De beste porteføljens nettstedmaler

“Å bruke en mal for din personlige porteføljeside er den smarteste måten å komme raskt online. De ser bra ut og har alle funksjonene du trenger, og sparer deg for en jobb! Dette frigjør deg til å fokusere på det som betyr noe – det kreative arbeidet ditt.”


Hva om jeg sa at du kunne bygge et fantastisk porteføljeside og publisere det på nettet på mindre enn 14 minutter. Høres for godt ut til å være sant, nei?

Vel, du kan gjøre livet ditt så enkelt ved å velge riktig portefølje mal for nettstedet.

Men hva er riktig mal? Det er jo det’er ikke som deg’har kort på alternativer å velge mellom…

Spille

Med så mye valg kan det være vanskelig å vite hvor du skal begynne (stol på oss, vi’har vært der!).

Vi’har skrevet denne guiden for å spare deg for tid og krefter ved å:

 1. Forklar de essensielle tingene din personlige porteføljemal trenger å ha (så du vet hva du skal holde øye med)
 2. Utstillingsvindu + rangering av et antall av de beste porteføljemallene rundt (håndplukket av teamet vårt for å vise deg hva’er tilgjengelig)

Hvis du ikke har det’Jeg har ikke funnet den perfekte nettstedbyggeren ennå, ta en titt nedenfor på listen over beste nettstedbyggere som vil hjelpe deg med å vise frem porteføljen din vakkert:

Om 11 minutter, du’Jeg har en fullstendig forståelse av hva du skal se etter i en portefølje-mal for å spare tid + penger. Vi’Jeg vil også inspirere deg med noen av de beste designene rundt – slik at du kan bestemme hvilken type mal du ønsker.

OVERSIKT OVERSIKT

Klikk på følgende lenker for å lese de spesifikke seksjonene:

 1. De viktigste tingene de beste porteføljemallene har
 2. De beste porteføljens nettstedmaler
  • Wix
  • Square
  • Weebly
  • Format
  • SmugMug
  • Fabrik
  • Gå pappa
  • IM Creator
  • Jimdo
 3. Konklusjon: Den beste porteføljen nettstedsmalen for deg

Velg en nettstedbygger og tjen penger online i dag

Hvilken type nettsted vil du bygge?

bygge et nettsted bygge en nettbutikk NETTSTED ONLINE BUTIKK

NØKKELTINGER DE BESTE PORTFOLIO-NETTSTEDEMPLATENE HAR

“Tenk på porteføljemalen din som en snarvei til et nettsted som ser bra ut og har alle funksjonene du trenger. Men bare fordi alt er gjort for deg, gjør det ikke’t mener deg’ikke fritt til å redigere det så mye du vil! ”

Maler finnes for å gjøre livet ditt enkelt. Det er virkelig så enkelt som det.

Nå kan du investere timer med tid og krefter på å lage din egen porteføljeside fra bunnen av.

Men ville ikke’t bruker du heller en profesjonelt designet mal og har en fantastisk portefølje klar til å gå på bare 13 minutter?

Tenk på hva du kan gjøre med all den ekstra tiden!

Noen få ekstra timer betyr at du kan begynne å jobbe med et nytt maleri. Det betyr at du kan svare på alle e-posthenvendelsene dine. Og hvis du’Hvis du føler deg ekstra produktiv, kan du til og med komme på toppen av frilanserskattene!

Etter vår mening er bruk av en mal den smarteste måten å komme raskt på nettet med en portefølje som du kan være stolt av.

Vi anbefaler å bruke en mal hvis du tror at din personlige porteføljeside trenger:

 1. Et fantastisk nettsteddesign
 2. En mobilvennlig, responsiv design
 3. Et enkelt å bla gjennom galleriet for arbeidet ditt
 4. Et kontaktskjema
 5. En blogg
 6. en ‘Om meg’

1. Et fantastisk design

“Portfolio nettsted maler ser bra ut fordi de’re designet av fagfolk. Dette sparer deg for en jobb og lar deg fokusere energien din på å skape.”
Det er vanskelig å lage et nettsted med et iøynefallende design. Den’er enda vanskeligere når det fantastiske designet ditt også må være funksjonelt og enkelt å bruke.

