Hvordan bruke videobakgrunn på nettstedet ditt – den rette måten!

Jeg lurer på hva du’ser på?

hvordan du bruker videobakgrunn på nettstedet dittKilde: 11coffee.co.uk


Jeg vedder på at oppmerksomheten din automatisk er innstilt på videobakgrunnen, ikke sant? Den’er nesten umulig å ignorere det mens det beveger seg.

Der’det er ingenting galt med deg – det’er bare menneskelig natur og hvordan vi ubevisst bestemmer hvor vi skal være oppmerksom på.

Vi blir lett distrahert av alt som beveger seg – akkurat som den hunden som ignorerer alt i sin verden for å jage det irriterende lille ekornet!

“Ok, du fikk meg til å se på den tåpelige videoen din, hva har dette å gjøre med nettsteddesignet mitt?”

Hva et flott spørsmål og jeg’Jeg er glad for at du spurte.

En videobakgrunn på nettstedet ditt, hvis det brukes riktig, kan hjelpe deg med å fange besøkende på nettstedet’ oppmerksomhet også!

Videobakgrunn er en av de mest populære trendene for design av nettsteder som ser ut til å være her for å bli.

Markedsførere elsker videobakgrunner fordi de får nettsteder til å se moderne ut og skape en kunstfølelse som statiske bakgrunnsbilder ganske enkelt kan’t match opp til.

Mange eksperter på nettstedkonvertering og vanlige mennesker ser at de besøkende blir på nettstedene sine lenger og mer sannsynlig at de registrerer seg eller melder seg inn i produkt- / tjenestetilbudet..

138% forbedring i konvertering når du bytter til videobakgrunn på en hjemmeside.

Kilde: FoodBloggerPro

Jeg’Jeg innrømmer – en forbedring på 138% høres ekstraordinær og utfordrende ut å oppnå annenhver dag.

Husk at et så høyt tall er fra tester som kjøres av fagfolk innen konvertering / bedriftsoptimalisering som gjør dette for sitt liv. Så det’Det er rimelig å si at ikke alle som driver et DIY-nettsted vil se lignende forbedringer, bare ved å legge til en videobakgrunn til hjemmesiden deres.

Selv en forbedring av engasjement og konvertering på 10 – 20% er imidlertid ikke urimelig for selv en førstegangseiere uten profesjonell hjelp – hvis du bruker videobakgrunn på hjemmesiden din på riktig måte!

Se for deg om du samlet abonnenter på nyhetsbrev, slik at du kan følge opp med spesielle kampanjer eller dele interessante diskusjoner for å bygge merkevaren din.

Vurdere hva en 20% økning av abonnenter kan gjøre for bedriften din? Dette kan bety mer salg og / eller høyere merkevarekjennskap!

Alt dette kan gjøres hvis du kan fange besøkende’ oppmerksomhet mer effektivt – ved å bruke en videobakgrunn.

Dette er ikke bare en hypotetisk idé. Mange casestudier fra det virkelige liv har vist hvor mange virksomheter som har lyktes ved å bruke videobakgrunner for å forbedre salget.

Som alle ting i livet, er det en riktig måte og en feil måte å gjøre ting på.

Selv med noe så banebrytende som en videobakgrunn, kan du fremdeles skru det opp og ende med å skade den generelle design og opplevelse av nettstedet ditt – hvis du ikke’t overholde noen grunnleggende regler.

Så å forstå hvordan du kan unngå grunnleggende feil når du bruker en videobakgrunn på hjemmesiden din, kan gi deg en mye større sjanse for å lykkes med å forbedre webdesignet ditt.

I denne guiden vil vi vise deg alle trinnene og beste fremgangsmåtene du bør ta for å bruke videobakgrunn effektivt:

 1. Hvordan bruke videobakgrunn på riktig måte?
 2. Hvor finner du videoer til nettstedet ditt?
 3. Slik legger du til en videobakgrunn til nettstedet ditt?

La’s komme i gang….

