Weebly e-kereskedelem áttekintés 7 legfontosabb dolog, amit tudnia kell


A legjobb

Nézni


Összesített értékelés

4 csillag az 5-ből

A Weebly e-kereskedelem szilárd választás egy funkcionális online áruház felépítéséhez – ésszerű árainak és jó tulajdonságainak köszönhetően elképesztő értéket érhet el pénzének az e-kereskedelmi terveivel. Nagyon könnyű használni, és rengeteg extra funkcióval, például bloggal rendelkezik, ami azt jelenti, hogy jól lekerekített boltot hozhat létre.

Mik a Weebly e-kereskedelem előnyei és hátrányai??

Előnyök

 • Nagyszerű kiegészítő funkciókat kínál, például a blogszerző eszközöket
 • Könnyen kezelhető, így jó választás a kezdők számára
 • Legjobb ár-érték arány bármely e-kereskedelem-építőtől
 • Lehetővé teszi termékeinek eladását az ingyenes terv szerint

Hátrányok

 • Korlátozott kijelentkezési lehetőségek, például’t testreszabhatja a kijelentkezési oldalt
 • Hiányoznak a nagy adatszolgáltatók, például a készletgazdálkodás, ezért nem alkalmasak nagyvállalatok számára
 • Mindegy’t nem engedi, hogy több csatornán értékesítsen, mint például a Facebook és az Instagram

A Weebly e-kereskedelem áttekintése

Weebly az egyik legjobb piacon lévő drag-and-drop weboldal-építő.

Nem csak rengeteg lehetőség áll rendelkezésre, hanem a Weebly eCommerce is az egyik legegyszerűbb platform, amelyet saját online áruházának felépítéséhez használhat..

Mi’kutatott és tesztelt a Weebly e-kereskedelemben. Tehát mi’Nagyon jó helyzetben van, hogy pontosan megmondja, mi az’képes-e és megéri-e a befektetés.

Mi’Megvizsgálunk néhány, a Weebly által kínált online áruház funkciót, és hogyan segíthetnek Önnek üzleti növekedésében, ha online termékeket árusít..

A Weeblynek négy árképzési terve van, és ezek mindegyike kissé eltér az e-kereskedelem kínálatában. Mi’Áttekintem ezeket a terveket, hogy segítsen felmérni, mit kap az egyes tervekért cserébe.

Összességében, amit te’Megállapíthatjuk, hogy a tiszta online áruházépítőkön kívül, mint például a Shopify vagy a Bigcommerce (amelyek mindkettő pusztán azért szól, hogy segítse az embereket az online áruházak építésében), Weebly’Az e-kereskedelem platform az egyik jobb elérhető weboldal-készítők között.

Célunk, hogy felhatalmazza a kisebb kereskedőket ugyanolyan fizetési tapasztalatokra, mint az Amazon. enged’eszközöket ad nekik a hatékony versenyhez. – David Rusenko, Weebly vezérigazgató & Társalapító

Ha hatékonyabb e-kereskedelmi lehetőségekre van szüksége, olvassa el az online áruház-építők összehasonlító diagramját vagy a legjobb e-kereskedelmi platformokról szóló cikket.

Könnyű használat – Mennyire könnyű használni?

Az emberek az e-kereskedelem weboldal-készítőit használják, mert szeretnék ellenőrizni saját online áruházukat. Azt’Ez is olcsóbb alternatíva annak, ha azt az Ön számára tervezték, és azt jelenti, hogy bármikor frissítheti a webhelyet.

Azt’Ezért létfontosságú, hogy fektessen be egy e-kereskedelmi webhely-készítőbe’s könnyen használható. De hogy tudsz? igazán mondd el, milyen könnyű’leszek? Nos, ne félj! Mi’kimentünk és kipróbáltuk a Weebly-t mindennapi emberekkel, hogy megtudjuk pontosan milyen könnyű te találtam.

Összességében a Weebly e-kereskedelem az egyik legegyszerűbben használható online áruházépítő. Az embereknek különösen tetszett a drag-and-drop szerkesztő, valamint a jól strukturált termékleltár.

Íme néhány gondolat:

“Tetszett, hogy mennyire könnyű elemeket húzni az oldalra, és hogy könnyen meg tudja határozni, milyen lehetőségeket kínál, a navigációs sávja egyértelmű.”

“hozzáadása termékek egyszerűek voltak, szó szerint írja be az elemet’nevét, adjon hozzá árat és termékleírást. Ha színes változatot adunk hozzá, mondjuk, hogy hozzátok kék, akkor megjelenik egy kis kék doboz, amely annyira kielégítő.”

Weebly áttekintés – olvassa el az összes Weebly-t’a nem e-kereskedelem jellemzői és az’neked igaz.

