Squarespace Ecommerce Review 2020 | Är det bra?


Bäst för

Bästa designade mallar


Helhetsbetyg

4 av 5 stjärnor

Squarespace e-handel är en topplinje-lösning för webbutikdesign. Dess eleganta mallar lägger tonvikten på dina produkter och är enkla att anpassa – vilket betyder att varje layout kan justeras för att matcha ditt märke. där’är lite av en inlärningskurva, men starka funktioner och ett enormt lagersystem gör det värt ansträngningen.

I den här artikeln, vi’Jag kommer att täcka in och outs i Squarespace e-handel, från dess försäljningsfunktioner till dess konstiga designmallar. I slutet, du’Jag har all den information du behöver för att avgöra om Squarespace är den bästa e-handelswebbplatsen för dig.

Klicka här för att få den officiella erbjudandekoden för Squarespace för att komma igång – När och om du är redo att uppgradera klickar du bara på “Ange en erbjudande” länk på uppgraderingssidan och sätt in kupongkoden. Du hittar den här länken längst ner till vänster på uppgraderingsskärmen.

Om du’Om du letar efter mer information om byggare av e-handelswebbplatser i allmänhet kan du se vår djupgående jämförelse av alla toppbyggare här.

Squarespace E-handel För- och nackdelar

Fördelar

 • Bästa designalternativ för alla e-handelswebbplatser
 • Högkvalitativa webbplatsfunktioner
 • Utmärkt inventeringssystem och analysverktyg

Nackdelar

 • Ingen appbutik (om en funktion inte är’t redan ingår, kan du’t implementera det)
 • Tar lite tid att bli bekväm att navigera

Vad är Squarespace E-handel?

Squarespace e-handel – eller Squarespace Commerce, för att ge sin officiella titel – är Squarespace’s plattform specifikt för onlinebutiker. Det finns cirka 100 000 Squarespace-webbplatser som använder handelsverktyg och som kombinerar denna mångsidiga funktion med Squarespace’s redan fantastiska designmallar är ett bra sätt att göra din butik dubbelt imponerande.

Squarespace Commerce lovar en plattform som är byggd för att ta företag till nästa nivå:

“Om du’när det gäller en restaurang som behöver ett bokningssystem, en online-tidning som vill sälja prenumerationer eller en musiker som är redo att släppa ditt senaste spår, stöder vår handelsplattform hur du gör affärer.”

Ett djärvt uttalande verkligen, men låt’s verkligen ta reda på om detta påstående gäller dig.

Vem är Squarespace E-handel för?

Squarespace e-handel passar bra för alla som vill köpa sin försäljning online. Men det’s a perfekt passar om din högsta prioritet är bra design som låter produkter lysa. Squarespace är känt för sina eleganta, visuella mallar och sina e-handelsplattformar är inget undantag.

Vårt team har testat Squarespace’s e-handel byggare hands-on, och våra forskningsmetoder täcker ganska mycket alla baser. Här’vad vi tycker:

Vi fick också icke-tekniska användare som du att ta olika byggare för en snurr. Baserat på den allmänna konsensus, när det gäller design, är Squarespace en av de bästa byggarna runt:

Mallarna ser otroligt professionella ut och det fanns tillräckligt med ett sortiment, med Squarespace som ger en beskrivning av de funktioner som varje specifik mall redan hade inbäddat. Det var verkligen användbart att basera ditt beslut på de funktioner du ville integrera i din butik.

Om bra design är din högsta prioritet, kan du göra det’Det går fel med Squarespace Commerce. Men olika webbplatsbyggare är bättre lämpade för olika problem. Om du till exempel har stora tillväxtplaner för din butik är Shopify utmärkt för skalbarhet. Men om du’Om du vill spara pengar, kan Wix vara det bästa alternativet.

Hur lätt är Squarespace-e-handel att använda?

