De beste nettstedene for eiendomsmegling | Finn riktig design for byrået ditt

“Å bruke en mal for eiendomsnettsteder er en fin måte å spare deg tid og penger på. Tenk på det som en snarvei til et nettsted som hjelper deg å gjøre et sterkt førsteinntrykk, bygger merkevaren din og vinner over potensielle nye kunder.”


Men å velge riktig mal for eiendomsnettsteder kan være litt vanskeligere enn du tror.

Du’Vi har så mange valg å velge mellom, det kan være litt overveldende å vite hvor du skal begynne…

Spille

Se? Og det’er bare en forsmak!

Nå kan vi dumpe masse mal-skjermbilder under, men hva nytter det med mindre du har en ide om hva du vil? I stedet ønsker vi å styrke DEG til å ta en best mulig beslutning for eiendomsvirksomheten din.

At’s hvorfor vi’Vi har laget denne guiden!

Nedenfor, vi’Jeg viser deg de beste maler for eiendomsnettsteder på markedet. Vi’Du kan også gå gjennom nøkkelfunksjonene som malen din trenger for å hjelpe virksomheten din til å vokse, samtidig som du sparer tid, krefter og penger.

Basert på vår forskning, du’Jeg finner de beste maler for eiendommer fra:

 • Square
 • Wix
 • Weebly
 • Placester

Før vi setter i gang, kan du se på den raske sammendraget av de beste nettstedbyggere:

Ved slutten av denne guiden, deg’Jeg vet de viktigste tingene du kan se etter i en eiendomsmal. Du’Jeg har også sett noen av de mest inspirerende eiendomsmaler rundt. Dette hjelper deg å ta en bedre beslutning for virksomheten din.

OVERSIKT OVERSIKT

Klikk på følgende lenker for å lese de spesifikke seksjonene:

 1. De viktigste tingene de beste eiendomsmallene har
 2. De beste nettstedene for eiendomsmegling
  • Square
  • Wix
  • Weebly
  • Placester
 3. Konklusjon: Den beste nettsidemalen for eiendommer for deg

NØKKELHANDLENE DET BESTE EIENDOMS NETTSTEDPLATSENE HAR

“Du vet kanskje allerede hvordan du vil at eiendomsnettstedet ditt skal se ut – men nettstedet ditt er mer enn en brosjyre! Den’er et verktøy for å vokse virksomheten din. Dette gjør det viktig at eiendomsmalen din inneholder visse viktige funksjoner.”

I stedet for å bruke tusenvis av dollar på å ansette en nettutvikler, hvorfor ikke dra nytte av funksjonaliteten som tilbys av en mal for eiendomsnettsted?

Våre anbefalte maler nedenfor er iøynefallende og profesjonelt designet. De er også utstyrt med alle klokkene og fløytene du trenger for å sparke bedriften opp til neste nivå!

De beste malene for eiendomsnettsteder vil:

 1. Vær mobilvennlig
 2. Vis frem listene dine (fortid + nåtid)
 3. Bygg merkevare + klienttillit
 4. Hjelper deg med å generere nye potensielle kunder
 5. Hjelper deg med å forklare kjøps + salgsprosessen

1. Vær mobilvennlig

“Den’er viktig at malen for eiendomsnettstedet er mobil responsiv eller i det minste mobilvennlig. Hvis eiendomsnettstedet ditt ser bra ut på hvilken som helst enhet, er du det’Det er mindre sannsynlig at det går glipp av salg.”

Over 70% av amerikanerne foretrekker nå å surfe på internett på smarttelefonen eller nettbrettet, så det’Det har aldri vært viktigere for eiendomsnettstedet ditt å se bra ut på forskjellige enheter.

Helst, deg’Jeg kan velge en mal for eiendomsnettsted som er responsiv på mobilen, slik at nettstedet ditt kan endre størrelse på og optimalisere seg selv for skjermen’s sett på.

Hvis malen ikke er’t lydhør, da skal det i det minste være mobilvennlig. Dette lar deg justere nettstedet for mindre skjermer i byggherren’s redaktør.

Å sørge for at malen for eiendomsnettstedet ser bra ut på alle enheter, gjør det enkelt å bla når som helst og hvor som helst. Dette kan bidra til å vinne potensielle nye kundeemner og føre til flere henvendelser.

