6 beste designede nettsteder i 2020 – den definitive listen!

best designede nettstederDe beste nettsteddesignene får deg virkelig til å tenke. Du’Jeg har klikket og rullet hele dagen, og så stopper du. Det kan være genialt samspill, et fenomenalt foto eller bare noe du’har aldri sett før. Uansett hva det er, deg’re hekta.


Hvordan? Den’alt sammen til den siste trender for brukeropplevelse (UX). Kundereisen med andre ord. Og å forbedre reisen vil gjøre en god webside til en flott en. Og som alle trendy ting, endres UX stadig.

Så hvorfor bry deg med UX? Vel, hvis du’Når du er en bedrift, tar de best designede nettstedene tak, engasjerer og selger. I hovedsak vil det kreve brukeren’oppmerksomhet, hold dem på siden og forhåpentligvis føre til en konvertering.

For bloggere og porteføljer vil det holde dem å lese og dele. Den’det er verdt å huske at 75% av folk dømmer et nettsted’troverdighet for hvordan det ser ut. Så det’Det er viktig at hver websideeier fokuserer på brukeren.

Så nedenfor, vi’Vi har fremhevet de siste UX-trendene og satt sammen seks av våre favorittdesigndesign fra 2019. La’ser hva du synes…

UX Trender

Hva så’er det varmt i 2019? La’begynner med det grunnleggende: tittelen. Større er bedre i år, med dristige skrifttyper sammen med elegante animasjoner som blir mer populære. Brukere bruker mindre tid på nettsteder i disse dager, og omtrent 46% av dem vil forlate hvis siden ‘manglet melding’.

Det er her en enorm overskrift hjelper, og en fargerik også. En studie fant at farger øker anerkjennelsen av nettstedet med 80%. Vi anbefaler en massiv billedtekst i Sans Serif mot et rent, fargerikt bakteppe.

Så for å virkelig engasjere publikum, bør du ta dem med på en tur (morsom!) Og fortelle historier med uforglemmelig innhold. Rulleutløste animasjoner er fantastiske historiefortellere, men ikke’t overkompliser oppsettet.

Dette er bare et eksempel, men gjør alt dette, og vi’være sikker på at du’Jeg høster gevinsten.

Seriøst usøtet

Mindre er mer. En klisjé, ja, men det’er også en av de hotteste designtrendene i 2019. Dette glitrende vannmerket har produsert et alvorlig minimalistisk, men tankevekkende nettsted.

Opprettet på Square, den viser dristige farger bak klare flasker (en for hver smak), med en lett skannbar visuell flyt nedenfor. Den har også den X-formede logoen gjennom hele, og sikrer en viktig merkevaregjenkjenning.

alvorlig usøtet hjemmesideDenne alvorlig enkle, fargerike hjemmesiden fanger virkelig oppmerksomhet.

Hos WBE sier vi at du slipper det indre minimalt. Ved å fjerne det designere kaller ‘kognitiv innsats’ dvs. komplekse brukerdesign, du gjør livet enklere for publikum. Siden lastes raskere, noe som reduserer avvisningsfrekvensen (besøkende som går fra første side), og den fokuserer på merkevaren din’s formål.

Og hvordan? Bruk hvitt mellomrom med enkle, men kontrasterende, fargeskjemaer, fokuser på små detaljer, som logovariasjoner, og bruk overskrifter som tydelig beskriver hver side.

Squarespace TilbudskodeBruk tilbudskode "WBE" i kassen for 10% rabatt

Få 10% avslag på en hvilken som helst firkantplan

Klar til å gi Squarespace en tur? Vi har en eksklusiv tilbudskode for våre lesere som vil sparer 10% på kostnadene for en hvilken som helst Squarespace-plan! For å innløse denne rabatten, skriver du bare inn:
Tilbudskode: “WBE”
i kassen.

Limonade

Når forsikringsselskaper gir deg sitroner, lag limonade. Dette er et nettsted som skifter spill. Ved å bruke CUI (Conversational User Interface) -integrasjon gir den forsikringskurser på bare fem minutter.

Lemonade er også et utmerket eksempel på et engasjerende nettsted med én side. Spredt med godt plasserte actionknapper f.eks ‘Få priser og bytt’, den’er ekstremt enkelt å navigere. Avslutter med chatten, Maya.

Maya samhandler med deg på menneskelig plan. Hun har til og med et ansikt! Denne typen webdesign er så effektiv på grunn av brukerinteraksjon, og den oser av troverdighet. Overgangene er også jevne, med tydelig merkede svarformer.

Liker ideen? Et praktisk tips er å skrive chatbot-skriptet ditt i små segmenter, og forutsi alle mulige brukersvar. Og lær det de vanligste stavefeilene for brukerne!

Vi elsker Lemonade’s UX fokusert design, fra den dristige overskriften til ‘Glem alt du vet om forsikring’ til de rosa knappene. Og mens chatbots på ingen måte er en ny idé, tror vi de’angi fremtidens grensesnitt, så kom deg om bord.

lemonade.com nettsted chatbotEn av Maya’enkle, vennlige spørsmål viser hvordan du kan designe din chatbot slik at den virker mer menneskelig.