Så hvorfor ikke la fagfolkene ta seg av denne vanskelige oppgaven for deg?

Porteføljemalen du velger, vil ha blitt designet og testet av fagfolk. Dette betyr at det ikke bare vil tiltrekke besøkende oppmerksomhet, men de’Jeg synes det er enkelt å bruke det også.

Dette er en enorm vekt fra skuldrene. Det frigjør også tid som deg’d har ellers brukt på å designe, finpusse og teste nettstedet ditt.

Porteføljemaler gir deg et nettsted som ser fantastisk ut fra første dag. Dette betyr at du kan bruke mye mindre tid på å tilpasse og fortsatt ha et nettsteddesign som engasjerer besøkende.

2. Et responsivt design

“Du don’vet ikke hvor de besøkende på nettet kommer fra. En responsiv mal sikrer at porteføljens nettsted ser bra ut når som helst, hvor som helst og på hvilken som helst enhet.”

Mer enn 33% av all internettrafikk kommer fra smarttelefoner.

I denne dag og alder, du’d må være ganske gal (eller ganske modig!) for ikke å bruke en mobil responsiv porteføljemal.

Responsive og mobilvennlige maler optimaliserer porteføljen din automatisk for forskjellige skjermstørrelser. Dette sikrer at det ser fantastisk ut om besøkende surfer på skrivebord, smarttelefon eller nettbrett.

Dette er viktig hvis du’håper å få ny virksomhet fra porteføljen din. Studier viser at 61% av mennesker vant’t bry deg tilbake til nettstedet ditt hvis det ikke er’t optimalisert for mobil.

Så hvis du tenker på det, uten en responsiv mal, du’savner sannsynligvis nye forretningsmuligheter.

Det er viktig å ha en mobil responsiv webside. Uten en vil porteføljen din føles gammel og utdatert, noe som reflekterer dårlig på deg. Å bruke en responsiv mal er en rask og enkel måte å gi brukerne den surfopplevelsen de ønsker.

3. Lett å bla gjennom gallerier for arbeidet ditt

“Velg en porteføljemal som gjør det enkelt å bla gjennom bildene dine. Hvis folk synes bildene dine er vanskelige å se gjennom, de’Jeg forsvinner – koster trafikk og muligheter…”

La’s innse det – din porteføljeside eksisterer bare av en grunn: å vise frem arbeidet ditt for verden.

Du kan gjøre livet enkelt for deg selv ved å velge en porteføljemal som har et galleri å vise arbeidet ditt i.

Dette frigjør deg til å fokusere på viktigere saker, for eksempel å google plasseringen for neste uke’s skyte.

Prøv ut forskjellige maldesign for å se hvilke gallerier som fungerer best for porteføljen din – du vant’Jeg angrer ikke.

Velg en porteføljemal som gjør det enkelt for fans og potensielle kunder å bla gjennom arbeidet ditt. Dette kan frigjøre tid for deg’d bruker ellers på å redigere nettstedet ditt, så hvorfor ikke bruke det til å jobbe på kommisjonene dine i stedet!

4. Et kontaktskjema

“Hvis du gjør det enkelt for folk å kontakte deg, er du det’Jeg vil vinne mer virksomhet. Så for å vinne mer virksomhet, velg en porteføljemal som lar brukere kontakte deg umiddelbart.”

Uten et innebygd kontaktskjema du’Vi har to alternativer:

 • Gi kontaktinformasjon til internett for å håpe at de gjør det’re tatt av klienter ikke svindlere.
 • Bruk tid på å redigere nettstedet ditt, finpusse utseendet + følelsen av forskjellige kontaktskjemaer til du finner et som ser helt riktig ut. Så oppdager du at de’er ikke lenket til e-postkontoen din og bruker mer tid på å lese a ‘hvordan’ guide slik at du kan motta meldingene folk sender til deg. Når de er løst, oppdager du at disse meldingene alle blir sendt til din ‘spam’ mappe som standard, så du må finne ut hvordan du kan fikse det også….