2. Vis frem egenskapene dine (fortid + nåtid)

“Det er viktig å velge en mal for eiendomsnettsteder som viser frem oppføringene dine hvis du vil fange blikket til kjøpere. Å vise tidligere oppføringer viser også at du kan lukke eiendommer og bygge tillit.”

Den’Det er viktig at eiendomsmalen viser frem oppføringene og fanger øyet. Dette gjør det veldig enkelt for folk å raskt finne eiendommen de ønsker.

Du’Jeg vil også vise frem dine tidligere oppføringer. Hvis du ikke gjør det’t, hvordan vil potensielle kunder vite at du’har lukket noen avtaler, eller hva slags eiendommer du kan lukke?

Våre anbefalte maler nedenfor setter oppføringer foran og sentrum, og bygger tillit slik at kjøpere ikke vil’t se andre steder.

Velg en mal for eiendomsnettsteder som viser frem gjeldende + tidligere oppføringer på best mulig måte. Dette fanger blikket mot potensielle kjøpere og kan bidra til å bygge tillit.

3. Bygg merkevare + klienttillit

“Eiendomsmerket ditt handler om mer enn å selge eiendommer. Den’påvirkes av førsteinntrykket du gjør, kunnskapen du viser og om potensielle kunder kjøper inn tilbudet ditt. Å velge riktig eiendomsmal kan være en virkelig tidsbesparende for å hjelpe deg med å vokse merkevaren din.”

På det mest grunnleggende må malet for eiendomsnettstedet kunne vise merkevarelogoen din, merkevarefargene og ha plass til mange vakre bilder. Dette fastslår umiddelbart hvem du er til potensielle potensielle kunder – kjøpere + selgere.

Du’Jeg vil også ha en mal som lar deg introdusere deg for verden. Å ha en ‘Om oss’ siden på malen din sparer tid på å legge til en og kan virkelig bidra til å bygge tillit raskt.

Hold øynene åpne for maler med en blogg også. Du don’t vil bruke tid på å konfigurere + sette opp en blogg hvis du bare kan velge en mal som allerede inneholder en!

Å skrive en blogg er en utmerket måte å dele kompetansen og forbedre nettstedet ditt’s SEO. Hvis du blogger regelmessig om et emne, kan det faktisk bidra til å øke Google-rangeringene dine, og sette virksomheten foran flere mennesker.

Eiendomsmalene nedenfor kan alle bidra til å utvide merkevaren din og bygge opp kundetillit. De er utstyrt med blogger og andre innholdsrike sider, og sparer deg for tid + krefter på å måtte legge dem til i deg selv.

4. Hjelpe deg med å generere nye kundeemner

“I vår digitale verden, hvis kjøpere og selgere kan’t kontakter deg gjennom nettstedet ditt, de’Jeg går andre steder. Velg en eiendomsmal med et kontaktskjema slik at potensielle kunder kan kontakte deg med letthet.”

Du’Vi har dusinvis av konkurrenter som prøver å fange den samme markedsandelen, så du må gjøre ting så enkelt som mulig. Ellers vil utsiktene se andre steder.

Dette betyr at eiendomsmalen din skal tillate folk å kontakte deg via nettstedet ditt.

Ikke bare forenkler dette forespørselsprosessen, men gir deg muligheten til å generere verdivurderinger hjemme fra første dag.

Å velge en mal med et kontaktskjema som allerede er på det, er en fin måte å spare tid du kan bruke på viktigere ting – som å avslutte avtaler!

Våre anbefalte eiendomsmaler har alle en kontaktside eller skjema, noe som gjør det enkelt for begge kjøpere + selgere å komme i kontakt. En ekstra bonus er at det’Du frigjør den verdifulle tiden du har’d ellers bruke å legge en til nettstedet ditt.

5. Hjelpe deg med å forklare kjøps + salgsprosessen

“Hvis du forklarer hvordan ting fungerer, vil kundene dine kjøpe seg inn. Forsøk å velge en eiendomsmal som har plass til dette viktige innholdet.”

Som med alle salgsbaserte jobber, er det viktig å vinne kundenes tillit hvis du vil lykkes (noe jeg antar at du gjør hvis du gjør det.)’leser denne guiden!).

En av de beste måtene å få potensielle kunder til å kjøpe seg inn i deg er å tydeliggjøre prosessen de’re i ferd med å gå gjennom.