A legjobb ingyenes e-kereskedelmi platformok – olcsó módon keresi online áruházát? Nézze meg a listánkat

Termék-, kirakat- és kategóriaoldalak

A) Termékoldalak

Az egyik legfontosabb dolog, amely kiemeli a Weebly e-kereskedelmet, az, hogy lehetővé teszik önálló, dedikált termékoldalak létrehozását minden termékéhez.

i. Termékképek

Ezekre a termékoldalakra több képet illeszthet be, a főképet és a “Részképek” a fő kép alatt egy galériában, ahol a vásárlók rákattinthatnak.

Ha az egérmutatót a főkép fölé viszi, megjelenik a kép nagyított változata, amely lehetővé teszi a leendő vásárlók számára, hogy részletesen megtekintsék az Ön termékét. Ennek a szolgáltatásnak a teljes tapasztalata nagyon sima és nagyon jól működik.

weebly termék zoom

(ii) Több termékváltozat

A Weebly lehetővé teszi a termékváltozatok teljes ellenőrzése, hogy ügyfelei választhassanak ugyanazon termék különféle változatai közül. Testreszabhatja ezt a Weebly Szerkesztő programban, és több termékopciót adhat hozzá az ügyfelek számára.

weebly termékopciók

Gyakori példa például arra, hogy valaki nagy, zöld, galléros inget vásárolhat. A Weebly teljes ellenőrzést nyújt a termékek variációinak (méret, szín, típus) megjelenítéséhez, ami véleményünk szerint egy nagyon erős és rugalmas szolgáltatás.

A példa, hogy mi’a fenti (szín és méret) csak példa. Beállíthat bármilyen termékváltozatot, amely megfelel az Ön igényeinek.

weebly termékválaszték

Ön után’konfigurálta a saját termékopcióit, ezek megjelennek a termékoldalán, így az ügyfelek kiválaszthatják, hogy melyik változatot akarnak tőled vásárolni.

Ez a Weebly e-kereskedelem funkció nagy rugalmasságot biztosít az online áruház működtetéséhez.

(iii) Értékesítési lehetőség, termékleírás és társadalmi megosztás

Weebly ad neked értékesítési lehetőség, amely megjeleníti a kedvezményes árat az áthúzott rendes ár mellett. Ez egy nagyon hatékony taktika az emberek felhívására’szereti az eladásokat, és a Weebly megadja ezt a megjelenítési lehetőséget.

weebly termékoldal

Felveheti sajátját is egyedi termékleírás a termékalapján, és lehetősége van néhány alapvető stílusstílusra, például félkövér, aláhúzott, dőlt betűvel, valamint numerikus vagy felsorolt ​​pontok beszúrására. Egy vonzó termékleírás kidolgozása valóban segíthet további termékek eladásában.

A Weebly szintén engedélyezte társadalmi megosztás gombok minden termékoldalon, így a fájdalom és a vásárlók számára nagyon könnyű megosztani termékeit barátaival és családtagjaival a szociális hálózati fiókjaikon keresztül. Csak rá kell kattintaniuk az egyik gombra, és a termék meg lesz osztva. Ez egy nagyon hatékony módszer termékkínálatának kibővítésére, és ez a szolgáltatás ingyenes a Weebly e-kereskedelemben.

(iv) Drag and Drop Zones

Közvetlenül a fő kép és a termékváltozat-vezérlők alatt van egy teljes drag and drop zóna, ahol különféle Weebly elemeket illeszthet ebbe a területbe, például több szöveges leírás, diavetítés, képgaléria, térképek, videók, kapcsolattartási űrlapok stb..

Ez lehetővé teszi további részletek hozzáadását a termékekhez, vagy akár termékvideók megjelenítését is, amelyek nagyon hatékony módon vonzzák be a vásárlókat a vásárlás meggyőzésébe..

B) Kirakat oldal

A Weebly egyik kedvező lehetősége az, hogy beilleszt egy Storefront oldalt, ahol kiválaszthatja, hogy mely termékeket jelenítse meg ezen az oldalon..

Ez lehetővé teszi jelölje ki a kiválasztott termékeket, hogy bemutassa a vásárlóinak, amelyek különösen hasznosak a legjobb eladók, szezonális termékek vagy promóciós értékesítések kiemelésében. Vásárlói bármelyikre kattinthatnak, hogy a termékoldalra lépjenek. Nagyon hatékony módszer arra, hogy a vásárlókat a megfelelő termékoldalakra irányítsa.

weebly kirakat

C) Kategória oldalak

A Weebly lehetővé teszi osztályozhatja termékeit különböző kategóriákba így vásárlói elkezdhetik szűkíteni a keresést, hogy elérjék azt, amit látni akarnak.

