SiteGround vs GoDaddy: Care este potrivit pentru tine?

SiteGround vs GoDaddyA alege platforma de găzduire potrivită poate fi descurajant. Este N’este cel mai sexy subiect și la valoarea nominală acolo’este puțin să separe furnizorii de top. Există vreo diferență reală între SiteGround și Hai tăticu? Contează cu care merg?


Da, și da. Acolo’este mai mult pentru a găzdui decât pentru ochi. Site-uri diferite au nevoi diferite, iar diferiți furnizori de hosting se specializează în lucruri diferite. Obținerea furnizorului potrivit pentru dvs. vă poate salva o problemă pe termen lung.

SiteGround și GoDaddy se află pe locul 5 și 6 în lista noastră cu cei mai buni furnizori de găzduire, cu 4/5, respectiv 3,9 / 5. Puteți fi siguri că ambele sunt servicii de calitate, dar ele’sunt, de asemenea, foarte diferite.

SiteGround este cel mai de încredere furnizor de hosting de noi’am testat, în timp ce GoDaddy oferă funcții excelente, dar nu are valoare bună pentru bani. Ne place SiteGround pentru că, deși’De asemenea, în ceea ce privește prețul, primiți ceea ce plătiți în termeni de funcționare, asistență pentru clienți și integrare WordPress. În schimb, GoDaddy este mai ieftin decât concurenții, dar are puțini factori de excepție care să justifice costurile.

Argumente pro şi contra

Pro de SiteGround

  • Recomandat de WordPress pentru găzduire WordPress
  • Asistență rapidă și completă pentru clienți
  • 99,98% uptime

Contra de SiteGround

  • Mai scump decât concurenții săi

Beneficiile găzduirii GoDaddy

  • Comoditatea integrală a găzduirii, a construirii site-urilor web și a înregistrării domeniului prin intermediul aceluiași furnizor
  • Vine cu o mare varietate de caracteristici incluse
  • 99,98% uptime

Contra de GoDaddy Gazduire

  • Prețuri mai rapide decât majoritatea concurenților săi
  • Nu cel mai receptiv sistem de suport

Pentru o defalcare mai aprofundată, citiți mai departe. Noi’Voi explora tot ceea ce trebuie să știți pentru a lua o decizie în cunoștință de cauză între acești doi furnizori.

Caracteristici, Performanță, & Ușurință în utilizare

Există mai multe caracteristici în joc în hosting decât doar “hosting,” crezi sau nu. Factori precum uptime, spațiu pe disc, gestionarea domeniului și mai mult determină serviciile puternice din cele subpar.

Ca forțe majore pe piață, atât SiteGround cât și GoDaddy sunt bogate în caracteristici. În ceea ce privește performanța, există’e puțin să le despart. Timpul lor de utilizare de 99,98% și 99,97% sunt deopotrivă superbe și echivalează cu doar câteva ore de oprire pe an.

În ceea ce privește cele mai multe caracteristici, puteți vedea mai jos că cele două sunt aproape identice.

SiteGroundGoDaddyDomeniu gratuit

Panou de control

Copii de rezervă gratuite

Spatiu pe disc

Uptime

Nuda
cPanelcPanel
dada
10GBNelimitat
99,98%99,97%

Ambele folosesc panoul de control standard cPanel al industriei, și ambele oferă tablouri de bord funcționale, deși nu extrem de atractive. SiteGround’Un spațiu de disc relativ scăzut de 10 GB este un crescător de sprâncene, dar rețineți că majoritatea site-urilor nu se apropie nicăieri de capacele lor.

GoDaddy nu este’nu sunt doar o companie de găzduire – operează și în înregistrarea domeniilor și în construirea site-urilor web. Din această cauză, acestea pot include funcții gratuite pe care SiteGround trebuie să le adauge. Planurile de găzduire cu GoDaddy vin cu un domeniu gratuit și un constructor de site-uri destul de sofisticat. La îndemână dacă doriți totul într-un singur loc.

Pentru construirea de site-uri Web, SiteGround integrează SiteBuilder, care este funcțional, dar departe de cel mai bun acolo. Dacă, totuși, intenționați să utilizați sisteme mai avansate de gestionare a conținutului, precum WordPress sau Drupal, SiteGround’integrarea este superba.

SiteGround își orientează activitatea pe site-uri cu mai multe resurse, oferind personalizări ‘Afacere’ planuri pentru cei cu bugete lunare de 2000 $ + pentru a juca. daca tu’reintrați în această categorie, cele mai calde felicitări ale noastre. Dacă nu, simpatiile noastre.

Doriți să aflați mai multe despre obținerea online ca vânzător sau afacere?