Eiendomsnettstedet ditt skal fungere som en digital versjon av presentasjonene du gir til huseiere og huskjøpere på kontoret ditt. Tenk på det som en online tillitsfaktor.

Der’det er ingen grunn til at dette heller ikke må være tekst. Kanskje det ville blitt bedre kommunisert av video eller en serie bilder? Uansett hva du bestemmer deg, må du sørge for å kommunisere dette nøkkelinnholdet på eiendomsmalen du velger.

Bruk nettstedet ditt for å la potensielle kunder vite hvordan du jobber. Dette er bra for åpenhet og hjelper deg med å håndtere forventningene også. Eiendomsmalene nedenfor kan hjelpe deg med å bygge tillit ved å forklare prosessene dine til potensielle kunder.

DE BESTE ESTATE-NETTSTEDEMPLATENE

“De fleste potensielle kunder vil finne eiendomsselskapet ditt på nettet – de vant’t gå gjennom døra. Du trenger en mal for eiendomsnettsteder som gjør et sterkt førsteinntrykk og etablerer deg som merkevareklienter’ kan stole på.”

Eiendomsmalen du velger vil ha enorm innvirkning på din digitale suksess – så å velge en er ikke’t en beslutning som du bør ta lett.

For å gjøre livet så enkelt som mulig for deg, nedenfor deg’Vi finner utvalget av de beste malene for eiendomsnettsteder.

Hver mal nedenfor er fra en av våre anbefalte byggherrer for eiendomsnettsteder. De har de essensielle funksjonene som er oppført over, og er enkle å redigere. De’er den beste måten å gjøre et iøynefallende førsteinntrykk.

1) Squarespace (1+ millioner nettsteder)

“Squarespace er et godt valg av byggherre for eiendomsnettstedet ditt hvis du er interessert i et profesjonelt preg.”

Squarespace tilbyr over 80 maler du kan velge mellom, men bare et par dedikerte eiendomsmaler.

Don’Ikke la dette avskrekke deg selv om du kan tilpasse hele Squarespace’s maler i sin brukervennlige editor. Dette gjør det enkelt å legge til din egen merkevarebygging og få nettstedet til å skille seg ut.

Square’malene er rene, stilige og absolutt skrikende profesjonalitet. De er et godt valg for meglere som ønsker å gjøre et førsteinntrykk og vinne over kundenes tillit.

Fem mal

Spille

Fem eiendomsmaler er veldig attraktiv og har en veldig avansert følelse av den. Den kombinerer store, iøynefallende bilder med delikate skrifter og mye hvit plass, og skaper en stilig stemning som potensielle kunder virkelig kan kjøpe seg inn i.

Navigasjon på stedet er tydelig skiltet, noe som gjør ting enkelt for alle som surfer. Kontaktskjemaet er ideelt for smertefri blygenerering på stedet og kan enkelt finjusteres for å passe slik meglerhuset fungerer.

Jeg elsker også at du får en blogg rett utenfor boksen som den’er en fin måte å begynne å bygge merkevaren din, få kontakt med kunder og forklare mer om kjøpet & salgsprosess.

Kan ikke denne malen ut av esken…Bli optimalisert for forskjellige skjermer?

Vis frem listene dine (fortid + nåtid)?

Bygg merkevare + klienttillit?

Hjelper deg med å generere nye potensielle kunder?

Hjelper deg med å forklare kjøps + salgsprosessen?

Frihet til å tilpasse denne malen? 7/10
Ja det’er mobil responsiv
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;
(kontaktskjema + attester)
&# 10008;
(enkelt å legge til)

Bryant Hill Mal

Spille

Jeg vurderer Squarespace’s Bryant Hill eiendomsmal som en av de mest moderne designene i denne guiden. Det oser av klasse og oppføringene dine er garantert å fange blikket for potensielle potensielle kunder takket være de smarte fontene, dristige bilder og hvit bakgrunn.

Bryant Hill er en veldig enkel eiendomsmal som er rettet mot leiemarkedet som standard, men det’er lett å legge til ekstra innhold eller flere sider hvis du trenger.

Kan ikke denne malen ut av esken…Bli optimalisert for forskjellige skjermer?

Vis frem listene dine (fortid + nåtid)?

Bygg merkevare + klienttillit?

Hjelper deg med å generere nye potensielle kunder?

