GoDaddy e-kereskedelmi áttekintés 2020 | 3.7 Csillagok


A legjobb

Legegyszerűbben használható


GoDaddy áttekintés

Összesített értékelés

4 csillag az 5-ből

Ki kell építenie online áruházát egy pillanat alatt? Nincs gyorsabb használható platform, mint a GoDaddy. Néhány egyszerű kérdés megválaszolása után a GoDaddy létrehozza az Ön webhelyét. Jellemzői nem rendelkeznek minőséggel, és a testreszabás egy kicsit korlátozott, de nem fogja megtalálni könnyebb módját az üzlet felállításához és működtetéséhez.

Hajrá apu’weboldal készítője, Webhelyek + Marketing, elősegítheti, hogy az e-kereskedelmi áruház gyorsan létrejöjjön és működjön. Ahogy a neve is sugallja, még marketingcsomaggal is rendelkezik, hogy segítsen vállalkozása növekedésében.

Az ADI (mesterséges tervezési intelligencia) használatával az elrendezés létrehozása, a termékek feltöltése és az értékesítés kezelése soha nem volt ilyen egyszerű!

Érvek és ellenérvek

Előnyök

 • A leggyorsabb és legegyszerűbb termék egy online áruház felépítéséhez, az ADI-nak köszönhetően
 • Több iparágat támogat, mint bármelyik versenytársa
 • Nagyszerű marketing eszközök e-mail kampányokhoz és teljesítmény-elemzéshez

Hátrányok

 • Néhány jellemzője hiányzik a többi e-kereskedelmi platform minőségétől és mélységétől
 • Tud’t nem értékesít termékeket közvetlenül a közösségi médián keresztül
 • Korlátozott kreatív irányítás az ADI használat miatt

A GoDaddy e-kereskedelem áttekintése

Mindig is akartam online eladni, de aggódtak’d túl nehéz lenne egy e-kereskedelmi áruház felállítása és működtetése? Gondolj újra.

A GoDaddy létrehozott egy weboldal-készítőt, amely weboldalt készít neked. Nem, jól hallottál minket, szó szerint az Ön weboldala készül!

Az ADI használatával, amely áttörést jelent a weboldal kialakításában, csupán annyit kell tennie, hogy válaszol néhány egyszerű kérdésre az üzlettel és a GoDaddy-vel kapcsolatban.’Terméke, a Webhelyek + Marketing, a többit fogja tenni.

Webhelyek + Marketing GoDaddy’frissített webhely-készítő, amelyet 2019. szeptemberében adtak ki, és izgalmas funkciókkal rendelkezik – különösen az online eladók számára!

godaddy online áruházA GoDaddy webhelyei + marketingépítője tökéletes vállalkozók és kisvállalkozások számára.

Ezek az új és továbbfejlesztett eszközök tartalmaznak egy csillogó új anyagot is marketingcsomag, jobb többcsatornás integrációk és GoDaddy Insight, amely testreszabott cselekvési tervet készít vállalkozása számára.

Igen forradalmi, de itt, a Webhely-készítő szakértőn a GoDaddy alá akarunk kerülni’A bőrét annak meghatározása érdekében, hogy milyen jó volt az online értékesítés.

Ezt saját szakértői elemzésünk és alapos tesztelésünk kombinációjával ítéljük meg.

Mi’elemeztem hat olyan területet, amelyek elengedhetetlenek saját online áruházuk létrehozásakor, így megmondhatjuk Önnek pontosan hogyan rakódik fel a GoDaddy e-kereskedelem mindegyikben.

De először is, ki a GoDaddy e-kereskedelem célja?

Ha te’Ha egy kis vállalkozás szeretne néhány terméket eladni, és gyorsan szüksége van egy weboldalra, akkor a GoDaddy tökéletes választás.

Ott’Jellemzői azonban vannak bizonyos korlátok között, így a globális léptékű nagyvállalatoknak jobban ki kell nézniük a Shopify vagy a BigCommerce kedvelőit..

GoDaddy áttekintés – Áttekintésünk a GoDaddy-ről mint webhely-készítőről

Shopify vs BigCommerce – Tudja meg a legfontosabb különbségeket a mai piacon a két legerősebb e-kereskedelmi termék között

Legjobb e-kereskedelmi platformok – hasonlítsa össze a Godaddy, a Shopify és a Bigcommerce terméket egy helyen

Milyen egyszerű a GoDaddy e-kereskedelem használata?