Hvordan bruke en videobakgrunn – den rette måten

“Jeg trenger bare å feste en tilfeldig video på nettstedets bakgrunn og jeg’Jeg får bedre konverteringsresultater!”

Hvis dette er hva du tenker, så lykke til fordi du’Jeg trenger det.

Vi i WBE don’t tro på flaks.

Vi tror alle med liten eller null ferdigheter til å bygge nettsteder også kan lykkes med å designe et profesjonelt nettsted – hvis du bare følger noen enkle regler (akkurat som disse andre designguidene vi’har opprettet spesielt for de som ikke var det’er født med en god følelse av design).

Tro mot vår tro, vi’Vi har laget et veikart som du enkelt kan følge for å få fantastiske resultater.

Del 1: Når bør du bruke videobakgrunn på nettstedet ditt?

Videobakgrunn er mest effektiv når du bruker den til (1) lage en stemning, (2) for å stille en tone eller (3) for å indusere en emosjonell reaksjon.

La’s sjekk ut noen eksempler:

Eksempel 1: Bedrifter, tjenester, organisasjoner

Videobakgrunner fungerer for de fleste profesjonelle nettsteder, enten du driver en klinikk, konsulentvirksomhet eller designbyrå.

Du kan bruke en videobakgrunn for å vise klipp fra personalets liv eller til og med prosessen med å hjelpe en kunde. Dette gir potensielle kunder en sjanse til å bli kjent med deg før du snakker med deg. Det maler også en veldig levende visuell fremstilling av hva de kan forvente å oppleve fra virksomheten din.

hvordan du bruker videobakgrunn på nettstedet dittKlikk for å spille – Kilde: Premisehealth.com

Premise Health er en privat helsepersonell. Legg merke til hvordan de blander videoklipp av folk som løper og driver med yoga, med klipp av folk som snakker med legene.

Dette hjelper deg med å skape en følelse av helse og velvære – i utgangspunktet hvordan Premise Health kan forbedre livet ditt.

hvordan du bruker videobakgrunn på nettstedet dittKlikk for å spille – Kilde: Grainandmortar.com

Korn & Mørtel er et designbyrå. Dette eksemplet er interessant fordi det viser deg at du ikke gjør det’t trenger alltid å ha en helsides bakgrunn for å få en lignende fordel. De viser bare en video i overskriftsdelen av siden som ikke tar mer enn halvparten av eiendommen på skjermen.

Videoen viser personalets daglige samarbeid (strategitimer) og hvordan de lager designløsninger for sine klienter.

Eksempel 2: Fysiske eller digitale produkter

Videobakgrunner fungerer også veldig bra hvis du selger produkter.

Lag en video som viser folk som bruker produktet ditt, slik at de visuelt kan oppleve handlingen ved å bruke det.

Nøkkelen her er å inspirere til den type liv kundene dine kan ha hvis de kjøpte og brukte produktet ditt. Ved å vise dem en viss livsstil, får du dem til å ønske det du viser dem. Klassisk markedsføring 101 ting.

I utgangspunktet, deg’er du allerede overbevisende for dem før de leser et signalord på nettstedet ditt!

hvordan du bruker videobakgrunn på nettstedet dittKlikk for å spille – Kilde: Fitradio.com

Fit Radio er en musikk-app for treningsøkter. Videoen er veldig effektiv i å vise potensielle kunder hvor mye morsommere det er å trene med appen.

Du kan bruke denne ideen til å vise hvordan livet kan være med når du bruker fysiske produkter eller digitale / pedagogiske produkter (f.eks. Å lære et andrespråk og reise).

Eksempel 3: Opplevelser (arrangementer, turer, gjestfrihet)

Videobakgrunn er spesielt effektiv for å skape en følelse av spenning eller stemning, så hvorfor ikke bruke den til å ta publikum med på et eventyr?