Létrehozhat több kategóriát, és kiválaszthatja, hogy melyik terméket illessze be az egyes kategóriákba.

weebly kategória oldal

Teljesen integrált kosár

Amikor bekapcsolja az e-kereskedelmi funkciót a Weebly-ben, egy bevásárlókosár menüelem megjelenik a menüsoron, és jelzi a vásárlóknak, hogy hány termékszámot helyeztek be a kosárba.

A kifizetési folyamaton keresztül a vásárlók az üzletben maradnak, amikor kitölti az információkat, miközben a Megrendelés-összefoglaló ugyanazon az oldalon jelenik meg, hogy emlékeztessék számukra, hogy mit fognak vásárolni..

Ha frissít a Weebly-re’üzleti vagy teljesítménytervek (az árakról további részletek az alábbiakban találhatók), a teljes folyamat az egyéni domain név alatt lesz. Ha úgy dönt, hogy nem frissíti ezeket a konkrét terveket, akkor a fizetési folyamat, annak ellenére, hogy ugyanúgy stílusú, mint a webhely többi része (annak érdekében, hogy vásárlóinak következetes tapasztalata legyen), Weebly altartományt fog használni.

Például, ha üzleti vagy teljesítményterveket használ, akkor a fizetési oldalon az URL a következőképpen olvasható (példa):

www.yourdomain.com/checkout (“yourdomain.com” csak a saját egyéni domain lesz)

Ha úgy dönt, hogy nem használja a Business vagy a Performance sávokat, a fizetési oldal URL-je a következő lesz:

youraccount.checkout.weebly.com (“fiókja” csak a Weebly fiókod neve)

Weebly e-kereskedelem - Bevásárló kosár

Tehát ha feliratkozik a Weebly-re’s Üzleti vagy teljesítménytervek alapján a vásárlók nem fogják tudni, hogy webhelyét a Weebly üzemelteti, és teljes ellenőrzést gyakorol a márkanév és a pénztár élménye felett – vásárlóit megnyugtatja az a tény, hogy még mindig az Ön webhelyén vannak, és nem máshová irányítják őket.

Ez egy fontos szempont, amelyet figyelembe kell venni, mivel amikor a vásárlók készen állnak a vásárlásra, minimalizálni kell az esetleges bizonytalanságot, ha esetleg egy ismeretlen URL-re irányítják őket, például youraccount.checkout.weebly.com

Általában, ha van online áruház, és pénzügyi tranzakciókat (termékek értékesítését) kíván végezni a saját domain nevével, akkor SSL tanúsítványt kell vásárolnia (amely biztosítja a bevásárló kosarat – ez a különbség a látás között “HTTP” domain név előtt (nem biztonságos) szemben “HTTPS” (Rögzítve))

Az SSL-tanúsítvány általában évente 70 dollárt vagy annál többet fizet (forrás: GoDaddy.com). A Weebly minden prémium e-kereskedelmi tervében standardként tartalmaz SSL tanúsítványt.

Fizetési lehetőségek

Mivel a Weebly a fizetési feldolgozó, a Square tulajdonában van, ez iránt specializálódott. Weebly’A telepítési folyamat mind beépített, tehát az induláshoz csak néhány kattintás szükséges.

A Weebly három különféle vezető fizetési processzor közül választhat:

 1. PayPal
 2. Csík
 3. Négyzet

weebly fizetési lehetőségek

(i) PayPal (Weebly Business vagy Performance terveket igényel – további információt lásd alább)

A PayPal magától értetődik, valószínűleg a legismertebb fizetési processzor. Ezek használata bizalom érzetet kölcsönöz vásárlóinak a PayPal miatt’márka. Ez egy alapvető lehetőség, amelyet minden weboldal-készítő biztosít.

A PayPal egyik hátránya (néhány embernél) az, hogy a vásárlás végleges visszaigazolásakor a vásárlóknak valóban el kell hagyniuk a Weebly webhelyet a fizetés kifizetéséhez..

(ii) Csík (Minden Weebly tervhez használható)

A Stripe egy gyorsan növekvő fizetési folyamat, amely lehetővé teszi, hogy pénzt közvetlenül a bankszámlájára helyezzen el. A Stripe-fiók jelentkezési folyamata gyors és fájdalommentes, tehát egy nap alatt felállhat és futhat.

A teljes kijelentkezés folyamata, az elejétől a végéig, a vásárlók egész idő alatt a webhelyen maradnak, és a pénztár-kosár a saját bevásárlókosárának van nevezve. Ez elősegíti a márkanév megőrzését és a vásárlók átirányítását egy másik webhelyre.

A pénz közvetlenül a bankszámlájára történő átutalása 7 napig tart, elsősorban azért, mert a Stripe-nek tartalékot kell tartalmaznia arra az esetre, ha ügyfeleinek bármilyen panasza vagy visszatérítése van. Hasonlóképpen, ha pénzt kellett volna kivonnia a PayPal-tól a bankszámlájára, a feldolgozáshoz 5-7 munkanapot is igénybe vesz.

