3dcart Преглед на електронната търговия: Трябва ли да продължите да пазарувате?

Добре, но там е по-добре.


3dcart е създател на уебсайт за електронна търговия, предлагащ много вградени функции, но малко творчески контрол. В сравнение с други платформи, това’е труден за използване. Но има много повече възможности за плащане. Така ли е за вас? Прочетете нашия преглед на 3dcart сега, за да разберете…

Какви са плюсовете и минусите на 3dcart?

3dcart плюсове# 1# 2# 3
Полезни функции като SEO подкани

Възможност за промяна на теми по всяко време

Над 160 начина на плащане

3dcart минуси# 1# 2# 3
наш ‘най-малко вероятно да се препоръча’ строител

Няма мобилно приложение за продажба в движение

Сравнително скъп

Преглед на 3dcart

3dcart е създател на уебсайт за електронна търговия, основан през 1997 г. от Gonzalo Gill. Днес това’Използва се от над 17 000 души, продаващи всичко – от суперхрани до суперчасти. По отношение на функциите, той има много и се справя добре на SEO (оптимизация за търсачки) отпред.

И така, като собственик на бизнес, вие’вероятно сте заети да пазарувате наоколо за най-добрия конструктор на уебсайтове за електронна търговия за вашия онлайн магазин. С две думи, 3dcart има:

 • 200+ вградени функции
 • 90 безплатни шаблона
 • Над 160 поддържани шлюза за плащане

Сега за големия въпрос: 3dcart подходящ ли е за вашия онлайн магазин? Е, ние го подлагаме на изпитание – буквално. След проектирането на ‘лекота на използване’ упражнение, поканихме хората да създадат онлайн магазин с 3dcart.

В това тестване изследвахме всички основни области: функции, дизайн, помощ и поддръжка и съотношение цена / качество. След това той бе сравнен с конкурентите си за справедливо разсъждение за това къде седи на пазара.

След тестването те попълниха лист за оценка и ние ги интервюирахме. Това ни позволи да намерим най-точните и безпристрастни резултати. И тези резултати са в…

Прочети за нашите методи за тестване тук.

Колко лесно е да се използва 3dcart?

Да ви пусна с 15-дневна безплатна пробна версия, 3dcart няма’не ви притискат към плащанията. И след като се регистрирате, получавате приветствен имейл с важните битове като вашия сайт’s URL адрес, пробен вход и парола.

3dcart’таблото за управление е чисто и просто с удобен уводен етап на видео център. Навигационното меню е ясно посочено с десет опции. Като цяло оформлението е наред.

3dcart табло за уебсайтНа таблото за 3dcart има полезно видео от ръководството

И така, какво казаха нашите потребители? По време на нашето тестване, повечето хора намериха 3dcart за много труден за използване. Въпреки че се наслаждават на визуалните помагала и видео уроците, те не харесаха непоследователната типография и цветова схема.

Липсата на ‘Отмяна’ бутоните или клавишните комбинации също се появяват, за да пречат на по-голямата част от опита им в изграждането.

Един потребител каза:

Тя върши работата, но не много рационално. Усеща се като малко навсякъде”.

Това е справедливо обобщение на 3dcart. То’добре, но там има по-добри опции. То’няма какво да пиша вкъщи.

На по-положителна нота обаче, много хора намериха добавянето на продукти наистина лесно. Те също се наслаждаваха на функцията за помощ и поддръжка, като един човек казва:

“Наистина ми хареса чатът на живо, чувствах се като у дома си с тази функция, те непрекъснато бяха в моя случай, казвайки, че сме тук, ако имате нужда от нас.”

Какво ще кажете за менюто за навигация? Всяка опция предлага падащо обяснение на следващата стъпка. Така че, когато щракнете ‘Продукти’, можете да скочите направо към ‘Категории’, ‘Отзиви’, ‘Снимки’ и още.

3D навигационно менюНавигационното меню разполага с опции за падащо меню

Преходите обаче не са плавни и се усложнява. За разлика от повечето създатели на уебсайтове за електронна търговия, не можете да дублирате категории продукти. Това означава ненужно количество кликвания, харчене на време и не печелене на пари. То’е уморително.

