De beste maler for bryllupsnettstedet Finn ditt perfekte design i dag!

“Den’er viktig at malen for bryllupet ditt gjenspeiler den spesielle dagen du har tankene.”


Men med så mange bryllupsnettmaler å velge mellom, kan det være vanskelig å vite hvor du skal begynne.

Don’t tro meg? Her’noen få for å komme i gang…

Spille

Nå kan vi vise deg en masse design for bryllupsnettsteder og la deg komme videre med det.

Men det’det er ikke hvordan vi gjør ting her hos Web Site Builder Expert!

I stedet vil denne guiden:

 1. Vis deg et utvalg av de beste maler for bryllupssider.
 2. Forklar de essensielle tingene du trenger på en bryllupsmal for å spare tid, penger + krefter.

Mot slutten av denne guiden vil du ha en klarere ide om den beste malen for bryllupets nettsted for din spesielle dag.

Hvis du ikke har det’t ennå valgt nettstedsbygger, sammenlign vår beste nettstedbyggere i tabellen nedenfor for å hjelpe deg med å ta din beslutning:

OVERSIKT OVERSIKT

Klikk på følgende lenker for å lese de spesifikke seksjonene:

 1. De viktigste tingene de beste bryllupsmalene har
 2. De beste maler for bryllupsnettsteder
  • Wix
  • Square
  • Weebly
  • Knuten
  • Appy par
 3. Konklusjon: Den beste malen for bryllupsnettsteder for deg

Nøkkel ting den
BESTE BRUKE-NETTSTEDEMPLATER HAR

“Du har sannsynligvis en klar idé om hvordan du vil at bryllupsnettstedet ditt skal se ut, noe som er flott – men utseende’t alt!”

Ja, utformingen av malen for bryllupet ditt er viktig. Men det er å holde seg på budsjettet og utnytte tiden din best mulig.

Å bruke en webside for bryllup er den smarteste måten å spare deg selv for både tid og penger.

De har alle funksjonene du trenger, og du kan bruke dem rett ut av esken – noe som sparer deg for mye stress nedover linjen.

Men dette gjør det ikke’Det betyr at du kan’t legg ditt eget snurr på ting!

Du kan redigere hver mal vi anbefaler for å reflektere bedre bryllupsdagen du har i tankene.

De beste maler for bryllupssiden inkluderer:

 1. En måte for gjester å RSVP
 2. På dagen logistikk og detaljer
 3. Et kart for veibeskrivelse
 4. Et innebygd register
 5. Et galleri for fotografier
 6. En måte å fortelle historien din

Spille

1. En måte for gjester å RSVP

“Mens det’Det er fint å sende og motta papirinvitasjoner, det kan være vanskelig å spore og administrere gjester RSVP-er. De beste maler for bryllupsnettsteder holder ting enkelt ved å la gjestene svare umiddelbart via bryllupsnettstedet”

En av de største bekymringene når du planlegger bryllupet ditt, vil være budsjettet – Gjestenes antall har effekt på mat, sitteplasser, resepsjon og et hvilket som helst antall andre faktorer – så du ikke’Jeg vil vente på at RSVP-er skal sildre inn.

Å bruke en bryllupsmal med out-the-box RSVP-funksjonalitet er definitivt den smarteste måten å holde budsjettet og gjestene organisert på.

Bare tenk på hvor mye tid, penger og stress du kan spare ved å forplikte deg til arenaer og catering før og senere!

Sikrer der’s et RSVP-skjema på malen for bryllupet ditt, gjør det enkelt for gjestene å bekrefte om de kommer. Å kunne bekrefte tall kan spare deg for tid + penger som deg’Jeg kan bestille arenaer og catering tidligere.

2. På dagen logistikk og bryllupsdetaljer

“Bryllupsmalene i denne guiden gjør det enkelt å kommunisere logistikk som arenaer, starttider, informasjon om overnatting osv. Direkte til gjester.”

