Weebly E-handel granskning | 7 viktiga saker du borde veta


Bäst för

Den som ska titta på


Helhetsbetyg

4 av 5 stjärnor

Weebly eCommerce är ett bra val för att bygga en funktionell onlinebutik – dess rimliga priser och bra utbud av funktioner gör att du får fantastiskt värde för dina pengar med sina e-handelsplaner. Det är ganska enkelt att använda och har ett bra utbud av extrafunktioner som bloggning, vilket innebär att du kan skapa en väl rundad butik.

Vad är för- och nackdelarna med Weebly e-handel?

Fördelar

 • Erbjuder fantastiska extrafunktioner som bloggverktyg
 • Lätt att använda, vilket gör det till ett bra val för nybörjare
 • Bästa valuta för pengarna från alla e-handelsbyggare
 • Låter dig sälja produkter enligt dess kostnadsfria plan

Nackdelar

 • Begränsade utcheckningsalternativ, till exempel kan du’t anpassa utcheckningssidan
 • Saknar big data-verktyg som lagerhantering, vilket gör det olämpligt för stora företag
 • Spelar’låt dig sälja över flera kanaler som Facebook och Instagram

Översikt över Weebly e-handel

Weebly är en av de bättre dra-och-släpp webbplatsbyggare på marknaden idag.

Det finns inte bara många alternativ tillgängliga, Weebly eCommerce är också en av de enklaste plattformerna att använda för att bygga din egen onlinebutik.

Vi’Vi har undersökt och testat Weebly e-handel. Så vi’nu är jag i en fantastisk position att berätta exakt vad det är’är kapabla och huruvida det är värt investeringen.

Vi’Jag går in på några av de onlinebutikfunktioner som Weebly erbjuder, och hur de kan hjälpa dig att växa ditt företag om du säljer produkter online.

Weebly har fyra prisplaner och var och en av dem är något annorlunda när det gäller e-handel erbjudanden. Vi’Jag går igenom dessa planer för att hjälpa dig utvärdera vad du får i gengäld för varje plan.

Sammantaget, vad du’We finner att utanför rena onlinebutikbyggare som Shopify eller Bigcommerce (som båda är dedikerade enbart till att hjälpa människor att bygga onlinebutiker), Weebly’s eCommerce-plattform är en av de bättre tillgängliga bland dra och släpp webbplatsbyggare.

Det vi avsåg att göra är att ge mindre handlare möjlighet att ha samma kassupplevelse som Amazon. Låta’s ger dem verktygen för att effektivt konkurrera. – David Rusenko, Weebly VD & Medgrundare

Om du behöver kraftfullare e-handelsalternativ, se vårt jämförelsediagram för byggare av onlinebutiker eller vår artikel om de bästa e-handelsplattformarna

Användarvänlighet – hur lätt är svåra att använda?

Människor använder webbplatser byggare av e-handel eftersom de vill ha kontroll över sin egen onlinebutik. den’är också ett billigare alternativ till att ha den designad för dig och innebär att du kan uppdatera webbplatsen när du vill.

den’Därför är det viktigt att du investerar i en webbplats för byggare av e-handel’är lätt att använda. Men hur kan du verkligen berätta hur lätt det är’ska jag vara? Tja, rädsla inte! Vi’har gått ut och testat Weebly med vardagliga människor för att ta reda på det exakt hur enkelt du hittade det.

Sammantaget kom Weebly eCommerce in som en av de enklaste att använda onlinebutikbyggare. Folk gillade särskilt dess drag-and-drop-redigerare och välstrukturerade produktinventar.

Här är bara några av deras tankar:

“Jag gillade hur lätt det var att kunna dra element till sidan och att enkelt kunna identifiera vilka alternativ den har att erbjuda, dess navigeringsfält är superklart.”

“tillsats produkterna var enkla, skriv bokstavligen in artikeln’namn, lägg till en pris- och produktbeskrivning. När jag lägger till en färgvariant, säg att jag lagt till blå, skulle en liten blå ruta komma upp som var så tillfredsställande.”