Dette fungerer veldig bra hvis du er en begivenhetsplanlegger, bruk en B&B eller hotell, reiseguide eller noe som omhandler destinasjonsopplevelser.

hvordan du bruker videobakgrunn på nettstedet dittKlikk for å spille – Kilde: Visithumboldt.com

Eksempelet på nettstedet viser en av favorittbrukene mine av videobakgrunner når de promoterer turisme i California’s Redwood Coast.

Videoen tar deg med på en reise i regionen og lager en historie eller opplevelse som ligner på Alice in Wonderland. Dette er så effektivt som får meg til å ville planlegge en tur dit!

Eksempel 4: Fysiske steder (restauranter, hoteller, gallerier, butikker)

Restauranter, kafeer, hoteller, butikker eller fysiske innstillinger kan bruke videobakgrunner for å vise deres beliggenhet og gi kundene en visuell omvisning.

Du får kontrollere deres visuelle opplevelser på skjermen, og er en veldig enkel, men effektiv metode for å skape et ønske om å ønske å besøke din fysiske beliggenhet!

hvordan du bruker videobakgrunn på nettstedet dittKlikk for å spille – Kilde: Vandalnewyork.com

Vandal er en restaurant i New York. De bruker en videobakgrunn for å vise frem deres trendy interiørdesign for å lokke deg til å besøke.

hvordan du bruker videobakgrunn på nettstedet dittKlikk for å spille – Kilde: Wix.com

Selv om dette er en videobakgrunnsmal fra Wix og ikke en “bo” nettstedet, videoen er veldig bra (klikk på den for å se selv).

Den viser kokken som plater mat fersk ut av pannen. Munnen din begynner å vanne bare ved å se på den – i det minste gjorde den for meg mens jeg har tilflukt’Jeg hadde lunsjen min ennå (den gang jeg’m skriver dette uansett!) Denne videoen er veldig effektiv!

Vi klør bare i overflaten når det gjelder hvilke bedrifter eller nettsteder som kan bruke videobakgrunner:

 • spa – du kan skape en følelse av luksus, ro og avslapning ved å vise klipp av populære behandlinger og glade gjester som bruker fasilitetene.
 • Hotell / B&B / Ferieutleie – du kan vise en video av innkvarteringen, tjenestene du tilbyr og aktiviteter i nærheten for å skape spenning og en følelse av eventyr.
 • Virksomheter / produkter – du kan skape et sterkere merke ved å bruke en video som uttrykker essensen i produktet ditt. Hvis du for eksempel selger atletiske gir, kan du vise klipp av folk som trener og ha det bra – inspirere besøkende på nettstedet til å ønske å ha lignende opplevelser og resultater.

Listen fortsetter, og du kan nesten dra nytte av en videobakgrunn uansett hva nettstedet ditt handler om.

Nå, se på din egen webside og forestill deg hvordan en videobakgrunn kan bidra til å transformere designet ditt og ta merkevarebygging og brukerengasjement til neste nivå.

Hvis du ikke gjør det’Jeg har ikke satt opp en webside enda, vi’Jeg viser deg noen alternativer nedenfor, der du kan finne en nettstedsbygger som tilbyr bakgrunnsegenskaper for video.

Vi utfører vår egen undersøkelse for å bestemme hvilken nettstedsbygger som er best for forskjellige formål. Ta vår quiz for å få en anbefaling om det’er tilpasset dine behov.

Del 2: Når du IKKE skal bruke videobakgrunn på nettstedet ditt?

Selv om en videobakgrunn er veldig effektiv for å fange oppmerksomhet, kan dette slå tilbake hvis du vil at publikum skal fokusere på veldig spesifikt innhold på nettstedet ditt.

Hvorfor? Fordi en video potensielt kan få for mye oppmerksomhet, og hvis den ble brukt for aggressivt, kan den overmanne andre innholdsstykker som du vil at besøkende skal fokusere på.

Dette er grunnen til at en videobakgrunn generelt ikke er en god ide hvis du har en kompleks tjeneste eller produkt som trenger en detaljert forklaring for at publikum skal forstå.

