3dcart e-handel anmeldelse: Bør du holde shopping rundt?

Godt, men der er bedre derude.


3dcart er en e-handel-builder, der tilbyder masser af indbyggede funktioner, men lidt kreativ kontrol. Sammenlignet med andre platforme, det’er svært at bruge. Men det har langt flere betalingsmuligheder. Så er det noget for dig? Læs vores 3dcart anmeldelse nu for at finde ud af det…

Hvad er fordele og ulemper ved 3dcart?

3dcart fordele# 1

# 2

# 3

Nyttige funktioner som SEO-anmodninger

I stand til at ændre temaer når som helst

Over 160 betalingsmetoder

3dcart Cons# 1

# 2

# 3

Vores ‘mindst sandsynligt at blive anbefalet’ Bygger

Ingen mobilapp til salg på farten

Relativt dyre

Oversigt over 3d-cart

3dcart er en e-handel-bygherre, der blev grundlagt i 1997 af Gonzalo Gill. I dag, det’s brugt af over 17.000 mennesker, der sælger alt fra superfoods til superbiler. Med hensyn til funktioner har den mange, og det klarer sig godt på SEO (Search Engine Optimization) -fronten.

Så som en virksomhedsejer, du’re sandsynligvis travlt med at shoppe efter den bedste e-handelswebbygger til din online butik. I et nøddeskal har 3dcart:

  • 200+ indbyggede funktioner
  • 90 gratis skabeloner
  • Over 160 understøttede betalingsportaler

Nu til det store spørgsmål: er 3dcart det rigtige til din online butik? Vi satte det på prøve – bogstaveligt talt. Efter design af en ‘brugervenlighed’ øvelse, vi inviterede folk til at bygge en online butik med 3dcart.

I denne testning udforskede vi alle de vigtigste områder: funktioner, design, hjælp og support og værdi for pengene. Den blev derefter sammenlignet med sine konkurrenter for at få en retfærdig refleksion af, hvor den sidder på markedet.

Efter testen udfyldte de et scoringsark, og vi interviewede dem. Dette gjorde det muligt for os at finde de mest nøjagtige og biasfrie resultater. Og disse resultater er i…

Læse om vores testmetoder her.

Hvor nemt er 3d-vogn at bruge?

Når du slipper dig med en 15-dages gratis prøveperiode, gør 3dcart det ikke’t presser dig for betalinger. Og efter tilmelding modtager du en velkomstmail med de vigtige bits som dit websted’s URL, en prøve-login og adgangskode.

3dcart’s instrumentbræt er rent og enkelt med en praktisk introduktionsvejledning video center scene. Navigationsmenuen er tydeligt angivet med ti indstillinger. Samlet set er layoutet fint.

3dcart-webstedets betjeningspanel3Dcart-instrumentbrættet har en nyttig tutorialvideo

Så hvad sagde vores brugere? Under vores test, de fleste mennesker synes 3dcart var meget vanskeligt at bruge. På trods af at de nød de visuelle hjælpemidler og videotutorials, kunne de ikke lide den inkonsekvente typografi og farveskema.

Manglen på en ‘undo’ knap- eller tastaturgenveje syntes også at hindre størstedelen af ​​deres bygningsoplevelse.

En bruger sagde:

Det gør jobbet, men ikke meget strømlinet. Det føles som en lille smule overalt”.

Dette er en retfærdig oversigt over 3d-vogn. Det’Det er ok, men der er bedre muligheder derude. Det’er ikke noget at skrive hjem om.

Men på en mere positiv note, mange mennesker fandt at tilføje produkter virkelig nemt. De nød også hjælp og støttefunktionen, hvor en person sagde:

“Jeg kunne virkelig godt lide live chat, jeg følte mig hjemme med denne funktion, de var konstant på min sag og sagde, at vi er her, hvis du har brug for os.”

Hvad med navigationsmenuen? Hver mulighed giver en dropdown-forklaring af det næste trin. Så når du klikker ‘Produkter’, du kan hoppe direkte til ‘Kategorier’, ‘Anmeldelser’, ‘Billeder’ og mere.

3d-navigationsmenuNavigationsmenuen indeholder dropdown-indstillinger

Overgange er imidlertid ikke glatte, og det bliver kompliceret. I modsætning til de fleste byggere af e-handelswebsteder, kan du ikke kopiere produktkategorier. Dette betyder en unødvendig mængde klik, bruger tid og ikke tjener penge. Det’er trættende.

