fortelle hvor dårlig det sugde!

Den’er som å løpe til betalingstelefonen rundt hjørnet bare for å ringe vennen din. Så ghetto!

Nettstedsbyggere i dag er alle online basert. Så du ikke’Jeg trenger ikke kjøpe CD-er’t trenger å laste ned filer. Du skriver bare inn en nettstedsadresse i nettleseren din, registrerer deg på nettet og du kan begynne å bygge din første webside.

Du don’Jeg trenger ikke å bekymre deg for koding’Jeg må stresse med hvordan nettstedet ditt faktisk vises online. Nettstedsbyggeren tar seg av alt det tekniske for deg.

Vi’Jeg kommer nærmere inn på hvordan de fungerer nedenfor.

Husk at nettdesignprogramvare i dag er tjenester.

Dette betyr de’Vi har designet teknologi for å gjøre ting enkelt for deg, og har støtteteam på heltid som hjelper deg.

Akkurat som hvordan Uber gjør det lettere å gå fra punkt A til punkt B, og hvordan Airbnb gjør reiser enklere og billigere denne programvaren’Hele målet er å gjøre oppretting av nettsteder enkelt for deg.

3

Nettdesignprogramvare – De er lette å bruke

“Hvis du kan dra ting rundt skjermen med musen, kan du bygge nettsteder med webdesignprogramvare. De’Vi har gjort det enkelt (og kodefritt), at til og med bestemor kan gjøre det.”

Tilbake om dagene, hvis du ikke var det’teknisk, eller hvis du ikke gjorde det’Jeg har en bestevenn som heter Bill Gates, som bare skjedde for å vite hvordan du skal kode’re dritt ut av flaks.

Ikke bare det, du må konfigurere din egen server for å være vert for nettstedet ditt slik at nettstedet ditt faktisk kan eksistere på internett.

Det føles som om du trenger å gå gjennom ytterligere 4 år på skolen bare for å kunne bygge et enkelt nettsted.

OG det gjør det ikke’Du kan til og med garantere at nettstedet ditt vil se eksternt bra ut! Det siste du trenger er å bruke måneder på å bygge et nettsted og få det til å se ut som om du samlet det hele i mørket.

ewww…

Nettdesignprogramvare i dag er DØDT enkelt å bruke – og de får designet til å se bra ut.

Den’er nesten som å legge deg på sofaen mens du melder vennene dine på telefonen din for å si det “hva’er oppe”, i stedet for å bruke en skitten telefon 4 kvartaler unna på bensinstasjonen.

Programvare som Wix, Square eller Weebly gjør alt det tunge løftet for deg.

Du må bokstavelig talt bare logge deg på webprogramvaren, og du’er klar til å bygge.

Der’er ingen konfigurering, ingen oppdateringer, og enda viktigere, det er ikke nødvendig å bake informasjonskapsler for å bli venner med en kodingsguru.

Du kan dra innhold (som tekst, bilder, videoer) rundt på nettstedet ditt uten å berøre en kodelinje.

Web Design-programvare - dra og slippDra & Slipp det’er så enkelt som det ser ut

Du don’Jeg må tulle med hosting eller server ting.

Denne webdesignprogramvaren, som all annen ny teknologi i dag, gjør livet enklere for deg.

Don’t tro meg? Bare registrer deg på en av de ledende programvarene for webdesign og gi den en prøvekjøring (det er gratis å registrere deg).

Hvis du er usikker på hva som er best for deg, ta vår korte quiz for å få anbefalinger tilpasset dine behov:

nettsted byggherre quiz

Den’Jeg vil overraske deg hvor uanstrengt det er i dag å lage din egen webside, sammenlignet med for bare noen få år siden!

Vi’Jeg vil gå over noen av favorittene mine senere nedenfor.

4

Du trenger ikke å bekymre deg for design eller hvordan du får nettstedet ditt til å se bra ut

“Programvare for webdesign gir deg flotte designmaler som gir deg et forsprang. Du don’Det må i det hele tatt være bra på design.”

La’s innse det, å bygge et nettsted er en ting. Å få det til å se bra ut er en annen ting.

Det siste du ønsker er at noen skal se på nettstedet ditt og si, “hmmm, det’er hyggelig…”

Vi vet alle hva det betyr!

Her’s problemet. Selv om du fikk rundt all den tekniske hodepinen ved å bygge et nettsted, må du fremdeles få det til å se bra ut.

Tenk på en Ferrari eller en varm sportsbil etter eget valg. Ingeniørunderet som sitter under panseret er mye mindre sexy hvis skallet som sitter på toppen av det så ut som en stygg firkantet boks.

Bilen må se bra ut, ikke sant? Ingen vil eie de beste motorpengene som kan kjøpes, og bli fanget omkommet i en firkantet rute nedover motorveien.