Squarespace kan vara komplex i jämförelse med andra webbplatsbyggare, men det är väl värt investeringen att ta lite tid att bli bekväm med sitt gränssnitt.

Medan deltagarna uttryckte det “inte allt var helt uppenbart,” Squarespace kom fortfarande på topp i våra användartester för designflexibilitet. Det innebär att besökare på din webbplats hälsas av en fantastisk mall och kommer att ha en smidig användarupplevelse (även om du don’har den enklaste användarupplevelsen när du bygger webbplatsen).

Squarespace har också skapat en användbar video-serie för hantering av en e-handelswebbplats, så du’är inte utan vägledning här!

Exempel på kvadratspetsdesignmeny

Huvudnavigeringsfältet på Squarespace’s webbplatsredaktör är ganska enkelt, men det’s “Design” avsnitt där människor blir lite utlöst.

Men den långa listan med alternativ ger dig faktiskt friheten att anpassa din webbplats som du vill’d gillar.

Don’t känner mig för stressad – när du skapar din webbplats ger Squarespace dig också möjlighet att “kopia” sidor från mallen du’har valt, t.ex. online-katalogsidan eller en “Handla om” sida.

Detta gör att du kan anpassa dessa sidor baserat på vad Squarespace redan har skapat i mallen istället för att behöva bygga varje sida från grunden – även om du kan bygg varje sida från grunden, om du vill!

Squarespace E-handel mallar

Eftersom Squarespace går oöverträffad som mästare för coola webbplatsdesign, var våra förväntningar ganska höga när vi forskade på dess mallar för e-handel. Och, verkligen formen, upprätthåller varje alternativ det visuella varumärket. där’s också ett stort utbud av industrier och produkter representerade av Squarespace’s e-handelsmallar, från hemvaror och kläder till… pickles (verkligen något för alla).

Varje Squarespace-e-handelsmall kommer med en produktsida, där dina objekt för försäljning visas. Beroende på vilken mall du väljer kommer produktsidan att vara en av tre stilar: klassisk, avancerad eller unik. Den avancerade sidan innehåller några fler funktioner än Classic-produktsidan, till exempel bildzoom och snabbvy. Alternativet Unikt stöder mallspecifika handelsfunktioner, som Galapagos-mallen’s färgöverläggningsalternativ eller leveransmallen’s produktalternativ för svävar.

Exempel på fyrkantmall 1Exempel på fyrkantmall 1

Anpassa mallar

Varje Squarespace onlinebutikmall är helt anpassningsbar, vilket innebär att du kan använda en av dess expertdesigner som en baslinje och redigera den så att den matchar dina märkesfärger och stil. När du’om du är inloggad på din Squarespace-instrumentbräda kan du ändra teckensnitt, färger, knappar och till och med marginalerna på din webbplats.

För de mindre designkyndiga bland oss ​​(läs: de flesta av oss) skrev Squarespace Help också en artikel om hur du väljer de bästa teckensnitten och färgerna som matchar både din webbplatstema och ditt eget märke, så du vann’Jag måste kämpa med det!

Vilka försäljningsfunktioner har Squarespace E-handel?

“Försäljningsfunktioner” kanske inte är den första frasen som kommer att tänka på när du tänker på Squarespace, men den berömda konstiga plattformen har definitivt några dolda styrkor inom detta område som kan göra att din onlinebutik sticker ut. Dessa inkluderar:

den’är värt att notera det vad Squarespace spelar ingen’t har är en app store, vilket betyder dig’är helt beroende av sina tidigare befintliga funktioner. den’är sant att en app store’s till synes gränslösa tillgång på resurser skulle vara en enorm tillgång – men den goda nyheten är att Squarespace’s inbyggda försäljningsfunktioner täcker ganska mycket också alla baser.

Vad sägs om att sälja offline?

