Wix eCommerce Review 2020: wat u moet weten over Wix Stores


Best voor

Beste Website Builder met e-commerce functionaliteit


Algemene beoordeling

4 van de 5 sterren

Wilt u een feature-rijke e-commerce builder, zonder creatieve controle over uw merk en winkelontwerp op te geven? Wix eCommerce kan de perfecte keuze voor je zijn. Deze bouwer is ideaal voor iedereen die intuïtieve bewerkingstools wil combineren met e-commercefunctionaliteit, voor een goed afgeronde online winkel.

Wat zijn de voor- en nadelen van Wix eCommerce?

Voordelen

 • Bewerk nooit blindelings – de Wix-editor laat u zien hoe uw bewerkingen het ontwerp van uw etalage beïnvloeden
 • Beginner vriendelijk – de interface is gemakkelijk te gebruiken, met een slepen-en-neerzetten-editor en mobiele responsieve sjablonen
 • Merk eerst, producten tweede – sterke focus op het creëren van een ontwikkeld en aantrekkelijk merk om producten door te verkopen
 • Opvallende ontwerpen – voeg productvideo’s toe om klanten een betere winkelervaring te bieden
 • Geavanceerde e-commercetools – inclusief verlaten winkelwagenherstel om klanten te vangen die items hebben achtergelaten bij het afrekenen
 • Meertalige sites – laat uw bedrijf wereldwijd groeien door meerdere sites voor verschillende landen te maken

Nadelen

 • Geen waarschuwingen voor voorraadbeheer – Wix heeft gewonnen’t vertelt je wanneer de niveaus bijna op zijn, waardoor het moeilijk is om te schalen
 • Te veel creatieve vrijheid – totale creatieve vrijheid kan de beste praktijken voor het ontwerpen van e-commerce in de weg staan

Verdere informatie

 • Zorg ervoor dat je’opnieuw het beste kiezen voor uw winkel – zie onze Vergelijkingstabel van de beste e-commerce website-bouwers
 • Lees ons artikel over de Beste e-commerceplatforms om erachter te komen welke software u moet gebruiken om online te verkopen

Overzicht van Wix eCommerce

U’ken waarschijnlijk al van Wix. Je hebt misschien zelfs de advertenties gezien, waarin mensen snel, gemakkelijk en zonder ooit een regel code aan te raken websites bouwen. Maar wist je dat Wix je ook kan helpen bij het opzetten van een online winkel?

Wix eCommerce gebruikt dezelfde eenvoudige en intuïtieve drag-and-drop-editor die u in die advertenties ziet, zodat u uw eigen e-commerce website kunt bouwen. Coderen, hosten of benadrukken is niet nodig – kies gewoon uw sjabloon, pas het aan door elementen zoals tekstvakken en afbeeldingen rond uw pagina’s te slepen en neer te zetten, en klik vervolgens op publiceren!

Heel Wix’s e-commerceplannen worden geleverd met een reeks ingebouwde geweldige verkooptools. Je kunt ze in actie zien op Wix-sites zoals https://www.vintique-watch.com/, die de bouwer gebruikt om te pronken met zijn horlogecollecties.

Wix is ​​de beste websitebouwer met e-commercefunctionaliteit op de markt. Het’is geen speciaal e-commerceplatform zoals Shopify of BigCommerce – eerder’s een websitebouwer waarmee u e-commercefuncties aan uw website kunt toevoegen.

Hoe weten we dat Wix de beste e-commerce website builder is en andere merken verslaat zoals Weebly en Squarespace? Wij’niet alleen gissen – we hebben ze allemaal getest en hebben gewone mensen ook laten testen.

Hoewel Wix de beste websitebouwer was met e-commercefunctionaliteit, kwam het in de algemene beoordelingen op de tweede plaats, met het speciale e-commerceplatform Shopify dat voorop loopt om de eerste plaats te behalen.

We hebben alle belangrijke gebieden bekeken, van functies en prijzen tot gebruiksgemak. Dit artikel neemt je mee door wat we hebben gevonden en vertelt je voor eens en altijd of je Wix eCommerce moet kiezen om je online winkel te bouwen.

Wij’ga het er niet uithalen – hier’s een overzicht van hoe Wix scoorde in onze tests:

Verdere informatie

 • Bekijk hoe Wix zich verhoudt tot de beste concurrenten in onze Vergelijkingstabel van de beste online winkelbouwers
 • Zie de lijst van de Beste e-commerce website-bouwers voor een overzicht van de topmerken

Hoe gemakkelijk is Wix eCommerce te gebruiken?

Wat heb je aan een bouwer als je’vecht je om bij elke stap eenvoudige taken uit te voeren? Producten toevoegen, betalingen verwerken, uw etalage aanpassen; bij geen van deze dingen mag je je haar uittrekken.