Du’kommer ikke til å tjene noen swag-poeng med det.

Ser ut og du vet det. Bare å holde det ekte.

Så hvordan løser webdesignprogramvare dette problemet for deg?

De gir deg en god samling av profesjonelle designmaler, slik at du kan starte på høyre fot så å si, i stedet for å stirre på et tomt lerret uten å vite hvor du til og med skal starte.

nettsted Design programvare - eksempelHer’er et eksempel på kaliber med maler denne webdesignprogramvaren gir deg.

Du kan bla gjennom designbibliotekene deres, begrense til favorittbiblioteket ditt og bruke det som et utgangspunkt for å bygge ut nettstedet ditt.

Å stirre på en hvit blank side, og ikke vite hvor du skal begynne, er en forferdelig følelse, spesielt hvis du’er ikke bra med design.

Med disse designene kan du ha et flott nettsted uten å være rockstar-designer.

I stedet for “hmmm, det’er hyggelig….”, vennene dine vil si, “Whoa, hvordan gjorde du det???”

Du er kanskje ikke en rockstar-designer, men du kan absolutt føle deg som en!

Ta en titt på noen få ledende programvare for webdesign’designmaler du’Jeg får se hva jeg mener:

Wix

Wix har over 500 design som dekker et bredt spekter av bransjer – så du’Jeg har en veldig god sjanse til å finne noe for din egen bransje. Malene deres kommer med forhåndsbefolkede design, slik at du bare kan bytte inn innholdet for å komme i gang veldig raskt.

Web Design-programvare - Wix-malerKlikk for å se Wix’designmaler

Videre er designene deres veldig oppdaterte med de siste designtrendene. For eksempel kan du bygge parksi-design med 1 sider, legge inn bakgrunnsvideoer, lage forskjellige bakgrunnsseksjoner, alt uten å berøre noen koder (bare dra & miste). Du kan se dem i aksjon her.

Square

Selv om Squarespace ikke gjør det’Jeg har så mange maler, alle designene deres ser veldig profesjonelle ut og polerte ut. Den’er et klassisk tilfelle av kvalitet over kvantitet. Nettstedet ditt vil se ut som om du har betalt noen tusenvis av dollar til tilpasset design for deg.

Klikk for å se Squarespace’designmaler

Weebly

Weebly gjør det ikke’Jeg har like mange maler som Wix, og designene deres er ikke så oppdaterte som Squarespace’s (men de’kommer nærmere), men de’vi har virkelig kommet langt med å forbedre samlingen. De har noen ganske gode, og du kan forvente at enda bedre kommer i løpet av den nærmeste fremtiden.

webdesignprogramvare - Weebly malerKlikk for å se Weebly’designmaler

Som du kan se, gir denne programvaren deg en fantastisk samling designmaler – slik at du ikke gjør det’Jeg må være redd for at nettstedet ditt skal se bra ut. Hvis du ikke har det’ikke gjort det ennå, klikk på bildene over for å se selv!

5

Beklager, men du trenger ikke å forholde deg til verter og servere

“Du pleide å takle alle tekniske oppgaver som hosting og sikkerhetsoppdateringer. Ikke nå lenger. De’alle er tatt vare på for deg.”

Den’er en trist dag… og jeg’Jeg snakker ikke om restaurantverter og servere (dagens mest spøkte vits)…)

Jeg mener, hvorfor ville ikke det’Vil du torturere deg med tekniske manualer om hvordan du konfigurerer, konfigurerer og finpuss servere slik at du kan være vert for nettstedet ditt på nettet? Den’er ikke som du har bedre ting å gjøre…

Programvare for nettstedsdesign i dag er alt online. Så du ikke’t må bekymre deg for hvordan du kan holde nettstedet ditt på internett.

Bare logg inn i programvaren, sett inn innholdet ditt ved å dra det & slipp teknologi (ingen koding nødvendig), og klikk publiser.

De’Vi har gjort det enkelt for deg.

Det er ikke sikkert at du får et æremerke for å lære hvordan du konfigurerer og justerer servere. Det motsatte kjønn får ikke sjansen til å sikle over teknologien din. [Triste ansikter rundt]

Det du vil ha, er et godt nettsted – publisert, slik at du kan gå videre og ta vare på andre ting i livet ditt.

Alle tekniske spørsmål bakover blir administrert for deg av programvareleverandørene.

Husker du hva jeg nevnte ovenfor? Denne programvaren er tjenester. De’er her for å betjene brukerne (deg), slik at du faktisk kan glede deg over prosessen.

6

Hva om jeg trenger litt håndholding & Brukerstøtte?

Å bruke en webdesignprogramvare for å bygge din egen webside er ikke som å kjøpe verktøy og materialer fra Home Depot, der du’Det er stort sett igjen å finne ut av ting på egen hånd med minimale instruksjoner.

