GoDaddy E-handel granskning 2020 | 3,7 stjärnor


Bäst för

Lättast att använda


GoDaddy Review

Helhetsbetyg

4 av 5 stjärnor

Behöver du bygga din onlinebutik snabbt? Det finns ingen snabbare plattform att använda än GoDaddy. Efter att ha svarat på några enkla frågor skapar GoDaddy din webbplats för dig. Dess funktioner saknar kvalitet och anpassningen är lite begränsad, men du hittar inte ett enklare sätt att få din butik igång.

Kör pappa’s webbplats byggare, Webbplatser + marknadsföring, kan hjälpa dig att få din e-butik snabbt igång. Som namnet antyder kommer det även med en marknadsföringssvit som hjälper dig att växa ditt företag.

Genom att använda ADI (Artificial Design Intelligence) har det aldrig varit lättare att skapa en layout, ladda upp dina produkter och hantera din försäljning!

För-och nackdelar

Fördelar

 • Den snabbaste och enklaste produkten att bygga en onlinebutik tack vare ADI
 • Stöder fler branscher än någon av sina konkurrenter
 • Bra marknadsföringsverktyg för e-postkampanjer och resultatanalys

Nackdelar

 • Vissa av dess funktioner saknar kvalitet och djup på andra e-handelsplattformar
 • Kan’t säljer produkter direkt över sociala medier
 • Begränsad kreativ kontroll på grund av användningen av ADI

Översikt av GoDaddy E-handel

Har någonsin velat sälja på nätet, men var orolig för det’d vara för svårt att få en e-butik igång? Tänk om.

GoDaddy har skapat en webbplatsbyggare som bygger en webbplats åt dig. Nej, du hörde oss rätt, det bygger bokstavligen din webbplats för dig!

Genom att använda ADI, ett genombrott i webbdesign, behöver du bara svara på några enkla frågor om din butik och GoDaddy’s produkt, webbplatser + marknadsföring, kommer att göra resten.

Webbplatser + marknadsföring är GoDaddy’s uppdaterade webbplatsbyggare, som släpptes i september 2019 och kommer med några spännande funktioner – speciellt för onlinesäljare!

godaddy onlinebutik hemGoDaddys webbplatser + marknadsföringsbyggare är perfekt för företagare och småföretag.

Dessa nya och förbättrade verktyg inkluderar en blank ny marknadsföringssvit, bättre flerkanalsintegrationer och GoDaddy Insight, vilket skapar en skräddarsydd handlingsplan för ditt företag.

Revolutionerande, ja, men här på Website Builder Expert ville vi gå under GoDaddy’s hud för att avgöra hur bra det var för att sälja online.

Vi bedömer detta genom en kombination av vår egen expertanalys och grundlig testning.

Vi’Vi har analyserat sex områden som är avgörande när du skapar din egen onlinebutik, så vi kan berätta för dig exakt hur GoDaddy e-handel staplar upp i var och en.

Men för det första vem är GoDaddy-e-handel designad för?

Om du’När det gäller ett litet företag som vill sälja några produkter och snabbt behöver en webbplats är GoDaddy det perfekta valet.

där’s vissa gränser för dess funktioner, så massiva företag som vill skala globalt är bättre att undersöka sådana som Shopify eller BigCommerce.

GoDaddy Review – Vår översikt över GoDaddy som webbplatsbyggare

Shopify vs BigCommerce – Ta reda på de viktigaste skillnaderna mellan två av de mest kraftfulla e-handelsprodukter på marknaden idag

Bästa e-handelsplattformar – jämföra Godaddy, Shopify och Bigcommerce allt på ett ställe

Hur lätt är GoDaddy e-handel att använda?

På grund av hur ADI fungerar, Kör pappa är perfekt för nybörjare med liten eller ingen erfarenhet av att skapa webbplatser.

Våra tankar om detta backades upp när vi körde några tester och fick vardagliga människor att bygga en e-butik med GoDaddy innan de frågade sina åsikter.

Det viktigaste som folk sa var hur lätt det var att komma igång. Här’är en direkt offert:

“jag tyckte att det var bra som de startar dig. där’s en introduktion och ett par menyer där det lär dig hur du gör temat och sortera sidorder och vad du vill ha på hemsidan och grejer.”

I själva verket efter att ha jämfört våra resultat, GoDaddy e-handel stod ut som den enklaste produkten att använda mot tävlingen.

