PhotoShelter Review – Crește-ți afacerea de fotografie

În această recenzie PhotoShelter, noi’Voi trece de ce PhotoShelter este un constructor de site-uri premium care’Sunt special concepute pentru fotografi ca tine.


Noi’Voi discuta, de asemenea, cum pot vă ajută să construiți un magazin online de comerț electronic pentru a-și comercializa și vinde fotografiile și, de asemenea, pentru a gestiona întregul proces de interacțiune și tranzacție a clienților.

PhotoShelter

În prezent, PhotoShelter ajută mai mult de 80.000 de fotografi să își gestioneze afacerea online, așa că, cu siguranță, nu sunt o afacere mică.

Acestea au fost prezentate în The New York Times, Digital Photo Pro, Professional Photographer și câteva alte resurse populare axate pe fotografie.

Cum au reușit să convingă peste 80.000 de fotografi profesioniști ca tine să le folosească? Noi’Voi intra în asta în detalii de mai jos.

PhotoShelter Review – este PhotoShelter pentru tine?

PhotoShelter nu este pentru toată lumea. Dacă faceți fotografii ca hobby și doriți doar să-l postați online pentru a le împărtăși cu prietenii și familia, există și alți construitori de site-uri web care vor face treaba (cum ar fi Squarespace, Weebly sau Wix).

PhotoShelter este conceput special pentru fotografii profesioniști care doresc să-și crească baza de clienți, vânzările și să ajungă la mai multe persoane și să plătească clienți pe internet.

Motorul lor backend este creat special pentru a vă sprijini, oferindu-vă control complet pentru:

  • Vindeți imprimeuri, pachete, descărcări digitale, fotografii de stoc gratuite sau cu drepturi de autor
  • Obțineți plată – integrare cu gateway-uri de plată precum PayPal, Stripe, Authorize.net și Netbilling
  • Încărcați toate fotografiile dvs. în spațiul de stocare bazat pe cloud, astfel încât să le puteți accesa oriunde (fără limitări ale dimensiunii încărcării)
  • Distribuie-ți fotografiile cu publicul sau împărtășește-le în mod privat cu potențiali clienți
  • Imprimarea automată și procesul de realizare a produselor
  • Protejați-vă fotografiile cu filigran

PhotoShelter Review - site web de exemplu

Mai mult, primești acces la șabloane proiectate profesional, care sunt create special pentru a vă prezenta fotografiile. De asemenea, aveți acces la codurile HTML / CSS ale șabloanelor, astfel încât dacă doriți să personalizați designul, faceți acest lucru (sau angajați pe cineva care să vă ajute).

Există atât de multe funcții pe care PhotoShelter vi le oferă, dar ideea este că toate caracteristicile lor sunt vizate în mod special fotografilor profesioniști, și ajutându-i să-și crească afacerile de comerț electronic, sau doar să ajungă la mai multe persoane.

PhotoShelter Review – Exemple de site-uri web

Lăsa’consultați câteva exemple pentru a vedea ce au putut face alți fotografi cu PhotoShelter:

PhotoShelter Review - site web de exempluGavin Gough
PhotoShelter Review - Hendrickson PhotographyHendrickson Fotografie
PhotoShelter Review - Inger KlekaczInger Klekacz
PhotoShelter Review - site web de exempluGrigore Cannon

Site-urile de mai sus sunt toate construite pe PhotoShelter folosind șabloanele lor frumoase și instrumentele de construire a site-urilor web.

Chiar dacă nu’nu trebuie să folosiți instrumentele lor de comerț electronic, doar abilitatea de a stoca și împărtăși fotografiile într-un mod sigur și protejat este demnă de luat în considerare să încercați PhotoShelter pentru a vedea dacă vă pot ajuta.

PhotoShelter Review – Asistență pentru clienți

PhotoShelter Review - Asistență prin telefon prin e-mailÎnainte de a intra în stabilirea prețurilor’De asemenea, este important să aveți în vedere ce fel de asistență vă puteți aștepta de la PhotoShelter.