Ingen av dem høres ut som et spesielt godt alternativ?

Gjør livet enkelt for deg selv og velg en mal utstyrt med et kontaktskjema.

Det sparer deg for en svak jobb og gjør det også enkelt for klienter å øyeblikkelig nå ut etter deg.

Å velge en portefølje-mal for nettstedet med et innebygd kontaktskjema er en ikke-brainer. Uten en du vant’t mottar så mange forretningsforespørsler – koster deg penger. Den’er også en annen måte å spare tid + krefter du kan investere i mer kreative oppgaver.

5. En blogg

“Å ikke være teknisk erfaren er ingen unnskyldning for ikke å ha en blogg på Portfolio-nettstedet. Gå etter en mal med en innebygd fordi en blogg er et verdifullt verktøy for å øke SEO-en.”

Blogging er et viktig verktøy for å øke søkemotoroptimaliseringen (SEO) av porteføljen din. Forbedring av SEO er avgjørende hvis du vil vises høyere i Googles søkeresultater og tiltrekke mer trafikk til nettstedet ditt.

Du tror kanskje ikke du har tid til å skrive en blogg, enn si å sette opp – så hvorfor ikke holde ting enkelt?

Når du’kan du shoppe rundt etter den riktige malen for porteføljen, velg en som har en blogg innebygd.

Den’er en enkel måte å ha en blogg på og markedsføre deg selv uten koding eller teknisk kompetanse.

Du vil rangere høyt i Googles søkeresultater. Google elsker ferskt, vanlig innhold. Du kan gjøre Google og dine porteføljerangeringer lykkelige ved å skrive en blogg. Velg en mal med en innebygd og du’Jeg skal være på hurtigbanen til posisjon 1!

6. En ‘Om meg’

“Den’er viktig at porteføljen din tydelig forteller verden hva du gjør. Du kan gjøre det enda enklere å kommunisere denne informasjonen ved å velge en mal som har en ‘Om meg’ innebygd i designet.”

Du har kanskje ikke engang innsett at å ha en ‘Om meg’ delen er så viktig. Jeg vet at jeg ikke gjorde det’t!

Men min huskamerat som har en portefølje for kortfilmene sine, vel, han la meg inn på en liten hemmelighet…

Din ‘Om meg’ er en flott mulighet til å fortelle verden hvem du er, hva du gjør og hvor ferdighetene dine ligger. Å være tydelig på dine evner er enda viktigere hvis du’håper å vinne nye kunder!

Valg av en portefølje maler med en ‘Om meg’ siden betyr at du kan krysse av for enda en bekymring fra listen. Alt du trenger å gjøre er å oppdatere teksten og deg’det er godt å gå.

Uten rom for en ‘Om meg’ du’Jeg må legge til en side, deretter en tittelboks, formatere den, legge til en tekstboks, formatere og endre størrelse på den, forhåndsvise, flytte den litt til venstre, osv..

I all ærlighet, du’Vi har bedre måter å bruke tiden på.

Velge en portefølje nettsted mal med en ‘Om meg’ side sparer deg for tid og krefter for å legge til en. Å ha en ‘Om meg’ er en flott måte å formidle ferdighetene dine til potensielle kunder. Den’er også en fin måte å legge til litt personlighet på nettstedet ditt!

DE BESTE PORTFOLIO-NETTSTEDEMPLATENE

“Hvis du’har hatt problemer med å finne den rette porteføljen nettstedsmalen, da du’har kommet til rett sted.”

Vi ønsker å gjøre livet ditt så enkelt som mulig. For å gjøre dette har teamet vårt valgt ut noen av de aller beste porteføljens nettstedmaler rundt deg.

Du’Jeg finner at malene er perfekt utstyrt for å gi deg et fantastisk porteføljeside. De har utseendet, funksjonene og brukervennligheten du trenger. De er også enkle å redigere hvis du vil tilpasse hvordan nettstedet ditt ser ut.