Az ADI működése miatt, Hajrá apu tökéletes kezdőknek, akiknek a webhely készítésében csak kevés vagy nincs tapasztalata.

Erre vonatkozó gondolatainkat alátámasztottuk, amikor néhány tesztet elvégeztünk, és arra késztettük a mindennapi embereket, hogy építsenek fel egy elektronikus áruházat a GoDaddy segítségével, mielőtt véleményüket megkérdezik..

A legfontosabb dolog, amit az emberek mondtak, az, hogy milyen egyszerű volt az indulás. Itt’s közvetlen idézet:

“én azt gondolta, hogy jó az, ahogyan elkezdenek téged. Ott’Bevezetés és néhány menü, ahol megtanulja, hogyan kell elvégezni a témát, és hogyan rendezheti az oldalrendeléseket, és mit szeretne a honlapon és a dolgokon..”

Valójában, miután összehasonlítottuk eredményeinket, A GoDaddy e-kereskedelem tűnt a legegyszerűbb terméknek, amelyet a verseny ellen használhat.

Hajrá apu’Különösen a fedélzeten történő beszállás folyamata erős. Ez alapján webhelyet fog létrehozni az Ön számára a ti válaszol a kérdéseire, majd megbeszélheti Önt webhelyének testreszabásáról és a termékek felvételéről.

Milyen értékesítési eszközöket és szolgáltatásokat kínálunk?

Általánosságban elmondható, hogy a GoDaddy az egyik legszélesebb eszközkészlet elérhető minden e-kereskedelmi weboldal készítőnél.

Olyan sok mindent beállíthat, vagy ellenőrizhet, hogy az online áruház kezelése viszonylag egyszerű folyamat legyen.

Nem’mindazonáltal mindent megvan. tudsz’t nem adhat el közvetlenül olyan sok csatornát, amennyit csak lehet a Shopify-ban vagy a BigCommerce-ban. A GoDaddy sem’S olyan magas színvonalú szolgáltatást nyújt, mint egy weboldal készítő, mint például a Squarespace – még mindig’Rengeteg egyéb érdeme van, amelyek jó választást jelentenek a kis üzletek számára.

GoDaddy e-kereskedelem irányítópultA GoDaddy-től’s Irányítópulton mindent kezelhet, kezdve az új termékek hozzáadásától az e-mail marketing kampányok létrehozásáig.

Szóval, hadd’lejöj hozzá, és megtudja, mi vagy te tud és tud’t a GoDaddy e-kereskedelemben.

Termékek, menedzsment és elemzés

A GoDaddy lehetővé teszi korlátlan mennyiségű termék eladását. Számos változatot is csatolhat a termékekhez: például, ha pólókat árusít, akkor csatolhatja mind a méret, mind a szín opciókat.

Emellett kapcsolatba léphet az ügyfelekkel, e-mail értesítéseket állíthat fel az elhagyott kocsikról és biztosíthatja webhelyét’vásárlók kuponkóddal.

A lapok megtartása a felhasználókon is könnyű. A GoDaddy beépített ügyfelek és bevételek nyomon követését, valamint készleteinek kezelését kínálja. A GoDaddy részeként’új intelligens tanulási rendszer, GoDaddy Insightt, részletes mutatókat is kap a bolt nyomon követésére’teljesítményét.

Az Etsy, az eBay és az Amazon piacon keresztül szeretne eladni? Nincs mit! A GoDaddy új funkciója a Marketplaces, amely lehetővé teszi termékek eladását az Amazon, az eBay, a Walmart, a Jet.com és más oldalakon.

A GoDaddy közvetlenül a GoCentral-fiókjáról kezeli a megrendeléseit, és a készleteket egy helyen szinkronizálja, függetlenül attól, hogy hol értékesítik termékeit.

Kifizetések, tranzakciós díjak és szállítás

A GoDaddy támogatja a világ legnagyobb fizetési processzorait. Választhat a PayPal, a Stripe és a Square közül.

A GoDaddy sem’t nem számít fel minden tranzakciós díjat. A hitelkártya-tranzakciók után fizetett összeg közvetlenül kapcsolódik magához a fizetési átjáróhoz, azaz átlagosan Önnek’A tranzakciónkénti szokásos 2,2% -ot + 0,30 USD-t számítják fel.

