3dcart E-handel granskning: Bör du fortsätta handla runt?

Bra, men det finns bättre där ute.


3dcart är en webbplatshandlare för e-handel som erbjuder massor av inbyggda funktioner, men lite kreativ kontroll. Jämfört med andra plattformar, det’är svårt att använda. Men det har mycket fler betalningsalternativ. Så är det för dig? Läs vår 3dcart-recension nu för att ta reda på det…

Vad är för- och nackdelarna med 3dcart?

Proffs för 3dcart# 1

# 2

# 3

Användbara funktioner som SEO-instruktioner

Kan ändra teman när som helst

Över 160 betalningsmetoder

3dcart Cons# 1

# 2

# 3

Vår ‘minst troligt att rekommenderas’ byggare

Ingen mobilapp för försäljning när du är på språng

Relativt dyrt

Översikt av 3dcart

3dcart är en webbplats för byggare av e-handel, grundad 1997 av Gonzalo Gill. I dag, det’används av över 17 000 personer som säljer allt från superfoods till superbildelar. När det gäller funktioner har den många och det klarar sig bra på SEO (Search Engine Optimization).

Så som företagare, du’du är troligtvis upptagen med att shoppa för den bästa webbhandlare för e-handeln för din onlinebutik. I ett nötskal har 3dcart:

  • 200+ inbyggda funktioner
  • 90 gratis mallar
  • Över 160 stöds betalningsportaler

Nu för den stora frågan: är 3dcart rätt för din webbutik? Vi testade det – bokstavligen. Efter att ha utformat en ‘enkel användning’ träning, vi bjöd in människor att bygga en webbutik med 3dcart.

I denna testning undersökte vi alla viktiga områden: funktioner, design, hjälp och support och värde för pengarna. Den jämfördes sedan med sina konkurrenter för en rättvis reflektion över var den sitter på marknaden.

Efter testet slutförde de ett poängblad och vi intervjuade dem. Detta gjorde det möjligt för oss att hitta de mest exakta och biasfria resultaten. Och dessa resultat är i…

Läs om våra testmetoder här.

Hur lätt är 3dcart att använda?

Underlättar dig med en 15-dagars gratis rättegång, 3dcart gör det inte’t pressar dig för betalningar. Och efter att du registrerat dig får du ett välkomstmeddelande med viktiga bitar som din webbplats’s URL, en provinloggning och lösenord.

3dcart’s instrumentbräda är ren och enkel med en praktisk introduktionsstudie för videocentrum. Navigationsmenyn är tydligt listad med tio alternativ. Sammantaget är layouten bra.

3Dcart webbplats instrumentbräda3Dcart-instrumentbrädan har en användbar videoklipp

Så vad sa våra användare? Under våra tester, de flesta tyckte att 3dcart var mycket svårt att använda. Trots att de tyckte om visuella hjälpmedel och videohandledning tyckte de inte om den inkonsekventa typografin och färgschemat.

Bristen på en ‘ångra’ knapp- eller tangentgenvägar verkade också hindra huvuddelen av deras byggupplevelse.

En användare sa:

Det gör jobbet men inte särskilt strömlinjeformat. Det känns som lite överallt”.

Detta är en rättvis sammanfattning av 3dcart. den’Det är ok, men det finns bättre alternativ där ute. den’är ingenting att skriva hem om.

Men på ett mer positivt sätt, många tyckte att lägga till produkter verkligen enkelt. De åtnjöt också hjälp- och supportfunktionen, med en person som sa:

“Jag gillade livechatten, jag kände mig hemma med den här funktionen, de var hela tiden på mitt fall och sa att vi är här om du behöver oss.”

Vad sägs om navigationsmenyn? Varje alternativ erbjuder en nedrullningsförklaring till nästa steg. Så när du klickar ‘Produkter’, du kan hoppa rakt till ‘kategorier’, ‘recensioner’, ‘Bilder’ och mer.

Navigationsmeny för 3dcartNavigeringsmenyn innehåller rullgardinsalternativ

Men övergångarna är inte jämna, och det blir komplicerat. Till skillnad från de flesta e-handelsbyggare kan du inte kopiera produktkategorier. Detta innebär ett onödigt antal klick, spendera tid och inte tjäna pengar. den’är trött.