Gelukkig staat Wix bekend om zijn beginnersvriendelijke ontwerp en eenvoudige processen. Het gebruikt een editor voor slepen en neerzetten, dus u kunt elementen zoals tekstvakken en video’s gewoon naar de gewenste plek op uw pagina’s slepen.

Het aanpassen van uw etalage is ook heel eenvoudig. Wix is ​​wat u ziet is wat u krijgt (WYSIWYG) -webbouwer, dus wanneer u uw pagina’s bewerkt, kunt u precies zien hoe uw site eruit zal zien zodra deze’s leven.

wix-editor eenvoudig te gebruikenWix’De editor is gemakkelijk te gebruiken, of u nu achtergronden wijzigt of tekst toevoegt. Sleep eenvoudig de gewenste items naar uw pagina’s.

Als je een tekstvak over je scherm sleept in de Wix-editor, weet je precies waar het in de live versie zal verschijnen. Dit is anders dan bij andere builders waarbij u al uw wijzigingen in de backend moet aanbrengen en alleen de resultaten moet zien wanneer u een voorbeeld van uw site bekijkt.

Maar het beste is dat je don’u hoeft geen enkele regel code te kennen. Wix helpt u bij het maken van een professionele website voor uw bedrijf, zonder zelfs maar aan de gevreesde HTML of CSS te denken.

Als u snel een site nodig heeft, waarom niet uitproberen Wix ADI? Hiermee wordt Artificial Design Intelligence gebruikt om binnen enkele minuten een gepersonaliseerde website voor u te maken. Je beantwoordt gewoon een paar eenvoudige vragen, kiest de ontwerpen die je leuk vindt en bewerkt ze vervolgens naar je hart’s inhoud totdat het er precies zo uitziet als u het wilt.

Heeft u een internationaal publiek? Geen probleem. Met Wix Multilingual kunt u verschillende versies van dezelfde pagina met verschillende talen maken.

Na u’Na het maken van uw site kunt u met slechts een paar klikken tekst, afbeeldingen, links, SEO-instellingen en meer vertalen. En voila! U’Ik heb een meertalige website.

Vanwege alle functies die nodig zijn om een ​​online winkel te runnen, kunnen e-commerceplatforms vaak complex zijn om te gebruiken en het duurt even voordat ze grip krijgen. Wix combineert echter gebruiksgemak met een goed aanbod aan e-commerce tools, evenals geweldige aanpassingen voor uw etalage.

Verdere informatie

 • Net begonnen? Lees onze gids op Hoe een online winkel te bouwen om onze 11 eenvoudige stappen te volgen
 • als jij’opnieuw verscheurd tussen Wix ADI en de traditionele Wix Editor, bekijk onze Wix Editor versus Wix ADI vergelijking om erachter te komen welke u moet kiezen

Wix eCommerce klanttevredenheid

Een van de beste tests van elke bouwer is of het zijn gebruikers tevreden kan houden. Dat’s waarom we niet alleen elk platform zelf testen, maar ook andere mensen ertoe aanzetten om ze te gebruiken en ons hun feedback te geven.

Dat’s hoe we weten dat Wix dat niet doet’het ziet er gewoon niet uit – het laat tevreden klanten achter. Op de vraag hoe waarschijnlijk ze Wix zouden aanbevelen, scoorden onze gebruikers het platform een ​​indrukwekkende 4/5 overall!

Hier zijn enkele dingen die onze gebruikers te zeggen hadden over Wix eCommerce:

“Het maken van categorieën en het toevoegen van producten was heel eenvoudig, het invoeren van een maatvariant was heel eenvoudig, het bewerken van de tekstvakken en afbeeldingen om het merk te vertegenwoordigen – allemaal supergemakkelijk.”

“Het ziet er echt professioneel uit, zelfs na het toevoegen van een paar knoppen aan de startpagina. Het’s erg schoon – u kunt gemakkelijk identificeren waar de dingen zijn en hoe ze er na publicatie uit zouden zien.”

Het belangrijkste dat onze gebruikers aan ons teruggaven, was hoe gemakkelijk het was om Wix te gebruiken om hun winkel te bouwen. Van het toevoegen van e-commercefuncties zoals producten en groottevarianten, tot het aanpassen van de winkel’s branding kreeg Wix positieve opmerkingen over het eenvoudige en flexibele ontwerp.

Sommigen vonden het niveau van creatieve controle meer een belemmering, omdat ze meer structuur en een grotere, krachtigere set e-commercetools wilden. Ze bewonderden echter het potentieel om met Wix een sterk en uniek merk te creëren en genoten van het toevoegen van functies zoals productvideo’s.

Over het algemeen hebben onze gebruikers Wix aanbevolen voor kleine bedrijven die graag een sterk en aantrekkelijk merk willen neerzetten. Het heeft een goed aanbod aan e-commerce tools, maar is niet geschikt voor iedereen die een e-commerce imperium wil opzetten.