Crypton Trading

En for tech-elskere. Crypton Trading er et knutepunkt for cryptocururrency, ved å bruke kunstig intelligens for å forutsi trender og optimale kjøpsperioder. Ikke en kryptovifte? Vi tror de fantastiske, rulleutløste animasjonene vil fortsette å lese.

Med hver rulle avsløres et brev som danner setninger i rolig tempo. Du blir tatt med på en gradvis kryptskurs krypto-reise. Men ikke’t bekymre deg, den detaljerte, samtale brukergrensesnitt (UI) gjør det enkelt å fordøye de tekniske tingene – som å lære et helt nytt språk.

Kjenner du JavaScript? Da kan du enkelt animere siden din med ruller. Hvis ikke, så ikke’t bekymre deg. De fleste nettstedbyggere har mange animasjonsfunksjoner å velge mellom!

Imidlertid en rask merknad. En fersk undersøkelse av NNG, UX-markedsforskerne, fant at de fleste brukere opplevde langsomme hastigheter på siden på grunn av overbrukte rulleanimasjoner, og fant det generelle konseptet frustrerende når det ble overdrevet. Så gå lett på triggerne, eller risikere at besøkende forlater.

crypton trading hjemmesideCrypton’den interaktive velkomstmeldingen er alvorlig.

eple

Mye som en hjemmelaget kake, kan en liste over strålende nettsteder’ikke gå uten Apple. Og de innovative gigantene har gått stort i år.

Vi snakket med Ganesh, en senior UX-arkitekt hos MVF Global, som sa at han elsket deres “hyperrealistiske, oppsiktsvekkende bilder tatt fra sære vinkler for å markedsføre sine produkter”. Han sa også “den’s den unike belysningen som virkelig får iPhonene til å hoppe ut på nettstedet deres.”

apple iphone hjemmesideeple’s visuelt fantastiske iPhone Xs produktfoto skiller seg virkelig ut.

OK, ikke alle kan konkurrere med dette. Det får vi til. Men kjerneprinsippet forblir det samme: høykvalitets produktbilder selger. Så invester selvfølgelig tid (og penger) i bildene dine, og tenk på hvem som kjøper.

Vil du inspirere med forslag til bruk? Eller bare informere med et rent nærbilde? Tross alt er et bilde verdt tusen ord. Og (potensielt) tusen konverteringer.

Leandro Pedretti

Ønsker du å bygge din personlige online tilstedeværelse? Porteføljer don’Jeg blir mye bedre enn Leandro Pedretti’s visuelt stimulerende nettsted, opprettet på Wix. Toppteksten har en full video som viser frem selskapet’designferdigheter. Ett klikk og du’re umiddelbart imponert.

Hvordan er videoer effektive? De vekker følelser. Langt mer enn bilder. Så vi anbefaler at du utnytter økende internetthastigheter mens du kan. Men hold innholdet kort og søtt, med automatisk demping slått på. Der’er ikke noe verre enn sporbar nettstedstøy, ikke sant? Den’er som å prøve å finne en flue på rommet ditt.

leandro pedretti nettsted headerLeandro Pedretti trekker besøkende inn med en videohode.

Harrys

menn’s barberhøvelfirma, Harry’s, maksimerer mobilytelsen med det rent barberte utseendet. Et lurt grep, med tanke på en fersk undersøkelse, fant 83% av kundene rundt om i verden planer om å gjøre mobilkjøp i løpet av en nær fremtid.

Hvis du’re bygge en e-handel butikk, for det første, sørg for at du investerer i de nyeste mobile responsive temaene. Deretter presenterer brukerne dine’ vanligste oppgaver tydelig (f.eks ‘Start prøvetiden’), gjør kampanjer lett avskjedige, og hold menyene korte!

Nettstedet for e-handel skal også vise profesjonelle produktbilder. Dette øker merkevarenes tillit og viser frem aksjen din uten en murstein- og mørtelbutikk. Dette er hva vi elsker med Harry’s, som ble bygget ved hjelp av Shopify

harrys mobil hjemmesideHarry’s er et godt eksempel på et rent og enkelt mobilt tema gjort godt.

Beste designede nettsteder: Konklusjon

Og der har vi det. Seks av de best designet nettstedene i 2019. Så la’Oppsummer det vi elsker med disse sidene:

 1. Seriøst usøtet – Fantastisk minimalisme.
 2. Limonade – Brukerfokusert, med innovativ interaksjon.
 3. Crypton Handels – Suveren rulleanimasjoner.
 4. eple – Kraftige produktbilder.
 5. Leandro Pedretti – Video header.
 6. Harry’s – Laget for mobiler.

Du kan få dine til å se så bra ut også med en liten tanke. først, kjenner publikum. Lag et nettsted som fungerer for dem, og tenk på estetikk. Vil dine teknologiske elskere følge med animasjoner? Eller trenger ikke det dristige produktet ditt noen visuelle hjelpemidler.

Uansett hva nettstedet ditt, aldri glem hvem som skal lese, klikke og bla. Hold deg oppdatert på designtrender, så kan du ha et nettsted som virkelig får folk til å tenke også.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map