Trots att de erbjuder ett köp en få gratis kampanjfunktion, gör de det svårt att genomföra. Du måste fylla flera fält på flera sidor. Detta är ännu mer tid på att klicka och tänka.

Nu borde du se att det inte är att hitta din väg runt 3dcart’t så enkelt. Våra testare tyckte att det var riktigt svårt att använda, särskilt jämfört med dess kamrater som Wix, Shopify och GoDaddy.

Kundnöjdhet

Så vad tycker människor egentligen om 3dcart? Det var det minst troligt att rekommenderas av alla webbplatsbyggare som vi testade.

Varför? 3dcart är bara för komplicerat att använda. Och här’vad användaren hade att säga om det:

Det var till och med svårt att försöka ta reda på hur man byggde separata sidor.”

Nu ska bygga separata sidor vara en av de enklaste funktionerna för en webbplatsbyggare. Men inte med 3dcart. Sammantaget gjorde proffsen det inte’t uppväger nackdelarna för våra användare.

3dcart’s Försäljningsverktyg och funktioner

Det är med funktioner som 3dcart bevisar sitt värde. Även till den billigaste prisplanen finns det gott om anständiga verktyg att spela med. Dessutom har den ett kraftfullt API (Application Programming Interface).

Har samarbetat med Zapier, 3dcart, det enklaste automatiserade verktyget för att ansluta appar, ger dig tillgång till över 1000 applikationer för att effektivisera ditt företag. Dessa inkluderar Xero, Zendesk, Hubspot, och Infusion och laddar mer.

Så låt’s titta på vad denna webbplatsbyggare har i sin vagn.

Betalning, frakt och transaktioner

Det är här som 3dcart klarar sig bra. Det erbjuder över 160 betalningsalternativ – mer än någon e-handel byggare på marknaden. Ännu bättre har de integrerat betalningsmetoderna i din butik så att du inte gör det’t behöver koda en sak.

Fraktkostnader kan anpassas på sidan med produktinventarier. Precis som de faktiska metoderna – du kan gå med leverantörer som UPS, Fedex, DHL och mer.

Dessutom erbjuder 3dcart ett antal appintegrationer inklusive adressverifiering och ShippingEasy. Dessa underlättar hela processen genom att ta bort den extra stressen med PayPal-betalningar. Så 3dcart levererar här.

Inom varje prisplan för 3dcart, det finns inga transaktionsavgifter. De är engagerade för varje användare’s framgång, och därför inte’t straffa kunder för att växa sin verksamhet. Men som vanligt kommer kreditkortsavgifter att göras enligt betalningsporten.

SEO

3dcart’s SEO-anvisningar är användbara och originella. Vad de gör, till skillnad från någon annan byggare, är att göra SEO-funktioner synliga på hela webbplatsen, som när de lägger till produkter. Dessutom kommer popup-fönster att påminna dig om att fylla i några SEO-saker för att göra din sidrankning högre på sökmotorerna.

Sammantaget har de gjort ett knepigt ämne lätt hanterbart.

Mobil app

De flesta kunder är på väg idag. Men 3dcart erbjuder inga mobilappar. Så, precis som säkerhetsbromsarna, stannar din kundvagn i sina spår så snart du lämnar butiken.

Detta visar hur 3dcart faller bakom sina konkurrenter. Shopify, Wix och Weebly erbjuder alla en mobilapp, vilket bevisar att de’är mer avancerad på teknikfronten genom att anpassa sig till de senaste trenderna för e-handel.

Läs vår Weebly e-handelsrevision här.

Övergiven vagn

En ny studie hittades 75,6% av kunderna glömmer att kassa online – dåliga nyheter för e-handel butiker. Men don’oroa dig, 3dcart vet detta. Meddelanden om övergivna vagnar tillåter dig att skicka e-post till kunder som inte gjorde det’t avsluta köpet (men lämnade en e-postadress!)

Sammantaget har 3dcart några anständiga funktioner. Speciellt med deras Zapier-integration så att du kan anpassa din onlinebutik med mer än 1000 appar.

Hur bra är 3dcart’s malldesign?