Squarespace erbjuder nu en Square-integration, vilket innebär att du kan sälja produkter offline, ta kortbetalningar och hålla allt synkroniserat med din online-lager – allt du behöver är appen Squarespace Commerce och en Square-kortläsare ($ 49). Detta innebär att du kan köra popup-fönster och stativ, med alla offlineförsäljningar som synkroniseras automatiskt med ditt online-lager.

Kolla in den här videon för att se hur den fungerar:

Spela

Vilka SEO och marknadsföringsverktyg har Squarespace E-handel?

Squarespace-e-handeln är utrustad med alla stående marknadsföringsverktyg du’Jag behöver din webbplats. Dessa inkluderar:

SEO

Squarespace har inbyggda SEO-funktioner (search engine optimization) som ökar din webbplats’s synlighet på resultatsidorna hos Google och andra sökmotorer. Alla etablerade bästa metoder för SEO byggs automatiskt in på varje Squarespace-webbplats. Och medan Squarespace erkänner att det kan’t ger platsspecifik SEO-strategi – något som’s utanför ramen för alla webbplatsbyggare – den ger en topplista SEO-lista för att hjälpa dig komma igång.

SEO-funktioner är avgörande för att en onlinebutik ska lyckas. När allt kommer omkring, ju högre din webbplats rankas i sökmotorresultaten, desto fler potentiella kunder kommer att besöka den! Om du’letar efter mer information, vi’Vi har också skrivit en detaljerad recension av Squarespace’s SEO-funktioner.

E-post

När du registrerar dig för en handelsplan med Squarespace, du’Jag får Mailchimp-integration för din webbplats som standard. Mailchimp är en tjänst som låter dig designa och skicka e-postmeddelanden och nyhetsbrev till en lista med prenumeranter. Denna integration med Squarespace innebär att människor kan registrera sig med sina e-postadresser via valfri form på din webbplats.

Att ha ett enkelt e-nyhetsbrevabonnemang är utmärkt för att hålla kunderna i slingan. Du kan hålla folk uppdaterade, inte bara om försäljning och rabatter, utan med intressanta berättelser och intervjuer från ditt team.

Detta är en fantastisk funktion att ställa in från start, för det’Vi får människor att ansluta till ditt märke på en djupare nivå. Dessutom sa 48% av konsumenterna att den mest kritiska tiden att få sin lojalitet är när de gör sitt första köp eller börjar använda en tjänst.

Integration av sociala medier

Med e-handel med Squarespace kan du ansluta din webbplats till dina profiler på sociala medier på ett antal olika sätt. Alla dessa metoder är användbara, särskilt eftersom 71% av konsumenterna som har haft en positiv upplevelse med ett varumärke på sociala medier sannolikt kommer att rekommendera varumärket till sina vänner och familj.

Till att börja med kan du lägga till ikoner på din webbplats som omdirigerar besökare till motsvarande profilsida, som visas nedan:

exempel på sociala medier i kvadrat

Du kan också korsa efter samma innehåll till och från din webbplats och dina sociala mediekonton, vilket är bra för både konsistens och för att driva engagemang över plattformar – ett bra sätt att stärka ditt varumärke. Över 91% av marknadsförarna har faktiskt hävdat att deras sociala marknadsföringsinsatser kraftigt ökade deras varumärkessynlighet.

blogga

Squarespace innehåller en fantastisk bloggplattform som du kan lägga till på din webbplats. Denna plattform låter dig skriva inlägg, aktivera kommentarer och driva inlägg till sociala medier – allt kommer tillbaka till att driva kundengagemang med ditt märke.

Squarespace’s bloggfunktion är fullt utvecklad med två komponenter: en målsida som visar flera blogginlägg i ett rutnät och undersidor för varje enskilt inlägg. Det här djupet ger din blogg en trevlig känsla av ansträngning och legitimitet – det känns som en integrerad del av din webbplats, snarare än något som bara anpassades till som en box-ticker.