Bryllupsnettstedet ditt er den ideelle måten å få venner og familie begeistret for den spesielle dagen din. Men med mindre gjestene dine vet hvor de skal hen, hvilken tid de trenger å ankomme og om de trenger å sortere overnatting eller ikke – kan du ende med å feire selv!

Å holde øynene skrellet for maler for bryllupsnettsteder som effektivt kommuniserer viktig informasjon er et must – enten det er’er et flersidet design eller en sides lang design. Vi’Jeg ser på forskjellige typer bryllup nettsted maler design nedenfor.

Den’Det er også verdt å tenke på om du trenger (eller vil) kommunisere alt dette. For eksempel hvis du’Hvis du har et mindre og mer personlig bryllup med bare en håndfull gjester, trenger du kanskje ikke bekymre deg ‘Ting å gjøre’ eller ‘overnatting’ informasjon.

Å velge en bryllupsmal som formidler informasjon tydelig, kan være en virkelig livredder når den store dagen nærmer seg. Se opp for design som har en side avsatt til viktig info, eller nok plass til at du kan legge den inn.

3. Veibeskrivelser til arenaene (ideelt med kart!)

“Hvis folk kan’Hvis du ikke finner bryllupsmiljøet, vil både du og gjestene dine bli skuffet. Å velge en mal for bryllupsnettstedet som tydelig staver hvor stedet er (og ideelt viser deg hvor på et kart!).”

For å dele din spesielle dag med venner + familie, det’Det er veldig viktig at bryllupsnettstedet tydelig kommuniserer stedet og stedets mottakelse til gjestene.

De beste maler for bryllupssiden vil ha plass avsatt spesielt for deg å dele viktig reiseinformasjon og inneholder ofte et kart for å sikre at ingen går seg vill.

Tenk hvor praktisk det ville være for gjestene å ha et kart noen få klikk unna på smarttelefonen. Det ville gjøre ordningen av reiseplanene mye enklere og forhåpentligvis også minimere sene ankomster.

Hvis du gir veibeskrivelse til stedet ditt, kan gjestene gjøre sin egen vei til bryllupet ditt. Det betyr også at du vant’t får masse telefonsamtaler, tekster og whatsapp på dagen og spør hvordan du kommer dit.

Våre anbefalte maler for bryllupsnettsteder (nedenfor) inkluderer alle dedikerte reisesider. De fleste inkluderer også et kart for ekstra klarhet (eller gi muligheten til å legge til et om nødvendig).

4.Et innebygd register

“Å ha et integrert register på bryllupsnettstedmalen gjør gavekjøp superenkelt for gjestene dine. Det sikrer også at de ikke gjør det’kjøpe noe du ikke’t liker eller trenger!”

Ved å velge en webside for bryllup med et integrert register, du’Jeg vil være i stand til å forenkle livet for alle involverte.

Du kan raskt registrere butikkene du’har valgt (f.eks. seng, bad & Beyond, Amazon osv.), Fremhev gavene du liker mest, og gjør det enkelt å kjøpe den rette – sparer gjestene tid og krefter, samtidig som du forhindrer forvirring.

Å sikre at bryllupets nettstedsmal kan integrere registervalgene dine vil gjøre livet enklere for alle. Den lar deg flagge opp produktene og opplevelsene du verdsetter mest, og gjør gavekjøp så enkelt som mulig for gjestene dine.

5. Et galleri for fotografier (eller muligheten til å legge til et galleri!)

“Hvis du legger til et galleri i malen for bryllupet ditt, vil det være enkelt å dele lykkelige minner fra engasjementet ditt helt til de uklarhetene til gjestene dine på slutten av resepsjonen..”

Alle elsker et fotografi, enten det er’er en #nofilter Instagram-snap, eller en ny fotokode på Facebook – vi elsker alle å redde glade minner å reflektere over.

De beste malen for bryllup vil ha en dedikert plass for deg å lagre og legge ut fotografiene dine til – eller i det minste de’Det gjør det enkelt å legge til en på nettstedet ditt.