Weebly Review – läs allt om Weebly’s icke-e-handel funktioner och om det’är rätt för dig.

Bästa gratis e-handelsplattformar – letar du efter ett billigt sätt att bygga din onlinebutik? Kolla in vår lista

Produkt, Storefront och kategorisidor

A) Produktsidor

En av de viktigaste sakerna som gör att Weebly e-handel sticker ut är deras förmåga att låta dig skapa fristående, dedikerade produktsidor för var och en av dina produkter.

(i) Produktbilder

På dessa produktsidor kan du infoga flera bilder med huvudbilden och “delbilderna” under huvudbilden i ett galleri där dina kunder kan klicka på för att se.

När du håller muspekaren över huvudbilden visar den en inzoomad version av bilden, så att dina potentiella kunder kan se din produkt i detalj. Den totala upplevelsen av denna funktion är mycket smidig och fungerar mycket bra.

weebly produktzoom

(ii) Flera produktvarianter

Med Weebly kan du ha det full kontroll över produktvariationer för att ge dina kunder möjlighet att välja mellan olika varianter av samma produkt. Du kan anpassa detta i Weebly Editor och lägga till flera produktalternativ för dina kunder att välja.

weebly produktalternativ

Till exempel är ett vanligt exempel möjligheten för någon att köpa en stor, grön, krage skjorta. Weebly ger dig full kontroll för att visa variationer (storlek, färg, typ) av dina produkter, vilket är en mycket kraftfull och flexibel funktion enligt vår åsikt.

Exemplet som vi’ve tillhandahållet ovan (färg och storlek) är bara ett exempel. Du kan ställa in alla produktvarianter du vill passa dina behov.

weebly lägg till produktalternativ

Efter dig’har konfigurerat dina egna produktalternativ, kommer de att visas på din produktsida så att dina kunder kan välja vilken variation de vill köpa från dig.

Denna Weebly e-handelsfunktion ger dig mycket flexibilitet för att driva din onlinebutik.

(iii) Försäljningsalternativ, produktbeskrivning och social delning

Weebly ger dig en försäljningsalternativ, som visar det rabatterade priset bredvid det korsade ordinarie priset. Detta är en mycket effektiv taktik att dra på människor’s kärlek till försäljning, och Weebly ger dig detta visningsalternativ.

weebly produktsida

Du kan också lägga till dina egna anpassad produktbeskrivning på din produktsida, och du har förmågan att göra en viss grundläggande styling som fetstil, understrykning, kursivisering och infoga numeriska punkter eller punktpunkterna. Att skapa en attraktiv produktbeskrivning kan verkligen hjälpa dig att sälja fler produkter.

Weebly har också aktiverat Delningsknappar för sociala webbplatser för varje produktsida, vilket gör det mycket smärtfritt och enkelt för dina kunder att dela dina produkter med sina vänner och familj genom sina sociala nätverkskonton. De måste bara klicka på en av knapparna så kommer din produkt att delas. Detta är ett mycket kraftfullt sätt att bredda produktens räckvidd, och denna funktion är gratis med Weebly eCommerce.

(iv) Dra och släpp zoner

Direkt under huvudbilden och produktvariationskontrollerna har du en full drag-och-släpp-zon där du kan infoga olika Weebly-element i detta område, som mer textbeskrivning, bildspel, bildgalleri, kartor, videor, kontaktformer, etc..

Detta gör att du kan lägga till mer information till dina produkter, eller till och med visa produktvideor som är mycket kraftfulla sätt att engagera dina kunder till att övertyga dem om att köpa.

B) Storefront-sida

Ett av de fina alternativen från Weebly är att du kan infoga en Storefront-sida där du kan välja vilka produkter du vill visa på den här sidan..

Detta gör att du kan markera utvalda produkter för att visa upp dina kunder som är särskilt användbara för att lyfta fram dina bästsäljare, säsongsartiklar eller kampanjförsäljning. Dina kunder kan klicka på vilken som helst av dem för att komma till produktsidorna. Ett mycket effektivt sätt att rikta dina kunder till relevanta produktsidor.

weebly butik

C) Kategorisidor

Weebly tillåter dig också kategorisera dina produkter i olika kategorier så dina kunder kan börja begränsa sin sökning för att komma till det de vill se.