Våre håndplukkede porteføljemaler har alle funksjonene du trenger for å tiltrekke flere besøkende og vinne ny virksomhet. De’Du vil kutte tiden du trenger å bruke på å redigere nettstedet ditt.

1) Wix-porteføljemaler (110+ millioner nettsteder)

“Wix er den mest allsidige nettstedbyggeren. Det gir deg en gal mengde designalternativer, samtidig som du holder ting brukervennlige.”

Wix tilbyr hundrevis av maler du kan velge mellom. Av disse er rundt 17 designet spesielt for forskjellige typer porteføljer

Du’Jeg finner Wix’malene er morsomme, sære og dristige. De er en flott måte å spare deg tid og krefter på’er interessert i en unik portefølje som raskt kan lanseres online.

Wix-maler er mobilvennlige, slik at du kan være sikker på at kunstverk og bilder ser bra ut på alle enheter.

Du får absolutt kreativ frihet med Wix, som er en enorm fordel! Wix-redigeringsprogrammet er virkelig brukervennlig og gjør det enkelt å tilpasse porteføljemalen din som du vil.

Illustratørs porteføljemal

Jeg’Jeg er en stor fan av Wix’s ‘Illustratørportefølje’ mal. Den’er ren, enkel og veldig lett på øynene.

Det kreative arbeidet ditt er satt foran og i sentrum med et lett å rulle galleri på hjemmesiden. Du har også sider for et kontaktskjema og en kort ‘Om meg’.

Dette kan se ut som en enkel mal – og ikke’Det tar meg feil, men det inneholder også alt du trenger for å publisere porteføljeside på nettet før og senere.

Det eneste du’mangler på denne malen er en blogg. Heldigvis gjør Wix det relativt enkelt å legge til en hvis du vil.

Har denne malen ut av esken…Et fantastisk nettsteddesign?Et mobilvennlig nettsted?Et enkelt å bla gjennom galleriet for arbeidet ditt?Et kontaktskjema?En blogg?en ‘Om meg’?Frihet til å tilpasse denne malen? 9/10
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;
&# 10008;
(trenger å legge til)
&# 10004;

Kreativ porteføljemal

Spille

Dette ‘Kreativ portefølje’ mal er en veldig morsom design. Den’er en enkel mal på én side som inneholder alt det essensielle du har’vil trolig trenge.

Gallerier av arbeidet ditt vises tydelig for enkel surfing, mens lysbokser med svart bakgrunn virkelig er med på å fremheve arbeidet ditt.

en ‘Om meg’ rulles inn i kontaktskjemaet nederst på siden, noe som gjør det enkelt for potensielle kunder å komme i kontakt med deg.

Jeg liker veldig godt hvordan den ene sides utformingen av denne malen gjør det veldig enkelt å fylle ut med ditt eget innhold. Du don’Jeg trenger å fikle med mange forskjellige sider, så du’Jeg vil være online før du vet ordet av det!

Har denne malen ut av esken…Et fantastisk nettsteddesign?Et mobilvennlig nettsted?Et enkelt å bla gjennom galleriet for arbeidet ditt?Et kontaktskjema?En blogg?en ‘Om meg’?Frihet til å tilpasse denne malen? 9/10
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;
&# 10008;
(trenger å legge til)
&# 10004;

Lag ditt Wix-porteføljeside nå

2) Squarespace Portfolio Maler (1+ million nettsteder)

“Squarespace er hjemmet til avanserte porteføljemaler som setter bildene dine foran og i sentrum.”

Med mer enn 80 maler å velge mellom, er Squarespace et godt valg for porteføljens nettsted, da i underkant av en fjerdedel av disse er spesielt designet for porteføljer.

Squarespace porteføljemaler er klare til å gjøre arbeidet ditt utrolig utrolig rett ut av boksen.

Designene er veldig avanserte og profesjonelle. Navigasjonen på stedet er elegant og enkel. Funksjonene og funksjonaliteten du trenger er alle tilstede og riktige.

Å ha disse tingene innebygd i en mal er en sanntidssparer og frigjør deg fra å måtte bekymre deg for å legge dem til senere.