Wix eCommerce Sales Tools en functies

Wix heeft alle tools die je nodig hebt om fysieke en digitale producten van uw virtuele schappen te laten vliegen.

Aantrekkelijke productpagina’s zijn allemaal goed en wel, maar je moet dingen achter de schermen georganiseerd houden. Wix heeft een aantal interne e-commercefuncties die ervoor zorgen dat uw winkels kunnen functioneren en bloeien.

Producttypen

Of je’opnieuw verkochte handgemaakte goederen of digitale downloads, won Wix’t in de weg staan. U kunt uw winkel opzetten om fysieke en digitale producten te verkopen, van muziek tot e-boeken tot met de hand gebreide sjaals.

Als uw bedrijf afhankelijk is van het accepteren van boekingen en mensen die betalen voor lessen, heeft Wix ook opties voor u. U kunt betalingen voor boekingen accepteren via de Wix Bookings-app, hoewel u dat kunt’t vermeld en verkoop deze diensten als echte producten.

In tegenstelling tot verkoopplatforms zoals Etsy, waar je alleen handgemaakte of vintage goederen kunt verkopen, zijn er geen regels over de soorten producten die je via Wix kunt verkopen. De online marktplaats is jouw oester – en ja, die kun je zelfs verkopen!

Productpresentatie

Jij niet’t iets online kopen als dat niet het geval is’t ziet er goed uit. Slechts één productafbeelding, genomen vanuit een onbehulpzame hoek? Afleidende lay-out of hinderlijk gebrek aan productzoom? Zeg maar dag tegen een verkoop, want de meeste klanten gaan ergens anders zoeken.

Gelukkig is dit een van Wix’s belangrijkste sterke punten. De sjablonen bieden een aantrekkelijk ontwerp waarop u uw winkel kunt baseren, waarbij gebruikerservaring en branding duidelijk belangrijke factoren zijn. Productzoom is ingebouwd, en geeft de klant een veel beter idee van wat jij bent’re aanbieden.

wix e-commerce productgalerijenWix biedt aantrekkelijke sjabloonontwerpen om uw producten echt te laten zien en de klant te vangen’s oog

Don’laat uw klanten niet in het ongewisse over wat ze doen’opnieuw kopen. Met Wix kunt u maximaal 15 productafbeeldingen toevoegen voor elk product dat u uploadt, wat meer dan genoeg zou moeten zijn om uw bezoekers naar hun portemonnee te laten reiken.

U kunt ook productvideo’s toevoegen om echt te pronken met uw goederen en een nog betere klantervaring te bieden. Deze zijn niet’t ingebouwd in de sjablonen, maar zijn eenvoudig toe te voegen aan uw winkel met Wix’s editor voor slepen en neerzetten.

Betalingsopties en vergoedingen

Wix biedt alle traditionele betalingsgateways, inclusief PayPal, Stripe en Square. Er zijn meer dan 15 verschillende betalingsmogelijkheden in totaal dus voor ieder wat wils. Wix niet’Amazon of Apple Pay worden niet ondersteund, maar er zouden genoeg andere opties moeten zijn om dit goed te maken.

Alle Wix-sites worden geleverd met een SSL-certificaat, die alleen moet worden geactiveerd om uw site te beveiligen. SSL staat voor Secure Sockets Layer en codeert uw bezoekers’ informatie – dit is essentieel voor online winkels, omdat het veilig is om betalingen te verwerken.

Voorraadbeheer

Wix’De inventaris is niet de krachtigste op de markt, maar u kunt zonder problemen onbeperkt producten verkopen en u kunt producten en hun varianten massaal importeren met behulp van een CSV-bestand (Comma Separated Values) vanuit een spreadsheet. Makkelijk spul!

Wix ondersteunt echter productbeheer. Met de Wix Stores-app kun je kiezen hoe je je voorraad beheert, productnummers bijhoudt en items automatisch markeert als niet op voorraad.

Verzendopties

Verzending kan moeilijk te beheren zijn, vooral als u’opnieuw leveren aan gebieden met verschillende regels en prijzen. Met Wix kunt u bestellingen volgen vanaf het dashboard en verzend- en belastingregels instellen voor uw producten. Dat’is best handig!

Verlaten winkelwagenherstel

Met Wix’Met de functie voor het verlaten van een winkelwagentje, kunt u automatisch klanten e-mailen’items in hun winkelwagentje hebben achtergelaten en vervolgens de site hebben verlaten voordat ze hun betaling hebben voltooid. Maar liefst 69% van de online winkelwagentjes wordt verlaten door gebruikers; dat’veel verloren inkomsten die gemakkelijk kunnen worden opgeschept met deze slimme functie.

