De beste nettstedsmalene for fotografering

“Å velge riktig nettstedsmal for fotografering er en rask og enkel snarvei å skille seg ut fra mengden. De’du er også designet for å inkludere funksjonene du trenger, så du vant’Jeg må heller ikke bruke timer i redaktøren!”


Men å finne riktig mal handler om mer enn bare å velge den fineste designen (selv om dette fremdeles er viktig!).

Du må stille deg spørsmål som:

 • Vil besøkende synes det er enkelt å bla gjennom bildene du’deler igjen?
 • Hvor lett vil potensielle kunder finne det å kontakte deg?
 • Har den nyttige funksjoner som en blogg eller butikk som er klar til å gå? Eller kommer du til å bruke timer på å legge dem for hånd?

Du’Vi har pokker mye å huske på!

Spille

Med så mange ting å vurdere og så mange maler å velge mellom (se bare ovenfor!), Kan det hende du har vanskelig for å vite hvor du skal begynne!

Heldigvis, vi’her for å spare deg for mye tid og krefter ved å:

 1. Å løpe gjennom de viktigste tingene som de beste fotograferingsmalene har (så du vet hva du skal se etter)
 2. Viser + vurderer et utvalg av de beste fotograferingsmalene rundt (som håndplukket av WBE-teamet)

Hvis du ikke har det’t ganske ennå funnet beste nettsted byggherre for deg kan du sjekke ut våre favorittbyggere av fotograferingsnettsteder i tabellen nedenfor:

Ved slutten av denne guiden, deg’Jeg vet hva jeg skal se etter i en fotograferingsmal. Vi’Jeg har også vist deg noen av de beste designene rundt – hjelper deg med å bestemme hvilken type mal du vil ha.

OVERSIKT OVERSIKT

Klikk på følgende lenker for å lese de spesifikke seksjonene:

 1. De viktigste tingene de beste fotograferingsmalene har
 2. De beste nettstedsmalene for fotografering
  • Wix
  • Square
  • Weebly
  • SmugMug
 3. Konklusjon: Den beste malingsnettstedsmalen for deg

NØKKELTINGER DE BESTE FOTOGRAFISKE NETTSTEDEMPLATENE HAR

“Hvis du bruker en mal utstyrt med funksjonene og funksjonene du trenger ut av boksen, kan du spare tid og problemer i fremtiden.”

Å bruke en mal er den raskeste måten å få nettstedet ditt online så snart som mulig.

Ikke bare er det mange attraktive design tilgjengelig, men de beste har alle slags innebygde funksjoner klare til umiddelbar bruk. Dette sparer deg for problemer med å tilbringe tid i redaktøren og legge til funksjoner én for én!

Etter min erfaring, det’er ikke veldig morsomt å bruke timer på å besette hver minste detalj på nettstedet ditt. Den’Det er mye bedre å slå bakken med en mal designet med dine behov i tankene.

De beste fotograferingsmalene sparer deg for tid og krefter fordi de kommer med:

 1. Et iøynefallende design
 2. En blogg (eller rom for å legge til en!)
 3. Enkel navigering i galleriet
 4. Kontaktskjemaer (for fans + provisjoner)
 5. Kapasiteten til å selge

1. Et iøynefallende design

“Nettstedet ditt er en refleksjon av deg og arbeidet ditt, så velg en mal som fanger øyet. Dette vil kutte ned behovet for redigering, og spare deg for tid.”

På nettet dømmer alle en bok etter omslaget. Faktisk fant Adobe (superfirmaet for PDF-personer + teknologi!) At 38% av brukerne vant’t engasjere seg med nettstedet ditt hvis designen er lite attraktiv!

At’er en høy pris å betale for noe du kan løse ganske enkelt, ikke sant?

Å velge en attraktiv mal for ditt nettsted for fotografering er den enkleste måten å fange besøkende (og vi) oppmerksomhet på’Jeg vil vise deg noen av disse innen kort tid!).

I tillegg, hvis designen allerede ser bra ut der’Det er ikke noe reelt behov for å tilpasse det. Dette frigjør deg til å bruke mer tid på å redigere bilder eller planlegge ditt neste skudd!

Skjønnhet er i øye på betrakteren, så velg en iøynefallende fotograferingsmal for å holde besøkende engasjert. Attraktive maler minimerer også mengden redigering du trenger å gjøre – og frigjør deg viktigere saker.

2. En blogg (eller rom for å legge til en!)

“Å velge en fotograferingsmal med en innebygd blogg sparer deg bryet med å sette opp en.”