Освен това, въпреки че предлагат закупуване на безплатна промоционална функция, те правят трудно прилагането. Трябва да попълните няколко полета на няколко страници. Това е още повече време, прекарано в щракане и мислене.

Вече трябва да видите, че намирането на пътя около 3dcart isn’т толкова просто. Нашите тестери намериха наистина трудно да се използва, особено в сравнение с връстниците му като Wix, Shopify и GoDaddy.

Удовлетвореността на клиентите

И така, какво всъщност мислят хората за 3dcart? Е, това беше най-малко вероятно да бъде препоръчан от всички тествани уебсайтове.

Защо? 3dcart е просто твърде сложен за използване. И тук’s какво трябва да каже потребител за него:

Дори беше трудно да се опита да се изработи как да се съставят отделни страници.”

Сега изграждането на отделни страници трябва да бъде една от най-лесните функции за създаване на уебсайт. Но не и с 3dcart. Като цяло плюсовете не’t надвишава минусите за нашите потребители.

3dcart’s Инструменти и функции за продажби

Именно с функции, които 3dcart доказват своята стойност. Дори и при най-евтиния ценови план има много прилични инструменти, с които да се играе. Също така, той има мощен API (Application Programming Interface).

Като си партнира с Zapier, най-лесният автоматизиран инструмент за свързване на приложения, 3dcart ви дава достъп до над 1000 приложения за оптимизиране на вашия бизнес. Те включват Xero, Zendesk, Hubspot, и Infusionsoft и зарежда повече.

Така че нека’Погледнете какво още има този производител на уебсайтове в своята количка.

Плащане, доставка и транзакции

Тук 3dcart се справя добре. Той предлага над 160 варианта за плащане – повече от всеки създател на електронна търговия на пазара. Още по-добре, те са интегрирали начините на плащане във вашия магазин, така че не’не трябва да кодирате нещо.

Разходите за доставка са адаптивни в рамките на страницата с продуктовите списъци. Както са действителните методи – можете да се свържете с доставчици като UPS, Fedex, DHL и други.

На всичкото отгоре, 3dcart предлага редица интеграции на приложения, включително проверка на адреса и ShippingEasy. Те улесняват целия процес, като премахват допълнителния стрес на плащанията чрез PayPal. И така, 3dcart доставя тук.

Във всеки ценови план за 3dcart, няма такси за транзакции. Те са ангажирани с всеки потребител’успех, и следователно дон’не санкционирайте клиентите за разрастване на бизнеса им. Въпреки това, както обикновено, таксите за кредитни карти ще се извършват според шлюза за плащане.

SEO

3dcart’с SEO подканите са полезни и оригинални. Това, което правят, за разлика от всеки друг строител, е да правят SEO функциите видими в целия сайт, като при добавяне на продукти. Освен това изскачащите прозорци ще ви напомнят да попълните някои неща за SEO, за да повишите страницата си по-високо в търсачките.

Като цяло те направиха трудна тема лесно управляема.

Мобилно приложение

Повечето клиенти са в движение тези дни. Но 3dcart не предлага никакви мобилни приложения. Така, подобно на спирачките за сигурност, вашата количка спира в следите си веднага щом излезете от магазина.

Това показва как 3dcart изостава от своите конкуренти. Shopify, Wix и Weebly предоставят мобилно приложение, което доказва това’отново сте по-напреднали в технологичния фронт, като се приспособявате към най-новите тенденции в електронната търговия.

Прочетете нашия Weebly електронна търговия тук.

Изоставена количка

Намерено скорошно проучване 75,6% от клиентите забравят да направят заявка онлайн – лоши новини за магазините за електронна търговия. Но дон’тревожете се, 3dcart знае това. Техните известия за изоставени колички ви позволяват да изпращате имейли на клиенти, които не сте’не завършите покупката си (но оставете имейл адрес!)

Като цяло, 3dcart има някои прилични функции. Особено с тяхната интеграция на Zapier, която ви позволява да персонализирате вашия онлайн магазин с 1000+ приложения.

Колко добри са 3dcart’дизайн на шаблони?