Verkoop via meerdere kanalen

Verkoop via meerdere kanalen is een belangrijk aspect van het runnen van een e-commercebedrijf. Verkopen via sociale kanalen zoals Instagram, Facebook, Pinterest en Amazon is een geweldige manier om bekendheid te krijgen voor uw bedrijf en aantrekkelijk voor een breder publiek.

Helaas doet Wix dat niet’t ondersteunt verkoop via meerdere kanalen. Als u zich wilt wagen aan verkoop via meerdere kanalen, dan bent u’Ik heb een app van derden nodig, zoals Ecwid, die integreert met uw Wix-site en extra functies toevoegt.

Wix Ascend

Een alles-in-één marketingoplossing, Met Wix Ascend kunt u contact leggen met uw klanten, uw merk promoten en uw workflow op één plek automatiseren. Het maakt marketing beter beheersbaar.

Wix Ascend is beschikbaar als een afzonderlijk abonnement met drie verschillende tariefplannen, waardoor u toegang krijgt tot meer tools en functies naarmate u een hoger abonnement kiest. Deze plannen variëren van rechtvaardig $ 9 tot $ 45 per maand.

App-markt

De Wix Stores-app is het kloppende hart van Wix eCommerce. Jij niet’Je hoeft het niet te downloaden of ernaar te zoeken, omdat het ingebouwd is in alle Wix eCommerce-sjablonen. Met Wix Stores kan dat…

 • Verkoop onbeperkte producten
 • Maak productgalerijen om uw voorraad onder de aandacht te brengen
 • Maak kortingscodes
 • Koop een geoptimaliseerde mobiele winkel
 • Accepteer verschillende soorten betalingen, waaronder creditcards en offline betalingen
 • Krijg toegang tot online betalingsverwerkers, waaronder PayPal, Stripe en Square
 • Stuur automatische e-mailmeldingen naar uw klanten
 • Maak nieuwsbrieven – vertel uw klanten over promoties en nieuwe producten met Wix ShoutOut en Lightbox
 • Ontvang premium tools voor orderbeheer
 • Zorg voor beveiliging op het hoogste niveau met SSL-codering
 • Bewaar al uw winst – Wix brengt GEEN transactiekosten in rekening

… en veel meer. Dat’s een indrukwekkende lijst! U kunt alle nieuwste Wix Stores-functies op Wix bekijken’s website, maar als dat’heb je nog steeds niet genoeg gereedschap, don’maak je geen zorgen – jij’Ik vind een enorm aanbod van extra middelen in de Wix App Market.

Hier jij’Ik vind een mix van gratis en betaalde apps – sommige gemaakt door Wix, andere door derden – met geavanceerde tools om toe te voegen aan uw site. Er zijn in totaal meer dan 200 apps, met meer dan 50 in de “Online winkel” categorie.

Met behulp van de Wix App Market kunt u tools vinden om uw etalage aan te passen, live chats en coupons toe te voegen om klanten te betrekken en zelfs te integreren met andere e-commerceplatforms zoals Ecwid.

SEO

Zoekmachineoptimalisatie, beter bekend als SEO, is voor sommigen een kunstvorm en voor anderen een mysterie. Het verwijst er alleen naar om uw website zo klaar en gemakkelijk mogelijk te maken voor Google en andere zoekmachines om deze te vinden.

Wix heeft ingebouwde SEO-tools om het leven zo gemakkelijk mogelijk te maken. Alle Wix-sites zijn geoptimaliseerd voor mobiele apparaten en hebben aanpasbare opties, variërend van alt-tekst tot het instellen van zoekwoorden voor uw pagina’s.

wix e-commerce seo-toolsWix biedt u de tools en begeleiding die nodig zijn om uw site te optimaliseren en de beste kans te geven om hoog te scoren in de zoekresultaten van Google

U kunt SEO gemakkelijk onder de knie krijgen door Wix te volgen’s SEO Wiz. Dit stelt u een paar eenvoudige vragen, zoals de naam van uw website en de zoekwoorden, en gebruikt uw antwoorden om een ​​persoonlijk plan te maken. Er is ook een SEO-gids die u kunt volgen naarmate uw site vordert.

Bonus: 9 Wix eCommerce-tips om u te helpen online te verkopen

Als u extra inzicht wilt in hoe u uw online winkel kunt opzetten met Wix, dan bent u dat’heb geluk. Onze Wix eCommerce Tips-video geeft u gedetailleerd, maar nuchter advies over hoe u uw Wix-winkel kunt bouwen en hoe u er een succes van kunt maken!

