7 cei mai buni furnizori de găzduire partajată ieftin în 2020

Site-urile cu buget bugetar sunt lucruri din trecut – și la fel plătește o primă pentru gazduire web de calitate. În aceste zile, oricine își poate găzdui propriul site web fără a sparge banca – și noi’revin aici pentru a-ți arăta cum.


Deci tu’Am reușit să creezi un site web – un loc de muncă bun! Acum tu’Voi avea nevoie să o găzduiască. Tu nu’nu ai o grămadă de bani – cine face? – dar în egală măsură, tu don’Nu vreau să fiți schimbați scurt și să vă blocați cu un furnizor secundar.

Ei bine, nu te temi.

cei mai buni furnizori de găzduire web ieftine

Gazduirea partajată este o modalitate excelentă de a trimite site-ul dvs. în lumea online. Aceasta’este ieftin, ușor de configurat și poate funcționa pentru aproape orice site personal sau cu dimensiuni modeste.

Noi’cred că următoarea întrebare este ‘cum pot găsi furnizorul potrivit?’ La urma urmei, există opțiuni aparent nesfârșite acolo, fiecare ofertă oferă oferte mai confuze decât ultima.

Acea’în locul în care intrăm.

Aici, la Website Builder Expert, știm un lucru sau două despre accesarea online. Fie’creăm un site web, îl găzduim sau sfaturi despre cum să avem succes online, noi’Te-am acoperit. Echipa noastră de cercetare expertă a lucrat din greu, testând și examinând o întreagă serie de… bine, gazde!

Noi’reveniți acum în poziția perfectă pentru a vă asorta cu furnizorul perfect. Deci, hai’aruncați o privire rapidă asupra serviciilor de găzduire partajate care sunt cele mai bune în afaceri.

Contents

Cele mai bune furnizori de găzduire partajată ieftine

 1. DreamHost – Preț de pornire: 4,95 USD / lună
 2. HostGator – Preț de pornire: 5,95 USD / lună
 3. In miscare – Preț de pornire: 7,99 USD / lună
 4. A2 Gazduire – Preț de pornire: 7,99 USD / lună
 5. Bluehost – Preț de pornire: 7,99 USD / lună
 6. Hostinger – Preț de pornire: 7,99 USD / lună
 7. iPage – Preț de pornire: 9,99 USD / lună

Cel mai ieftin plan de găzduire partajat începe de la 4,95 USD pe lună cu Dreamhost, care ocupă primul loc. HostGator este fierbinte pe tocuri cu un preț de pornire de 5,95 USD pe lună. InMotion, A2 Hosting, Bluehost și Hostinger costă 7,99 USD pe lună și chiar și iPage, care aduce spate, intră sub 10 USD pentru găzduirea partajată.

Aceasta’este important să știți că toate acestea sunt prețuri de pornire nedescontate. Este posibil să economisiți și mai mulți bani dacă vă înscrieți la o afacere pe termen lung, pe care noi’Voi discuta mai târziu.

În acest articol, noi’Voi examina fiecare dintre furnizorii de mai sus, vă voi spune punctele tari și punctele slabe de găzduire și le comparați toate din cap în cap..

Gazduirea în comun este ideală pentru site-urile personale sau întreprinderile mici. daca tu’sunteți interesat de un alt tip de găzduire web, consultați câteva dintre articolele noastre de mai jos:

Cine sunt cei mai buni furnizori de găzduire partajată ieftin?

DreamHost este un furnizor excelent de găzduire care oferă unele dintre cele mai ieftine hostinguri comune a oricărui serviciu (4,95 USD / lună). daca tu’sunteți dispus să plătiți un pic în plus, totuși, calitatea superioară provine de la InMotion (7,99 USD / lună) sau HostGator (6,95 USD / lună).