På trods af at de tilbyder et køb en på gratis reklamefunktion, gør de det svært at implementere. Du skal udfylde flere felter på tværs af flere sider. Dette bruges endnu mere tid på at klikke og tænke.

Du skal nu se, at det ikke er at finde vej rundt i 3dcart’t så enkel. Vores testere fandt det virkelig vanskeligt at bruge, især sammenlignet med dets kammerater som Wix, Shopify og GoDaddy.

Kundetilfredshed

Så hvad synes folk faktisk om 3d-kart? Det var godt mindst sandsynligt at blive anbefalet af alle webstedsbyggerne, vi testede.

Hvorfor? 3dcart er bare for kompliceret til brug. Og her’hvad en bruger havde at sige om det:

Det var endda svært at prøve at finde ud af, hvordan man bygger separate sider.”

Nu skal opbygning af separate sider være en af ​​de nemmeste funktioner for en webstedsbygger. Men ikke med 3d-vogn. Samlet set var profferne ikke’t opvejer ulemperne for vores brugere.

3dcart’s Salgsværktøjer og funktioner

Det er med funktioner, som 3dcart beviser dets værdi. Selv til den billigste prisplan er der masser af anstændige værktøjer at lege med. Det har også et kraftfuldt API (Application Programming Interface).

Efter at have samarbejdet med Zapier, 3dcart er det nemmeste automatiske værktøj til at forbinde apps. 3Dcart giver dig adgang til over 1000 applikationer til at strømline din virksomhed. Disse inkluderer Xero, Zendesk, Hubspot, og Infusionsoft og indlæser mere.

Så lad’s se på hvad andet denne webstedsbygger har inde i sin kurv.

Betaling, forsendelse og transaktioner

Det er her, 3dcart klarer sig godt. Det tilbyder over 160 betalingsmuligheder – mere end enhver e-handelsbuilder på markedet. Bedre endnu, de har integreret betalingsmetoder i din butik, så du ikke gør det’t har brug for at kode en ting.

Forsendelsesomkostninger kan tilpasses på siden med varebeholdninger. Som det er de faktiske metoder – du kan gå med udbydere som UPS, Fedex, DHL og mere.

Derudover tilbyder 3dcart en række appintegrationer, herunder adresseverifikation og ShippingEasy. Disse gør hele processen lettere ved at fjerne den ekstra stress af PayPal-betalinger. Så 3dcart leverer her.

Inden for hver 3dcart-prisplan, der er ingen transaktionsgebyrer. De er forpligtet til enhver bruger’s succes, og derfor don’t straffe kunder for at vokse deres forretning. Som sædvanligvis opkræves kreditkortomkostninger pr. Betalingsport.

SEO

3dcart’s SEO-anmodninger er nyttige og originale. Hvad de gør, i modsætning til enhver anden builder, er at gøre SEO-funktioner synlige på hele websitet, som når du tilføjer produkter. Pop-ups vil desuden minde dig om at udfylde nogle SEO-ting for at gøre din sideplacering højere på søgemaskiner.

Samlet set har de gjort et vanskeligt emne let håndterbart.

Mobilapp

De fleste kunder er på farten i disse dage. Men 3dcart tilbyder ingen mobilapps. Så ligesom sikkerhedsbremserne stopper din indkøbsvogn i dens spor, så snart du forlader butikken.

Dette viser, hvordan 3dcart falder bag sine konkurrenter. Shopify, Wix og Weebly leverer alle en mobilapp, hvilket beviser, at de er’er mere avanceret på tech-fronten ved at tilpasse sig de nyeste e-handels-tendenser.

Læs vores Weebly e-handel her.

Forladt vogn

En nylig undersøgelse fundet 75,6% af kunderne glemmer at tjekke online – dårlige nyheder for e-handel butikker. Men don’t bekymre dig, 3dcart ved dette. Deres forladte indkøbsvognmeddelelser giver dig mulighed for at e-maile kunder, der ikke gjorde det’t afslutte deres køb (men har efterladt en e-mail-adresse!)

Alt i alt har 3dcart nogle anstændige funktioner. Især med deres Zapier-integration, så du kan tilpasse din online butik med mere end 1000 apps.

