Analiza constantă a website-ului Builder Review 2020 | Merită Hype?

În ciuda faptului că este mai bine cunoscut ca serviciu de e-mail marketing, Constant Contact susține că a creat ‘industrie’cea mai bună platformă de construire de site-uri web și comerț electronic’.


Aici la Website Builder Expert, preluăm în mod natural aceste afirmații cu un vârf de sare. Folosindu-ne pe ale noastre metodă robustă de cercetare, am fost dornici să punem pasul pe constructorul site-ului Constant Contact și să aflăm cum a comparat cu alți 50+ alți constructori de site-uri noi’am testat.

Pe scurt, nu am fost’nu este distrus – dar constructorul are anumite calități de răscumpărare, inclusiv o valoare bună pentru bani. Și în timp ce’Cu siguranță nu este în topul listei noastre, aceasta ar putea fi opțiunea perfectă pentru unii oameni – mai ales dacă’încercați să desfășurați servicii de emailuri grele și doriți să vă integrați cu serviciul de marketing prin email constant Contact.

Noi’Vom analiza în profunzime caracteristicile, prețurile, ușurința de utilizare, ajutor și asistență și multe altele pentru a vă oferi recenzia noastră finală a acestui constructor de site-uri web. Lăsa’s scufundați chiar în:

Argumente pro şi contra

Pro-uri

 • ADI simplifică obținerea unui site de lucru împreună și nu’nu mă simt copleșit de opțiuni
 • Plan gratuit generos
 • Analitice ușor de înțeles

Contra

 • Backend este predispus la sclipici
 • Caracteristicile nu sunt’este foarte avansat
 • Proiecte slabe

Cât de ușor este de utilizat contactul constant?

Constant Contact, la fel ca mulți producători de astăzi, funcționează prin generarea automată a unui site web pentru dvs. utilizând AI (Artificial Intelligence) pe care apoi îl puteți edita ulterior..

Configurarea inițială a fost destul de simplă, deschizându-se cu o întrebare foarte largă: ‘Despre ce este site-ul dvs.?’

După introducerea scrisorii ‘P’, am decis să mergem pentru ‘Pizza’, deoarece… bine, prânzul era deja în minte.

În continuare, alegeți un titlu pentru site-ul dvs. web, apoi adăugați o imagine principală. Puteți adăuga, de asemenea, un logo, dacă aveți unul – dacă nu, puteți construi unul mai târziu. Apoi, alegeți o schemă de culori, o pereche de fonturi și un stil de navigare, apoi adăugați detaliile de contact… și hei presto! Un site web creat pentru tine în câteva minute.

Ne-a plăcut foarte mult bara de progres care s-a actualizat pe măsură ce parcurgem fiecare pas și ne-a făcut ușor să vedem cât de departe am mai rămas. Nu am făcut-o’nu mă simt copleșit de prea multe opțiuni – lucru care se poate întâmpla cu un constructor de site-uri precum Wix – și întregul proces a avut o navigare destul de lină până acum.

Tu’reveniți apoi la editorul Constant Contact, unde puteți face ajustări ale proiectării și adăugați propriul conținut. Aveți opțiunea să ‘Faceți un tur rapid’ în acest moment, ceea ce a fost util pentru a evidenția unde sunt toate elementele cheie:

Tur de editor constant de contact

Unde ne-am confruntat cu unele dificultăți a fost când am încercat să personalizăm efectiv acest site – ceva noi’Vom acoperi mai detaliat în secțiunea următoare.

Proiectare și personalizare șabloane

După parcurgerea procesului inițial de mai sus, dumneavoastră’Voi fi prezentat cu un site web, care este, pentru toate intențiile și scopurile, gata de a merge. Tot ce’Trebuie să faceți este să schimbați conținutul implicit pentru dvs. – asta înseamnă că adăugați propriile informații și imagini, dacă le aveți.

Personalizarea designului

Dacă doriți să modificați designul atribuit, Constant Contact are o modalitate destul de îngrijită de a vă ajuta să schimbați fiecare secțiune:

Puteți alege între aproximativ 5-5 formate diferite pentru fiecare ‘bloc’ în pagină, precum și excludeți elementele pe care le donați’nu aveți nevoie, cum ar fi un buton CTA (Call to Action) sau un subtitlu. Acest lucru vă lasă să alegeți în ceea ce privește aspectul, fără riscul de a vă îndepărta de cele mai bune practici de proiectare.