Kör pappa’Särskilt ombordstigningsprocessen är stark. Det kommer att skapa en webbplats för dig baserad på din svar på frågorna och sedan prata om hur du anpassar din webbplats och lägger till dina produkter.

Vilka försäljningsverktyg och funktioner som erbjuds?

Generellt sett har GoDaddy ett av de bredaste uppsättningarna verktyg som finns tillgängliga på alla webbplatser för e-handel.

Det finns så många saker du kan ställa in eller ha kontroll över, vilket gör att hantera din onlinebutik är en relativt enkel process.

Det gör det inte’Men jag har allt. Du kan’t säljer direkt över så många kanaler du kan till exempel på Shopify eller BigCommerce. Inte heller GoDaddy’s har lika hög kvalitet som en webbplatsbyggare som Squarespace – fortfarande, det’s har många andra meriter som gör det till ett bra val för små butiker.

GoDaddy E-handelspanelFrån GoDaddy’s Dashboard, kan du hantera allt från att lägga till nya produkter till att skapa e-postmarknadsföringskampanjer.

Så låt’s ta reda på det och ta reda på vad du kan och kan’t gör på GoDaddy e-handel.

Produkter, hantering och analys

Med GoDaddy kan du sälja ett obegränsat antal produkter. Du kan också fästa flera varianter till produkter: till exempel om du säljer t-shirts kan du fästa både storlek och färgalternativ.

Du kan också interagera med kunder, ställa in e-postmeddelanden för övergivna vagnar och tillhandahålla din webbplats’s shoppare med kupongkoder.

Det är lätt att hålla flikar på dina användare. GoDaddy erbjuder inbyggd kund- och inkomstspårning samt möjligheten att hantera ditt lager. Som en del av GoDaddy’s nya smarta inlärningssystem, GoDaddy Insight, du får också detaljerade mätvärden för att spåra din butik’s prestanda.

Vill du sälja via marknadsplatser som Etsy, eBay och Amazon? Inga problem! GoDaddy har en ny funktion som heter Marketplaces, som låter dig sälja dina produkter på Amazon, eBay, Walmart, Jet.com och mer.

GoDaddy hanterar dina beställningar direkt från ditt GoCentral-konto och håller ditt lager synkroniserat på en plats oavsett var dina produkter säljs.

Betalningar, transaktionsavgifter och frakt

GoDaddy stöder några av de största betalningsprocessorerna i världen. Du kan välja mellan PayPal, Stripe och Square.

GoDaddy gör det också inte’t tar ut några transaktionsavgifter. Det belopp du betalar för kreditkortstransaktioner är direkt relaterat till själva betalningsporten, vilket i genomsnitt betyder dig’Jag debiteras med en standardränta på 2,2% + $ 0,30 per transaktion.

När det gäller frakt arbetar GoDaddy direkt med transportörerna UPS, DHL och Shippoo. Det senare låter dig även skriva ut frakt- och returetiketter för dina kunder.

Att hålla dig uppe i din ekonomi är en annan sak att vara försiktig med, men tack vare GoDaddy’s verktyg, kan du skapa, skicka och spåra fakturor – återigen gör detta till en ganska smärtfri process.

Shopify Review – It’är rankad som den bästa allomfattande e-handelsplattformen på marknaden men hur bra är den egentligen?

BigCommerce Review – Ta en titt på vår omfattande recension av en av de bästa butikerna online

GoDaddy E-handel kundnöjdhet

den’det är inte bra bara att höra om vad GoDaddy kan göra – du vill höra från människor som faktiskt har använt det! Vad tycker de om GoDaddy? Är de nöjda med det?

Som vi’Vi sa, att inrätta en onlinebutik till att börja med var en av de viktigaste saker som folk gillade med GoDaddy e-handel i vår forskning.

En annan punkt som kom upp var mängden funktioner som GoDaddy erbjuder. Plattformen ger dig alla de små detaljerna som kan förvandla en e-handelssajt från enkel och tråkig till spännande och unik.

“Det var så många olika element jag kunde skapa. Jag gillar verkligen möjligheten att ha andra saker som bilder, en blogg eller vittnesmål där, där’Det har varit ganska svårt att identifiera det från andra plattformar.”

Hur man bygger en onlinebutik – Våra användbara tips om hur du förvandlar din dröm till verklighet

Jämför de bästa e-handelsbyggarna där ute för att hitta en svit till dina behov

Hur bra är temadesignerna?

Innan du hoppar in och börjar leta efter GoDaddy’s mallar, bör du veta du inte’t måste faktiskt välja ett tema för att komma igång.