Du kan skapa flera kategorier och välja och välja vilken produkt du vill infoga i varje kategori.

weebly kategorisida

Helt integrerad kundvagn

När du aktiverar din e-handelsfunktion i Weebly, en varukorgs menypost visas på menyfältet, och anger för dina kunder hur många produktföremål de har lagt in i kundvagnen.

När de går igenom kassaprocessen kommer dina köpare att vara kvar i din butik när de fyller i sin information, samtidigt som deras orderöversikt visas på samma sida för att påminna dem om vad de håller på att köpa.

Om du uppgraderar till Weebly’s Affärs- eller resultatplaner (mer information om priser nedan) kommer hela processen att vara under ditt anpassade domännamn. Om du väljer att inte uppgradera till dessa specifika planer kommer kassaprocessen, medan du fortfarande är utformad på samma sätt som resten av din webbplats (för att se till att kunderna har en konsekvent upplevelse), att använda en Weebly-underdomän.

Om du till exempel använder affärs- eller resultatplanerna kommer kassasidan att läsa på kassasidan (exempel):

www.yourdomain.com/checkout (“yourdomain.com” kommer bara att vara din egen anpassade domän)

Om du väljer att inte använda Business- eller Performance-lanseringen kommer webbadressen till kassasidan att vara:

youraccount.checkout.weebly.com (“ditt konto” är bara ditt Weebly-kontonamn)

Weebly e-handel - Kundvagn

Så om du prenumererar på Weebly’s Affärs- eller prestationsplaner, dina köpare vet inte att din webbplats drivs av Weebly och du behåller full kontroll över varumärkes- och kassaupplevelsen – dina köpare kommer att tröstas av att de fortfarande finns på din webbplats och inte omdirigeras någon annanstans.

Detta är en viktig faktor att tänka på, eftersom när dina köpare är redo att köpa, du vill minimera all osäkerhet de kan ha om de omdirigeras till en okänd URL som t.ex. youraccount.checkout.weebly.com

Vanligtvis, om du har en onlinebutik och du vill genomföra finansiella transaktioner (sälja produkter) under ditt eget domännamn, måste du köpa ett SSL-certifikat (som säkrar din kundvagn – det är skillnaden mellan att bara se “HTTP” framför ett domännamn (osäkrat) kontra “HTTPS” (säkrad))

Ett SSL-certifikat kostar normalt $ 70 och högre per år (källa: GoDaddy.com). Weebly inkluderar ett SSL-certifikat som standard på alla sina premium e-handelsplaner.

Betalningsalternativ

Eftersom Weebly ägs av betalningsprocessorn, Square, är det något det är specialiserat på. Weebly’s installationsprocess är helt inbyggd, så att komma igång tar bara några klick.

Med Weebly kan du välja mellan tre olika ledande betalningsprocessorer:

 1. PayPal
 2. Rand
 3. Fyrkant

weebly betalningsalternativ

(i) PayPal (Kräver Weebly affärs- eller prestationsplaner – se mer information nedan)

PayPal är självklart den mest kända betalningsprocessorn. Att använda dem förmedlar en känsla av förtroende till dina kunder på grund av PayPal’s varumärke. Detta är ett grundläggande alternativ som alla webbplatsbyggare ger.

En nackdel med PayPal (för vissa personer) är att dina köpare faktiskt måste lämna din Weebly-webbplats för att göra betalningen vid köp av slutlig.

(ii) Stripe (Kan användas med alla Weebly-planer)

Stripe är en snabbväxande betalningsprocessor som låter dig sätta in pengar direkt på ditt bankkonto. Ansökningsprocessen för ett Stripe-konto är snabbt och smärtfritt, så du kan komma igång på en dag.

Hela utcheckningsprocessen, från början till slut, dina köpare förblir på din webbplats hela tiden och utcheckningsvagnen är märkt som din egen kundvagn. Detta hjälper till att bevara varumärket och omdirigera dina kunder till en annan webbplats.

