Hur man ställer in en Squarespace Store med Shopify Widget

Squarespace Shopify widget“Hur skapar jag en eCommerce-butik med Squarespace utan att använda Stripe?” Detta är en ofta ställd fråga från många av våra läsare.


Varför?

Tja, kärnutmaningen med Squarespace Commerce för vissa användare är att Squarespace tätt integreras med Stripe, en betalningsportalprocessor, i sin plattform.

Så som Squarespace-användare är ditt enda alternativ när du bygger din onlinebutik att använda Stripe som din betalningsprocessor (åtminstone just nu).

Medan Stripe är en mycket bra betalningsprocessor (don’oroa dig – Squarespace har tätt integrerat Stripe i webbplatsbyggaren, så du gör inte’t måste beröra koder för att konfigurera det på din Squarespace-webbplats), deras tjänster erbjuds inte i många länder runt om i världen. För närvarande är de endast tillgängliga i 34 länder inklusive USA, Kanada, Frankrike, Tyskland, Spanien och Storbritannien.

De har betatest i andra länder som Brasilien och Indien.

Så om du inte bor i något av de listade länderna vann du’t kunna använda Squarespace för att driva din onlinebutik. Åtminstone inte med Stripe.

Du kan se en uppdaterad lista över vilka länder Stripe är tillgänglig här.

Så om du kan’t eller don’t vill använda Stripe, vilka andra alternativ har du?

KAN JAG ANVÄNDA SQUARESPACE för att bygga en online-butik utan att använda band?

Det finns några huvudskäl till varför du kanske vill ställa denna fråga:

 1. Du bor i ett land där Stripe inte är’t finns där, men du vill använda Squarespace på grund av dess formgivare online-butiksmallar och användarvänliga försäljningsverktyg.
 2. Du gillar Squarespace, men du don’t vill använda Stripe eftersom du redan har en annan betalningsprocessor (t.ex. PayPal).
 3. Du har många produkter att hantera (t.ex. 30 eller fler, eller till och med hundratals), och du behöver mycket kraftfullare e-handelsverktyg som Squarespace kanske inte erbjuder just nu.

Svaret på någon av frågorna är “ja”, sen du’Jag är glad att veta att du kan använda andra betalningsportalternativ än Stripe.

Ett bra sätt att göra detta är att integrera en Shopify-widget på din Squarespace-webbplats.

Nu finns det för- och nackdelar med detta som jag kommer att täcka senare i den här artikeln.

VAD ÄR EN SHOPIFY WIDGET (ELLER KÖPKNAPP)?

Om du inte har det’t hört talas om Shopify Tidigare är det en av de bästa e-handelsbyggare som finns tillgängliga på marknaden.

Om du registrerar dig för ett konto hos dem erbjuder de dig möjligheten att använda deras Shopify-widget (eller köp-knapp) vilket gör att du i princip kan bädda in dina produkter eller till och med hela Shopify-butiken på en annan webbplats (till exempel en Squarespace-webbplats).

Squarespace shopify köpknapp - inbäddningsknapp

Shopify är en mycket kraftfull och flexibel byggare av onlinebutiker och låter dig för närvarande ansluta till över 70 olika betalningsportar (kontra Squarespace som bara erbjuder ett alternativ).

Så det gör det nästan inte’Det spelar ingen roll var du bor runt om i världen, eller om du redan har en föredragen betalningsprocessor (det vill säga’t Stripe), kan du använda Squarespace för att bygga din webbplats och bulta på Shopify Buy-knappen för att driva din butik.

Du behöver inte längre vara begränsad till att endast använda Stripe, för att driva din e-butik på Squarespace.

Hur man sätter in en SHOPIFY KÖPKNAPP I KVADRUM?

Att sätta in dina Shopify-produkter, eller hela Shopify-butiken på din Squarespace-webbplats är inte’t utmanande alls.

Du måste ha ett Squarespace-konto, uppenbarligen. Nu måste du registrera dig för ett Shopify-konto. När du har gjort det måste du bara besöka Shopify Buy-knappen i deras App-butik och få appen som är gratis för dig att använda.

Squarespace shopify köp-knappen

Därefter bör du konfigurera dina produkter i Shopify (som att ladda upp dina bilder, beskrivningar, produktvarianter, prissättning osv.).

Sedan bör du ställa in en betalningsprocessor du väljer inom Shopify. Återigen är du inte längre fast vid Stripe och du väljer bland flera olika betalningsprocessorer.

Nu är du redo att bädda in dina produkter eller lagra i Squarespace.

Vad Shopify Buy Button-appen kommer att göra är att producera ett kodstycke för dig, och du måste kopiera och klistra in den här koden i ditt Squarespace-konto. den’är inte så komplicerat som det låter.

Squarespace shopify köpknapp - inbäddningskod

Du kommer i princip att använda “Kodinjektion” verktyg från Squarespace till “injicera” Shopify Buy-knappkoderna på din Squarespace-webbplats.

För- och nackdelar med att använda SHOPIFY-KÖPKNAPP PÅ VÄRLDENS WEBBPLATS

Fördelarna med att använda Shopify Buy Button med Squarespace är ganska tydliga:

 • Fler betalningsalternativ (inte begränsat till att använda Stripe)
 • Lättare att hantera många produkter, eftersom Shopify är en ren, handelsfokuserad plattform

Några av nackdelarna med att använda Shopify Buy Button inkluderar:

 • I slutet av dagen är det fortfarande så bra som köpknappen inte “kärna” till Squarespace. Varje gång du integrerar två olika plattformar, det’är aldrig “idealisk”. Det betyder inte att de inte gör det’Det fungerar bra tillsammans eftersom både Squarespace och Shopify är plattformar i världsklass. den’s precis som att modifiera en bil med delar som inte ursprungligen kommer från tillverkaren. den’är aldrig “idealisk”, men fungerar bra.
 • Om du använder Shopify för att driva din onlinebutik på Squarespace, du vann’t kunna använda några av de integrerade försäljningsverktygen som du tillhandahåller från Squarespace, till exempel deras estimat i realtid för fraktkostnader. Du kan dock använda Shopify’egna integrerade handelsverktyg, som utan tvekan är ännu kraftfullare än Squarespace’s.
 • Du måste registrera dig för ett separat Shopify-konto, som minst är $ 14 per månad för sin startplan. Du kan kompensera denna kostnad genom att inte behöva anmäla dig till Squarespace’s Handelsplan ($ 26 / månad) och välj bara antingen den personliga planen ($ 8 / månad) eller affärsplanen ($ 18 / månaden). Detta skulle spara $ 18 eller $ 8 per månad, vilket ger dig möjligheten att använda Shopify’s kraftfulla handelsverktyg.

SLUTSATS – ANVÄNDER SHOPIFY KÖPKNAPP MED KVADRUM

Hittade den här guiden användbar?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map