I disse situasjonene kan videobakgrunnen distrahere besøkende fra å fokusere på spesifikke, viktige punkter.

Så gjennomgå nettstedet ditt og bedriften din og se om du passer til denne profilen. Designverktøy som videobakgrunner er ment å bidra til å forbedre opplevelsen. Hvis det ikke gjør det’t gjør nettstedet ditt bedre, ikke’t føler meg presset til å bruke den.

Videobakgrunn er et verktøy for å forbedre nettstedets opplevelse. Hvis dette verktøyet ikke gjør det’passer ikke på nettstedet eller virksomhetsprofilen din – la det være i tvil!

Del 3: 5 gyldne regler som skal følges når du bruker en videobakgrunn

Selv om forskjellig videoinnhold fungerer bra for forskjellige nettsteder, er det noen få “dummy-bevis regler” som kan brukes for å hjelpe deg med å lage den beste opplevelsen for nettstedet ditt.

Dette er ikke listen som avslutter alle listen, men det er et godt utgangspunkt å lede deg nedover på riktig vei, slik at du kan unngå noen veldig vanlige, men likevel livsfarlige feil.

Regel 1: Bruk bare en video med et formål

Video med et formål er med på å styrke merkevarebyggingen din eller meldingen du prøver å kommunisere.

For eksempel, hvis du er regnskapsfører, bør du ikke gjøre det’t viser en video som fremhever et vakkert landskap fra de sveitsiske alpene! Selv om det kan se vakkert ut, gjør det nok ikke det’Det har mye å gjøre med virksomheten din eller å representere hvem du er. Med andre ord, videoen kan være irrelevant og klarer ikke å fremheve virksomheten din.

Videre kan det forvirre potensielle kunder: “Er dette en utendørs forsyningsbutikk? Eller selger dette nettstedet en feriepakke til Sveits?“

Forsikre deg om at videoen du velger for bakgrunnen, kompletterer det hjemmesiden din prøver å oppnå.

Regel 2: Don’t la videoen din konkurrere med innholdet ditt

Du vil sannsynligvis ha tekst eller et slags innhold på toppen av videobakgrunnen din. Så sørg for at videoen ikke skader lesbarheten til innholdet ditt over videoen.

Hvis det gjør det, vil besøkende ha en tøff tid med å lese informasjonen.

Hvordan gjør du det?

Alternativ 1: Velg kontrastfarge i innholdet

Forsikre deg om at fargen på innholdet ditt (for eksempel tekst, knapp) står i kontrast til videoen din.

Hvis du for eksempel har en mørkere video, bruk hvitt i logoen, knappen og all tekst. Dette vil få det til å poppe.

Hvis du bruker en lysere video, kan du bruke mer fargerike eller mørkere farger i innholdet.

Denne teknikken kan bidra til å skape kontrasten du trenger, slik at innholdet ditt ikke blandes inn i videobakgrunnen.

hvordan du bruker video bakgrunn på nettstedetKilde: Fitradio.com

Fit Radio gjør en god jobb med å fremheve innholdet ved å bruke hvitt og gult. De popper virkelig fra den mørkere videobakgrunnen.

Alternativ 2: Overlegg videobakgrunnen din med mørk eller lys skjerm

Hvis du bruker en veldig levende videobakgrunn med mange detaljer, kan det gjøre innholdet ditt vanskelig å lese selv om du bruker riktig kontrastfarge i innholdet.

Dette er når du vil redusere intensiteten på videobakgrunnen din med et mørkt eller lys overlegg.

Dette vil gjøre videobakgrunnen din mørkere eller lysere enn originalen og skjule alle detaljer som gjør innholdet ditt vanskelig å lese.

hvordan du bruker video bakgrunn på nettstedethvordan du bruker video bakgrunn på nettstedetDark Overlay-eksempel – FortyLight Overlay-eksempel – Cobble Hill

Alternativ 3: Overlegg videobakgrunnen din med farger

Du kan også legge til videoen din med farger. Det gir deg en lignende effekt som alternativ 2 ovenfor, med den ekstra fordelen med å skape en sterkere merkevarebygging når du bruker merkevarefargen din som ditt overlegg.

