PhotoShelter Review – Разширете бизнеса си с фотография

В това ревю на PhotoShelter, ние’Ще разбера защо PhotoShelter е първокласен създател на уебсайт, който’е специално създаден за фотографи като вас.


ние’Ще обсъдим и как могат да ви помогне да изградите онлайн магазин за електронна търговия, за да предлагате на пазара и продавате техните снимки, а също и да управлявате цялото взаимодействие с клиента и процеса на транзакции.

photoshelter

В момента PhotoShelter помага на повече от 80 000 фотографи да управляват бизнеса си онлайн, така че определено не са малък бизнес по никакъв начин.

Те бяха представени в The New York Times, Digital Photo Pro, Professional Photographer и няколко други популярни ресурси, насочени към фотографията.

Как успяха да убедят над 80 000 професионални фотографи като теб да ги използват? ние’Ще се спра на това в подробности по-долу.

PhotoShelter Review – е PhotoShelter за вас?

PhotoShelter не е за всеки. Ако правите снимки като хоби и просто искате да го публикувате онлайн, за да споделите с приятелите и семейството си, има други страхотни създатели на уебсайтове, които ще свършат работата (като Squarespace, Weebly или Wix).

PhotoShelter е създаден специално за професионални фотографи, които искат да увеличат клиентската си база, продажбите си и да достигнат до повече хора и плащащи клиенти в интернет.

Техният резервен двигател е създаден специално за да ви поддържа, като ви дава пълен контрол върху:

 • Продайте отпечатъци, пакети, цифрови изтегляния, безплатни или управлявани права на снимки
 • Платете – интеграция с шлюзове за плащане като PayPal, Stripe, Authorize.net и Netbilling
 • Качете всички свои снимки в облачното им хранилище, за да имате достъп до тях навсякъде (без ограничения за размер на качването)
 • Споделете вашите снимки с обществеността или ги споделяйте частно с бъдещи клиенти
 • Автоматизиран процес на печат и изпълнение на продукта
 • Защитете снимките си с воден знак

PhotoShelter Review - пример за уебсайт

Освен това, вие получавате достъп до професионално проектирани шаблони, които са създадени специално за показване на вашите снимки. Освен това получавате достъп до HTML / CSS кодовете на шаблоните, така че ако искате да персонализирате дизайна, го правите (или наемате някой, който да помогне).

Има толкова много функции, които PhotoShelter ви предоставя, но идеята е тази всички техни характеристики са насочени специално към професионални фотографи, и да им помогнете да развият бизнеса си за електронна търговия или просто да достигнат до повече хора.

PhotoShelter Review – Примери за уебсайтове

Позволявам’разгледайте няколко примера, за да видите какво други фотографи са успели да направят с PhotoShelter:

PhotoShelter Review - пример за уебсайтГевин Гоф
PhotoShelter Преглед - Хендриксън ФотографияХендриксън Фотография
PhotoShelter Review - Inger KlekaczInger Klekacz
PhotoShelter Review - пример за уебсайтГрегъри Кенън

Всички уебсайтове по-горе са изградени на PhotoShelter с помощта на техните красиви шаблони и инструменти за изграждане на уебсайтове.

Дори и да го правите’не е необходимо да използвате техните инструменти за електронна търговия, само възможността да съхранявате и споделяте вашите снимки по безопасен и защитен начин е достойно да помислите да опитате PhotoShelter, за да видите дали могат да ви помогнат.

PhotoShelter Review – поддръжка на клиенти

Преглед на PhotoShelter - Поддръжка по имейл по телефонаПреди да влезем в ценообразуването, то’също е важно да помислите каква поддръжка можете да очаквате от PhotoShelter.

Позволявам’Срещайте се, технологията може да е трудна на моменти и ако имате проблеми с уебсайта, искате да получите помощ веднага.

С PhotoShelter те осигуряват поддръжка по телефона (от 9:00 до 18:00 EST), поддръжка по имейл, уебинари и база знания за поддръжка, за да ви преведат, стъпка по стъпка как да настроите нещата и да отстраните проблеми, ако се сблъскате с проблеми.

Бих считал това за доста добре закръглена система за поддръжка, което е почти това, което бих очаквал от създател на уебсайт за премиум фотография като PhotoShelter.

PhotoShelter преглед – ценови планове

PhotoShelter е безплатен да опитате. Те имат 14-дневна безрискова проба така че можете спокойно да се регистрирате и да видите дали те наистина могат да ви бъдат от полза.

Едно нещо не го направих’Т почти като за техния 14-дневен процес за регистрация на пробна версия, е, че те изискват от вас да вмъкнете информацията за кредитната си карта, така че когато безплатната пробна версия приключи, веднага ще започнете месечния си абонамент.

Повечето строители на уебсайтове в днешно време предоставят безплатни изпитания, без да предоставяте информация за кредитни карти. Това обаче е само малка неприятност, сякаш не го правите’не искате да продължите да ги използвате, винаги можете просто да отмените.

Хубавото на предоставяне на информация отпред е, че използването на PhotoShelter ще бъде безпроблемно и непрекъснато, когато приключи безплатният пробен период.

PhotoShelter идва с 3 плана:

 • Основни – $ 9,99 / месец
 • Стандартен – $ 29,99 / месец
 • Pro – $ 49,99 / месец

PhotoShelter Review - ценови планове

Ако се регистрирате за годишния им план, можете да спестите 8%, което е около 1 месец на абонамент. Така по някакъв начин, като се регистрирате за 1-годишен план, се плаща за 11 месеца, а 12-ият месец ще получите безплатно.

Ключовите разлики между основния и стандартния план са, че получавате много повече шаблони за дизайн, 50 GB повече място за съхранение, собствено персонализирано име на домейн, както и партньорски перки (получаване на отстъпки с други партньори, свързани с фотографията) при стандартния план.

Затова използването на стандартния план (който е и най-популярният сред 80 000 потребители) е важно за създаването на собствена марка и ако имате голяма база данни с изображения.

Ключовата разлика между стандартния план и план план е, че получавате място за съхранение на стойност 1000 GB с Pro план. Така че Pro планът е за сериозни, хардкор фотографи, които имат масивна база данни с изображения.

На повърхността, ние’чух отзиви, че стандартният план (който е най-популярен) е малко скъп. Но трябва да обмислите всички инструменти, които ще получавате от PhotoShelter. Обикновено, ако вършите всички тези задачи на ръка или се опитате да управлявате всичко с помощта на различни програми и джунджурии, това може да отнеме много време.

С PhotoShelter всичко, което е необходимо за управление на вашия бизнес, се хоства под един единствен покрив. Всичко е интегрирано безпроблемно.

Това в крайна сметка ще ви спести много време, за да можете да се съсредоточите върху други части на вашия бизнес (като правите повече снимки !!) Ключът тук е да оставите технологията да освободи вашето време, като я накарате да управлява административната страна на вашия бизнес, така че можете да се съсредоточите върху други неща, които искате.

Освен това има 14-дневен пробен период, така че не става’не ме боли да ги изстреля.

PhotoShelter Review – Заключение & Препоръка

Намери този отзив за полезен?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map