Speel

Verdere informatie

 • Heeft u meer verkooptools nodig dan dit? Bekijk onze Wix versus Shopify-vergelijking om te bepalen welke het beste is om online te verkopen
 • Lees onze Wix versus BigCommerce-vergelijking om erachter te komen welke de beste functies heeft voor uw winkel
 • Weet u niet zeker of Wix de SEO-tools voor u heeft? Lees onze Website Builder SEO versus WordPress SEO-vergelijking om te beslissen wat voor u de beste optie is
 • als jij’Als u niet zeker weet waar u moet beginnen met verkopen via meerdere kanalen, kunnen we u helpen. Leer hoe u een Facebook-winkel opzet met onze gids, of ontdek het Geld verdienen op Instagram en start vandaag nog uw e-commerce-imperium
 • App-absoluut geïntrigeerd door Wix’s App Market? Lees onze Wix App Market Review voor meer informatie over deze geweldige functie

Hoe goed zijn Wix eCommerce’s sjabloonontwerpen?

Ondanks de geweldige e-commercefuncties en de indrukwekkende app store, schittert Wix echt in zijn sjabloonontwerpen en maatwerk.

Wix heeft in totaal meer dan 500 sjablonen, en meer dan 80 zijn te vinden in de “Online winkel” categorie. U kunt zelfs een lege sjabloon kiezen als u helemaal opnieuw wilt beginnen, maar met ontwerpen die net zo professioneel zijn als Wix’s, dat lijkt onnodig werk!

wix e-commerce sjablonenWix heeft een breed scala aan professionele, veelzijdige sjablonen voor het bouwen van online winkels

Alle Wix-sjablonen zijn gratis, dus dat hoeft niet’u hoeft zich geen zorgen te maken over verborgen kosten. Als u echter gebruik wilt maken van alle functies van Wix’s e-commercesjablonen, u moet een e-commerceplan hebben (hierover later meer).

Om een ​​sjabloon te selecteren, bladert u eenvoudig door de selectie (ofwel per categorie of met behulp van de zoekfunctie), klikt u op Voorbeeld om te zien of u het ontwerp leuk vindt, maakt u uw keuze en begint u met bewerken. Uw creditcard kan in uw portemonnee blijven!

Een voorbeeld van uw sjabloon bekijken en ervoor zorgen dat u’blij met het ontwerp is vooral belangrijk bij Wix, omdat jij kan’t zodra u van sjabloon wisselt’heb uw site gepubliceerd. Als je een verandering voelt, dan ben jij dat’Ik moet een nieuwe site bouwen en uw inhoud opnieuw invoeren – en als tijd geld is, is dit niet ideaal.

Alle Wix-sjablonen reageren op mobiele apparaten en worden geleverd met een speciale mobiele editor, zodat u ervoor kunt zorgen dat uw website er op alle apparaten goed uitziet.

Ontwerpaanpassing

Terwijl Wix’s sjablonen zien er prachtig uit, jij’Ik wil nog steeds uw eigen stempel op uw site drukken’s ontwerp. Jij niet’Hiervoor hoeft u geen uren te programmeren of technische vaardigheden te leren – voeg eenvoudig afbeeldingen toe, verwijder secties, maak nieuwe pagina’s, sleep tekstvakken naar nieuwe posities en voeg nieuwe functies toe die u maar wilt, overal op uw site.

Je eigen merk maken en je ontwerp aanpassen is super eenvoudig met Wix. Dankzij de slepen-en-neerzetten-editor kan iedereen die op een muis kan klikken een volledig unieke online winkel creëren.

wix e-commerce ontwerptoolsWix biedt u tal van aanpassingsmogelijkheden, zodat u uw ontwerp zoveel als u wilt kunt bewerken. Dit is perfect voor het creëren van een sterk online merk voor uw bedrijf.

Dit betekent dat uw productpagina’s uw bedrijfsmerk weerspiegelen en uw website net zo herkenbaar maken als de producten die u verkoopt. Aanpassing op de afrekenpagina is beperkter, maar u kunt nog steeds uw bedrijfsnaam en logo toevoegen.

Als je een nog dieper niveau van aanpassing wilt, kun je Wix Corvid (code) gebruiken. Voordat de tech-foben onder jullie naar de heuvels gaan rennen, doet Wix Corvid dat niet’Dit betekent eigenlijk niet dat je een codering moet doen!

Dat klinkt misschien verwarrend, maar met Wix Corvid kunt u een database met informatie maken om u te helpen een complexere site te maken, zonder de complexiteit van het leren van nieuwe technische vaardigheden – of de kosten van het inhuren van een ontwikkelaar.

Over het algemeen heeft Wix het op alle fronten gedekt. Het heeft een grote selectie aan stijlvolle sjablonen boordevol functies en biedt enorm veel creatieve vrijheid, met zowel beginnersvriendelijke als meer geavanceerde aanpassingstools. Maar met al die creatieve controle, zorg er gewoon voor dat je’Ontwerpen altijd met uw klanten in gedachten.