Vezi recenzia noastră despre Cel mai bun software de comerț electronic din 2019

SiteGround vs GoDaddy – Funcții, Performanță, & Ușor de utilizat: Verdict

GoDaddy are funcții mai bune decât SiteGround. SiteGround este o potrivire mai bună pentru site-urile mari, care consumă resurse mari. Are caracteristici mai puternice și tehnice decât GoDaddy. Dar GoDaddy are toate înregistrările de domeniu și construirea site-urilor web incluse. Această comoditate all-in-one poate’nu poate fi găsit în SiteGround și oferă avantajului GoDaddy.

Care are o mai bună integrare WordPress?

Potrivit WordPress.org, considerat de mulți drept autoritatea de lider pe WordPress.org, Bluehost, DreamHost și SiteGround sunt “unele dintre cele mai bune și strălucitoare din lumea gazdelor.” Noi’nu vom argumenta altfel (deși credem că Bluehost este cel mai bun dintre grămadă).

Dovada’s în budincă. SiteGround gestionează actualizările WordPress pentru dvs. și oferă asistență pentru funcții mai avansate, cum ar fi WP-Cli. SiteGround oferă, de asemenea, o instalare cu un singur clic, în timp ce instalațiile GoDaddy durează până la 24 de ore pentru a intra în vigoare. Aceasta’este o diferență minoră în marea schemă a lucrurilor, dar evidențiază cât de mult mai în serios SiteGround are găzduire WordPress. GoDaddy bifează toate casetele esențiale, dar nu’nu trebuie să parcurgeți kilometrul suplimentar așa cum face SiteGround.

Toate acestea au spus, GoDaddy’s Planurile WordPress sunt mult mai ieftine decât SiteGround’sunt și pentru site-urile de bază care’este tot ceea ce contează cu adevărat. Odată ce un site WordPress simplu este pornit și funcționează’e aproape imaterial cine tu’re-gazduiesc cu.

SiteGround vs GoDaddy – Integrare WordPress: Verdict

SiteGround este mai bun pentru WordPress decât GoDaddy. Recomandat ca unul dintre primii trei furnizori de găzduire web de către WordPress în sine, SiteGround este crema culturii de aici. SiteGround este mai scump decât GoDaddy, dar primești ceea ce plătești: oferă o instalare cu un singur clic, funcții avansate și actualizări automate.

SiteGround Support vs GoDaddy Support

Date SiteGround’s-a concentrat tehnic, are sens că ele’Aș avea un suport superior GoDaddy. Cu toate acestea, ambele oferă suport telefonic și chat, precum și centre de cunoștințe cuprinzătoare.

SiteGroundGoDaddyChat 24/7

Telefon 24/7

Centru de cunoaștere

Bilete

dada
dada
dada
daNu

SiteGround se remarcă pentru faptul că aveți bilete tehnologice, care vă permit să primiți asistență profesională personalizată pentru orice probleme pe care le aveți’am avut.

Biletele sunt o opțiune cu adevărat utilă pentru problemele tehnice și siteGround’s garanția de răspuns de 10 minute este o raritate.

SiteGround vs GoDaddy – Asistență: Verdict

SiteGround bate GoDaddy în ajutor și asistență. Ambele oferă o gamă largă, de la centre de cunoștințe până la asistență telefonică, dar SiteGround bate GoDaddy cu opțiunea sa de bilet pentru asistență tehnică. GoDaddy poate’nu țineți o lumânare pe SiteGround’s timp de răspuns de 10 minute.

Prețuri & Valoare pentru bani

Compararea prețurilor a doi furnizori precum SiteGround și GoDaddy poate fi dificilă, din moment ce’în cele din urmă, vizează diferite persoane. Planurile de pornire cu ambii furnizori sunt super accesibile – doar 2 $ sau 3 USD pentru găzduire partajată.

După cum puteți vedea mai jos, acesta’s atunci când înaintați planurile în care diferențele devin evidente.

Tarifele lunare

Gazduirea partajată este cel mai ieftin plan oferit atât de GoDaddy, cât și de SiteGround. SiteGround’s 3,95 USD – 11,95 USD pe lună planul oferă suficiente caracteristici pentru a sprijini până la 10.000 de vizitatori lunari. Hai tăticu’s 2,99 dolari – 12,99 USD un plan lunar include un domeniu gratuit.

SiteGroundGoDaddyGazduire comună

Gazduire WordPress

Gazduire VPS

Gazduire dedicată

Gazduire în cloud

3,95 USD – 11,95 USD2,99 USD – 12,99 USD
3,95 USD – 11,95 USD4,99 USD – 24,99 USD
19,99 USD – 74,99 USD
269 ​​USD – 729 USD89,99 USD – 179,99 USD
80 $ – 240 $

Planurile SiteGround sunt create pentru a gestiona mai multă încordare decât GoDaddy’s. Noi’vorbim sute de mii de vizitatori pe lună, chiar și milioane. Cu toate acestea, site-urile noi nu donează’nu am nevoie de infrastructura respectivă. Hai tăticu’planurile s-au amplificat mult mai ușor, ceea ce considerăm că este un plus în ceea ce privește prețul.