3dcart erbjuder 91 gratis mallar – det mesta av alla e-handelsplattformar. Och de täcker alla branscher, förutom DIY. Så om du behöver skapa en mall för dina verktyg, du’Jag måste verkligen göra det själv.

En försäljningspunkt är att du kan ändra mallar och det kommer att omformatera ditt innehåll automatiskt. Något du kan’inte ens göra på Wix.

Hur ser de ut? De flesta teman är eleganta och designade på varumärket. Men i vissa fall finns det designproblem, till exempel att navigationsmenyer inte rullar ner med dig.

Du måste också vara försiktig när du väljer ett tema, eftersom de alla stöder olika funktioner. Vissa erbjuder en snabbvy medan andra tar bort produktrecensioner.

Så att bli kreativ utan appar är svårt med 3dcart. Detta gäller alla e-handelsbyggare. De utmärker sig på hanteringsverktygen och offrar kreativa förmågor. Å andra sidan erbjuder allround-byggare, som Wix och Weebly, mycket mer flexibilitet, med Squarespace som frontlinjen för design.

Läs vår Wix e-handelsrevision här.

3dcart mallar3Dcart-mallarna är enkla och lätt att glömma bort

3dcarts hjälp och support

24/7 support finns tillgängligt 365 dagar om året. Baserat i USA kan kundsupportteamet nås via telefon, e-post eller livechatt. Telefonen är den snabbaste lösningslösaren, där livechatten är sårbar för väntetider på timlånga svar. Trots 24-timmarslöftenet verkar det ibland vara tillgängliga vid vissa tider.

Don’har du tid att ringa? Att skicka en webbbiljett är snabbt och enkelt. Du kan också nå dem på sociala medier via Facebook, Twitter och Instagram.

Inom själva webbplatsen ligger några viktiga informationsnaggar, men dessa kan vara svåra att gräva upp. Frågeteckenhjälpknappen är svår att hitta. Tips: kolla nedre vänstra hörnet.

3dcart hjälpknappDe flesta användare tyckte att det var svårt att hitta hjälpknappen. Kan du?

Prissättning på 3d-kort – är det bra valuta för pengarna?

3dcart erbjuder fyra månatliga prissättningsplaner, såväl som en 15-dagars gratis provperiod. Dessa är:

  • Startup Store ($ 19 p / m)
  • Basic Store ($ 29 p / m
  • Plus Store ($ 79 p / m)
  • Pro Store (229 $ p / m)

Plus Store-planen är den mest populära, men du kan spara pengar med en Basic Store-plan. Vår forskning fann att det inte är mycket att separera varje plan, även om priserna varierar avsevärt. Dessutom blir tilläggskostnaderna dyra, så det kostar mer än du ursprungligen tror.

Dessutom innehåller varje plan generösa funktioner. Du’Jag får inga transaktionsavgifter, en Facebook-butik och obegränsade beställningar med dem alla, så du kan vara bättre på att välja en billigare plan.

Men Startplan är det enda alternativet utan obegränsade produkter. den’s begränsad till 100.

Men 3dcart är i genomsnitt billigare än Shopify och BigCommerce. Så det’är ett bra alternativ för de som vill ha kraftfulla hanteringsverktyg och lägre kostnad. Idealisk för små men ändå ambitiösa onlinebutiker.

Sammanfattning av 3Dcart-granskning

Så vad tror vi? 3dcart är verkligen ett populärt val (titta bara på medlemsnumren). Och det’s verkligen inte en dålig produkt, om du känner dig runt ett tangentbord. Men det är rankat vårt ‘minst troligt att rekommendera’ webbplatsbyggare av en anledning: det’är svårt att använda.

En användare sammanfattade anpassningsfrustrationen med:

“Godaddy gör det så mycket bättre, balansen mellan e-handelsfunktionalitet med den kreativa kontrollen var mycket bättre än 3dcart.”

Å andra sidan bör du överväga 3dcart för dess prisvärda Startup Store-prisplan och möjligheten att anpassa med 1000+ appar. Och visst, det’s inte för alla, men om du behöver en kraftfull plattform och don’tänk på att engagera dig i några tekniska bitar, du kan göra mycket värre.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me