Når du bygger nettstedet ditt med denne programvaren, gir de deg 24/7 support.

I tillegg til med omfattende hjelpeguider på nettet slik at du kan søke etter svar, tilbyr de også forskjellige kanaler for personlig assistanse:

Wix: Telefon / e-post

Square: Live chat / e-post

Weebly: Telefon / Live Chat / E-post

Bare for å gi deg en ide om støttenivået du kan forvente, her er støttestatistikken for Squarespace fra 2016:

programvare for webdesign - støtte for kvadratområdetStøttestatistikk for Squarespace i 2016

Så enkelt som denne programvaren er å bruke, ved å kunne få ordentlig støtte gir du litt mer tillit til din evne til å bruke dem til å bygge et godt, funksjonelt nettsted. Bli enige?

7

Priser for nettdesignprogramvare – er det verdt investeringen?

“Teknologi blir billigere & billigere. Det samme gjelder programvare for webdesign – den månedlige avgiften er veldig rimelig.”

Jeg’Jeg kommer rett til det. Å bygge din egen webside er ikke dyrt lenger.

Faktisk er drivstoff med den daglige Starbucks-vanen 20x – 30x dyrere per måned enn å komme i gang med en webside-programvare.

De darn trippel, venti, halvsøt, tynn, lite skum, soya karamellmaciatoer.

Faktisk lar noen av de beste programvarene deg bygge et komplett nettsted gratis. De don’til og med pålegge en tidsbegrensning for hvor lenge du kan fortsette å bruke dem.

Fangsten er at hvis du vil ha flere verktøy, eller være i stand til å tilpasse visse ting, du’Jeg må abonnere på en premieplan.

Men du kan komme i gang med en premiumplan for så lite som $ 5 per måned. Det er ingen skjulte avgifter.

Du’Jeg må bare gi opp en fancy kopp (falske) kaffe i en dag. Jeg’Jeg er sikker på at du kan takle det.

Jo høyere plan, jo flere funksjoner får du selvfølgelig.

Men etter min mening gir webdesignprogramvaren nedenfor deg alle nødvendige verktøy for å publisere et funksjonelt nettsted, selv med de laveste planene.

Husk at du også får tilgang til deres supportteam og at deres tekniske karer vil håndtere alle tekniske saker for deg, slik at du ikke’det må jeg.

Builderen din har gratis * Planlagt betalt plan logo-Wix-100x100 Start fra $ 5 / måned Les prisanmeldelse Gratis for annonser Personlig domene Ubegrenset båndbredde Start fra $ 5 / måned Les prisanmeldelse Start fra $ 12 / måned Les prisanmeldelse Gratis for annonser Personlig domene Ubegrenset båndbredde Start fra $ 12 / måned Les prisanmeldelse weebly_logotype Start fra $ 8 / måned Les prisanmeldelse Gratis for annonser Personlig domene Ubegrenset båndbredde Start fra $ 8 / måned Les prisanmeldelse

* Squarespace tilbyr en 14 dagers gratis prøveperiode, slik at du kan prøve før du kjøper.

Her er prisoversiktene til Wix, Squarespace og Weebly. Bare klikk på dem for å se prisene deres, slik at du får en følelse av hva’er inkludert:

Wix

Wix har faktisk en VIP-plan som gir deg førsteklasses støtte med sin egen dedikerte VIP-støttelinje. Men det’er ikke noe du må registrere deg på ennå. Hvis du’Hvis du er interessert i å bruke Wix, kan du starte med en lavere plan, få nettstedet ditt i gang og deretter oppgradere senere hvis du vil.

Programvare for webdesign - Wix-priserKlikk for å se mer prisinformasjon

Husk at du kan registrere deg og bruke Wix gratis, og de gjør det ikke’t pålegge deg noen tidsbegrensning.

Square

Squarespace har et bredt spekter av planer for forskjellige brukere.

Merk at med alle de fire planene, ikke bare kan du lage ubegrensede sider, har du også tilgang til Squarespace’s Forsider som lar deg lage 1 personsøkere for nettstedet ditt. 1-personsøkere er ganske populære i dag hvor du kan layout innholdet ditt i flere seksjoner på en enkelt sideoppsett.

De høyere planene ($ 26 / $ 40) er dedikert til netthandel nettsteder. Så hvis du’Hvis du er interessert i å bygge en nettbutikk, er dette alternativene du bør se på.

Programvare for webdesign - prissetting på firkantKlikk for å se mer prisinformasjon

Weebly

Weebly’s høyeste planer (Business & Performance Plan) er dedikert for folk som ønsker å fokusere på å bygge en nettbutikk. Hvis nettstedet ditt vant’Hvis du ikke vil bruke til å selge hva som helst, så bør Starter eller Pro-planen være nok.