I de fleste tilfeller fungerer hvit innholdsfarge best med nesten alle fargeoverlegg.

hvordan du bruker video bakgrunn på nettstedetKilde: Focus Labhvordan du bruker video bakgrunn på nettstedetKilde: Harbrhvordan du bruker video bakgrunn på nettstedetKilde: Sudio Wolf

Regel 3: Bruk korte videoklipp som løkker

Lastingshastigheten på nettstedet ditt er et stort problem når du bruker en videobakgrunn, siden videofiler kan være store og det kan ta lengre tid å laste dem.

Forskning har vist at dårlig lastehastighet på nettstedet kan føre til at de besøkende forlater nettstedet ditt for tidlig, og muligens senker søkemotorrangeringene.

Nøkkelen til å forbedre nettstedets lastehastighet når du bruker en videobakgrunn, er å holde videoen kort og videofilen liten.

Tommelfingerregel: Prøv å begrense videoen til 5-10 sekunder lang, og videofilstørrelsen til 6 MB eller mindre. Du kan løfte videoen kontinuerlig for å gi inntrykk av at videoen er lengre enn den egentlig er.

Du’lager du ikke et stort filmbilde her, så hvis videofilstørrelsen er for stor, må du forsikre deg om at du forkorter den og / eller reduserer kvaliteten på videoen.

Hvis du trenger hjelp med å redigere videoene dine til nøyaktig lengde og størrelse, men ikke’Jeg vet ikke hvordan du gjør dette selv, Fiverr.com er et flott alternativ der du kan finne profesjonell hjelp med mindre redigering, til rimelige priser.

Regel 4: Bruk video uten lyd

Lyd som automatisk spiller av når en webside lastes inn, blir rangert som en av de mest irriterende tingene når det gjelder opplevelser på nettstedet – spesielt hvis det begynner å sprenge når du er på kontoret!

Videobakgrunn spilles automatisk når du laster inn nettstedet. Så hvis videoen din har lyd, vil den også spilles av automatisk.

Så hvis videoklippet ditt kommer med lyd, må du enten fjerne det (bruk Fiverr.com) eller dempe lyden.

Regel 5: Vis aldri videokontroller

Jeg’Vi har sett gang på gang folk vil legge til eller vise videokontroller i en videohode eller bakgrunn.

En viktig ting for deg å huske er at det bare er en videobakgrunn. Don’t behandle det på samme måte som en videospiller på en side.

Hvis du legger til videokontroller, vil den gå i strid med formålet med en videobakgrunn og endre den fra å bare være en bakgrunn til hovedvideoelementet, bortsett fra uten lyd og spilles kontinuerlig i en loop.

Hvis du vil sette inn en instruksjons- eller informasjonsvideo på websiden din, må du ikke gjøre det’t bruk det som bakgrunn. Bare bruk en normal sideoppsett, og legg til en videospiller for å spille av den videoen.

Når du prøver en ny designtrend (for eksempel en videobakgrunn), er nøkkelen å forbedre brukerengasjementet – ikke å redusere det. De fem reglene ovenfor hjelper deg å oppnå det.

Nå som du vet hvordan du bruker videobakgrunn på riktig måte, la’se hvordan du kan legge til videobakgrunn til nettstedet ditt.

Hvor finner du videoer til nettstedet ditt

Din første utfordring er å finne den perfekte videoen for nettstedet ditt.

Husk regel nr. 1 ovenfra, og sørg for at videoen du velger hjelper til med å kommunisere verdiene dine og forsterker merkevaren din.

Noen av de beste videobakgrunnene vi’vi har sett er skreddersydde. Med teknologi i dag kan du filme dette selv med et digitalt kamera eller til og med med iPhone. Husk at det ikke gjør det’Det må være perfekt, dette gjelder spesielt hvis du bruker et mørkt, lys eller fargeoverlegg på videoen.

