Big Cartel E-handel Review 2020


BigCartel Review

BigCartel granskning


Betyg

3 av 5 stjärnor

Läs BigCartel E-handel Review

BigCartel är den enda e-handelsbyggaren där du kan skapa en butik och sälja online gratis. BigCartel är lämplig för att sälja enskilda verk som konstverk snarare än massuppladdningar på grund av dess enkla försäljningsfunktioner.’t ser ut att skala upp snart. Nybörjare stöds av BigCartel’s användarvänliga onboarding-process, med instruktioner och påminnelser som hjälper dig att ställa in din butik. Men för att få ut det mesta av denna byggare måste du veta hur du kodar. Grundläggande försäljningsfunktioner och en gratis plan gör BigCartel till ett riskfritt val för att starta ditt företag på ett litet sätt.

Recension av Lucy Carney

Senast uppdaterad 2 januari 2020

stor kartellgranskning med bilden

“Den enda e-handeln som du kan sälja med gratis”

Big Cartel är en e-handelsbyggare som låter dig skapa en onlinebutik gratis. den’är grundläggande jämfört med e-handelsbyggare som Shopify, men betyder det att du bör undvika det? I denna recension vi’Jag tittar på Big Cartel’s försäljningsverktyg, priser och mer.

1

Vad är för- och nackdelarna med Big Cartel?

Stora kartellfördelar# 1# 2# 3
Den enda e-handelsbyggaren där du kan ställa in och sälja online gratis
Nätbutikuppsättningen har ren navigering och användarvänliga instruktioner
Perfekt för konstnärer som säljer enskilda verk
Big Cartel Cons# 1# 2# 3
Grundläggande temadesign och extremt låg anpassningsnivå
Kodning är avgörande för att driva utöver gränserna för byggaren
Funktioner saknar djup och kvalitet

2

Översikt över Big Cartel

Kanske du’har hört talas om Big Cartel och vill veta om det’är rätt e-handel byggare för dig. Du vet redan det’s bara gratis e-handel byggare. Kanske du’undrar om det’är för bra för att vara sant? Vad’s det verkligen gillar att bygga din onlinebutik med?

Lyckligtvis för dig, vi’Vi har testat, testat och fått den här byggaren för att berätta allt du behöver veta.

Big Cartel är perfekt för småföretag som just börjar istället för att leta efter tillväxt.

Stor kartell’s gratis plan är ett stort överklagande, särskilt för dem som har en budget. Det har en användarvänlig onboardingprocess som guider och uppmanar dig genom att ställa in din butik. Men för att få ut det mesta av Big Cartel, du’Jag måste veta hur man kodar.

Medan det kan’t konkurrera med marknadsledare som Shopify och BigCommerce, Big Cartel är ett bra val för att börja små.

Här på Website Builder Expert vill vi att du ska ha den bästa upplevelsen av att bygga din webbplats. Oavsett om det’s att välja rätt webbplatsbyggare för din portfölj, välja den bästa e-handelsbyggaren för din onlinebutik eller hitta den perfekta värdleverantören, vi’har du täckt.

Vi utför forskning för att ge dig bästa möjliga recensioner och jämförelser. Vi’Vi har använt Big Cartel själva, och det’s inte alla. Vi fick ett brett urval av människor att använda det också och betygsätta deras erfarenhet. Vi tillbringade också timmar på att score, rangordna och analysera hela Big Cartel’s funktioner. Det gjorde vi inte’t lämna en kran eller krossa otestad.

Så läs vidare för att ta reda på om Big Cartel är rätt för dig…

3

Hur lätt är stor kartell att använda?

Att skapa din webbutik borde vara spännande. Vissa kanske till och med säger att det borde vara kul. Det borde definitivt inte’t låter dig slå huvudet mot skrivbordet i frustration. Vi testar alltid för enkel användning eftersom det verkligen är en av de viktigaste faktorerna för att välja rätt e-handelsbyggare. Stor kartell är inte annorlunda.

Så hur gjorde Big Cartel?

Sammantaget är det ärliga svaret: inte bra. Men som alltid där’är mer än bara en sida till den här historien. Big Cartel har en mycket användarvänlig onboardingprocess. Så när du’om du ställer in din onlinebutik ger det dig användbara instruktioner, påminnelser och förslag. Genom att ledas genom uppsättningsuppgifterna får det att känna nybörjarvänligt och lätt att använda.

En användare tyckte detta särskilt användbart:

“Det har sina styrkor genom att jag kände mig mer säker på att använda det eftersom det guidar dig genom uppgifter, detta gjorde det bara lättare.”