Det tar sju dagar att överföra pengar direkt till ditt bankkonto, främst på grund av att Stripe behöver hålla en reserv i fallet om dina kunder har några klagomål eller återbetalningar. På samma sätt, om du skulle ta ut pengar från PayPal till ditt bankkonto, tar det också 5-7 arbetsdagar för behandling.

Vid den här översynsartikeln är Stripe emellertid inte tillgänglig för alla länder runt om i världen. De är tillgängliga för köpmän i USA, Kanada, Australien, vissa länder i Europa och vissa länder i Asien .

De expanderar geografiskt, men just nu måste köpmän utanför dessa länder använda PayPal eller Authorize.net (begränsat – se nedan). Klicka här för att se uppdateringar om var Stripe är tillgänglig.

Bara för att vara tydlig kan du fortfarande sälja till internationella kunder, du måste bara vara baserad i de nämnda länderna för att kunna använda Stripe för din butik.

(iii) Fyrkant (Kräver Weebly affärs- eller prestationsplaner – se mer information nedan)

Square är en mycket snabbväxande betalningsprocessor som äger Weebly. Du känner förmodligen till dem som kreditkortsprocessorn som ansluts till en smartphone så att människor kan göra betalningar med sina mobiltelefoner (så att du kan ta emot betalningar personligen).

Dina medel placeras på ditt bankkonto inom 1-2 arbetsdagar, vilket är mycket snabbare än Stripe.

Precis som Stripe, dina kunder’ hela kassaprocessen från början till slut kommer att finnas kvar på din webbplats och märkes som din egen kundvagn.

För närvarande måste du vara en handlare baserad i USA, Storbritannien, Kanada, Australien eller Japan för att kunna använda Square. Men du kan fortfarande sälja till internationella kunder, men du måste bara vara baserad i de nämnda länderna.

Weebly prissättning granskning – titta på vår detaljerade analys av Weebly’s prissättningsplaner

Bästa gratis e-handel programvara – läs vårt stycke på gratis avancerade e-handelsplattformar

Andra Weebly e-handelsfunktioner

Det finns andra praktiska och flexibla e-handelsverktyg från Weebly:

(i) Mobile Ready (tillgängligt för alla planer)

Weebly inbyggd i en mobil kundvagn för alla deras webbplatser som dyker upp på mobila enheter, så att dina köpare också kan köpa från sina telefoner eller surfplattor om de väljer att göra det. Kassaprocessen är också säker (som nämnts ovan). Så det’Det är trevligt att Weebly har tillgodoses detta eftersom mobilshopping är en enormt växande trend.

Weebly har också iPhone- eller Android-mobilappar så att du kan övervaka och uppdatera din onlinebutik hela tiden medan du är på språng. Du kan lägga till nya produkter, foton, beskrivningar, produktvariationer / alternativ och uppdatera priser medan du är borta från din dator. Du kan också få omedelbara aviseringar till din telefon när någon köper något från dig!

(ii) Filtrerad produktsökning (tillgängligt för användare av Weebly Pro, Business och Performance plan)

Weebly’s filtrerad produktsökning gör att dina kunder snabbt kan hitta de mest relevanta produkterna. Du kan söka genom att filtrera produkter efter attribut som pris, färg eller vilken produktvariant du har ställt in (se vår detaljerade diskussion om produktvariation ovan).

Ju snabbare du kan hjälpa dina kunder att komma till den produkt de vill ha, desto högre sannolikhet kommer de att köpa från dig. Denna Weebly-funktion, om den används korrekt, kan hjälpa dig att öka din försäljning.

(iii) Flexibla leveransalternativ (tillgängligt för användare av affärs- och resultatplaner)

Om du prenumererar på affärs- eller prestationsplanerna har du möjlighet att finjustera dina fraktpriser baserat på pris, vikt och definiera fraktföretag (t.ex. UPS, USPS, Fedex) och leveranstidsram (mark, 3 dagar, över natten ).