Squarespace E-handel prissättning

Squarespace har totalt fyra prisplaner: två för ett brett utbud av webbplatser och två som är specifikt lämpade för onlinebutiker. Eftersom vi’avser bara det sistnämnda, valet faller på endera Grundläggande handel plan eller Avancerad handel planen.

Först likheterna: du kan prenumerera på båda planerna varje månad eller årlig faktureringscykel, och du får alltid en 14-dagars gratis provperiod innan du betalar någonting. Båda planerna är i varierande grad lämpliga för små och stora detaljhandlare. De kommer också med alla basfångster från Squarespace’s vanliga webbplatsplaner, som 24/7 support och en mobiloptimerad webbplats som är lämplig för visning när du är på språng.

Grundläggande plan – $ 30 betalas varje månad eller $ 26 / månad betalas årligen (spara $ 48 / år)

Grundplanen är idealisk för mindre företag, som kan behöva funktioner som:

 • Handelsanalys: ge data och insikt om saker som kunder släpper, hur förändringar i din butik påverkar konvertering över tid och hur många webbplatsbesök konverterar till köp
 • Kassa på din domän: kunder’ hela shoppingupplevelsen kommer att bevaras på din domän. Detta betyder att när de’När du är redo att kolla in kommer kunderna att ledas till en säker kassasida på din egen webbplats istället för en tredjeparts betalningsleverantör
 • Kundkonton: låt kunder komma ihåg och spara betalningsmetoder, leveransadresser och kundvagnar. Denna användarvänlighet kan öka upprepade försäljningar

Också värt att notera: precis som sociala mediefunktioner kan integreras på din webbplats, kan andra tjänster också vävas in. Till exempel inkluderar Grundplanen bokföring via Xero och etikettutskrift via Shipstation. Det tillåter också lokal och regional frakt, så att du kan ställa in fraktkostnader baserat på plats.

Avancerad plan – $ 46 betalas varje månad eller $ 40 / månad betalas årligen (spara $ 72 / år)

Avancerad plan är anpassad till större butiker och inkluderar alla funktioner i Basic-planen, plus de extra detaljerna som gör att en större butik går smidigt:

 • Transportör beräknad frakt: beräknar automatiskt fraktavgifter baserat på FedEx, UPS och USPS priser
 • Presentkort: Var och en har en unik kod som kan lösas in vid kassan
 • Övergiven återhämtning av vagnen: e-postmeddelanden skickas automatiskt 24 timmar efter att en vagn eller kassan har övergivits
 • Automatiska rabatter: tillgängliga på allt från hela order till enskilda produkter
 • Prenumerationsprodukter: säljer vissa produkter återkommande, som månatliga prenumerationslådor för kosmetika eller förpackade mat och drycker
 • Etiketter med begränsad tillgänglighet: flagga objekt som är låga i lager

Mellan de grundläggande och avancerade handelsplanerna erbjuder Squarespace allt du har’d måste inrätta en framgångsrik e-handelswebbplats. Och prismässigt poängterar Squarespace en solid 4,4 / 5 i kategorin Value for Money i vår forskning, vilket signalerar en ganska bra avkastning på investeringen.

Men återigen, om prissättning är din högsta prioritet, kan Wix vara det bästa alternativet – för det första är det nummer ett i vår poäng för Value for Money. Samtidigt kan andra toppleverantörer – som Shopify – ranka lägre än Wix och Squarespace i Value for Money, men kommer ut på topp inom andra områden (Shopify är till exempel bäst för skalbarhet).

Vilken support och säkerhet har Squarespace?

Hittills vi’Vi har pratat om planerna och funktionerna i Squarespace e-handel som kommer att ge kunderna en fantastisk upplevelse. Men hur är det? din erfarenhet? En webbplatsbyggare är bara lika bra som dess användarsupport, eftersom hela poängen med en webbplatsbyggare är att få oss icke-tekniska typer online. Så hur mäter Squarespace i den här avdelningen?