Hvis du trenger litt hjelp med videoredigering, kan du finne mange rimelige freelance-fagfolk:

 • Opparbeid (tidligere oDesk & Elance)
 • Fiverr

Hvis du ikke gjør det’Hvis du ikke føler deg komfortabel med å lage dine egne videoer, kan du bruke gratis eller betalte aksjevideoer.

Disse aksjevideoene er gode når det gjelder å skape spesifikke stemninger. Forskjellene mellom gratis versus betalte aksjevideoer er kvaliteten og utvalget. Så vi foreslår at du sjekker ut både betalte og gratis kilder.

 1. VideoHive: Vi’Vi har brukt dette ved flere anledninger når vi lette etter videobakgrunner, og vi fant også noen gode klipp når vi opprettet bedriftspromoteringsvideoer. Videoene er ganske rimelige, og de fleste av dem varierer fra $ 5 til $ 35. De har et bredt utvalg, så du’Jeg har en anstendig sjanse til å finne det du har’re leter etter der.
 2. Gratis videokilder: Digital Video Magazine har et godt innlegg om de 25 gratis gratis videoresursene. Dette er også et bra sted å begynne å søke.

Slik legger du til en videobakgrunn til nettstedet ditt

Alt så langt har vært relativt enkelt – hvilke regler du skal følge for å unngå vanlige feil og hvor du kan finne videoen din.

Nå kommer den vanskeligere delen – hvordan konfigurerer du videoen som bakgrunn på siden din?

Dette kan være så enkelt som et klikk på en knapp, eller det kan være like vanskelig som å skrive kodene på nettstedet ditt på nytt.

Hvor utfordrende det er å legge til en videobakgrunn på nettstedet ditt, avhenger av hvilken nettstedsbygger du bruker!

Hvis du bruker WordPress

Hvis du bruker WordPress, har du to alternativer for å legge til en videobakgrunn:

 1. Bruk et tema som støtter videobakgrunn; eller
 2. Bruk en video bakgrunns-plugin.

Hvis du bestemmer deg for å bruke en bakgrunnsadapter for video, gjør du det’Jeg må teste det ut først for å se hvor bra det fungerer. Forsikre deg også om at det er fullt kompatibelt med ditt nåværende WordPress-tema, slik at det vant’t forårsake eventuelle konflikter “gå i stykker” din side.

Alternativt kan du sjekke om temaet ditt har en bakgrunnsfunksjon som allerede er en del av designet. Hvis det gjør det, så det’det er enkelt å aktivere det.

Hvis temaet ikke gjør det’Hvis du har en innebygd videobakgrunnsfunksjon, må du kanskje finne et tema som har funksjonen innebygd. Ulempen er at du’Jeg må endre webdesignen din med et helt nytt tema. Så veier alternativene dine og se hvilken som passer ditt behov.

Hvis du bruker en dra & Slipp nettstedbygger

Hva om du ikke bruker WordPress, men et drag & slipp nettsidebygger som Wix, Squarespace, Weebly eller en nettbutikkbygger som Shopify?

Hvis du bruker Weebly, er det ikke så enkelt å legge til en videobakgrunn uten å vite hvordan du skal kode.

Selv om Weebly er kjent for å være en av de enkleste nettstedbyggere å bruke, og gir deg muligheten til å legge til en videobakgrunn med tilpasset koding, gjør de ikke’Jeg har en innebygd videobakgrunn.

En løsning er å bruke et animert GIF-bilde som bakgrunnsbilde. Du vil ikke få den samme bildekvaliteten som en ekte video, men du vil få en bevegelsesbakgrunn.

Så hvilken nettstedbygger lar deg enkelt legge til videobakgrunner?

Wix, Squarespace og Shopify kan!

# 1 Wix videobakgrunn

Ved hjelp av Wix er hendene ned den enkleste måten å legge til og administrere en videobakgrunn med null kodingsferdigheter. Du kan lese vår detaljerte anmeldelse om dem her.