3dcart предлага 91 безплатни шаблона – най-голямата от всяка платформа за електронна търговия. И покриват всяка индустрия, с изключение на „Направи си сам“. Така че, ако трябва да създадете шаблон за вашите инструменти, вие’Наистина ще трябва да го направите сами.

Продажната точка е, че можете да променяте шаблони и тя автоматично ще преформатира съдържанието ви. Нещо, което можеш’дори не правя на Wix.

Как изглеждат? Повечето теми са елегантни и създадени на марката. Но в някои случаи има проблеми с дизайна, като например навигационните менюта не се превъртат надолу с вас.

Също така трябва да бъдете внимателни, когато избирате тема, тъй като всички те поддържат различни функции. Някои предлагат бърз преглед, докато други премахват отзиви за продукти.

Така че, да създавате творчество без приложения е трудно с 3dcart. Това важи за всички създатели на електронна търговия. Те се отличават с инструментите за управление, жертвайки творческите възможности. От друга страна, всички кръгли строители, като Wix и Weebly, предлагат много по-голяма гъвкавост, като Squarespace е водещият елемент за дизайн.

Прочетете нашия преглед за електронната търговия на Wix тук.

3dcart шаблониШаблоните на 3dcart са основни и леснозабравими

Помощ и поддръжка на 3dcart

Поддръжка 24/7 е на разположение 365 дни в годината. Базиран в САЩ, екипът за поддръжка на клиенти може да се намери по телефон, имейл или чат на живо. Телефонът е най-бързото решение за решение, като чатът на живо е уязвим за чакащите часове на реакция. Освен това, въпреки 24-часовото обещание, понякога се оказва, че те не са достъпни в определени часове.

дон’нямате време за телефон? Подаването на уеб билет е бързо и лесно. Можете също така да достигнете до тях в социалните медии чрез Facebook, Twitter и Instagram.

В самия сайт се намират някои ключови елементи, но те могат да бъдат трудни за изкопаване. Бутонът за помощ на въпросния знак е сложен за намиране. Съвет: проверете долния ляв ъгъл.

3dcart бутон за помощПовечето потребители трудно забелязаха бутона за помощ. Можеш ли?

Ценообразуване на 3dcart – доброто съотношение на цена / качество?

3dcart предлага четири месечни ценови планове, както и 15-дневна безплатна пробна версия. Това са:

 • Магазин за стартиране ($ 19 на м / м)
 • Основен магазин ($ 29 на м / м)
 • Магазин плюс ($ 79 на м / м)
 • Pro Store ($ 229 p / m)

Планът Plus Store е най-популярен, но бихте могли да спестите пари с план Basic Store. Нашето изследване установи, че няма много за отделяне на всеки план, въпреки че цените варират значително. Също така добавките добавят скъпо, така че ще струва повече, отколкото първоначално смятате.

Освен това всеки план включва щедри функции. Вие’Няма да получавате такси за транзакции, Facebook магазин и неограничени поръчки с всички тях, така че може да е по-добре да изберете по-евтин план.

както и да е Startup Plan е единствената опция без неограничени продукти. То’s ограничен до 100.

Но, 3dcart е средно по-евтин от Shopify и BigCommerce. Така е’е добър вариант за тези, които искат някои мощни инструменти за управление и по-ниска цена. Идеален за малки, но същевременно амбициозни онлайн магазини.

Резюме на 3dcart преглед

И така, какво мислим? 3dcart със сигурност е популярен избор (само погледнете номерата за членство). И то’със сигурност не е лош продукт, ако знаете как се движите около клавиатура. Но това е оценено нашето ‘най-малко вероятно да препоръчам’ създател на уебсайт за причина: то’е труден за използване.

Един потребител обобщи фрустрацията на персонализацията с:

“Godaddy го прави много по-добре, балансът между функционалността на електронната търговия с творческия контрол беше много по-добър от 3dcart.”

От друга страна, трябва да помислите за 3dcart за своя ценови план на Startup Store и възможността да персонализирате с 1000+ приложения. И сигурно, това’не е за всеки, но ако имате нужда от мощна платформа и дон’Ако не се забърквате с някои технически битове, бихте могли да направите много по-лошо.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map