Og hvis du’er ikke fornøyd med standardgalleriet på malen din den’det er veldig enkelt å finpusse hvordan det ser ut. Bare dobbeltklikk og finjuster innstillingene, eller dra inn et annet alternativ for galleri / visning fra verktøylinjen i redigeringsprogrammet!

Det kan til og med være verdt å vurdere å betale for en premiumplan. Dette er en flott måte å øke lagringsplassen på, slik at du kan laste opp enda flere bilder, eller til og med inkludere snaps fra gjester.

Fotografier er en fantastisk måte å fange og dele minner fra bryllupet ditt. De beste bryllupsmalene inkluderer gallerier, lysbildefremvisninger, rammer, mosaikker og mer for dine snaps. Hvis du’Hvis du er i en hast, kan du bare bruke standardrammer på malen – enkel og effektiv.

6. En måte å fortelle historien din

“De beste maler for bryllupssider’t bare kommunisere dagens logistikk, de viser også din kjærlighet til verden”

Bryllup nettsted maler kan gi liv til din romantiske historie gjennom fotografier, ved å avsløre informasjon ved å bla på siden, eller til og med med enkle, diskret tekstblokker.

Du kan holde deg til standard maldesign eller leke med den og fortelle historien din på en virkelig unik måte.

De beste maler for bryllupsnettstedet vil nesten alltid ha avsatt plass til deg og partneren din til å fortelle historien din – og hvorfor burde det ikke’t det ?! Dette er din mulighet til å gjøre Romeo + Juliet til skamme og vise frem din kjærlighet til verden. Se etter interessante måter å dele gleden din gjennom fotografier, tekst eller en kombinasjon av de to!

DE BESTE BRYDDETS NETTSTEDEMPLATER

“Malet ditt for bryllup skal reflektere dagen du har i tankene og inkludere all nødvendig informasjon for å holde livet ditt så stressfritt som mulig.”

Men med så mange maler å velge mellom, hvor på jorden begynner du?!

For å gjøre livet lettere for deg, nedenfor deg’Vi finner vår oversikt over de beste maler for bryllupsnettstedet fra våre anbefalte byggherrer for bryllup.

Våre håndplukkede maler nedenfor tar hensyn til de seks essensielle tingene du nå vet at bryllupsmalen din trenger. De inneholder viktige funksjoner, er enkle å redigere og ser helt nydelige ut.

1) Wix Wedding Maler (110+ millioner nettsteder)

“Wix er vår største bryllupsnettbygger fordi det gjør det enkelt å bygge et bryllupsnettsted.”

Wix har over 500 profesjonelt designede maler å velge mellom, hvorav 23 er designet spesielt for bryllup.

Wix’Designene er morsomme og iøynefallende, med dristige, fargerike design som sitter ved siden av mer klassiske, rene + hvite maler. Uansett tema og stil for bryllupet ditt, vil du definitivt finne noe som’etter din smak med Wix.

Og hvis du ikke gjør det’t?

Heldigvis, Wix’s editor er superenkelt å bruke, slik at du kan tilpasse hvilken som helst mal som du vil for å gjøre den til din.

“Romantisk bryllupsinvitasjon” Mal

Spille

Den romantiske bryllupsinvitasjonsmalen er et nydelig design på en side, som betyr at gjestene ikke har det’t må klikke seg rundt for å finne informasjon, de bare bla nedover – holder ting fint og praktisk.

Har denne malen fått….Flere sider eller er det enkelt-rulle?

En måte å fortelle historien din?

En måte for gjester å umiddelbart RSVP?

Plass til på dagen logistikk og detaljer?

Plass for arenainformasjon + veibeskrivelse?

Et valgfritt kart for veibeskrivelse?

Et integrert register?

Et galleri for fotografier?

Frihet til å tilpasse denne malen? 9/10
Single-side-scroll
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;
&# 10008;
(enkelt å legge til)

“Funky Engagement” Mal

Spille

Jeg elsker virkelig den sære og morsomme stilen som ‘Funky Engagement’ mal tilbud. Den’er veldig effektiv når det gjelder å formidle all viktig informasjon på hjemmesiden ved å bruke kule grafikk og prikkede linjer for å lede gjestene gjennom hvert trinn på den store dagen (samtidig som de på en subtil måte minner dem om tingene de trenger å organisere!)