Lăsa’s-o confruntăm, tehnologia poate fi dificilă uneori și dacă întâmpinați probleme cu site-ul, doriți să primiți ajutor imediat.

Cu PhotoShelter, aceștia oferă asistență telefonică (între orele 9:00 și 18:00 EST), asistență prin e-mail, seminarii web și o bază de cunoștințe de asistență pentru a vă parcurge, pas cu pas despre cum puteți configura lucrurile și rezolva problemele dacă aveți probleme..

Aș considera că este un sistem de asistență destul de bine rotunjit, ceea ce mă așteptam de la un constructor de site-uri de fotografie premium, cum ar fi PhotoShelter.

PhotoShelter Review – Planuri de prețuri

PhotoShelter este gratuit pentru tine. Ei au o 14 zile de încercare fără riscuri astfel încât să vă puteți înscrie în siguranță și să vedeți dacă pot beneficia cu adevărat de dvs..

Un lucru nu l-am făcut’În mod similar procesului lor de înscriere în proces de 14 zile, este faptul că acestea necesită să introduceți informațiile cardului dvs. de credit, astfel încât, atunci când se va încheia proba gratuită, vă începeți abonamentul lunar imediat..

În prezent, majoritatea constructorilor de site-uri web oferă teste gratuite fără a vă oferi informații despre cardul de credit. Cu toate acestea, aceasta este doar o problemă minoră ca și cum nu faci’Nu vreau să le folosiți în continuare, puteți oricând doar să anulați.

Lucrul bun despre furnizarea de informații în avans este că utilizarea dvs. de PhotoShelter va fi perfectă și neîntreruptă atunci când se încheie perioada de încercare gratuită..

PhotoShelter vine cu 3 planuri:

  • De bază – 9,99 USD / lună
  • Standard – 29,99 USD / lună
  • Pro – 49,99 USD / lună

PhotoShelter Review - planuri de stabilire a prețurilor

Dacă vă înscrieți la planul lor anual, puteți economisi 8%, ceea ce înseamnă aproximativ 1 lună de abonament. Așadar, într-un fel, înscrierea la un plan de 1 an înseamnă să plătești 11 luni și să primești a 12-a lună gratis.

Diferențele cheie între planul Basic și Standard, este că obțineți mult mai multe șabloane de design, 50 GB mai mult spațiu de stocare, propriul nume de domeniu personalizat și, de asemenea, beneficii partenere (obținând reduceri cu alți parteneri de fotografie) cu planul Standard.

Așadar, utilizarea planului Standard (care este, de asemenea, cel mai popular printre 80.000 de utilizatori) este importantă în crearea propriei mărci și dacă aveți o bază de date mare de imagini.

Diferența cheie între planul standard și planul Pro este că obțineți un spațiu de stocare în valoare de 1.000 GB cu planul Pro. Așadar, planul Pro este pentru fotografii serioși, hardcore, care au o bază de date masivă de imagini.

La suprafață, noi’Am auzit feedback conform căruia planul Standard (care este cel mai popular) este un preț scump. Dar ar trebui să luați în considerare toate instrumentele pe care le veți primi de la PhotoShelter. În mod normal, dacă faceți toate aceste sarcini de mână sau încercați să gestionați totul folosind diferite programe și widget-uri, poate dura foarte mult.

Cu PhotoShelter, tot ce ai nevoie pentru a-ți gestiona afacerea este găzduit sub un singur acoperiș. Totul este integrat într-o manieră perfectă.

Acest lucru va ajunge să vă economisiți mult timp, astfel încât să vă puteți concentra asupra altor părți ale afacerii dvs. (cum ar fi să faceți mai multe poze !!) Cheia aici este să permiteți tehnologiei să vă elibereze timpul, făcând-o să gestioneze partea administrativă a afacerii dvs., astfel încât să vă puteți concentra asupra altor lucruri pe care le doriți.

În plus, există o perioadă de încercare de 14 zile, deci nu’mi-e rău să le dau o lovitură.

PhotoShelter Review – concluzie & Recomandare

Această recenzie a fost utilă?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me