Verdere informatie

 • Betekent design alles voor jou? Neem een ​​kijkje in onze Squarespace E-commerce recensie en kijk wat deze ontwerpgerichte bouwer te bieden heeft
 • Wil je kunst verkopen via je e-commerce website? Je hebt onze gids nodig Hoe kunst online te verkopen!

Wix eCommerce Help en ondersteuning

Als je in een vliegtuig stapt, doe je dat waarschijnlijk ook’t veel aandacht besteden aan de veiligheidsinstructie of de noodvoorzieningen. Maar als ze dat waren’daar twijfelen we aan je’Ik zou helemaal in het vliegtuig stappen.

Aanmelden bij een websitebouwer zonder klantenondersteuning is misschien niet zo rampzalig als aan boord gaan van een vliegtuig zonder veiligheidsuitrusting, maar het kan je toch uren frustratie – en zelfs geld – bezorgen als er iets misgaat.

Wix heeft gewonnen’laat je niet vallen als je website crasht, of als je moeite hebt om je weg te vinden. Het biedt meerdere ondersteuningsopties, waaronder:

 • Telefonische ondersteuning
 • Ondersteuning voor sociale media
 • Gemeenschapsforum
 • E-mail ondersteuning
 • Video uitleg
 • 24/7 on-page editor ondersteuning
 • Diepgaande kennisbank

Of je nu met een echte persoon aan de telefoon wilt praten of liever jezelf verliest in gedetailleerde Help-artikelen, Wix heeft voor elk wat wils. Dat doet het niet’Het biedt geen live chat-optie, maar tussen zijn ongelooflijk diepgaande kennisbasis en ondersteuning voor sociale media zou dit niet moeten’t een probleem zijn.

wix helpcentrumWix’s Helpcentrum heeft tal van ondersteuningsbronnen waar u doorheen kunt bladeren. U kunt naar uw specifieke zoekopdracht zoeken of door de verschillende Help-categorieën bladeren.

Als u zich aanmeldt voor het duurste e-commerceplan, Business VIP, krijgt u voorrang op eventuele tickets die u indient. U komt ook in aanmerking voor VIP-ondersteuning, waardoor u telefonische prioriteit krijgt.

Wix eCommerce-prijzen – Is het een goede prijs-kwaliteitverhouding?

Met al deze functies, jij’vraag je je waarschijnlijk af: hoeveel kost Wix?

Wix’s gratis abonnement is buitengewoon genereus. Het geeft je zoveel tijd als je wilt om je online winkel te bouwen en klaar te maken voor lancering. Het’is ook een geweldige kans om Wix uit te proberen en zelf te beslissen of dit het geval is’is de juiste pasvorm voor jou.

Als u echter betalingen wilt innen en geld wilt verdienen – wat we aannemen dat u doet – dan bent u dat’Ik moet upgraden.

Er zijn drie Wix eCommerce-abonnementen om uit te kiezen:

 • Business Basic: $ 23 per maand
 • Business Unlimited: $ 27 per maand
 • Zakelijke VIP: $ 49 per maand

Daar’is ook het Enterprise-plan, Wix’s end-to-end bedrijfsoplossing, die $ 500 per maand kost en is gericht op grote bedrijven.

Met al deze kunt u online betalingen accepteren, verkopen zonder commissie te betalen, uw eigen domeinnaam koppelen, Wix-advertenties verwijderen en Google Analytics gebruiken. Alle drie hebben ze onbeperkte bandbreedte, terwijl je ook $ 300 aan Ad Vouchers krijgt en de Site Booster en Visitor Analytics-apps ontgrendelt.

wix e-commerce en zakelijke prijsplannenWix heeft drie reguliere e-commerceplannen, variërend van $ 23 tot $ 49 per maand (jaarlijks gefactureerd).

Bekijk enkele van de belangrijkste kenmerken van elk plan in de onderstaande vergelijkingstabel:

Voorzien zijn vanZakelijk Basic

$ 23 / maand

Business Unlimited

$ 27 / maand

Zakelijke VIP

$ 49 / maand

Video-uren

Verwijder Wix Ads

Domein verbinden

Bandbreedte

Opslag

Prioriteitsreactie

5 uren10 uurOnbeperkte uren
&# 10004;&# 65039;&# 10004;&# 65039;&# 10004;&# 65039;
&# 10004;&# 65039;&# 10004;&# 65039;&# 10004;&# 65039;
OnbeperktOnbeperktOnbeperkt
20 GB35 GB50 GB
&# 10060;&# 10060;&# 10004;&# 65039;

Business Basic-abonnement ($ 23 / maand)

Het Business Basic-abonnement is uw voordeligste optie. Het’s het goedkoopste e-commerceplan en de beste optie als u’beginnen net. $ 23 per maand is een zeer concurrerende prijs, en hoewel Shopify de superieure service is, is Wix de beste prijs-kwaliteitverhouding als je’opnieuw gloednieuw bij het bouwen van websites.

