Hogyan állítson be egy négyzet alakú áruházat a Shopify widget használatával

A Squarespace Shopify widget“Hogyan állíthatom be az e-kereskedelem áruházát a Squarespace-rel a Stripe használata nélkül?” Ez sok olvasónk gyakran feltett kérdése.


Miért?

Nos, néhány felhasználó számára a Squarespace Commerce alapvető kihívása az, hogy a Squarespace szorosan integrálódjon a Stripe-vel, a fizetési átjáró-processzorral, annak platformjába..

Tehát a Squarespace felhasználóként az online áruház felépítése során az egyetlen lehetőség a Stripe használata fizetési processzorként (legalábbis jelenleg).

Míg a Stripe nagyon jó fizetési processzor (don’Ne aggódjon – a Squarespace szorosan integrálta a Stripe-t a weboldal készítőjébe, így nem kell’nem kell megérintnie a kódokat a Squarespace webhely konfigurálásához), szolgáltatásukat a világ sok országában nem kínálják. Jelenleg csak 34 országban érhetők el, köztük az Egyesült Államokban, Kanadában, Franciaországban, Németországban, Spanyolországban és az Egyesült Királyságban.

Béta teszteléssel rendelkeznek más országokban, például Brazíliában és Indiában.

Tehát ha nem él a felsorolt ​​országok egyikében, akkor nyert’nem tudja használni a Squarespace-t az online áruház működtetéséhez. Legalább nem Stripe-vel.

Itt megtekintheti a csíkos országok frissített listáját.

Tehát, ha tudsz’t vagy don’nem szeretné használni a Stripe-t, milyen más lehetőségei vannak?

HASZNÁLHATOK HASZNÁLATI SQUARESPACE-t egy online áruház felépítéséhez, szalagok nélkül?

Néhány fő ok miatt érdemes feltenni ezt a kérdést:

  1. Olyan országban élsz, ahol nincs Stripe’t ott elérhető, de a Squarespace-t a tervező online áruházsablonok és felhasználóbarát értékesítési eszközök miatt szeretné használni.
  2. Tetszik a Squarespace, de te Don’nem akarjuk használni a Csíkot mivel már van más fizetési processzora (például a PayPal).
  3. Neked van sok termék kezelhető (például 30 vagy több, vagy akár több száz), és sokkal hatékonyabb e-kereskedelmi eszközökre van szüksége, amelyeket a Squarespace jelenleg nem kínál..

A kérdések bármelyikére a válasz: “Igen”, aztán te’Örülök, hogy tudom, hogy a Stripe-től eltérő fizetési átjáró-lehetőségeket is használhat.

Ennek egyik jó módja az, ha a Shopify widgetet integrálja a Squarespace webhelyre.

Most vannak előnyei és hátrányai ennek, amelyet később ebben a cikkben tárgyalok.

MI A VÁSÁRLÓ WIDGET (VAGY VEGYEN GOMBOT)?

Ha menedék van’nem hallott róla Shopify korábban ez az egyik legjobb piacon elérhető online áruházépítő.

Ha feliratkozik velük a fiókra, akkor lehetősége nyílik a számukra történő használatra Shopify widget (vagy Buy gomb) amely alapvetően lehetővé teszi a termékek vagy akár a teljes Shopify áruház beágyazását egy másik weboldalra (például egy Squarespace webhelyre).

A Squarespace shopify vásárlás gomb - beágyaz gomb

A Shopify nagyon erős és rugalmas online áruházépítő, és jelenleg lehetővé teszi több mint 70 különféle fizetési átjáróhoz történő csatlakozást (szemben a Squarespace-rel, amely csak 1 lehetőséget kínál).

Tehát szinte nem’Nem számít, hol él a világ minden tájáról, vagy ha már van preferált fizetési processzora (az nem’t Stripe), akkor a Squarespace segítségével felépítheti weboldalát, és becsavarhatja a Shopify Buy gombot a bolt elindításához..

Többé nem kell csak a Stripe használatára korlátozódnia, hogy az e-kereskedelmi áruházát a Squarespace-en táplálja.

HOGYAN HOZZÁADOTT VÁSÁRLÁSI GOMBOT VÁSÁRLJON A VEZETÉKEN?

A Shopify termékek vagy az egész Shopify áruház behelyezése a Squarespace webhelyre’t egyáltalán nem kihívást jelent.

Nyilvánvalóan van egy Squarespace fiók. Most regisztrálnia kell a Shopify-fiókot. Miután ezt megtette, el kell mennie a Shopify Buy gombra az App Store-ban, és meg kell szereznie az ingyenesen használható alkalmazást..

A Squarespace shopify vásárlás gombra

Ezután állítsa be termékeit a Shopify-ban (például töltse fel képeit, leírásait, termékváltozatait, árazását stb.).

Ezután be kell állítania a választott fizetési processzort a Shopify-n belül. Ismét már nem ragadt be a Stripe, és több különféle fizetési feldolgozó közül választhat.

Most készen áll arra, hogy beágyazza termékeit vagy tárolja a Squarespace-be.

A Shopify Buy Button alkalmazás által készített kódrészletet készít neked, és ezt a kódot be kell másolnia és be kell illesztenie a Squarespace fiókjába. Azt’Nem olyan bonyolult, mint amilyennek hangzik.

A Squarespace shopify vásárlás gomb - beágyazási kód

Alapvetően a “Kódbefecskendezés” eszköz a Négyzetből a “injekciót” a Shopify Buy Button kódok a Squarespace webhelyre.

Előnyei és hátrányai a SHOPIFY vásárlás gombjának használatához egy négyzet weboldalon

A Shopify Buy Button és a Squarespace használatának előnyei elég egyértelműek:

  • További fizetési lehetőségek (nem korlátozódik a Stripe használatára)
  • Sok termék könnyebb kezelése, mivel a Shopify tiszta, kereskedelem-központú platform

A Shopify Buy Button használatának néhány hátránya a következő:

  • A nap végén, még mindig olyan hasznos, mint a Buy Button nem “mag” a Négyzetbe. Bármikor integrálhat két különböző platformot’soha “ideál”. Ez nem azt jelenti, hogy nem’t jól működnek együtt, mivel a Squarespace és a Shopify világszínvonalú platformok. Azt’Ugyanúgy, mint egy autó módosítása olyan alkatrészekkel, amelyek nem eredetileg a gyártótól származnak. Azt’soha “ideál”, de jól fog működni.
  • Ha a Shopify szolgáltatást használja online áruházának a Squarespace bekapcsolására, Ön nyert’nem tudja használni a Squarespace-ből kapott integrált értékesítési eszközök némelyikét, mint például a valós idejű szállítási költségbecslő. Használhatja azonban a Shopify alkalmazást’saját integrált kereskedelmi eszközei, amelyek vitathatatlanul még erősebbek, mint a Squarespace’s.
  • Önnek külön Shopify-fiókot kell regisztrálnia, amely minimálisan havi 14 dollár a kezdőtervéért. Ezt a költséget ellensúlyozhatja, ha nem kell regisztrálnia a Squarespace-re’s Kereskedelmi terv (26 dollár / hónap), és csak válassza a Személyes terv (8 dollár / hónap) vagy az üzleti terv (18 dollár / hó) közül. Ez havonta 18, illetve 8 dollárt takaríthat meg, ami lehetőséget ad a Shopify használatára’hatékony kereskedelmi eszközök.

KÖVETKEZTETÉS – A VÁSÁRLÁS GOMBjának HASZNÁLATA HASZNÁLATI SZŰRŐVEL

Ez az útmutató hasznosnak bizonyult?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me