Problemen börjar när du’är redo att börja anpassa och lägga till saker själv. Designen på din webbplats kretsar starkt kring ditt valda tema. Teman i sig är mycket grundläggande och erbjuder mycket lite utrymme för anpassning. Så om du vill ändra eller lägga till något utanför riktlinjerna för temat, är det här du stöter på frustrerande territorium.

För att verkligen få ut mesta möjliga av din webbplats och ha någon skapande kontroll, du måste veta hur du kodar. Detta är mindre än perfekt för nybörjare. Faktum är att det’är mindre än perfekt för de flesta som är’t säker kodare!

Big Cartel kom senast i våra forskningsrankningar för att underlätta användningen. Om du håller dig till grunderna och är glad att följa temat utan att göra många förändringar är Big Cartel enkelt att använda. Men för alla som vill ha en viss kreativ frihet kan saker bli ganska knepiga.

Kundnöjdhet

Så hur troligt är det att någon rekommenderar Big Cartel? Det fick 3/5 stjärnor för sin kundpoäng, med 52% av användarna säger att de sannolikt skulle rekommendera det. Detta tog hänsyn till deras egen användarupplevelse, liksom faktorer som pris och funktioner.

Här’vad några av våra användare hade att säga om Big Cartel:

“En enkel, enkel att använda webbplatsbyggare som’s kanske bra om du börjar och vill ha en basbutik, men inte så bra om du vill ha en högre anpassningsnivå.”

“den’s ganska vilseledande, i början trodde jag att det skulle vara riktigt enkelt och kundvänligt eftersom det nämnde att du var 10% av vägen dit, don’glöm inte detta, gör det här. Men då inser du att allt måste kodas i slutändan.”

Sammantaget sa folk att de tyckte att det var riktigt enkelt och enkelt att få en grundläggande webbplats snabbt online. Men de flesta tyckte också att det var begränsande och sa att de skulle göra det’har gillade mer anpassning.

4

Big Cartels försäljningsverktyg och funktioner

Du vill att din onlinebutik ska sälja så mycket som möjligt. Från att ladda upp dina produkter till kunden’s kassan, en bra onlinebutik bör ha verktygen för att göra varje del av försäljningsresan lätt.

Big Cartel har en rad grundläggande försäljningsfunktioner för att stödja din onlinebutik. Det första du är medveten om är att även om du kan sälja på gratisplanen’är begränsad till fem produkter och kan’t skapa rabatter.

betalningar

Du har en rad standardfunktioner för e-handel med Big Cartel. Dessa inkluderar a mobil app att hantera din butik när du är på språng och tre typer av accepterade betalningar.

stora kartellbetalningsleverantörerBig Cartel har tre betalningsalternativ för din onlinebutik’s kassan: Stripe, PayPal och Square.

Du har också en anpassad utcheckning inklusive bekräftelsemails som speglar ditt varumärke och valt tema. där’är ett beställningsavsnitt där du kan hålla reda på dina transaktioner och beställningsinformation.

Något att vara medveten om är Big Cartel isn’t PCI (Payment Card Industry) kompatibel. Detta betyder du’ansvarar för att följa PCI-riktlinjer för behandling och acceptering av människor’s kortbetalningsinformation. Det här är ett stort jobb och krångel som du inte gör’t måste oroa sig för andra e-handelsbyggare.

På plussidan gör Big Cartel inte’t ta ut transaktionsavgifter. Den vanliga avgiften tillämpas av själva betalningsporten. Exempelvis debiteras kreditkortsbetalningar till standard 2,2% + 30p. Men Big Cartel själv har 0% transaktionsavgifter, även på sin kostnadsfria plan!

Apps

Big Cartel rekommenderar att du använder appar för många av dina e-handelsfunktioner. Du behöver appar eller tredje plugins för att låsa upp funktioner som:

 • Försäljning av digitala varor
 • Skapa PR-pop-ups
 • Få tillgång till mer avancerade finans- och analysverktyg
 • Göra drop-frakt tillgängligt för dina kunder

Dessa kan utöka din onlinebutik och skapa en bättre kundupplevelse. Det är här Big Cartel’s gratis plan är värt att dra nytta av, eftersom dessa appar kommer att lägga till kostnaden för din webbplats varje månad.

stora kartellhanteringsapparBig Cartel rekommenderar att du använder tredjepartsappar och plugins för att utvidga och ge kraftfullare verktyg till din onlinebutik.