Spre deosebire de multe articole de tine’Voi găsi online, aceasta nu este’nu este doar părerea noastră – ea’este susținut de cercetări detaliate și de specialitate. Lăsa’arunc o privire mai atentă la modul în care cei mai buni furnizori de găzduire partajată ieftin compară caracteristică-pentru-funcție.

Furnizori de găzduire partajați ieftini: comparație dintre cap

Furnizor de gazduire Preț (lunar) Limită de vizitare (lunar)Suma de site-uri incluseSpatiu de depozitareBackups / Domenii gratuiteSecuritate SSLUptimeDreamHost

HostGator

In miscare

$ 4,95Nelimitat150GB&# 10004;&# 10004;99,95%
$ 5,952400001NelimitatX&# 10004;99,99%
$ 7,993600002Nelimitat&# 10004;&# 10004;99,97%

daca tu’nu m-am împiedicat de condițiile tehnice de găzduire, don’nu vă faceți griji. Aici’sunt câteva explicații rapide despre care sunt aceste caracteristici:

 • Limita vizitatorului – De câte ori site-ul dvs. web poate fi accesat și răsfoit pe lună.
 • Site-uri incluse – Câte site-uri web puteți găzdui pentru prețul afișat.
 • Spatiu de depozitare – Cât spațiu de fișier aveți pentru conținut și media pe site-ul dvs. web.
 • Copii de rezervă / Domenii – Posibilitatea de a recupera o versiune anterioară a site-ului / URL-ul site-ului dvs., de ex. websitebuilderexpert.com
 • Securitate SSL – Un certificat care vă protejează vizitatorii’ date și informații. Simbolizat sub forma unui mic lacat lângă URL.
 • Optime – Cât de regulat funcționează site-ul dvs. online. De exemplu, timpul de funcționare 99,97% este echivalent cu faptul că site-ul dvs. este redus pentru doar două ore și jumătate în fiecare an.

Mai jos, noi’Voi arunca o privire mai atentă asupra acestor furnizori individual. Noi’Vom analiza, de asemenea, câteva alte – șapte în total – pentru a vă oferi o idee cuprinzătoare despre furnizorii care oferă cu adevărat cele mai bune hostinguri comune partajate.

# 1 DreamHost

Cel mai bun pentru găzduire partajată ieftină

Consultați principalele acțiuni ale cercetării noastre de mai jos, cu rating de stele pentru fiecare zonă individuală de găzduire partajată:

Pro și contra DreamHost

Pro-uriContra
 • Gazduire partajată mai ieftină decât orice furnizor
 • Limite nelimitate de vizitatori
 • Nu există asistență 24/7 sau personal
 • Fără standard de industrie cPanel

Defalcarea prețurilor de gazduire partajată DreamHost

Dacă prețul este preocuparea ta principală, atunci DreamHost este pentru tine. Planul său comun de început începe de la doar 2,59 USD / lună, deși va trebui să vă angajați pentru un termen de trei ani pentru a obține acest preț.

Prețurile anuale costă 3,95 USD / lună, în timp ce ratele lunare sunt 4,95 USD. Puteți, de asemenea, să faceți upgrade la planul său nelimitat partajat, care costă 10,95 USD / lună.

Funcții de gazduire partajate DreamHost

Cea mai ispititoare caracteristică este probabil că DreamHost nu face acest lucru’Nu puneți o limită la numărul de persoane care vă pot vizita site-ul în fiecare lună. Deși majoritatea site-urilor web mici au câștigat’nu atrage sute de mii de vizitatori’e drăguț să știu că nu’nu trebuie să-mi fac griji.

Dezavantajele sunt timpul de funcționare modest și lipsa de suport 24/7. Acestea fiind spuse, clienții pot accesa în continuare DreamHost’s centru de ajutor și trimiteți bilete de asistență.

