Verkkosivun rakennusalan asiantuntijan toimituksellinen koodi

Kiitos paljon, että käytit aikaa lukea toimitukselliset säännökset. Me’uudelleen todella ylpeä siitä, mitä me’olen rakennettu tänne, ja se’on hienoa, että voimme jakaa kuinka me’olen työskennellyt laittaa ‘Asiantuntija’ sisään ‘Verkkosivun rakennusasiantuntija’ seitsemän vuoden aikana me’olet ollut verkossa.


Paljon aikaa ja vaivaa menee siihen, että toimitamme sinulle molemmat tiedot tarkka ja tasapainoinen, ja meillä on käytössä useita prosesseja pitää se tällä tavalla:

 1. ensiksi, Emme koskaan tarkista verkkosivustojen rakentajaa tai verkkokauppaalustaa käyttämättä ensin niitä itse. Kuten ei koskaan. Emme todellakaan’En edes ymmärrä miten pystyisit!
 2. Olemme tehneet tiivistä yhteistyötä pätevän tutkijan kanssa (sosiaalitutkimuksen maisteri, MRS-jäsen) kehittääkseen oikeudenmukainen ja määrällinen prosessi arvioitavien ja arvioitujen tuotteiden luokitteluun – ja pysymme siitä kiinni. Jokainen sivustolle kirjoitettu artikkeli tarkistetaan kahdesti sen varmistamiseksi, että se on sekä yleisesti tarkka että heijastaa tutkimustuloksia. Kaikki suosituimmat verkkosivustojen rakentajat ja verkkokauppaympäristöt käyvät läpi täydellisen tutkimusprosessimme.
 3. Tärkeä osa tätä tutkimusprosessia on käyttäjätestaus. Annamme viidelle henkilölle, joilla on sekoitettu tekninen kyky, tunnissa rakentaa verkkosivusto fiktiiviselle yritykselle rakentajan avulla. Tarkistamme sitten heidän kanssaan nähdäksemme, kuinka he saivat kokemuksen ja kuinka todennäköisesti he suosittelisivat kyseistä rakentajaa ystävälle. Tällä tavalla jokaista tuotetta ei ole’t vain arvioi kuinka hyvä me löytää se – se’s siitä kuinka hyvä ihmiset kuten sinä Etsi se. Haluamme aina maalata koko kuvan.
 4. Mutta tarina ei’t päättyy, kun artikkeli julkaistaan. Verkkomaailma on nopeasti muuttuva ja Joka kuukausi tarkistamme päivitykset kaikkialta. Tuotteiden kehittyessä muutamme sivustollemme sisältöä ja luokituksia vastaavasti. Toisin sanoen, jos havaitset jotain virheellistä, lähetä meille sähköpostia () ja me’Hyppäämme oikealle sen päälle.
 5. Ansaitsemme rahaa (tai ‘osakkuusyritys’), jos kirjaudut tiettyihin tuotteisiin vieraillessamme sivustollamme, mutta teemme niin aina edustaa tuotetta oikeudenmukaisesti – ‘haittoja’ ja kaikki. Älä tee virhettä: olemme erittäin valikoivia sen suhteen, kenen kanssa työskentelemme, säännöllisesti lopettamalla kumppanuudet sellaisten yritysten kanssa, joiden tuotteisiin vain pystymme’t jäädä taakse.
 6. Suurimmalla osalla tuotteistamme kirjoitetaan joko ilmainen kokeilu, ilmainen suunnitelma tai rahat takaisin -takuu. Yksinkertaistettuna, jos sinä’olemme mielellään sitoutuneet tuotteeseen kokeilun jälkeen, voitimme’t tehdä penniäkään. On todella meidän etujemme mukaista suositella vain tuotteita ja palveluita, joihin voimme aidosti taata’s mitä me teemme.
 7. Mahdolliset tytäryrityspalkkiot tulevat suoraan tuotteen takana olevan yrityksen taskusta. Se ei koskaan maksa sinulle, lukijamme, penniäkään enemmän kuin jos sinä’d kirjautui itsenäisesti – ja me’minulla ei ole sitä millään muulla tavalla. Yrityksillä on oma budjetti tytäryhtiömarkkinointiin, samoin kuin heillä’d varata rahaa mihin tahansa mainoskampanjaan.

Mutta todiste on vanukassa. Saatamme viedä paljon aikaa, vaivaa ja asiantuntemusta jokaiseen verkkosivustojen rakennusalan asiantuntijan artikkeliin – mutta kuinka me tiedämme sen’saamme sen oikein?

 • Vuonna 2018 yli 4,5 miljoonaa ihmistä tuli sivustollemme etsimään apua, neuvoja ja suosituksia heidän verkkosivustojensa rakentamiseksi ja ylläpitämiseksi. Me’ilmoitan uudelleen, että tämä numero on vain nousussa.
 • Lähetämme säännöllisesti omia ystäviämme ja perhettämme sivustollemme neuvoja. Hannahista’siskolainen sisko aloittaa häätoimittajaliiketoiminnan Lucylle’Äiti, joka haluaa myydä käsintehtyä saippuaaan verkossa, lähetämme tuntemattomia ihmisiä Website Builder Expert -yritykselle luottavaisin mielin’Löydät kaikki tarvitsemansa tiedot.
 • Kuinka me tunnemme sen’oletko oikealla tiellä? Kerro meille, että olemme! Olemme hätääntyneitä ihmisistä, jotka kommentoivat artikkeleitamme ja kertovat meille kuinka hyödyllisiä he ovat’olen löytänyt heidät, ja miten he’uudelleen nyt onnistuneesti verkossa seurauksena. Ole hyvä ja pidä heidät tulemassa – he todella tekevät päivästämme!

“Kiitos paljon Charlielle tästä erittäin informatiivisesta artikkelista. Olen pienyrityksen ainoa omistaja ja etsin edullista tapaa saada verkkosivusto. Internet-tutkimus oli ylivoimaista (puhumattakaan mielikuvitusta), kunnes löysin artikkelisi, joka auttoi ohjaamaan päätöstäni… Kiitos!” – Aatto

Ja tuo’meitä!

Katso lisätietoja siitä, kuinka aloitimme, samoin kuin tiimimme, tutustu Tietoja meistä -sivulle. Katso tutkimusprosessistamme yksityiskohtainen kuvaus siitä, kuinka arvioimme tarkistettuja tuotteita. Tai jos haluat tietää enemmän siitä, miten ansaitsemme rahaa, tutustu julkistamiseen.

Ja jos siellä’mitään muuta sinä’haluaisin tietää, lähetä meille sähköpostia osoitteessa. Me’d mielelläni kuulla sinusta!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map