Vi’kommer inte att undvika sanningen: Big Cartel har definitivt försäljningsområden där det kan’t konkurrera med e-handelsbyggare som Shopify och BigCommerce. Det finns enkla funktioner som en onlinebutik ska kunna erbjuda, som produktrecensioner, vilka arenor’t tillgängligt även med appar.

försäljning

där’s inget alternativ för kundinloggning för Big Cartel-webbplatser. Även om detta kanske inte är ett avtal för vissa, betyder det att din onlinebutik bara någonsin kan erbjuda gästcheck. I en värld av online shopping där vi’Om du är van vid att spara våra detaljer för ett snabbt köp, kan det hända att kunderna inte går bra. Du kan’inte ladda upp produkter antingen, vilket kan vara tidskrävande om du har mycket lager.

Att behöva ladda upp produkter individuellt gör Big Cartel mycket lämpligare för att sälja engångsprodukter som konstverk och tryck. Detta tar bort besväret med att lägga till många varianter som storlek och färg, vilket kan vara frustrerande om du’driver till exempel en klädaffär.

Social

Idag det’räcker inte bara för att sälja via en plattform. Det skulle vara som att bara använda en cykel när faktiskt alla andra också går, kör och scooter! Du gör inte’t vill missa. Lyckligtvis med BigCartel kan du sälja via Facebook och tagga produkter på Instagram.

Du kan ställa in detta även om du’åter på den fria planen. Tänk bara på att dina produkter måste godkännas av både Facebook och Instagram för att märka produkter på Instagram. Dessutom måste du göra lite kodning för att integrera dessa sociala medieplattformar i din butik.

Övergiven vagn återhämtning

Den stora nackdelen med Big Cartel är där’s ingen övergiven vagn återhämtning. Detta är en viktig fråga, och något att verkligen tänka på när du ställer in din butik. Övergiven återhämtning av vagnen hjälper dig i grunden att öka försäljningen genom att fånga ofullständiga order.

Om en kund har angett sina uppgifter men lämnat produkter i sin kundvagn utan att kolla in, kan du skicka ett e-postmeddelande till dem. Detta hjälper dig också att analysera varför vissa produkter kan överges mer än andra.

Sammantaget gör Big Cartel inte’Jag har lika mycket att erbjuda som större och bättre e-handelsbyggare. Men det ger dig en rad standardfunktioner för att bygga en grundläggande, fungerande onlinebutik. Dessutom ger det dig ett urval av appar för att ge din webbplats mer kraft.

5

Hur bra är stora kartellmalldesign?

Så du vet vad den kan göra. Men hur bra ser det ut medan det’s gör det?

Det finns 16 stora kartell-teman att välja mellan. De ser alla rena och professionella ut, vilket är bra för att få din webbutik snabbt live. Du kan förhandsgranska ditt tema innan du väljer det.

stora kartell temanStor kartell’s teman är snygga men grundläggande – de’är bra för att bygga din butik snabbt, men begränsa din kreativa kontroll.

Växla teman

En bonus av Big Cartel’s teman är att du kan ändra ditt tema när du vill. Dina produkter kommer att vara omformateras automatiskt för att passa den nya designen. den’Det är värt att veta att allt extra innehåll (som bakgrundsbilder) inte kommer att överföras till den nya stilen. Du måste ladda upp dessa manuellt, vilket kan vara tidskrävande.

Mobiloptimering

I denna on-the-go värld är mobiloptimering avgörande. Dina kunder måste kunna se och arbeta din webbplats enkelt oavsett vilken enhet de har’igen. Hela Big Cartel’s teman är helt mobilkänsliga. Var och en kommer att omformatera så att de passar skärmar för mobil och surfplatta, så du gör det inte’t behöver oroa dig för att dina mobila besökare går miste.

Lägga till bilder

När det gäller att lägga till och redigera bilder har Big Cartel mindre att erbjuda än sina konkurrenter. Till skillnad från Shopify och BigCommerce gör Big Cartel inte’Jag har en bildredigerare. Istället kan du bara redigera bilder med hjälp av kod. Du måste ladda upp bilder själv, eftersom det inte finns några bilder eller clipart tillgängliga.

Flexibilitet

En annan bugbear är med flexibilitet. Teman är begränsande och erbjuder mycket liten kreativ frihet. Teman är’t imponerande nog för att de flesta ska känna sig lyckliga med att lämna dem som de är. Och om du vill anpassa, måste du få kodning.

Övergripande stor kartell’s teman är funktionella, men inte’t gå den extra milen för att göra redigering enkel eller din webbplats visuellt imponerande.