A cikk áttekintése idején azonban a Stripe nem elérhető a világ minden országában. Az Egyesült Államok, Kanada, Ausztrália, néhány európai ország és néhány ázsiai ország kereskedői számára elérhetők .

Földrajzilag bővülnek, de ezen országokon kívüli kereskedőknek a PayPal vagy az Authorize.net szolgáltatást kell használniuk (korlátozott – lásd alább). Ide kattintva megtekintheti a Stripe elérhető frissítéseit.

Az egyértelműség kedvéért továbbra is eladhat nemzetközi ügyfeleknek, csak az említett országokban kell tartózkodnia, hogy a Stripe felhasználható legyen üzletéhez..

(iii) Négyzet (Weebly Business vagy Performance terveket igényel – további információt lásd alább)

A Square egy nagyon gyorsan növekvő fizetési processzor, aki a Weebly tulajdonosa. Valószínűleg ismeri őket, mint egy hitelkártya-feldolgozót, amely bekapcsol egy okostelefonba, így az emberek fizethetnek mobiltelefonjukkal (így személyesen is elfogadhatják a fizetéseket).

Pénzösszegeit 1-2 munkanapon belül helyezzük el bankszámlájára, ami sokkal gyorsabb, mint a Stripe.

Csakúgy, mint a Stripe, az ügyfelek’ A teljes fizetési folyamat az elejétől a végéig az Ön webhelyén marad, és a saját bevásárlókosárának nevezik.

Jelenleg az Square használatához kereskedőnek kell lennie az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban, Kanadában, Ausztráliában vagy Japánban. De továbbra is eladhat nemzetközi ügyfeleknek, csak az említett országokban kell tartózkodnia.

Weebly árképzés – vessünk egy pillantást a Weebly részletes elemzésére’árazási tervei

A legjobb ingyenes e-kereskedelmi szoftver – olvassa el cikkünket ingyenes, fejlett e-kereskedelmi platformon

Egyéb Weebly e-kereskedelmi szolgáltatások

A Weeblytől más praktikus és rugalmas e-kereskedelmi eszközök is elérhetők:

(i) Mobilra kész (minden tervhez elérhető)

A Weebly beépített egy mobil bevásárlókosárba minden webhelyükhöz, amely mobil eszközökön jelenik meg, így a vásárlók telefonjukról vagy táblagépükről is vásárolhatnak, ha úgy döntenek. A pénztár folyamata szintén biztonságos (mint fentebb említettük). Így’Örülök, hogy Weebly gondoskodott erről, mivel a mobil vásárlás hatalmas növekvő trend.

A Weeblynek iPhone vagy Android mobil alkalmazásai is vannak, így útközben bármikor figyelemmel kísérheti és frissítheti online áruházát. Felvehet új termékeket, fényképeket, leírásokat, termékváltozatokat / -opciókat és frissítheti az árakat, ha távol van a számítógéptől. Azonnal értesítést is kaphat telefonjára, amikor valaki tőled vásárol valamit!

(ii) Szűrt termékkeresés (elérhető a Weebly Pro, az üzleti és a teljesítmény-terv felhasználók számára)

Weebly’A szűrt termékkeresés lehetővé teszi a vásárlók számára, hogy gyorsan megtalálják a legrelevánsabb termékeket. Kereshet a termékek szűrésével olyan attribútumok alapján, mint az ár, a szín vagy az Ön által beállított bármilyen termékváltozat (lásd a fenti termékváltozatással kapcsolatos részletes megbeszélést fent).

Minél gyorsabban tud segíteni az ügyfeleknek a kívánt termékhez jutni, annál nagyobb valószínűséggel vásárolnak tőled. Ez a Weebly szolgáltatás, ha helyesen használja, elősegítheti eladásainak növekedését.

(iii) Rugalmas szállítási lehetőségek (elérhető az üzleti és a teljesítmény-terv felhasználók számára)

Ha feliratkozik az üzleti vagy a teljesítménytervekre, lehetősége van finoman beállítani a szállítási díjakat az ár, súly alapján, valamint meghatározni a szállítmányozókat (pl. UPS, USPS, Fedex) és a szállítási határidőt (földi, 3 napos, éjszakai ).

A szállítási díjakat a földrajzi helyek alapján módosíthatja, és alrégiókba oszthatja, például állam vagy tartomány szerint.

Külön szállítást is kínálhat egyes megrendeléseknél.

(iv) Részletes adóellenőrzés (elérhető az üzleti és a teljesítmény-terv felhasználók számára)

Don’ne felejtsük el az adókat! A Weebly segítségével biztosítják és fenntartják a jelenlegi városi, állami és tartományi adómértékeket az Egyesült Államok és Kanada számára.