Copii de rezervă și domenii gratuite sunt alte două mari puncte de vânzare, în timp ce un certificat SSL și un constructor de site-uri web sunt atingeri frumoase. Principala diferență între DreamHost și concurenții săi este că DreamHost nu face acest lucru’nu folosiți cPanel – un tablou de bord standard pentru industrie. Cu toate acestea, are propriul său tablou de bord, care este destul de ușor de abordat.

# 2 HostGator

Cel mai bun pentru Uptime

Cu un scor de 4,5 din 5 pentru găzduire partajată, puțini pot rivaliza cu HostGator în zonele cheie:

Pro și contra HostGator

Pro-uriContra
 • Excelent 99,99% timp de funcționare
 • Opțional constructor de site-uri web
 • Nu există copii de rezervă gratuite sau domenii
 • Poate găzdui un singur site web pe planul său cel mai ieftin

Defalcarea prețurilor de gazduire partajată de HostGator

HostGator a participat la competiție de ani buni și este acum considerat a fi cel mai important loc al lanțului de găzduire web. Serviciul său de găzduire partajat vă poate costa cât 2,75 USD / lună la o afacere de trei ani, dar prețurile anuale încep de la 5,95 USD / lună.

În total, există trei planuri de găzduire partajate, fiecare oferind până la 60% reducere pentru înscrieri pe termen lung. HostGator este renumit în general pentru găzduire dedicată, dar serviciul său de găzduire comună este încă unul dintre cele mai bune de pe piață.

Funcții de găzduire partajate HostGator

Privind defectul clar că nu există copii de rezervă sau domenii gratuite, HostGator’Ofertele rivalizează aproape cu oricine’s. Obținerea de conturi de e-mail nelimitate este un mare plus, la fel ca și asistența dedicată 24/7. Adevărata remiză este însă HostGator’s uptime – la 99,99%, it’e cel mai bun acolo.

Este posibil să puteți găzdui un singur site pe HostGator’s Planul Hatchling, dar upgrade la pachetele de găzduire partajate Baby sau Business și lumea este oja ta, cu un site de gazduire nelimitat. Acolo’este, de asemenea, o garanție de întoarcere foarte generoasă de 45 de zile în ofertă, deci tu’nu am nimic de pierdut dând HostGator o încercare.

# 3 InMotion

Cea mai bună valoare pentru bani

InMotion a ieșit din cercetările noastre cu un preț extraordinar de 4,7 pentru serviciul său de găzduire partajat – cel mai bun scor al oricărui furnizor:

InMotion pro și contra

Pro-uriContra
 • Cel mai cuprinzător set de funcții oferite de orice furnizor
 • Poate găzdui două site-uri web pe planul său cel mai ieftin
 • A permis doar 25 de subdomenii în planul său cel mai ieftin
 • Poate sa’găzduiește magazine online în planul său cel mai ieftin

Defalcarea prețurilor de gazduire partajată InMotion

InMotion începe lucrurile cu o ofertă de 3,99 USD / lună pe o durată de doi ani. Aceasta crește la 4,99 USD pentru o înregistrare anuală, în timp ce prețul lunar crește din nou la 7,99 USD / lună.

Există trei planuri de găzduire partajate din care să alegeți – Lansare, Putere și Pro – dintre care cel mai scump vânzări la 17,99 USD / lună. În ciuda faptului că este o ușoară creștere a costurilor din partea DreamHost și HostGator, InMotion este într-adevăr la fel de bun ca și pentru găzduirea web partajată.

Caracteristici de găzduire partajate InMotion

În primul rând, InMotion este unul dintre doar o serie de furnizori care vă permite să găzduiți mai multe site-uri web pe cel mai de bază plan de găzduire partajat. Nu numai că, acoperă destul de mult toate bazele și în ceea ce privește funcțiile.

Copii de rezervă gratuite, domenii și securitate SSL sunt furnizate standard, la fel ca și conturile de e-mail nelimitate, un serviciu de construire a site-urilor web și asistență dedicată 24/7. Există o limită pentru vizitatorii lunari (360.000), deși’e foarte puțin probabil ca tine’depășesc limita. Pe scurt, InMotion este cel mai bun furnizor de hosting distribuit, și merită în plus cârciuma sau două pe lună dacă puteți să vă întindeți.