Du kan justera fraktkostnaderna baserat på geografiska platser och gräva i underregioner, t.ex. efter stat eller provins.

Du kan till och med erbjuda gratis frakt på utvalda beställningar.

(iv) Detaljerad skattekontroll (tillgängligt för användare av affärs- och resultatplaner)

Don’t glömmer skatter! Med Weebly tillhandahåller och upprätthåller de nuvarande skattesatserna för stad, stat och provins för USA och Kanada åt dig.

Om du är belägen i USA har de till och med en automatisk skatteberäknare som gör allt tungt lyft för dig. Du måste bara ange en amerikansk adress så kommer alla skatter att beräknas för dig. Den där’är ganska praktiskt!

Om du är utanför USA eller Kanada har du flexibiliteten att definiera dina egna skattesatser manuellt.

(v) Spårning av lager & Förvaltning (tillgängligt för användare av affärs- och resultatplaner)

Du kan visa och spåra din lagernivå för var och en av dina produkter. Men visar hur många enheter per produkt som finns kvar, kan du låta dina kunder veta om du fortfarande har massor av produkter i lager, eller om du tillfälligt är slut.

(vi) Sälj digitala produkter (tillgängligt för användare av affärs- och resultatplaner)

Om du säljer digitala produkter (e-böcker, musik, programvara eller andra icke-fysiska produkter), ger Weebly eCommerce dig möjlighet att göra detta.

Dina digitala produktfiler levereras via e-post med en säker länk, så att dina kunder kan ladda ner sina inköp på det sättet.

(vii) Importera produkter från Etsy, Shopify eller från CSV-fil (tillgängligt för alla planer)

Weebly har gjort det enkelt om du vill importera produkter externt (antingen från Etsy, Shopify eller från en CSV-fil).

Välj bara den du vill importera från och ladda upp filerna. Med Etsy och Shopify kan du exportera dina produktinformation till en CSV-fil (tänk på det som ett Excel-kalkylblad), så du don’t måste återskapa mycket av informationen manuellt.

weebly importera produkter

Om du inte använder Etsy eller Shopify kan de flesta andra onlinebutikbyggare exportera dina produktinformation till en CSV-fil, så att du kan ladda upp dem till Weebly.

Detta gör det lättare och snabbare att byta från andra plattformar till Weebly e-handel.

(viii) Kupongbyggare (tillgängligt för användare av affärs- och resultatplaner)

Weebly har en kupongbyggare som låter dig skapa och hantera ett kupongsystem direkt i din Weebly-butiks instrumentpanel. Du kan skapa kuponger efter kod, datum och kvantitet. Kupongerna kan vara dollarbaserade eller kan vara en procentandel av försäljningen.

Du kan också begränsa kupongerna till att endast användas för specifika produkter, för beställningar över ett visst dollarbelopp och endast för vissa produktkategorier. Du kan till och med ställa in kuponger för att ge dina kunder gratis frakt!

Enligt vår uppfattning är detta en mycket omfattande kupongbyggnadsmotor som ger dig mycket mer flexibilitet när det gäller kuponguppsättning jämfört med vissa andra e-butiksbyggare av e-handel.

(xi) Snabbböcker och CSV-export (tillgängligt för användare av affärs- och resultatplaner)

Måste hantera bokföring? Du satsar, särskilt om du vill driva en framgångsrik e-butik med e-handel. Weebly ger dig möjligheten att exportera dina beställningar / försäljningar till en fil som kan importeras direkt till Quickbooks redovisningsprogramvara vilket är mycket praktiskt.

Don’Vill du inte använda Quickbooks? Weebly kan exportera dina försäljningsdata i ett CSV-filformat (ett grundläggande kalkylblad), vilket är en industristandardfil där det enkelt kan importeras till de flesta redovisningsprogram..

weebly exportorder

Möjligheten att exportera dina data sparar mycket tid och administrativt arbete varje månad. Även om du använder en bokförare kan de bara hämta din exporterade fil och ladda upp den till deras bokföringsprogramvara eller manuell datainmatning. Ju mindre tid din bokförare spenderar, desto mindre debiterar du dig.

