MIGRATION – 8 parasta verkkosivuston rakennustyökalua

8 parasta (ilmainen tai likainen) verkkosivustojen rakennustyökalua

Rakas ystävä,

Kiitos, että liittyit erityiseen Resurssit-oppaaseemme.


Kuinka hukkasimme aikaamme…

Kun vaimoni (Connie) ja minä aloimme ensin oppia rakentamaan verkkosivustoja muutama vuosi sitten, tuhlamme niin paljon arvokasta aikaa, ettemme koskaan pääse takaisin.

minä’En puhu aikainvestoinnista verkkosivustojen rakentamisen oppimiseen’Puhun kaikista muista toimista, jotka liittyvät verkkosivustojen rakentamiseen.

Kuvien etsiminen, kuvien muokkaaminen, näyttökaappaukset, ammatillisen sähköpostin luominen, hyvien suunnittelijoiden lähteiden löytäminen, tärkeiden tiedostojen varmuuskopiointi jne.. Kaikki nämä “pienet asiat” vie aikaa ja tulee aika hulluksi, kun lisäät ne kaikki!

Tärkein syy, miksi kirjoitin tämän oppaan, on, että kävimme henkilökohtaisesti läpi saman taistelun, jonka olet todennäköisesti kokenut juuri nyt (tai pian koettavana!), Kun aloitimme. Kysyimme itseltämme – “Mitkä ovat joitain työkaluja, jotka eivät vain auta minua luomaan verkkosivustoja, vaan myös säästävät aikaa.”

Aika on luultavasti yksi arvokkaimmista ja rajallisimmista voimavaroista. Kerran se’mennyt – se’poissa.

Opas säästää aikaa…

Tämä opas säästää melkein ehdottomasti muutaman tunnin tutkimusajan, jonka saatat tarvita’vietin etsimällä nämä työkalut itse.

Vielä tärkeämpää on, että se voi säästää myös satoja tunteja tulevaisuudessa, koska nämä työkalut estävät sinua harhailemasta kuvien muokkaamista, sekaantumista näyttökuvien kanssa ja tiedostojen varmuuskopiointia manuaalisesti joka viikko jne..

Toivoin, että joku olisi kirjoittanut tämän oppaan muutama vuosi sitten, kun aloitin ensimmäisen toiminnan – olisin ladannut sen sydämessä!

Tässä oppaassa käyn läpi kahdeksan työkalua, joiden avulla pääset alkuun. Yhdelle työkalulle I’Olen sisällyttänyt lyhyen videoleikkeen, jotta voin käydä läpi ajatuksiani ja jakaa kokemuksiani niiden käytöstä kanssasi (linkki on oppaan sisällä).

Käytämme näitä työkaluja päivä päivältä ja päivältä. En haluaisi’t suosittelemaan heitä, jos emme tienneet’t itse käyttää niitä itse.

On olemassa muutamia muita edistyneempiä työkaluja, jotka ovat hyödyllisiä nykyisten ja tulevien verkkosivustojesi tietyille muille alueille, mutta ne’uudelleen hieman monimutkaisempi. minä’Esittelen ne sinulle myöhemmin.

Tällä välin täällä’s 8 suosituinta työkalua aloittamiseen!

Napsauta seuraavaa linkkiä ja tallenna opas tietokoneellesi.
Jos tiedosto voitti’t avaa, napsauta sitä hiiren kakkospainikkeella ja tallenna se suoraan tietokoneellesi:

Toivottavasti oppaamme säästää paljon aikaa!

Jeremy & Connie | WBE: n perustajat

peukut pystyynKun sinä’odottaessasi voit auttaa muita (ja auttaa Conniea & minä!) jakamalla tietoa tällä verkkosivustolla napsauttamalla alla olevia jakamispainikkeita.

Me’saavuttaa 4 900 Facebook-osakkeet, 700 Google+’s ja niin monta tweetit mahdollisimman! Auta meitä pääsemään sinne!

Suurin kohteliaisuus, jonka voimme saada sinulta, on Jaa!

Et koskaan tiedä, kuka muu voi todella hyötyä arvosteluistamme ja keskusteluistamme! Lisäksi saat kerätä mahtavia karmapisteitä ?

Lisää tuloja…

[fivecol_one] # 1 [/ fivecol_one] [fivecol_four_last] Vain rekisteröitymiseen, me’Lähetetään sinulle muutama yksinoikeudellinen, virallinen alennuskoodi muutamalle verkkosivustojen rakentajalle. Tämä säästää rahaa, jos päätät koskaan päivittää heidän premium-suunnitelmiinsa! Pysytkö kuulolla niille? [/ Fivecol_four_last]

[fivecol_one] # 2 [/ fivecol_one] [fivecol_four_last]

Lähetän sinulle hyödyllisempiä vinkkejä verkkosivustojen rakentamiseen myöhemmin. Periaatteessa vain jaamme joitain käyttämiämme työkaluja, jotka auttoivat meitä matkalla, ja jaamme myös joitain onnistumisia ja epäonnistumisia.

minä’Toivon, että tutustu joihinkin työkaluihin, koska ne auttavat nopeuttamaan verkkosivustosi rakentamisen etenemistä ja vähentämään hukkaan menoaikaa.

Toivoin todella, että siellä olisi joku, joka laati tällaisen uutiskirjeen muutama vuosi sitten, kun Connie ja minä ensin aloitimme. Jos voit jopa valita yhden tai kaksi hyödyllistä vinkkiä, siitä on todella suuri ero.

[/ Fivecol_four_last]

[fivecol_one] # 3 [/ fivecol_one] [fivecol_four_last]

minä’Lähetän vinkkejä suoraan postilaatikkoosi, joten älä’t unohtaa tarkista suodatin- tai roskapostisi vain siinä tapauksessa, että sähköpostipalveluntarjoajasi suodatti ne.

Hyödyllinen vinkki on “valkoinen lista” tai “safelist” sähköpostiosoitteemme – info [at] websitebuilderexpert.com – tai sähköpostijärjestelmäsi saattaa suodattaa tai jopa poistaa sähköpostisi roskapostiksi, ennen kuin näet ne. Yksi tapa tehdä tämä on vain lisätä sähköpostiosoitteemme (info [at] websitebuilderexpert.com) sähköpostiosoitekirjaan.

[/ Fivecol_four_last]

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map