A szállítás szempontjából a GoDaddy közvetlenül együttműködik a UPS, a DHL és a Shippoo szállítmányozókkal. Ez utóbbi lehetővé teszi még a szállítási és a címkék kinyomtatását az ügyfelek számára.

A pénzügyeken maradni egy másik dolog, amit vigyázni kell, de köszönhetően a GoDaddy-nak’Az eszköz segítségével számlákat készíthet, küldhet és nyomon követhet – ez ismét elég fájdalmas folyamat.

Shopify áttekintés – It’A piacon a legjobb, mindenre kiterjedő e-kereskedelmi platformnak minősítették, de mennyire jó?

BigCommerce áttekintés – Vessen egy pillantást az egyik legnépszerűbb online áruházépítőre

GoDaddy e-kereskedelem ügyfél-elégedettség

Azt’Nem jó csak meghallgatni arról, hogy mit tehet a GoDaddy – olyan emberekről szeretne hallani, akik ténylegesen használták! Mit gondolnak a GoDaddy-ről? Elégedettek vele??

Mint mi’ve mondta, hogy egy online áruház felállítása volt az egyik legfontosabb dolog, amit az emberek szerettek a GoDaddy e-kereskedelem vonatkozásában kutatásunkban.

Egy másik szempont, amely sokat felmerült, a GoDaddy által kínált szolgáltatások száma. A platform megadja azokat a kis részleteket, amelyek az e-kereskedelmi webhelyet egyszerű és unalmassá változtatják izgalmassá és egyedivá.

“Olyan sok elem volt, amit létrehozhattam. Nagyon szeretem a lehetőséget, hogy más dolgok is legyenek, például képek, blog vagy ajánlások ott, ahol ez található’Nagyon nehéz volt ezt más platformon azonosítani.”

Online üzlet felépítése – Hasznos tippeink arról, hogyan lehet álmát valósággá változtatni

Hasonlítsa össze a legjobb e-kereskedelem-építőket odakint, és megtalálja az Ön igényeinek megfelelő egy csomagot

Mennyire jóak a téma minták?

Mielőtt beugrott, és elkezdené körülnézni a GoDaddy-t’s sablonjai, tudnia kell te nem’Az induláshoz valójában ki kell választania egy témát.

Ennek oka az, hogy a GoDaddy létrehoz egy webhelyet az Ön számára, vagyis kihagyhatja a webhely-készítő kézikönyvében a közös lépést, ahol számos iparág-specifikus sablon közül választhat..

Mégis, ha tradicionális akar lenni, akkor a GoDaddy felé fordulhat’s sablonkönyvtárát és böngészhet a rajzolataiban – ebből több mint 100!

godaddy témákA GoDaddynek nagyon kevés témája volt, de most már széles választékban is böngészhet a professzionális tervek között.

Ha egyszer’kiválasztott egyet, A GoDaddy eljuttatja a Webhelyek + Marketing szerkesztőbe így elkezdheti webhelyének létrehozását. Azt’Még mindig használom az ADI-t, és bejelentkezve megbizonyosodunk róla’kiválasztotta a releváns ipart.

godaddy témaszerkesztőA GoDaddy az ADI használatával hozza létre webhelyét, így nem’az induláshoz nem kell választania egy témát – bárha megteheti, ha akar!

Hajrá apu’A tervezési algoritmus azt jelenti, hogy támogatni tudja több mint 1500 különféle iparág.

Miután a GoDaddy megtervezte webhelyét, lehetőséget ad választani 20 különböző stílus közül Theme Customizer, anélkül, hogy elveszítené tartalmát.

Ezek különféle stílusok, és megváltoztatják webhelyének elrendezését, így átválthat, mielőtt elrendezné egy olyan mintát, amely’neked igaz.

GoDaddy témákA GoDaddy ADI gyorsan létrehozza webhelyét, és ragadtatni fog az eredményekről

Ráadásul az összes GoDaddy’A témák mobil érzékenyek. A kisebb képernyőn még láthatja, hogy néz ki a témája ‘Előnézet’ mód.

Csak mi vagyunk’d azt mondom, ha te’olyan online boltot keres, ahol bármit bárhova áthelyezhet, bárhová is, ez nem’t a terméket az Ön számára.