For hva det’Det er verdt, jeg tror virkelig at denne malen er et flott alternativ for alle par som leter etter et iøynefallende bryllupsnettsted som også gjør livet utrolig enkelt for gjestene dine.

Har denne malen fått….Flere sider eller er det enkelt-rulle?

En måte å fortelle historien din?

En måte for gjester å umiddelbart RSVP?

Plass til på dagen logistikk og detaljer?

Plass for arenainformasjon + veibeskrivelse?

Et valgfritt kart for veibeskrivelse?

Et integrert register?

Et galleri for fotografier?

Frihet til å tilpasse denne malen? 9/10
Flere sider
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;

“Bryllupsside” Mal

Spille

Hva med dette for en kul og fargerik mal for bryllupsnettstedet !? Du’Jeg vil elske de dristige fargevalgene, rulle sidelengs når du navigerer mellom siden og det svært stiliserte bildene.

I motsetning til forrige design, holder Wix-bryllupsnettstedmalen bare ting til det viktigste. Dette lar deg lage et virkelig iøynefallende bryllupsnettsted som gjenspeiler din spesielle dag.

Har denne malen fått….Flere sider eller er det enkelt-rulle?

En måte å fortelle historien din?

En måte for gjester å umiddelbart RSVP?

Plass til på dagen logistikk og detaljer?

Plass for arenainformasjon + veibeskrivelse?

Et valgfritt kart for veibeskrivelse?

Et integrert register?

Et galleri for fotografier?

Frihet til å tilpasse denne malen? 9/10
Flere sider
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;
(men begrenset)
&# 10004;
(men begrenset)
&# 10004;
&# 10004;
&# 10008;
(enkelt å legge til)

Lag Wix bryllupsnettsted nå

2) Squarespace Wedding Maler (1+ million nettsteder)

“Squarespace er en av våre favorittbyggere for bryllupsnettsteder fordi det hjelper deg å lage et iøynefallende bryllupsnettsted som er bildefokusert og oppmerksomhetsgripende!”

Squarespace tilbyr mer enn 80 maldesign, med 6 spesielt designet for bryllup.

Vi elsker Squarespace’s bryllup maler fordi de er noen av de aller beste tilgjengelig på internett!

Squarespace bryllupsmaler er rene og har et avansert, polert preg for dem. De oppfordrer deg til å bruke mange bilder, så det’er verdt å sikre at du har nok kvalitetsskudd før du hopper inn.

Squarespace har også en av de beste registerintegrasjonene rundt! Den’er superenkelt å sette opp, og du kan til og med ta med bilder av gavene du har’Jeg liker best for ekstra bekvemmelighet!

“Sonny” Mal

Spille

Du’Jeg vil oppdage at Sonny er en fantastisk mal for å vise frem mange store fotografier av høy kvalitet som fanger oppmerksomheten til dine gjester.

Har denne malen fått….Flere sider eller er det enkelt-rulle?

En måte å fortelle historien din?

En måte for gjester å umiddelbart RSVP?

Plass til på dagen logistikk og detaljer?

Plass for arenainformasjon + veibeskrivelse?

Et valgfritt kart for veibeskrivelse?

Et integrert register?

Et galleri for fotografier?

Frihet til å tilpasse denne malen? 7/10
Flere sider
(men hver side er en lang rulle)
&# 10004;
(hovedsakelig med bilder)
&# 10004;
&# 10004;
(begrenset)
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;

“Aubrey” Mal

Spille

Square’s Aubrey-mal er kanskje en av de enkleste bryllupsmalene i vår gjennomgang, men det’er også en av de vakreste.

Imidlertid, det’det er verdt å huske på at Squarespace også har en enkel å bruke til redigerer, så det skal ikke være noen problemer å legge til en side dedikert til fotogallerier, eller til og med å vise frem historien din og dele litt mer personlig informasjon.