Hvis du ønsker en endring, gir Squarespace-redaktøren deg mye frihet til å tilpasse maldesignet ditt hvis du vil. Vær klar over at det’Men ikke så fleksibel som Wix-redaktøren.

Lange Mal

Spille

Square’s ‘Lange’ mal oser av klasse og er en fantastisk måte å vise frem det kreative arbeidet ditt.

Denne designen kombinerer helsides bilder med små innrammede bilder, noe som gjør arbeidet ditt øyeblikkelig effektfullt, men også enkelt å bla gjennom.

‘Lange’ gjør det enkelt å komme på nettet. Du vant’trenger ikke å gjøre mye redigering fordi den har en innebygd blogg, en kontaktside (du må legge til et skjema for øyeblikkelig kontakt), og en ‘Om’ seksjon.

Dette er en mobil responsiv porteføljemal som gjør at arbeidet ditt ser utrolig ut.

Har denne malen ut av esken…Et fantastisk nettsteddesign?Et mobilvennlig nettsted?Et enkelt å bla gjennom galleriet for arbeidet ditt?Et kontaktskjema?En blogg?en ‘Om meg’?Frihet til å tilpasse denne malen? 7/10
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;
&# 10008;
(har kontaktside
trenger å legge til skjema)
&# 10004;
&# 10004;
(med andre ord. ‘Studioinfo’)

Ishimoto mal

Spille

Hvor kult er dette ‘Ishimoto’ mal fra Squarespace?

Det ser ikke bare utrolig ut, men gir deg en virkelig unik sideskrull å vise arbeidet ditt i. Det’er en veldig fin måte å vise frem deg selv som vil feste seg i mennesker’s minner.

Til tross for den rene designen (mye hvit plass – høreapparat!), ‘Ishimoto’ er designet for å gjøre livet ditt enkelt.

Du’har fått en innebygd blogg og ‘Om meg’ side, noe som er veldig praktisk. Malen er også mobil-responsiv, så alle designjusteringer du gjør vil se fantastiske ut på alle enheter.

Riktignok mangler du et kontaktskjema. Men kontaktinformasjonen din ligger nederst på hver side som en klikkbar lenke. Ikke så praktisk som en faktisk form, men bedre enn ingenting.

Har denne malen ut av esken…Et fantastisk nettsteddesign?Et mobilvennlig nettsted?Et enkelt å bla gjennom galleriet for arbeidet ditt?Et kontaktskjema?En blogg?en ‘Om meg’?Frihet til å tilpasse denne malen? 7/10
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;
&# 10008;
(trenger å legge til)
&# 10004;
&# 10004;

Lag ditt Squarespace-portefølje-nettsted nå

3) Weebly-porteføljemaler (40+ millioner nettsteder)

“Weebly er en veldig enkel å bruke nettsted byggherre. Den gir maler som er attraktive, men enkle.”

Weebly har rundt 50 temaer (aka maler til deg + meg), hvorav syv er markert som utformet for porteføljer. At’s ikke å si at du kan’t velg hvilket som helst av de tilgjengelige temaene hvis de liker det!

Weebly’s porteføljemaler (soz, temaer) er virkelig attraktive og legger stor vekt på å vise frem arbeidet ditt. Du får mange gallerivalg, så du’er helt nødt til å finne et design som tar lyst på deg.

For enkle design får du mange forhåndsutfylte funksjoner som er raske og enkle å finjustere. Faktisk er Weebly-redaktøren en enorm tidsbesparende! Den’er superenkelt å bruke og gjør redigering av et cinch.

sprang & Grenser mal

Spille

De ‘sprang & Bounds’ mal er en virkelig herlig en-side portefølje nettsted mal.

Å ha alt du trenger på den samme siden gjør at du får nettstedet ditt til å bli en ganske smertefri prosess.

Der’er ikke nødvendig å rote rundt å legge til sider og funksjoner. Bare finjustere de som allerede er på malen. Det kunne ikke’t være lettere.

Dette sparer deg for mye tid som kan brukes bedre på å finpusse piksler på en grafikk eller legge til noen få penselstrøk til det siste portrettet ditt.