Detta beror på att GoDaddy genererar en webbplats för dig, vilket innebär att du kan hoppa över det vanliga steget i webbhandlaren för webbplatsbyggare, där du kan välja mellan olika branschspecifika mallar.

Om du vill vara traditionell kan du ändå gå till GoDaddy’s mallbibliotek och bläddra bland dess mönster – varav det finns över 100!

godaddy-temanGoDaddy brukade ha ett mycket litet antal teman, men nu kan du bläddra bland ett stort urval av professionella mönster.

När du’har valt en, GoDaddy tar dig till redigeraren Websites + Marketing så att du kan börja skapa din webbplats. den’Jag använder fortfarande ADI och kolla in för att se till att du gör det’Vi har valt en relevant bransch.

godaddy temaditorGoDaddy använder ADI för att skapa din webbplats så att du inte gör det’Jag måste välja ett tema för att komma igång – även om du kan om du vill!

Kör pappa’s designalgoritm betyder att den kan stödja över 1 500 olika branschtyper.

Efter att GoDaddy har designat din webbplats ger den dig möjlighet att välja mellan 20 olika stilar i dess Tema Customizer, utan att förlora något av ditt innehåll.

Dessa finns i en mängd olika stilar och ändrar layouten på din webbplats så att du kan bläddra igenom innan du tar dig till en design som’är rätt för dig.

GoDaddy-temanGoDaddys ADI skapar din webbplats snabbt och du kommer att bli imponerad av resultaten

Ovanpå allt GoDaddy’s teman är mobilkänsliga. Du kan även se hur ditt tema ser ut på en mindre skärm i ‘Förhandsvisning’ läge.

Det enda vi’d säger är om du’letar du efter en onlinebutik där du bara kan flytta vad som helst, var som helst, detta är inte’t produkten för dig.

GoDaddy strävar efter att utforma bästa praxis, vilket innebär att det begränsar var du kan och kan’t lägger saker på sidor. Om du behöver en högre design, titta på Wix, som ger dig total frihet att flytta saker till ditt hjärta’s innehåll.

‘Men vad händer om jag ombestämmer mig och vill ha ett annat tema någonstans längs linjen?’ Rädsla inte, GoDaddy har det täckt också.

Du kan när som helst ändra ditt val av tema. GoDaddy kommer att automatiskt fylla om och omformatera dina produkter och innehåll till den nya designen.

Åh, och don’o oroa dig: du kan leka med en ny design bakom kulisserna utan att det påverkar vad dina användare ser, tills du träffar ‘Publicera’.

GoDaddy E-handel Hjälp och support

GoDaddy erbjuder e-handelsstöd på olika sätt. Den har en 24/7 telefonlinje; support för livechatt; som tenderar att svara inom två minuter eller mindre; och ett dedikerat Twitter-konto för att besvara frågor och frågor.

Som de flesta webbplatsbyggare har GoDaddy också en egen kunskapsbas där du kan skriva in frågor, liknande en sökmotor, och få omedelbara och hjälpsamma resultat.

Vi’rekommenderar jag om dina sökresultat inte gör det’t matcha din fråga med hjälp av livechatt eller telefonstöd. Detta är lyhört och ger dig aktuell information.

Kör pappa’s supporttjänster är till stor del tydliga och kortfattade. Även om det inte gör det’t erbjuder massor av sätt att nå ut för hjälp, det’Det är fortfarande mer än tillräckligt för dig att få det stöd du behöver.

8

GoDaddy E-handel prissättning – är det bra valuta för pengarna?

GoDaddy har bara ett pris som gör att du kan sälja online, vilket är det ‘E-handelsplan’ till 25 USD per månad (när det faktureras årligen). Originalnamn, rätt?

Med detta, du’Jag får allt det där’s i denna recension till ett rimligt pris – trevligt och enkelt.

GoDaddy erbjuder också en provperiod på en månad som du kan göra ‘försök innan du köper’. Detta är verkligen användbart om du vill se vad allt väsen handlar om innan du spenderar en ganska öre!

När det gäller priset, det’är ett av de billigaste alternativen ute när det gäller e-handel.

I detta pris ingår GoDaddy’s senaste tillägg till dess funktionslista – GoDaddy Insight, som ger dig en Insight-poäng som jämför din webbplats med andra och en skräddarsydd handlingsplan som hjälper till att växa ditt företag.