După cum spunem atât de des în recenziile noastre, aceasta poate fi o singură persoană’vis, dar o altă persoană’s coșmar; dacă doriți un control complet asupra fiecărui element al site-ului dvs., Constant Contact pur și simplu nu este’constructorul pentru tine.

Reactivitate mobilă

Când previzualizați site-ul dvs. Constant Contact, aveți opțiunea de a-l vizualiza din punct de vedere al mobilului și al tabletelor, precum și al desktopului. Acesta este un pas important pentru a vă asigura că site-ul dvs. este formatabil corect pe diferite dimensiuni de ecran și pentru a oferi cea mai bună experiență de utilizare tuturor.

Din ceea ce am testat, Constant Contact’șabloanele au fost, în general, receptive la mobil, deși a existat ocazia ocazională. De exemplu, observați cum în versiunea mobilă de mai jos, titlul site-ului meu a sfârșit să pară prea aglomerat în partea de sus a ecranului?

Prima pagină de contact constantConstant Contact Mobile

Calitatea proiectării

În cele din urmă, Constant Contact nu a făcut acest lucru’nu ne impresionează cu adevărat în departamentul de proiectare, punctând doar 2,9 / 5 pentru flexibilitatea proiectării în cercetarea noastră. Paletele de culori sugerate nu au reușit’nu se potrivesc într-adevăr cu normele industriei, iar desenele în sine sunt simple ‘bine’; ei’sunt bine tehnic, dar nu întotdeauna foarte atrăgător vizual. Unele pagini păreau impresionante și moderne, dar unele – precum pagina noastră despre Despre noi, generată automat, arătau un pic ‘DIY’ pe placul nostru:

Contact constant despre noi formatare

Dacă un proiect bun este în fruntea agendei dvs., noi’recomand cu siguranță să verificați Duda sau Squarespace, care au punctat 4.7 / 5 și, respectiv, 4.6 / 5 pentru design. daca tu’suntem creativi și am savura oportunitatea de a construi ceva complet personalizabil, noi’Aș recomanda să vă uitați la Wix, care oferă peste 500 de șabloane sau posibilitatea de a începe construirea de la zero.

Cât de bune sunt caracteristicile de contact constant?

Există unii producători de site-uri cu adevărat sofisticat, astăzi acolo. Pentru a ne impresiona în departamentul de funcții, un constructor de site-uri trebuie să nu fie doar un instrument de bază, ci să treacă deasupra lor. Deci, cum s-a acumulat Constant Contact?

Primul lucru de știut este că, spre deosebire de majoritatea constructorilor de astăzi, Constant Contact nu face acest lucru’nu are propriul său magazin de aplicații la pachet cu pluginuri terțe. Aceasta nu este’Este, în mod inerent, un lucru rău – Squarespace își construiește toate caracteristicile interne, iar acestea’sunt cu atât mai bine pentru asta, dar în acest caz, a fost un pic dintr-o pungă mixtă.

La suprafață, Constant Contact oferă multe – mai ales având în vedere punctul de preț scăzut, pe care noi’Voi intra în detaliu în secțiunea următoare. Dar săpați un pic mai adânc și caracteristici erau’nu sunt întotdeauna la fel de robuste sau avansate pe cât ne-am fi dorit. În cercetarea noastră, constructorul a marcat doar 2,6 / 5 în acest domeniu.

Blogging

Ia blog, de exemplu. Blogul Constant Contact este disponibil numai într-un format de flux RSS, adică postările vor fi întotdeauna afișate cu cel mai recent articol. Poti’nu puteți adăuga postări la categorii, puteți’nu le arhivați și puteți’nu activați comentariile utilizatorilor. Pe scurt, dacă blogul tău era ceva din care îți doreai cu adevărat să creezi ceva, Constant Contact wouldn’nu am instrumente care să vă permită.

SEO

Acolo’De asemenea, nu există niciun sprijin real în jurul SEO (Search Engine Optimization), care este esențial dacă doriți să găsiți în rezultatele căutării. Din nou, acesta a fost un decal de cunoștințe pe care constructorii mai experimentați l-au descoperit cu mult timp în urmă, iar acum au soluții cu adevărat grozave – luăm, de exemplu, Wix SEO Wiz. Acesta este doar un alt domeniu în care se simte că Constant Contact joacă la pas.