En ting å merke seg er at du’Jeg må legge til et kontaktskjema hvis du vil ha et.

Har denne malen ut av esken…Et fantastisk nettsteddesign?Et mobilvennlig nettsted?Et enkelt å bla gjennom galleriet for arbeidet ditt?Et kontaktskjema?En blogg?en ‘Om meg’?Frihet til å tilpasse denne malen? 8/10
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;
&# 10008;
(trenger å legge til)
&# 10004;
&# 10004;

Lag ditt websted for Weebly-portefølje nå

4) Fabrik porteføljemaler

“Fabrik er en kreativ porteføljebygger. Den’malene er attraktive og profesjonelle.”

Farbik tilbyr åtte (bare 8!) Maldesign, men gjør opp for dette ved å la deg bytte mal når som helst..

For å være rettferdig er malene veldig attraktive og veldig profesjonelle. De minner meg litt om Squarespace, selv om du får et bredere valg med Squarespace.

Hver mal er responsiv (det er det vi vil se!), Og utstyrt med nesten alle de viktigste funksjonene du trenger.

Dette gjør det veldig enkelt å få din porteføljeside raskt i gang med Fabrik.

Coburg-mal

Spille

Fabrik’s ‘Coburg’ malen har et veldig attraktivt design i magasin-stil. Rammene i forskjellige størrelser lar deg legge vekt på spesifikke prosjekter, mens de brede grensene holder bilder separate og enkle å bla gjennom.

Du’Vi har alt det essensielle rullet inn til en mal her, så det sparer deg for en jobb med å legge til ekstra sider og funksjoner.

Fontene er nydelige og alt ser veldig profesjonelt ut, så du’Jeg vil definitivt gjøre et flott førsteinntrykk.

Har denne malen ut av esken…Et fantastisk nettsteddesign?Et mobilvennlig nettsted?Et enkelt å bla gjennom galleriet for arbeidet ditt?Et kontaktskjema?En blogg?En blogg?Frihet til å tilpasse denne malen? 6/10
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;
&# 10008;
(kontaktlenke i overskriften)
&# 10004;
&# 10004;

5) SmugMug-porteføljemaler

“SmugMug er en byggherre som spesialiserer seg på fotografiporteføljer. Den har funksjonelle maler som gjør det enkelt å selge utskrifter av arbeidet ditt.”

SmugMug gir deg et anstendig utvalg av porteføljemaler med 30 å velge mellom.

Du’Jeg finner SmugMug-maler lett på øyet, men det kan være vanskelig å legge til alle funksjonene du trenger.

Dette er fordi forhåndsvisninger av SmugMug-maler viser deg en ‘best case scenario’ demo, men bare gi deg et skjelettdesign å jobbe fra.

Du må legge til noen få funksjoner vi’har oppført ovenfor deg selv. Dette er vondt som deg’Vi har sannsynligvis fått bedre måter å bruke tiden på.

Likevel tror vi SmugMug fortjener sin plass her fordi det er en av få plattformer som gir deg muligheten til å begynne å selge. Hvis du vil finne ut mer, kan du lese SmugMug-anmeldelsen.

Osiris mal

Spille

SmugMug’s ‘Osiris’ mal er en virkelig attraktiv mosaikkdesign.

‘Osiris’ sørger for at det kreative arbeidet ditt gir riktig type inntrykk ved å dekke hele websiden på den!

Som nevnt over, overlater SmugMug det meste av arbeidet til deg – så det er ikke den mest brukervennlige malen i verden – men det ser helt sikkert bra ut!

Dette er også et responsivt design.

Har denne malen ut av esken…Et fantastisk nettsteddesign?Et mobilvennlig nettsted?Et enkelt å bla gjennom galleriet for arbeidet ditt?Et kontaktskjema?En blogg?en ‘Om meg’?Frihet til å tilpasse denne malen? 4/10
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;
&# 10008;
(trenger å legge til)
&# 10008;
(trenger å legge til)
&# 10008;
(trenger å legge til)

6) Formater porteføljemaler

“Format spesialiserer seg på portefølje nettsteder. Det kan hjelpe deg å lage en attraktiv, profesjonell portefølje.”