Der’er ikke noe kart for å hjelpe deg med steder, men Squarespace’s ‘Kartblokk’ kan brukes til å raskt legge til en hvis du tror det’Jeg hjelper gjester. Squarespace nettsteder består av mange forskjellige blokker, som å bygge noe med Lego.

Har denne malen fått….Flere sider eller er det enkelt-rulle?

En måte å fortelle historien din?

En måte for gjester å umiddelbart RSVP?

Plass til på dagen logistikk og detaljer?

Plass for arenainformasjon + veibeskrivelse?

Et valgfritt kart for veibeskrivelse?

Et integrert register?

Et galleri for fotografier?

Frihet til å tilpasse denne malen? 7/10
Flere sider
&# 10008;
&# 10004;
&# 10004;
(begrenset)
&# 10004;
(begrenset)
&# 10008;
&# 10004;
&# 10008;

“Charlotte” Mal

Spille

Charlotte-bryllupsmalen fra Squarespace er en fin blanding av de to foregående designene, og sitter et sted mellom det rene og informasjonsfokuserte ‘Aubrey’ og det bildetunge ‘Sonny’.

Jeg liker virkelig hvordan Charlotte holder ting enkle, men engasjerende. De viktigste detaljene dine presenteres tydelig og effektivt med lettleste skrifter sammenkoblet med attraktive bilder. Charlotte er et godt valg av mal for nettsteder for bryllup hvis du vil holde ting enkle, men vakre.

Har denne malen fått….Flere sider eller er det enkelt-rulle?

En måte å fortelle historien din?

En måte for gjester å umiddelbart RSVP?

Plass til på dagen logistikk og detaljer?

Plass for arenainformasjon + veibeskrivelse?

Et valgfritt kart for veibeskrivelse?

Et integrert register?

Et galleri for fotografier?

Frihet til å tilpasse denne malen? 7/10
Flere sider
(med lange ruller inkludert)
&# 10008;
(bilder bare som standard)
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;
&# 10008;
&# 10004;
&# 10008;

Opprett din Squarespace bryllupsnettsted nå

3) Weebly Wedding nettsteder (40+ millioner nettsteder)

“Weebly er et utmerket valg for bryllupsnettstedet ditt fordi det gjør det raskt og enkelt å bygge et fantastisk nettsted. Tross alt du’Vi har viktigere ting å gjøre med tiden din enn å lage et nettsted – som å planlegge et bryllup!”

Weebly tilbyr mer enn 50 mobil-responsive temaer (Weebly-speak for maler), men bare en håndfull bryllupsspesifikke temaer.

Så ja, mens du ikke gjør det’t får like mye mal (beklager, tema!) valg som du gjør med Wix eller Squarespace, det’er ikke nødvendigvis en dårlig ting. En av favoritt tingene mine med Weebly er faktisk at det ikke gjør det’lam deg med valget.

Den’er også utrolig brukervennlig, noe som gjør det enkelt å redigere malen for bryllupswebsiden og gjøre den så unik som bryllupsdagen din vil være!

“Cento” Tema

Spille

Jeg tror det Weebly’s ‘Cento’ bryllupstema er kanskje et av favorittdesignene mine på denne listen så langt! Ikke bare er ekstremt rent med mye hvit plass, men der’s mye rom for iøynefallende bilder og viktig informasjon også.

Jeg’m er en stor fan av denne malen’oppmerksomhet på viktigheten av bilder. Å kunne vise frem bilder av spillestedet ditt er en fin måte å skape et liv og få folk til å bli begeistret. Hvis gjestene kan se hvor vakkert stedet er før de kommer til bryllupet ditt, kan du tenke deg hvor blåst de blir når de ankommer!

Har denne malen fått….Flere sider eller er det enkelt-rulle?

En måte å fortelle historien din?

En måte for gjester å umiddelbart RSVP?

Plass til på dagen logistikk og detaljer?

Plass for arenainformasjon + veibeskrivelse?

Et valgfritt kart for veibeskrivelse?

Et integrert register?