(xii) Presentkortprodukter (tillgängligt för användare av prestationsplanen)

Om du prenumererar på Weebly’s Prestationsplan, du kan ställa in presentkort så att dina kunder kan köpa ett visst valör och de digitala presentkorten e-postas till vem som helst de vill gåva det här kortet till.

Mottagarna kan sedan besöka din onlinebutik och lösa in presentkorten för dina produkter. Dessa kort don’t har ytterligare avgifter och de går aldrig ut!

En kund kan bara välja det dollarbelopp de vill gåva, infoga sitt namn, infoga mottagaren’namn och e-postadress och sätt in ett presentmeddelande (valfritt). När detta är gjort, lägg bara till kortet i kundvagnen och kassan som vanligt.

När köpet är slutfört, Weebly’s e-handelsplattform skickar automatiskt mottagaren presentkortet med en inlösenkod och de kan tillämpa koden på inköp av dina produkter. Mottagaren av presentkortet kan använda kortet flera gånger, så länge det fortfarande finns balans på kortet.

(xiii) Återställning av kundvagn (tillgängligt för användare av prestationsplanen)

Visste du att studier har visat att av 100 shoppare som når kassan, cirka 69 av dem beslutar att inte köpa och lämna din webbplats? Den där’s 2 av 3 handlare!

Köpare lämnar kundvagnar av olika skäl. Kanske blev de distraherade och lämnade datorn. Kanske har de frågor som din webbplats inte gjorde’svarar inte. De kanske inte kunde’t hitta en kupongkod (alla älskar mycket.)

weebly handel överge vagn återhämtningKälla: Baymard.com

Oavsett anledning hade dessa shoppare avsikt att köpa men de gjorde det inte’t.

Det övergivna verktyget för återhämtning av vagnar låter dig automatiskt skicka e-post till dem för att starta en konversation med dem för att uppmuntra dem att återvända till din butik för att slutföra sina inköp. Du kan också skicka dem en kupongkod för att motivera dem också.

Det fina med dessa verktyg är att studier har visat att en bra del av kunderna kommer tillbaka! Och det här verktyget kopplas in automatiskt utan att du behöver göra något.

Weebly’s e-handelsplattform upptäcker automatiskt övergivande och avfyring “återställning e-post” till dem. Du kan utforma och anpassa dina e-postmeddelanden som du vill.

weebly handel - övergivna kundvagnsstatistik

Hur vet systemet vem som ska e-postas?

När din shoppare fyller sin e-post under kassaprocessen, Weebly “minns” e-postmeddelandet och så när köpet inte skedde’t fullständigt, Weebly vet att e-post dem för att skjuta dem att återvända.

Detta verktyg kan bokstavligen hjälpa dig att återvinna mycket försäljning som skulle ha fallit genom sprickorna. den’Det är väl värt investeringen enligt vår åsikt, även om du bara får en hand full av handlare att återvända för att slutföra sina inköp.

Vad’s saknas från Weebly?

Nu när vi kan se det Weebly’s eCommerce-funktioner har många verktyg som effektivt hjälper dig att driva din onlinebutik, saknar de något riktigt viktigt?

Här är bara ett par tankar:

A) Integration med flera kanaler

Att ha förmågan att sälja bort från din webbplats är viktigare än någonsin. Att sälja på marknadsplatser, som Amazon och eBay, eller sociala medier som på Facebook och Instagram, öppnar dig för en massiv publik.

För närvarande tillåter Weebly inte att du säljer direkt på marknadsplatser eller sociala medier. Detta har alltid betraktats som ett e-handelsverktyg ‘ren’ onlinebutikbyggare (som Shopify och BigCommerce) har.

Men nu låter Squarespace dig integrera dina produkter på Instagram, vilket innebär att webbläsare på sociala medier kan köpa dina produkter direkt på Instagram. Vi’du är säker på att detta är något Weebly kommer att se ut för att introducera, men just nu’s ett gap i sina e-handel erbjudanden.