Du vil bruke mer tid på å skrive bloggen din enn å sette opp den. Så det er fornuftig å velge en fotograferingsmal som er utstyrt med blogg.

Blogger lar deg dele kompetansen din, noe som kan bidra til å øke trafikken på nettstedet ditt. Hvis du for eksempel konsekvent skriver om fotografering av kjæledyr, gjør du det’Det er mer sannsynlig at det vises i relaterte Googles søkeresultater.

Dette er en flott måte å få nettstedet ditt lagt merke til, få flere besøkende og bygge merkevaren din.

Gjør livet enkelt for deg selv og velg en fotograferingsmal med en innebygd blogg. Tross alt, isn’t tiden din ble brukt bedre bak et objektiv enn foran en datamaskin?

Å ha en blogg er viktig hvis du vil vokse merkevaren din og øke nettstedet ditt’s trafikk. Det kan være fiddly å legge til, så spar deg bryet og velg en mal med en innebygd .

3. Enkel navigering i galleriet

“Den’er lett å ta tak i noen’oppmerksomhet, men vanskelig å holde tak i den. Velg en mal som ikke bare fremhever bildene dine, men som gjør dem enkle å bla gjennom også.”

Fotografiene dine kan være noen av de mest slående bildene som noen gang er tatt. Men hvis det’er vanskelig å bla fra den ene til den neste – deretter hvem’kommer til å ta deg tid til å ta vare?

Det er fornuftig å velge en fotograferingsmal med en innebygd galleri eller porteføljeside som du raskt kan fylle med bilder. Dette er ikke’t bare tidsbesparende, det’er også veldig praktisk!

Det er viktig å velge en nettstedsmal som setter bildene dine foran og sentrum. Den’er den mest praktiske måten å sikre at bildene dine er enkle å se etter klienter og fans.

4. Kontaktskjemaer (for fans + provisjoner)

“Å velge en nettstedsmal med et kontaktskjema som er klart til å gå, vil gjøre det enkelt for potensielle kunder å komme i kontakt med deg umiddelbart”

Å være enkel å kontakte er nøkkelen hvis du ønsker å vokse hobbyen din til en bedrift.

En studie av Ko Marketing fant at 51% av mennesker tror det ‘grundig kontaktinformasjon’ er det viktigste som mangler fra mange nettsteder. Don’la det ikke mangle fra ditt!

Hold ting enkelt for deg selv ved å velge en webside for mal med et innebygd kontaktskjema.

Dette sparer deg for problemer med å legge til en til nettstedet ditt fra bunnen av. Den’er også et praktisk avkjøringspunkt hvis du vil legge til ekstra felt, for eksempel ‘emnefeltet’.

Å velge en fotograferingsmal med et innebygd kontaktskjema er den enkleste måten å la folk komme i kontakt med deg. Det sparer deg også tid i redaktøren.

5. Salgskapasiteten

“Å velge en mal for nettstedet for fotografering som kan hjelpe deg med å tjene litt ekstra penger er ikke brainer?”

Ikke hver fotograf ønsker å gjøre hobbyen sin til en jobb.

Men det’det er ingen grunn til at du kan’t tjene noen ekstra kroner ved å velge en mal som kan tjene penger på fotografiet.

Du kan selge utskrifter, bøker eller til og med klær – det’er opp til deg! Det viktigste er å måtte selge.

Velge en fotograferingsmal med en ‘butikk’ siden er den mest praktiske måten å begynne å selge.

Selgende maler kommer med demoprodukter lagt ut på siden + en handlekurv installert. Dette kutter ut mye designarbeid fra din side og er en sanntidssparer.

Merk: Husk å selge varer via nettstedet ditt’Du må registrere deg for en netthandelsplan på den valgte nettstedbyggeren.

Hold ting praktisk og velg en mal som gir deg muligheten til å selge. Å ha dette alternativet er viktig fordi når fotograferingen din blåser opp’Jeg skal være klar til å selge med en gang!

DE BESTE FOTOGRAFISKE NETTSTEDEMPLATER

“Den’er viktig å velge en fotograferingsmal som hjelper deg å skille seg ut fra mengden. Den’det er ikke en lett beslutning å endre senere, så ta deg god tid. Vi’har plukket ut malene nedenfor fordi de gjør livet ditt enklere.”

Den’er vanskelig å velge riktig mal for ditt nettsted for fotografering. Men du vet allerede det – ellers ville du ikke gjort det’t være her, ikke sant!