# 4 A2 Gazduire

Cel mai bun pentru serviciul clienți

Venind cu un scor de găzduire partajat de 4,4, A2 Hosting își păstrează propriile companii printre elite. Consultați defalcarea punctajului aici:

A2 Pro și contra

Pro-uriContra
 • În orice moment, garanție de returnare a banilor
 • Ajutor și asistență personală 24/7
 • Nu există copii de rezervă gratuite sau domenii pe planul său cel mai ieftin
 • Uplime slabă de 99,95%

Defalcarea prețurilor de gazduire comună A2

Ca și în cazul celor mai mulți furnizori de găzduire partajată, A2 oferă trei niveluri de planuri. Planul său cel mai ieftin este Lite, care este taxat cu 7,99 USD / lună – adică, puteți economisi 10% dacă vă înscrieți anual și 20% dacă vă înscrieți doi ani.

Cel mai scump plan de găzduire partajat este Turbo, care vă va întoarce 18,99 USD / lună. Aceasta’Este important să rețineți că acestea sunt toate prețurile pentru gazduirea serverului Linux, care este mai des utilizat. Prețurile de găzduire Windows sunt puțin mai scumpe.

Caracteristici de găzduire partajate A2

Un lucru pe care îl observați imediat cu A2 este nivelul de cunoștințe pe care îl are personalul de asistență. A urmat o pregătire îndelungată, A2 are cea mai bună echipă de suport noi’am dat peste. Există copii de rezervă gratuite (doar pe planul Turbo), dar există’nu are domeniu gratuit.

Timpul de funcționare nu este’nu este fantastic, dar primești spațiu de stocare nelimitat, 25 de conturi de e-mail și un certificat de securitate SSL. Și dacă tu’nu sunt câștigat în totalitate de A2’Serviciul s după încercarea acestuia, puteți obține oricând o garanție de returnare a banilor.

# 5 Bluehost

Caracteristici de cea mai bună calitate

În ciuda faptului că se află pe locul al cincilea, Bluehost a câștigat în continuare 4,1 stele în general din cercetările noastre de găzduire comună și s-a desfășurat admirabil în zonele cheie:

Pro Bluehost și contra

Pro-uriContra
 • Copii de rezervă și domenii gratuite
 • Excelent 99,98% timp de funcționare
 • Doar 50 GB spațiu de stocare în planul său cel mai ieftin
 • Limita de 32.000 de vizitatori lunari ai site-ului

Defalcarea prețurilor de gazduire partajată Bluehost

Similar celorlalți furnizori din acest articol, puteți alege un plan de găzduire partajat cu Bluehost pentru doar 2,95 USD / lună. Totuși, vei fi legat de un plan de trei ani.

Acest preț sare la 4,95 USD / lună pentru planurile anuale sau 7,99 USD / lună atunci când este plătit lunar. Există patru planuri de găzduire partajate din care puteți alege, dintre care cel mai scump se revinde la 23,99 USD / lună.

Caracteristici de găzduire partajate Bluehost

Bluehost este mai bine cunoscut pentru hostingul WordPress și există furnizori de hosting partajat mai ieftin acolo. Acestea fiind spuse, compania într-adevăr pune o calitate superioară. În afară de uptime uptime și backup-uri / domenii gratuite, există’s, de asemenea, suport 24/7, plus un certificat de securitate SSL inclus.

Limitarea principală este stocarea. Tu’re-plafonat la 50 GB pe Bluehost’s Planul de bază, deci’nu este recomandat pentru site-urile web cu mijloace media. Treceți la orice alt plan de găzduire partajat și beneficiați de spațiu de stocare nelimitat. Renunțarea lucrurilor este un serviciu complet de web design și marketing, deși tu’Va trebui să rezervați o consultație și să primiți o ofertă mai întâi.