6

Big Cartels hjälp och support

Big Cartel erbjuder en typ av direkt stöd över alla dess planer. Detta kommer i form av e-postsupport tillgängligt från måndag till fredag, från 9 till 18 (EST). Om du’har sett en livechat-funktion, don’t luras – detta tar dig tillbaka till e-poststödet.

Det finns också Stor kartell kunskapsbas. Detta anges tydligt och är mycket lätt att navigera. Så, inte riva håret ut över förvirrande hjälpsidor eller oklar navigering.

stor kartell kunskapsbasBig Cartel-kunskapsbasen har tydliga avsnitt som du kan bläddra igenom såväl som en sökfunktion.

Här’vad en användare hade att säga om sin upplevelse av att använda Big Cartel’s hjälp och stöd:

“Att ändra fraktkostnaderna var väldigt enkelt och förklarades väl inom hjälp- och supportkunnskapscentret.”

Även om Big Cartel kanske saknar en rad hjälp- och supportfunktioner och resurser, är det riktigt bra på att stödja användaren i själva byggprocessen. Med dess ofta instruktioner, påminnelser och meddelanden, du’det är mindre troligt att du når efter e-poststöd eller letar efter kunskapsbasen efter svar.

7

Stor kartellprissättning – är det bra valuta för pengarna?

I slutet av dagen är kostnaderna en av de viktigaste faktorerna när man fattar ett beslut. Du’Vi är ju tänkt att tjäna pengar på din webbplats trots allt, inte stänga ut alla dina besparingar på den!

Den goda nyheten är, Big Cartel’huvudattraktionen är dess kostnadsfria plan. den’är den enda e-handelsbyggaren där du kan skapa en onlinebutik och ta emot betalningar gratis!

Big Cartel har fyra prisplaner. Dessa sträcker sig från $ 0 på den kostnadsfria planen till $ 29.99 per månad på den dyraste Titanplanen. Antalet produkter du kan sälja genom din butik varierar mellan planerna från fem till 300.

På gratisplanen kan du sälja upp till fem produkter. Med grundläggande funktioner som en bild per produkt, och alternativet att marknadsföra via Facebook och Instagram såväl som din webbplats, är detta ett bra alternativ för att starta små.

stora kartellpriserBig Cartel erbjuder fyra prisplaner, från $ 0 – $ 29.99 per månad. Den största skillnaden mellan planerna är antalet produkter du kan sälja genom din butik.

Du kan sälja 25 produkter på den personliga planen $ 9,99 per månad, 100 produkter på $ 19,99 per månad Diamond plan och 300 produkter på Titanium planen, som är den högsta till $ 29,99 per månad.

Trots stor kartell’Med planerade nivåer förblir funktionerna som erbjuds grundläggande i alla prisnivåer. Till exempel Shopify’s $ 29 per månad plan ger dig obegränsade produkter jämfört med Big Cartel’s 300. Så om du’När du vill växa din onlinebutik vann Big Cartel’t ger dig det bästa värdet för pengarna.

Men om du’du vill börja litet och hålla det litet, detta är den enda gratis e-handeln som byggs runt. Nu när’är något att ropa om!

Naturligtvis finns det gränser för att använda den fria planen. Du kan’t ansluta en anpassad domän för en. Detta betyder att du kommer att ha det “.bigcartel.com” i ditt webbplatsnamn istället för att ha en personlig webbadress som www.mystore.com.

Du kan också’t skapa några rabatter på gratisversionen. Medan detta inte är’t idealiskt, det’det är inte världens slut. Du kan komma runt det genom att bara ändra priset manuellt. Du vann precis’t kunna skicka ut rabattkoder eller kuponger till dina kunder. Som alltid, det’är ditt val om detta är en dealbrytare för din onlinebutik eller inte.

Sammantaget erbjuder andra e-handelsbyggare bättre valuta för pengarna. Stor kartell’s begränsade och grundläggande funktioner hindrar det från att vara en imponerande affär. Men om du’Om du vill börja med en gratis plan är detta ditt perfekta val! Ingen annan byggare låter dig sälja online utan att registrera dig för en betalad plan. Så Big Cartel förtjänar ett stort utrop för detta sällsynta erbjudande!

Stor kartell: Slutsats

Big Cartel är en e-handel byggare med många fördelar och nackdelar.

Dess överklagande ligger i dess fria plan, att vara den enda e-handelsbyggaren som låter dig sälja gratis online. Dessutom har det inga transaktionsavgifter.

