Beste maler for nettstedsbygger for hvert nettsted

beste nettstedbygger maler


Vi’Vi har samlet en liste over de mest fantastiske gratismallene der ute, slik at du kan velge mellom de beste av de beste!

Å prøve å velge en nettstedbyggermal fra de tusenvis av tilgjengelige alternativer er som å bli tatt med til en buffé, og deretter bli fortalt at du bare kan velge ett element å spise. Bortsett fra at ingen buffé kunne skryte av det store antallet alternativer som de fleste nettstedbyggere gjør – Wix alene tilbyr over 500.

Den’det er vanskelig å finne ut hvilken mal som er best for dine spesifikke mål. Hvis du’er en kreativ, deg’Jeg vil ha en mal som vakkert legger vekt på visuelt arbeid. Hvis du’ønsker du å selge på nettet, du’Jeg vil ha en layout med en enkel å navigere i digital butikk. Hvis du’er en lokal virksomhet, deg’Jeg vil lage en brukeropplevelse som oppfordrer potensielle kunder til å besøke personlig… listen fortsetter. Og du ikke’t vil velge lett, siden nesten 40% av brukerne vil slutte å engasjere seg hvis de tror et nettsted’s layout er loslitt.

Vårt team hos Website Builder Expert har testet og undersøkt de beste maler for nettstedbygger omfattende, og opprettet nettsteder som tilfredsstiller alle våre forskjellige interesser. Så nå, du ikke’Jeg må svette den harde delen – vi’Vi har utarbeidet en endelig rangering av de beste gratis maler for nettstedbygger, organisert av bransjen.

Beste for: Billedkunstnere

1. Utica av Squarespace

beste nettstedbygger maler 1

Utica-temaet fra Squarespace er perfekt for reklamer som ønsker å vise frem fotografering, kunstverk og lignende. Det enkle svart-hvitt-rammeverket og rene skrifter gjør at arbeidet ditt kan ta midtpunktet, og du kan velge entallbilder som skal fungere som koblinger til resten av prosjektet. Det betyr poeng for organisering og stil!

Utica’s rene layout egner seg også til en flott “Vårt team” side, som er uvurderlig – 52% av besøkende sa det første de vil se på et selskap’nettstedet er deres “Om oss” side. Temaet fremhever store hodeskudd med personlig biografi under, slik at hvert teammedlem kan legge til et personlig preg.

2. Christian Adams av Site123

beste nettstedbygger maler 2

Site123’s Christian Adams mal vil inspirere enhver reklame. Det lar deg tilpasse et bakgrunnsbilde for destinasjonssiden din, noe som betyr at du kan imponere besøkende med arbeidet ditt helt fra farten. Så når de uunngåelig fortsetter å rulle, de’Jeg finner en forhåndsvisning av porteføljen din organisert som miniatyrbilder som forstørres med ett klikk. Alt dette engasjementet kan skje uten å navigere bort fra destinasjonssiden, så arbeidet ditt blir mer sannsynlig å bli sett av så mange besøkende som mulig.

3. Kevin Matsuya av Squarespace

beste nettstedbygger maler 3

Kevin Matsuya-malen fra Squarespace er unik i sin dristige presentasjon av bilder. Landingssiden har et slående arrangement av fotografier i forskjellige størrelser – en visuell forstyrrelse som gjør det samlede arrangementet mer spennende å se på. Siden innlegg med bilder produserer 650% høyere engasjement enn alle tekstinnlegg, dette er den perfekte malen for å rette oppmerksomheten mot arbeidet du har’er mest stolt av.

Best for: Lokale bedrifter og ideelle organisasjoner

4. Acquire – Slick av Weebly

beste nettstedbygger maler 4

Når du’går etter et nettsted med en profesjonell stemning, det’er fortsatt viktig å engasjere mennesker med bilder. Malingen Slett – glatt fra Weebly gir deg massevis av kontroll over antall og plassering av bildene på nettstedet ditt. Den’er flott for å lokke folk til å komme forbi personlig, enten du’du viser deilige menyelementer eller actionfylte innsamlingsaktiviteter.