# 6 Hostinger

Cel mai bun pentru varietatea de caracteristici

În timp ce Bluehost ia tortul pentru caracteristici de cea mai bună calitate, Hostinger oferă încă o gamă impresionantă de funcții la un preț la fel de accesibil.

Hostinger pro și contra

Pro-uriContra
 • Experiență puternică la bord pentru planurile WordPress
 • Asistență multilingvă pentru clienți
 • Fără suport la telefon
 • Procent procent redus

Defalcarea prețurilor de hosting distribuite de Hostinger

Hostinger’s planuri comune variază de la 7,99 USD la 15,95 USD / lună, și la fel ca majoritatea furnizorilor din această listă, Hostinger oferă trei planuri diferite pentru a alege. Fiecare plan devine mai ieftin pe măsură ce îi dedici mai mult timp. De fapt, Hostinger este cel mai ieftin furnizor atunci când prețurile de reînnoire sunt luate în considerare – planul Single Shared este de doar 0,80 USD / lună dacă vă înscrieți timp de patru ani.

La fel ca majoritatea furnizorilor, Hostinger oferă o garanție de înapoiere de 30 de zile. Dar mai puțin obișnuit este Hostinger’s reducere de student, care vă poate economisi 15% din planul dvs. dacă’sunt eligibil!

Caracteristici de găzduire partajate de Hostinger

Fiecare plan partajat Hostinger vine cu cel puțin un cont de e-mail și 100 GB lățime de bandă. Pentru a obține conturi de e-mail nelimitate și lățime de bandă, dvs.’Va trebui să trec de la un plan Partajat unic la planurile Premium sau Business Shared.

Pe planurile Premium și Business Shared, obțineți și un acces gratuit la domeniu și Secure Shell (SSH). Cu toate acestea, Hostinger nu are un procent bun de utilizare – la 99,90%, Hostinger’promisiunea este cu mult în spatele concurenților săi. Și în timp ce serviciile sale existente pentru clienți, de la chat-uri live la opțiuni multilingve, au fost întâmpinate cu recenzii rave, Hostinger este în spatele momentelor în care doesn’nu oferă în prezent asistență telefonică.

# 7 iPage

Cel mai bun pentru spațiul pe disc

iPage are unele defecte clare, dar totuși a funcționat bine în general ca furnizor de hosting comun. Aici’arunca o privire mai atentă asupra punctelor tari și ale punctelor sale slabe:

Pro și contra iPage

Pro-uriContra
 • Ajutor și asistență personală 24/7
 • Conturi și subdomenii de email nelimitate
 • Un singur plan din care să alegi
 • Uplime slabă de 99,94%

Defalcarea prețurilor de găzduire partajată de iPage

Prețul său lunar de 9,99 USD poate fi cel mai scump din această listă, dar iPage devine foarte ieftin când vă înscrieți la un plan pe trei ani (1,99 USD / lună).

iPage oferă doar un singur plan, deci pentru a face upgrade, dvs.’ar trebui să schimbați furnizorul sau tipul de găzduire pe care îl utilizați. Cu toate acestea, cu planurile anuale de 2,99 USD / lună, iPage nu este sigur’nu trebuie trecut cu vederea.

Funcții de găzduire partajate de iPage

iPage este puțin în sus și în jos, cu ofertele sale de caracteristici. Timpul de funcționare este slab, dar acolo’s suport 24/7. Obțineți spațiu de stocare nelimitat, dar trebuie să plătiți 100 USD pentru copii de rezervă. În cele din urmă, însă, există mai multe pozitive decât negative.

Limita sa de 500.000 de vizitatori ar trebui să fie suficientă și veți obține, de asemenea, un certificat SSL alături de conturi de e-mail nelimitate. Dacă aveți nevoie doar de a găzdui un site web – și don’Nu văd că se extinde dincolo de jumătate de milion de vizitatori lunar – atunci iPage este mai mult decât potrivit.