Comerț electronic

Acestea fiind spuse, am fost plăcut surprinși de Constant Contact’Caracteristicile de comerț electronic, nu în ultimul rând pentru că puteți vinde de fapt trei articole cu planul gratuit (din nou, mai multe despre asta în doar un sec).

Constant Contact își asumă sarcini complicate, cum ar fi calcularea taxelor auto, transportul integrat și urmărirea. Acolo’este, de asemenea, un tablou de bord analitic cu adevărat ușor de utilizat, care oferă o imagine a performanțelor de la an la an în mai multe domenii:

Cât costă contactul constant?

E timpul să coborâți la tavane de aramă: cât costă Constant Contact și este o valoare bună pentru bani?

Constant Contact oferă trei planuri: planul gratuit, planul Starter pentru 10 USD / lună și planul Business Plus pentru 20 $ / lună (ambele facturate anual).

Planul gratuit, așa cum am menționat anterior, este destul de generos în ceea ce privește caracteristicile. De fapt, tot ceea ce noi’Am discutat până acum este inclus gratuit, ceea ce este cu siguranță impresionant. Totuși, iată câteva lucruri pe care le-ai câștigat’nu obțineți planul gratuit:

 • Poti’nu conectați un nume de domeniu personalizat – în schimb, eu’ar trebui să utilizeze autogenerat ‘www.hannah-s-pizza.constantcontact.com pentru acest site, fără nicio opțiune de editare
 • Site-ul dvs. a câștigat’nu va fi publicitar – site-ul dvs. web va afișa (nu atât de subtil) bannerul albastru Constant Contact și vă va înscrie CTA la poalele site-ului dvs.
 • Ai castigat’nu primiți credit publicitar plătit – la valoarea de 100 USD a anunțurilor Google și 100 USD a anunțurilor Bing. daca tu’reînnoiești să difuzezi anunțuri plătite, un plan premium va plăti rapid singur
 • Puteți vinde doar 3 produse * – puteți vinde până la 10 produse cu planul Starter și un număr nelimitat cu planul Business Plus
 • Ai castigat’nu primiți asistență telefonică – ajutorul și asistența vor fi prin e-mail sau chat live (dacă este cazul)’este disponibil în țara dvs.)

* Aceasta’merită remarcat că tu’va trebui să plătesc o taxă de tranzacție de 3% pentru orice vindeți prin planurile Free și Starter.

Lipsa numelui de domeniu personalizat și includerea constructorului de site-uri web’Reclamele proprii sunt dezavantajele tipice ale planului gratuit.

Pentru un site cu aspect profesional, ar trebui să faceți cu siguranță upgrade la planul Starter. Aceasta’e greu să iei o afacere în serios atunci când pare site-ul său ‘ieftin’. daca tu’sunt absolut setat să obțineți un site web gratuit, consultați lista noastră de cei mai buni producători de site-uri gratuite pentru a găsi unul cu publicitate mai subtilă.

Dacă vânzarea va fi principalul obiectiv al site-ului dvs., accesați planul Business Plus. Tu’Voi putea vinde produse nelimitate, debloca analize mai puternice și – în mod crucial – scăpați de taxa de tranzacție de 3% impusă pe tot ceea ce vindeți prin planurile Free și Starter.

Cât de bun este ajutorul și suportul constant al contactului?

Când vine vorba de Ajutor și asistență, Constant Contact trăiește cu adevărat la numele său?

Constant Contact oferă ajutor și asistență prin telefon și e-mail și oferă, de asemenea, un centru de cunoștințe. Chatul live este disponibil și în unele țări, inclusiv în Marea Britanie, dar din păcate’nu este încă o opțiune în SUA încă.

Centru de cunoaștere

Constant Contact are propriul său ‘bază de cunoștințe’, care conține ghiduri pentru îndeplinirea diferitelor sarcini prin intermediul constructorului de site-uri web.

Noi’spun că conținutul acestor articole este destul de util – există capturi de ecran și videoclipuri adnotate – dar formatarea nu este’este deosebit de prietenos. Imaginile sunt destul de mici și greu de văzut, iar articolele nu sunt’sunt grupate într-un mod deosebit de logic, ceea ce face să găsiți un lucru dificil. Acolo’nu e nici un forum – ceva ce tu’Aș găsi pe mai mulți constructori consacrați. Pe scurt, acesta’este un început bun, dar este în comparație cu centrele de cunoștințe oferite de construitori precum Wix și Squarespace.