Ha az Egyesült Államokban található, akkor még van egy automatikus adószámolója, amely elvégzi az összes nehéz emelőt az Ön számára. Csak be kell írnia egy amerikai címet, és a vonatkozó adókat mind kiszámítja Önnek. Hogy’nagyon praktikus!

Ha az Egyesült Államokon vagy Kanadán kívül tartózkodik, akkor rugalmasan meghatározhatja saját adómértékeit.

v. Készletkövetés & vezetés (elérhető az üzleti és a teljesítmény-terv felhasználók számára)

Megjelenítheti és nyomon követheti az egyes termékek készletkészletét. De ha megmutatja, hogy termékenként hány egység marad rendelkezésre, tudathatja vevőit, ha még mindig van sok termék raktáron, vagy átmenetileg nincs raktáron.

(vi) Digitális termékek eladása (elérhető az üzleti és a teljesítmény-terv felhasználók számára)

Ha digitális termékeket (e-könyveket, zenét, szoftvert vagy más nem fizikai termékeket) értékesít, a Weebly eCommerce lehetővé teszi ezt..

Digitális termékfájljait biztonságos linkkel e-mailben kézbesítik, így az ügyfelek így tölthetik le vásárlásaikat.

(vii) Termékek importálása az Etsy-ből, a Shopify-ból vagy a CSV File-ból (minden tervhez elérhető)

A Weebly megkönnyítette a termékek külső importálását (akár Etsy-ből, a Shopify-ból, akár egy CSV-fájlból)..

Csak válassza ki az importálni kívánt fájlt, és töltse fel a fájlokat. Az Etsy és a Shopify lehetővé teszi, hogy a termék adatait CSV-fájlba exportáljon (gondoljon rá, mint egy Excel-táblázat), így’Nem kell sok információt manuálisan újra létrehoznia.

weebly import termékek

Ha nem az Etsy-t vagy a Shopify-t használja, a legtöbb online áruházépítő exportálhatja a termék adatait CSV-fájlba, így feltöltheti azokat a Weebly-be..

Ez sokkal könnyebbé és gyorsabbá teszi a váltást a többi platformon a Weebly e-kereskedelemre.

(viii) Kuponkészítő (elérhető az üzleti és a teljesítmény-terv felhasználók számára)

A Weebly rendelkezik egy Kuponkészítővel, amely lehetővé teszi egy kuponozási rendszer létrehozását és kezelését közvetlenül a Weebly áruház műszerfalán. Kuponokat hozhat létre kód, dátum és mennyiség alapján. A kuponok dollár alapúak lehetnek, vagy az eladás százalékos arányát is képezhetik.

Azt is korlátozhatja, hogy a kuponokat csak meghatározott termékekre, bizonyos dollár összeget meghaladó megrendelésekre és csak bizonyos termékkategóriákra használják. Még kuponokat is beállíthat, hogy ingyenes kiszállítást biztosítson ügyfeleinek!

Véleményünk szerint ez egy nagyon átfogó szelvényépítő motor, amely sokkal nagyobb rugalmasságot biztosít Önnek a szelvény felállítása szempontjából, összehasonlítva más e-kereskedelmi online áruház-építőkkel.

xi. Gyorskönyvek és CSV Export (elérhető az üzleti és a teljesítmény-terv felhasználók számára)

Foglalkoznia kell a könyveléssel? Fogad a fogadás, különösen akkor, ha sikeres online áruházat szeretne működtetni. A Weebly lehetőséget ad arra, hogy megrendeléseit / eladásait egy olyan fájlba exportálhassa, amely közvetlenül importálható a Quickbooks könyvelő szoftverbe, ami nagyon praktikus..

Don’nem használja a Quickbookokat? A Weebly exportálhatja adatait CSV fájl formátumban (alapvető táblázat), amely egy ipari szabvány fájl, amelyet könnyen be lehet importálni a legtöbb könyvelő szoftverbe.

weebly kiviteli megrendelések

Az adatok exportálásának lehetősége sok időt és adminisztratív munkát takarít meg minden hónapban. Még ha könyvelőt is használ, akkor csak megkaphatja az exportált fájlt, és feltöltheti azt a számviteli szoftverébe, szemben a kézi adatbevitellel. Minél kevesebb időt tölt a könyvelő, annál kevesebbet számít fel Önnek.

xii. Ajándékkártya-termékek (elérhető a Performance Plan felhasználók számára)

Ha feliratkozol a Weebly-re’s Teljesítményterv: beállíthat ajándékkártyákat, hogy ügyfelei megvásárolhassanak egy bizonyos címletet, és a digitális ajándékkártyákat e-mailben küldik el azoknak, akiknek meg akarják adni ezt a kártyát..