5. Barbosa av Squarespace

beste nettstedbygger maler 5

Square’s Barbosa mal gir oppmerksomhet med enkel stil – ideell for mindre, lokale organisasjoner. Når brukerne bla gjennom landingssiden, kan du bruke “Lære mer” -knapper for å koble til andre deler av nettstedet ditt – og gi folk en forhåndsvisning av resten av innholdet.

Du kan også lenke til sosiale mediesider på nettstedet’s navigasjonsmeny, som betyr at du sjekker ut selskapet ditt’s Instagram-konto er like enkelt som å besøke en intern side.

6. Rengjør linjer av Weebly

beste nettstedbygger maler 6

Clean Lines-malen fra Weebly tilfører nettstedet ditt en ideell mengde personlighet, uten å bli overveldende. Denne balansen lar organisasjonen komme over som både unik og profesjonell – en vinnende kombinasjon for sikker. Den standard sentrerte navigasjonslinjen rett under nettstedets overskrift rekker også opp poeng for penthet og brukervennlighet.

De “Nyheter” delen av denne malen, som i utgangspunktet fungerer som en blogg, har en innebygd sidefelt med en “Forfatterprofil” og “Arkiv” seksjon. Nysgjerrige lesere vil ha all informasjonen de trenger for å lære mer om deg!

Best for: Musikere

7. Kitui av Squarespace

beste nettstedbygger maler 7

Den viktigste delen av et hvilket som helst kunstnerisk nettsted er kunsten selv. Square’s Kitui-mal er perfekt for å heve seg over støyen og snakke om musikken. Du kan velge å vise frem det siste prosjektet ditt stolt på landingssiden, så det’det er det første besøkende ser.

Square’Signaturens visuelle vektlegging er også i full gang med Kitui. Den minimale teksten på denne malen lar arbeidet ditt tale for seg selv.

8. Trykk Kit av Wix

beste nettstedbyggere mal 8

Wix’s Press Kit-mal tilbyr omtrent hver funksjon du kan ønske deg på et markedsføringsnettsted. Den organiserte utformingen viser diskografi, bio, turnédatoer og fremføringsvideoer med stil.

Pressepakke’Den elegante vektleggingen av visuals er ideell for musikere spesielt, fordi albumkunstverkene dine virkelig kan skinne her hvis du vil. Der’er også et alternativ å skrive en kort, polert utseende bio med en knapp som lenker til din lengre, utfylte CV – slik at dine mest hengivne fans kan holde følge!

9. DJ Beat av Site123

beste nettstedbygger maler 9

DJ Beat er Site123’s kuleste musikkmal. De friske fontalternativene og de enkle bildeplasseringene kommer sammen for å lage en enkel og attraktiv brukeropplevelse.

De “Neste spillejobb” siden er unik fordi den fremhever hver enkelt begivenhet, i stedet for å få en liste over alle kommende forestillinger. Besøkende vil sette pris på sjansen til å lese skreddersydde beskrivelser for hver forestilling, og deg’Jeg kan sette søkelyset på ditt neste utseende.

Best for: Wordsmiths

10. Bedford by Squarespace

beste nettstedbygger maler 10

Vi’har allerede dekket den ubestridelige forbindelsen mellom bilder og engasjement. Hvis ord er ditt medium du velger, kan du tro at dette etterlater deg på et tøft sted – men det er mange maler som dyktig bruker bilder for å aksent skrivingen din, i stedet for å overmanne den. Bedford-malen fra Squarespace er en av dem.

Bedford har et valgfritt bannerområde øverst på hver side, der du kan laste opp et bilde du ønsker, for å vekke oppmerksomhet til hvilket innhold som vil være under det. Du kan tilpasse dette bannerområdet til å tjene forskjellige formål – for eksempel et bannerområde øverst på “bloggen” siden kan inneholde en lysbildefremvisning av kjente blogginnlegg.