I stedet for å tilby deg et bredt utvalg av maler, lar Format deg velge ett av fem temaer. Disse temaene er delt etter hvordan du vil vise frem arbeidet ditt.

Dette kan virke som om det begrenser valgene dine, men faktisk det’er en virkelig befriende måte å jobbe på. Du’fokuserer alltid på sluttproduktet i stedet for å sitte fast og finpusse hver minste detalj, noe som gjør Fabrik’s arbeidsflyt veldig effektiv.

Du’står fritt til å redigere maler i Fabrik’s ‘dra & miste’ redaktør, men du’Jeg finner det’er et mer begrenset verktøy enn Wix og Squarespace tilbyr.

Sierra mal

Spille

‘Sierra’ er en nydelig mal. Den’er dristig, attraktiv og balanserer på en måte å være veldig hvit med å være veldig fargerik!

Galleriene i denne malen gir deg rammer i forskjellige størrelser for kunstene dine, slik at du kan legge vekt der du vil. Ulike stiler som allerede er innebygd, sparer deg også for tommelfinger av oppgaven gjennom de tilgjengelige stilene senere.

De øverste navigasjonsfeltene holder ting enkelt for de besøkende, mens en innebygd blogg, ‘Om meg’ og ‘Kontakt’ side gjør det enkelt å ha denne porteføljemalen opp og kjører i det hele tatt.

Du får til og med en bruksklar ‘butikk’ – du kan’Det kan jeg si for mange maler!

Har denne malen ut av esken…Et fantastisk nettsteddesign?Et mobilvennlig nettsted?Et enkelt å bla gjennom galleriet for arbeidet ditt?Et kontaktskjema?En blogg?en ‘Om meg’?Frihet til å tilpasse denne malen? 6/10
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;

7) GoDaddy-porteføljemaler

“Du kjenner kanskje GoDaddy bedre som stedet å skaffe deg et personlig domene, men det har også en anstendig nettstedbygger også!”

Gå pappa’300+ nettstedsmaler er ganske grunnleggende, men dette gjør bare jobben enklere.

Hvis du vil ha en porteføljeside uten alle klokkene og fløytene – noe enkelt + effektivt – så er GoDaddy byggherren for deg.

Redaktøren er brukervennlig, så du’Jeg tar den opp raskt. Dette gir deg mulighet til å lage så mange (eller så få) tweaks til nettstedet ditt som du synes passer.

Malene er mobile responsive, slik at du kan være trygg på at porteføljen din ser bra ut når som helst og hvor som helst.

Tydelighetsmal

Spille

Se hva jeg mener om enkle og funksjonelle porteføljemaler?

De ‘Klarhet’ designen er ren og fri for rot. Den’er en en-sides mal som gjør det enkelt for folk å bla gjennom arbeidet ditt og komme i kontakt.

Du’Vi har nesten alt du trenger rullet inn på en enkel, brukervennlig side. Dette er ideelt for ikke-tekniske brukere som deg og meg, da det gjør det enkelt å få et nettsted på nettet.

Du’har fått et horisontalt stripegalleri, en ‘Om meg’, et kontaktskjema og integrasjon av sosiale medier.

En nøkkelfunksjon som’mangler er en blogg. Du kan’til og med legge til en! Du må koble til en ekstern blogg, som ikke er’t virkelig ideelt i det hele tatt.

Likevel, hvis du’re etter en grunnleggende portefølje nettsted som viser frem arbeidet ditt, deretter GoDaddy’s ‘Klarhet’ mal er verdt en titt.

Har denne malen ut av esken…Et fantastisk nettsteddesign?Et mobilvennlig nettsted?Et enkelt å bla gjennom galleriet for arbeidet ditt?Et kontaktskjema?En blogg?en ‘Om meg’?Frihet til å tilpasse denne malen? 4/10
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;
&# 10008;
(kontakt-knapp)
&# 10008;
(trenger å legge til)
&# 10004;

8) IM Creator Portfolio Maler

“IM Creator er en enkel nettstedsbygger som lar deg lage attraktive porteføljer uten å vite hvordan du skal kode.”