Hjelper deg med å forklare kjøps + salgsprosessen?

Frihet til å tilpasse denne malen? 7/10
Ja det’er mobil responsiv
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;
(kontaktside)
&# 10008;
(enkelt å legge til)

Lag ditt Squarespace Eiendomsnettsted nå

2) Wix (110+ millioner nettsteder)

“Wix er en brukervennlig nettstedbygger som tilbyr et bredt utvalg av attraktive maler som kan tilpasses enkelt.”

Wix tilbyr mer enn 500 maler som dekker alle slags nettsteder. Den har 12 dedikerte eiendomsmaler, slik at du får et anstendig valg av design til å begynne med.

Den’det er verdt å merke seg at Wix’malene er mobilvennlige og ikke mobile, så du må optimalisere utseendet og følelsen i redaktøren for å sikre at nettstedet ditt ser så bra ut som mulig på andre enheter.

Wix’det største salgsargumentet er dets allsidighet. Redaktøren er enkel å bruke, og du kan endre og tilpasse eiendomsmalen så mye eller så lite du vil – det er virkelig opp til deg!

Eiendomsselskapsmal

Spille

Attraktiv, funksjonell og veldig profesjonell, Wix’s ‘Eiendomsselskap’ malen kan ha en generisk tittel, men denne designen er langt fra vanlig.

Hvis du leter etter en eiendomsmal som kan brukes rett ut av esken med minimal redigering, er dette et utmerket valg.

Listene blir fremtredende, deg’Vi har fått et kontaktskjema på hjemmesiden, og mye plass til å legge inn ekstra innhold for å forklare prosessene dine eller introdusere megling for potensielle kunder.

Kan ikke denne malen ut av esken…Bli optimalisert for forskjellige skjermer?

Vis frem listene dine (fortid + nåtid)?

Bygg merkevare + klienttillit?

Hjelper deg med å generere nye potensielle kunder?

Hjelper deg med å forklare kjøps + salgsprosessen?

Frihet til å tilpasse denne malen? 9/10
Ja det’er mobilvennlig
(kan justere i redaktøren)
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;
&# 10008;
(enkelt å legge til)

Eiendom gruppe mal

Spille

Hvis du er ute etter en enkel, men funksjonell, mal for nettside til eiendommer da ‘Eiendomsgruppe’ kan være en å se nærmere på.

Jeg liker virkelig enkelheten med denne malen, som gjør den til et godt valg for mindre og mer uavhengige meglerhus. Den’Det er ingen problemer med å legge til merkevarebygging eller ekstra sider heller, takket være den brukervennlige Wix-redigereren.

De ‘Eiendomsgruppe’ malen kan brukes rett ut av esken, og sparer deg for mye tid. Men med litt kjærlighet og omsorg kan du virkelig gjøre denne eiendomsmalen til din egen.

Kan ikke denne malen ut av esken…Bli optimalisert for forskjellige skjermer?

Vis frem listene dine (fortid + nåtid)?

Bygg merkevare + klienttillit?

Hjelper deg med å generere nye potensielle kunder?

Hjelper deg med å forklare kjøps + salgsprosessen?

Frihet til å tilpasse denne malen? 9/10
Ja det’er mobilvennlig
(kan justere i redaktøren)
&# 10004;
&# 10004;
(du må legge til en blogg)
&# 10004;
(Kontakt skjema)
&# 10008;
(enkelt å legge til)

Lag ditt Wix Eiendomsnettsted nå

3) Weebly (40+ millioner nettsteder)

“Weebly er en veldig brukervennlig nettstedbygger som fokuserer på å være så brukervennlig som mulig.”

Du’Jeg finner ut at Weebly tilbyr over 50 temaer (Weebly-speak for template), som alle er mobile responsive. Weebly har bare ett tema rettet mot eiendomsnettsteder.

Dette høres kanskje begrenset ut, men så lenge du vet hva slags innhold du vil ha på eiendomsnettstedet ditt, der’Det er ingenting som hindrer deg i å redigere noen av de tilgjengelige temaene.

Weebly’s redaktør er veldig intuitiv å bruke, noe som fjerner enhver læringskurve. Du’Jeg tar den raskt opp og er på vei til å lage en fantastisk eiendomsnettsted på kort tid!