Voor slechts $ 23 per maand krijg je:

 • Wix Stores e-commerceplatform, met alle hierboven beschreven functies
 • 20 GB opslagruimte voor al uw site’s activa, zoals productgalerijen
 • Onbeperkte Bandbreedte, zodat u zoveel klanten kunt aantrekken als u wilt – uw site heeft gewonnen’ga niet naar beneden als je viraal gaat!
 • Gratis aangepaste domeinnaam voor een jaar, zodat u de Wix-branding in uw webadres kunt verwijderen en uw eigen kunt kiezen
 • Geen Wix-advertenties op een van uw sites’s pagina’s
 • Vijf video-uren
 • Advertentiebonnen ter waarde van $ 300, dus u kunt uw site adverteren op Google en Bing
 • Site Booster-app (normaal $ 60) om uw online winkel naar de Google-ranglijst te pushen
 • Bezoeker Analytics-app (normaal $ 60) om inzicht te krijgen in uw website en publiek
 • Google Analytics voor gegevens van wereldklasse over wat uw klanten doen en hoe u kunt leveren wat ze willen.

Dat bedrag van $ 23 is de maandelijkse prijs als u jaarlijks betaalt. Het Business Basic-abonnement kost nog minder als u vooraf twee ($ 20) of drie ($ 18) jaar betaalt.

Dit plan is het beste voor kleine e-commercebedrijven die op de been zijn en net aan de slag gaan met een online winkel.

Business Unlimited-abonnement ($ 27 / maand)

Het Business Unlimited-abonnement is de meest populaire van Wix’s e-commerce plannen. Het’is het beste voor groeiende bedrijven en heeft de extra functies om het te bewijzen. Het’is nog steeds goedkoper dan Shopify’s laagste abonnement, en voor je $ 27 per maand krijg je:

 • Alles van het Business Basic-abonnement
 • 35 GB opslagruimte
 • 10 video-uren
 • Wix Logo Maker (ter waarde van $ 50), zodat u uw eigen professionele logo kunt maken
 • Logo-bestanden van sociale media – krijg meer dan 40 verschillende formaten van uw logo, klaar om te delen via sociale media

als jij’Als u uw bedrijf wilt laten groeien, biedt het Business Unlimited Plan veel waar voor uw geld.

Zakelijk VIP-abonnement ($ 49 / maand)

Wix’Het duurste Business VIP-plan is perfect voor het goed ontwikkelde bedrijf dat meer geavanceerde tools nodig heeft. Voor $ 49 per maand krijg je:

 • Alles van het Business Unlimited-abonnement
 • 50 GB opslagruimte
 • Onbeperkte video-uren
 • Prioriteitsreactie
 • VIP-ondersteuning

Dit extra serviceniveau is perfect voor bedrijven die het volledige pakket nodig hebben en kunnen’t veroorloven om achter in de rij te staan ​​als het gaat om wachten op ondersteuning. Dit maakt het Business VIP-plan het beste voor gevestigde bedrijven.

Waar voor je geld

Je kunt je winkel bouwen met Wix’s gratis plan, maar om deze functies echt uit te proberen, jij’Ik moet me aanmelden voor een van deze drie e-commerceplannen. In plaats van een gratis proefperiode, Wix biedt een 14 dagen niet-goed-geld-terug-garantie, dus als je dat niet bent’t 100% tevreden, u kunt uw geld zonder vragen terug krijgen.

Wix is ​​een geweldige plek om te beginnen voor kleinere bedrijven met een beperkt budget, omdat het’is veel goedkoper dan andere e-commerceplatforms. Het biedt minder geavanceerde functies dan toegewijde e-commercebouwers, maar dit maakt het ook een meer budgetvriendelijke optie voor kleine bedrijven.

Dus hoe verhoudt Wix zich tot zijn concurrenten? Shopify’s prijzen beginnen bij $ 29 per maand en variëren tot $ 299 per maand. BigCommerce’s prijzen beginnen vanaf 29,95 dollar per maand en gaan tot 224,95 dollar per maand. Squarespace’s e-commerce-abonnementen zijn goedkoper, van $ 26 tot een redelijkere $ 40 per maand.

In ons onderzoek scoorde Wix over het algemeen hoger dan BigCommerce en Squarespace, dus u kunt er zeker van zijn dat u’krijgen een service van topkwaliteit voor een geweldige prijs.

Over het algemeen is Wix gemiddeld goedkoper dan zijn concurrenten, vooral als u’kijken naar de langetermijnkosten van het opschalen van uw bedrijf.

Verdere informatie

 • Lees onze Wix Pricing Review voor een meer gedetailleerde uitsplitsing van de plannen en prijzen
 • Bent u op zoek naar gratis proefversies of zelfs gratis abonnementen? Bekijk ons ​​artikel over de Beste gratis e-commerceplatforms
 • Vergelijk de beste online winkelbouwers

Wix eCommerce Review: The Verdict

Dit artikel heeft de ins en outs onderzocht van wat Wix eCommerce doet tikken.