IM Creator gir deg et imponerende stort utvalg av maler. Jeg’plasser den bare som andre for Wix når det gjelder rene valg!

Faktisk har IM Creator mer enn 50 maler dedikert til å vise frem kunst + designarbeid.

Den’er en veldig enkel plattform å bruke når du bygger nettstedet ditt ved hjelp av innholdsblokker (tenk digital LEGO). Dette betyr at IM Creator-maler gjør det enkelt å komme raskt online.

De er kanskje ikke den mest funksjonelle av nettsteder, men hvis du vil ha en portefølje som ser profesjonell ut med minimal redigering fra din side, så er det’er verdt å vurdere IM Creator.

Arkitektmalen

Spille

Jeg finner IM Creator’s ‘Arkitekt’ mal for å være et veldig interessant og unikt design. Jeg har tilflukt’Jeg har sett mange maler som ligner denne – så det’er en enkel måte å skille seg ut på!

Dette er en veldig grunnleggende mal som er en krysning mellom et galleri og en blogg.

Du’Jeg synes det er enkelt å vise frem prosjekter og gi kontekst ved siden av dem. Dette kan være nyttig i å vinne potensielle kunder.

Pop-up gallerier er med på å vise frem arbeidet ditt, mens en kontakt-knapp gjør det lettere å kontakte deg enn å ha en e-postadresse på siden.

Den’Det er absolutt ikke det mest funksjonsrike designet på listen vår, men designet er en fremtredende for meg.

Har denne malen ut av esken…Et fantastisk nettsteddesign?Et mobilvennlig nettsted?Et enkelt å bla gjennom galleriet for arbeidet ditt?Et kontaktskjema?En blogg?en ‘Om meg’?Frihet til å tilpasse denne malen? 6/10
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;
(overlapper bloggen)
&# 10008;
(fikk en knapp
trenger å legge til skjema)
&# 10004;
(overlapper galleriet)
&# 10008;
(trenger å legge til)

9) Jimdo-porteføljemaler

“Jimdo er en hendig nettstedbygger som gjør det enklere enn de fleste å tjene penger på siden. Det er mye mindre allsidig enn Wix og Squarespace.”

Jimdo tilbyr 15 nettstedsmaler å velge mellom, så vel som et blankt lerret. Når du filtrerer, klassifiseres alle 15 designene som ‘portefølje’ design…men du får samme resultat hvis du filtrerer etter en e-butikk eller et moteside. Så ta den med en klype salt.

Maldesignene er attraktive og ryddige, selv om de ikke er så nær oppsiktsvekkende som Wix- eller Fabrik-maler.

Alle maler er mobile responsive og tilbyr et utvalg av måter å vise frem det kreative arbeidet ditt best.

Jimdo er en brukervennlig plattform som kan spare deg for mye tid når du bygger ditt porteføljeside.

‘Shanghai Grafisk’ Mal

Spille

De ‘Shanghai Grafisk’ mal er en fin liten en-sides mal.

Det setter ditt arbeid foran og sentrum slik at du øyeblikkelig fanger oppmerksomheten til besøkende.

Pop out-gallerier er nyttige for å vise bilder av høy kvalitet, mens du holder ting ryddig på siden.

Du’har også fått en ‘Om meg’ og ‘Kontakt’ side slik at denne malen merker de fleste av boksene dine.

Du’Jeg må imidlertid legge til en blogg, da denne porteføljemalen holder ting enkle som standard.

Har denne malen ut av esken…Et fantastisk nettsteddesign?Et mobilvennlig nettsted?Et enkelt å bla gjennom galleriet for arbeidet ditt?Et kontaktskjema?En blogg?en ‘Om meg’?Frihet til å tilpasse denne malen? 6/10
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;
&# 10008;
(rom for å legge til en)
&# 10004;

DEN BESTE PORTFOLIO-NETTSTEDPLATSEN FOR DEG

Fant denne artikkelen nyttig?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map