Å legge til en videobakgrunn er like enkelt som å legge til et bilde med Wix. Her er en video som viser deg hvordan dette fungerer:

(Klikk på bildet for å spille av video)

Wix Video bakgrunns temaer:

Her er noen Wix-temaer du gratis kan prøve å vise en videobakgrunn på nettstedet ditt. Det tar bare noen få klikk å laste opp videoen – ingen teknisk koding kreves.

Videre gir Wix deg visse redigeringsfunksjoner for bakgrunn i videoen, for eksempel muligheten til å konfigurere eventuelle overleggsmønstre eller farger for videobakgrunnen din, eller justere videoløyfefunksjonen.

De gjør det veldig enkelt for deg å få videobakgrunnen din til å fungere på få minutter.

video bakgrunn nettsted temamalen wixvideo bakgrunn nettsted temamalen wixvideo bakgrunn nettsted temamalen wixvideo bakgrunn nettsted temamalen wixvideo bakgrunn nettsted temamalen wixvideo bakgrunn nettsted temamalen wix

(Klikk på et av bildene over for å se de faktiske temaene med videobakgrunn)

# 2 Squarespace Video Bakgrunn

Først av alt, Square er en av de beste designorienterte nettstedbyggere i markedet i dag.

Så det’Det er ikke en overraskelse at de gjør det enkelt og elegant å legge til en videobakgrunn til nettstedet ditt. Du kan lese vår detaljerte anmeldelse om dem her.

Squarespace Video Bakgrunn

Du kan laste opp videoen din til YouTube eller Vimeo, deretter sette webadressen til videoen inn i Squarespace-redigereren, og det’s om det.

Bare merk at ikke alle Squarespace-maler støtter videobakgrunner. Du’Jeg finner en liste over maler som støtter denne funksjonen her (sammen med opplæringsprogrammer for hvordan du får videobakgrunnen i gang).

Squarespace lar deg også redigere utseendet og følelsen av videobakgrunnen med redigeringsverktøy som stiliserte filtre, overleggsfarger og avspillingshastigheter. Dette gir deg muligheten til å legge til litt tilpassing til designet ditt.

# 3 Shopify Video Bakgrunn

Shopify lar deg legge til videobakgrunn på lignende måter som et WordPress-nettsted. Så du kan enten gjøre dette ved å bruke et tema som støtter videobakgrunn, eller du kan bruke et videobakgrunnsmodul som finnes i Shopify’s app store.

Sammenlignet med Wix og Squarespace, vil det ta litt mer arbeid å legge til en videobakgrunn i Shopify. Men dette er et bedre alternativ for deg hvis du driver en e-handelsvirksomhet (Shopify er en av de beste e-handelsbyggere i markedet i dag. Du kan se vår anmeldelse om dem her).

Shopify videobakgrunnKlikk på bildet for å se Shopify-temaer

For øyeblikket er videobakgrunnstema noe begrenset i Shopify’s Theme Store. Du får mer utvalg hvis du søker etter Shopify Video Bakgrunn Temaer hos tredjepartsleverandører som Themeforest.

Husk alle temaene som er tilgjengelige i Shopify’s Theme Store blir vist, godkjent og støttet av Shopify.

Til sammenligning gjennomgår Shopify-temaer fra tredjepartsleverandører ikke Shopify’s direkte screening prosess. Selv om jeg ikke sier at tredjeparts temaer ikke er like bra, vil jeg bare at du blir informert om du vurderer om du vil kjøpe fra en tredjepart leverandør.

Konklusjon – Takeaway

Å bruke en videobakgrunn kan være et flott designelement hvis du vet hvordan du bruker den riktig. Ved å følge våre 5 gyldne regler ovenfor, vil du være foran spillet!

Husk at forskjellige mennesker reagerer forskjellig på forskjellige videoer. Så vurder å teste noen få videoer for å se hvilken som fungerer best for nettstedet og besøkende!

Fant denne guiden nyttig?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map