Merk at du fremdeles kan selge produkter gjennom Starter- eller Pro-planene, men e-handelsfunksjonene som er tilgjengelige for deg, er begrenset. Men det’er en god måte å komme i gang med å teste ut ting på.

Nettdesignprogramvare - prisfastsettelseKlikk for å se mer prisinformasjon

Husk at alle av dem er gratis for deg å prøve.

Du kan teste dem gratis, og hvis du føler deg komfortabel, kan du registrere deg for en av planene deres.

Jeg vil foreslå å starte med en lavere plan, og jobbe deg opp. Du kan alltid oppgradere senere uten å forplikte deg selv.

8

Konklusjon – Du trenger ikke lenger å stresse om hvordan du bygger et nettsted

Jeg håper at denne artikkelen viste deg at du ikke lenger trenger å være redd for å bygge ditt (første) nettsted.

Moderne teknologi har forvandlet hvordan mange ting fungerer, inkludert bygging av nettsteder.

Bare tenk på det på denne måten. Å holde kontakten med familie og venner er så enkelt nå for tiden gjennom Facebook eller andre sosiale kanaler.

Hvis du’hvis du er lat, kan du få dagligvarer eller varme måltider levert direkte til inngangsdøren din med noen få klikk.

Amazon leverer produkter til deg ved hjelp av droner. Selvkjørende biler. Kunstig intelligens.

Gitt hvor avansert teknologi er i dag, det å kunne bygge nettsteder enkelt og problemfritt – høres ganske lite teknisk ut i det større ordningen med ting.

Så du skal tro det bedre – Det er enkelt å bygge nettsteder i dag.

Med ledende webdesignprogramvare som Wix, Firkant, og Weebly du trenger ikke lenger være komfortabel med teknologi (for eksempel koding eller administrasjon av en server).

De’har gjort det veldig enkelt for deg å bare logge inn på programvaren deres på nettet, og dra og slipp deg frem til å publisere et nettsted.

Du har heller ikke gjort det’Jeg må stresse med design, som de tilbyr alle samlinger med flotte designmaler. Disse malene gir deg et forsprang, så til og med vennene dine vil bli imponert (selv om du’er ikke bra med design).

Det er heller ikke dyrt å bruke denne programvaren. Hvis du har råd til en cocktail på en natt ute, kan du definitivt ha råd til å dra nytte av disse nettstedbyggerne.

Don’glemmer at de har det dedikerte supportteam for å hjelpe deg også. Så det vil gi deg selvtillit til å begi deg ut på din nettverksreise.

Hvis du’er interessert i å finne ut mer om noe av denne programvaren, her er et sammenligningstabell der vi’Vi har fremhevet noen av de viktigste forskjellene deres for deg.

Glad nettstedbygging!

9

Nettdesignprogramvare – Vanlige spørsmål

Hva er den enkleste webdesignprogramvaren?

Hvis du’du leter etter en veldig grei og jevn opplevelse av nettstedbygging, kan du virkelig gjøre det’t gå galt med Weebly. Redaktøren deres er enkel å bruke og veldig rask å få tak i.

Selv om dette stemmer, Vi anbefaler å spille med et par nettstedbyggere før du tar deg til orden på det endelige valget. Du vil være sikker på at den du velger virkelig er enkel å bruke.

Hvilken webdesignprogramvare som har best kundestøtte?

Både Wix og Weebly har fantastisk kundesupport tilgjengelig. Vi liker virkelig Wix’s brukerstøtte – de har svar på nesten hva som helst!

Hva er den billigste programvaren for webdesign?

Både Wix og Weebly tilbyr gratis planer slik at du kan komme i gang for ingenting! De tilbyr begge rimelig betalte premieplaner som virkelig er verdt å vurdere om du vil gi nettstedet ditt det ekstra løftet!

Hvilken webdesignprogramvare som har de beste malene?

Squarespace er kjent som en designfokusert nettstedbygger. Malene deres har alle muligheten til å gjøre nettstedet ditt til å se utrolig profesjonelt ut.

En annen nettstedbygger med imponerende maler er Wix – de har en rekkevidde på over 510, så du’re spoilt for valg!

Hvilken webdesignprogramvare er den mest mobilvennlige?

Square’maler er alle mobile responsive, noe som betyr at de ser fantastiske ut på alle enheter uten liten eller ingen anstrengelser fra deg.

Wix har også en egen mobilredigerer som gir deg kontroll over hvordan nettstedet ditt ser ut på mobil. Dette betyr at du kan oppdatere og finpusse ting på mobilversjonen av nettstedet ditt uavhengig av skrivebordsversjonen hvis du trenger det.

Fant denne guiden nyttig?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me