Stöd

Squarespace kundtjänst är tillgängligt dygnet runt via e-post och Twitter – men när saker blir komplicerade, allt du verkligen vill är en riktig person att svara på dina frågor. För detta är livechatt tillgängligt från 04:00 till 20:00 Eastern Time, måndag till fredag. I alla dessa kommunikationssätt lovar Squarespace att du’Jag pratar alltid med “riktiga, vänliga människor.” Vi meddelade Squarespace för hjälp med att anpassa en “Kontakta oss” sida och fick ett användbart svar över livechatt på några minuter.

Det enda kundtjänstelementet som kan lyfta ögonbrynen är Squarespace’s brist på telefonstöd. Men om du läser deras förklaring, börjar beslutet vara meningsfullt. I linje med Squarespace’s rykte för estetik, de skriver det “bygga en webbplats är en visuell process,” och onlinesupport gör det lättare att se din webbplats i realtid och felsöka i enlighet därmed.

säkerhet

Alla domäner anslutna till Squarespace är skyddade med gratis Secure Sockets Layer (SSL) -certifikat, vilket bara betyder att anslutningen mellan din webbläsare (som Google Chrome eller Internet Explorer) och webbplatsen du’återbesök (som websitebuilderexpert.com) är säkert. Du kan se om en sida är SSL-skyddad genom att leta efter en URL som börjar med https: // och en stängd hänglåsikon bredvid webbadressen.

SSL-skydd låter besökare veta att deras information är säker på din webbplats. Att inrätta den här typen av förtroende är särskilt viktigt för en onlinebutik, eftersom besökare kommer att skriva in sin betalningsinformation på din kassasida.

När det gäller betalningshantering använder Squarespace Stripe och PayPal. Dessa tjänster ger din webbplats legitimitet, eftersom de’är båda PCI-DSS-kompatibla. Den här förkortningen är inte’t lika galen som det först verkar, vi lovar – det står för Payment Card Industry Data Security Standard, och även om det’är en munfull, det’är egentligen bara en guide för att säkerställa att din kund’s betalkortdata är säkra.

Squarespace E-handel framgångshistorier

Squarespace e-handel kommer att förse alla säljare online, stora eller små, med alla nödvändiga ingredienser för en framgångsrik butik. Vad’s mer, när du’Du har etablerat ditt företag på Squarespace, du’Jag har utrymme och resurser för att låta det växa. E-handelsplatser i Squarespace, som klädbutiken Hiraeth och modedesigner Sadie Williams, är lika skalbara som de är snygga.

Båda citerar Squarespace’s högkvalitativa media visas som ett stort plus – Chrys Wong från Hiraeth säger att företaget’s Squarespace-webbplats “känns levande… den’s engagerande eftersom det’är inte bara en platt, rörlig plats.” En annan Squarespace-användare, Alexa Proba från Studio Proba, säger att hennes webbplats “bytte från en portfölj till ett fullt fungerande företag, där jag kan visa upp och sälja med bara ett par klick. Det kunde växa med mig.”

Squarespace E-handel granskning: Sammanfattning

När det gäller det, sticker Squarespace ut för sitt 24/7 support, anpassningsbara mallar och oändliga försäljningsfunktioner. Dess sociala medieintegration är också ganska bra. Vad Squarespace saknar i användarvänlighet, det kompenserar för tiofaldiga utseende – vilket är ingen liten prestation, med tanke på att domar på ett företag’S trovärdighet är 75% baserat på företaget’s webbplats design.

Så långt som e-handelsbyggare går, får Squarespace en 4,2 / 5 totalt sett i vår forskning, bunden med BigCommerce och precis bakom Wix. Naturligtvis är det bästa sättet att veta om Squarespace är rätt för dig att prova det själv – som vi sa, dess 14-dagars gratisversion betyder att du’Vi har ingenting att förlora!

Vanliga frågor

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me