Cele mai bune furnizori de gazduire partajată ieftine: rezumat

Acolo îl aveți – o privire aprofundată a furnizorilor noștri de găzduire partajată ieftin de top. Există și alții care oferă gazduire comună la tarife similare, dar nu au reușit’Puteți să vă ridicați până la această grămadă atunci când treceți cu ritmul lor.

De recapitulat, aici’este crema culturii de găzduire partajate.

Furnizori de găzduire partajați ieftini: Recapitulare

 1. DreamHost – Preț de pornire: 4,95 USD / lună
 2. HostGator – Preț de pornire: 5,95 USD / lună
 3. In miscare – Preț de pornire: 7,99 USD / lună
 4. A2 Gazduire – Preț de pornire: 7,99 USD / lună
 5. Bluehost – Preț de pornire: 7,99 USD / lună
 6. Hostinger – Preț de pornire: 7,99 USD / lună
 7. iPage – Preț de pornire: 9,99 USD / lună

Pentru noi, InMotion este cel mai bun furnizor de hosting comun. DreamHost este alegerea evidentă dacă aveți nevoie de un serviciu de încredere la un preț de chilipir, în timp ce HostGator se află undeva între ele pe scara cost-calitate.

Acolo’este un singur mod de a ști cu siguranță dacă un furnizor este cel mai bun pentru site-ul dvs., și totuși’s-o încercați. Toți cei șapte dintre acești furnizori oferă o garanție de returnare a sumelor minime de 30 de zile, astfel încât să puteți oferi oricând un vârtej pentru a vedea ce faceți din asta.

Ieși acolo și găsește gazda potrivită pentru a-ți împărtăși site-ul web cu lumea întreagă.

Întrebări frecvente

Cine oferă cea mai ieftină găzduire partajată?

Cei mai mulți furnizori de găzduire fac reclamă la tarife reduse – unele cu prețuri reduse pe lună – dar în ceea ce privește prețurile care nu sunt reduse, DreamHost oferă cele mai mici tarife lunar. Pentru cel mai de bază plan de găzduire partajat, DreamHost percepe 4,95 USD / lună.

Există alți furnizori de hosting partajat?

Da, multe! Acest articol se concentrează doar pe cei mai buni furnizori de găzduire partajată ieftin, dar puteți găsi și alți – cum ar fi 1&1 IONOS, SiteGround și GoDaddy – care ofera găzduire partajată ieftină. daca tu’reveniți imediat după cele mai bune gazde, treceți pe graficul nostru de comparație.

Gazduirea partajată este potrivită pentru întreprinderile mici?

Cele mai multe site-uri web pentru companii mici vor găsi găzduire partajată este adecvat pentru acestea. Alții ar putea să-l depășească și să opteze pentru găzduirea VPS, care este considerată în general următorul pas. daca tu’reîncercăm să găzduim un site web pentru afaceri mici, consultați ghidul nostru cu privire la cele mai bune gazde pentru afaceri mici aici.

Ce’este diferența dintre hostingul VPS partajat și dedicat?

Gazduirea partajată este locul în care site-ul dvs. web împărtășește spațiul serverului și resurse cu alte site-uri web. Gazduirea Virtual Private Server (VPS) este locul în care site-ul dvs. este găzduit pe un server comun virtual, dar aveți mai multă flexibilitate în ceea ce privește securitatea și resursele. Gazduire dedicată este atunci când aveți propriul server personal.

Găzduirea în cloud este mai bună decât găzduirea partajată?

Gazduirea în cloud este o formă mai modernă de găzduire web ieftină, care a crescut în popularitate în ultimii ani. Unul nu este mai bun decât celălalt, dar în funcție de nevoile dvs., poate exista un câștigător clar. Aflați mai multe despre cei mai buni furnizori de cloud hosting aici.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me