Et galleri for fotografier?

Frihet til å tilpasse denne malen? 8/10
Single-side-scroll
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;
&# 10008;
(ikke som standard, men kan legges til)
&# 10008;
&# 10008;

“Rene linjer” Tema

Spille

Weebly’s ‘Rene linjer‘ tema minner meg virkelig om Squarespace’s ‘Charlotte’ mal ovenfor. Dette fordi både uttrykker innhold tydelig og på en lettlest måte, mens du fortsatt finner plass til å inkludere mange iøynefallende bilder som bilder i full bredde eller gallerier.

Har denne malen fått….Flere sider eller er det enkelt-rulle?

En måte å fortelle historien din?

En måte for gjester å umiddelbart RSVP?

Plass til på dagen logistikk og detaljer?

Plass for arenainformasjon + veibeskrivelse?

Et valgfritt kart for veibeskrivelse?

Et integrert register?

Et galleri for fotografier?

Frihet til å tilpasse denne malen? 8/10
Single-side-scroll
(kan legge til flere sider om nødvendig)
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;
&# 10008;
(Kan legges til)
&# 10008;
&# 10008;

Opprett ditt Weebly-bryllupsnettsted nå

4) Knuten

“The Knot er en spesialisert nettsted for byggere av bryllup som bare lager nettsteder for…du gjettet det…bryllup! Malens design er alle like med tanke på innhold – men varierer massivt i utseende og design.”

Knuten har rundt 150 temautforminger, hvorav alle er designet for bryllupsnettsteder – noe som ikke er’t for overraskende!

I motsetning til Wix og Squarespace, gjør det ikke’t gir massivt forskjellige design av bryllupsmaler. I stedet bruker det samme strukturelle skjelett og strekker deretter en ny design over det i stedet.

Å teste ut forskjellige maler med The Knot er som å prøvekjøring av den samme bilen, men i forskjellige farger, om og om igjen. Mens du prøver med Wix, er å prøve hver mal som prøvekjøring av en annen bil hver gang.

Dette er ikke’t nødvendigvis en dårlig ting som The Knot’maler inneholder alt det nødvendige du trenger, men hvis du har det’når du er noe mer iøynefallende eller unik, kan det være verdt å vurdere noen av malene ovenfor.

“Falle” Tema

Spille

Jeg’m en sucker for Fall’nydelige blomster i akvarellstil som rammer inn sidedesignene, noe som hjelper til med å presse leseren’oppmerksomhet på det viktige innholdet på midten av hver side, slik at gjestene ikke kan gjøre det’Jeg savner noe.

Dette er en veldig enkel temadesign og inkluderer alt det vesentlige i den øverste navigasjonslinjen, som holder ting organisert og enkelt for gjester som leter etter informasjon.

Har denne malen fått….Flere sider eller er det enkelt-rulle?

En måte å fortelle historien din?

En måte for gjester å umiddelbart RSVP?

Plass til på dagen logistikk og detaljer?

Plass for arenainformasjon + veibeskrivelse?

Et valgfritt kart for veibeskrivelse?

Et integrert register?

Et galleri for fotografier?

Frihet til å tilpasse denne malen? 3/10
Single-side-scroll
&# 10004;
(begrenset)
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;
&# 10008;
&# 10004;
&# 10004;

Knuten’s Blomstermal er veldig attraktiv og lett på øynene, men mangler like mye tilpasning eller personlighet til andre maler vi’har sett på i denne diskusjonen. Det ville være et godt valg for par som ønsker et bryllupsnettsted, men ikke’t vil bruke for mye tid på å bygge.

“Farget kritt-svart” Tema

Spille

‘Farget kritt’ er et mye mer moderne tema enn ‘Falle’ (ovenfor). Fargene er dristige, men undervurderte, med den svarte bakgrunnen som legger mer vekt på informasjonen du bestemmer deg for å legge til.

En-sides rulle holder navigasjonen enkel og grei. Dette minimerer potensiell forvirring fra gjester og kommuniserer essensiell logistikk tydelig i lettleste skrifter.