Det här är GoDaddy’s mest framstående funktion, vid sidan av sin ADI-redaktör, men det finns fortfarande andra byggare som får dig mer smäll för pengarna. GoDaddy saknar verklig kvalitet på sina funktioner och appar jämfört med e-handel jättar som Shopify och BigCommerce, vilket kan hindra dig att skala ditt företag.

Trots detta förser GoDaddy dig med mer än tillräckligt för att driva ett litet till medelstort företag helt fint.

GoDaddy Ecommerce Review: The Verdict

Med fler och fler webbplatsbyggare som vänder sig mot en ADI-strategi är GoDaddy långt före trenden.

Plattformen erbjuder en bra utgångspunkt för nybörjare och har alla nödvändiga funktioner du behöver för att köra din onlinebutik smidigt och effektivt tack vare sin nya marknadsföringssvit.

Förutom att det är lätt att använda, är GoDaddy relativt billigt och har gjort mycket arbete med de mönster som det erbjuder för att göra upp marken som Wix och Squarespace.

GoDaddy är också den största domänregistratorn i världen, vilket betyder att välja och ansluta ett killer-domännamn blir en bris.

Nackdelen är dess appar och funktioner saknar verklig djup som behövs för att skala ditt företag till nationella eller till och med globala höjder.

En annan fråga är nivån på den kreativa kontrollen du får. Om du vill ha full frihet över var saker sitter på din webbplats, vi’Jag rekommenderar att du tittar på vår Wix e-handelsgranskning här.

Med allt i åtanke, GoDaddy är idealisk för varje enskilt eller litet företag som vill sälja online och behöver en webbplats snabbt.

Vanliga frågor om GoDaddy E-handel

Varför ska jag använda en icke-e-handelsspecifik webbplatsbyggare?

Vissa webbplatsbyggare har e-handelsfunktioner, medan andra är specifikt utformade för e-handel. GoDaddy är den förra.

Det senare, inklusive produkter som Shopify och BigCommerce, tenderar att vara utformat för stora företag som behöver sälja i bulk och behöver riktigt kraftfulla analys- och hanteringsverktyg.

Om detta inte är’t du, då kommer GoDaddy att erbjuda mer än tillräckligt för att tillgodose dina behov. Du’Jag kommer också att ha mer att säga över den allmänna utformningen av webbplatsen också!

Vilket marknadsföringsstöd ger GoDaddy?

Med GoDaddy kan du köra skräddarsydda e-postmarknadsföringskampanjer. Du kan välja bland en mängd förbyggda e-postmallar, fylla dem med ditt innehåll och skicka ut dem i massa till dina prenumeranter.

Om du’Om du är osäker på hur du kommer igång har GoDaddy en mängd hjälpsamma guider som är uppdaterade och leder dig genom processen för hur du kör en effektiv e-postmarknadsföringskampanj.

Efter det kan du spåra hur din e-postkampanj presterar genom GoDaddy’s analys. Statistik om hur många personer som fick e-postmeddelandet, hur många som öppnade det och hur många som vidtagit åtgärder finns tillgängliga via instrumentpanelen..

Om du vill ta saker ett steg längre kan du betala för ett månatligt tillägg som genererar skriker automatiskt åt dig.

Hur kommer GoDaddy att hjälpa mina produkter att se?

Givetvis genom magin med SEO (Search Engine Optimization)!

GoDaddy erbjuder ett fantastiskt, inbyggt SEO-spotlightverktyg (tillgängligt direkt i butikssidan). Här erbjuder det råd om produkt- / företagsbeskrivningar, och från det ger föreslagna söktermer.

Dessutom leder det dig hur detta kommer att presenteras på Google och andra sökmotorer. GoDaddy erbjuder också en extra tjänst för ytterligare $ 4,99 per månad där den övervakar och hanterar hela din webbplats’s sökoptimering.

Webbplatsbyggare-expert syftar till att ge dig ärlig information. Den där’varför vi bedriver vår egen forskning och får direkt, personlig insikt. Analyser och grafik i den här artikeln är baserad på autentiska källor som korsvalideras av våra interna experter. Vi är noga med att se till att informationen vi publicerar är pålitlig och korrekt. WBE tar dock inget ansvar för felaktigheter i information som tillhandahålls till oss av användare, forskningsdeltagare eller andra enheter.

Observera att insikten i denna artikel är endast för allmän informationsändamål. Vi’gärna svara på alla frågor du har om den här artikeln och dess stödjande forskning. Läs mer här och för mer information, vänligen kontakta Expert för webbplatsbyggare direkt via e-post på .

Hittade den här guiden användbar?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map