A GoDaddy ragaszkodik a bevált gyakorlatok megtervezéséhez, ami azt jelenti, hogy korlátozza a lehetőségeket és lehetőségeket’t oldalakra tegye a dolgokat. Ha nagyobb szintű tervezésre van szüksége, akkor nézzen meg a Wix-ben, amely teljes szabadságot ad a dolgok mozgatásához’tartalma.

‘De mi van, ha meggondolom magam és egy másik témát akarok valahol a sorban?’ Ne félj, a GoDaddy ezt is fedezi.

A témaválasztást bármikor megváltoztathatja. A GoDaddy automatikusan feltölti és újraformázza termékeit és tartalmát az új kialakításra.

Ó, és ne!’Ne aggódjon: a színfalak mögött egy új mintával játszhat, anélkül, hogy ez befolyásolná azt, amit a felhasználók látnak, amíg meg nem üt ‘közzétesz’.

GoDaddy e-kereskedelem súgó és támogatás

A GoDaddy számos módon kínál e-kereskedelem támogatást. Van egy 24/7 telefonvonal; élő chat támogatás; amely általában legfeljebb 2 percen belül válaszol; és egy dedikált Twitter-fiókot a kérdések és kérdések megválaszolásához.

Mint a legtöbb weboldal-készítőnek, a GoDaddy-nek is van saját tudásbázisa, ahol kérdéseket írhat be, hasonlóan egy keresőmotorhoz, és azonnali, hasznos eredményeket kaphat..

Mi’d ajánlom, ha a keresési eredmények nem szükségesek’t egyeztesse a kérdését az élő csevegés vagy telefonos támogatás segítségével. Ez reagál, és naprakész információkat nyújt Önnek.

Hajrá apu’A támogatási szolgáltatások nagyrészt egyértelműek és tömörek. Bár nem’t rengeteg módot kínál Önnek, hogy segítséget kérjen’s még több, mint elegendő ahhoz, hogy megkapja a szükséges támogatást.

8

GoDaddy e-kereskedelmi árképzés – jó ár-érték arány?

A GoDaddynek csak egy ára van, amely lehetővé teszi online értékesítést, azaz az ‘E-kereskedelmi terv’ havonta 25 USD (évente számlázva). Eredeti név, igaz?

Ezzel te’Mindent megkapok’s ebben az értékelésben elfogadható áron – kedves és egyszerű.

A GoDaddy egy hónapos ingyenes próbaverziót is kínál, amely lehetővé teszi ‘próbálja meg vásárlás előtt’. Ez igazán hasznos, ha meg szeretné tudni, hogy mi az egész zavar, mielőtt egy szép fillért költene!

Ami az árat illeti, az’Az egyik legolcsóbb lehetőség az e-kereskedelem területén.

Az ár tartalmazza a GoDaddy-t’legújabb kiegészítése a szolgáltatások listájának – GoDaddy Insight, amely Insight-pontszámot nyújt Önnek, amely összehasonlítja a webhelyet másokkal, és testreszabott cselekvési tervet nyújt vállalkozása növekedéséhez.

Ez GoDaddy’legkiemelkedőbb tulajdonsága, az ADI szerkesztő mellett, de vannak még olyan építők is, akik még több ütést kapnak a dolgodért. A GoDaddy nem rendelkezik valódi minőséggel funkcióihoz és alkalmazásaihoz, összehasonlítva az e-kereskedelem óriásaival, mint például a Shopify és a BigCommerce, ami megakadályozhatja, hogy az üzleti vállalkozást méretezze.

Ennek ellenére a GoDaddy sokkal többet biztosít Önnek ahhoz, hogy egy kicsi és közepes méretű vállalkozás jól működjön.

GoDaddy e-kereskedelem áttekintés: A döntés

Mivel egyre több weboldal-készítő fordult az ADI megközelítés felé, a GoDaddy jóval meghaladja a tendenciát.

A platform nagyszerű kiindulási alapot kínál a kezdőknek, és rendelkezik az összes szükséges funkcióval, amelyek szükségesek az online áruház zökkenőmentes és hatékony működtetéséhez. köszönhetően az új marketing csomagnak.

Amellett, hogy könnyen használható, a GoDaddy viszonylag olcsó, és sok munkát végzett az általa kínált mintákkal, hogy a Wix és a Squarespace kedveiben megalapozott legyen..