For å gjøre ting enklere, vi’Vi har plukket ut noen av de beste fotograferingsmalene for deg:

Disse malene får deg raskt på nettet og fanger øyet, samtidig som du sparer tid, penger og krefter. Det beste av alt, de’er lett å redigere hvis du trenger det!

Våre håndplukkede fotografimaler nedenfor ser ikke bare bra ut ut, men har også nøkkelfunksjonene du trenger. Dette er maler som gjør at du og fotografiene dine skiller seg ut!

1) Wix Photography Maler (110+ millioner nettsteder)

“Wix er den mest allsidige nettstedbyggeren. Den’er enkel å bruke og tilbyr en vanvittig mengde malvalg.”

Wix har imponerende 500+ maler du kan velge mellom og nesten 40 dedikert bare til fotografering!

At’s en hel masse valg….

Wix’malene er dristige og nyskapende. De fanger oppmerksomheten med sære gallerier og interessante måter å vise bildene dine på.

De er overraskende funksjonsrike. Dette kan spare deg for mye tid og krefter, ettersom alt du trenger allerede skal være på malen.

Og hvis det’ikke? Vel, Wix-redaktøren er veldig enkel å bruke, så du’Jeg har ingen problemer med å tilpasse nettstedet ditt eller legge til ekstra innhold.

Photojournalist-malen

Spille

Jeg’m en stor fan av Wix’s ‘fotojournalist’ mal. Den’er dristig, oppmerksomhetsgrep og superenkelt å navigere.

Du’Vi har mye plass til å vise frem fotografiene dine, og det hvite rommet hjelper virkelig til med å understreke arbeidet ditt. Sterke, tykke skrifter oppfordrer deg til å holde teksten på et minimum og setter fokus på bildene dine.

Denne malen er utstyrt for å selge og kommer med en demobutikk, som er en veldig praktisk tidsbesparende. Du’Jeg må imidlertid legge til en blogg – eller du kan bare tilpasse den til ‘Bio’ side.

Du’Jeg har et nettsted for fotografering på nettet på kort tid hvis du velger denne funksjonsrike designen.

Har denne malen ut av esken…Et iøynefallende design?

En blogg (eller rom for å legge til en!)?

Enkel navigering i galleriet?

Kontaktskjemaer (for fans + provisjoner)?

Kapasiteten til å selge?

Frihet til å tilpasse denne malen? 9/10
&# 10004;
&# 10008;
(rom for å legge til en)
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;

Urban Photography Nettstedsmal

Spille

De ‘Urban Photography’ malen er mye mer bildetung enn malen over – så du’Jeg må være forsiktig når du laster opp bilder. Å ha for mange store bildefiler på en webside kan redusere lastehastigheten, noe som lar besøkende vente på seg. Ikke bra.

Jeg’Jeg er en fan av helsides skudd som sitter under gjennomsiktige tekstbokser. Den’er en flott måte å dele både informasjon og arbeidet ditt samtidig.

Du’Jeg vil elske det innebygde kontaktskjemaet, som har det på dedikert side. Den’Det er veldig nyttig å ha denne typen funksjoner til stede fra off, siden det kan være fiddly å legge det inn senere.

Du’har også fått en ‘tjenester’ side der du kan markedsføre ferdighetene dine til potensielle kunder. Selv om du ikke var det’t tenker på det først, dette er en veldig praktisk måte å tjene penger på hobbyen din.

Har denne malen ut av esken…Et iøynefallende design?

En blogg (eller rom for å legge til en!)?

Enkel navigering i galleriet?

Kontaktskjemaer (for fans + provisjoner)?

Kapasiteten til å selge?

Frihet til å tilpasse denne malen? 9/10
&# 10004;
&# 10008;
(rom for å legge til en)
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;

Luftfotografering Nettstedsmal

Spille

Dette er en veldig funksjonell og attraktiv mal som er ideell for mer forretningsinnstilte fotografer.

Den’er et flersidig design som også bruker langruller til å dele informasjon og bilder. Den’er en veldig praktisk måte å avdekke informasjon om deg selv eller din virksomhet trinn for trinn.

Du’er klar til å selge out-the-box med en ‘tjenester’ side, mens vegg-til-vegg-mosaikkgalleriet er ekstremt iøynefallende. Det kan også støtte videoer så vel som bilder, slik at du raskt kan få nettstedet til å skille seg ut.

Har denne malen ut av esken…Et iøynefallende design?

En blogg (eller rom for å legge til en!)?

Enkel navigering i galleriet?

Kontaktskjemaer (for fans + provisjoner)?

Kapasiteten til å selge?