11. Personlig blogg av Wix

beste nettstedbygger maler 11

Don’t la navnet “Personlig blogg” lure deg – denne malen fra Wix er ganske spesiell. Vår favorittdel er alternativet å sette opp en strøm av blogginnlegg ved siden av “Om meg” delen, slik at brukerne umiddelbart kan sette et ansikt til alt det flotte innholdet de har’ser igjen. Over det kan du vise et omtalt innlegg øverst på siden for å tegne lesere’ oppmerksomhet til ditt siste mesterverk.

12. The Traveller by Site123

beste nettstedbygger maler 12

Enhver forfatter vet hvor vanskelig det er å organisere forskjellige historier på et pent sted. Site123’s Traveller-malen løser dette problemet vakkert. Lettleste bokser – hver med et omtalt bilde – viser tittelen, sammendraget og postdatoen for hvert blogginnlegg. Nederst i hver boks er en “Les mer” lenke til hele oppføringen.

Med en gang du’har blendet leserne med dine kontemplasjoner, det’Det er hyggelig å vite at The Traveller også har en veldig elegant “Abonnere” -del, der brukere kan oppgi e-posten deres og motta oppdateringer fra deg ved å klikke på en knapp.

Best for: Arrangementer

13. Carmine by Squarespace

beste nettstedbygger maler 13

Square’s Carmin-mal gir en solid bakgrunnsfarge med stor tekst, noe som gjør den ideell for reklame for et kommende arrangement. Viktig informasjon som datoer og plassering vunnet’t tapt på noen, og bilder som vises mens du blar, forhindrer at oppsettet blir kjedelig.

Rette lenker og navigering gjør at folk kan registrere seg for arrangementet ditt enkelt, og minimalismen i dette temaet føles kunstnerisk og friskt – perfekt for en kreativ utstilling eller intellektuell visning.

14. Tech Meetup av Site123

beste nettstedbygger maler 14

Site123’s Tech Meetup-mal er flott for å formidle all informasjon som potensielle deltakere trenger å vite om ditt arrangement. Under den store sideoverskriften er det plass til å inkludere dato, klokkeslett og sted for hendelsen, slik at besøkende vil kjenne til det viktigste umiddelbart etter å ha funnet landingssiden din.

Med Tech Meetup kan du også ta med en side som heter “Når & Hvor?” med et kart til arrangementet ditt’s beliggenhet. Du kan til og med legge til en enkel “Sjekk ut” for brukere å kjøpe billetter gjennom.

15. Business Conference av Wix

beste nettstedbygger maler 15

Business Conference-malen fra Wix er flott for å organisere et profesjonelt arrangement. Ved å holde destinasjonssiden enkel kan du fremheve en viktig handling øverst på siden – dette er funksjonen som “KJØPE BILLETTER” -knappen serveres i demonstrasjonen.

Vår favorittfunksjon ved Business Conference er alternativet å inkludere et galleri med høyttalerhodeskudd, som hver avslører en bio når du svever med musen. Interaktive innslag som dette gjør det morsomt å oppsøke mer informasjon!

Beste maler for nettstedbygger: Sammendrag

Et sted blant de tusenvis av maler for nettstedbyggere som henger rundt på internett, er den perfekte utformingen for nettstedet ditt. Vi’har siktet gjennom så mange maler som mulig for å lage denne listen over våre femten favoritter, slik at du har et mer selektivt sted å begynne å søke. For å oppsummere, dette er våre favorittmaler for nettstedbygger for:

  1. Billedkunstnere: Utica, Christian Adams, Kevin Matsuya
  2. Lokale bedrifter og ideelle organisasjoner: Erverve – Slick, Barbosa, Clean Lines
  3. Musikere: Kitui, Press Kit, DJ Beat
  4. Wordsmiths: Bedford, Personal Blog, The Traveller
  5. Arrangementer: Carmine, Tech Meetup, Business Conference

Først og fremst vil de beste maler for nettstedbygger fremheve innholdet du tar med til nettstedet ditt – fordi det er din nettstedet! Et raskt tips: Squarespace kom på topp i vår forskning for beste design, så hvis du fremdeles har tilfluktssted’Jeg fant din perfekte kamp’er et bra sted å starte!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me