B) Omfattande kassalternativ

Du kanske inte vill eller behöver anpassa din kassasida’är trevligt att lägga till i din företagslogotyp. Eller åtminstone något för att göra det mer märkesvaror.

Just nu anpassar du din kassasida’estetik är inte möjlig. Återigen kanske vi’är lite hård eftersom denna kontrollnivå vanligtvis bara kommer med e-handelsspecifika byggare.

En annan brist är att det inte finns något gästutcheckningsalternativ. Många första gången köpare från din butik kanske inte vill gå igenom besväret med att skapa konto. Det faktum att du kan’Om man inte går igenom detta på Weebly kan det påverka försäljningen.

C) Avancerad e-handelsanalys

Ett annat användbart verktyg som Weebly saknar är avancerad e-handelsanalys. För vissa andra e-handelsbyggare, till rätt prisplan, kommer de att ge dig djupgående statistik så att du bättre kan förstå resultatet för ditt företag.

Du kan ha en översikt-instrumentbräda som sammanfattar över en viss tidsperiod dina intäkter, sålda enheter, antal beställningar, konverteringsfrekvenser osv. Du kan också gräva i statistik för var och en av dina produkter, inklusive var kunden kommer från ( Google, Facebook, Yahoo, etc) och vilken enhet han / hon använde (skrivbord, surfplatta, smartphone).

Dessa analytiska insikter är ovärderliga eftersom du kan få en bättre förståelse för var dina kunder kommer ifrån och vilken produkt de köper.

Till exempel kan du snabbt filtrera igenom din försäljningsstatistik och ta reda på att produkt A är din bästsäljare, och majoriteten av dina kunder som köpte den här produkten använde sina smartphones och de hittade din webbplats via Facebook. Nu kan du skapa en plan för att antingen optimera denna försäljningskanal eller arbeta med att förbättra andra produkter eftersom den specifika produkten går bra.

Vad du gör med informationen är upp till dig. Men i det minsta bör du ha dessa uppgifter till fingrarna.

Med Weebly kan du integrera din butik med Google Analytics’ e-handelsspårningsfunktion. Men användarupplevelsen är inte lika bra jämfört med avancerad e-handelsanalyspanel som är inbyggd i andra onlinebutikbyggare som t.ex. Shopify, BigCommerce eller ens Squarespace.

Detta är något Weebly kan introducera för att hjälpa dig att förbättra din verksamhet genom att hålla dig bättre informerad om trender och mönster baserat på dina kunder.

Weebly e-handelsprissättning (värt det?)

Du kan använda en del av Weebly’s e-handelsfunktioner på varje plan, till och med gratisplanen. Men om du uppgraderar till deras affärs- eller prestationsplaner, får du betydligt kraftfullare funktioner än på gratis- eller Pro-planerna.

Som nämnts i olika avsnitt ovan ger dig en uppgradering till deras affärs- eller resultatplaner:

 • Fullständiga leveranskonfigurationsalternativ
 • Frakt & Skatträknare
 • Rabattkodmotor
 • Fraktpriser i realtid (endast tillgängligt för Performance Plan-användare)
 • Övergiven vagn återhämtning (endast tillgängligt för Performance Plan-användare)
 • Presentkortprodukter (endast tillgängligt för Performance Plan-användare)

Några andra fördelar som du får från Weebly’s Affärs- och prestationsplaner som vi inte gjorde’som nämns ovan inkluderar:

 • Obegränsat antal produkter – Med Pro-planen kan du bara infoga upp till 25 produkter
 • Noll transaktionsavgifter – Med Pro-planen, för varje försäljning, debiterar Weebly dig 3% av dina intäkter

Weebly e-handel plan funktioner lista

Företag & Prestationsplan Prissättningstruktur

Weebly’s Avgiftsstruktur för affärs- och resultatplaner är följande:

Weebly-prisplaner1 månad ($ / månad) 1-år ($ / månad) Besparingar (%) 2-års ($ / månad) besparingar (%)Företag

Prestanda

$ 35$ 2529%$ 2140%
$ 46$ 3817%$ 3524%

Weebly e-handel - Prissättning för affärsresultatplan

Observera också att enligt Weebly’s servicevillkor, alla dess betalade planer kommer med en 30-dagars pengarna tillbaka-garanti. Så om du inte är nöjd med deras planer kan du alltid avbryta och begära återbetalning. Detta tar effektivt bort alla ekonomiska risker från dig.