Telefon și e-mail

Constant Contact va răspunde la e-mailuri în 24–48 de ore. Apelurile atât la numerele sale specifice SUA, cât și la nivel mondial ar trebui să fie gratuite. Asistența telefonică nu este disponibilă pentru utilizatori în planul gratuit.

Dacă aveți un cont gratuit, dumneavoastră’Voi avea acces și la aceste opțiuni de asistență. Cu toate acestea, Constant Contact specifică:

‘Consilierii noștri sunt aici pentru a oferi asistență tehnică și consultanță pentru cont tuturor utilizatorilor. Cu toate acestea, prioritatea este acordată patronilor cu conturi actualizate care necesită asistență tehnică.’

Un lucru pe care l-am găsit neobișnuit a fost suma pe care ne-am așteptat să o facem înainte de a ne contacta efectiv. Conform site-ului Constant Contact, utilizatorii ar trebui să facă toate aceste acțiuni înainte de a contacta telefonic sau prin e-mail:

 • Permiteți 24–48 de ore de la publicare pentru propagare.
 • Ștergeți memoria cache a browserului & fursecuri.
 • Testați un computer diferit de la o altă rețea, dacă este posibil.
 • Resetați routerul dvs. de internet (deconectați 30 de secunde).

Acest lucru poate fi cu siguranță un indiciu pentru o configurație ușor strălucitoare și pare o comandă înaltă pentru cei care nu sunt’nu sunt atât de încrezători în tehnologie. Aceasta’Cu siguranță nu este un lucru pe care îl vedem alți constructori.

Chat live (non-american)

Când ne-am confruntat cu propriul glitch frustrant de editare, am lovit ‘?’ butonul din colțul din dreapta sus, apoi selectați opțiunea ‘Discutați cu un consilier web’. Aceasta’merită remarcat în acest moment că suportul pentru chat-ul live nu este’încă nu este disponibil în SUA, dar, în timp ce îl retragem de la Londra, ne-am gândit că la fel de bine ar putea să-i dăm o lovitură.

Ajutor și sprijin constant de contact

Am rezumat pe scurt problema și am așteptat să fim conectați la un agent, care a sfârșit să fie destul de instantaneu. Prin trimiterea unui cod de verificare prin e-mail, consilierul web a putut să se autentifice în contul nostru și să arunce o privire asupra problemei.

Inutil, elementul în cauză a funcționat bine pentru ei, ceea ce a făcut conversația un pic complicată. Cu toate acestea, cu siguranță am avut senzația că o persoană adevărată era la îndemână pentru sprijin – ceva care’Cu siguranță nu este un lucru dat în industria de construcții de site-uri web.

Analiză constantă a constructorului site-ului de contact constant: gânduri finale

Astfel încât’s downdown la Constant Contact – un constructor de site-uri care’Sunt cu siguranță în creștere, dar nu sunt provocatori tocmai cei mai performanți.

Aici’este o recapitulare a acestor secțiuni încă o dată:

Zona testată Scor (/ 5) Privind
Ușurință în utilizare 3.8 Website-ul dvs. este inițial construit folosind ADI, care este un proces cu adevărat simplu și fără probleme.
Proiectare și personalizare 2.9 Design-urile sunt solide din punct de vedere tehnic, dar sunt insuficiente; personalizarea specifică este penibilă. Site-ul poate fi destul de sclipitor.
Caracteristici 2.6 O gamă decentă de caracteristici, dar nu’nu oferiți aceeași calitate ca și alți constructori.
Valoare pentru bani 4 Plan gratuit generos (inclusiv capacitatea de a vinde până la 3 produse); Planurile plătite sunt, de asemenea, la un preț rezonabil.
Ajutor si sustinere 3.5 Mai bine cu cât plătiți mai mult, dar răspundeți în experiența noastră.
Per total 3.6 Un constructor de site-uri decent, simplu – dar nu este încă unul excelent.

Noi’cu siguranță voi fi cu ochii pe Constant Contact pentru a vedea cum se îmbunătățește și se dezvoltă. Între timp, dacă tu’Am avut vreo experiență în construirea unui site web cu Contact constant, spuneți-ne gândurile lăsând un comentariu mai jos.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me