Har denne malen fått….Flere sider eller er det enkelt-rulle?

En måte å fortelle historien din?

En måte for gjester å umiddelbart RSVP?

Plass til på dagen logistikk og detaljer?

Plass for arenainformasjon + veibeskrivelse?

Et valgfritt kart for veibeskrivelse?

Et integrert register?

Et galleri for fotografier?

Frihet til å tilpasse denne malen? 3/10
Single-side-scroll
&# 10004;
(begrenset)
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;
&# 10008;
&# 10004;
&# 10004;

Igjen, det’det er verdt å understreke at The Knot er mye mer begrenset enn de forrige malene vi’har sett på, men temaene inkluderer alle de essensielle tingene du har’d trenger på et bryllupsnettsted. Hvis du’re virkelig i en hast enn det’er verdt å se på, men hvis du kan bruke enda en time eller to til, så er det’Det er verdt å se på Wix eller Squarespace for mer inspirerende design for bryllupsmaler.

5) Appy Couple

“Appy Couple er en spesialisert nettsted for byggere av bryllup, som tilbyr et stort utvalg av vakre design for deg å prøve ut. Mens det’er ikke så allsidig som Wix eller så pen som Squarespace, det kan ta litt av stresset ved å lage et bryllupsnettsted.”

Appy Couple tilbyr flere hundre temaer for bryllupssider som du kan prøve ut, noe som virkelig høres ut som mye, så hvis du blir lam av valget, pass deg da!

I likhet med The Knot, er dette imidlertid mer temaendringer enn faktiske maldesigns på hele siden. Den eneste virkelige endringen du kan gjøre, er om du vil ha en enkeltsidet rullenettsted eller en flersidig side.

Dette kan begrense mengden tilpasning du kanskje vil gjøre for å gjøre nettstedet ditt mer unikt.

“Eucalyptus” Tema

Spille

De ‘Eucalyptus’ temaet er vakkert, smart og veldig profesjonelt. Det minner meg om en litt mer eksklusiv versjon av The Knot’s ‘Falle’ tema (over).

Jeg tror min favoritt ting med denne bryllupsmalen – bortsett fra den vakre designen – er at den gjør alt super praktisk for gjester, noe som virkelig er viktig i boken min.

Har denne malen fått….Flere sider eller er det enkelt-rulle?

En måte å fortelle historien din?

En måte for gjester å umiddelbart RSVP?

Plass til på dagen logistikk og detaljer?

Plass for arenainformasjon + veibeskrivelse?

Et valgfritt kart for veibeskrivelse?

Et integrert register?

Et galleri for fotografier?

Frihet til å tilpasse denne malen? 2/10
Flere sider
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;
&# 10008;
(må legge til fra redaktør)
&# 10004;
&# 10004;

“Midnatt på Manhattan” Tema

Spille

De ‘Midnatt på Manhattan’ temaet er et veldig avansert design som fanger øyet og skriker ‘dette kommer til å være en pokker for en katastrofe!’

Til tross for at det er et enkelt sides rulledesign, der’Det er mye plass for deg å dele bilder.

Enkeltsidede nettsteder er notorisk vanskelig å balansere mellom skriftlig innhold og bilder. Dette temaet gjør en god jobb med å hjelpe deg med å kommunisere viktig informasjon og samtidig dele gleden over selve dagen.

Har denne malen fått….Flere sider eller er det enkelt-rulle?

En måte å fortelle historien din?

En måte for gjester å umiddelbart RSVP?

Plass til på dagen logistikk og detaljer?

Plass for arenainformasjon + veibeskrivelse?

Et valgfritt kart for veibeskrivelse?

Et integrert register?

Et galleri for fotografier?

Frihet til å tilpasse denne malen? 2/10
Single-side-scroll
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;
&# 10008;
(må legge til fra redaktør)
&# 10004;
&# 10004;

KONKLUSJON:
DET BESTE BRUKSOMRÅDET FOR NETTSIDEN FOR DEG

Fant denne artikkelen nyttig?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me