Frihet til å tilpasse denne malen? 9/10
&# 10004;
&# 10008;
(rom for å legge til en)
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;

Lag ditt Wix Photography nettsted nå

2) Squarespace Photography Maler (1+ million nettsteder)

“Squarespace er hjemmet til high-end fotograferingsmaler som setter bildene dine foran og i sentrum.”

Squarespace har mer enn 80 maler du kan velge mellom, med omtrent 11 av disse designet spesielt for fotografer.

Square’design er mer subtile enn Wix’s, og tilbyr mange helsides bilder og hvit plass. De har en veldig profesjonell følelse for dem, så hvis nettstedet ditt vil være klientvendt, kan Squarespace gjøre livet veldig enkelt for deg faktisk.

Squarespace-editoren er ganske enkel å bruke, noe som kan være en måte å forenkle ting på hvis du vil legge til flere sider eller legge til en butikk i malen..

Wells Mal

Spille

Jeg elsker absolutt det klassiske utseendet til Squarespace’s ‘Wells’ mal. Den er ren, sparsom og legger all vekt på fotografiene dine. Den’er en mal designet for ett formål – for å markedsføre arbeidet ditt.

Den innebygde bloggen er veldig nyttig og sparer deg for oppgaven å legge til en (som vi’har sett med andre maler). De ‘Les meg’ side kan enkelt redigeres til en annen innholdsrik side hvis du føler at du trenger den – kanskje en rask løsning for å legge til en ‘om meg’ side?

Wells setter fotografiene foran og midt slik at de fanger blikket både for fans og klienter. Designens dristige enkelhet gjør det veldig enkelt å redigere og fylle ut med dine egne bilder.

Har denne malen ut av esken…Et iøynefallende design?

En blogg (eller rom for å legge til en!)?

Enkel navigering i galleriet?

Kontaktskjemaer (for fans + provisjoner)?

Kapasiteten til å selge?

Frihet til å tilpasse denne malen? 7/10
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;
&# 10008;
(trenger å legge til)

Forte mal

Spille

‘Forte’ er en lysere, kraftigere mal enn den mer undervurderte ‘Wells’ ovenfor. De besøkende blir møtt av bilder på fullskjerm som øyeblikkelig fanger oppmerksomheten og holder dem.

Der’er en blogg integrert i designet og en ‘les meg’ side som enkelt kan finjusteres til en ‘Om’ side eller et annet galleri.

Bildenavigering er en glede med en nydelig sidelengs rulle som virkelig skiller seg ut fra de vanlige galleriene nedover.

Dette er en mal som vil gi langvarig innvirkning på alle som besøker ditt nettsted for fotografering.

Har denne malen ut av esken…Et iøynefallende design?

En blogg (eller rom for å legge til en!)?

Enkel navigering i galleriet?

Kontaktskjemaer (for fans + provisjoner)?

Kapasiteten til å selge?

Frihet til å tilpasse denne malen? 7/10
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;
&# 10008;
(trenger å legge til)

Lag ditt nettsted for Squarespace-fotografering nå

3) Weebly Photography Maler (40+ millioner nettsteder)

“Weebly er en brukervennlig nettstedbygger som er veldig enkel å bruke.”

Weebly tilbyr mer enn 50 maler (eller temaer i Weebly-ese). Av disse designene er omtrent 6-7 rettet spesielt mot fotografer som deg.

De tilgjengelige maldesignene er virkelig attraktive, men også ganske grunnleggende. De er’t så nyskapende som Wix’s, og heller ikke så high-end som Squarespace.

Hvis du vil ha en enkel mal for nettsted til fotografering som er enkel å tilpasse, er Weebly plattformen for deg.

Cento-mal

Spille

Weebly’s ‘Cento’ mal er det mest funksjonelle designet i vår gjennomgang. Det er en enkel fotograferingsmal som er designet for å hjelpe deg med å vise frem fotografiene og ikke mye annet.

Du’mangler både en blogg og en butikk – men hvis du’er ikke interessert i disse tingene, og vil bare ha en portefølje av bilder, da ‘Cento’ er ideell for det!

Dette er en mal som setter praktisk talt over design, så hvis du vil ha et grunnleggende nettsteddesign og en mal kan du enkelt redigere det, da ‘Cento’ er verdt en titt.

Har denne malen ut av esken…Et iøynefallende design?

En blogg (eller rom for å legge til en!)?

Enkel navigering i galleriet?

Kontaktskjemaer (for fans + provisjoner)?

Kapasiteten til å selge?