A GoDaddy a világ legnagyobb domain-nyilvántartója, azaz a gyilkos domain név kiválasztása és összekapcsolása szellővé válik.

A hátránya az alkalmazások és funkciók hiányzik igazi mélység szükséges ahhoz, hogy vállalkozását nemzeti vagy akár globális magasságokba méretezzék.

Egy másik kérdés a kapott kreatív irányítás szintje. Ha teljes szabadságot szeretne, hogy mi történjen az Ön webhelyén, mi’d javasoljuk, hogy itt nézze meg a Wix e-kereskedelem áttekintését.

Mindent egybevetve, A GoDaddy ideális minden olyan egyéni vagy kisvállalkozás számára, amely online értékesítést szeretne végezni, és amelynek gyorsan fel kell keresnie egy weboldalt.

GoDaddy e-kereskedelem GYIK

Miért kellene egy nem e-kereskedelemspecifikus webhely-készítőt használni??

Néhány weboldal-készítő rendelkezik e-kereskedelmi funkciókkal, míg mások kifejezetten az e-kereskedelemhez vannak kialakítva. A GoDaddy volt az előbbi.

Ez utóbbiakat, ideértve a Shopify és a BigCommerce termékeket, általában olyan nagyvállalatok számára tervezték, akiknek ömlesztett formában kell eladniuk és igazán hatékony elemző és kezelő eszközökre van szükségük.

Ha ez nem’Ön, akkor a GoDaddy többet kínál, mint amennyi kielégíti az Ön igényeit. te’A weboldal általános kialakításával kapcsolatban többet fogunk mondani!

Milyen marketing támogatást nyújt a GoDaddy?

A GoDaddy lehetővé teszi testreszabott e-mail marketing kampányok futtatását. Választhat számos előre elkészített e-mail sablonból, feltöltheti azokat tartalmával, és tömegesen küldheti el előfizetőinek..

Ha te’Ha nem biztos benne, hogyan kezdje el, a GoDaddy számos hasznos útmutatót tartalmaz, amelyek naprakészek és ismertetik a hatékony e-mail marketing kampány lefolytatásának folyamatát..

Ezután nyomon követheti az e-mail kampány teljesítményét a GoDaddy segítségével’analitika. Az irányítópulton keresztül elérhető az az adat, amely megkapta az e-mailt, hányan nyitották meg és hányan tett intézkedést..

Ha egy lépéssel tovább akar lépni, fizethet egy havi kiegészítőért, amely automatikusan kiáltásokat generál az Ön számára.

Hogyan segíti a GoDaddy a termékeimet??

Természetesen a SEO varázslatán keresztül (Search Engine Optimization)!

A GoDaddy egy nagyszerű, beépített SEO reflektorfényberendezést kínál (közvetlenül a kirakaton elérhető). Itt tanácsokat ad a termék- / vállalati leírásokkal kapcsolatban, és ebből nyújt javasolt keresési kifejezéseket.

Ezen felül bemutatja, hogyan kell ezt bemutatni a Google-ban és más keresőmotorokban. A GoDaddy további szolgáltatást kínál további 4,99 USD-ért havonta, ahol figyeli és kezeli az összes webhelyet’keresési optimalizálása.

A Website Builder Expert célja, hogy őszinte adatokat szolgáltasson az Ön számára. Hogy’Ezért végezzük el saját kutatásainkat, és közvetlen, személyes betekintést szerezzünk. A cikk elemzései és grafikái hiteles forrásokon alapulnak, amelyeket házon belüli szakértőink kölcsönösen hitelesítettek. Nagyon gondoskodunk arról, hogy a közzétett információk megbízhatóak és pontosak legyenek. A WBE azonban nem vállal felelősséget a felhasználók, a kutatás résztvevői vagy más szervezetek által nekünk szolgáltatott információk pontatlanságáért.

Felhívjuk figyelmét, hogy a cikkben szereplő információk csak általános tájékoztatási célokat szolgálnak. Mi’örömmel válaszolunk a cikkkel és az azt támogató kutatással kapcsolatos kérdéseire. További információ itt olvasható, további információkért kérjük, vegye fel a kapcsolatot a Webhely készítő szakértőjével közvetlenül e-mailben a következő címen: .

Ez az útmutató hasznosnak bizonyult?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map