Weebly e-handelsprisjämförelse

Weebly’s prissättning per månad är något dyrare andra drag-and-drop-byggare som också har bra e-handelsverktyg. Med det sagt, Weebly’s e-handelsfunktioner är några av de bästa bland dess kamrater:

 • Squarespace handelsplaner – $ 40 per månad eller $ 26 per månad på en 1-årig plan (se vår recension här)
 • Jimdo Business Plan – 240 dollar per år (motsvarande 20 dollar per månad)

Om du skulle jämföra Weebly’s e-handelsplan till andra rena byggare av onlinebutiker:

 • Shopify planer – $ 29 till 299 per månad (se vår recension här)
 • BigCommerce planer – $ 29,95 – $ 249,95 per månad (se vår recension här)

De högre planerna för dessa rena onlinebutikbyggare är mycket dyrare. Men uppenbarligen är deras verktyg mycket kraftfullare också.

Med det sagt känner vi att Weebly e-handelspris för sina affärs- och prestationsplaner är mycket prisvärda jämfört med dess kamrater och andra.

Andra expertutlåtanden om Weebly – se vad andra ledande experter säger om Weebly

Jämförelse-diagram för online-butiksbyggare – se hur Weebly jämför med andra onlinebutikbyggare

Weebly E-handel granskning – Slutsats

Weebly’s e-handelsfunktioner staplas väl mot sina kamrater.

Det ger dig möjligheten att ha dedikerade produktsidor, kategorisidor och butikssidor, och gör det enkelt för dig att flera produktvariationer så att dina kunder kan välja och välja olika stilar av samma produkt att köpa.

Det har också ett mycket polerat bildgalleri där dina kunder kan zooma in i produktbilderna för att få en mycket närmare titt på dina produkterbjudanden. Weebly gör det superlätt för dina kunder att dela dina produktsidor socialt (Facebook, Twitter och Pinterest) för att hjälpa dig att nå en bredare publik.

Den helt integrerade kundvagnen gör att dina kunder kan stanna kvar på din webbplats under hela kassaprocessen, vilket hjälper till att öka din konverteringsfrekvens eftersom många köpare blir oroliga om de omdirigeras till en annan webbplats (vilket händer mycket för många online-butiker ).

Weebly ger dig också ett bättre utbud av betalningsalternativ med integrerad PayPal, Stripe, och Kvadrat in i dess e-handel plattform. Detta urval av betalningsprocessorer är bredare än några av Weebly’kamrater, vilket ger dig mer flexibilitet att välja den som passar dina behov. Integrering av dessa betalningsprocessorer i din Weebly onlinebutik tar bara några få klick.

Sammantaget, med alla funktioner som du får med Weebly eCommerce, i kombination med dess plattform för att dra och släpp webbplats, är Weebly en utmärkt plattform att bygga din onlinebutik på.

Dess e-handelsverktyg är tillgängliga för dig även om du inte använder dess affärs- eller prestationsplaner, men du får bara begränsad tillgång till nätbutikverktygen. Det faktum att du kan sälja föremål på Weebly’s gratis plan är ett stort plus, och låter dig testa e-handelsvatten innan du förbinder dig.

För att få full tillgång till Weebly’s Avancerad e-handel funktioner, registrera dig för affärs- eller resultatplanerna och kom ihåg att det finns en 30-dagars pengarna tillbaka-garanti. Detta tar bort alla ekonomiska risker helt från dig medan du testar det.

Hittade den här guiden användbar?

Webbplatsbyggare-expert syftar till att ge dig ärlig information. Den där’varför vi bedriver vår egen forskning och får direkt, personlig insikt. Klicka här för mer information.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me