Frihet til å tilpasse denne malen? 8/10
&# 10004;
&# 10008;
(trenger å legge til)
&# 10004;
&# 10004;
&# 10008;
(trenger å legge til)

Reisemalen

Spille

Jeg’er en veldig stor fan av ‘Reise’ mal fra Weebly. Det kombinerer mange flotte funksjoner vi’sett ovenfor og pakker dem i en fantastisk attraktiv mal.

Der’s flere måter å vise snaps på, inkludert bilder på fullskjerm, miniatyrbilder og langrullegallerier. Denne varianten er nyttig å ha, da den sparer deg for å grave opp unike galleristiler – du kan bare bruke det innebygde utvalget!

Du’har også fått en ‘om meg’ og en blogg integrert på hjemmesiden for lang rulle. Dette kan vise seg å være tidsbesparende, fordi det betyr at du bare trenger å redigere en (riktignok lang) side når du tilpasser designen.

Har denne malen ut av esken…Et iøynefallende design?

En blogg (eller rom for å legge til en!)?

Enkel navigering i galleriet?

Kontaktskjemaer (for fans + provisjoner)?

Kapasiteten til å selge?

Frihet til å tilpasse denne malen? 8/10
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;
&# 10008;
(trenger å legge til)

Lag ditt nettsted for Weebly Photography nå

4) SmugMug Photography Maler

“SmugMug er en spesialisert fotobygger som kan hjelpe deg med å tjene penger på arbeidet ditt gjennom partnerskap med trykkerier.”

SmugMug tilbyr rundt 30 fotograferingsmaler du kan velge mellom.

Designene deres er veldig attraktive, men kan mangle funksjonalitet når du begynner å redigere dem. Det kan være litt frustrerende å legge til ekstra sider som var til stede i demoene, for ikke å nevne at du kunne brukt tiden din mer klokt.

SmugMug’det viktigste salgsargumentet er integreringen med profesjonelle utskriftsselskaper, slik at du kan begynne å selge godt så snart du publiserer ditt nettsted for fotografering – dette er veldig praktisk!

Sierra mal

Spille

SmugMug’s ‘Sierra’ mal er en enkel og funksjonell mal. Den svinger mellom helsides bilder og mindre miniatyrbilder, så der’er en rekke måter å vise bilder på.

Navigering er superenkelt fordi det’er bare tre sider! Den’er en veldig tidsbesparende mal ganske enkelt fordi den er så grunnleggende.

‘Sierra’ ligner Weebly-malene ovenfor når det gjelder praktisk, men mangler litt med tanke på overordnet design.

Hvis du vil ha en enkel fotograferingsmal, kan du gjøre det’t gå galt med ‘Sierra’.

SmugMug gjør det også superenkelt å legge til en nettbutikk (den’er deres viktigste salgsargument!), så hvis du vil tjene litt penger også, så er dette plattformen for deg.

Har denne malen ut av esken…Et iøynefallende design?

En blogg (eller rom for å legge til en!)?

Enkel navigering i galleriet?

Kontaktskjemaer (for fans + provisjoner)?

Kapasiteten til å selge?

Frihet til å tilpasse denne malen? 9/10
&# 10004;
(mer praktisk design)
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;
&# 10008;
(trenger å legge til)

Octavia mal

Spille

SmugMug’s ‘Octavia’ mal er en nedstrippet versjon av Squarespace’s ‘Wells’ mal. Den har den samme nydelige hvite designen med mye plass til å ramme inn fotografiene.

Dette er en flott mal for å plassere bildene foran + sentrum. Den’er også superenkelt å navigere som den’er en veldig enkel design – dette vil spare deg for tid når du gjør endringer du føler er nødvendige.

Som ovenfor gjør SmugMug det enkelt å legge til en butikk og begynne å selge trykk, så don’t bekymre deg for at butikken ikke er’er ikke til stede som standard (du bokstavelig talt slår den på i redaktøren din!).

Har denne malen ut av esken…Et iøynefallende design?

En blogg (eller rom for å legge til en!)?

Enkel navigering i galleriet?

Kontaktskjemaer (for fans + provisjoner)?

Kapasiteten til å selge?

Frihet til å tilpasse denne malen? 9/10
&# 10004;
&# 10008;
(trenger å legge til)
&# 10004;
&# 10004;
&# 10008;
(trenger å legge til)

Lag ditt nettsted for SmugMug Photography nå

DEN BESTE FOTOGRAFISKT NETTSIDESEMPLATET FOR DEG

Fant denne artikkelen nyttig?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me