Bayside Inn Mal

Spille

‘Bayside Inn’ er Weebly’er nærmeste tingen til en spesialisert eiendomsmall. Som standard er det’er skreddersydd for utleie + utleie, men skjelettet til designen kan enkelt tilpasses dine behov.

Jeg’er en stor fan av de horisontale bildeblokkene som deler opp siden og holder innholdet adskilt – noe som gjør ting lettere å lese for potensielle kunder. Du’Vi har også mye rom for bilder, så kan du vise opp listene dine for virkelig å tromme opp interessen og bygge tillit.

Kan ikke denne malen ut av esken…Bli optimalisert for forskjellige skjermer?

Vis frem listene dine (fortid + nåtid)?

Bygg merkevare + klienttillit?

Hjelper deg med å generere nye potensielle kunder?

Hjelper deg med å forklare kjøps + salgsprosessen?

Frihet til å tilpasse denne malen? 8/10
Ja det’er mobil responsiv
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;
(trenger å legge til flere felt i eksisterende kontaktskjema)
&# 10004;
(kan legge til flere sider for ekstra innhold hvis nødvendig)

Lag din Weebly Eiendomsnettsted nå

4) Placester

“Placester er en spesialisert eiendomsplattform som du kan administrere hele virksomheten din fra. Den er imidlertid mindre allsidig enn mer avrundede utbyggere som Wix og Squarespace – så spesialisering kommer som et lite kompromiss til kreativ frihet.”

Placester tilbyr mange nettsteder, men gir deg ingen steder så mye kreativ frihet som Wix, Squarespace og Weebly gjør.

Du’Jeg sliter med å finne en mal som er en vakker som alle som tilbys av Squarespace, og du vant’t være i stand til å lage noe så iøynefallende som du kan med Wix.

Så jeg’d anbefaler Placester’s eiendomsmaler for meglingene som trenger et funksjonelt nettsted som ser profesjonelt ut.

Phoenix Eiendom

Spille

De ‘Phoenix Eiendom’ malen er ikke i nærheten så fin og attraktiv som Wix’s ‘Eiendomsselskap’ mal, men det kommer med en pekepinn på mye mer out-the-box funksjonalitet.

Du kan øyeblikkelig fortelle at Placester kjenner eiendomsspillet fordi malene deres har alle klokkene og fløytene du måtte trenge. Noen ganger kan det til og med føles litt overdreven som der’er bare så mye på hver mal.

Du får en blogg for merkevarebygging + innholdsmarkedsføring, kontaktskjemaer er spredt på tvers av designen på de fleste sider, og det er mye rom for deg å dele informasjon om byrået ditt – som strekker seg langt i å bygge klienttillit.

Kan ikke denne malen ut av esken…Bli optimalisert for forskjellige skjermer?

Vis frem listene dine (fortid + nåtid)?

Bygg merkevare + klienttillit?

Hjelper deg med å generere nye potensielle kunder?

Hjelper deg med å forklare kjøps + salgsprosessen?

Frihet til å tilpasse denne malen? 4/10
Ja det’er mobil responsiv
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;
(kontaktskjemaer på de fleste sider)
&# 10004;

Fremont Real Estate

Spille

Jeg tror jeg foretrekker dette ‘Fremont’ mal til ‘Føniks’ design over.

Fargepalettene er mykere – selv om dette er enkelt å redigere til dine egne merkefarger – og sideoppsettene virker bare litt penere og romsligere. Den’er mindre trangt, det’s sikkert.

Den ekstra plassen gjør at innholdet virker mindre i ansiktet ditt, noe som er viktig fordi du ikke gjør det’t vil at potensielle kunder og besøkende på nettet skal føle at du presser dem.

Dette er en god mal for å bygge kundenes tillit, samtidig som den er ekstremt praktisk for dine forretningsbehov.

Kan ikke denne malen ut av esken…Bli optimalisert for forskjellige skjermer?

Vis frem listene dine (fortid + nåtid)?

Bygg merkevare + klienttillit?

Hjelper deg med å generere nye potensielle kunder?

Hjelper deg med å forklare kjøps + salgsprosessen?

Frihet til å tilpasse denne malen? 4/10
Ja det’er mobil responsiv
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;
(kontaktskjemaer på de fleste sider)
&# 10004;

DEN BESTE ESTATE-NETTSTEDPLATSEN FOR DEG

Fant denne artikkelen nyttig?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me