A címzettek ezután meglátogathatják az online áruházat, és beválthatják a termékek ajándékkártyáit. Ezek a kártyák nem’További díjak nem merülnek fel, és soha nem járnak le!

Az ügyfél kiválaszthatja az adományozni kívánt dollár összeget, beillesztheti nevét, beillesztheti a címzettet’nevét és e-mail címét, és illesszen be egy ajándék üzenetet (opcionális). Ha ez megtörtént, csak tegye a szokásos módon a kártyát a kosárba és a pénztárhoz.

Miután a vásárlás befejeződött, Weebly’Az e-kereskedelem platform automatikusan e-mailen küldi el a címzettnek az ajándékkártyát egy megváltási kóddal, és alkalmazhatják a kódot a termékek vásárlásához. Az ajándékkártya címzettje többször is használhatja a kártyát, feltéve, hogy a kártyán még van egyensúly.

(xiii) Elhagyott kosár helyreállítás (elérhető a Performance Plan felhasználók számára)

Tudta, hogy a tanulmányok kimutatták, hogy a pénztárkosárba jutó 100 vásárló közül körülbelül 69 úgy dönt, hogy nem vásárolja meg az Ön weboldalát, és elhagyja azt? Hogy’s 3 vásárló közül 2!

A vásárlók különféle okok miatt hagyják el a bevásárlókocsikat. Lehet, hogy zavartak, és elhagyják a számítógépet. Talán vannak olyan kérdéseik, amelyeket az Ön weboldala nem tett fel’t válaszolni. Talán nem tudták’nem talál kuponkódot (mindenki nagyon szeret.)

A weebly kereskedelem feladja a kosár helyreállításátForrás: Baymard.com

Bármilyen okból is ezeknek a vásárlóknak volt szándéka vásárolni, de nem tették meg’t.

Az elhagyott kosár-helyreállítási eszköz lehetővé teszi, hogy automatikusan e-mailen küldje el őket, hogy beszélgetést kezdjen velük, hogy ösztönözze őket arra, hogy visszatérjenek az üzletbe a vásárlás befejezése érdekében. A kuponkódot e-mailben is elküldheti, hogy ösztönözze őket is.

Ezen eszközök szépsége az, hogy a tanulmányok kimutatták, hogy a vásárlók jó része visszatér! És ez az eszköz automatikusan bekapcsol, anélkül, hogy bármit tennie kellene.

Weebly’Az e-kereskedelmi platform automatikusan felismeri az elhagyást és a tüzet “helyreállítási e-maileket” nekik. Stílusosíthatja és testreszabhatja e-mail üzeneteit, ahogy tetszik.

weebly kereskedelem - elhagyott kosár statisztika

Hogyan tudja a rendszer, hogy kinek küldjön e-mailt??

Nos, amikor a vásárló feltölti e-mailjét a fizetési folyamat során, Weebly “emlékszik” az e-mailt, és így, amikor a vásárlás nem történt meg’Nem teljes, Weebly tudja, hogy küldjön e-mailt nekik, hogy visszadobja őket.

Ez az eszköz szó szerint segíthet egy olyan értékesítés visszaszerzésében, amelyek a repedések miatt estek volna át. Azt’Véleményünk szerint megéri a beruházást, még akkor is, ha csak egy keze van a vásárlókkal, hogy visszatérjenek vásárlásuk befejezéséhez.

Mit’s hiányzik a Weebly-től?

Most, hogy láthatjuk azt a Weebly-t’Az e-kereskedelem funkcióinak sok eszköze van, amelyek hatékonyan segítik az online áruház működtetését, hiányzik-e valami igazán fontos dolgot?

Itt csak néhány gondolat:

A) Többcsatornás integráció

Sokkal fontosabb, mint valaha. Az olyan piacokon történő értékesítés, mint az Amazon és az eBay, vagy a közösségi médiák, mint például a Facebook és az Instagram, hatalmas közönséget nyit meg.

Jelenleg a Weebly nem engedélyezi, hogy közvetlenül eladja a piacon vagy a közösségi médiában. Ezt mindig csak e-kereskedelmi eszköznek tekintették ‘tiszta’ az online áruházépítők (például a Shopify és a BigCommerce) rendelkeznek.

Most azonban a Squarespace lehetővé teszi a termékek integrálását az Instagramba, azaz a közösségi média böngészői közvetlenül a Instagram-on vásárolhatják meg termékeit. Mi’Biztos vagyok benne, hogy ezt Weebly bemutatja, ám jelenleg pillanatnyilag’Hiány van az e-kereskedelmi kínálatában.

B) Kiterjedt fizetési lehetőségek

Lehet, hogy nem akarja, vagy nem kell testre szabnia a pénztár oldalát, mégis’Örülök, hogy felveszem a cég logóját. Vagy legalább valami, ami márkásbbá teszi.