Ori de câte ori ne uităm la prețuri, ne gândim’e important să clarificăm ceea ce tu’revederea este minimul de suport al fiecărui plan – fără suplimente și un plan care’s adesea cu trei ani plătite în avans. Aruncați câteva caracteristici sau înscrieți-vă la un contract mai scurt și vă puteți aștepta să plătiți cel puțin câteva dolari în fiecare lună.

Ambii furnizori oferă garanții de returnare de 30 de zile, deci acolo’riscul foarte scăzut de a fi legat de un contract care nu’nu vă satisfaceți nevoile.

Copleșit de toată matematica banilor?

Fără griji, noi’am scris o defalcare completă a costurilor de găzduire a site-urilor web.

SiteGround vs GoDaddy – prețuri & Valoare pentru bani: Verdict

SiteGround oferă o valoare mai bună pentru bani decât GoDaddy. În timp ce SiteGround oferă, în general, site-uri web mai mari decât GoDaddy, acesta’e un mare furnizor pe care să-l folosești dacă’încerc să fac acea investiție. GoDaddy, pe de altă parte, pur și simplu poate’Nu pot concura cu prețul colegilor săi în jocul de pe site-ul mai mic.

SiteGround vs GoDaddy Gazduire: Concluzie

Aceasta’e un pic mai complicat cu aceste două. Când doi furnizori de hosting concurează pentru același tip de afacere, acesta’este destul de simplu de rezolvat, ceea ce este mai bun. Dar când ei’sunteți la fel de diferiți ca SiteGround și GoDaddy, întrebarea vă stă cu adevărat. GoDaddy este potrivit pentru începători; pe de altă parte, SiteGround poate gestiona operațiuni la scară largă.

GoDaddy are caracteristici uimitoare și comoditatea integrală a găzduirii, a construirii site-urilor web și a înregistrării de domenii într-un singur loc, în timp ce SiteGround oferă asistență clienților fără egal, integrare WordPress perfectă și o valoare mai bună pentru bani decât GoDaddy.

Când ne referim la asta, ne gândim SiteGround este o opțiune mai puternică decât GoDaddy, deoarece SiteGround vă poate duce site-ul la următorul nivel – indiferent de nivelul respectiv. Vrei un mușchi tehnic serios, cu sprijin de clasă mondială? SiteGround’este unul dintre cei mai buni din jur.

ei’sunt ambii furnizori excelenți, doar asigurați-vă că’sunt excelent pentru tine.

SiteGround vs GoDaddy: întrebări frecvente

SiteGround sau GoDaddy este mai bun pentru site-ul meu WordPress?

Categoric SiteGround. WordPress în sine recomandă SiteGround ca unul dintre cei mai buni furnizori de hosting pentru site-urile WordPress. Instalarea cu un singur clic, actualizările automate și asistența pentru funcții mai avansate arată că SiteGround merge pe o distanță suplimentară pentru utilizatorii WordPress.

GoDaddy este mai ieftin decât SiteGround, dar credem’merită să plătiți suplimentar pentru SiteGround’tratament special.

Topul nostru de hosting recomandat este Bluehost – consultați site-ul nostru comparativ cu SiteGround și Bluehost pentru a afla care ar trebui să alegeți.

Dacă doriți să vedeți alte opțiuni pentru găzduirea site-ului dvs. WordPress, consultați articolul nostru despre Cel mai bun furnizor de gazduire WordPress, sau citiți recenzia noastră completă SiteGround pentru o mai bună privire asupra funcțiilor sale WordPress.

SiteGround sau GoDaddy este mai bun pentru o afacere mică?

GoDaddy este mai potrivit pentru întreprinderile mai mici. Are planuri de preț mai accesibile, deoarece’s-a orientat mai mult către utilizatorii de zi cu zi.

SiteGround se concentrează mai mult pe site-uri mai mari și mai dezvoltate. Are mai multe capacități tehnice și o mai bună asistență, dar acest lucru se reflectă în prețurile sale, care ar putea scoate o mică afacere pe un buget.

Dacă doriți să aflați primii trei furnizori pentru compania dvs. mică, citiți recenzia noastră despre Cel mai bun gazduire web pentru întreprinderile mici pentru a găsi potrivirea perfectă.

SiteGround și GoDaddy sunt cei mai buni furnizori de hosting?

SiteGround și GoDaddy sunt ambele mărci de top care și-au câștigat reputația. Dar când am efectuat cercetări cu privire la cei mai buni furnizori de hosting, nu au reușit’Nu vin chiar în partea de sus a listei.

Consultați defalcarea celor mai bune gazde în recenzia noastră a celor mai bune furnizori de găzduire web pentru a vedea cum se compară GoDaddy și SiteGround cu concurenții săi.

Vrei și mai multe informații? Consultați revizuirea noastră Bluehost completă pentru a afla de ce a revendicat primul loc sau citiți revizuirea noastră detaliată HostGator pentru a afla de ce a ajuns pe locul doi.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me