Dess design lämpar sig bäst för alla som vill sälja engångsverk som konstverk eller tryck. Det är inte så lämpligt att lägga till många olika varianter som storlek och färg, eftersom du måste lägga till dem alla individuellt. Så om du’du letar efter en riktigt utvecklad butik, det’Det är bäst att leta någon annanstans.

Det har standardförsäljningsfunktioner som stöder a liten webbutik. Begränsningarna för några av dessa funktioner innebär att du kan hamna en hel del arbete. Men om du har ett litet antal produkter borde detta inte’t orsakar för många problem.

Så om du’vill du växa ditt företag är detta inte rätt val. Men om du’När jag bara startar små och bara vill ha grundläggande försäljningsfunktioner kan Big Cartel vara det perfekta stället att börja.

Stor kartellgranskning: vanliga frågor

Kan jag växa min verksamhet på Big Cartel?

Vi skulle inte’t rekommenderar Big Cartel för att växa ditt företag. På den dyraste Titanium-planen till 29,99 dollar per månad kan du bara sälja 300 produkter maximalt. Medan detta låter dig gå upp genom de olika stora kartellplanerna, det’är inte riktigt tillräckligt för att växa ditt företag i större skala. För att växa ditt företag det’Det är bättre att titta på mer utvecklade e-handelsbyggare som Shopify och BigCommerce.

Kan jag tjäna pengar på Big Cartel?

Ja! Du kan sälja produkter genom att bygga din onlinebutik med Big Cartel. Ännu bättre kan du logga in på den gratis planen, så du kan göra allt detta utan att spendera en enda cent i prenumerationsavgifter! Ställ bara in din onlinebutik, publicera den och titta på din försäljning.

Finns det dolda kostnader med Big Cartel?

Det finns det’t några dolda kostnader! Men det’Det är viktigt att veta att du kommer att behöva använda appar från tredje part som Zapier för att få ut det mesta av din Big Cartel-butik. Detta kan öka den månatliga kostnaden för din webbplats så det’är värt att ta del av när du’tänker igenom budgeten.

Är Big Cartel verkligen gratis?

ja! Big Cartel har fyra prisplaner – den lägsta är gratisplanen för $ 0 per månad. Du vann’inte heller debiteras transaktionsavgifter av Big Cartel. Den enda avgiften är den vanliga avgiften som betalas via betalningsporten. Om du vill utöka eller öka din webbplats måste du göra det betala för att installera appar från tredje part. Detta är valfritt, men rekommenderas starkt av Big Cartel för att få ut mesta möjliga av din onlinebutik.

Vad kan jag sälja på Big Cartel?

Du kan sälja fysiska produkter genom Big Cartel automatiskt. Om du vill sälja digitala varor du kan, men du’Jag måste ladda ner en tredjepartsapp som Pulley (från $ 6 per månad).

Du kan också sälja via Facebook och tagga produkter på Instagram från din Big Cartel-butik, men alla produkter måste godkännas av dessa plattformar. Big Cartel passar bäst för konstnärer som säljer tryck och enskilda verk. Det beror på det’är enklare än att sälja produkter som kläder som innebär många varianter i storlek och färg.

Läs vår guide för att sälja på Facebook och hur man kan tjäna pengar på Instagram för mer information om dessa plattformar.

Är stor kartell bra?

Stor kartell är bra för små förrätter. Den har grundläggande design och försäljningsverktyg och har en gratis plan så att du kan sälja utan att riskera dina hårt tjänade kontanter. Men det kan’t konkurrera med andra e-handelsbyggare med mer utvecklade funktioner och mer avancerade prisplaner. Om du vill växa ditt företag föreslår vi att jämföra olika e-handelsbyggare för att hitta det bästa valet.

Vad är en e-handel byggare?

En e-handel byggare är en plattform som är specialiserad på att hjälpa dig skapa en onlinebutik att sälja online. Detta innebär att de kommer med försäljningsverktyg och funktioner och skräddarsydda mönster för att göra din butik så enkel och framgångsrik som möjligt. Populära e-handelsbyggare inkluderar Shopify och BigCommerce.

Det finns också webbplatsbyggare som har e-handelsplaner och funktioner. Exempel på dessa är Wix, Weebly och Squarespace. Dessa byggare har ofta en högre nivå av kreativ kontroll och är lättare att utforma när det gäller hur din butik ser ut.

Oavsett om du väljer en e-handel byggare eller en webbplats byggare med e-handel funktionalitet, du’Vi har många val! Det beror på dina egna preferenser och omfattningen på ditt företag. Bläddra bland de bästa webbutikerna i vårt jämförelsediagram.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map