A pénztár oldalának testreszabásakor’esztétika nem lehetséges. Ismét talán mi’kicsit durva, mivel az ilyen szintű ellenőrzés általában csak az e-kereskedelemre jellemző építőkkel jár.

Egy másik hiba az, hogy nincs vendég-fizetési lehetőség. Előfordulhat, hogy az üzlet elsőszámú vásárlói nem akarják átváltani a számla létrehozásának gondját. A tény, hogy tudsz’Ha ezt a Weebly-t megkerüli, ez hatással lehet az értékesítésre.

C) Fejlett e-kereskedelmi elemzés

Egy másik hasznos eszköz, amelyről a Weebly hiányzik, a fejlett e-kereskedelmi elemzés. Néhány más e-kereskedelemmel foglalkozó weboldal-készítő számára a megfelelő árképzési tervhez mélyreható statisztikákat fog nyújtani, hogy jobban megértsék vállalkozásának teljesítményét.

Van áttekintő műszerfal, amely egy meghatározott időtartamra összefoglalja a bevételeket, az eladott egységeket, a megrendelések számát, az átváltási arányokat stb. A statisztikákba is belemerülhet az egyes termékekre, beleértve azt is, hogy honnan származik az ügyfél ( Google, Facebook, Yahoo stb.) És milyen eszközt használt (asztali, táblagép, okostelefon).

Ezek az elemzési betekintések felbecsülhetetlen fontosságúak, mivel jobban megértheti, hogy honnan származnak ügyfelei, és milyen terméket vásárolnak.

Például gyorsan kiszűrheti értékesítési statisztikáit, és megállapíthatja, hogy az A termék a legnépszerűbb eladó, és az ügyfelek többsége, akik ezt a terméket vásárolták, okostelefonjaikat használták, és a Facebookon keresztül megtalálták az Ön webhelyét. Most elkészítheti azt a tervet, hogy tovább optimalizálja ezt az értékesítési csatornát, vagy más termékek fejlesztésén dolgozhat, mivel ez a konkrét termék jól teljesít.

Az, amit csinálsz az információkkal, az ön döntése. De legalább ezeknek az adatoknak az ujjaik hegyén kell lennie.

A Weebly lehetővé teszi az áruház integrálását a Google Analytics rendszerbe’ e-kereskedelem nyomkövető funkció. De a felhasználói élmény nem olyan jó, ha összehasonlítjuk a fejlett e-kereskedelmi elemzési irányítópultot, amely be van építve más online áruházépítőkbe, például Shopify, BigCommerce vagy akár Squarespace.

Ez valami, amit a Weebly bemutathat, hogy segítsen javítani vállalkozásának azáltal, hogy jobban tájékoztatja Önt az ügyfelekre alapozott trendekről és mintákról.

Weebly e-kereskedelmi árképzés (megéri?)

Használhat néhány Weebly-t’Az e-kereskedelem funkciói minden csomagban, még a szabad tervet is. Ugyanakkor, ha frissítik üzleti vagy teljesítményterveikre, lényegesen hatékonyabb funkciókat kapnak, mint az ingyenes vagy a Pro tervek.

Amint a fenti szakaszokban említésre került, üzleti vagy teljesítménytervükre történő frissítés az alábbi lehetőségeket nyújtja:

 • Teljes szállítási konfigurációs lehetőségek
 • Szállítás & Adó kalkulátor
 • Kedvezményes kód motor
 • Valós idejű szállítási díjak (csak a Performance Plan felhasználók számára érhető el)
 • Elhagyott kocsi helyreállítás (csak a Performance Plan felhasználók számára érhető el)
 • Ajándékkártya termékek (csak a Performance Plan felhasználók számára érhető el)

Néhány további előny, amelyeket a Weebly kínál’Üzleti és teljesítménytervek, amelyeket nem készítettünk’A fenti említés nem terjed ki a következőkre:

 • Korlátlan számú termék – A Pro terv segítségével csak 25 terméket helyezhet be
 • Nulla tranzakciós díj – a Pro tervvel minden eladás esetén a Weebly bevételének 3% -át számolja fel Önnek

weebly e-kereskedelmi terv szolgáltatások listája

Üzleti & Teljesítmény terv árazási struktúrája

Weebly’s Az üzleti és a teljesítmény-tervek díjstruktúrája a következő:

Weebly árképzési tervek1 Hónap ($ / hónap) 1-év ($ / hónap) Megtakarítás (%) 2-év ($ / hónap) Megtakarítás (%)ÜzletiTeljesítmény
$ 35$ 2529%$ 2140%
$ 46$ 3817%$ 3524%

Weebly e-kereskedelem - Üzleti teljesítményterv árazása

Azt is vegye figyelembe, hogy Weebly szerint’s Szolgáltatási feltételek, az összes A fizetett tervekhez 30 napos pénz-visszafizetési garancia tartozik. Tehát, ha nem elégedett a tervekkel, bármikor lemondhat és visszatérítést kérhet. Ez hatékonyan eltávolítja tőle az összes pénzügyi kockázatot.