Hvor gode er 3dcart’s skabelon design?

3dcart tilbyder 91 gratis skabeloner – det meste af enhver e-handelsplatform. Og de dækker enhver branche bortset fra DIY. Så hvis du har brug for at oprette en skabelon til dine værktøjer, du’Jeg er virkelig nødt til at gøre det selv.

Et salgsargument er, at du kan ændre skabeloner, og det omformaterer dit indhold automatisk. Noget du kan’t gør det endda på Wix.

Hvordan ser de ud? De fleste temaer er slanke og designet på brandet. Men i nogle tilfælde er der designproblemer, såsom navigationsmenuer, der ikke ruller ned med dig.

Du skal også være forsigtig, når du vælger et tema, fordi de alle understøtter forskellige funktioner. Nogle tilbyder et hurtigt overblik, mens andre fjerner produktanmeldelser.

Så det er svært at få kreativitet uden apps med 3dcart. Dette gælder for alle e-handelsbyggere. De udmærker sig i styringsværktøjerne og ofrer kreative evner. På den anden side tilbyder all round-bygherrer, såsom Wix og Weebly, meget mere fleksibilitet, med Squarespace som frontløberen for design.

Læs vores Wix e-handelsanmeldelse her.

3dcart-skabeloner3Dcart-skabeloner er basale og let at glemme

3dcarts hjælp og support

24/7 support er tilgængelig 365 dage om året. Baseret i USA kan kundesupportteamet nås via telefon, e-mail eller live chat. Telefonen er den hurtigste løsning, med live chat sårbar overfor timeslange responstider. På trods af løftet om 24 timer ser det ud til, at de ikke er tilgængelige på bestemte tidspunkter.

Don’har du tid til at ringe? Indsendelse af en webbillet er hurtigt og nemt. Du kan også nå dem på sociale medier via Facebook, Twitter og Instagram.

På selve webstedet ligger nogle vigtige nuggets af information, men disse kan være svære at grave op. Spørgsmarkets hjælpeknap er vanskelig at finde. Tip: Kontroller det nederste venstre hjørne.

3dcart hjælp-knapDe fleste brugere fandt det svært at få øje på hjælpeknappen. Kan du?

Priser på 3d-kart – er det god værdi for pengene?

3dcart tilbyder fire månedlige prisplaner samt en 15 dages gratis prøveperiode. Disse er:

  • Opstart butik ($ 19 p / m)
  • Grundlæggende butik ($ 29 p / m
  • Plus Store ($ 79 p / m)
  • Pro Store ($ 229 p / m)

Plus Store-planen er den mest populære, men du kan spare penge med en Basic Store-plan. Vores forskning fandt, at der ikke er meget at adskille hver plan, selvom priserne varierer markant. Tilføjelserne bliver også dyre, så det koster mere, end du oprindeligt tror.

Desuden indeholder hver plan generøse funktioner. Du’Jeg får ingen transaktionsgebyrer, en Facebook-butik og ubegrænsede ordrer med dem alle, så du kan have det bedre med at vælge en billigere plan.

Dog Startplan er den eneste mulighed uden ubegrænsede produkter. Det’er afsat til 100.

Men 3dcart er i gennemsnit billigere end Shopify og BigCommerce. Så det’er en god mulighed for dem, der ønsker nogle kraftfulde styringsværktøjer og en lavere pris. Ideel til små, men alligevel ambitiøse onlinebutikker.

Resume af 3dcart-gennemgang

Så hvad synes vi? 3dcart er bestemt et populært valg (se bare medlemsnumrene). Og det’er bestemt ikke et dårligt produkt, hvis du kender din vej rundt på et tastatur. Men det er bedømt vores ‘mindst sandsynligt at anbefale’ webstedsbygger af en grund: det’er svært at bruge.

En bruger opsummerede tilpasningsfrustrationen med:

“Godaddy gør det så meget bedre, balancen mellem e-handelsfunktionalitet med den kreative kontrol var meget bedre end 3dcart.”

På den anden side skal du overveje 3dcart for dens overkommelige prisplan for Startup Store og muligheden for at tilpasse med 1000+ apps. Og helt sikkert, det’er ikke for alle, men hvis du har brug for en stærk platform og don’t huske at blive involveret i nogle tekniske bit, kan du gøre det meget værre.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me