Wix is ​​een uitstekende keuze om uw eerste online winkel te bouwen en deze naar een hoger niveau te tillen.

De websitebouwer met slepen en neerzetten en geïntegreerde e-commercefuncties maken het gemakkelijk voor beginners, terwijl de uitgebreide app-markt het krachtig genoeg maakt om uw ambities te verwezenlijken.

Zoals u misschien weet uit onze vergelijkingstabel voor e-commerce, is Wix dat niet’t vrij top van de e-commerce competitie. Die eer gaat naar Shopify, dat een paar functies biedt die Wix niet biedt’t.

Maar dat’s omdat Shopify een e-commerce specialist is. Hiermee kunt u alleen online winkels bouwen. Wix is ​​een allrounder, met een sterke focus op het creëren van een professioneel merk en het verkopen van producten.

Wix’s indrukwekkende maatwerk en beginnersvriendelijke processen is waar het echt stand houdt tegen platforms zoals Shopify. Het heeft ook de bonus van een gratis abonnement en budgetvriendelijke prijzen voor degenen die net beginnen.

Wix is ​​de beste website builder met e-commerce functionaliteit. als jij’re het opzetten van uw e-commerce bedrijf en don’t heeft (nog) tonnen producten om te verkopen, Wix is ​​de perfecte plek om te beginnen, geld te verdienen en je merkimago op te bouwen.

Veelgestelde vragen over Wix eCommerce

Kunt u gratis gebruik maken van Wix eCommerce?

Nee, dat kan’verkoop niet via uw Wix-website zonder u aan te melden voor een premium abonnement. U kunt echter uw winkel bouwen en deze gebruiksklaar maken met behulp van het gratis abonnement, voordat u vervolgens upgradet naar een e-commerceplan. Wanneer u upgradet, bent u’Ontgrendel ingebouwde e-commercefuncties en accepteer betalingen via uw website.

Is Wix beter dan Shopify?

Hoewel Wix zeker zijn best doet om Shopify een run voor zijn geld te geven, is Shopify nog steeds het beste all-round e-commerceplatform. Het heeft veel krachtigere e-commercefuncties dan Wix en redelijke prijsplannen. Wix is ​​echter beter voor totale beginners en kleinschalige verkopers vanwege de gebruiksvriendelijke en creatieve editor en niet te vergeten de budgetvriendelijke prijzen.

Kun je Wix eCommerce integreren met andere platforms, zoals Shopify?

Als je accounts hebt bij zowel Shopify als Wix, kun je de Shopify Buy-knop gebruiken om e-commerce toe te voegen aan je Wix-website. Dit is echt bedoeld om Shopify toe te voegen’s tools verkopen aan een niet-e-commerce Wix-website, en omvat codering. Maar het is een manier om deze twee toonaangevende merken te combineren als je ze beide wilt gebruiken!

Je kunt ook andere platforms zoals Etsy, Amazon en eBay integreren met je Wix-winkel met behulp van apps.

Heeft Wix eCommerce verborgen kosten??

Nee dat doet het niet’t! Wix niet’geen transactiekosten in rekening brengen, in tegenstelling tot andere e-commerceplatforms, dus u heeft gewonnen’Laat u niet verrassen door onverwachte verkoopkosten. Apps zijn zowel gratis als premium, dus dat doe je niet’u hoeft niet te betalen als u gratis kunt vinden’ben blij met (en er zijn er genoeg)!

Als u een gratis domeinnaam krijgt bij uw e-commerceplan, onthoud deze dan’s alleen gratis voor het eerste jaar, en zal worden vernieuwd op het gebruikelijke tarief na die tijd is verstreken.

Voor welke bedrijfsgrootte is Wix eCommerce het meest geschikt?

Wix heeft drie eCommerce-abonnementen, dus daar’er is voldoende ruimte om op te schalen. We raden Wix aan voor beginnende verkopers en voor kleine bedrijven die willen beginnen met groeien!

Wix is ​​perfect voor het vestigen van uw merk en het uitbreiden van uw bedrijf, maar dat is niet het geval’t hebben niet dezelfde krachtige tools als e-commerce specifieke platforms. Voor een meer ontwikkeld platform, kijk eens naar Shopify, dat bedrijven van elke omvang helpt groeien. Als uw bedrijf al groot en gevestigd is, en u’Bent u op zoek naar extremere groei, kijk dan op BigCommerce.

Vond onze Wix eCommerce-recensie nuttig?

Website Builder Expert streeft ernaar u eerlijke gegevens te verstrekken. Dat’s waarom we zelf onderzoek doen en direct persoonlijk inzicht krijgen. Klik hier voor meer informatie.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me