Weebly eCommerce ár-összehasonlítás

Weebly’A havi árazás kissé drágább más drag and drop építők számára, akik szintén jó e-kereskedelmi eszközökkel rendelkeznek. Azt mondta, hogy, Weebly’Az e-kereskedelem jellemzői a legjobbak társaik között:

 • Négyzetterület-kereskedelmi tervek – havonta 40 dollár vagy havonta 26 dollár egyéves terv alapján (itt tekintheti meg véleményét)
 • Jimdo üzleti terv – 240 dollár évente (felel meg havonta 20 dollárnak)

Ha Weebly-t kellene összehasonlítania’Az e-kereskedelem terve más tiszta online áruház-építők számára:

 • Shopify tervek – 29–299 dollár havonta (itt tekintheti meg véleményét)
 • BigCommerce tervek – 29,95 USD – 249,95 USD havonta (itt tekintheti meg véleményét)

A tiszta online áruház-építők magasabb tervei sokkal drágábbak. De nyilvánvaló, hogy eszközeik is sokkal erősebbek.

Miután ezt elmondtuk, úgy érezzük, hogy a Weebly e-kereskedelem ára üzleti és teljesítményterveiben nagyon méltányos árakat mutat, összehasonlítva a társaikkal és másokkal..

Egyéb szakértői vélemények a Weeblyről – nézd meg, mit mondnak más vezető szakértők a Weeblyről

Online áruház-készítő összehasonlító diagram – megnézheti, hogy a Weebly miként hasonlít más online áruház-építőkhöz

Weebly e-kereskedelem áttekintés – Következtetés

Weebly’s Az e-kereskedelem jellemzői jól mutatják társaikat.

Ez lehetőséget kínál arra, hogy dedikált termékoldalakat, kategóriaoldalakat és kirakatoldalakat készítsen, és megkönnyíti a többféle termékváltozatot, így a vásárlók kiválaszthatják ugyanazon termék különböző stílusait a megvásárláshoz..

Nagyon csiszolt képgalériája is van, ahol a vásárlók nagyíthatják a termékképeket, hogy sokkal közelebbről megismerjék a termékkínálatot.. A Weebly megkönnyíti a vásárlók számára a termékoldalak társadalmi megosztását (Facebook, Twitter és Pinterest) a szélesebb közönség elérése érdekében..

A teljesen integrált bevásárlókosár lehetővé teszi a vásárlók számára, hogy az Ön weboldalán maradjanak a teljes fizetési folyamat során, ami elősegíti az átváltási arány növelését, mivel sok vásárló aggódik, ha átirányítanak egy másik webhelyre (ami sok online üzletnél sok minden történik) ).

A Weebly jobb befizetési lehetőségeket kínál Önnek, beépített PayPal, Stripe használatával, és Négyzet be e-kereskedelem felület. Ez a fizetési feldolgozók választéka szélesebb, mint a Weebly’társaival, így nagyobb rugalmasságot biztosít az igényeinek megfelelő kiválasztáshoz. Ezeknek a fizetési processzoroknak a Weebly online áruházába történő integrálása mindössze néhány kattintást igényel.

Összességében, a Weebly eCommerce által kínált összes funkcióval, valamint a drag and drop weboldalépítő platformmal kombinálva, a Weebly egy nagyszerű platform az online áruház felépítéséhez.

E-kereskedelmi eszközei akkor is elérhetők, ha nem üzleti vagy teljesítményterveit használja, de csak korlátozott hozzáféréssel rendelkezik az online áruház eszközökhöz. Az a tény, hogy eladhat termékeket a Weebly-en’Az ingyenes terv hatalmas plusz, és lehetővé teszi az e-kereskedelem vizeinek tesztelését, mielőtt elkötelezné magát.

A teljes hozzáféréshez Weebly’s fejlett e-kereskedelem szolgáltatásokkal, iratkozzon fel az üzleti vagy teljesítménytervekre, és ne feledje, hogy van egy 30 napos pénz-visszafizetési garancia. Ez teljes mértékben eltávolítja az összes pénzügyi kockázatot tőled, miközben kipróbálja.

Ez az útmutató hasznosnak bizonyult?

A Website Builder Expert célja, hogy őszinte adatokat szolgáltasson az Ön számára. Hogy’Ezért végezzük el saját kutatásainkat, és közvetlen, személyes betekintést szerezzünk. További információkért kattintson ide.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map